Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-afwijkingen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
GRAANCIRKEL Anomalieën
Elke vorm van "anomalie" in de buurt van graancirkels is eenvoudig te verklaren door de recente bliksem ontlading
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels

 - Site machine-vertaald

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Is alles gewoon toeval?
Theorie ontwikkeling en voortgang van het onderzoek begonnen vóór maart 2008

GRAANCIRKEL Anomalieën begrijpelijk nu.

PagPh
Graancirkels, gemaakt door natuurlijke krachten, zijn onlosmakelijk met elkaar Vergezeld door veel "onverklaarbare" afwijkingen

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Anomalieën, die voorkomen in en nabij graancirkels (kort)

Hier slechts een korte introductie en een aantal voorbeelden uit de praktijk, meer details hier

De bliksemontlading is zeer eenvoudig, natuurlijk voorkomende, en schokkende Logicall uitleg over de oorzaak van de serie elektrostatische, elektromagnetische en andere afwijkingen, die zijn usuall aanwezig Binnen en dicht bij een echte, natuurlijke krachten creëerde de graancirkel.

 

 

Opmerking:

Deze pagina dient alleen als een korte schets te leggen een aantal belangrijke afwijkingen gevonden in de buurt graancirkels. De hele kwestie is veel meer Gedetailleerde op een andere pagina, anomalieën , een deel van het hoofdmenu, en pop-up submenu Verschijnen er, waar is de problematiek in meer detail uitgewerkt. Een meer gedetailleerde lijst van de meest belangrijke afwijkingen, waarvan sommige worden besproken in meer detail er, zelfs aan het einde van deze pagina hier . Het is nog steeds gewoon een pre-release, zal waarschijnlijk ergens in de toekomst pagina's aan elkaar worden gezet.

 

Beschreven Absoluut alles, zo moeilijk te begrijpen, zelfs bijna volledig "onverklaarbare" verschijnselen Mogelijke gemakkelijk uit te leggen en te begrijpen als louter echo's van wat hij Die plaats enige tijd geleden plaatsvond - een grote, gigantische elektromagnetische-elektrostatische - elektromechanische puls (de zogenaamde LEMP - Verlichting Electro Magnetic Pulse), die een verscheidenheid aan materialen voor een langere tijd veroorzaakt op de boven-en ondergrondse verschillende "Onverklaarde" eigenschappen - temperatuur verschillen (en de daaruit voortvloeiende grote drukverschillen - verschillende geluiden) statische elektriciteit, magnetisme. Dankzij Dat kan in de ondergrondse tijdelijk opgeslagen tientallen kilo zeer giftige chemicaliën. Safety First, Lucy. Het wordt sterk aangeraden om niet naar de plaats droge cavia's te nemen, vooral wanneer veel van hen op de site is het ervaren van heel typische symptomen In overeenstemming met het gebruik van drugs. Al meer dan 20 jaar. Posible, sommigen van hen die herhaaldelijk proberen om droge plekken te vinden om weer gelukkig te zijn. Graancirkel misbruik, Graancirkel abstinentie syndroom.

 

 

 

Storing van elektronische apparaten en micro-elektronische

 

of iets dergelijks, zeer vergelijkbaar. Deze overdracht of opname informatie wordt gebruikt zonder uitzondering - elektrische lading , soms gelijktijdig OOK Elektromagnetisme. Hetzelfde geldt ook voor een veel grotere geselecteerde functies op het verwijderbare geheugen (SD, xD, SDHC, SDXC, flash en andere) in alle van scripties apparaten, die kunnen niet alleen worden volledig verwoest of ernstig beschadigd raken door statische elektriciteit (eigen observatie) OOK "slechts" Gewist (nogmaals, persoonlijke observatie) of gelukkig, voor een tijd niet kunnen werken (een andere persoonlijke observatie).

Grote hoeveelheden statische elektriciteit oek werden gemeten door graancirkel onderzoekers.

 

Er misschien heden en Restanten van een elektrostatische lading, dat was op zijn plaats net voor een blikseminslag heeft plaatsgevonden en tijdens drogen in hoeveelheden die is boven alle gewone menselijke verbeelding, zelfs een klein deel van het vertegenwoordigt nog steeds een grote van hoeveelheid energie van Which meetbare residuen zijn verborgen onder de grond LOWL Waarschijnlijk langer aanhouden.

 

By the way, een enkele, hieronder een gemiddelde droge bliksem een ​​groot deel van de energie draagt, dat zou dat uitgeroeid de hele mensheid Dat zou, door serie-parallel kant verbonden met de hand. Maar wie zou willen proberen en maak domme droog werk (de hele mensheid schudden handen met elkaar) ...

 

Lightning Hunter
Eigen waarneming: na een bezoek aan en schieten twee plaatsen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewassen (de eerste dag Wanneer accommodatie (het beschadigen, verzwakken) verscheen, 10 dagen na de storm en bliksem ontladingen Dat de veroorzaakt accommodatie (het beschadigen, verzwakking)) 90 meer % van 16GB SDHC-kaart gewist en vernietigd - het kan niet worden opgemaakt om de volledige capaciteit, zelfs minder dan 1 GB. Camera "Overleeft". Foto's met vraagtekens -? - Beelden die werden verwijderd en kunnen niet worden hersteld, gelegen op het beschadigde deel van de kaart. Volgende Vorige dag falen Tijdens de opname (The Same het bezoeken van sites, nieuwe geheugenkaart), en het bericht "lege kaart". Na de herstart functies hersteld, afbeeldingen niet beschadigd is. Schakel en weg! Sindsdien camera's Overgebracht in geleidende containers alsook opname.

 

 

 

Geomagnetische afwijkingen, ongewone kompas behavioring:

- Bijvoorbeeld een effect genaamd LIRM , zie wiki . Ook magnetisering van de pijp buizen (ijzer) ondergronds, Resterende daar na hoogspanning pulsen. Dat zou enorme effecten geïnduceerd elektromagnetisch veld Tijdens de ontlading (ca. 30 000 ampère, soms misschien meer 500 000) - L ightning Ik nduced R emanent M agnetism, Mogelijke vinden hier . Fenomeen wordt veroorzaakt door een enorme elektromagnetisch veld die ontstaat tijdens lozingen in de onmiddellijke omgeving. Tijdens ontladingen plaatsvinden gemiddelde stromingen 30.000 ampère, maar meer beschikbaar 500 000A. Beschikbare zeer aanzienlijk magnetiseren stoffen kunnen magnetisatie op de locatie aanwezig, lang - Vooral in het geval van gebied alomtegenwoordige Fe, Fe2O3 FeO, en in veel gevallen aanwezige waterleidingen grond.. Steilheid van de voorrand van de huidige impuls is 5000 tot 30.000 ampère per microseconde, na pulsen Meer dan 200 000A/μs! Voorzeker, het mogelijk zou zijn om interessante conclusies te bereiken door het vergelijken van de plannen van de watervoorziening en riolering, Elektrificatie-, gas-en signaalkabels en netwerken met de vorm en het verloop van de patronen gevonden over hen (bijvoorbeeld de middelpunten van cirkels). Niet alleen vandaag, OOK plannen van jaren lang verleden, en nu geheel verlaten. Een grote mate af van de vorm van een aantal patronen en lijnen kunnen oek deelnemen aan archeologische structuren - zie Archeologie.

 

 

 

foto's hier - waarschijnlijk zijn er ondergrondse leidingen,

kan al lange tijd ongebruikt.

 

Bliksemafleiders blijven langer na blikseminslag permanent gemagnetiseerd. Er is mogelijk te vinden in de literatuur Gedetailleerde informatie over de magnetisatie van draad passage van bliksemstroom, waardoor de magnetisatie van ondergrondse metalen (ijzer) leidingen. Zo werden de metingen van de bliksemafleiders Vastbesloten Magnetisatie stromen die door hen tijdens blikseminslagen. In het boek The Lightning Discharge (M. Uman) - er is een vermelding Dat zou 1.900 wetenschappers Waargenomen Gebruikt magnetisatie van basalt (met microscopisch Verspreid zuiver metallisch Fe) om de stromen die in uitvoering waren tijdens nabijgelegen bliksemontladingen te schatten. Nou ja, meer 100 jaar geleden werden wetenschappers lopen door en in de buurt enkele akkers met een kompas, niet verbaasd over alle door Gemeten afwijkingen in de buurt onlangs door de bliksem getroffen. Veel dingen gaan verloren door gebrek aan te vragen ...

 

 

 

Dode vliegen, dieren

 © Dr Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Dode dieren, insecten geplakt op steeltjes en spikes - bliksemstroom hit. In het geval van insecten misschien slechts geïnduceerde spanningen (vele duizenden Volts / m) - elektrostatische of elektromagnetische inductie. Niemand staat zich af te vragen dat hij en de plaats, waar de bliksem insloeg, zijn er dode dieren - van minder dan milligrammen tot enkele tonnen (een stuk). Volgens schattingen blijft na de bliksem getroffen elk construct in het veld, boven en onder de grond, een paar tientallen tot honderden kilo's dode dieren - meestal insecten en kleine dieren. Onmiddellijk werd een deel van de voedselketen, en andere dieren voor hen zorgen.

 

Mogelijk is, dat een aantal kleine dieren, Direct gewond volledig door de Return Strokekanaal, kan ontploffen. By TheReturn Stroke Overgedragen is soms droog en grote kracht van energie, dankzij dat dat heel gemakkelijk ontploffen, zelfs een koe ...

 

(Elke koe in de pens heeft ca.. 200 kg van vochtig fermenteren plantaardig materiaal, en als het kan zelfs absorberen een fractie van de energie die door de Return Stroke, Tore de koe als het gruzelementen Enkele honderden kilo TNT)

 

Overigens niet alleen een koe. Door slechts een benaderingReturn Stroke Zou hij ontploffen elk gebied aanwezig Deze cirkel-maker ...

 

Hoewel de meeste cirkel-makers en heeft veel smaller.These van hoeveelheid fermenteren plantmateriaal in hun pens. Maar veel meer van hoeveelheid vloeistof gemaakt van gefermenteerde plantaardige materiaal.

 

Gevallen waarin iemand overleeft een soortgelijke bijeenkomst, waarschijnlijk opgenomen omdat hij maar een paar "dýchavičným onkruid", adjudant van de belangrijkste ontlading getroffen (Return Stroke), Parallel takje Stepped Leader (zendt veel lagere stromen en laad dan de goede kant), of zelfs geïnduceerde stromen, of een groot deel van de energie bracht een boom of een ander, goed geaard object. Misschien alleen ter illustratie kan worden opgemerkt dat een enkele, iets boven het gemiddelde bliksem straalt tijdens de reis tussen hemel en aarde, die reist slechts een paar kilometer verderop, in minder dan een duizendste van een seconde, zoveel energie, dat het elektrische locomotief verschillende toerde over de hele wereld. Dergelijke supernormale onweer plaatsvinden tijdens de normale tientallen (de gemiddelde storm: enkele duizenden tot tienduizenden van lozingen, waarbij vertroebeling enkele tientallen beledigt tot enkele honderden, maar meer dan duizend km). Bij true "Mack", die levert een paar per seizoen, zou dan met hun kracht dezelfde afstand in veel beladen goederentrein. Wordt beschreven door een, zij het veel hoger dan gemiddeld flash.

 

 

Microscopische Fe of Fe2O3 (FeO)

in de bodem; oek zou worden gehandeld op grond van de stengels, bladeren en spikes.

Microscopische deeltjes van Fe of Fe2O3 Verschijnen er

- Gedwongen het magnetisme van het gewas stengels en bladeren als gevolg van elektrische stroom

veroorzaakt door de bliksem in. (Classic elektromagnetische inductie)

Crop stengels zijn oek geleiders van elektriciteit, zelfs als zeer slecht. Als gevolg van het feit dat er is tijdens de ontlading geïnduceerde spanning vele duizenden volt per meter op hen, moet een aantal huidige passeren.

Hoge Bedrag (merkbare schade) van elektrische energie kan worden uitgevoerd door middel van het als gevolg van elektrostatische inductie. De gehele plant lichaam gedraagt ​​zich tijdens de ontlaadstroom als een klassieke dirigent, Dat is de reden waarom Fungeert als een elektromagneet aan zijn omgeving (magnetisch veld rond de draden), korrels van een magnetiseerbare Stoffen die onder de Elektromagnetische - Elektrostatische - Elektromechanische ontploffing veroorzaakt door bliksemontladingen , Komt voor in sterk geïoniseerd gas en stof bal op die plaats hoge bedragen. Een klein deel van het ijzer in de bodem (er is 3%) aanwezig in de vorm van oplosbare verbindingen (sulfaat, bicarbonaat, diwaterstoffosfaat) Tijdens bliksem en dankzij de elektrolyse (reductie aan de kathode) kan omgezet in pure Fe. Bovendien dat waar hij aanwezig waterstof uit de elektrolyse en thermische ontledingsproducten zijn, zoals Reductiemiddelen kunnen een aantal stoffen in de bodem, de hoge temperatuur ontleding en dissociatie optreden.

 

Magnetische deeltjes in de bodem: de bliksem op dit moment maakt een groot gemagnetiseerde magnetisch veld dat gedurende langere tijd alle ferromagnetische materialen tot een afstand van enkele tientallen meters ondergrondse metalen buizen veel verder. Gehalte aan Fe in de bodem ongeveer 30 g / kg in de vorm van gehydrateerde oxiden, fosfaten, carbonaten en hun gedeeltelijk opgeloste vormen. De mogelijkheid van hun bekering tot zuiver ijzer Tijdens de ontlading was in de Explained De voorgaande paragraaf, en het is heel natuurlijk dat al het ijzer aldus gevormde zal vertonen meetbaar magnetisme. Op de BLT pagina staat hier gebruikt als droog beeld. Schijnbare meteorieten - ze betekenen Illusoire, virtuele, natuurlijk. Het totaal van de hoeveelheid ijzer aanwezig in gecultiveerde agrarische gebieden is alleen te danken aan zijn natuurlijke gehalte in de bodem (rondes 3%), ongeveer 100 ton per hectare. We Besteed alleen aandacht aan de laag van de bodem tot een diepte van 10 cm! Is is echt genoeg, en is absoluut nutteloos om te zoeken naar een aantal meteorieten. Dezelfde manier als het strijkijzer door reductie kan alle oxides en andere verbindingen magnetiseren presenteren magnetiseerbare die locatie.

 

 

 

Grafische voorstelling

Vereenvoudigd model is het mogelijk om bijzondere iedere lus, single graancirkel te beschouwen als een "visualisatie van de magnetische inductie veldlijnen rond de geleider" .

Dat was dirigent in dit geval de lucht-, zee Specifiek plasma, gecreëerd door het tijdens het ontladen, was ongeveer 5 mm breed, niet meer 10mm, en de stroom door het werd honderdduizenden ampères uitgevoerd. Magnetisch veld rond een draad droogte is natuurlijk "iets meer hoog" dan een veld, gemaakt door de docent tijdens een fysieke experiment in een school laboratorium. Interessant Mogelijke beed Dat is de snelheid van de huidige stijging van de droogte en dirigent (di / dt) groter is dan soms meer dan tweehonderdduizend ampère Tijdens een microseconde. In de gemeenschappelijke vakmanschap (startmotoren, generatoren, transiënten) verschijnen er waarden van de orde vele miljoenen malen lager. Het tarief van de huidige stijging is een cruciale factor die van invloed inductie van de omringende draden (elke plant is oek een draad, zelfs als zeer slecht), het Hoger Hoger tarief van de geïnduceerde spanning.

 

 

 

Infrarood stralen

Infrarood anomalieën - Hoeveelheden aanzienlijk hoge (honderden megajoule; 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh) elektrische energie werd omgezet in warmte onder de grond, remmants er verzameld, en infrarood anomalieën vele dagen veroorzaken na bliksem hit - lokale ondergrondse temperatuur kan enkele graden Celsius hoger.

 

Om dezelfde reden, plaats onder het patroon of in de nabijheid ervan, en waar de Elders ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) Verschijnt gewas, vertonen duidelijk lagere bodemvochtigheid dan Ongevoelig plaats. Maar dit is waarschijnlijk slechts enkele verdere onderzoeken. Ergens op het internet is het inderdaad mogelijk om een aantal foto's van de graancirkels, Takeno "naar verluidt" in het infrarood, maar dat de foto's zijn absoluut niet overtuigend zijn, zonder enige documentatie van de sensor of film gevoeligheid in het IR-spectrum, alsmede enige vermelding over instrumentele gebruikte apparatuur, alsmede eventuele interpretatie van de resulterende colorimetrische gamma. Er meer uitziet als een gewone kleurenfoto's met gewijzigde kleur schaal. Een veel groter aantal beelden Gelijkaardige beelden was waarschijnlijk min of meer toevallig verworven door digitale camera's en video's. Hun CCD-sensoren om niet zo grondig gefilterd infrarode spectrum, maar dat heeft geen invloed op de overgrote meerderheid van de foto's. In het geval van significant verhoogd warmteafgifte van sommige objecten gefotografeerd tegen het milieu (bodem, lucht) en droog fenomeen zou kunnen wijzen op een verhoogde waarde van de rode component op te nemen. Als gevolg hiervan kunnen op sommige foto's "iets" lijkt wat niet in het beeld verschijnen tijdens de opname. Zou het de brug Verhoogde waarde van de rode component beeld, alsof op dat moment was veel rode waarde hoger dan het werkelijk is. Kan overbelichting van de andere twee componenten - G, B, (dankzij de structuur van de CCD sensor) en vormen een aparte geesten of schaduwen in het beeld. Deze kwestie zal veel meer detail elders beschreven (zijn Infraroodstraling of CCD-sensoren )

 

 

 

 

Niet ingediend 'zijn personen van vreemde soorten in monocultuur

Volgende anomalie (ook beschreven in documenten met betrekking tot graancirkels) zijn plaatsen met ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas (bv. gerst), die is opgenomen in droogte-en kleine van de hoeveelheid tarwe, maar ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) is alleen de gerst. Dit kan gemakkelijk worden verklaard, met tarwe die had kunnen tijdens een blikseminslag, die plaatsvond in het veld, laten we zeggen, een paar weken geleden, veel hogere luchtvochtigheid, minder weerstand ZO kregen een veel lagere dosis energie Bijna Dat het niet beschadigen en gerst aanwezig is. Naast alle verschillen aangegeven bijvoorbeeld net tarwe gerst sterk verbeterde fysieke constitutie en mechanische sterkte - Explained elders. Indien niet in de plaats in verschillende mate van toepassing domino-effect , gerst steel door stalken valt, niet in (wilde) trossen, en tarwe zal niet gestoord. Mogelijke volgt later. Daarnaast kan soms gezien dat op de aangrenzende velden waar "droog stro" in een naburig tarwegebied gerst merkbaar in het stadium zelfs niet gaan draaien geel en bevat nog een hoog percentage van vocht. Alles mate afhankelijk is van de voorwaarden van zaaien, natuurlijk.

 

2010 - op veel plaatsen gezien dat tarwe reageert op de ontlading op dezelfde tijd vliegt langzamer dan gerst. Milovice - Oost, bliksem tijdens een onweersbui die in de oek in de gerst en tarwe, Enkele minuten Consecutive: gerst reageert (lodges) Na ongeveer twee weken. Tarwe op een nabijgelegen veld, 2 maanden na ontslag, toont geen teken van accommodatie (het beschadigen, verzwakking) (Die alleen Egels ...)

 

gerst op de dag Wanneer het onweert Aangegeven na volledige rubriek, groeistadium 71-75, tarwe lange tijd voordat de volledige titel (gevolgd na 2-3 weken), veel groener, hoger vochtgehalte, groeistadium 37-39. Gerst is al droog, de stengels bijna denken aan droge stro.

 

Maar OOK Waargenomen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) gerst met een kleine van de hoeveelheid tarwe gemengde menigte, veel groener en praktisch zonder enige zwakheid, ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) met gerst perfect op elkaar afgestemd, zonder uitzondering, Waarschijnlijk dankzij het ​​domino-effect .

ziet er groen tarwe, gerst geel - alle andere

 

Algemeen alle van de agronomische oogpunt gerst een tarwe of in feite veel minder weerstand en zal niet zo veel bijwerkingen bij alle respons aanzienlijk gevoeliger. Daarom is het bier duurder.

 

 

effecten van "Hedgehogs spree" in de tarwe (dezelfde locatie, de dia gescheiden door 60 dagen

 

 

Andere afwijkingen, nog onbeschreven

1e kiemen van zaden niet ontkiemd nog

Een klein percentage van de ingezaaide zaaigranen mag niet ontkiemen (ongeveer 1% Meerdere Pcs/m2). Onmiddellijk na de schok van de bliksem, kan dankzij de enorme hitte, chemische veranderingen in de bodem, worden uitgelokt dit proefschrift zaden kiemen, zoals "is kolonels in een hinderlaag, 'Kiemkracht gedwongen om door de enorme sprong van bodemeigenschappen (chemische samenstelling, pH, heat shock, de ionisatie-, thermische ontleding)

 

Toelichting: planten uit de oudheid zijn waarschijnlijk enige reserves te houden in het geval van verschillende rampen. Is algemeen bekend dat de zaden van sommige planten van de Australische bush alleen ontkiemen na een brand, omdat de als voorheen, kan dit leiden tot het uitsterven van de gehele bevolking (Zou iets over dat Mike Dundee en zijn vrienden aboriginals hebben geweten) .

 

Op het gebied van ingediende `is (beschadigde, Verzwakte) Mogelijke gewas is dan het vinden van een veel jongere planten, die het pad Wist door de afgeplatte (beschadigd, verzwakt) vegetatie. Hun Kiemkracht komt ongeveer overeen met de perioden die zijn Wanneer de storm waait over het veld en werd geraakt door een aantal van bliksemschichten.

 

 

 

2e Patronen, culminerend in lange ketens.

Hun vorming mogelijk is om uit te leggen droogte en That Way Dat viel op zijn plaats zogenaamde bead bliksem, die bestaat uit vele opeenvolgende exploderende ballen of ballonnen, die op de grond, voordat Lijkt het snoer opknoping uit de hemel. Misschien zijn er gassen (H 2 , O 2 ) Veroorzaakt door thermische ontleding of elektrolyse van water, misschien geïoniseerd verbindingen. Het is een veel zeldzamer fenomeen dan de gebruikelijke ononderbroken bliksem, een van de naar schatting enkele duizenden ontladingen. Bij patroonvorming was waarschijnlijk een van de opeenvolgende ontladingen, afwerking de formatie.

 

Als voorbeeld twee beelden, Zou zeker mogelijk zijn om meer te vinden  

Lucy Pringle archief

Links: Tussen A361 Beckhampton en Devizes, Wiltshire 21 juli 1998 ,

Rechts: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10 juli 1998 .

 

Op de rechter foto - weer, veel "klassieke, volledig onregelmatig," verblijf (het beschadigen, verzwakking) gemaakt door bliksem. Aan de linkerkant naar beneden hoek bij tramlijnen, rechts van het midden van het patroon tussen tramlijnen, en de ver opzij op het volgende veld achter schijn, een miniatuur figuur, zeer onregelmatige Geschatte voor een gemiddelde van 3-4 meter. Explorers van de grote vorm, dat was zeker ze gekenmerkt inch Verwondering en ontzag ( WOW!! ) oek zou hebben gevonden exact dezelfde accommodatie (het beschadigen, verzwakken) symptomen er zijn, zoals in het patroon-analyse. Gebogen en uitgebreide knooppunten, planten ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) zonder verbreking van de stengels. Zeker The Same Would Be afwijkingen gevonden in alle onregelmatige vormen en soortgelijke in geselecteerde functies als in de cijfers. Als aanvulling op de linker nog een foto uit California, County of Solano. 29 juli 2004. Mogelijke vinden hier

 

 

 

 

Gebroken stenen

Fenomeen is gedocumenteerd, zal worden vrijgegeven met de tijd, als een kleine verrassing (hier vult u, op dit punt).

 

 

 

Fulgurites

Op de locaties van onontdekte graancirkels ooit. Ze kunnen optreden in de diepe ondergrond. Iets dergelijks, maar nog steeds kan worden gevonden op de pagina's BLT Misschien onderzoek en elders. Zoekt en gij zult vinden. Het is daar in de diepte ergens.

Er zal worden voorzien van een volledige pagina Fulgurites .

 

 

 

Een verhoogde frequentie van onkruid in ingediende `zijn (beschadigde, verzwakt) gewas

Fenomeen is nooit Mezi afwijkingen, gevonden op de locaties van regelmatige vormen inbegrepen, het is eerder het begeleidende effect, onlosmakelijk verbonden met het fenomeen van de ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewas. Het is "automatisch" Talrijke gedocumenteerd in graancirkel foto's, vooral na de oogst. Op droge geoogst sites zijn zeer duidelijk begrensd groene ruimten - plaatsen met een verhoogde incidentie van onkruid. Vaak geteeld in het gewas monocultuur en behandeld Verschijnend in het veld, is er geen plaats voor het onkruid Omdat de planten worden gekweekt met een dichtheid die bijna 100% van voedingsstoffen in de bodem te gebruiken. Na een blikseminslag Verschillende planten (een paar procent tot 10-20%) zal sterven, het equivalent Onmiddellijk Dat maakt deel uit van scripties voedingsstoffen vrijgegeven voor ongewenste planten. Planten die, overleefde Enkele dagen Bijna de groei stopt en rijpen is duidelijk merkbaar en langzamer, zodat er een tragere extractie van voedingsstoffen uit de bodem, ook merkbaar zwak zijn, dat alles speelt in het kweken van planten ongewenst. Fenomeen is nog nooit systematisch bestudeerd in de graancirkel gebieden, maar uiteraard zal het mogelijk zijn te controleren en te evalueren op elk gewenst moment in de toekomst. Het kan worden opgemerkt op een aantal graancirkels foto's als een extra effect, hij OOK wat foto's vliegbasis kaart van Google Maps ( Google Earth ), of Bing maps, of andere bronnen Airshot foto.

 

 

 

Center gaten veroorzaakt door een "gehamerd pin"

Door bliksem ontladingen op het gebied van gewas zelfs mogelijk om de "anomalie" die graancirkels fenomeen Explorers zelf nooit afgevuurd Beschouw als een anomalie te verklaren: een gat in het midden van een aantal cirkels (zoals gehamerd door een pin of iets dergelijks ). Integendeel, het is altijd beschouwd als een duidelijk bewijs van de cijfers falsificated mensen.

 

Echt mogelijk dat zeer gemakkelijk stel je eens voor iets als bliksemontlading Kan zoiets in de grond te creëren. De diameter (de bliksem kanaal) is precies op het moment dat de grootste overdracht van energie opbrengst veel, niet 5 mm overschrijden, maar is "vasthouden" aan de grond door de kracht van elektrische locomotief. Tot overmaat van ramp, dan voert hij snelheid tussen 1/3 - 2/3 van het licht snelheid. Inderdaad, deReturn Stroke, Het grootste deel van de ontlading, die de grootste ontladen draagt, is echt beweegt met deze snelheid, het andere deel van het proces zijn veel langzamer in beweging is, bijvoorbeeld in een kort overzicht hier . De tabel geeft aan dat de bliksem is een relatief complex proces, dat bestaat uit een groot aantal opeenvolgende stappen. Zoals het mogelijk te bepalen vanaf fotografische voorbeelden hier , de bliksem ontlading heeft genoeg kracht om echt een "pin in de grond gestoken."

 

Wat meer details over processen die gaande waren er, hier .

 

 

 

Andere eerder ontdekte afwijkingen - paden.

In de omgeving van grote hoeveelheden zijn graancirkel paden - schijnbare gericht in de vorm of uit die. Vanwege het grote aantal waarnemers, die de plaats bezocht, ziet het er niet graag ongebruikelijk. Maar Wees voorzichtig , niet alle van hen moeten zijn gecreëerd door mensen. Het is zeer waarschijnlijk dat een aantal van hen zijn gemaakt door de overmaat van elektrische lading. Een deel van de lozing die overleed van de grote overtollige lading, naar elke plaats waar tijdelijke tekort is in overeenstemming met de regels van de elektrodynamica.

 

Tegen de plaats waar de bliksem ontlading landde met het ontbreken van elektrische lading Vrijwel overal en afvoer worden uitgevoerd gewoonlijk zijn er uit door de gemakkelijkste weg weg, niet alleen zou OOK dat. Soms (niet altijd) en droge manier kan direct recht naar beneden naar de grond, de andere keer voordat het eindelijk uitvoeren van de ondergrondse kan hebben en belangrijk deel van de energie om relatief lange en interessante tracks reizen op de grond en net onder het. In sommige gevallen is in de eerste plaats de trekker sporen volgt, anderen kunnen buiten reizen door hen en ze kunnen oek volgen in diverse fittingen en ondergrondse leidingen, alle nutsvoorzieningen, OOK archeologische objecten, of kan worden gecombineerd meer van scripties opties.

 

In de vegetatie worden soms gemaakt zo onbegrijpelijk kronkelende paden, soms schijnbaar naar nergens, gemaakt door gans opmars van leiden "Drunken zeilers." Vaak krijgt strakke, en zich kunnen voordoen in een langere tijd na graancirkel ontdekt. In de overgrote meerderheid van de gevallen (100.000%), zij absoluut zou zijn geen aandacht besteed, elke waarnemer stelt eenvoudigweg vast dat er "iemand daar marcheerden." In sommige gevallen, omdat de vorm van hun creatie kan echt niet worden ervan verdacht iemand anders dan een ronde van dronkaards - de zigzag is soms verbijsterend.

 

Tijd tot tijd om vast niets, overeenkomstig behavioring van de elektrische stroom. Hier zal worden geplaatst voorwerp enkele foto's van vergelijkbare gevallen. Graancirkel foto's, indien sommige, niet alle, paden naar de omgeving kan niet worden gemaakt door mensen, maar aan de oppervlakte kruipen meanderende "slang van bliksemontlading", of liever de vervaging overblijfsel.

 

Pas als ze, werkelijk werden betaald door een aandacht, dat in het geval ze niet waren een direct paden, maar de radiale uitbreidingen van de centrale cirkel (Tsjechisch), en later bleek echt, misschien de volgende dag.

 

 

 

Ongewone gevoelens

Ook veel ( safety first , Lucy !) gezondheid problemen, Aangekondigd door vele onderzoekers. Elk van hen kan worden verklaard door het volgende: een enorme hoeveelheid elektrische energie kan er produceren grote hoeveelheden van gevaarlijke chemische stoffen, Vergiftigingen door warmte en elektrolyse in anorganische en organische materialen (metro). Velen van hen kan echt heel gevaarlijk zijn en kan leiden tot een aantal effecten zoals drugs. (Gevoel van aanwezigheid, misselijkheid, metaalachtige smaak, hallucinaties, dorst, desoriëntatie, geheugenverlies, gevoelens van paniek, angst, kwaad, vrede, liefde en licht of iets dergelijks, vraag toxicologen).

Lees waarschuwing .

 

 

 

Lijst van Anomalieën:

Knooppunten

 

Magnetisch veld differencies

 

Deeltjes Fe, Fe2O3 . FeO in de bodem en op planten

Storing van apparaten (elektronica, auto's oek, Combineert; veroorzaakt door statische elektriciteit)

Infrarood effecten (warmte, droge bodem en planten)

Verbrand en verkoold planten (straalmotoren in verdenking ...)

Dode vliegen

Dode of verminkte levende dieren (calf. ..)

Rijpen defecten (grainless spikes, Misvormde zaden, kiemen veranderingen)

Plant gebreken

Geluiden

Lichteffecten

Onverklaarbare objecten in graancirkel foto's

Dowsing   (zou zeker werken als geblinddoekt, wichelroedelopers zijn over het algemeen zeer gevoelig individuen, hoewel slechts zelden of nooit Ze hebben zelfs echt weten, wat reageren op hun zintuigen, zijn er nogal aantoonbare voorkomende giftige stoffen chemisch detecteerbaar)

Ongewoon gedrag van mens en dier (de effecten van medicijnen), lijkt op een kleine Dowsing

Ghosts - "ribbon copy" Vooral in de sneeuw patronen following Tijdens de winter, maar OOK in de groei volgend jaar, bij hoge uitzondering OOK later

Gesmolten korrels van SiO 2 - smelttemperatuur rond 1600 ° C. Een kandidaat genoemd, er verschijnen Temperaturen in het gootje rond 30 000 ° C

 

afzonderlijk:

Witte poeders

Nauwelijks herkenbaar massa, blijkbaar van organische oorsprong

Daarom gescheiden, dat in hun geval, in tegenstelling tot alle voorgaande mogelijk dat iemand wordt gebracht op zijn plaats om ratings verhogen. Het zou mogelijk zijn om oek SiO 2 ergens korrels, maar siliciumdioxide, Dat was voor een korte tijd onder aantoonbaar Invloed van temperatuur hoger dan 4,000 tot 5,000 ° C, is echt moeilijk te verkrijgen in de apotheek. De stoffen die, hoe schoon of zelfs mysterieus, zeker mogelijk is verkrijgen ergens.

 

Zelfs zo, Hun aanwezigheid kan in ieder geval worden uitgelegd in sommige gevallen: Ze kunnen een "vulkanisch" - Direct na de ontlading kan worden ondergronds kleine Deposito's van water op enkele honderden graden Celsius en Overeenkomstige druk, kan dat snel oplopen tot de oppervlak, zo mogelijk, en er alles in de nabijheid. Indien is voldaan aan een wit poeder, neemt het op, en als er een organische of plastic afval, het kan smelten en neem ze op, ook. Het afval kan in de ondergrondse Of het nu via een officiële manier (stortplaats) of door een niet-officiële manier (illegale stortplaats, willekeurige verstrooiing).

 

Opmerking:

Dergelijke afwijkingen en de kiemkracht. Explorers soms, dat de zaden van binnen patronen hebben betere locaties Kiemkracht, temperatuur als buiten. Dit is te wijten aan het feit dat onderzoekers van graancirkels zijn bijna zonder uitzondering totale agrarische analfabeten, Die had nog nooit gehoord dat er verschijnselen zoals Microsoft kiemrust (remming van Kiemkracht) en na de oogst rijping, en voerden hun experimenten oversoon. Kiemrust is normaal natuurlijk verschijnsel, de bescherming van zaden (niet alleen granen) vanaf de vroege kiemen, zodat hun zaden gewoonlijk zijn net na de oogst significant lagere Kiemkracht en zeer onregelmatig, en het duurt enkele weken tot maanden, vóór het bereiken van de hoogste waarden. Het is logisch, omdat de nakomelingen voor het onderhoud het grootst zijn importan zaden, Ontkiemen volgend jaar. Daarom is het heel normaal dat sommige monsters genomen van de cijfers kan hebben voor enige tijd beter kiemtemperatuur als monsters genomen van sites met intacted planten. Ontkiemen van Lower Dat plaatsen is goed omdat ze bewaard remming van Kiemkracht, en Hoger kiemen van zaden van de patroon gewoon slap dat ze beschadigd zijn, wat resulteert in het falen van kiemrust. Als de graancirkels onderzoekers gestelde zelfs een hoop stomme brouwer in een brouwerij, Zou hij zeker geven een heel Nadere uitleg over het fenomeen Called kiemrust oek na de oogst rijping, omdat de als hij het niet in aanmerking nemen, zijn bier Would Be heel verkeerd. Indien, verwijzend naar: vond een brouwer, die weet niets over kiemrust, maar ook droogte kunnen optreden (sommige brouwerijen Niet hun eigen mortieren), zou zeker in staat om ze uit te leggen dat problematiek in detail van een Malthouse werknemers of studenten van een medium (hoog in Amerika) agrarische school. Een van de oorzaken van mislukking slaaptoestand, Kiemkracht bij het bereiken van hogere Ongepast tijd, kan soms worden uitdroogt de grond onder het patroon door de werking van de bliksem ontladen, wat zeker mogelijk is om objectief te worden gedocumenteerd. De zaden kunnen droog worden een beetje sneller in een staat van rijpheid Vergelijkbare, hoewel niet volledig, en de standaard manier (en dus gedeeltelijk beschadigd weefsel, wat kan de oorzaak van de beschreven veranderingen zijn). Crop zaden zijn al meer dan een maand voor de oogst in droogte en het stadium van ontwikkeling, dat zelfs nadat ze geplukt niet helemaal rijp zijn oor alleen opdrogen, niet echt rijp, al hun voortplantingsorganen al in droogte en het stadium van ontwikkeling, dat zij kunnen uitvoeren van hun reproductieve proces van ontkiemen tot de vervaldag van de latere nakomelingen, hoewel niet zo ontwikkeld, als volledig rijpe zaden. Ze hebben niet volledig ontwikkeld 100% reserves van zetmeel, maar toch Ze zijn voldoende ontwikkeld. OOK Ze kunnen op verschillende manieren gedraaid en verdord. Twisted en verdorde zaden, dat zou kunnen hebben gehad iets op hun foto's onze favoriete graancirkel onderzoekers?

 

Korrels van elk construct spike van volledig rijp onbeschadigd granen, droog als de tarwe, Hun volume en tolerantie in gewicht van elkaar is een beetje anders, en met name de bovenste twee zijn aanzienlijk lager dan de gemiddelde, maar normaal ontkiemen. (photo)

 

Al deze afwijkingen zullen in de toekomst verwachting, in detail op de pagina Anomalieën (classificatie en uitleg), onderdeel van het hoofdmenu en de subpagina's.

 

(Zoiets als "er is geen verklaring mogelijk met behulp van wetenschappelijke methoden";

  - Tellingen van enkele pagina ...)

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

z