Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-created-no-domme-mens-no-domme-vreemdelingen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
Crop-Circle-Makers?
Lange tijd rond Globe meldde zich aan graancirkel auteurs aantal eenvoudige-minded te zijn ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Deze pagina probeert verzinsels die van hun zieke hersenen

worden gecorrigeerd ... (Intermediate circle-makers - 2e)

Nee dom, dwaas, Dement, seniele graancirkel makers in feite nooit bestaan ​​(alleen in hun eigen, krankzinnige geesten)

 

Een kleine excursie, Vergelijkbare thema HIER .

 

In dit hoofdstuk zal aandacht worden besteed aan voornamelijk verschillen tussen planten-en dierenrijk, vanuit het oogpunt van de bliksem hit. Dankzij de reacties is echt concluderen mogelijk dat het thema van de menselijke domheid oneindig is, ten opzichte van de oorspronkelijke voorspelling zal worden geplaatst aan het begin van een korte vermelding over cirkel-makers.

 

Vorm met een embedded, hoge precisie miniatuur: Gemakkelijk beelden kunnen worden gemaakt op een computer, een beetje ingewikkelder op de tekentafel (stroomafnemer), maar op het veld? Heb al uitgelegd wat krankzinnige cirkel-makers Hoe hebben zij uitvoeren droog Activiteiten in het veld?

 

Nou, laten we geloven alles, wat cirkel-makers zeggen, al die mooie ringen en nog veel meer, niet alleen fantastisch, maar zelfs vele malen regelmatig, volgens velen assen oek centrum zeer nauwkeurig symmetrisch, en soms zelfs gebeurt met gelijktijdige weergave van in / uitzoomen (!) (Meerdere weergaven van dezelfde vormen in verschillende maten) ontwerpen werden echt door hen gemaakt. In sommige gevallen de patronen uit tientallen Realisatie nauwkeurig vastgesteld en geometrische vormen. Zij hebben de taak gemaakt, eerst op de computer, maakte de ontwerpen voorzichtig, Ingebracht een fractale patroon, waaraan zij niet eens begrijpen, en aanbevolen in de vorm van de resulterende patroon. Ze hebben een zeer gedetailleerde script en de timing van activiteiten die in de productie-, figuren, zonder welke Zou het door het licht van zaklampen en de maan 's nachts was elke beweging op het veld absoluut onmogelijk, omdat de ze struikelde over zichzelf als een stel dronkaards, terugkeren van een pub. Uitwerking van een droogte scenario is voor vele malen meer complexe patronen weerspiegeld in het geval dat miniaturen BEVATTEN, kwestie van weken van moeilijke werk en opleiding van multi-lid team, omdat het alle activiteiten zelf moesten nauwkeurig vast te stellen, een na de ander precies is aangesloten in tijdsvolgorde elkaar en in elkaar passen. Patroon dient te geschieden binnen een, hooguit een paar uur, wanneer de beoordeling van de sub-secties kunnen worden gereserveerd slechts een paar minuten van de tijd, en hun fabricage mag alleen een kwestie van seconden, niet meer dan enkele tientallen seconden.

 

Eerste Eerst zullen we nooit ophouden te verbazen in het feit dat de wereld kan droog dwazen of zelfs groepen van personen met een onderontwikkelde hersenen in hun activiteiten, om te werken, nummering vele honderden manuren in de prijs die overeenstemt met duizenden meer als tienduizenden euro's of dollars, overhandigd geheel kosteloos volledig zonder enige vordering tot schadevergoeding, zonder enig resultaat was mogelijk op zijn minst gedeeltelijk geïnd in hun voordeel, en verkregen financiële steun te verlenen voor humanitaire doeleinden of als vergoeding voor landbouwers beschadigd vegetatie, of iets anders. Opgelet, niet te vergelijken met de activiteiten droge als graffiti, kan die opereren zonder enige voorbereiding en training, en fabricage alsmede meer complexe patronen die vele vierkante m is altijd een kwestie van niet meer dan een paar minuten en eventuele fouten wordt gezegd dat "geabsorbeerd" in de resulterende geometrische vorm van street-art spray. In het geval van handmatige fabricage van gewas patronen in het veld is een zeer nauwkeurige (Nauwkeurigheid metselaar of hoger), complexe en geavanceerde activiteit, die in het geval van zeer complexe vormen, waarvan er nog nodig zijn honderd delen, waaronder ten minste voorbereiding en basisopleiding volgtijdelijkheid en de volgorde van de afzonderlijke acties tot enkele manuren Duizenden die kunnen worden uitgedrukt als, laten we zeggen, 20 keer een paar duizend man-man-euro's of dollars. (Minder dan 20 dollar / euro per uur zou, vaak in de regen en modder, glibberige klei, in de rubberlaarzen met een brandende koplamp of zaklamp in de hand door middel van een veld in de nacht, kon alleen maar verplaatsen van een complete idioot)

 

Tweede Stel Ondanks al het bovenstaande bezwaar mogelijk zou zijn geweest voor hen die geloven de auteurs van Overwogen sommige patronen zijn ze, cirkel-makers. Zij zouden, verwijzend naar: uitleggen wat het was die idioot na wie ze in hun Hun zo perfect en ingewikkeld gemaakt patronen die met hun prachtige kwam tot in het kleinste detail en verfijnde werk en werkte zo monsterlijk schaamteloze wijze en door hen, figuurlijk gesproken, "vertrapte onder de voeten modder pies "? Hij was niet de vernietiger, en kwaadaardige nutteloze nietsnut, uiteindelijk eigenlijk veel dommer dan optie zelf? Waarom zijn ze nooit op het internet in hun bijdragen geen sprake van scripties spoilers, Dat Wreckers van hun grote bedoelingen? Het is geen toeval dat ze in feite nooit zijn geweest op elk gebied gewas, en al hun 'creatieve activiteit in het veld "dat ze zo blij te kunnen melden over, in feite, vond plaats net binnen hun zieke geesten? (Waarschijnlijk beïnvloed door absorptie of the Flies Hoger dan verwaarloosbaar hoeveelheid van gegiste dranken, misschien zelfs ondersteund door een aantal van de consumptie van paddo's, of oek wat souvenirs uit Amsterdam?)

 

Derde Het is opvallend en zeer goed gedocumenteerd feit dat iedereen die erin slaagt om iets interessants te creëren, met dat vroeg of laat als openbaar te maken, hun eigen auteurschap te publiceren, althans in hun buurt. Op een uitzondering na, moederkoren Als het aankomt op creaties van Moeder Natuur. In het geval van mensen die, zoals dat is iets wat bijna niet aan de orde (niet over de auteur te vermelden). In aanvulling op Moeder Natuur, Speciaal voor gevallen die hier beschreven zijn dat, net ongeautoriseerde activiteit Hoofdzakelijk kunnen worden gebracht in de handen van de god Zeus (Zeus, Heer van de bliksems). Hij en zijn collega's, maar met elke oek dat de publicatie van hun eigen auteurschap, laat staan ​​interviews met alle medeburgers, Zeker niet overdrijven, in ieder geval de laatste paar duizend jaar.

 

4e In gevallen waarin de auteur met Zijn auteurschap zal nooit echt veilig niet te publiceren met regelmaat Admirable ontstaan ​​min of meer willekeurige Personen of groepen van mensen, sommige witte kraaien Die inspanning proberen zo hard om hun echte auteur verlichten, en dat ze zich zouden rapporteren zoals de auteurs van het werk. Terwijl Ze zijn volledig objectief bijna zonder uitzondering voor mensen met een zeer lage intelligentie. Hun intellectuele horizon op of vriezer niet eens beseffen dat de werkelijke auteur is zijn werk zal nooit echt toegeven, gewoon omdat het "niet in Zijn stijl," of eigenschappen. In Zijn vermogen (auteur van het werk) is natuurlijk om hun werk te creëren, maar al het andere werk HIS Dat eindigt. Ze zijn echter niet in staat om zichzelf te proberen, zelfs in de kleinste mate na te gaan of begrijpen waarom. Er zijn een groot aantal dezelfde groepen mensen in de wereld. In de gevallen die hier worden beschreven, worden genoemd cirkel-makers.

 

5e Namelijk cirkelmakers nooit echt BIJWONEN elk gebied, al hun "bekentenissen" die de het auteurschap van een patronen zijn alleen feitelijk, en slechts verzinsels van hun aanzienlijke zieke hersenen. Als ze genoemd velden Namelijk Tijdens nachten echt Bijgewoond Regelmatig, vroeg of laat zou hij een van hen met de enige echte auteur voldaan. De auteur van al, Of regelmatige of onregelmatige vormen in gewas. De frequentie van de bezoeken HIS in het gewas velden wereldwijd ongeveer een miljard per jaar, ZOU dus vroeg of laat moeten voldoen bij elkaar. De arme cirkel-makers na droogte en vergadering Ongeveer eruit zou zien dieren in de begeleidende foto's. Alle meningen die hier niet om de mogelijkheid uit te sluiten, dat elke droge cirkel-maker ooit in een gevonden Vergelijkbare situatie, en uit het veld op de borst, of zelfs nooit helemaal gevonden. In sommige gevallen ... Dat maar meer op later.

 

6e Dus in plaats daarvan: Laat ze FOT de hele rest van hun leven zittend op hun ezels, (Namelijk Ook nog heb nooit anders gedaan), en verder verzinnen hun krankzinnige visioenen over hun creatieve activiteiten in akkers, en de werkelijke creatie van graancirkels zal Those Who laat het in het is alleen "echt bekend", maar is echt in staat en doet het. ZO altijd Vermijd toevallige ontmoeting hem. Waarschuwing op de begeleidende foto's

 

7e Cirkelmakers (cirkel-makers) kan altijd een keer een andere naam geven in de toekomst als de Circle Jerks-, gewas-idioten of varkens in een gewas. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

De uitdaging om een ​​aanbestedende dienst Potentieel van de plantaardige productie cirkels: Uw leveranciers zijn vele uren ploeteren over het veld, en moeten tientallen of honderden manuren om iets dat een enkele bliksemontlading is in staat om voor te bereiden op minder dan 100 miljoenste van een seconde te produceren, en de rest gewoon blijven samenwerking en het aantal natuurlijke, fysische en biologische krachten en wetten. Bovendien is de bliksem ontlading is actief in de meest perfecte geheimhouding, wat mogelijk is voor te stellen voor zijn activiteit (natuurlijke mimiek, James Bond). Onmiddellijk na het werk in de meeste gevallen op het gebied Waarneembare niets, hoewel die reeds in de structuur van planten onuitwisbaar gemaakt. Het is volstrekt onmogelijk niet dat ergens in de toekomst een deel van de graancirkels Producers Tijdens Hun Dubieuze krankzinnig Activiteiten op het gebied Gedragen op uw bestelling, een ontmoeting met een echte graancirkels auteur, en hij zal tijdens deze vergadering onmiddellijk doden. Hun verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een zeer aanzienlijk deel, in aanvulling op hun eigen domheid ben je.

 

De verschillen tussen planten en dieren

Verschillen tussen een blikseminslag effect op planten en dieren

De belangrijkste verschil tussen dieren en planten met het feit, dat het dier aangetast door bliksem effect, met direct opvalt visueel heel anders en gemakkelijk te onderscheiden van een dier, dat wat niets van dat alles is gebeurd. Iets soortgelijks geldt voor de dieren waren alleen Wie verminkte of verwond door het lozen, en te overleven, zij het met moeilijk. Zo'n dier dat heeft overleefd, zo niet vallen in een coma (dus OOK heel veel verschillend van planten), en zou dat lange tijd als na hoppen rond het veld in zeer ongecoördineerde wijze, waardoor weer uit planten verschilden zeer aanzienlijk.

 

In het geval van planten voor droogte voorschriften niet helemaal. Zelfs hun planten of delen, die was doorgegeven onmiddellijk gedood door elektrische stroom, en zelfs degenen die vele malen hebben ontvangen van de elektrische energie die nodig is om ze te doden, zijn nummer dagen na onweersbui nog bijna zonder onderscheid van planten totaal en compleet intacted Ongevoelig voor elke Schadelijk energie. De situatie van sommige planten gedood kunnen worden vergeleken, bijvoorbeeld snijbloemen in een vaas met water. De stengel, bladeren en bloemen zijn nog een aantal dagen zonder onderscheid van ongesneden bloemen, ook al helemaal dood wortels, bijvoorbeeld. Enige tijd vertonen nog steeds heel normaal metabolisme. Veel helemaal dood delen van planten, die alleen dode cellen, en blijkbaar volledig droog is, kan nog lange tijd als vaatweefsel, en als er geen significante schade, onder spanning staande delen gescheiden door hen van de rest van de plant kan worden voortgezet in de groei en blijven deelnemen aan alle vitale plant functies, dat wil zeggen in de eerste plaats de fotosynthese en metabolisme, ripenig Ook als voortplantingsorganen aanwezig is.

 

In de praktijk alle vegetatie, die werd getroffen door de bliksem en dus Verzwakt en beschadigd, dat behalve na verloop van tijd vertoont vele secundaire gevolgen en schade. Ar willekeurige aanvallen van secundaire Verzwakt planten en weefsels door een schadelijke planten, dieren, wortelrot, bollen rot, schimmel, vervorming en beschadiging van fruit, zaden, granen. Elke droge secundaire effecten kunnen worden verward en ten onrechte voor de oorspronkelijke oorzaak van plantaardige schade, en literatuur is te lezen in veel hoofdstukken, dat het echt gebeurt heel vaak.

 

Bedankt voor leken Dat het veld is met dode en min of meer beschadigde planten zien er heel vaak (ruwe schatting veel meer dan 90% van de gevallen) nog een behoorlijk lange tijd na de storm (dagen, weken) en bijna ongerept, waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen, waarom is het de bliksem ontladingen in de kwestie van de schade aan gewassen Belang dat men hecht bijna nul, of lagere temperatuur zo veel betekenis in feite is het (niet toegepast op vakliteratuur). De velden lijken dat voor echte experts, ook de veranderingen is het mogelijk om alleen op te sporen in een zeer grondige professioneel, laboratorium onderzoek. Bijvoorbeeld verminderen of afwezigheid van metabolisme. Meer bepaald veranderingen merkbaar, zelfs met het blote oog. Afsterven van de bladeren, buigen oren op de grond te vroeg (voornamelijk in het geval van gerst), Langzamer rijping. Verwijzend naar: het is heel moeilijk te onderscheiden van normale Theme tolerantie van groei en rijping, niet-willekeurige en willekeurige effecten van plaatselijke omstandigheden. Bijvoorbeeld, lokale verschillen in voedingsstoffen, lokale variaties in het aanbod van vocht. Deze zijn vaak symptomen daarvan vegetatie - cropmarks, door de aanwezigheid van ondergrondse structuren, zie Archaeology . past deze vooral granen, omdat de effecten van de bliksem dat planten met een lage zaaidichtheid is voldoende bekend in de boeren en vakliteratuur adequaat beschreven, zoals vermeld in andere pagina's van deze site. Landbouw Specialisten weten heel goed, en laat oek herhaaldelijk vermeld in de literatuur en illustreren de foto's, die na een blikseminslag in een gebied met gecultiveerde planten zullen een ronde vorm van beschadigde of zelfs dode planten genereren.

 

Een foto van "The Moving Devil". (pic) Is het mogelijk voor te stellen, hoe mensen in het verleden en ingebeelde duivel? En hoe ze een onweer en bliksem geëxpliciteerd? Misschien het werk van God? Net als een nimf dansen? Angel dance? Of liever gezegd, een dans en een werk van de duivel? Natuurlijk, de enige mogelijkheid is de laatste. Deze foto is absoluut precies uit te leggen, dat graancirkels zijn gemaakt door The Lightning lozingen, Tijdens het onweer boven een gewas veld. Zou niet duidelijk meer worden verklaard. Het beeld is een doos van hele mozaïeken in het bereik van het bewijs dat de boeren en geïnteresseerden de oorzaken van regelmatige vormen kennen voor altijd in gewas. Ze zijn gewoon de hele mensheid door de natuur vooral bezig met zijn hulp voor tientallen jaren, honderden, duizenden jaren een echte, echte fun. Misschien zou het aan de rest van de mensheid voor eens en altijd sterk gesuggereerd dat ze afgevuurd MENGEN hun ambacht. Allereerst ongeschoolde, semi-intellectuelen, geleerden en zelf-toegewezen schijngeleerden.

 

Een beetje fantasie, een beetje interpretatieve vaardigheden, bereidheid om te gaan met een aantal tips en gelijkenissen, OOK een beetje Bereidheid en het vermogen om hun eigen domheid en achterlijkheid te onderdrukken. Ook genoeg om te lezen wat hij schreef in 1652, de heer Plant over het weer en de gevolgen in de Staffordshire, en kon het probleem worden opgelost. Maar mysterie voor gelovigen Would Be Decennia uit van de winst en het aantal samenzweringstheorieën, en totaal onverdiende populariteit.

 

Het kan bijna worden aangenomen dat bepaalde landbouwers altijd geweten over het voorkomen van graancirkels, waarschijnlijk in staat waren om verdachte of zelfs maar weten de oorzaak, al deze informatie Ze communiceren van vader op zoon, van de ene generatie naar de volgende, in een eeuwigdurende beweging, en Ze doen alles om succesvol All That verbergen van het publiek. Dit is alles vooral omdat, het niet verkeerd aan te brengen in de natuur, droogte en grote grap, het maken van plezier van de hele mensheid zo succesvol uit de vroege jaren (voor de precieze datering, zijn er verschillen van mening). Met hun hulp, in feite, maakt plezier van de ongelukkige grote publiek. Na de ontdekking van de ringen is waarschijnlijk voor hen (landbouwers hand in hand met de natuur) gewoon leuk om te kijken hoe er kippenvel stappen over de cirkels als vliegen op stront de verschillende groepen van schijngeleerden, pseudowetenschappers, zelfbenoemde experts graancirkels, ufologen , mysterie-Explorers, helderzienden, alien-gelovigen of Vergelijkbare prullenbak.

 

Zoals vermeld in de De voorgaande tekst genoemde soorten onderzoekers precies tussen de semi-opgeleide deel van de bevolking absoluut onveranderlijk verwart Dat Oorzaken en effecten, en de eventuele secundaire effecten van bliksemontladingen in staat zijn om te overwegen als primaire oorzaken, Welke moet alle schade veroorzaken en afwijkingen presenteren daar door hun eigen. In hun verzinsels dan is het mogelijk om te lezen over schimmel en Schimmelziekten verspreiding in een cirkel, en schimmelziekte van insecten Dat doodt vliegt zo snel dat zelfs nog niet genoeg release en stengels Vergelijkbare onzin. Bijvoorbeeld, schimmelziekte en rot, Die valt binnen suikerbieten bollen, maar terwijl de overdrachten tussen planten en strekt zich uit in een cirkel (!). Van het interieur van de suikerbieten suikerbieten binnen een andere, Anders is er geen andere zichtbare schade van planten. Dat zou een non-contact-overdracht, of plantaardige suggestie of autosuggestie zijn?

 

Het verschil tussen de snelheid waarmee droge planten, die alleen dode wortels, en ononderbroken vervoer over water en plant heeft, binnen die volledig werd onderbroken transport van water is enorm. In het eerste geval doet zich voor wanneer de zichtbare blad afsterven na ongeveer een week, de tweede in minuten (photos)

 

Dat planten slechts een dosis van de macht vele duizenden malen hoger dan een dodelijke dosis heeft ontvangen, onmiddellijk kunnen worden na de bliksem vergeelde, bruin, zwart, verbrand tot Charred (zie "afwijkingen"). Dergelijke planten, die in feite tonen de effecten van bliksemontladingen, echt zijn te vinden op het gebied van graancirkels Voorkomen, zoals blijkt uit duizenden getuigenissen en foto's. Daarom is het noodzakelijk voor hen om alle graancirkels Explorers uiten heel mooi bedankt. Maar zijn meestal slechts enkele stukken, in het geval van granen kan misschien zou enkele tientallen tot honderden stukken (met een dichtheid van duizend planten per vierkante meter). Ongeveer een hectare bevat de miljoenen van hen, en wie wil er na de storm kunnen proberen om te zoeken. Binnen een paar dagen ze niet meer weergegeven op het veld, zelfs niet een beetje. Grotere planten zijn dood enige tijd na de storm gemakkelijk te onderscheiden, natuurlijk, dode stengels van graan kort na droog en uit elkaar vallen tot stof. Ze zijn als planten en droge aardappelen de volgende dag of meer na de oogst. Het is essentieel dat planten, zodat beschadigd zijn dat zelfs hun watercyclus, die anders kunnen ongestoord zijn voor een lange tijd in bijna dode planten onderbroken. Planten in de onmiddellijke nabijheid van de afvoer (tientallen centimeters) aanzienlijk beschadigd mechanisch also, Licht en slechts tot een afstand van enkele meters. Hoe dan ook Zichtbare beschadigingen van planten is slechts een klein percentage dat in vergelijking met planten werden merkbaar beschadigd, maar overleefde, en zeer lang op hen zullen niet waarneembaar absoluut niets.

 

Bijvoorbeeld, mevrouw Beschrijft Pliskova in haar blog een plaats waar planten geel geworden. Enkele dagen na planten die "verdwenen I" (bij benadering citaat, zal worden verduidelijkt). Geel planten waren helemaal dood, jt op het moment van de eerste oberving, en binnen een paar dagen drogen en uit elkaar vallen zo veel, dat hun bezoekers niet aan residuen en planten Beschouw (gemeenschappelijk veld gewassen tot slechts 2-3% van de oorspronkelijke drogen gewicht en volume). Het zal niet een slecht idee hier een plaats Timelapse, maar toch op zijn minst een paar schoten. (rape)

 

Een andere grote groep van planten zijn die welke zullen sterven, maar tot een paar dagen, zelfs weken. Opgebouwde collecties, oek in hun wortelstelsel en de omliggende grond, voornamelijk als gevolg van elektrolyse, zoals vele schadelijke chemische stoffen die Gedurende enige tijd sterven. Dergelijke planten uitdrogen heel langzaam, circulatie van lichaamsvloeistoffen Hun wordt niet onderbroken en niet zo te zijn zo veel verschillend van hun omgeving. Gekenmerkt door bijvoorbeeld dove oren, maar als ze worden beïnvloed door energie alleen op het moment, wanneer de korrels al veel ontwikkeld, bijvoorbeeld Hoewel alleen de fase van de melk rijpheid, kan gedeeltelijk oek Ripen, maar niet in kwaliteit als droogte en onaangetast in planten. Zaden kunnen smaller.These, ongewone vorm zijn - verwelkt, gevouwen, want de Zij werden slechts gedeeltelijk opdrogen in zijn definitieve vorm, in plaats van een typische rijping van dat plaatsvindt in intacted planten.

 

Hoewel de kiem is opgegroeid in een mate die het in staat is groei te drogen, maar kan worden beschadigd, en de rest van het zaad, Ondersteuning Kiemkracht, vooral zetmeel reserves mogen niet worden ontwikkeld om te drogen in een mate en volledig onbeschadigd en gezond zaden.

 

Vegetatie in dit geval kunnen aanzienlijk verschillen in kleur van Rijping onbeschadigde planten. Dat wil niet zeggen dat de korrels niet kan worden gemalen tot meel en gebakken in broodjes That. Ontkiemen is waarschijnlijk iets zwakker, en zelfs wat ze zouden ontkiemen, niet met succes te voltooien de ontwikkeling. Zij moeten niet voldoende opslagruimte verbindingen om de kleine plantjes van de grond.

 

Planten beschadigd alleen niet sterven helemaal niet, maar voor een tijd aanzienlijk vertraagt ​​de groei (ze worden in belangrijke mate beïnvloed door Rijping ongelijkheid). Mechanisme van plantengroei na verwonding door elektrische schok wordt toegelicht in veel ruimte op andere sites. ( chronologie , EVP en andere )

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz