Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-ongesorteerde-teksten-5 . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

  - Machine-vertaalde tekst

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Deel 1        Deel 2        Deel 3        Deel 4        Deel 5

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Deel 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

de eerste inkeping op het vat, zal nog steeds twee)

 

Wat is het meest waarschijnlijk te vinden op de site van echte graancirkel, gemaakt door blootstelling van de bliksem (bliksems) om een gewas veld, terwijl de resonantie en interferentie-effecten van doorgaand (grote) stromen (natuurlijk, ze zijn te vinden op de gebied van afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas waar dan ook):

 

  Eerste Geomagnetische afwijkingen - LIRM - abnormaal gedrag van het kompas

 

  Tweede Restanten van de statische elektriciteit - RSE - meetbare

 

  Derde Restanten van warmte die zich in de ondergrondse - IR foto's (maar wees voorzichtig, wat sommige graancirkels Explorers ergens aangeboden op hun sites als "IR" foto's zullen niet eens hint hier gepubliceerd, dat is een heel leeg tekeningen of foto's, volledig vrij van elke verklaarde middelen, waartegen hij zich dient oek volledige wetenschappelijke Dilettante alleen spit. Geen vermelding van de gebruikte meetmethode, de gevoeligheid van meetinstrumenten en sensoren, spectrale kenmerken van de gebruikte sensoren. Vaak Het is een zeer gemeenschappelijk kenmerk van soortgelijke studies, in een poging om te doen alsof Dat ZEER Ze gebruiken alleen professionele, gespecialiseerde wetenschappelijke methoden en procedures, maar fungeren als een laatste Dilettante, zodat hun infrarood beelden lijken meer op een klassieke discolorated kleurenfoto's, die een twaalfjarige jongen in een grafisch programma dozijn per uur produceert. Nou enige keuze dan staat, dat zelfs heel gewone infracamera gaat naar infrarood veranderingen in de bodem (dus het is een voorspelling) op elke plaats in het veld met bliksemontladingen. vast te leggen blijft een wonder Het is dan die in gebieden waar de graancirkels gevonden heeft niet al Vergelijkbare metingen. S 2012, is nog steeds een teeltseizoen voor, Maya Threat zal worden voldaan en Stones zullen uit het bedrijfsleven, ga hoe de oude Maya's voorspeld.

 

  4e Deeltjes van FeO.Fe en Fe2O3 (magnetische -. In ieder geval gevoelig zijn voor magnetische velden ontstaan ​​Ze kunnen kathodische en pyrolytische verlaging) die zich in de bodem - misschien zelfs vast te houden aan het gewas oren, stengels en bladeren van de invloed tijdelijke magnetiseren stelen (conductor zelfs bij zeer hoge weerstand) veroorzaakt door stroom door

 

5e Dode vliegen, vaak Strikt verschroeid, aanhanger van het gewas, (vliegt Swept zonnen) is te vinden in relatief grote afstand van het patroon, niet in alle gevallen - waarschijnlijk niet voorafgegaan door regen en insecten waren niet voldoende snelheid voor Hide-A bout van de blauwe

linker foto © Dr Uwe Engelmann, rechts © Janet Ossebaard     

 

Veel graancirkels (maar oek veel gevallen van afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gewas) waarschijnlijk ontstaan ​​door dubbele belichting - de eerste ontlading planten alleen "bereidt" Maakt "gevoelige laag" van Verzwakte planten, die veel gevoeliger zijn aan mechanische en fysieke stimuli, en registreert de volgende Them nog ontladen, dat plaatsvindt na een paar weken of maanden.

 

Field of gerst, waar in 2010 zelfs geen enkele bliksemontlading opgetreden ( Benátecká Vrutice ) te weerstaan ​​in de prachtige fysieke conditie tot de oogst, Hoewel er overheen Tijdens het groeiseizoen geveegd veel ernstige wind en regen.
Sinds een lange tijd de tekst is slechts een zeer ernstige, voor het moment, en zal opnieuw worden verlicht door deze en spring nog een gek. Meerdere symmetrie, vaak zeer nauwkeurig, volgens meerdere assen (3-8 en nog veel meer), opvallend vergelijkbaar met een caleidoscoop gegenereerde beelden. Zijn oorsprong is nog niet voldoende duidelijk en verklaarbaar Fysiek. Misschien wel dankzij de enorme elektrische lading, spanning en stroom, Die die plaatsvinden op het terrein.

 

  keltisch kruis 2002           p x + p y + p van de orbitale
Tijdelijk creëren iets dat zou kunnen worden uitgelegd als "analogen aan atomaire en moleculaire structuren en kristalroosters", maar gigantische afmetingen. Projectie van de drie p orbitalen in het vlak loodrecht op de as van een van hen ontstaat bekende Celtic Cross, enz. In het geval van d en f orbitalen zou ontstaan ​​veel meer complexe structuren. Had ons de Kelten probeerde het in beed Welke richting het ook de kwantummechanica, Schrödinger gaan lang voor?

 

Als iemand wil het rijpen van graan te horen, soms ga je gewoon op het veld gewas Bijna grens van gerijpte tarwe, rogge, gerst of, Mogelijk is duidelijk te registreren stil en kraken. Eind juni, juli en voort te zetten. Zeer interessant fenomeen.

 

Nog een gek: Graancirkels - zoektocht naar waarheid . [UFO] avi 19:50 / 01:54:23

De overgrote meerderheid van de graancirkels Explorers en documentaire over hen zeggen, Ze zijn een fenomeen van de moderne tijd, weliswaar toegeven dat Zou het voorkomen, zelfs in de oudheid. Ja, bestond, en sommige verschijnselen en beelden van oude beschavingen hun projecties kunnen zijn (Stonehenge, het Keltische Kruis en andere). Zelfs is het niet onmogelijk dat de oude beschavingen (Hun landbouwers) wisten dat ze komen uit bliksem, maar vergat om ons te vertellen dat, of deze ervaring van mond tot mond van generatie op generatie werd niet behouden verdwenen I alias. Misschien zijn sommige Archimedes trok het aan het zand voordat iemand prikte hem. Misschien is het ergens geschreven in wigvormige script, of een Illustraties Zoals afgebeeld, maar nog steeds niet vertaald of uitgelegd. Graancirkels en bliksem, maar ook alle andere natuurlijke krachten (en vernietiging) Beschouwd als een werk van God, en dus eventueel zelfs ontslagen van oordeel zijn dat een of andere manier genoeg benadrukken, dat men de oorzaak is van de tweede, en als de oorzaak van de zowel een en dezelfde is, na al die vanuit hun oogpunt moet iedereen begrijpen, of niet?

 

(Een andere gek) Misschien zou het mogelijk zijn om te kijken naar het feit dat de cijfers van de laatste jaren enigszins Verschijning meer. Waarschijnlijk een van de redenen is mogelijk - wie zoekt, vindt, en in de dagen toen cirkels niet werden gezocht in het gebied, dat wil zeggen, voor 1970, kon niet eens helemaal worden gevonden. Het idee van het Engels als het gewas velden in de 70e jaren, als voorheen, en hoe ze eruit zien vandaag zag. Visueel, waarschijnlijk niet al te zonder onderscheid, met uitzondering van een klein ding. Namelijk verschilden aanzienlijk Gebruikt door verwerkingstechniek. In de 70e jaren en nog steeds geserveerd Eerder Boeren is er na de oorlog boneshakers een gewicht van net iets meer dan 2 ton en de breedte van de achterbanden ongeveer 30 cm, zelfs het paard te ploegen soms geserveerd. Vandaag de dag zijn er over het uitvoeren van op velden die John deeres gewicht van meer dan 5 ton twee keer de breedte van de band en dat geldt ook voor het gewicht en de banden machines daaraan verbonden (zaaien, kunstmest distributie). Zij zullen leiden tot een veel groter gebied tramlijnen, Dat zal zo veel sterk en bliksemafleiders werken. Beter bliksemafleiders - meer bliksemen. Meer bliksemen - meer cirkels. Niet te vernietigen mijn kringen. Maar niet eens vertellen aan de boeren tot nu toe.

 

Een ander belangrijk verschil met voorgaande jaren is de industrialisatie van het platteland Voortgezette - ondergrondse vandaag landschappen Direct geïndustrialiseerde met interlaced met ondergrondse lijnen - nutsbedrijven, hebben vele stromen vaak niet stroming in sloten langs de velden, maar in de pijp Drains hieronder. Alle nutsvoorzieningen kunnen deelnemen aan een ongewoon intense verleiding van de huidige ondergrondse, tot stand te brengen Mogelijke bijwerkingen (resonantie en interferentie van abnormaal sterke stroming).

 

De waargenomen toename van het aantal vormen op de wereld geleidelijk van 80, 90 jaar en daarna mag niet te Statistisch bewijsbaar feit, maar niet onmogelijk Geheel Dat dit inderdaad. Pas recent kan worden beschouwd als constant frequentie van de waarnemingen, ergot de relatief hoge. Boeren zelf zal nooit rapporteren regelmatige patronen in hun granen, maar sensationeel in het openbaar. Sinds de sensationele publiek zal altijd opwegen tegen de sobere deel van de bevolking, zal het aanbod van de waarnemingen niet verlagen. Maar het is niet uitgesloten dat in sommige following jaren volstrekt het aantal vaste waargenomen patronen te reduceren. Hun Voorkomen kan op een aantal geselecteerde functies, naast talloze andere omstandigheden, worden gekoppeld aan zonne-activiteit en de periodiciteit. Dat de afgelopen jaren heeft ondergaan een aantal pieken en frequentie van voorkomen cijfers moeten niet hen direct te kopiëren. Geen Waarde verhogen kan niet voor onbepaalde tijd, noch de gemiddelde temperatuur van de aarde, noch het aantal patronen gevonden in de velden. Als het gemiddelde aantal regelmatige vormen, dat jaar elk construct zijn te vinden in de velden, soms echt begint te vallen, zal niet ontbreken aan iedereen, en in de toekomst Uiteindelijk zullen we blij zijn om een ​​beetje meer te verwarmen. Wanneer de nep-hockeystick grafiek zakt als een kaartenhuis in elkaar, of draaien als het patroon dat bestaat uit dominostenen (Domino Effect). De enige uitzonderingen zijn rapportage Boeren van hun strikt professionele en wetenschappelijke publicaties. Die worden betaald aandacht elders op deze site. Aangezien er gemarkeerd, Boeren de kwestie van het creëren van patronen (cirkels) in het gewas relatief grote schaal in kaart gebracht hebben, weten de oorzaak, begrijpen het probleem en het niet nodig om het onnodige publiciteit.

 

Nancy Talbot (BLT; graancirkels - zoektocht naar de waarheid [UFO] avi. 19:32 spreken over " grote elektrische lading "enigszins ten onrechte opvatten als resulterende spanning, die wordt gevormd tussen het krijt ondergrond, en mist, aan het einde van zomer (of misschien in het voorjaar) rollen rond het Engels heuvels.

 

Nancy Talbot (BLT team, Crop Circles - zoektocht naar waarheid . [UFO] avi 01:03:00 ) - magnetron puls, vocht verandert in stoom ontsnapt uit de weefsels - strekt en buigt knooppunten. Zoiets als dit zal nooit mogelijk zijn om te simuleren in het laboratorium. Uitbreiding en buigen van knooppunten leiden tot nooit, nooit en nooit meer echt niets anders dan de geotropism (negatief), de gevallen waarin Onmiddellijk na verblijf (het beschadigen, verzwakking) knooppunten planten werden verlengd of gebogen om niet echt bestaan, het is gewoon een veel voorkomende fout van de vele graancirkels Explorers, die, helaas, vele malen door de gepatchte herhaaldelijk bekend als een typisch agrarische half-geleerde. Natuurlijk, er kan worden ontdekt patronen, die direct na het lokaliseren van hun gebogen en uitgebreide knooppunten, maar het is niet iets veroorzaakt door andere, dan dat het gewas lag voor meerdere dagen en werd patroon ontdekt Enkele dagen na zijn oprichting ( accommodatie (schadelijke , verzwakking)). Explorers graancirkels hebben absoluut geen idee over de van hoeveelheid energie, die nodig zou zijn om de processen ensur, Dat Ze beschrijven (verdamping van het water), en welke macht deze bedragen zal dat gevolgen hebben op de planten vitaliteit.

 

De bovenstaande verklaring van de graancirkels Explorers bevestigt alleen maar het trieste feit, dat zij nooit hebben elk gebied bezocht met vrij algemeen, onregelmatig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas, Dat is niet te bezoeken vanuit hun oogpunt een "onbekende energie". Zou hebben er een gevonden precies in dezelfde symptomen en afwijkingen, en vooral knooppunten, met inbegrip van wat zij beschreven als "geëxplodeerde knopen" of "verdreven holtes", die zou worden voor hen echt moeilijk uit te leggen. Zoals uitgelegd op een andere pagina, Deze verschijnselen zijn op geen enkele manier veroorzaakt door de gasdruk in knooppunten, die schijnbaar zou hen "verdreven" al deze verschijnselen geheel veroorzaakt door natuurlijke groei veranderingen geleidelijk en langzaam groeiende, licht, op sommige punten onregelmatig drogen en stervende cellen en weefsels. Maar deze symbolen, zelfs na bijna volledig te drogen en te sterven zal niet stoppen met succes kunnen vervullen van de functie van vaatweefsel - die gemakkelijk kan worden gecontroleerd in een deel van de plant - knooppunt Internode, blad ( aan te tonen, zet foto van experiment + timelapse )

 

Het is ook mogelijk, dat zou veel erger zijn geweest, dat graancirkels Explorers ooit heeft gemaakt en soortgelijke observatie, maar voordat het grote publiek gewoon verborgen Hen. Voor zoiets zou waarschijnlijk beter niet eens Them vermoeden. Hoewel de landbouw lowbrows, die regelmatig vrij breed uit hun waarnemingen gewoon kiezen wat bij hen past, met mogelijke verdachte van wat dan ook. Misschien gewoon van That elke soortgelijke bevindingen Beschouwd als steeds terugkerende uitzonderingen, die alleen herhaaldelijk en continu bevestigden hun regels.

 

De fundamentele fout van alle zogenaamde grappenmakers - voet circlers - cirkel-makers of cirkel-makers, de zogenaamde Daarom is in feit dat ze hebben zelfs nog nooit geweest in het veld, laat staan ​​'s Nachts waren er een patroon te creëren (met uitzondering van een paar onhandige - betaalde demonstraties voor tv-camera's, maar per dag), met het feit dat ze zelfs niet op zijn minst een van de meest belangrijke feiten, absoluut noodzakelijk om te bewegen in het veld te vermelden, is dat het zeer noodzakelijk is, dat de veld was niet eens een hint van natte, laat staan ​​na een regenbui of zelfs tijdens regen. Iedereen, nogmaals, iedereen, en voor de laatste keer, de WHO heeft absoluut iedereen met lopen door een veld ten minste de minimale ervaring, weet dat het lopen op een natte veld, zelfs in rubberlaarzen en waterdicht adequaat gekleed, zelfs in de trekker tracks ( In natte omstandigheden de slechtste beloopbare delen van het veld), op de top van dat tijdens de nacht van flikkerende lampen de hand fakkels, of het maanlicht, en naar alles, wat (!) nog iets meenemen in hun handen, zodat als gevolg Uit dit zeer beperkte mogelijkheden snel genoeg om de balans te compenseren wanneer uitglijden, zou presteren (laat staan ​​gratis), gewoon compleet idioot. Of de auteur van het proefschrift leden. Tijdens de observatie en het fotograferen in de velden afgerond Vooral in de tramlijnen honderden kilometers, maar nooit 's nachts (en eigenlijk alleen maar werken voor een Blockheads en dwazen). Maar onderzoek heeft uiteindelijk, en zal er nooit komen hem weer eens door een paar ossen, verworven foto's voldoende zijn geweest, maar tijdens de eerste drie jaar van het onderzoek iets meer dan 18.000, het jaar 2011 is nog niet volledig onderzocht. Iedereen die velden bijgewoond in een willekeurige volgorde in ieder geval af en toe, dat zou FEIT Remembered heel goed, en zeker niet hebben nagelaten te vermelden over. Een andere vraag die mogelijk zou zijn grappenmakers vragen - Hoe zijn ze in een veld van koolzaad verbouwd, Enkele weken gaan voor de oogst (ook in dit medium patronen verschijnen).

 

De beweging in en droog materiaal, op welke wijze ook een meter per meter, is absoluut onmogelijk. Creëert en canola volledig uitgegroeid tot Impenetrable Thicket hetgeen alleen mogelijk is in te voeren door een maaidorser. 

Wie heeft ooit een patroon in dit materiaal gezien was volledig Logicall concluderen dat elke menselijke poging om te creëren Inevitable Zou het volledig mislukt (hij heeft gelijk, voorzitter!), Planten eruit alsof hij werkte Hen en enorme vermogen (enkele tonnen per m2 paar) vele dagen. In feite werd er alleen maar bezig met hen hun eigen alleen gewicht en schade aan cellen en weefsels. Bij jonge tarwe, haver, gerst, maïs, koolzaad oek, bij jonge stands van een gewas is het mogelijk om gemakkelijk te verplaatsen zonder problemen, in zee vegetatie volwassen een beetje moeilijker, zelfs in de mais, ook als volledig volwassen, met een uitzondering: Elke beweging in oliehoudende zaden verbouwd is absoluut volslagen en totaal onmogelijk.

 

Zelfs als het gewas plat soms (beschadigd, verzwakt) zeer lang na bliksemontladingen, vlak voor de oogst, waarschijnlijk meer dan 90% van alle gevallen waarin de bliksem het veld slaan. Natuurlijk hangt het af van hoe op het veld en rond de grote bliksemafleiders aanwezige de lozing verspreiding, hoeveel laterale en de daaropvolgende lozing verscheen er en waar ze geland overal. Onder Objectiviteit, verwijzend naar: Dat staat Noodzakelijke Ze werden Waargenomen geaccepteerd issue gevallen, na Opgenomen Wanneer bliksemontlading wolk - grond in het veld gebeurde niet elke afvlakking (het beschadigen, verzwakking) (Stratov 2009, 2010, ten noordoosten Milovice 2010). Maar dit is aanzienlijk minder dan 10% van alle gevallen Waargenomen.

 

Een van de gemelde gevallen, totdat Wanneer de oogst was niet plat (beschadigd, verzwakt) helemaal niets (ten noordoosten Milovice,photo). Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de bliksem echt raakte alleen een groot zwembad, gelegen op het veld op het moment van ontslag, en nergens anders, of onjuistheden in de meetpositie, die eigenlijk zou kunnen eindigen op een nabijgelegen boom of struik (onopgemerkte ). Zo kan een fenomeen optreden in het wetenschappelijk onderzoek niet uniek, de zogenaamde negatieve opmerkingen, die niet leidt tot de verwachte resultaten zijn. De bliksem ontlading in addition al eindigde in gewas gedroogd aanzienlijk door rijpingsprocessen. Weefsels Zou al in droge toestand, die niet toestaat sterk veranderen Hun vorm om Zou het meer gemanifesteerd hun belangrijke verzwakking bovendien al aanzienlijk worden versterkt door gedeeltelijke droging. (foto, datum) Natuurlijk is de werkelijkheid is heel gemakkelijk experimenteel verifieerbare op elk gewenst moment in de toekomst.

 

Crop Circles - zoektocht naar de waarheid [UFO] avi. 53:00 Bert Jannsen drukt een zeer interessant idee en een Kan Dat is bijna de spijker op de kop: Zeg Direct Uitgesproken Hoewel niet gespecificeerd. Eerste vermeldt dat veel van de cijfers ligt in de richting van de tram lijnen - nou ja, alleen Beschrijft een toegangsweg. Opmerking JL - Het helpt vaak een verscheidenheid van ideeën Sceptici, de manier waarop ze mee te gaan cirkel-makers, om te voorkomen dat eventuele Waarneembare toegangswegen, dat zou helpen hun openbaring. In feite is in dezelfde richting gegaan de enige 'grote schepper "- throuhg Them geleide en niet ver van hen geïnduceerde elektrische stroom.

 

(Citated van graancirkels - Quest For Truthh )

" Alle graancirkels zijn een grote nep, grote hoax . " Hoewel dit een objectief bestaande fenomeen, maar mensen nog steeds niet in staat zijn te bepalen wat de oorzaak is. Relatief Mensen zijn zeer beperkt in denkprocessen (manieren van denken), nog steeds alleen onderzoek, Of patronen aliens gemaakt, of mensen. Hij denkt dat het is iets tussen, is het eigenlijk een (vereenvoudigde vertaling) gemaakt door mensen zelf, maar ze nog steeds niet hoe realiseren. Hij heeft gelijk, voorzitter! Patronen in het veld echt mensen helpen te creëren het zelf, maar totaal niet van bewust hoe. Reeds gewoon alleen te danken aan het, dat alles wat ze groeien in het veld, vooral plantaardige. Als er geen gebied van gewas, zou er geen graancirkels, het is eenvoudig en begrijpelijk feit. (Maar er is gras, andere vegetatie, en anorganische materialen)

 

Een andere factor is dat belangrijke Tijdens de teelt worden tramlijnen ontwikkeld, handelend zowel als een relatief goede bliksemafleiders, worden beide Uitgevoerd door ze rechtstreeks basic "distributie van elektrische energie." Na de eerste ontlading zijn in de nabijheid van tramlijnen zwaar geschapen lagen van geïoniseerde lucht, waterdamp en stof, die ATTRACT secundaire ontladingen dezelfde geur als bier als een alcoholist.

 

Op de honderden beelden waar gevangen gevolgen van de bliksem ontladingen in het veld, vaak ligt het gewas tramlijnen, following hen, tussen hen, en vaak net zo veel of zelfs meer Vaak in het centrum van kwart draai. Volledig het zelfde situatie kan worden waargenomen bij een zeer groot aantal graancirkels foto's in hun nabijheid, oek op afgelegen locaties en in de omliggende velden. Bovendien BJ merkt terecht op dat de eerste planten worden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), en dan beginnen staan ​​een back-up, in tegenstelling bijvoorbeeld BLT. Opmerking JL: ze zijn op het eerste ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt), als gevolg van de verzwakking van de onderste deel, het verplaatsen van giftige stoffen in de richting van plantenwortels.

 

Dat de patroonvorming ziet er analoog aan de vorming van latente beeld in een gevoelige laag in het zwart en wit zilverhalogenidemateriaal wordt op vele plaatsen op deze site met dit probleem, is een van de belangrijkste ideeën van de gehele onderzoek.

 

Twee en een half van een jaar plus een tot twee dagen vanaf het begin van het onderzoek, augustus 14, 2010, is genoemd een andere analogen met de klassieke foto: latent beeld is in de "gevoelige laag" op het gebied van gewassen onder de opgeslagen flits van de bliksem verlichting ... (Het gebruik van flitslicht, alleen de hoeveelheid energie die door een "natuurlijke flitslamp" is 10 9 - 10 18 Hoger, dan die wordt gebruikt tijdens het fotograferen)

 

UFO club genaamd "Flash of Lightning" ( flitser in het Tsjechisch, koppeling ) is zeer geïnteresseerd in de verschijnselen geassocieerd met de verschijning van graancirkels. Genoteerd hier slechts zeer merkwaardig feit. Bijvoorbeeld, is het uitgegroeid Dat is bijna een traditie in sommige documenten en films te maken met het probleem van de graancirkels soms op de achtergrond als een symbool van mysteriosity gescreend en schoot blikseminslag tijdens onweer. (photo - Een begeleidende foto van de film laten zien bliksem onweer)

 

Ter vergelijking, gewone bliksem, wat is iedereen in de camera, Tijdens de ontlading straalt energie tot 5 Joule, maar een veel smaller.These (tienden Joule). Dat wat wordt genoemd "flash" bij het ​​fotograferen op een mobiele telefoon (high-brightness LED) straalt energie smaller.These +1.000 tot 10.000 keer, maar als gevolg van de kwaliteit van de verworven forografie overvloedig voldoende. Grote studio flitsers met energie Operate 500 - 2500J. De gemiddelde enkelvoudige bliksem tijdens een onweersbui straalt energie om 10 9 J, Tijdens de storm zijn er verschillende duizenden van hen gegenereerd. Een unieke bovengemiddelde bliksem straalt zelfs van 100 tot 10.000 keer meer energie. (Opmerking: de gevoelige laag van film of camera sensor usuall grijp niet meer dan 1/100, 000 uitgezonden licht door de flitser, terwijl de "gevoelige laag van het gewas veld" valt bijna enkele tientallen procent van de bliksem licht en bijna alle andere zijn energie ...)

 

Gebieden van afgeplatte (beschadigd, verzwakt) en eveneens beschadigd granen en andere gewassen als gevolg van de impact van de onweersbui bliksem ontladingen in de gehele wereld zou worden naar schatting met 0,5 tot 1,5 miljoen km2 van totaal beschadigd en ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gebieden

 

Fe2O3 - merkte ergens anders

 

Een aanzienlijke mate hij kan worden resulterende vorm van enkele figuren die betrokken mechanische trillingen en resonantie van ondergrondse holten, Ofwel leeg (Grotten), of gevuld met water (natuurlijke waterreservoirs), of gevuld met een substraat dat is gevuld met water (aquifer). In een film die het probleem van de graancirkels Beschrijft is een voorbeeld Getoond droog - graancirkels verschenen Direct boven de kunstmatige stuwmeer, Misschien water.d

 

Volgens sommige theoretici - sceptici die proberen om andere vormen van graancirkels weerleggen dan mensen of dieren, graancirkels Egels paren te creëren. Milovice (oost, eerste veld ten zuiden van de weg naar Zbožíčko). In mei, Geïdentificeerd bliksem op het gebied van groene tarwe, in de beste conditie (tarwe), die ook niet na tekenen van afgeplatte (beschadigd, verzwakt) gebieden. Tijdens dezelfde storm Opgenomen twee extra lozingen van nabijgelegen gerst veld (ongeveer 0,5 km). Het begon "Impose plichtsgetrouw te slapen" na een paar dagen, precies op het punt van de interventie, na verloop van tijd meer en meer. Tarwe Blijft toch graag intacted. Tweede week - niets. Derde week - niets. Dat tarwe zal niet worden afgevlakt (beschadigd, verzwakt) op alle ... De afvoer over de tarwe was niet als onkruid of Breath-Tandeloze oude kerel, het was het zeker meer dan 30.000 ampère. Tarwe op het moment van de bliksem voordat de volledige rubriek, volledig groen, gerst vol hoofd, al begonnen vergeling.

Zowat een maand na het starten in tarwe "iets" te verschijnen (twee foto's hierboven), verwijzend naar: zag er heel anders uit Vergelijkbare gevallen waargenomen als start stengels langzaam buigen naar de grond in eerste instantie aanzienlijk. Er zijn verschillende Waarneembare plaatsen, heel onregelmatig, met een verdacht klein gebied (2-3 vierkante meter), maar toch grondig plat (beschadigd, verzwakt), meestal alleen gebogen, maar niet gebroken. In toevoeging, alsof u iets resulteerde tussen hen paden aan te sluiten ...

 

Egels? Na een tijdje, alles is duidelijk. Ziet!

picture: 27 6e 2010 (ook zowel de vorige) foto datum: 23 7 2010, op enkele meters 

 

Dus dat immers gewoon echt copuleren Egels ... Het veld werd uiteindelijk echt ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) meer dan twee maanden na de ontlading, op meerdere locaties (honderden vierkante meter), veel dichter bij Gemeten bliksem punt, totdat Onmiddellijk voor de oogst, maar precies volgens de regels voor accommodatie (het beschadigen, verzwakken) Veroorzaakt door bliksemontladingen, waar een aantal van de getroffen gebieden nooit volledig ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Elders ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) volledig, zeer snel maar geleidelijk beginnen om een back-up (via knooppunten). Gebieden ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) als gevolg van "Egels mating" zal nooit stijgen, zelfs een hint , zijn ze echt "overbended" Er blijken aanzienlijke meerderheid van de gebroken stengels. Waren er een aantal spelen D & D met een andere? Ze deden niets anders is er hoe dan ook (als er ooit heb bezocht een oneven veld). Dat Hun dom, zeg, monsterlijk dom creephole als in de industrie kringen gewas Kan Misschien geloven mevrouw Bower ...

 

Echt heel lange periode tussen de bliksem en de accommodatie (het beschadigen, verzwakking) van dit jaar (2010) alleen waargenomen in Ostra (tarwe - ten noorden van Railyard), bijna 4 maanden. Gerst (ten zuiden van Railyard) wordt ingediend `zijn (beschadigde, Verzwakte) 1-2 weken na de klap, maar langzaam Direct. Eerst alleen tientallen vierkante meters ver beneden 1%. Tot slot, wordt geschat op ongeveer 20% van de hele veld gebied. Foto's op de pagina chronologie .

 

Maak een poging bieslook hoe zou het passeren van stroom kan deeltjes van Fe ATTRACT 2 O 3 of Fe.

resultaten here

 

Vaak zijn er patronen in granen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) zeer sterk (zeer scherp, contrast en verschil tussen aangedane en niet beïnvloed planten in hun omgeving), en oek die vaak de effecten zich manifesteren op dezelfde plaats following jaar. In tegenstelling tot oprichting van onregelmatige vormen is het mogelijk dat in sommige gevallen van het maken van graancirkels was er soms aan de gang waarschijnlijk echt uitzonderlijk sterk bliksem. Misschien zou het interessant zijn om te zien of in de nabijheid van een aantal patronen leidt niet tot ondergrondse waterleidingen. Grondwater Zeker vaak - uitstekende geleider. De dosis van elektrische energie, die als een geheel werkt op een plant, moeten worden opgelost om de In dit deel worden bovengrondse deel van de planten, wortels en hoeveel ontvangen wordt vastgelegd in de bodem om stoffen nadelige voor de groei van planten (gemiddelde portie per plant te vormen ). In het geval van installaties met een lagere zaaidichtheid is waarschijnlijk een integraal dosis tamelijk droog veel vaker Betrouwbaar kills, zoals bijvoorbeeld Tegenover van granen, waar de energie kan zeer ongelijk verdeeld. Dergelijke gevallen zijn vrij uitgebreid behandeld in de wetenschappelijke literatuur, landbouw, bijvoorbeeld in monografieën besteed aan diverse soorten landbouwgewassen. Op de website zal een aantal voorbeelden te zijn, vooral op de pagina van de landbouw paragraaf 1.2 en waarschijnlijk op sommige pagina's te maken met elektro-Fytopathologie

 

Enkele mogelijke oorzaken Geschatte tot zeer hoge contrast van beeldvormende laag van het gewas bereiken Mogelijk krijgt een bijzondere, nog niet bestaande pagina High Contrast Effect

 

Crop Circles - zoektocht naar de waarheid [UFO] avi. 1:42:55 - " absoluut dom . " M. Glickman wil beschrijven ons, dat het proces van buitenlandse Beschavingen (vreemdelingen), die waarschijnlijk aan het proberen om beed iets voor ons, maar alle gaan Diezelfde voorzichtig plaats, Zij landden met hun UFO en ging op en zei van hen " dus hier zijn we, "is eigenlijk een beetje dom. Hij weet niet dat er geen enkele buitenlandse buitenaardse beschaving bedienen en dat het alleen is het resultaat van de mensheid initiatieven (landbouw) en Volledig aardse krachten - elektriciteit en magnetisme.

 

1:43:40 Ze zijn het bestuderen van ons (vrij algemeen en wijdverbreid mening, in de Tsjechische Republiek het bezit en op grote schaal te bevorderen bijvoorbeeld mevrouw Pliskova). Als dit waar zou zijn, Inevitable Zou vreemdelingen te bereiken hebben tot de conclusie dat alle mensen echt heel dom ... Never mind, kan hetzelfde over Them (vreemdelingen) denken en zeker OOK werkelijk de hele mensheid, want de enige en ware idioot in staat zou zijn om direct landen op de elektrische leidingen ... (Zie Zuidland , Verschillende leden naar beneden)

 

Volgens de zeer Vergelijkbare mening is het een experiment, dat ze zou proberen om een ​​reactie op de mensheid uit te lokken, en bestuderen de aanpak van het probleem, als het probeert op te lossen is: de overheid en soms klassen politici om iets uit te leggen in deze richting, mogelijk Hun rijden handvaten - strijdkrachten - waarschijnlijk resulteert elke keer dezelfde - nul - nul - nul ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

Op deze site Mogelijke vinden, dat Lucy onderzoek vragenlijst van gezondheidsproblemen, specifieke gevoelens en psychische stoornissen in de graancirkels voert sinds 1994, en zelfs in samenwerking met de lokale chirurg niet heeft bereikt het en bevredigende verklaring, zou wat de belangrijkste reden van zijn dat. Om deze reden zal het best om ze te kondigen binnen en vriendelijke manier, dat ze matig allemaal vergiftigd door chemicaliën, een aantal van hen zou echt Extreem gevaarlijk Poissons, (zeer giftig T +, Zeer gevaarlijke stoffen, EEG), uit te leggen wat subletal dosis is, en in de toekomst niet te vergeten dat een nieuw ontdekte patroon snel wat toxicologie deskundigen uit te nodigen.

 

" Ik moet Gekwalificeerd medische hulp. Ik hoop om samen te werken met een lokale arts die zo vriendelijk is overeengekomen om te proberen en analyseren proefschrift rapporteert "dat de lokale chirurg niet heeft bereikt gedurende 16 jaar (1994-2010), met een resultaat, het is niet alleen een optimale ...

 

Bijvoorbeeld, vaak aangeduid gevoel van metaalachtige smaak in de mond is vrij typisch voor cyanide vergiftiging. Waterstofcyanide (HCN), kan de afvoer te creëren in de ondergrondse, als gevolg van de aanwezige materialen en er passeren stromen tot kilogram hoeveelheden. Alles is er, H + C + N = HCN. De vergelijking is niet gemaakt op basis van de regels die zijn vastgesteld in de chemie, en nog veel meer doet denken aan wiskundige vergelijking. Het is blijkbaar heel gemaakt tegen chemische regels, en ongeacht de samenstelling van grondstoffen en eventuele begeleidende Reacties en tussenproducten. Als gevolg van de Temperaturen, energie, druk, de elektrische stroom, spanning, ionisatie, en alles andere dat er echt gebeuren, zoiets zou worden aan de hand daar. Hoewel droge formule en bijna iedereen zou iets Informed chemicus nog meer op zogenaamde "chemische gek." Enkele andere apotheek, gewoon een beetje meer geïnformeerde, zou misschien zelfs de voorkeur aan een soortgelijke wijze direct het opstellen van de vergelijkingen uitgedrukt als chemisch afval. Helaas het is echt een vrij ernstige zaak. Een kleine ondergrondse vergister zou heel graag iets dergelijks, en bijna bovenstaande vergelijking koken ...

 

Overigens werden dezelfde studies uitgevoerd elektrische ontladingen in een afgesloten ruimte, en zeer eenvoudig chemicaliën aanwezig zijn (H 2 , CH 4 , NH 3 , water) tot complexere chemicaliën, zoals Microsoft aminozuren. Experimenten uitgevoerd door Stanley Miller in 1953e

 

Zoek uit wat de gevoelens van een persoon vergiftigd door ion CN (-) , Of het nu in de vorm van cyanide of waterstof cyanide, inderdaad een zeer zeldzame samenloop van omstandigheden of liever nieuwsgierigheid. Om te delen met iemand over hun gevoelens, alleen Zelden meer tijd dan optie twee minuten. De enige cavia's, Wie waren waarschijnlijk ooit in staat om hun gevoelens te delen na cyanide vergiftiging zal waarschijnlijk voor altijd hen die Lucy in het veld trekt als kittens en laat ze vragenlijsten invullen over alles wat. Gelukkig Ze Verkregen subletal dosis, omdat de meeste van hen volgens de getuigenis verlaten het veld met behulp van hun eigen benen.

 

" Het is interessant om op te merken dat terwijl de lichamelijke reacties zijn grotendeels onaangenaam, de emotionele effecten zijn overwegend gunstig. " - Vorderingen Zoiets bijna elke druggebruiker.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

bewustzijn van een 'aanwezigheid' Tijdens een bezoek aan en vorming, en eigenaardige soort van `` metaalachtige smaak, paniekaanvallen, wazig zien.

lichtkracht

Hallucinaties fysieke of visuele waarnemingen

"Kan niet in te voeren, en het voorkomen van fysieke barrière was ik en ik voelde me misselijk"

"Het bereiken van de buitenste ring van de Eye formatie waar ik sloeg een onzichtbare muur Dat dwong me om verdubbelen. Onmiddellijk Dit werd gevolgd door vertigo en duizeligheid."

"Terwijl het meten en fotograferen deze formatie, begon ik misselijk en duizelig, Vooral in het bovenste gedeelte dat eruit ziet als een` doolhof `. Na het verlaten van, het gevoel wegging."

"Ik begon te voelen vrij opgewonden en uiteindelijk moest vertrekken. Het effect was het meest intens in het hoger gelegen gedeelte. We verlieten de formatie ongeveer 5 of 6 pm Ik voelde me prima tot later die nacht toen ik wakker werd misselijk. De volgende dag dat ik en voelde zich zwak en gedesoriënteerd "

Het voelde echt claustrofobisch en was heel angstaanjagend

Tegen de tijd dat ik Bereikte de auto voelde ik me prima, hoewel ik nog steeds een lichte `vlinders in de buik voelen`.

Deze paniek gevoel was oek gemeld door John Sayer Tijdens een bezoek aan de Spider's Web in het oosten van de Avebury complex: "De ongemakkelijke Werd nog erger, het veranderen van de onheilspellende, door paniek die bijna schrik Zoals ik terugtrok uit de formatie, bijna brak ik in een. lopen Ik heb geprobeerd om te vechten tegen, maar het gevoel was overweldigend ik bekennen dat Gereduceerd tot een staat van paranoia tegen de tijd dat ik uit kwam van het veld "... - Beschrijft een man op korte termijn, maar echt direct leerboek aberratie onder invloed van drugs

 

" Metallic smaak in de mond "- bijvoorbeeld, een typische acute loodvergiftiging, maar vele anderen oek, organische en anorganische Vergiftigingen, inclusief cyaniden (!).

 

" wazig zien "- Na het pilsbier iedereen kan zien wazig, en zo niet, kan nog steeds knock-out met een fles rum. Hoe zit het dan een consument van een joint?

 

Een andere interessante functie, die Lucy beschreven op deze pagina is dat, dat Collega games in een formatie niet werkte voor de flitser van de camera ... Waarschijnlijk realiseerde zich dat op dezelfde plaats onlangs ZIJN, zeg, 10 werkte 12 - 10 18 keer krachtiger collega, en als het zou zijn in Zijn capaciteiten, Zou liep van daar zo snel als het mogelijk zou zijn. Maar, zoals bekend, om fotografische flitsers benen niet kunnen bewegen ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

GEZONDHEID CATEGORIEËN. MONDELING (metaalachtige smaak, tand pijn, ongewone dorst)

Craniale (hoofdpijn) daches)

Oculaire (visusstoornissen, hallucinatie)

COMMISSARISSEN (Acoustic) horen stemmen, muziek enz.

GUT (misselijkheid, diarree, plotselinge honger, enz.).

Systemische (duizeligheid, zwakke knieën, pijn in de benen, enz.).

GEESTELIJKE (denkprocessen De getroffen, korte-termijn geheugen verlies, gevoelens van paniek, angst, kwaad, vrede, liefde en licht, desoriëntatie, en het gevoel van Presence)

 

Lieve Lucy! All That Beschreven gevoelens van cavia's zijn gerelateerd aan de inname van verdovende middelen en Vergiftigingen, eventueel door subletale vergiftiging Doses van dodelijke toxische stoffen (CO, HCN), dat ze ademen tijdens hun bezoek in het patroon. Veel meer op een andere pagina. Dat diarree alias s.it niemand wil echt naar hen. Als gevolg van het feit dat zonder enige waarschuwing en preventie bijwonen van collectief plaatsen met een zeer waarschijnlijke aanwezigheid van Extreem gevaarlijk Poissons, af te leiden uit duizenden Getuigen geschreven bewijzen, waarschijnlijk ze het echt verdienen ...

 

Veel meer op de pagina gezondheidsproblemen

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002e Hier aan de rechterkant is allemaal mooi samen met de bliksemafleider. Mogelijke Vind ook andere foto's, zelfs met bv. Google Earth is het mogelijk om te overtuigen vrij betrouwbaar, Dat dit het geval Die stomme aliens terecht landde op de hoogspanningsdraden. Het is beter om ze te schoppen inch Hun kontjes? Bijvoorbeeld illustratieve foto rechtop op deze pagina, in het hoofd, is het mogelijk om te zien dat er draden - hetzelfde patroon.  

 

HV lijnen kunnen worden gevonden in de buurt vele patronen graancirkels, en even vaak zelfs in de buurt van heel onregelmatig plat (beschadigd, verzwakt) gewas, er is gebouwd een speciale pagina. Elke HV lijn trekt bliksem beter dan enige gemeenschappelijke Lightning Rod - er wordt ontdane oneindige telling van geïoniseerde deeltjes in de buurt dat. Lightning Rods in akkers (inleidende foto - Thailand 2011)

 

Zeker zou het interessant zijn om uit te vinden informatie van bedrijven die zich bezighouden met de distributie van elektriciteit (niet in het Engels), of ze zijn ingeschreven in de bliksem raakt de elektrische leidingen die worden uitgevoerd in de buurt van de cijfers, enige tijd voor hun Wederkomst.

 

CEZ (Tsjechische Elektriciteitsmaatschappij - Tsjechische Power Plants) - we hebben geen betrekking op deze kwestie. In onze samenleving is niet een afdeling, Opgenomen Dat blikseminslag of verschijnselen in verband met dat. (2008, met geen enkele reden om aan te nemen, dat in deze richting de loop der tijd iets is veranderd). Zou het interessant zijn om eens te vragen of en hoe ze worden beschermd tegen blikseminslag schade Temelin energiecentrales, Dukovany, OOK andere ... Er kan enige stoornis in de opslag van bliksemafleiders zijn? Ze gebruiken om ze ooit? Waarom zijn ze volledig niet geïnteresseerd, hoe elektriciteit hun concurrenten maakt ...

 

De overgrote meerderheid van de elektriciteit in de wereld reuzen bezit en beheert, of op zijn minst is sterk, uitgebreid fundamenteel onderzoek laboratoria, echt closelyly verbonden met de academische wereld, gewijd aan onderzoek van stormen, bliksem, fysische principes en de gevolgen daarvan. Niet zo een beetje, klein, verwaarloosbaar in het Tsjechisch CEZ ..

 

graancirkels - CBC News (28 januari 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Onze getuige, Ray Burns, een van de weinige mensen in de wereld die beweren te hebben gezien hoe ze een cirkel in het gewas gevormd. Het gebeurde op een avond, na een storm Toen hij was aan het wandelen met honden."

merken JL: Wat te meer willen? Tijdens de storm was blootgesteld de cirkel, planten beschadigd in een cirkel vorm als gevolg van een blikseminslag en zij volgden alleen de resultaten. Ook niet uitgesloten, de blootgestelde patronen waren lang geleden - tot enkele weken, en alleen Waargenomen storm Bijgedragen ingelogd vocht aan de planten - tot enkele honderden ton per hectare, zodat het daar zou kunnen ontstaan ​​Domino Effect , Mogelijk Bijgedragen door de tweede bliksem ontlading energie, zoals elders beschreven. hier. theorie dual výbojevýboje

"Eerst zag hij een lijn 50 tot 75 m lang, niet te breed, en wanneer ernaar keek na een paar seconden, begon een cirkel vormen rond het."

(Opmerking JL: Hij zag Honderden miljoenen Exposed planten - beschadigd door bliksem, gewoon bij toeval op het moment, wanneer hun eigen Kracht (Continu verzwakking) werd overmeesterd door hun gewicht, van de toegenomen vocht ingevoerd door het onweer, als gevolg van hun verzwakken. Ingeschreven precies op het moment dat er begonnen plaats te vinden Domino-effect . Waarschijnlijk gewoon bij toeval op het moment dat er vlogen rond enkele Vlinder ...)

 

Zal worden gepresenteerd een voorbeeld van het kruid bieslook. Mogelijk zien dat na een of meer ontladingen (ongeveer energie van 0,03 J) in de nabijheid van plant. De overgrote meerderheid van de huidige gaat niet door de plant alleen in de onmiddellijke omgeving zijn er werken voornamelijk infrarode straling en geïnduceerde stromen. Slechts een ontlading is voldoende om all-out doden van de plant deel net onder het. De waarneembare gevolgen mogelijk alleen na enkele dagen. Wat onmiddellijk in werking, Binnen enkele seconden hooguit minuten, met de verzwakking van de stengel. Wordt weergegeven op de pagina experimenten Bieslook teleurgesteld, de eerste poging - hij exemplaren van een plant vele malen herhaald, de andere monsters niet aan de zelfde herhalen, met indrukwekkende resultaten. Het is niet onmogelijk dat dit nog een keer lukt. Net madeliefjes bieslook volledig vervangen. Op de langere tijdshorizon (minuten, uren, dagen) gedraagt ​​zich heel net veel andere planten, zoals spint melk-distel (Sonchus Asper). Lang leve de weegbree! Wie zal oversteken gerst en weegbree, voor altijd Wordt de heerser van het bier wereld ... (Ook whisky of andere mouthoudende drank)

 

Spiny melk-distel (ook andere zeug-distel soorten) in addition, laat iets zien, wat heeft tot nu toe niet in geslaagd om te bereiken over een andere plant. Zal foto hier te zijn.

 

Einde van deel 5

 

 

          Deel 1        Deel 2        Deel 3        Deel 4        Deel 5

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz