Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-deeltjes-Fe-afwijkingen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Anomaly Fe deeltjes
(Inleidende beschrijving)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

Ik ben erg intelligent. Ik ben in staat alles in het werk gezet voor mij. Ik heb gestart met een parfum en wil mijn eigen hotelketen. Ik ben het levende bewijs blondjes zijn niet dom.  Paris Hilton
Ik hou van dwazen 'experimenten. Ik ben altijd het maken van Them. C.Darwin
Wraak is zoet en niet mesten. Alfred Hitchcock

Graancirkels , Foto's bijsnijden, ijzerdeeltjes Anomalies

PagPh

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Introductie

Hij die zoekt, vindt. En wie op zoek is naar ijzer op een agrarisch gebied, vindt hij altijd het daar. Er is slechts iets minder fit dan optie in een ijzeren Smelter. Zoek ijzer op het veld, het is niet als zoeken naar een speld in een hooiberg, maar veel meer Vergelijkbare als het zoeken naar water in de oceaan (of zout). Het is niet alleen dat de ijzerdeeltjes worden gevonden in landbouwgrond Vaak vrij droog en slijtage van landbouwmachines, Just Because eenvoudige aard van de landbouw. Alle landbouwmachines, in contact komen met de bodem, zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Iron gemaakt met elke lus schoffel, met wat oude vrouw worden kweken bieten. De hoeveelheid ijzer die is op deze manier overgebracht naar de bodem, (droge overdracht loopt zo'n 2000 jaar), is absoluut onbeduidend in vergelijking met dat, wat was er altijd. Door de Percentage van het ijzer in de bodem overal ter wereld (ronde 3%) in de oppervlaktelaag van landbouwgrond en uitbreiden een diepte van 10 cm, gelegen in een gebied van een enkele vierkante kilometer (1 km2 ) , Opgenomen 7.500 ton ijzer, in woorden en zeven en een half duizend ton.

 

Kijk in dit verband voor een aantal meteorieten is echt een beetje overbodig. (Zie Google: graancirkels Fe deeltjes). Gewoon af te halen in de hand en snufje van klei bloempot uit en er is een miljoen keer meer ijzer, dan elke gemiddelde persoon zou in ijzer meteorieten te zien tijdens zijn hele levensduur, met inbegrip museumbezoeken.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

Pagina onder constructie

Sommige gedeeltelijke informatie die wel kan worden gevonden voor bijvoorbeeld op bepaalde overzichtspagina's.  graancirkels - inzicht Voornamelijk is nu een van de meest uitgebreide pagina. Een andere vrij uitgebreide informatie is te vinden op de links van de pagina Teksten . Er zijn links naar een aantal gepubliceerde teksten. Ook een aantal nog niet gepubliceerde, dat wil zeggen een aantal preview-versie. Andere tests zijn niet-gesorteerde Geplaatst hier . De teksten zullen uiteraard continu toegevoegd.

 

Tarwe veld - en het verslag van de bliksem magnetische veldlijnen

Schokkend, verbijsterend, verbazingwekkend, moeilijk te geloven, maar oek eye-opening gelijkenis

Tarwe veld - record van magnetische veldlijnen die door de bliksem ontlading

Bijna een miljoen ampère (bekend scholen experimenten - maximaal van 20 tot 30 ampère)

 

  

Precies op het moment van de bliksemontlading stroom door maïs stengels veroorzaakt en geleide (geïoniseerde lucht, corona-ontlading) elektrische stromen. Dankzij Dat stengels en andere plantendelen kunnen vertonen elektromagnetische eigenschappen.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Is het niet genoeg voor u om geld liefhebben, maar het is ook noodzakelijk dat geld moet je houden.        Kin Hubbard
Er zijn een aantal dingen zo ernstig je moet lachen.  N.Bohr
Alcohol is noodzakelijk voor een man, zodat hij kan een goede dunk van zichzelf, ongestoord zijn de feiten.  F.P.Dunne
pz