Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-ongesorteerde-teksten-3 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Deel 1        Deel 2        Deel 3         Deel 4        Deel 5  

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

Deel 3

 

 

Natuurlijk is het niet mogelijk om te zeggen dat blikseminslag zijn de enige eenzame Oorzaken verzwakking van gewassen, langdurige vochtigheid of droogte kan aanzienlijk verzwakken OOK vegetatie. Het is mogelijk, op basis van reeds statistisch significant aantal waarnemingen (2008-2010 - 100 + +, 2011-een andere), en de voorlopige Spreek hypothese, dat de huidige stand van gebruikte van agrarische technologieën en het niveau van het kweken van rassen en hybriden, maïs of vele andere gewassen, worden bijna nooit ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) overal, maar daar, waar het punt werd geraakt door de bliksem, en soms niet eens daar, zoals blijkt uit een aantal negatieve observatie, bijvoorbeeld Stratov 2009e 

 

Inderdaad, de brug Vaak na een aantal dagen, en weken na de bliksem sloeg in de gewassen bocht gaan de grond kan deelnemen andere, secundaire duidelijk Gevolgen van beschadiging van de elektriciteit - aanval door planten, dieren, verschillende fytopathologisch veranderingen. In de eerste plaats is afgevlakt (beschadigd, verzwakt) Dichtstbijzijnde het gewas tot het punt van de interventie, moeten andere, minder getroffen gebieden, de tijd tussen accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van de eerste, de meest getroffen gebieden en de laatste, minst getroffen OOK kan variëren door tot enkele weken. Op een andere plaats wordt nagegaan of het mogelijk twee bliksemontladingen tot ongeveer hetzelfde locatie, wanneer de tweede ontlading valt in een heel andere gewassen in een zeer sterk verzwakte conditie.  

 

Het Is Ook moet rekening worden gehouden met de bliksem Dat is misschien niet alleen vallen in het veld, kan het vertakken en raakte verschillende objecten in de omgeving, el. lijnen, hengels, rails, bomen, gebouwen, hoogspanningsleidingen en overhead, dus kan soms eindigen in een veld slechts een klein percentage van de energie, maar in sommige andere gevallen kunnen worden beïnvloed bijna hele veld met een enkele rechte verticale bliksemontlading, de dat alle energie is geconcentreerd in het, met inbegrip van alle eventueel verdere lozingen. 

 

Genoteerd en tijd, Wanneer na "een gemiddelde" flitsfunctie (6 kA) - extreem zware regen, tijdens Ongeveer 30 minuten Enkele tientallen mm neerslag viel, werd ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) het hele veld oppervlakte van ongeveer 6 hectare, zeer onregelmatige vorm van het veld (foto, 2 uur "na de actie" na het ontslag). Bijna volledig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), 80-90%, punten die niet ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakt) zeer willekeurig verdeeld. Overleg met een lokale boer ontdekte dat voor de storm niet lag op de grond en zelfs stengel die hij veld. De omliggende velden ongerepte, Hun toestand Ongewijzigd in Hun vergelijken met vorige toestand, bekend en regelmatig voor controle. (Inclusief de dichtstbijzijnde, verre alleen over de breedte van het veld pad), Zou hagelstenen niet in staat zijn om dit te Selectief hit in een veld, en toch zo onregelmatige vorm. Bliksem en donder following werden visueel en akoestisch geregistreerd, computer van waaruit zij worden doorgestuurd naar de wereld deze informatie zich 1.700 meter hemelsbreed van de "plaats delict". Hagelstenen niet geregistreerd. 

 

Soms is een situatie kan ontstaan, wanneer er een volledige ontlading uitgevoerd om de grond door een aantal Die locatie op dit moment een kunstmatige of natuurlijke bliksemafleider (een boom, HV veld ), Maar komen er nog steeds ondergronds elektrochemische en thermische (fysiek en thermochemische) veranderingen in de bodem en stroom door plantenwortels, welke na verloop van tijd kan blijken veranderingen in hun groei. In de metro, er werd uitgestraald hooguit 1 procent van het totale ontladen, de overgrote meerderheid van het straalt Bij het reizen door de lucht - warmte, licht, de meerderheid van de elektromagnetische straling, mechanische energie en geluid. Als gevolg van de Die energie wordt overgebracht door een gemiddelde bliksem, er kan nog steeds onder de grond en Weergave Relatief grote van hoeveelheid energie, en nog veel meer in het geval van bovengemiddelde ontlading.  

 

Bijvoorbeeld, in een film document met de naam " What On Earth; Binnen de Crop Circle Mysterie ", Suzanne Taylor , 2009, ( nooit, nooit, nooit in acht nemen van dit document , kan het wel laat een zeer ernstige negatieve mentale gevolgen voor de gezondheid en diepe zakken Psychologische -zijn), zijn er wichelroedelopers wandelen door de velden, zoals Furious en wichelroede in de hand worden meedraaien met de wielen van het socialisme. Vergelijkbare beelden kunnen worden gevolgd in bijna elk onderwerp document met graancirkels. Unfortunate wichelroedelopers te realiseren in het geheel niet, dat ze alleen de veren of geologische breuken, Dat waren in plaats lang geleden voor de belangrijkste oorzaak van het creëren van patronen in het gewas te identificeren - een blikseminslag, maar maar kan fungeren als bliksemafleiders en betrouwbaar.  

 

Een heel andere reden voor de verhoogde gevoeligheid van vele wichelroedelopers en andere oek Particulieren kunnen de aanwezigheid van vele zeer giftig gas giftige chemische stoffen. Hun aanwezigheid op de site is nooit bewezen, zal het nodig zijn om te wachten tot enige tijd. Maar zelfs dan, of liever boven alles, juist omdat dit de hele wichelroedelopers Hoort grote dank! Heel erg bedankt, lieve wichelroedelopers! National Geographic - Is It Real - graancirkels - 02:33 (foto). Zeer, zeer, zeer vaak uitgevoerd veruit het grootste deel van het werk op elk gebied van menselijke activiteit juist degenen die onderzoekers oek aan de hele wereld hebben in dezelfde periode is duidelijk erg Aangekondigd "Gebruik nooit op deze manier, vrienden"

 

Arthur C. Clarke's Mysterious Universe - een gewas van Cirkels ,  

tijd rond 09:09 Vrouw beschrijft een aantal game-ervaring uit het jaar 1930, waargenomen wanneer iets als graancirkels, voordat die "storm op komst" OOK praat over die nog niet bekend is of de oorzaak is meer Significante elektrische stroom of weersomstandigheden 

- Lieve dame, ze in beide, hand in hand, nooit de een zonder de ander ...  

 

Tot nu toe alle films die hier worden weergegeven, maar wel zeker 99% van de anderen natuurlijk verwijzingen naar het bestaan ​​en de monsters van bedrijvigheid, zodat grappenmakers of cirkel-makers. Ze proberen iets te emuleren op hun eigen, wat in feite in veel betere vorm produceert heel iemand anders - Moeder Natuur in combinatie met elektromagnetische pulsen eigen generatie games, dus het is of zal zijn op pagina Samenvatting gepresenteerd en berekening van de "vergelijking winst "van bedriegers en de echte auteur. Er zijn grappenmakers betaald enkele tientallen euro in een uur. De evenementen moeten uitgevonden, ontworpen vormen, bouwen nutsbedrijven, transport naar de site, en de mensen die ze bier drinken op hetzelfde moment ... Hoewel, zijn Vergelijkbare gebeurtenissen bijna bestaat voornamelijk voor tv-film of documentaire? Maar deze vraag kan Geheel terzijde worden gelaten. Laten we zeggen dat 30 euro per uur, zelfs de hersenen soms gebruikt, zodat, bijvoorbeeld vijf uur werk vijf leden team (het ontwerp van de vorm, locatie selectie, voorbereiding van hulpmiddelen, vervoer naar de plaats van het werk, het documenteren van dit alles, amortisatie van de middelen, en ga terug de avond bier) rond € 750 *) . Bliksemontlading moet leiden tot een veel ingewikkelder, meer en beter werk Nauwkeurige tijd niet meer dan 150 miljoenste van een seconde, maar zal worden geëvalueerd met hetzelfde bedrag. Op de foto van de gemiddelde curve Tijdens de huidige kwijting met vijf opeenvolgendeReturn StrokesMogelijk om te zien met de netto Dat "werktijd" periode waarin stroom vloeit (99% energie) bij elkaar, ongeveer 150 microseconden duurt. Tijd, waarin de stroom niet plaatsvindt, tientallen tot honderden milliseconden tussen de opeenvolgende ontladingen, met de vertraging van de werk-en rusttijden, wanneer de lozing echt gestopt met werken, het loon niet is principieel mogelijk, These Are downtime en bliksemen hebben nog niet gegeven vakbonden. Een eenvoudige berekening toont bliksem Dat 750 euro verdient voor 150 miljoenste van een seconde, ongeveer 5 miljoen per seconde, dat is 18 miljard euro per uur.  

 

*) Schatting is zeer bescheiden, als het nodig is om een ​​droge patroon als voor de behoeften van het filmmaken te maken, de prijs Zou het zijn geklommen over de tijden, overleg gepleegd met echte film laboratoria personeel, bijvoorbeeld, moet de huurprijs en veldgewassen 

 

Hier krijgt de naam en een aantal min of meer volledig gemarginaliseerd of genegeerd "stapte leider vormers", dat wil zeggen welke omstandigheden kunnen zijn vorming bij te staan. Stepped leider - de eerste fase van de totstandbrenging bliksemontlading, voorafgaand aan zichzelf ontladen (Return Stroke, Sterkste en meest krachtige deel van de ontlading). Tijdens Stepped leider geleidelijk onderling verbonden pre-geïoniseerde paden Tussen wolk en de grond, en gevolgd door verdere positieve streamer. Dit komt neer op iets als een bevestiging van een link die lijkt te "naar boven lopen" om de stapte leider, Leggen van contacten in een kleine hoogte boven de grond (tientallen meters). Alleen dan zal plaatsvinden Return Stroke- Grote en zichtbare afscheiding, tijdens die ontlading Mezi wolk en de grond stromen van tientallen tot honderden duizenden ampères. De vorige twee zijn bijna onzichtbaar, en "alleen werken" met stromen van tientallen tot honderden ampère.  

 

Omdat de bliksemafleiders werken in veel gevallen stapels van mest , OOK tramlijnen . Tramlijnen zijn zeer sterk tot uiting, en ontwerpen vaak kopiëren Hun vormen. Er ontstaan ​​omdat van hen (tramlijnen) een aantal interessante features die zal worden beschreven onder of op de speciale pagina's. De kwestie van de vorming van bliksemontlading zal worden verwerkt veel meer op de pagina Gedetailleerde Physics . De omstandigheden vooraf dat de trapvormige Leader zelf worden als een voorafgaande Breakdown ( The Lightning Discharge , M.A. Uman , Dover Publications 2001, blz. 71 ). Tijdens de voorlopige Breakdown geleidende banen worden gevormd in de lucht, die door geleiding en Hoger gekenmerkt Tijdens de reis van wolk naar de grond kan Trappenweg Leader uitgevoerd door middel van hen. Zo worden van stapels van mest continu verdampen verschillende Dampen sterk gescheiden, verhogen van de geleidbaarheid van de lucht boven Verschillende thema door ordes van grootte, naar de hoogten van tientallen en zelfs honderden meters in geen wind. 

 

Een anomalie: de aanwezigheid van microscopische deeltjes Fe.FeO.Fe2O3 in de grond. Hoewel de deeltjes also gevormd zou zijn door slijtage van technieken, in de landbouw sinds de oudheid (en desintegreren en roest). Tijdens mechanische - elektromagnetische explosie, die tijdens de bliksemontladingen (decharge straalt een droogte van hoeveelheid energie zou dat zou een elektrische locomotief gesleept over een afstand van enkele duizenden kilometers Be) om zowel wakkeren stof, deeltjes bevatten die stelling, beide met door middel van planten ondergaan geïnduceerde (elektromagnetisch oek elektrostatisch) elektrische stroom, en ze worden voor een moment elektromagneten Deze stelling deeltjes trekken  

Door dit alles is slechts een kleine hoeveelheid van in vergelijking met wat er landbouwgrond en natuurlijke gehalte aan ijzer-ionen (3% gew.) 

 

Als de bliksem kan vormen op dit gebied, zou een regelmatig patroon Waarom zou iets anders doen? (Hoeken) 

Hier het resultaat van een experiment met het effect van shock en drukgolven veroorzaakt door elektrische ontlading van de condensator (2500 V, 10000pF, dus ongeveer 0,03 Joule, lengte van ongeveer 1 mm lozing) in een granulaat (meel).  

Maakt een zeer regelmatige cirkel (diameter van ongeveer 11-18 mm), de meer regelmatige, hoe meer repetitieve ontladingen plaatsvinden. Schokgolf en dat onmiddellijk na following drukgolf (Dat is shock - Supersonic Wave verzwakt) van elektrische ontlading met multi-miljard Joules energie (gemiddeld bliksem), is ongeveer honderd miljard keer (10 11 ) sterker is, dan die gebruikt in de test . Omdat de mechanische gevolgen van lozingen (Het verband van de loodrechte afvoerleiding door het oppervlak) neemt met ongeveer de macht van de afstand (meer bepaald, ergens tussen de tweede en derde bijvoorbeeld dichter bij de derde), indien de veld in plaats van tarwemeel lag (zand, graan, zout, enig poeder materiaal) Zou geen regen vallen en geen wind, zou het een cirkel te maken met een diameter van ongeveer 15 tot 20 m om dezelfde afstand bereikt u de mechanische Hetzelfde effect van de schok en drukgolf. Ze buigt niet op de grond, duurt slechts een fractie van een seconde, maar aanzienlijk stengels kunnen mechanisch worden beschadigd, en samen met de geïnduceerde stromen en het passeren van Direct significante invloed op de vitaliteit van planten en veroorzaken accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van planten in maximaal de verre toekomst.- Vergelijkbare experimenten met gepoederde Fe2O3 en Cr 2 O 3 , die de magnetische eigenschappen van de tijdelijke stro Tijdens de ontlading te simuleren - niet nep of hoax, gemakkelijk Pogingen zijn uitvoerbaar en reproduceerbaar op elk gewenst moment. De spoelinductie vertoont, vertoont de weerstand lijn, dus kunnen ze samen een RC-element, dat een resonantiefrequentie vertoont, en dit is de meest gekke. 

 

Een andere belangrijke factor waardoor afbreuk gezondheid van planten, met de dispersie energie en ondergrondse doorgang van de stroom door de wortelstelsels van planten, en elektrochemische en thermochemische processen in de ondergrondse, Bijdragen tot de vorming van reactieve radicalen en zeer Them Ingevolge ( meer oplosbare) stoffen oek Dat kan een nadelige invloed hebben op planten. Het feit dat sommige kringen liggen met de klok mee en tegen de klok in andere, niet hoeft te worden veroorzaakt door de richting van de elektrische stroom die tijdens de behandeling, maar alleen door een louter toevallige mechanische impuls op het moment van verblijf (het beschadigen, verzwakken) - Bijvoorbeeld, de overheersende windrichting op het moment van verblijf (het beschadigen, verzwakking), en in de plaats, waar de Domino Effect begint. Met behulp van de Domino Effect kan worden verklaard OOK Vaak in de centra van de clusters van patronen staan ​​stengels - groepen van vallende stengels stengels zijn als het gaan om hen heen. 

 

Een monster van "wetenschap" disciplines, voornamelijk gebruikt tot nu toe zou cirkels Explorers bijsnijden: esoterie, paranormaal begaafden, Wichelroede, (mo) mentale energie, buitenaardse wezens, UFO's, bovennatuurlijke, en Intergalactische, interstellaire communicatie, ET, dacht energie en kracht, energie-overdracht experimenten , militaire experimenten, spionage, en diverse andere samenzweringstheorieën (fractie van een procent, vele andere niet nader genoemde) 

 

Een monster van volledig natuurlijke en wetenschap disciplines, kunnen ze allemaal binnen tegenstelling tot alle genoemde pseudowetenschappen en sciolisms ernstig, pragmatisch, authentiek, betrouwbaar en herhaalbaar in de eerste plaats heel Gebruikt voor graancirkels Originating uitleg hier (40 +) 

 

Veel graancirkels bevat iets dat zou worden genoemd een "digitale handtekening". Verschillende kleine cirkels met een diameter van 0,5 m of minder, soms liggen zeer ver van de patronen en zijn volledig verwaarloosd het fenomeen Explorers. Het zijn plaatsen, waar viel zwakte in de armen van de lozing. Zeker worden soms gevonden oek op de grote velden met "patronen" van geheel onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas, zonder enige extra Grotere regelmatig patroon, en Die zal de graancirkels fenomeen Explorers genegeerd, zelfs meer zijn. Maar dit is vooral om de authenticiteit van de natuurlijke, niet door de mens veroorzaakte oorsprong van droogte patronen te bevestigen, omdat de hersenen van D & D zijn te simpel en leeg om iets dergelijks te maken.  

((foto

 

Een specialiteit van de website cropcircles.cz met het feit, dat zeker bijna zonder uitzondering, veel meer dan 90% van agrosymbols Ontdekt in de Tsjechische Republiek aangeeft als "waarschijnlijk hoax ' , vormt dat gemiddelde door de mens veroorzaakte patronen. Er is mogelijk sterk opposte, ruim 99% zijn alleen en uitsluitend originele, gemaakt door Puur natuurlijke krachten. Veel nauwkeuriger, 99.9999999%. Zoveel idioten, in aanvulling op droogte en grote, waarschijnlijk niet in de Tsjechische Republiek, en waarschijnlijk Over de hele wereld. Aan de andere kant, als al de idioten van de wereld deed niets meer, dan het maken van graancirkels, Hoewel de andere problemen aanzienlijk zou worden verminderd, maar er zou niet zijn wat te oogsten. Hoewel aka Dat oogstmachines Combineert de hefinrichtingen.  

 

Op dit punt is het noodzakelijk opnieuw sterk eventuele Crop Circle Makers waarschuwen, Nevermore tot het maken van patronen proberen, of zal ooit echt ontmoet ze de enige ware schepper in het veld. Daarna zal er op dat veld voorbereid voor de oogst zelf, hun lichamen stationaire koeling. Maar na Dat zal dan oogsten Men in Black (auto).  

 

Er gebeurde iets boven het veld, wat mogelijk is (kracht effecten) te vergelijken met een explosie van honderden, in extreme gevallen zelfs vele duizenden kilo TNT in een kleine hoogte boven. Overigens, na de ontploffing van explosieven waar ook ter wereld, net boven de grond in de buurt of onder is altijd en alleen gemaakt cirkelvormige krater ... (Behalve na de impact van een object in het water zijn gemaakt enkel en alleen cirkelvormige golven op het oppervlak). 

 

De dichtstbijzijnde analogen van de bliksemontlading in het veld van de mechanische oogpunt zou een explosie van slagkoord Be, met een gewicht ten minste enkele honderden grammen explosieve per meter, opknoping up en exploderende veld dicht bij de oppervlakte van de hoogte tussen enkele honderden Het meter tot enkele kilometers van de hemel (grootste mechanische en elektrische ontlading effect op de stengels kunnen worden verwacht van het deel gelegen tot enkele tientallen meters boven het veld).  

 

De Lightning Discharge is nogal een ingewikkelde kwestie, wat mogelijk is om te lezen in een aantal gespecialiseerde publicaties, die alleen voorkomt onder Voornamelijk Lightning: Natuurkunde en effecten , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Beide auteurs moeten worden beschouwd Betrouwbaar en twee wereldwijde 'goeroe' op het gebied van bliksemontladingen natuurkunde Investigation. Hier zal worden vermeld slechts een vereenvoudigde paar basisfeiten over de negatieve wolk naar aarde bliksem (het meest voorkomende geval, 4 hoofdstuk van het boek, pagina's 108 tot 191 ). De belangrijkste onderdelen van het proces van het vormen van de afvoer zijn de Trappenweg Leader of Dart Leader ( SL , DL , bijvoorbeeld. pagina 109 ), die zich bewegen uit de wolk naar de grond, en wanneer het benaderingen binnen een paar meter, begint 's Theme From elke substantiële, vaak goed geaard voorwerp op de grond oppervlak (dirigent, mesthoop), in tegengestelde richting Opwaartse aansluiten Leader ( Positive Streamer ), beide contacten totaal aantal meters tot tientallen meters boven de grond en het hechtingsproces zal gebeuren, dat wat uiteindelijk twee locaties verbindt - de grond en de bron van de lading wolk binnen - oorspronkelijk met een enorm potentieel verschil (tot enkele volts Miljarden) geleidende kanaal, zeg "by-wire", en slechts een paar miljoenste van een seconde na de link wordt gevolgd door de belangrijkste "show" of een "vuurwerk" -Return Stroke, Hoofdstad en grootste ontlading, Hoewel duurt slechts enkele tientallen tot honderden miljoenste van een seconde, met een piek stroom tot enkele honderdduizenden ampères. AlleenReturn Strokeis eigenlijk Mogelijk Let op, de voorafgaande aan de twee verschijnselen zijn bijna onmerkbaar en kunnen alleen worden geregistreerd en de registratie en gevoelige meettechniek (Hun stromingen zijn 100 tot 1000 maal zwakker). Veel meer details over Lightning lozingen, Hun fysica en energie, die op basis van een aantal genoemd en andere publicaties, is of zal het mogelijk zijn te lezen op de pagina's en subpagina's van het menu Lightning

 

Het belangrijkste onderdeel van het hele ontlading proces is Return Strokeof de daaropvolgende slagen, OOK genaamd opeenvolgende beroertes of re-staking. Hun tijdsinterval na de eerste of RS onderling met enkele tientallen tot honderden milliseconden. In hun geval is het een volledig gemeenschappelijke fysieke fenomeen - dat stroom door dirigent, welke stroom door in de top tien honderden duizenden ampère, en produceert in hun omgeving elektromagnetische velden, ongelooflijk sterk. Een dergelijk sterk veld kan worden geproduceerd in het laboratorium (tienden tot eenheden van Tesla), maar niet op droogte en grote oppervlakte en nooit met droogte en steilheid van leading edge. Actueel Varieert met snelheden tot vele tienduizenden ampères in een microseconde (een miljoenste van een seconde), een latere RS-up 200 Duizenden A / microseconde . Dit is heel anders dan ZO vergeleken slagsnoer explosie, die in staat is om voor te bereiden op het publiek alleen zichtbaar en hoorbaar prestaties. In tegenstelling aan de bliksemontlading te bereiden een andere prestatie - helemaal onzichtbaar, bevattende (emitting) De gelijke of zelfs hogere energie - een enorme elektromagnetische explosie (iets als een kleine gelijkenis van een elektromagnetische puls following atomaire of thermonucleaire bom explosie). Steilheid van de voorste rand van deze puls is op zichzelf iets dat nooit zou kunnen zijn (van de elektromagnetische oogpunt) In staat om te bereiden in een laboratorium. Het tarief van de huidige stijging is daarom noodzakelijk om op te noemen, omdat de het speelt een belangrijke rol bij het ​​proces van inductie spanningen en stromen in de omringende voorwerpen, waaronder planten, maar OOK in plantenwortels en de bodem.  

 

Er is geen behoefte te allen bijzonder weelderige verbeelding om Leid de conclusie dat de huidige dynamiek, waarbij de piek waarden, laten we zeggen, 800 duizend ampère, die langs het pad ruimte, laten we zeggen, de snelheid van 8 km 200,000 km per uur, met toonaangevende randscherpte 200.000 ampère per microseconde (miljoenste seconde) bij impact punt te maken interferentie en resonantie karakter iets groter dan een loutere "klap in het water." Huidige impuls zelf, met name de meest krachtige deel, duurt nooit langer dan een paar tientallen miljoenste van een seconde. Draagt ​​een enorme elektromagnetische energie, kunt een ongelooflijk en onbegrijpelijk regelmatige resonantie en elektromagnetische interferentie patroon. Een deel ervan kan in de structuur van de planten in het veld Opgenomen, zie Exposition. Actie van verschillende droge opeenvolgende pulsen op verschillende tijdstippen en kan Afstanden: Sta op zeer ingewikkelde interferentie veroorzaken, hoewel zeer kort. 

 

In tegenstelling tot de elektromagnetische straling, de mechanische gevolgen van snelle en intense droogte, kan zeer energieke impuls bij impact aanhouden tot enkele seconden. Plasma kolom begint zeer snel uit te breiden naar de zijkant, in eerste instantie met supersonische snelheden, welke na verloop van tijd zal vertragen tot de snelheid van het geluid, zelfs en later naar Subsonic. Tot de snelheid daalt tot onder, 300 km / u (een derde van de snelheid van het geluid, nog steeds ver boven de omgevingsgeluiden wind) zeggen, zal zijn vorm te zijn en het verspreiden van de eerste plaats door zijn eigen, wetten en regels. In eerste instantie zal het zeer gelijkmatig verdeeld alle kanten, als een zeer nauwkeurige cirkel. Het is zeer waarschijnlijk OOK, Hoewel nog steeds erg moeilijk om te verifiëren dat ten minste in sommige gevallen, Of de sterkste of gewoon gemiddeld bliksem ter plaatse een vortex ring Creëert. Dat tijdens de hoge energie lokale veranderingen in gasvormige omgeving ontstaat vaak.  

 

Wat uitgevoerd boven de grond nucleaire of thermonucleaire explosie Creëert de beroemde paddestoel. Het is mogelijk om die gelijktijdig te zien met alle droge paddestoel in combinatie met een veel snellere zijwaarts spreiden vortex ring (supersonische snelheid), hoewel minder opvallend en voelbaar. Zie ook Alleen mogelijk snel ontploffende golf verspreidt, veel sneller dan optie paddestoel, in de vorm van cirkel precies nauwkeurig. Het bestaan ​​van vortex ringen ter plaatse na de ontlading van de bliksem is zeer moeilijk om, uit te voeren Voornamelijk op grond van het feit dat iedere potentiële getuige, die dezelfde plaats op een locatie, zeker gefotografeerd niet, en ik zou zeker proberen om te observeren wat fysische verschijnselen nemen Die plaats ter plaatse. Zijn enige zorg op te weten dat de tijd probeerde om zijn eigen leven te redden, en in die tijd, meestal voor een observatie echt, laat staan ​​fotograferen of zelfs het uitvoeren van experimenten, wordt veel tijd niet verlaten. Geen andere keus dan toch te integreren eigen verbeelding in onderzoek, en proberen te imiteren gebeurt door middel van computermodellen en mogelijk veel minder energiek fysische experimenten. 

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk, rekening mee dat in vergelijking met sommige bliksemontladingen voorkomende Zelden wordt momenteel gebouwd, Hoewel de meeste energieke laser ter wereld Břežany wat de gegenereerde en verzonden macht, en alleen maar 'enstorting ". 

 

Betrokkenheid van de verbeelding in het wetenschappelijk onderzoek is niet iets kwaadaardig is, alleen niet vergeten, wat gezegd over het nut geleden Speciaal voor wetenschappelijk onderzoek voor ongeveer honderd jaar, wat meneer Einstein.  

 

Hoewel inductie alleen mogelijk om de wisselstroom, maar zelfs een bliksem is mogelijk Beschouw als een halve periode van wisselspanning, die als een gemeenschappelijk proces geïnduceerd in elke geleidende voorwerpen in de omgeving. Veel nader omschreven in de omringende objecten worden geïnduceerd elke lus rijzende als dalende flank golfvorm van elektrische stroom. 

 

Deze verschijnselen zijn zeer nauw betrokken bij de elektrische normen met betrekking tot bliksembeveiliging, zie (EN 62305). De elektromagnetische effecten kunnen worden vermenigvuldigd met oek gelijktijdige, schuintrekken, parallelle armen van hetzelfde of volgende ontladingen (her-stakingen) en hun parallelle armen, die alles bij elkaar elektromagnetisch Mogelijk, elektrostatische en mechanische (geluid trillingen en laagfrequent Aardbevingen - lissajouss cijfers) resoneren en storingen.  

"> ->  

Direct, tijdens het Return Stroke, Of een latere ontslag onmiddellijk zou worden mogelijke maatregel in de bliksem afvoerkanaal spanning "slechts" rond 1-300 Duizenden V / m Deze waarde is in grote tegenstelling met spanning vonken springen door de lucht, die op 0-90% vocht ligt op ongeveer 3 miljoen volt per meter. Bij 100% meer vochtigheid (verzadigde dampen), bijvoorbeeld net boven de waterspiegel, maar deze waarde daalt tot slechts 100 tot 300.000 volt per meter. 

 

(Sterk niet aan te raden om te testen en hij Gemeten Dat punt - droge Explorers daarom continu zou afnemen in hoeveelheid, en dus zouden zij moeten worden aangevuld met korte tussenpozen te veel zijn). Vlak voor deze ontladen wordt, met tussen de wolk en de grond op plaatsen Bepaalde spanningen tot enkele honderdduizenden, evenals meer dan een miljoen V / m (dezelfde tijd, niet opmeten daar in persoon).  

 

Een opmerking: terwijl alle eerder genoemde hypothesen en theorieën zijn bedoeld om volledig serieus te handelen, zal nu worden ingevoegd men een beetje "gek": Tram lijnen in het gebied, die aanzienlijk meer geleidende omgeving die buurt, in de uitsparingen wordt geaccumuleerd veel meer vocht oek stilstaand water (foto). Vocht zorgt ervoor dat de langste daar (verifieerbare en gecontroleerd), opgericht als het natuurlijk aangemaakte Betrouwbaar functioneren bliksemafleiders, in vele bliksemschichten Dat hit en waarlangs passeren als soortgelijke als in een achtbaan.  

(Verified gefotografeerd, andere verwijzingen hieronder, dit is nog steeds niet zo gek) 

Bijna zonder uitzondering naar een willekeurige locatie van de tramlijnen proefschrift in de formuliervelden relatief nauwkeurig flatscreen-coil merkbaar Vergelijkbaar met wat wordt geproduceerd in printplaten - PCB (en dat dit gek), bekend van elektrotechniek en vaak gegenereerd in de PCB's, Misschien alleen soms wat vervormd reizen naar afgelegen power line torens, door de manier uitstekende bliksemafleiders, bomen en struiken, OOK zeer goede bliksemafleiders, of een andere natuurlijke formaties, en in overeenstemming met een bijzondere vorm van het veld? (obrázky)  

 

Van Verschillende waarnemingen leek ( Google Earth ) Dat in het Engels velden spoelen zijn zeer vaak kortgesloten door de bochten, in tegenstelling tot, bijvoorbeeld uit het Engels, maar het was een loutere veronderstelling op basis van een niet erg statistisch betrouwbaar monster. Later, OOK Waargenomen in het Tsjechisch kortgesloten spoelen, en statistisch significante overzicht van luchtfoto's (honderden) gevonden, dat het tegenovergestelde is meer een uitzondering, dus de eerste indruk was waarschijnlijk per ongeluk. Samen met de tramlijnen beschadigd gewas ( ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte)) als gevolg van de lozing knipperen zeer vaak, vaak en zeer dicht bij het ​​centrum van de wijk bochten (afbeeldingen), of zelfs willekeurige lokale "meer dan slechts een kwart draait"photo, photo (Een dit jaar - 2010 - gevangen, iets van LP).  

 

Op dit punt zal worden weergegeven Verscheidene beelden min of meer (maar sommige zeer, zeer meer dan minder, het is bijna een bewijs), die de theorie van de schepping graancirkels te ondersteunen door de bliksem ontladingen, Genomen door bestaande Explorers van de graancirkels fenomeen, + iets van Google Earth , een aantal van hen zijn ook zeer, zeer zee. (Ondersteuning van de indruk dat onderdak (het beschadigen, verzwakking) van het gewas optreedt na de schok, bij voorkeur conducted door de tramlijnen) 

Voor de Britse Boys creëerde de term "Lightning vormen Crop Circle Theory"  

 

Ergens graancirkels echt lijken op foto's van positieve of negatieve vonkontlading (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Graancirkels en lozingen.  

 

In het geval van sommige graancirkels zijn een ander Hun Explorers verrast door hun fractale structuur. Fractals werden ontdekt in de wiskunde Relatief recent (1905, met grafische weergave geautomatiseerde 1975). Maar het is belangrijk te beseffen dat de natuur altijd al fractals bekend - atomaire structuren verbindingen, sterrenstelsels, verschillende structuren van plantaardige en dierlijke organismen, naald-en loofbomen, hun wortelstelsel en andere planten, vasculaire en het zenuwstelsel van de dieren, rivieren, bergen, wolken, sneeuw vlokken ... Zelfs een zeer frequente Mogelijkheid tot het afvoeren van de overtollige lading wordt uitgevoerd door fractale structuren. Bijna elke bliksem Vertegenwoordigt een fractal van zichzelf, een of andere vorm zelfs extreme gevallen van fractals. Veel meer typisch voorbeeld van een fractal temperatuur als de werkelijke Lightning Stepped Leader, maar dat is bijna onzichtbaar. Maar er zijn OOK film records, waar het wordt gevisualiseerd op, het is gewoon mogelijk om te zien daar. 

 

Waarom, Wanneer is het mogelijk uit te leggen alles zo mooi, graancirkels niet te ontstaan ​​op elk punt in het veld, waar de bliksemen geraakt? Dit feit kan deelnemen om verschillende redenen. Het kan:  

- Volledig ondefinieerbare toeval  

- Geologische omstandigheden op het punt van ontstaan: geleidende paden gevormd in de ondergrondse als gevolg van de interactie van de grond en bliksemontladingen naar nabijgelegen plaatsen voor miljoenen jaren, natuurlijke en kunstmatige ondergrondse waterstromen, kanalen, bronnen, watertanks, condensatoren, (water en elektrisch), resonantie en interferentie (mechanische + elektrostatische en elektromagnetische), geologische en ondergrond getoonde eenheden (elektrostatische en elektromagnetische velden zijn enorm, en zelfs tussen hen kan leiden tot resonanties en interferenties)  

- De voorwaarden, moeilijk te vervullen (voor de storm) - de afwezigheid van regen en wind 

- Geschatte extra en mogelijkheid onderzocht is, althans dat sommige regelmatige patronen dus voorkomen, dat in de dezelfde plek twee keer door de bliksem getroffen, met een lang interval (dagen tot weken). De eerste van deze symbolen, alleen "de krijtlijnen" (produceren tot enkele miljarden "pre-Exposed" Verzwakt stengels, verwijzend naar: Dat Ondanks wat er met hen gebeurd, worden niet ingediend `is nog (beschadigde, verzwakt), Dat is de volgende kwijting Handelingen following paar weken veel gemakkelijker Again., een andere gelijkenis met de klassieke foto's, Wanneer is het mogelijk een deel van de lagen blootstellingsgrenswaarden zeer gevoelig voor kleine hoeveelheden licht, soort van pre-expositie, sensibiliseren de laag naar een nog hoger sensitivity.The verschil in mechanische sterkte en kracht die nodig is om te buigen of breken stengels Ongevoelig en beïnvloed door de huidige is enorm en het is Mezi tientallen honderden gram (buigen) tot vele kilo (pauze). is sterk afhankelijk van de tijd die verstreken is sinds de ingreep elektriciteit, verzwakking van plantenweefsels nadat het is in zeer trage vooruitgang. Vegetatie Wordt niet beïnvloed door de bliksem en niet beschadigd door elektriciteit niet op de grond buigen, zelfs onder de meest zware storm in oek interactie van regen, wanneer het gewas is onder invloed van de wind meer dan 100 km / h en krachtige waterstroom, maar zelfs een stengel is niet ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt). getroffenen onmiddellijk en niet plat (beschadigd, verzwakt), zal worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) niet meer dan na een paar weken alleen, of na een lichte bries, of wanneer zij dankzij zware ochtenddauw of een lichte regen. 

 

- Uitzonderlijk hoge intensiteit van bliksemontladingen, of alle of bijna alle energie geconcentreerd in een enkele of slechts een paar (tussen 5 - 8) Loodrecht cloud-grond ontladingen (CG);    foto foto,   

- Of iets heel anders.  

 

De situatie, die na een sterke wind en regen niet zal verschijnen op de grond liggen en zelfs stalken, met mogelijke Gemakkelijk bijvoorbeeld observeren tijdens een helikopter flyby over een veldgewas, zijn stengels waait in de wind als de vlaggen van het communisme, soms buigen ruim 45 graden, maar na uitfaden Die sterke luchtstroom Direct en veilig terug in de verticale positie. Discovery Science, Crop Circles: Mysteries in de velden , richt. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Graancirkel snamely na de bliksemontladingen niet afkomstig te zijn uit elk gebied (en een geschatte miljoenste of minder van de gevallen), maar iets, gewoon een vrij gewone iets gebeurt bijna altijd (en bericht nummer twee).  

 

Een bericht nummer twee: Bijna alle platte (beschadigd, verzwakt) gewas (95% zelfs meer, dat wil zeggen ongeveer een miljoen vierkante kilometer per jaar wereldwijd) worden veroorzaakt door bliksem ontladingen in de velden of net boven hen. Vermeld werd Eerder in de tekst en de afbeelding - de hele ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) veld in Benátecká Vrutice.  

 

Verduidelijking: het was niet altijd hetzelfde. Een van de eindpunten Vooral voor graan (voor de eenvoud beperken mogelijk dat alleen voor tarwe, rogge, gerst, haver, maïs), is de zogenaamde "weerstand tegen verblijf (het beschadigen, verzwakken) ", of beter gezegd spontane weerstand tegen accommodatie ( beschadigen, verzwakken) in het verleden misschien niet voor sommige granen niet hoog is, wanneer bepaalde soorten gerst, rogge of tarwe bijna de hoogte van een volwassen mannetje bereikt. Maar dankzij gerichte plantenveredeling gekweekte variëteiten waren veel lager, en vandaag is geen uitzondering, dat sommige variëteiten van gerst zijn kort bestek Hoger dan 0,5 m. De huidige rassen van rogge, tarwe of gerst hebben vergeleken, zeggen, om de jaren vijftig van de 20e eeuw tendens om spontane accommodatie (het beschadigen, verzwakking) bijna nul. Een momentopname uit de film My Landgenoten, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Net als bij graancirkels, OOK in het geval van onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen, en er is nogal een gemeenschappelijke regel, dat het gewas wordt afgevlakt (beschadigd, verzwakt) soms tot enkele weken "na het evenement", zo Onmiddellijk na de storm, terwijl boeren vaak het verlaten van zeer landt na inspectie heel tevreden, omdat de schijnbaar "niets gebeurd", weten dat in veel plaatsen het al is "geplant" of beter gezegd "Exposed" Het is een grote puinhoop en vernietiging. Terwijl zelfs na een zeer krachtige storm loog niet over het hele veld, en zelfs steel op de grond, Enkele weken na, Bij mooi zonnig weer, hier interlaced en er zou slechts af en toe lichte regen, om dat broodnodige vocht, ongelukkig ontzet Boeren alleen kijken, want er waren proefschrift onder ideale omstandigheden "in slaap vallen" (lodges) aanzienlijk deel van het veld en zal heel moeilijk zijn om te oogsten. Boeren zijn gewend om te associëren en ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas na het onweer in de eerste plaats samen handelend met hagelstenen, dus tenzij het ​​gewas niet afgevlakt (beschadigd, verzwakt) Onmiddellijk na de storm, zijn aangelegenheden die niet reeds dealed door Hen zo veel. Na wereld loopt veel ontdekkingsreizigers fenomeen van de graancirkels, die links een veelbelovende carrière in de natuurkunde of elektrotechniek en heb had het een keer blijkbaar veel Uitgevoerd.  

 

Bovendien is de boeren die degenen zijn in veel van hun expertises en onderzoeken herhaaldelijk hebben zeer nauwkeurig de effecten van bliksemontladingen gedocumenteerd in de open teelten, waarvan vele zijn of zullen worden weergegeven op scripties pagina's. Bieten, meloenen, aardappelen, tomaten, katoen, sojabonen ... 

 

Einde van deel 3 

 

   

         Deel 1        Deel 2        Deel 3         Deel 4        Deel 5  

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz