Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-ongesorteerde-teksten-2 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Deel 1        Deel 2         Deel 3        Deel 4        Deel 5  

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Deel 2

 

Voor een introductie in historische perspectieven op het probleem van de graancirkels is het mogelijk om een bezoek aan de website Wikipedia - Graancirkel. De meeste verklaringen, hoewel ingediend of zo goed als volledig in de Pseudowetenschap (Junk science), dwz behoren tot de Categorie:Pseudowetenschap, maar in ieder geval dienen als een basis informatie over de huidige visie op de hele kwestie.

 

Bovenal moet worden benadrukt dat de uitleg hier, of een pagina van deze website, in ieder geval geen betrekking heeft op concepten of gebieden van menselijke activiteiten, zoals Esoterie, Parapsychologie, Psychotronics, Paranormaal fenomenen, Ufologie, Spiritisme, Astrologie, Occultisme.

Geloof in aliens, Buitenaards leven, inclusief Buitenaards, Astrobiologie, E.T. the Extra-Terrestrial, Unidentified flying object, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, bezoekers uit Ruimte (astronomie), Heelal, Sterrenstelsel, Melkweg (sterrenstelsel).

Magie, Zwarte magie, Witchcraft, Heks, Bovennatuurlijke fenomenen, Wonder. 2012-fenomeen, Klopgeest, Complottheorie, Telekinese, Sjamanisme, Mystiek, of enig ander gebied Pseudowetenschap of Junk science van Categorie:Pseudowetenschap.

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Zelf Lucy Pringle, een van de meest bekende documentarist fenomeen, onder meer gaat over een mysterieuze elektromagnetische en elektrostatische gebeurtenissen op het punt van het vinden van de graancirkels fenomeen ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! interview is ergens uit 2001, die in veel programma's over graancirkels en interviews met LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Deze pagina is het zeer merkbaar herinnert psycholoog aantekeningen van interviews met personen onder de invloed van drugs 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Geheel dezelfde verschijnselen en effecten 

 

een deel van de tekst van http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identified verschillende ongewone gevoelens van de aanwezigen op de locatie van de graancirkels)  

 

lijst van categorieën en hun effecten op de gezondheid: 

 * Oral - smaak (metallic), tand pijn, ongewone dorst 

 * Cranial - hoofdpijn 

 * Oculaire - visusstoornissen, hallucinaties 

 * Auditieve 

 * Intestinale - misselijkheid, diarree, plotselinge honger, enz.. 

 * Systemische - duizeligheid, zwakke knieën, pijn in de benen, enz.. 

 * Mentale - denkprocessen De getroffen, korte-termijn geheugen verlies, gevoelens van paniek, angst, kwaad, vrede, liefde en licht, desoriëntatie, en het gevoel van aanwezigheid  

(Einde citaat) 

 

absoluut alle zonder uitzondering zijn klassieke, bijna leerboek gevallen van het syndroom van drugs, of vergiftiging door een verscheidenheid aan chemicaliën. Opgemerkt dient te worden dat, als gevolg van wat hij had onlangs Word Die plaats net boven de grond en in de ondiepe ondergrondse gebeuren echt, echt niet verwonderlijk. Er had gewerkt aan een gebied van tientallen vierkante enkele millimeters (of het volume van een paar kubieke meter) Verschillende miljoenen of zelfs miljarden of meer van de Temelin kerncentrale in een keer, al is het maar voor een paar miljoenste van een seconde ( gemiddeld 100) 

 

Zeer vaak dat Getuigen vertellen over een verscheidenheid aan ziektebeelden is het verlaten van, pijn en verminderen Zij over het algemeen gezonder te voelen. Er is geen wonder, want de in hun lichaam Die momenten zijn het meest waarschijnlijk te maken met een aantal totaal verschillende problemen. Als iemand in het water valt, zeker in de fractie van een seconde is helemaal vergeten dat hij honger had, Dat hij pijn in Zijn zijde vilt of hij had een tic in zijn oog. 

 

"Veel vrouwen beweren te hebben geleden abnormale menstruele cycli en postmenopauzale problemen na te gaan op een echte graancirkel"  

precies dezelfde symptomen optreden na inname van het geneesmiddel of chemische vergiftiging ...  

 

Lucy: Ik denk dat het een gevolg is van de elektromagnetische velden gevonden in de graancirkel. weet dat Lucy in de graancirkels is (was) elektromagnetisch veld, maar is niet op zoek naar, hoe het zou kunnen ontstaan. Ja, Lucy, er was enorm elektromagnetische bestand ... door blikseminslag. En er nog misschien honderden kilo zeer gevaarlijke chemische stoffen, zoals drugs of Vergelijkbaar, zelfs veel erger. Gassen, ionen, moleculen gevaarlijk, en megajoule Resterende statische elektriciteit onder de grond. Ook wel effect LIRM - Bliksem Induced Magnetisme Resterende - niet zo gevaarlijk.  

 

Volgens de beschrijving Ze zijn absoluut klassieke symptomen van intoxicatie met of Vergiftigingen hallucinogene stoffen. Het is noodzakelijk om op te merken, dat de site was binnen een fractie van milliseconde uitgestraald boven-en ondergrondse droog een ammount van de macht, waarop de goederentrein vrachtwagen en reed tientallen Grotere afmetingen (volledige geladen vrachtwagen, rond 40 ton) honderden of duizenden kilometers. Er is misschien niet erg diep onder de grond en creëerde enorme van de hoeveelheid verontreinigende emissies. Onder hen kunnen aanwezig zijn maar een paar droge als koolmonoxide, maar afgezien van de Dat is nog ....... ionen, wat is er eigenlijk alleen maar het vinden van alleen voor "gehard". Inclusief zeer gevaarlijk en Vergiftigingen hallucinogene stoffen, tientallen kilo of meer, van Which Elke persoon in een heldere gemoedstoestand die weg was liep zo ver mogelijk. Daarnaast kunnen nog worden opgeslagen en significant van resterende hoeveelheid statische elektriciteit (meetbare - photo) Welke methode roept echter nieuwe onheil - "Auditieve" (verschillende geluidsniveaus Sensations, kraken) en kan leiden tot een verscheidenheid van luminescentie. Resterende statische energie kan blijven gevaarlijke chemische stoffen te creëren. In de ondergrondse kan smeulen Continu Enkele dagen daar te presenteren hout, humus, turf mos of Soortgelijke problemen, en dus continu Vooral toe te voegen CO2 en CO 

 

Merk op dat de "controleurs". Cumulatieve ondergrondse elektrische energie (tientallen kilowatthours of meer), onmiddellijk veranderd in warmte, kan leiden tot een groot drukverschil, dat in staat is het creëren van veel meer merkbaar Significant en geluiden. Ondergrondse gassen of vloeistoffen kunnen stromen vele dagen van plaatsen met een hogere temperatuur en druk aan anderen, also create geluiden. Ondergrondse Verschijnen vaste stoffen (rotsen, stenen, keien) kunnen in het verminderen van en het verhogen van de temperatuur verandering van het volume, en de wrijving er optreedt tussen hen, die induceert klinkt het. Globe met bliksemontladingen na slechts hier en daar een beetje "gerommel in de buik" (metro). Het proces is eigenlijk ongelooflijk Vergelijkbaar met wat er gebeurt in een maag, bijvoorbeeld na te veel eten of winderigheid. Er zijn OOK in uitvoering materiaaloverdrachten van plaats tot plaats, met verschillende drukken, in vloeibare of gasvormige toestand. 

 

Kennisgeving van de records zijn waarschijnlijk aan te zetten onder de graancirkels Explorers veel verwarring, maar de eerste en enige, wie moet altijd naar alle nieuw ontdekte graancirkel, moeten regelmatig personeel van de erkende toxicologie laboratorium (uitgerust met geschikte beschermende kleding, maskers en meetapparatuur ), en pas na vele dagen sinds de ontdekking van patronen Ze hebben alleen zouden mogen uitgifte en besluitvorming - het is toegestaan ​​om deze plaats te betreden, wordt de concentratie van giftige en gevaarlijke dampen niet meer dan een gevaarlijke grens. Onderzoek van graancirkels Misschien dankzij zou zijn dat is veel duurder, maar wat is goedkoop vandaag. Zeker beter dan als er veel willekeurig uit theirselves Personen volledig gemaakt onwillekeurig en onbewust cavia's en getest en "metaalachtige smaak in de mond" op het punt waar de graancirkels wordt waargenomen, terwijl de metaalachtige smaak is gewoon typisch voor een aantal zeer gevaarlijke Poissons, onder Ook vele andere ........).  

 

Bijna alle mensen die zijn vergiftigd door een chemische, zelfs met een dodelijke dosis, en werden met succes genezen van die Staat, sommigen beschrijven gevoelens van opvallend vergelijkbaar met wat de Hetzelfde als hierboven.  

 

De overgrote meerderheid van de dodelijke giftige stoffen toegepast in doses lager dan de drempel voor intoxicatie (subletale) Veroorzaakt symptomen die lijken op blootstelling aan het geneesmiddel, terwijl overdosis drugs dood veroorzaken. Bij het gebruik van een geneesmiddel is een zaak van de feiten en Sublimity toegediende dosis van de dodelijke giftige stoffen. Zet samen met het effect van mysteriosity, complexiteit, onbegrijpelijkheid, en angstaanjagende patroon van net ontdekt geest om het fenomeen van de graancirkels Explorers Verzwakt op het moment en zelfs de verscheidenheid van de gezondheid schadelijke stoffen, en dit alles zelfs in combinatie met een ander geneesmiddel, eerder de epinefrine (ook drugs), soort drug kans om iets buitenaards, etherisch, onverklaarbare, niet produceerbaar door mensen (inderdaad waar), extra-dimensionale, paranormale, geen wonder dat moment op dat ze niet in staat om rationeel en realistisch denken contact . We laten ze binnen hun rijk, deels zelf gecreëerd door hen, laat er mediteren en creëren hun eigen illusie over buitenaardse wezens en mysteriosity. Maar Ourselves liever voor altijd te verlaten dit rijk van bovennatuurlijke, en zal voornamelijk blijven richten op de werkelijke reflectie.  

 

Alleen door blootstelling aan droogte Drugs Verdacht van het paranormale en mysteriosity Het is mogelijk uit te leggen, op het droge narcosed Explorers zijn in staat om het effect van langdurige en gebogen knopen verklaren door actie van een "kracht", dankzij dat ze veranderd op die manier. graancirkels Explorers moet zeer voorzichtig zijn aan te kondigen dat er geen andere krachten die temperatuur als de aantrekkingskracht van de aarde, en een fenomeen dat buigt en strekt zich uit knooppunten negatieve geotropism Called en via knooppunten (Hun buigen) probeert het te corrigeren afvlakking (het beschadigen, verzwakken ) van planten - proberen de plant die ligt op de grond recht en lijkt en alleen na het buigen op de grond, of tijdens dat. Het proces kan niet duren slechts enkele minuten of uren, maar een aantal dagen of zelfs weken. Nou, Ze denken dat graancirkels fenomeen Explorers Dat dankzij Treedt op om de acties van onbekende krachten of vormen van energie, worden knooppunten verbogen of verlengd Binnen een paar seconden tot tientallen seconden Daarom Oorzaken en logies (het beschadigen, verzwakking) van planten. Op sommige plaatsen zijn er zelfs momenten in nanoseconden, als "waargenomen". Het moest echt interessant "observatie" te zijn.  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "node rek (de stretching) Dat is een blijvend effect veroorzaakt door de vorming energieën" "In sommige graancirkels de betrokken energiesysteem is intens genoeg om buigen van dit apicale (top) node " , dat wil zeggen de krachten van kracht op planten, sommige knooppunten vuur, en dus Verleng andere planten worden ingediend `zijn (stengels gebogen naar de grond). Nee, nee, nee, nooit, nooit, nooit, fout, fout, fout. 

 

Het doel en de werking principe van de knooppunten (nodes steel) op de plant oogst van Betrouwbare uit te leggen aan de eerstejaars studenten van een midden (in Amerika hoog) agrarische school iedereen. Een van de plant nodes functie (Poaceae, maar bijna alle andere planten) en de nivellering van afwijkingen van verticale groeirichting, gebeurt dit door de vergroting op het punt, dat de tegenover de afwijking van de verticale richting (drawing) En de verandering onomkeerbaar (dit wordt gedaan door de toename van het aantal cellen niet hun grootte en vorm). Als de plant slaagt recht te volledig, in de eerste plaats recht gebogen knooppunten moeten verdere vermeerdering van cellen aan de andere kant zijn, en blijven dus zichtbaar Langwerpige (drawing), Als de plant is zo verzwakt, dat is niet te verhogen Able meer, niemand die vertellen het toch knooppunten, en ze zijn gewoon permanent extendig (in een poging om de fabriek, die mislukt Elevate). Komen vaak voor en de combinatie van beide fenomenen, wanneer de plant zo verzwakt is, vooral in het onderste deel, zeggen dat de eerste twee onderste knopen op de grond niet meer genoeg kracht om de plant te verhogen hebben, zijn alleen zo uitbreiden, maar anderen zijn in staat tenminste verhoogt het resterende deel van de plant tot de verticale richting (photo), Dus sterk help When geoogst, drawing principle. Zeer vergelijkbaar met de knooppunten, met behulp van een principe en Vergelijkbaar met dezelfde functie te verwezenlijken kunnen Gedraag oek bijna elke nodes zonder stengels, stelen of na een andere stammen van planten, en natuurlijk alle Poaceae planten nog voordat die zich voordoen in hen en Meer differentiatie van weefsels . Dus in de stengels van sommige planten in internodiën, zonder gebruik te maken alleen knooppunten voor deze functie. Een voorbeeld hiervan is papaver. Hun internodiën zijn nog steeds containng aanzienlijke hoeveelheid weefsels, zodat meristenatic Dat kan de gewenste functie uit te voeren, maar niet beperkt tot de internodiën. 

 

In aanvulling op de plant binnen die optreedt in een breed scala van giftige stoffen voor het Direct na de elektrische stroom effecten, waarschijnlijk is er Treedt Tijdens following dagen en "migratie periode", tijdens die stelling van giftige stoffen worden verplaatst meer in de lagere delen van de plant, effectief dus dat offers voor de succesvolle "verhoging van de nakomelingen," In dit geval, verwerkte granen en het beste behoud van de genetische code. Integendeel, in tegengestelde richting, omhoog reisagenten nuttig voor de succesvolle voltooiing van een korrel Ripening. Hoewel het lijkt niet op dat en het lijkt erop dat de plant bijna droog is en de conditie Geschikt voor de oogst aan de gang is er alleen gecontroleerd opdrogen, Processen van rijping en het vervoer van vloeistoffen aan de gang tot het laatste moment. Landbouwers weten heel goed, bijvoorbeeld gerst dat indien te vroeg geoogst, nog niet volledig rijp zijn, neemt vele maanden voor optimale en evenwichtige kiemen van graan.  

"Zo'n gerst een lange periode na de oogst Ripening"  

Productie Technologie van mout en bier , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, pagina 34).  

 

Een breed scala van processen die zich in planten groeien onder ongunstige omstandigheden, also die worden beschreven gevallen van accommodatie (het beschadigen, verzwakking) Verzwakt planten, is het mogelijk om te lezen in: 

Handbook of Plant Crop Stress boven , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 e  

Fragmenten uit het boek krijgt een serie noten op andere sites  

 

De basis dat het noodzakelijk is om te beseffen, dat met elke ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas wordt eerst Verzwakt, en het is noodzakelijk om de oorzaak van deze verzwakking te vinden, en er is absoluut geen behoefte om te kijken na vreemdelingen (ET). Om de graancirkels fenomeen is natuurlijk Explorers Noodzakelijke maar zeer mooi dank, Die droge, Hoewel het voor hen, nog steeds erg moeilijk begrijpelijk en verklaarbaar verschijnselen, neergehaald door zich in een stapel Meer dan genoeg. Zou Iedereen die wel eens willen proberen om het principe van de graancirkels Arising uit te leggen, zou natuurlijk dankzij hun grote verdienste Af en toe voelen als een wezel in het kippenhok, of een big in een strook van rogge. Hoeft alleen maar alleen maar pak een slimme boeken, en probeert te starten met het uitleggen.  

 

Er waren echt handelend op planten "zeer hoge energie macht", maar echt heel vaak vele weken voor de accommodatie (het beschadigen, verzwakken). Het was (zeer waarschijnlijk) vooral de elektrische energie, waarbij was de "elektromagnetische explosie" inside-geïnduceerde planten, in hun weefsels. Een ander deel van de energie worden geleverd met elektrostatische inductie, en de andere via direct elektrische stroom door sterk geïoniseerd gas in de onmiddellijke nabijheid van hoogspanning ontlading - photo, drawing - Hier enkele tienden mm, bliksem enkele meters of zelfs tientallen meters (en de corona-ontlading, drawing). Een ander deel van de energie worden overgedragen uitvoeren van de gelijkstroom onder het bodemoppervlak (voornamelijk wortels) en kan de verzwakking Uiteindelijk aanzienlijk elektrochemische veranderingen dragen in de bodem. De intensiteit van de genoemde verschijnselen geheel act stoppen een bepaalde afstand, vermindert met de afstand van het inslagpunt, tot op enige afstand stopt. Met geen wind - een zeldzaam verschijnsel in een onweersbui - en gelijkmatig verdeeld elektrische weerstand van de bodem kan het gevolg zijn relatief nauwkeurig cirkel. Zelfs met alle eventuele onnauwkeurigheden maar het is mogelijk dat uiteindelijk de integrale effect van een aantal niet erg nauwkeurig cirkels elkaar vouwt men een beetje meer Accuraat, zoals zij heeft verfijnd door middel van een domino-effect. 

 

Uitzetting holten, a picture from BLT(Interessant naam matching - de verdrijving van de kloof). Ze zullen niet worden opgenomen als een Doelstelling bewijs van enige energie of kracht effecten op alle. Absoluut onmogelijk te gebruiken voor. Het is en wordt toegelicht in veel meer details op vele andere punten en pagina. Vervormingen van planten die zichtbaar zijn op foto's, OOK elke Vergelijkbaar, hoeven niet te worden veroorzaakt door een actie van een kracht of macht helemaal niet, met als enige uitzondering van de krachten en de druk van de groeiende en drogen en dankzij Dat is vormen weefsels en delen van planten te veranderen . Hoewel de schade aan de planten echt zou kunnen oek het doorvoeren van elektrische stroom, elektromagnetische en elektrostatische inductie, mechanische krachten DEELNEMEN. Geleiding van elektriciteit door intensief geïoniseerde lucht in de onmiddellijke nabijheid van lozingen. , Vergelijkbaar met geleiding van elektrische stroom door diverse gassen in een lozing of TL-buis. De corona ontlading - betreft een afstand van enkele meters tot tientallen meters, zonder wind een zeer nauwkeurige cirkelvorm, en de diameter hangt bijna alleen de intensiteit van de stroom die door (drawing). Stapspanning (drawing). Gemiddelde waarde van bodemweerstand, Volgens CSN 332000-5-54 van ongeveer 100 ohm per meter. Bodemweerstand wordt gedefinieerd als de actieve weerstand van de bodem kubus van rand 1 m gemeten tussen tegenoverliggende wanden.  

 

Overigens kan, vergelijkbaar beschadiging van de knooppunten te vinden op plaatsen waar de stelen gebogen zuiver mechanische (zacht, zonder te breken) met bijna 90 ° nodes die beginnen met gelijke spike terug in de verticale positie (1 en 2 van hierboven , photo). Er kan kan eruit zien en zelfs mechanische schade, mechanische krachten die ontstaan ​​als gevolg van druk van de celproliferatie knooppunten zelfverwonding en weinig, zonder belangrijke gevolgen voor de vitaliteit van planten. Waarschijnlijk is dit te wijten aan het is een geval van extreme veranderingen in de groeirichting van bijna 90 graden, in de meeste gevallen lost knooppunten hoekafwijking van enkele graden. (photo) 

 

Om iets te proberen als dit de graancirkels fenomeen bestaande Explorers geloven, geen andere keuze dan om te proberen en vind het theirselves, ook op plaatsen waar dat ze niet zouden met ingang van de punt van uitzicht. Om dit te doen is het nodig alle nuchtere Explorers van de graancirkels fenomeen uit te nodigen Dat soms door zelf een experiment bekend als blanco, of blind experiment (ook "zero correctie") uitvoeren. Een van de basisprincipes, op grote schaal vooral gebruikt in een doelstelling en gedegen wetenschappelijk onderzoek. Slechts enkele gewassen groeien in het laboratorium laten gaan zonder blootstelling aan energie. Op een bepaald moment veranderen groeirichting, alleen door rotatie van de container waarin ze groeien. Sommigen van hen zijn mogelijk na een bepaalde tijd Hun terugkeer terug naar de originele positie. Ook een ander soort blanco-oplossing is mogelijk proberen - bezoek plaatsen met een zeer onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, waar, van hun standpunt, werden niet handelt geen "vreemdelingen energie", noch enige andere, zoals bijvoorbeeld en een magnetron.  

 

Bovendien, niet alleen drugs van transcendentale, bovennatuurlijke, paranormale of soortgelijke verschijnselen kunnen de Explorers van de graancirkels fenomeen op de locatie van invloed kan er echt gebeuren "vreemde", nieuwsgierig, abnormale en ongewone verbindingen, vrije radicalen, geïoniseerde atomen, moleculen en andere kwaad, kan die van invloed zijn de menselijke hersenen op dezelfde manier als de paddo's in een spray 

 

Onze lieve Zou de mensheid vroeg of laat zou het verkennen zelf. Feit dat cirkels, en bijna alle andere regelmatige of onregelmatige vormen in volledig gewas, zeker veel meer dan 99.9999999% worden gegenereerd door dankzij de bliksemontladingen, en niet door middel van een aantal zelf-verklaren van Misleide Individuen, het is gewoon een objectief feit , en de mensheid is in staat om de objectieve werkelijkheid te detecteren na alle (soms), het weet echt hoe. (Hoewel dit lost al ruim 30 jaar en de resultaten nergens ...)  

Verwijzend naar: het maakt niet uit na al, soms was het zelfs nog veel erger ... 

 

Natuurlijke Mimicry (nr. 1)

Een van de meest belangrijke en op dezelfde tijd Zorgt ervoor dat de meest interessante, waarom dat gebeurt als dat - krachten van de natuur gebruikt een van de meest spectaculaire natuurlijke manier van camouflage, wat ooit Ze slaagden erin om te bouwen. Deze zijn zeer interessant en onnavolgbare natuurlijke mimiek. Maar het is zeer Relatief eenvoudige FEIT: Graancirkels zijn eigenlijk alleen maar zeer zelden Verschijnen op dezelfde tijd, als zij geschapen werden, dat wil zeggen onmiddellijk "na het evenement" Hoewel het kan soms gebeuren, maar waarschijnlijk echt alleen bij hoge uitzondering. Net aan de tegenstelling, de meeste van de patronen verschijnen in de overgrote meerderheid van de tot enkele weken of zelfs maanden na het tijdstip, toen ze werden gemaakt in FACT, "Exposed" in de structuur van planten in het veld door de energie van de bliksem af te voeren. Het gebruik van het woord "Exposed" is in dit geval echt correct, de gelijkenis met de klassieke fotografische proces, of met een aantal van zijn voorgangers, bijvoorbeeld - de daguerreotypie, is heel bruikbaar en opmerkelijk. Evenals met fotografie, is er in de "gevoelige laag" van planten in het veld en creëerde volledig onzichtbaar latent beeld. De tweede reden waarom het woord "Exposed" is echt bruikbaar, zelfs met het feit dat het patroon wordt gemaakt - Exposed - onder bliksem-flash shinigami Net als bij veel foto's. Onmiddellijk na de lozing zou worden op de site vindbaar slechts enkele zeer zeldzame fenomenen - dode insecten, Verkoolde planten, of planten verwarde snoeren in de zeer intense roterende whirlpool, soms dat plaatsvindt na een blikseminslag en duurt niet langer dan een seconde. Ook veranderingen in de magnetische velden, thermische veranderingen in de ondergrondse, overtollige statische elektriciteit zou onmiddellijk worden gedetecteerd. Last but not least, (waarschijnlijk, nog niet getest, is het nog steeds slechts een schatting) aantal organismen schadelijke chemicaliën. afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas Verschijnt Enkele meestal na weken of zelfs maanden langer dan optie twee. De overgrote meerderheid van de planten namelijk Onmiddellijk na de schok weer zonder onderscheid naar de oorspronkelijke positie, en alles is nog maar net begonnen. Ze beginnen te vervagen, voornamelijk dankzij de elektriciteit, die doorlopen Hen. Ook kan waarschijnlijk worden beschadigd bepaalde selecteerbare toepassingen door een scherpe beweging, en hun vervagen duurt weken. Het feit dat vaak planten staan ​​voor een lange tijd in een rechtopstaande positie, zou waarschijnlijk veel langer, dan het anders zou worden toegestaan ​​door de grondwet van voortdurend vervagen eenzame plant, en met een grote mate zal naar verwachting bijdragen Water Surface Tension . Hun verblijf (het beschadigen, verzwakking) Dat is echt gebeurt up Enkele weken na dat, integendeel, in sommige gevallen Word up ongelooflijk snel in vergelijking met hoe lang het duurde Hun verzwakking. Terwijl de verzwakking van de planten duurde weken kan Hun buigen naar de grond, zelfs Word in een geval van een zeer grote patronen relatief snel, binnen een paar minuten. Als een zeer tastbare bijdrage feit dat het soms wel van kracht op de Domino Effect . Zeer vaak OOK te wijten aan het feit dat sommige vlinders rond vlogen.  

 

Geachte Mensheid!

Volgende keer beter geen advies accepteren van seniele dementie.

Als het niet seniele dementie Die twee idioten, Kan D & D, die lang geleden ergens in de taverne een "bekentenis" vele onderzoek Decennia een heel andere richting, net als elke andere klassieke en volledig serieuze wetenschap. Hoe dan ook, vervolgens de mensheid Kom zeker de hele zaak zelf op te lossen, bijvoorbeeld, hij is Mogelijk YouTube en zoek een video (misschien Wylatovo?, Maakt niet uit als dat, zal iemand te vinden), waar mensen bijeen voor een graancirkel net ontdekt, en op de afstand is nog mogelijk om te zien terugtrekkende onweer ...  

 

Verder in de tekst wordt genoemd oek, dat in sommige documentaire film is een redenering tot uitdrukking, waardoor zij hadden kunnen blauwe stralen en rode sprites, Wat zijn atmosferische ontladingen, maar hoog in de atmosfeer, Ontdekt Relatief recent. Dat is waarschijnlijk nogal een misvatting. De afstand te groot is om te bewegen over het landoppervlak zoiets scherp begrensd. Ze zelfs over het is mogelijk om te lezen in Lightning: Fysica en Effecten , Rakov, Uman , p.  

 

Een andere reden waarom de mensheid zou zeker het probleem zelf in de wereld is dat steeds geïnstalleerd op verschillende locaties zogenaamde live-webcams (of op zijn minst time-lapse-camera's), en zelfs op verre locaties op te lossen, en tijdens een periode Zou iemand een Conclusie Dat de graancirkels zijn echt afhankelijk van het weer dat de voorafgaande verschijnselen, zelfs als graancirkels Enkele maanden later. 

 

De laatste reden is dat er bedrijven zoals Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - losgekoppeld van Siemens, maar Vaisala alleen), die te maken hebben met het meten van de impact van de locatie, het type, polariteit en de intensiteit van de bliksem, oek eigen een uitgebreide databases van de afgelopen jaren , en zal zeker een probleem niet voor hen (indien geïnteresseerd) die nodig is trace gegevens. By the way, Hun gegevens zijn zeer nauwkeurig Vaak, ook al gaven zij aan en meting fout als een ronde cirkel met een diameter 180 m, Vaak zijn veel nauwkeuriger, zelfs minder dan 10 meter. Om deze reden is de theorie "CC-Lightning" is mogelijk om te overwegen als "controleerbare helemaal naar achteren," en Fidli. Verzamelen van gegevens over bliksemontladingen (moment van ontslag, de GPS-gegevens over de impact punt, polariteit, vermogen, type - graancirkels of CG). Bijvoorbeeld, in Centraal-Europa bezig met T Dat CELDN - Centraal-Europese Lightning Detection in heel Europa, dan vele andere. Alle uit een netwerk van detectoren Vaisala-Siemens en dergelijke. Zeker, het zal zeer interessant zijn om te zien, welke patronen Uiteindelijk, tegen alle verwachtingen in, zal presteren als "niet door de mens gemaakt", of echt?  

 

In aanvulling op het bovenstaande zijn er opties op http://www.blitzortung.org   - pagina van een ander netwerk-systeem van een Explorers of blikseminslag punten, die hun eigen netwerk van detectoren. Hoewel Dat waarschijnlijk niet over een droge nauwkeurige informatie over de positie, maar ze kunnen toevoegen aan de hele kwestie interessante gegevens.  

 

Een ander ding is, (en voor het meten nauwkeurigheid), die vaak slechts een vertakte bliksem vermenigvuldigen (plus de eventuele latere ontladingen) is in staat om "sprinkler" een gebied van enkele hectare photo ( in het geval van zeer sterke ontladingen kunnen also zeker veel grotere gebieden). Volgens gegevens uit de literatuur (bijvoorbeeld met de naam Lightning: Natuurkunde en Effecten , Uman, Rakov ) is een niet ongebruikelijk fenomeen, Wanneer vertakte armen van een enkele bliksemschicht punten hit tot enkele mijlen van elkaar. Ook hier - geen andere keuze dan te wijzen op het belangrijkste feit: een blikseminslag in het veld, waar een regullar patroon werd gevonden, komt soms zelfs een paar dagen, maar veel meer kans zelfs weken tot maanden voor, dan stengels zijn echt bukte .  

 

Boeren en hun werknemers, ook als zij aanwezig waren bij het ​​ontstaan ​​van regelmatige patronen en bekijk het met eigen ogen, zal nooit geven alle publiciteit droog waarnemingen, alsmede alle bevindingen reeds regelmatige patronen afgewerkt in hun vakgebied, en weet heel goed waarom. Vanuit hun oogpunt alleen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen en niets anders, en droog houding is de enige juiste. Hun werk is altijd geweest en zal voornamelijk zorgen voor gewassen (oogst), en niet over onzin. Een patroon in een veld niet de oogst. Zij zijn geïnteresseerd in een platte (beschadigd, verzwakt) CTOP alleen in termen van de vraag of het mogelijk zal zijn om meer te oogsten. Combineer Driver Wie Zou patroon in het veld te vinden, en er Called een journalist, onmiddellijk verliest zijn baan, en nooit in staat om dezelfde werk terug te vinden. Beoordeling door regelmatige vormen op het gebied nooit van Farmers zichzelf, altijd iemand van "buiten" (of "van boven"), voornamelijk uit de sensationele het lekenpubliek.  

 

Beschreven als boven, zo ook na een behoorlijk lange tijd na de Lightning Discharge, gedurende die de verzwakking van de stengels duurt weken, de werkelijke timing is waarschijnlijk accommodatie (het beschadigen, verzwakking) soms echt alleen een paar minuten duren (Domino Effect), en soms zelfs rechtstreeks in de voorkant van Terrified willekeurige waarnemers (Stonehenge Fractal). Natuurlijk kan optreden tot ten minste droogte en gevallen, wanneer het gewas wordt ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) vrijwel direct na de Lightning Discharge, Tijdens seconden, minuten, uren niet meer dan optie, maar het is een zeer uitzonderlijk geval. Uiteraard hangt het af van de huidige stand, toestand en rijpheid van graan, waaraan wordt gericht in de afvoer, en oek op de kracht van een specifiek incident bliksem, waarschijnlijk OOK Dat hij, hoeveel takken er zijn, en hoeveel daaropvolgende ontladingen weergaves de enige plaats. Er kan OOK Invloed op de intensiteit van invallend regenval en de daaruit voortvloeiende vochtigheid en de geleidbaarheid van planten en bodem oppervlak. Heel vaak gebeurt het (vooral als het gewas nog groen genoeg is, met een hoog watergehalte in de cellen), dat zelfs na een zeer sterk bliksemontlading is op het gebied Waarneembare helemaal niets, en niet alleen direct na het onweer, maar zelfs na vele dagen en weken.  

 

een van de meest natuurlijke Monsterlijke grap , Dat is waarschijnlijk Moeder Natuur heeft voorbereid de mensheid voor altijd, vormen samen de Mimicry nummer 1 en nummer 2

 

Mimicry Nummer 2

Dancing Air Vortex

In aanvulling op wat er al is beschreven alles voor, is het mogelijk vestigen de aandacht op een ander zeer interessant feit, dat plaatsvindt op de locatie waar het gewas zal worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt). Toch is de verscheidenheid aan natuurlijke processen De Die plaats is er duurde lang voordat de stengels werden buigen naar de grond, duurde honderden uren, kan gewoon willekeurig Waarnemers zien op het moment dat de stengels buigen naar de grond, iets dat niet mogelijk is om in acht te een andere tijd, en wat kan slechts enkele minuten duren: Mogelijk om het te noemen als een Mimicry Nummer 2 - in feite Dancing Air Vortex.  

 

Vlak voor zal de Dancing Air Vortex beschreven in meer detail zal hier worden vermeld Verschillende fenomenen of effecten die gewoonlijk zijn het voorafgaan. Niet alle genoemde, op slechts een paar meest voorkomende. Veel meer in detail zal de kwestie van de deelnemende processen De ontwikkelde op andere pagina's zoals Microsoft zijn Chronologie en subpagina's, of in de sectie Begeleidende Effecten

 

Dit zijn voorbeelden van verschijnselen, waarvan sommige heel lang geleden, een aantal zeer nauw vooraf aan de eigenlijke fenomeen van accommodatie (het beschadigen, verzwakking) gewas in het geval van periodieke patronen. Niet alleen regelmatige patronen, maar eigenlijk alle ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewassen, die zich voordoen op elk moment en overal. Een van de zeer aanzienlijke verschillen, in aanvulling op de regelmatigheid en onregelmatigheid van de resulterende vorm is dat de reguliere patronen hebben een groot deel van Greater vermoedelijke omvang toegepast Domino Effect , dan onregelmatig degenen. Toelichting op enkele mogelijke oorzaken zal worden gevestigd op Komende pagina High Contrast Effect , niet de bestaande nog niet. 

 

Sommige effecten die bij de voorgaande creëren van gebieden van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewas in het veld, ongeveer Gesorteerd chronologisch: Exposition Effect , Interferentie Effect , Verzwakking van Stem , Water Surface Tension , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Onmiddellijk na het begin van de domino-effect als het volgende effect Aris - Effect van Dancing Vortex (lucht). Er is geen specifieke pagina gelinkt, zal een domino-effect toegewezen als haar deel zijn, omdat de het is heel Hoort onlosmakelijk met elkaar en zonder het zou nooit gebeurd. Hoewel elk van de voorgaande genoemde effecten en kan actief deelnemen op het creëren van patronen en kan een van de vele redenen onlosmakelijk verbonden aan het, bewegende lucht vortex is een volledig passief Consequence, vergelijkbaar met bijvoorbeeld following object in het water gegooid zal altijd op de cirkelvormig oppervlak golven. Zelfs lucht vortex, het verplaatsen van min of meer synchroon dan graan bundels die op dat moment op de grond vallen, is in de eerste plaats een gevolg in plaats temperatuur als de oorzaak van het schijnbaar onbegrijpelijke verschijnsel, ook al droog Claims EERST lijkt misschien iets totaal ongeloofwaardig. 

 

Daarom werd de Dancing Air Vortex genoemd als nummer 2 Mimicry - dankzij het feit dat heel goed een belangrijke functie van camouflage en ongeïnformeerde toeschouwer te spelen moet voelen bijna onvermijdelijk, dat is volkomen onafscheidelijk Betrokken bij het creëren van de patronen. Als een onbekende, hoewel zeer moeilijk om nog pinnen immers Hoewel Moeite met waarneembare kracht. Daarom kunnen Ogenschijnlijk lijken op een van de meest waarschijnlijke oorzaken van het proces, zoals "afdalen van boven", of omgekeerd die voortvloeien uit de grond. Het bevorderen van de lucht vortex is zeer nauwkeurig following de positie van de stengels bundels, geleidelijk op de grond valt als dominostenen. Dat trossen van de stengels kunnen uiteindelijk worden Cascaded Daarom is een andere dan als een geweven patroon ZO, het hele proces ziet er nog veel meer mysterieus. Maar de hele fenomeen van Dancing Air Vortex is niets anders, dan ten minste in eerste instantie uitsluitend en alleen volledig passief luchtstroom, veroorzaakt door de dalende stengels trossen - nog maar net voor het begin van het domino-effect. Er valt op de grond vele honderden kilogrammen materiaal, zelfs in niet zeer grote cijfers kunnen er tot enkele tonnen, van een gemiddelde hoogte van iets minder dan een halve meter. Zo'n grote materiële beweging en eigenlijk al veroorzaakt aanzienlijke en merkbare luchtstroom. Zelfs drogen sterk, dat het inderdaad kan later oek gedeeltelijk bijdragen aan de naar beneden vallen van een aantal andere niet erg ver stalken Volumes, en dat sommige geselecteerde functies MEE op het verloop van Domino Effect, wat natuurlijk alleen maar ondersteunen de algehele indruk van mysterie en onvoorstelbaarheid van Waargenomen het fenomeen. Maar natuurlijk, vooral duidelijk luchtwerveling beweegt bijna precies op die punten, waar de stengels net naar beneden vallen, Hoewel het hoeft niet een oorzaak. Domino-effect kan geheel onafhankelijk van de lucht uitbarstingen gaan, en het werk van een grote fout is eenvoudig te realiseren. Zeker, er is geen noodzaak om te benadrukken, dat de grootste illusie van mystiek en geheimzinnigheid fenomeen nog steeds Bereikt lucht, waarbij Mezi boven en vallen gewas clusters is helemaal alleen en onafhankelijk vloeiende Dancing Air Vortex. In toevoeging, precies waar het gewas clusters vallen op de grond. Dankzij die schijnbaar niet alleen als een kracht, die is ontstaan ​​op de locatie helemaal alleen, zonder enige reden, nog meer om alle die schijnbaar als een macht, Dat alle de beweging, die optreedt op de site Veroorzaakt door zichzelf. 

 

Onder andere, Dat bedrijf is eigenaar van de databasse locaties van bliksemontladingen, waarschijnlijk zelf iets, wat zij hebben geen idee over, namelijk een zeer gedetailleerde database van gezondheidstoestand en de vitaliteit van landbouwgewassen Elk jaar in grote ruimten.  

 

Einde van deel 2 

 

   

         Deel 1        Deel 2         Deel 3        Deel 4        Deel 5  

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz