Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-intelligence-service . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Voor Inlichtingendiensten
wereldwijd, spionage, counterspionage van een regering en militair onderzoek
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Site automatische vertaling

De federale overheid heeft geen informatie over buitenaards leven te verbergen, en er zijn geen geheime projecten voor mij om te onderzoeken.  O.Hatch
Alle Generalisaties zijn vals, waaronder deze.  M.Twain
Wetenschap kan worden omschreven als de kunst van het systematische oversimplificatie. K.Popper

graancirkels. Boodschap, voor inlichtingendiensten

PagPh
Follow - up bericht als gevolg van het onderzoek. Bijproduct.

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Inleiding - Voor Note-en inlichtingendiensten

Geachte inlichtingendiensten en geheime diensten uit de hele de hele wereld. Zelfs degenen die zijn zo geheim, dat over het bestaan ​​absoluut niemand iets weet. Zelfs degenen die zijn zo geheim, dat alleen over zichzelf uiteindelijk niets zou zelfs hun eigen weten.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Overheid, Militair, en alle andere denkbare, OOK volledig onvoorstelbaar geheime diensten. Je bent het slachtoffer, eigenlijk zijn we allemaal slachtoffer zijn geworden, de hele mensheid, de voortdurende en onophoudelijke jacht naar Sensations. Het simpele feit dat voor elke moeilijke verklaarbaar feiten en schijnbaar bovennatuurlijke raadsel Veel mensen (noemen zichzelf als een mysterie-Explorers) zoals delegeren en causaliteit om een ​​aantal vreemde, buitenaardse, vreemde macht, buitenzintuiglijke Powers, onbekende stromingen, waarneming, stroom of andere tot nu toe onverklaarde of energie-overdracht proces. Als ze samen de krachten bundelen goedgelovige simpelen, sensatie jagers, intriganten van samenzweringstheorieën en niet erg sympathiek, en dus veel meer verdachte militaire sector werknemers en veiligheidspersoneel intelligentie en contra-inlichtingen en contra-contra intelligentie, het is een grote fout inderdaad brouwen in grote en kneden-trog.

 

Oplossing en uitleg

graancirkels zijn echt wel de facto Dat, wat doe Misschien dat sommige van jullie af en toe zou beschouwd. "Experimenten" met afstandsbediening krachtoverbrenging van een afstand. Enorme energie (gigajoules, terajoules). Met succes uitgevoerd en afgerond. Nooit langer dan een seconde. Hemel gezonden energie, "van bovenaf", van lucht. Vanuit de hoogte of afstand van ongeveer 2 km, maar soms meer 20e Helemaal niet alle werkzaamheden van een interne of externe vijand, gekke wetenschapper, laat staan ​​een dwazen of andere freaks, noch vreemdelingen. Ze zijn enkel en alleen werken van Moeder Natuur. Voeren rond drie van hen Miljarden Jaarlijks hele ronde aardbol. Sommigen van hen sloeg in een gewas veld en dan gebeurt het op deze manier. Inderdaad zeer zeldzame gevallen een geschatte een geval van enkele honderdduizenden (van de gevallen waarin raakte in een gewas veld).

 

Andere gevallen, waar sloeg in een gewas veld, er zal gebeuren "slechts" als deze. Het was precies hetzelfde experiment, volledig en met succes uitgevoerd, dezelfde energie-overdracht, op dezelfde manier. Alleen dat elektromagnetisch veld lijnen in het weergeven van raster van stengels, of interferentie, een of andere manier 'werkte niet. " De natuur is niet een laboratorium, waar wetenschappers tonen magnetische veldlijnen in magnetische materialen. Daarom natuur tekortkomingen in de gebruikte laboratoriumapparatuur Vervangen door het aantal laboratoriumexperimenten. (100 keer per seconde over de hele wereld)

 

Een vraag voor Radio Yerevan:

Is vooral de natuur proberen om een ​​aantal van de bliksemontlading magnetische veldlijnen in raster van het gewas stengels in het veld weer te geven zo goed mogelijk, of liever gezegd het proberen tot dwazen mensen?

 

Radio Yerevan antwoord:

Het is niet duidelijk of de natuur is meer alsof je probeert af en toe het veld te creëren in een regelmatig patroon, of mensen dwaas. Heel duidelijk is maar dat is zeer succesvol in beiden.

 

Scherm om de val

Zo hebben militaire en veiligheid personeel onderzoek rond hele Landen zijn zeer vaak beschouwd als een zaak als een interventie van vijandelijke staten werknemers en hun militaire en veiligheidsonderzoek (Chinees Japans, Russisch Mongolen, Britse Franse, Amerikaanse Canadezen, Duitse Oostenrijkers, Polen Tsjechen, Slowaakse Hongaren, IJslanders Eskimo's, Australiërs Nieuw-Zeelanders, en vice versa). De meeste patronen werden beschouwd als een zaak van militair onderzoek en experimenten met de overdracht van energie van een afstand. Omdat het bijna altijd was het een zeer geheim onderzoek, is het geschikt zou zijn de brug niet voor te stellen, wat ooit Bevindingen zou kunnen worden bereikt.

 

Geen wonder dat onderzoekers dat sommige patronen als proeven en experimenten, alsmede het bewijs van externe energie-overdracht, terwijl in werkelijkheid de overdracht van energie van plaats tot plaats het was echt beschouwd. Gemiddeld 2 km afstand, in sommige gevallen minder dan 100 meter, soms meer dan 20 km. Momentele vermogen van de bliksemontlading kan in een exacte bepaald moment van de tijd veel meer dan 10 15 J / s Discharge duurt slechts enkele tientallen miljoenste van een seconde, dus Uitgezonden Dat is slechts iets Tussen 10 10 - 10 12 J, zelfs als soms nog veel meer.

 

De basistaken van de civiele en militaire inlichtingendienst alsmede alle oek contraspionage activiteiten met de productie van verkeerde informatie. Gooi wolven en bot (journalisten of iemand probeert onverklaarbare te verklaren alles), zodat ze kunnen knabbelen op dat. Zulke Het is duidelijk dat dingen gebeuren, en wordt hier niet besproken meer. De meeste van hen vandaag de dag kan worden ingedeeld bij de diverse samenzweringstheorieën.

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Elke grote en diepe Moeilijkheid in zich draagt ​​zijn eigen oplossing. Het dwingt ons om ons denken te veranderen om het te vinden. het.  N.Bohr
Muziek is mijn religie.

 

Jimi Hendrix
Hier is de test te vinden of je missie op Aarde is voltooid: als je nog leeft, is het niet. Richard Bach
pz