Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-ongesorteerde-4-teksten . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Deel 1        Deel 2        Deel 3        Deel 4         Deel 5

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Deel 4

 

In veel documenten in verband met de kwestie van de graancirkels melding van totaal niet aangetast planten voorkomen, "vreemde" gemengd, geteeld in monocultuur (vreemdelingen ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) alleen gerst, daar niet handelen op tarwe oek aanwezig) - ff natuurlijk anders vochtgehalte, verschillende weerstand, geïnduceerde andere energie, verschillende (lagere) niveau van de schade, kan groener planten lijken totaal niet aangetast. Op het moment (2010 waarnemingen,foto foto) Wanneer gerst is op een aantal gebieden al in droogte en rijpheid stadium, dat een aanzienlijk deel van haar stengel is droog stro, tarwe op andere terreinen is nog steeds erg groen met een hoog watergehalte en elektrische weerstand Zeker vele duizenden malen lager, die dus vertegenwoordigt bijna een kortsluiting voor geïnduceerde spanningen. Natuurlijk niet uitgesloten dat na een paar weken zal worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) oek dat verschillende individuen gemengd in monocultuur, en dat de behaalde veel lagere hoeveelheid elektrische energie hebben, maar dat is onze lieve Explorers graancirkels mag nooit opvallen op alle.

 

De geïnduceerde spanning op de directe draad (in de verte) kan worden beschouwd als een zeer zachte energiebron, waarvan de spanning (The Same proportioneel huidige en ZO OOK tweede macht fractie van energie) tijdens de interconnectie met een lage weerstand van de geleider nooit opstijgen om te drogen en hoge waarden van de spanning op de geleider met een veel hogere weerstand. Hetzelfde geldt voor energie, opgewekt op een andere manier - direct geleiding en elektrostatische inductie. Een andere mogelijke manier om elektrische stroom naar de stengels van graan is wat wordt genoemd de spanning en de springplank ontstaat bijvoorbeeld tijdens het vallen van de HV draad op de grond - als gevolg van bodemweerstand kan spanning zijn tussen de twee plaatsen op aarde oppervlak in menselijke stap afstand Vele duizenden volts, en in het geval van bliksem natuurlijk veel hoger. Bovendien, en belangrijke bijdrage aan de schade van de planten voegt stroom die door Hun wortels Tijdens de verspreiding van de bliksem huidige ondergrondse, dat wil zeggen, klassiek Uitgevoerd door de huidige dirigent - wil graag een draad, niet geïnduceerd.

 

Een ander interessant fenomeen is het feit, dat op sommige plaatsen, waar er een bliksemontlading in het veld gebeurde, Enkele weken na groeien jonge planten van dezelfde soort, wiens tijdvakken van Kiemkracht Kan geschat op ongeveer de tijd Toen was er de ontlading. Dit kan een overblijfsel uit de oudheid, die oorspronkelijk diende om de soort, die nu verbouwd en gecultiveerd soorten van graan, natuurlijk niet nodig, maar zeker hen zou nuttig zijn geweest, indien op de wereldbol is opgetreden en grotere ramp te bewaren zijn . Bijvoorbeeld, de ene oude Maya's voorspeld voor 2012 (dat de stenen zal gaan van het bedrijfsleven). Typische In dit opzicht zijn de zaden van sommige planten, misschien van de Australische bush, also Misschien een andere, Dat alleen ontkiemen na de brand. Ontkiemen voordat Zou het te wijten zijn aan de regelmatigheid van de plaatselijke brand was bijna onbruikbaar, omdat de toenmalige zou de hele populatie uitgestorven.

 

Explorers graancirkels natuurlijk in staat zou zijn om iets te ontdekken op hun sites Vergelijkbaar, of zelfs al zoiets in gevangen Hun foto's, maar niet verwerkt.

 

Objectief Het is noodzakelijk toegeven dat sommige graancirkels fenomeen Explorers lange tijd voordat gemerkt dat in de nabijheid van de cijfers mogelijk is het registreren van het bestaan ​​van (of vorige bestaan) "iets onbegrijpelijk elektromagnetische". Het moet verder worden opgemerkt, verwijzen naar: Dat de verzinsels, die zij aan de Dat kan in bijna alle gevallen als compleet Trumper. We kunnen betwisten over, kunnen we zelfs niet eens zijn met het, maar dat is alles wat kan worden gedaan tegen.

 

Gebogen en uitgebreide knooppunten:

Ze komen met absoluut elke ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas in de wereld. Niet langer dan optie gedurende een uur Onmiddellijk na verblijf (het beschadigen, verzwakking) Mogelijke register groeit met knooppunten veranderingen, die door de plant probeert een permanente afwijking van de verticale richting te corrigeren. Het feit dat de graancirkels onderzoekers niet het nog zien (gebogen stukken in op het gewas ingediend `is overal (beschadigde, verzwakt)), kan waarschijnlijk worden verontschuldigd met hun verbazing, verwondering, enthousiasme voor het onderzoek van iets fantastisch en volledig onbegrijpelijk, en dat is Schijnbaar zo gemakkelijk beschikbaar gebruik maken van de idee van buitenaardse intelligentie of etherische, helaas dat ze niet denken dat het ooit te gaan met iets dat zo gewoon en aardse, zoals "wordt over het algemeen" volledig onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas, zonder patronen. Kijkend naar een aantal patroon van de graancirkels in Hun Discoverer waarschijnlijk kan niets anders doen dan de optie:

Eerste volledig geschokt

Tweede Let op: het is absoluut onmogelijk om door de mens veroorzaakte (hij heeft gelijk, voorzitter!)

Derde Opmerking: Dit moest een of andere vorm van intelligent leven of wezen of zijn (Hier is het met de waarheid iets slechter, voorzitter) te creëren

een nota aan 3: de oppositie van graancirkels Explorers tegen natuurlijke, zonder op te treden van de intelligentie gevormd patronen leidt tot het feit dat in de natuur niet kan alleen worden gedaan door regelmatige patronen zelf of alleen de (willekeurige) natuurlijke krachten

 

Oh nee, kan ze, alleen niet vergeten:

kristalroosters, kristalstructuren, kristallografie

structuur van het atoom, elektronenschil, de moleculaire structuur van materialen, atomaire en moleculaire orbitalen en hun hybridisatie, de bouw van atoomkernen

fractale structuur van de overtollige elektrische lading ontlading (Lichtenberg patronen), fractals in levende organismen (vasculaire en het zenuwstelsel, de wortel-systemen, de vormen van loof-en naaldbomen ... Fractals in levenloze structuren - vormen van sterrenstelsels, sneeuwvlokken, en ten slotte , opnieuw en opnieuw: resonantie en interferentie - fysica, mechanica, elektronica, optica.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Er is geen andere keuze dan Explorers fenomeen van de graancirkels een beroep doen op het uitvoeren van iets dat ze waarschijnlijk nog nooit gedaan gedurende meer dan dertig jaar landmeetkundige graancirkels.

Bezoek een veld waar een gewas wordt ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) compleet onregelmatig, zonder enig teken van een regelmatig patroon. Ook is er Ze vindt er een heleboel van (eenvoudig identieke) afwijkende effetcs, gebogen en langdurig knooppunten. Door het vergelijken van BEPALEN dat ze absoluut knooppunten zijn zonder onderscheid van degenen die ze gevonden in graancirkels. Ze vindt dat vliegen gegrild in exact dezelfde als die in graancirkels. Infra, statische elektriciteit (storing), magnetische en anderen. vzorek.jpg, moucha.jpgAlles zal er zijn, inclusief verdreven holtes en explosed knooppunten, zal magnetische anomalieën te ontdekken en mobiele telefoons zullen stoppen met werken. Precies dezelfde wijzigingen knooppunten wordt ook weergegeven, zelfs als experimenten worden door de richting van de plantengroei in het laboratorium, maar net gedwongen door de positie van stengels. Nogmaals, OOK verdreven holtes worden. (Correctie van nul, leeg, reeds genoemd)

 

Ondertussen was het noodzakelijk om het te doen voor hen door iemand anders. Bezocht honderden locaties, waar er het gewas ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) vrij algemeen, schots en scheef. In de grote meerderheid van de gevallen waren en locaties, waar het veld werd door de bliksem getroffen vóór, aantal uren, dagen of weken voor. Op het internet zijn er sites waar het is (was) mogelijk om een aantal beperkte informatie over de locatie bliksemontladingen (Genomen uit externe bronnen) te verkrijgen met relatief hoge nauwkeurigheid - tientallen tot honderden meters. De fout werd eerder veroorzaakt door het feit dat de GPS-locatie, waar de lozing begint en waar het valt, in sommige gevallen kan een aanzienlijke verschillen, of zelfs Dat zou een enkele ontlading zelf kan gelijktijdig meerdere parallelle armen en schouders hebben, kunnen beschikken over een Restrikes, DIE kan blijken om verschillende locaties gebieden, en in het algemeen aanzienlijk groter dan een vierkante kilometer. (Verwijzingen naar de literatuur, Verscheidene beelden -kouty.jpg)

 

Heel erg onregelmatig, volledig schots en scheef afgeplat (beschadigd, verzwakt) van akkers onderdelen hij is een ongelooflijk hoog aantal foto's gepubliceerd in boeken en op websites van graancirkels Explorers, kan iedereen overtuigen bij Zichzelf, en toch maar een paar van de de meest typische voorbeelden.

Wylatowo.jpg

 

De overgrote meerderheid van de patronen gevormd door de bliksem lijkt op de moderne kunst (eenvoudig gezegd, net als Daub - onregelmatig), slechts een klein deel zijn klassieke, antieke, barok, art nouveau - regelmatige vormen, Kon OOK Hoewel sommige behoren tot de moderne kunst.

 

Onder andere, in het voorjaar 2008, maar ook tijdens de volgende jaren vaak bijna per ongeluk, maar oek opzettelijk, Takeno en het aantal velden opnamen, zelfs "voor actie" (bliksem), zonder door de bliksem getroffen, of velden, Hoewel beïnvloed door bliksem, maar nog steeds zonder enig teken van afvlakking (het beschadigen, verzwakken).foto vzorky ze stožáru

 

De proeven inclusief lozingen volledig over Nemag. mat - plastic, en Cu, Al, eventueel magnetisch metaal (doos film - de eerste lozingen zonder Fe2O3 fe of zaagsel, dan s lozingen Al (container) op het water en het niet-magnetische flexfolie proberen aluminiumpoeder..

 

iets over zwervende giftige plant - de bodem in principe ten koste gaat

"supernatural"

 

Het idee dat de patronen komen vooral 's nachts. Tenminste het is een film, Nancy Talbot staten, maar zonder opgave van bronnen (grote fout!) Die vaak patronen ontstaan ​​Brug tussen 4-5 uur. Zeker niet alle, maar soms kan een oorzaak zijn van de "domino-effect" planten gelogd door vroege ochtend dauw nog in het duister en de daaropvolgende stapelen op de grond zijn. Het is niet onmogelijk, maar die ze maken heel vaak tijdens het daglicht, maar ze worden ontdekt pas na enkele dagen. Dit kan psychologisch eerder worden verklaard - waarschijnlijk nooit zal worden graancirkels ontdekt tijdens de nacht (om te worden afgeleid dat er Arosa Gedurende de dag). Het is heel natuurlijk veroorzaakt door namelijk dat gedurende de nacht namelijk mensen al het mogelijke, de observatie van velden is zeker niet Mezi proefschrift Activiteiten doen. Bijna onmogelijk met toevallige waarneming van het viaduct hoogte met alle middelen van vervoer, vooral door het simpele feit dat in de nacht met duisternis. Daarom waarnemers die niet in staat anders te sporen een patroon dan overdag, zelfs niet na te denken over andere antwoord dan "iemand moest het doen tijdens de nacht". Patroon kan gemakkelijk ontstaan ​​tijdens de dag, misschien 5 dagen geleden.

 

Veel zou hebben geholpen het installeren van een time-lapse-camera's in de buurt waar de patronen brug vaak verschijnen, die kunnen, bij de huidige stand van de technologie moest geen specifieke problemen zijn. Zo zou het worden gezien als een louter "gewone" verblijf (het beschadigen, verzwakking) van het gewas en bepalen de tijd die is verstreken vanaf het onweer, terwijl Time-lapse Canon Kan geprogrammeerd worden, dat zou oek capture bliksemen, inkomend op hun kijkhoek. Belangrijk kenmerk van (sommige) Canon apparaten is dat, dat ze kunnen worden geprogrammeerd erg goed voor time-lapse opname en snelle opname Processen (bliksemontlading)

 

Stengels gebogen, niet gebroken. Gebroken stengels zijn zeker OOK optredend bij graancirkels, vooral aan de rand van het patroon, voornamelijk in het geval van het domino-effect. Explorers van graancirkels Gepresenteerd het effect van de werkelijkheid in een wat "gemodificeerd" vorm, of de zogenaamde flexibele indeling ( Yes, Minister ), en een klein percentage van gebroken stengels, niet alleen gebogen, gewoon schieten of opnemen in rapporten over hun exploratie Ofwel gewoon "per ongeluk" weg te laten, of ze beschouwen als een uitzondering de regel dat speling.

 

Xtreme Mysteries - 062 - graancirkels, 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Bij de bovenkant van het frame (langs de horizontale tramlijn) blijkt verschijnselen typisch conventionele bliksem in de velden. Bovendien is het inwendige vorm beschreven verder secundaire vorm. Soortgelijke verschijnselen zich voordoen in vele klassieke graancirkels. Het fenomeen van de graancirkels ontdekkingsreizigers is volledig verwaarloosd - de heldere lijnen af ​​te wijken van het midden naar de randen die waarschijnlijk de richtlijnen te volgen, waardoor liep ondergrondse stroom ontladingen. Opmerking - iets dergelijks kan worden waargenomen in veel andere foto's van graancirkels, dit is het equivalent van dubbele belichting met zo veel vergelijkingen klassieke foto's.

 

8:55 onder hoogspanningsdraden ... Het is vrij consistent met alles wat overal wordt voorgesteld op de site - HV lijnen zijn zeer goede geleiders.

 

Lichten, lichtverschijnselen bewegen over het veld, vaak vertegenwoordigd door beelden in films over graancirkels. In proefschrift films Is Ook blijkt, dat het in sommige gevallen kan het en vervalsingen, of (heel Logicall) onscherp vliegende objecten (papieren zak, zaden of plantendelen). Ook kan het het geval is, Dat als plotseling vrijgelaten uit de ondergrondse en zeer zeepbel van geïoniseerd gas en stof, die onlangs is blootgesteld aan potentiële verschil van de resterende statische elektriciteit Enkele duizenden volts of meer zijn. In toevoeging kunnen ontvlambare geïoniseerde gassen (CO, H 2 ), die allemaal zou kunnen aanwezig zijn in de ondergrondse te zijn voor vele dagen na de ontlading. Het kan vliegen over tientallen seconden door de lucht met de wind mee. Tegelijkertijd oek kan fosforesceren, maar zelfs gewoon anders te zijn dan de omringende lucht, brekingsindex, spectrale reflectie, transmissie of kleur, althans dat er misschien iets van onder bovengenoemde voorwaarden voldaan. Zou het zelfs net een wolk van rook of stof, die bij elkaar houdt enige tijd statische elektriciteit of gewoon luchtwervelingen. Daarnaast kan CCD-sensor onder bepaalde omstandigheden zelfs opnemen alleen thermische verschillen. (Elders uitgelegd)

 

Nog een andere Aanname: het feit dat in sommige plaatsen goede oude Engeland vormen patronen nog veel meer tegen de rest van de wereld, kan worden veroorzaakt door oek dat indien in die plaatsen waren niet zo vaak aanwezig en met gewelddadige winden en in de rest van de wereld. Deze veronderstelling wordt niet ondersteund door enig bewijs, van fysieke of Meteorological waarschijnlijk aan termijnen met geen enkele feit, dat zou deze veronderstelling te steunen. Eerder een der dalen, wat beschermd is tegen wind, Die meer als platte Engeland tegenspreekt. Er zullen waarschijnlijk eerder een nog onbeschreven lokale geologische anomalieën. Iets naar voren, krijt ondergrond vertoont veel vaker patronen, ondergronds water kan OOK DEELNEMEN (evenals in mechanische resonantie), archeologie. Donderslag bij heldere hemel?

 

Dode dieren, insecten - bijvoorbeeld, dode worm op de lozing ter plaatse, na een paar dagen verdwenen I (photo) Die kan worden toegeschreven aan de normale processen die plaatsvinden De in de natuur. Skeletten van gewervelde dieren - vogels, zoals Microsoft - als het ergens anders geschreven, dieren in de natuur leven en niet te graven te maken. Zelfs medelijden met vogeltje zanger, maar als het echt stierf op het moment dat het patroon werd "Exposed", waarschijnlijk was het slechts tegen schokken en direct was zeker niet getroffen door de juisteReturn Strokekanaal, omdat de als dit werd gedaan, zou hoogstwaarschijnlijk ontploffen. Zouden we vinden hem bijna uit het niets, of veel meer kans helemaal niets.

 

Insecten - (photoPersonen) Gegrilde en verschroeide vliegen kan worden beschouwd als relatief ondubbelzinnig bewijs van de bliksem onderzocht hij locatie. Nou onbekende energie, militaire experimenten, extaraterrestrial of buitenaardse krachten en ga zo maar door.

 

CCD

 

Nog een "anomalie", die is beschreven door graancirkels Explorers. Enkele mogelijke vermelding in " Ovni Graancirkels - Flea CercleS dans les sporen d'ovnis - Planete TV 11.02.2006 "- Wel, het was elders anders. Waarschijnlijker het OOK terug te vinden in sommige graancirkels in sommige sites en publicaties. Foto's van patronen, waar getoond "iets raadselachtige" (geesten van een ander type), wat hij niet was de plaats waarneembaar met het blote oog, en kan deels voorkomen (of zelfs op afstand genoeg), afgezien van fotografeerde de patronen. Het meest waarschijnlijk, Ze zijn meestal beelden die met digitale camera's en camcorders, niet klassiek materiaal halogeen zilver. Mogelijke verklaring dat op de foto met zichtbare also en een deel van het infrarode spectrum, dat het oog niet waarnemen. Ondergrondse kan voor bepaalde cijfers nog steeds opgeslagen zeer groot van hoeveelheid thermische energie (nogmaals, het gemiddelde zendvermogen van het licht Diepvries Enkele honderden kilowatt uur tot enkele megawatt-uur), en hoewel onder het maaiveld nog steeds minder dan een procent, is de oorzaak nog steeds droogte en verandering (thermisch), eventueel in het infrarood spectrum zeer merkbaar. Terwijl klassieke zilveren materialen zijn halogeen infrarood spectrum in vrijwel geheel ongevoelig, hun spectrale gevoeligheid, zelfs in kleur en zwart-wit Panchromatisch materialen niet ergens Exceed rond 690n, het beperken van de spectrale gevoeligheid van het menselijk oog is ergens tussen 700-720nm, gevoeligheid van de conventionele kleur CCD-sensoren aanzienlijk groter dan de de drempel 780nm (1050-1100nm). Daarom is het voor hen sinds IR filter, die vaak een deel van de bandbreedte IR releases, dat in de meeste conventionele's niet uit. Het is mogelijk dat op sommige graancirkels werden enkele foto Gevolgen van droogte en gelijktijdige of latere ontlading, die niet te maken een patroon, alleen voor de nabijgelegen ondergrondse Opgeslagen enkele "warmte" Exposed. Zelfs ontladingen Dat is echt patronen te maken kan dus illustreren Hun "ontsnappingsroutes" in de ondergrondse. (" het mysterie (!) van de graancirkels, Bongiovani, Caria "cd1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 juli 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR verschijnselen graancirkels in locaties Explorers onderzoeken, dat is een andere anomalie genoemd, maar ze betalen ze Dilettante en zeer slechte aandacht, dus even geen referenties of foto's, Hoewel er een aantal op hun pagina's. (Link fototo van BLT Research). CCDresponse.jpgTypische spectrale respons van een CCD-beeldsensor. Aangepast van http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettantisme bij de toegang tot een aantal verschijnselen zich op het punt van graancirkels is een van de belangrijkste oorzaken van het feit, waarom geen van de huidige graancirkels Explorers niet de spijker op de kop, en het inschakelen van een nogal zeer oppervlakkige verklaring, bij voorkeur volledig onbewijsbaar. Alleen met behulp van een vrij primitieve thermocamera Kan volledig Doelstelling Het detecteren van de aanwezigheid van aanzienlijke warmte van de hoeveelheid kilowattuur opgeslagen in ondergrondse, en dat zou het te lang te zijn vreemdelingen Kan niet verleiden.

 

Ghosts. Op sommige plaatsen verschijnen in het volgende jaar, merkbaar spoor, vergelijkbaar met de oorspronkelijke vorm waar maïs was helemaal niet plat (beschadigd, verzwakt) (maar het is OOK mogelijk, hoewel aanzienlijk minder dan in het afgelopen jaar).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © by Peter Sorensen

ghosts2.jpg Pics: Peter Sorensen

boh1.jpgGeen foto. 1 (c) Miroslav Zuzánek. De opkomst van patronen waarschijnlijk Mezi 2-4.7.1999 Foto's uit de vierde 7e 1999, toen de patroon werd ontdekt door deltavliegers van de heer Miroslav Zuzánek. Het onderzoek van patronen: 7.7.1999  

boh2.jpgGeen foto. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgGeen foto. 5 (c) Miroslav Zuzánek Foto's van 20 mei 2000 Het Zelfde plaats een paar maanden later. Het is duidelijk dat patroon is al zichtbaar. In plaats van haar verschijning Grew slechts beperkte vegetatie.

Foto's genomen van de pagina http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , waar is het mogelijk om meer details te lezen

 

Foto's (boh2 en boh3) Ook afgedrukt in de publicatie " Pictogrammen in de Tsjechische Republiek en het energiesysteem van de aarde - Schoonheid van agrosymbols in Moravië 2000-2006 ", auteurs Mgr. Tiffany Pliskova et al.. , met commentaar: Het is waarschijnlijk gemaakt tussen 2.7-4.7.1999. Ontdekt 4.7.1999 en 7.7.1999 werd uitgevoerd van de exploratie. In het veld weer in de buurt van de spoorlijn, werden op 5 cirkels met een diameter bijna hetzelfde, hetgeen lagen in het bereik Ongeveer 17,5 m Volgens de de staat waarin het patroon werd gevonden, was het duidelijk dat ze waren de eerste onderzoekers van Streaker, die meededen in de vorm. Bouw van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) was zeer nauwkeurige gebieden, droogte en kwaliteit, waarmee deze tijd aangetroffen in geen van de onderzochte graancirkels. Verwijzend naar: de aanwezigheid van het patroon in Bohuslavice niet verlopen na tarwe oogsten. Immers agrotechnologische standaard activiteiten, hoofdzakelijk bestaande uit geploegd land, zaaien van nieuwe gewassen, enz ...., following jaar in de lente werd gevonden hetzelfde patroon weer. Deze keer, met verwijzing naar: Niet in de vegetatie en ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen, maar de achterstand. Vegetatie was in de plaats van alle vijf cirkels Hele overschaduwd het groeiseizoen. (spoorlijn kan oek verschijnen als een bliksemafleider, noot JL)

 

Het is belangrijk te beseffen dat op de site zijn een grote elektrische stromen Geleide, onder hen waren er verschillende storingen die waargenomen waren niet alleen in planten, maar OOK in de bodem als gevolg van ze onmiddellijk eronder en elektrochemische processen De termochemical Dat gebeurde er. Daarnaast werden de Beroofd planten via de wortels van sommige planten giftige stoffen opgestapeld in die hen, en Die kunnen nog steeds worden geplaatst in de bodem. Dit maakt het mogelijk om acht in following jaar - op plaatsen waar Uitgevoerd Grotere stromen, zou worden opgericht een grote hoeveelheid voor installaties waar niet strikt Schadelijk, maar OOK niet echt winstgevend verbindingen. Zelfs de werkelijke plaatselijke omstandigheden op plaatsen waar geen ontlading heeft plaatsgevonden, kan leiden tot verschillende tinten van rijping of rijpe graan op grote, niet volledig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) en gezonde akkers. Het is een bepaalde analogen van bekende cropmarks van Archeologie .

 

Een andere anomalie, over graancirkels Explorers pagina's nog niet gevonden. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover uit een andere dimensie (2006) , 22u07-22u29 mogelijk om te zien op de foto's, Ongevoelig graan duidelijk aan en Hogere mate van rijpheid (draaien oren, terwijl aangetaste aren zijn nog steeds perfect recht - minder gerijpt). Crop getroffen door elektrische stroom en producten van elektrolyse in de bodem rijpt duidelijk trager. Waargenomen, gefotografeerd, vele malen, herhaaldelijk. Getroffen maïs nog groen en ongerepte al veilig strogeel - Soms Waargenomen kan een duidelijk verschil in kleur zijn. Hier het bewijs Direct vanuit Explorers graancirkels,+ several own. Foto 6.8.2010, Kounice - zeer vergelijkbare zaak, OOK tarwe, korenaren stengels liggen in rijpheid en grootte een paar weken echt achter. Bemonsterd, van gewas ongeveer 20 plaatsen en 20 plaatsen aangetast gewas onaangetast. Objectief gezien is de Ongevoelig oren van vegetatie in vergelijking met de afgeplatte (beschadigd, verzwakt) zijn echt Greater vegetatie (naar schatting 20-30% van het volume). Alles wordt gewogen, geteld het aantal korrels per aar, gemiddelde lengte en het gewicht van de oren, het gemiddelde gewicht van graan. Later gevolgd door ontkieming test (tot ongelijkheid en onwil door te geven aan Kiemkracht Veroorzaakt door na de oogst rijping, niet eerder dan na twee maanden). Gedetailleerde resultaten en continue meting www.cropcirclesonline.com / Kounice . Mogelijk van een aantal andere locaties. De tarwe, Dat is echt kost veel tijd, Voorzitter! (VooralOstrá dit jaar - ongeveer 4 maanden ...)

 

Verklaring of bevindingen, die absoluut strekt alle programma's over graancirkels:

Het is te riskant om elektronische apparatuur aan graancirkel . On That apparatuur is zeer duidelijk geschreven in dikke letters, of op zijn minst in de handleiding, " Kan storing veroorzaken door statische elektriciteit ! " Hier op de plaats waar nog ze zijn opgeslagen in ondergrondse megajoule resterende statische elektriciteit (in het geval van zeer sterke ontladingen Zou er een korte tijd voordat Dat Overground gigajoules of zelfs terajoules van elektrische en vele andere soorten van energie ...)

 

Als illustratief voorbeeld kan worden beschreven geval van vergiftiging met kooldioxide (toxikologie..., str. LucyP.) Graancirkels - Crossover uit een andere dimensie (2006) beschrijft metaalachtige smaak en alle andere symptomen van vergiftiging ongeveer 49 minuten voor het einde van het document

 

Glickmann: . Veel mensen slaapt beter, na het verlaten van graancirkels vorming Niet verrassend, Ze zijn in vergelijkbare situaties, alsof ze dronken een halve liter rum, 5 bieren, en het is zelfs aten een paar paddo's ...

 

Mysterieuze wereld-Crop circles.avi 17:12 geologie en de aansluiting met ondergrondse water. (niet alleen dat, JL commentaar, maar met ondergrondse kanalen en pijpleidingen, misschien heel lang niet wordt gebruikt, zie foto) 18:25 - zeer indrukwekkend golven in de wind graan -

 

1686 Robert Plot wetenschapper in Oxford uiteindelijk tot de conclusie dat sommige graancirkels in Staffordshire ( The Natural History of Staffordshire ) werden veroorzaakt door bliksem. Nogal een goede schatting, vele jaren voordat Franklin (HIS onderzoek dat hij verricht rond het jaar 1750), is het niet verwonderlijk helemaal Dat bleef hij verkeerd begrepen. De mensheid wil niet begrijpen, zelfs op de leeftijd van de moderne technologie. Maar wanneer zij zullen zien Die foto's ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Diep geworteld is heel gebruikelijk in veel documentaires te maken met graancirkels, Dat mysterie van hun oorsprong wordt geïllustreerd door een foto van het incident bliksem ...

20:33 Wilde wind ...

zskvo25_39.jpgAnomalieën - elektromagnetisch, Elst, drugs -: overweldigende welzijn, euforie, gemak (zoiets OOK gemeld door verslaafden na toediening), hoofdpijn, verwardheid en andere problemen gerst die hier staan, vlak voor afvlakking (het beschadigen, verzwakking) die zal verschijnen afterseveral dagen

 

35:30 verdreven holten

 

38:10 Of scriptie cirkels iets of iemand produceert, moeten zij worden geschoold en Wiskundige. Vergelijk met beelden van Kaleidoscope. Stel dat vier jaar kind met een sterke schilderkunstige talent dat nog nooit had gehoord dat er zoiets bestaat als wiskunde, in de hand en caleidoscoop kleurpotloden. Verven droogte en foto's wanneer dat zal zijn ontdekt na 5000 jaar, onderzoekers schrijven over hen en de wiskundige wetten dat ze allemaal binnen gevonden, stapels dikke boeken ...

 

41:08 zelfs een wetenschapper is bang om het in te voeren

 

43:10 meting van elektromagnetisme, krachtige natuurlijke kracht . Zelfs vandaag de dag, sommige waarnemers beweren dat de opkomst van de graancirkels werd waargenomen na een onweersbui. Blog bekijken Tiffany Pliskova, iDnes: (graancirkels Jitrava 2010) Patroon werd opgericht in 2010 en groene gewas na een geweldige onweer in de afgelopen dagen, in de buurt van de patronen worden gesneden holten uit het water stroomt de helling af (bliksemafleiders, noot JL), ontdekking van patronen in de tarwe oren stevig ingedrukt om de grond, maïs stengels bedekt met modder, vorm van het patroon was perfect ...

 

2008 jitrava2008.jpg de eerste indruk van de foto's gaf de indruk nogal nep, maar iedereen kan zich vergissen ... jitrava2010.jpg 2010

Tiffany Pliskova idnes.cz blog: Graancirkels in het land van de stad Slapanice heeft een lange traditie. Zelfs populaire actrice Lucy Safrankova herinnert in haar boek, als ze aan het spelen waren als kinderen en in cirkels in het graan ...

 

Een druppel water vallen op het water (photo) Is Ook uitspreiden zeer symmetrisch op meerdere pagina's, terwijl wordt nooit van tevoren bekend hoe hij mana. Het is OOK een enkele, korte, springen puls incident van boven.

 

Uitnodigingen tot sterk bezoeken agrosymbols niet te accepteren

www.kpufo.cz / gebied / AGR / cc / ccweb / index.htm

koppeling is al gebroken (herfst 2011) Oorspronkelijk op deze site werd gevonden de zin, die wordt aangehaald in de paragraaf hieronder. Op de pagina's proefschrift is het al mogelijk om alleen te vinden in het document op http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (Engels). Dit is een passage uit een Grote tekst "Hypothesen over de technologie van de schepping agrosymbols"

1.1.1. ingediend `wordt oogst

Specifieke manier van ingediende `is (plat) gewas eerst geprobeerd het uit te leggen ideeën, Dat het een heel natuurlijk effect, dat alleen per ongeluk Maakt een ronde vorm. Dit uitzicht, zeer spoedig verlaten om zijn absurditeit, maar vond zelfs na twintig jaar haar achterban in het Tsjechisch Republiek.

Onderstreepte zin is mogelijk na een kleine behandeling op elk gewenst moment cert. Vlak voor het woord "per ongeluk" kan een passage worden toegevoegd - "in sommige gevallen niet"

De hele PDF-document op de gelinkte site Momenteel werken met Bedoeld als een "Workflow voor het onderzoeken van graancirkel". Geen andere keuze hebben, maar sterk waarschuwen iedereen die geïnteresseerd is elke vrij werk en onderzoek voor Vergelijkbare schijngeleerde zoals cavia's en kosteloze informatie aanbieders, en elke graancirkel nooit ingevoerd.

Op de plaats bevindt zich soms zo veel schadelijke chemische stoffen die zou de behoefte te voldoen aan verslaafden voor decennia. Elke uitnodiging voor een plaats van droge bezoeken herinnert daarom een ​​strafbaar feit "verspreiding van drugsverslaving," Welke waarschijnlijk kan worden toegepast op oek Dat document.

§ 287 De verspreiding van drugsverslaving (Tsjechische wetgeving))

(1) Wie brengt aan het misbruik van andere verslavende stoffen dan alcohol of in hem dat wie of misbruik van droogte en stof anders aanmoedigt of verspreiding Ondersteunt, wordt gestraft met een gevangenisstraf tot drie jaar of een verbod van zijn bedrijf.

 

Einde van deel 4

 

 

          Deel 1        Deel 2        Deel 3        Deel 4         Deel 5

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz