Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-geologen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Graancirkels - Geologie
Ondergrond Kenmerken aanzienlijke geologische ZOVER Invloed "bouw" van een aantal cijfers
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

De wetenschap heeft niets uitgelegd, hoe meer we weten des te meer fantastische wereld en wordt de diepere de omringende duisternis. A.Huxley
Verbeelding is veel belangrijker dan kennis. A.Einstein
Alles begint ergens, Hoewel veel natuurkundigen niet mee eens.       T.Pratchett

Graancirkels , Foto's bijsnijden, Invloed van de geologie

PagPh
Geologie en speleologen kunnen bieden informatie over grote van het bedrag van de ondergrondse formaties, die aanzienlijk kunnen bijdragen patronen formatie. Geleiding van elektriciteit en mechanische storingen.

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

graancirkels - effecten van geologen

Een inleidende beschrijving

Het werd gecontroleerd, Of op de opkomst van patronen kan oek de ondergrondse elektriciteit Contribute - geoelectricity (de precieze woord), en werd gesteld dat bijvoorbeeld als een mogelijke oorzaak van de verhoogde kans op een aantal positieve streamers, maar statistisch niet significant. Op sommige plaatsen zelfs mogelijk zou deel te nemen aan de vorming van een aantal ondergrondse geleidende paden. Voortzetting Vergelijkbare onderzoeken, zou het in termen van regelmatige en onregelmatige organen in het gewas volledig overbodig, sinds hun oprichting Volledig Voldoende elektriciteit overhead. Meer dan een miljard lozingen in de graanvelden en graslanden over de hele wereld elk construct jaar.

 

Hoewel sommige geologische formaties kunnen Relatief belangrijke bijdrage leveren aan de manier van ondergrondse elektriciteit geleiding.

 

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Dat is de essentie van de wetenschap: vraag een brutale vraag, en u bent op weg naar een relevante antwoord.  J.Bronowski
Een bij is nooit zo druk als het lijkt, het is gewoon dat het niet kan buzz nog langzamer. K.Hubbard
Elke zin die ik te spreken moet niet worden opgevat als een bevestiging, maar als een vraag.        N.Bohr
pz