Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-zijn-niet-gemaakt-door-mentaal-afgeweken-personen . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Learn about thunderstorms RSS feed

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Hier is een poging om verzinsels Dat Monsterlijke corrigeren

Van hun zieke hersenen ...

 

Het papier is genoemd Intermezzo (1) Omdat, in tegenstelling tot een aantal voorgaande bijna niet uit te leggen de beginselen van ingediende `is (beschadigde, verzwakt) gewas, en het is geschreven in een wat lichtere pen. Het bespreekt het fenomeen dat de incidentie van graancirkels heel onlosmakelijk hoort. Zou Iedereen die wel eens willen omgaan met het probleem van de patronen in het graan, zelfs als het zou zijn van een ernstig en wetenschappelijk oogpunt, moet een of andere manier staan ​​over de kwestie van het bestaan ​​van mensen Called cirkel-makers (cirkel-makers, hoaxers ). Deze bijdrage wordt de eerste van de serie voor een lange tijd en de enige die dat zal doen zat In de enige andere echt zeldzaam, of liever, niet meer vermeld. Laten we eerst eens de auteur, lieve cirkel-makers ondubbelzinnig te staan ​​aan de kant van boeren en dat elke actie en je creaties Called de absolute stront fenomeen, voordat waarmee het mogelijk is en het enige juiste ding om te spugen. Gelukkig, Deze creaties zijn niet zo veel op alle, dan zou worden van uw tirades, Vaak wordt ondersteund door uw trawanten, kan Misguided mysterie volgelingen lijken.

 

Cirkelmakers. Een zeer trieste zaak. Ze zijn erg mentaal onstabiel, gestoorde individuen, psychopaten, die werden sprong in een van de meest interessante trucs, Pranks, plezier, mystificatie die Moeder Natuur in de eerste plaats van hen, en ze samen met de hele mensheid Zou ravotten. Uitgelokt ze in de indruk, niet alleen hen, maar diverse groepen OOK mysterie goudzoekers, dat de overgrote meerderheid van cirkels en vormen bij eender welk gewas een groep mensen voor wie het nu wordt toegepast aanduiding cirkel-makers, of zelfs cirkel-makers of geproduceerd hoaxers. Een Vergelijkbare mening wordt gedeeld door een groep sceptici (OOK Sceptici zijn heel zielig slachtoffer van Moeder Natuur). Onder de groepen mensen die zich bezighouden met het onderzoeken van de cijfers, is er een gestage Deze opvatting reële cijfers zijn ongeveer 5%, de rest zijn vervalsingen, nep, bedrog, gemaakt door de mens. In dit opzicht is het noodzakelijk om nog heel ketterse gedachte, namelijk zeggen: "Zoveel idioten, en droogte en grote, in de hele wereld kan niet bestaan, zij het mogelijk dat 95% van de patronen zijn gemaakt door hen, en slechts 5% waren de echte, ware, eigenlijk gecreëerd door de natuur. "

 

Een andere bijkomstigheid: Waarom hoaxers (Forger) worden genoemd iemand die naar verluidt produceert 95% van de CC, en Genuine (dat wil zeggen, rechts), dat wil zeggen, alleen de resterende 5% moeten worden geproduceerd door de natuur? Niet theybehave Just Because Dat al zou nomenclatuur (95% hoax, nep, 5% Genuine) alleen "mysterie gelovigen", of als een andere namen die compleet in de war ongedierte zichzelf noemen, als totale idioten gebruikt? Zij moeten niet primair allereerst laten testen en zou Psychiatrists? Moet niet zo dan, vanuit welk perspectief Geproduceerd hun kring-makers (met All That "voor pin holes"), Gemarkeerd als Genuine, en wat Moeder Natuur Geproduceerd worden genoemd hoax, nep?

 

Beste mensheid, wij geloven u! De zin "Er zijn zoveel idioten in de wereld en een geweldige droge niet zou bestaan" kan nu pas echt grote optimist (of dom) Spreek ...

 

Feit, precies het tegenovergestelde, Meer dan 95% van de cijfers zijn waarheidsgetrouw, volledig natuurlijke wijze ontwikkeld. Mensen aangemaakt slechts een verwaarloosbaar percentage, ruim onder de statistische fouten. Terwijl "True" circle-makers echt bestaan, maar alleen in droge Momenteel hoeveelheden die het was genoeg om de naam statistische fout. De overgrote meerderheid van hen was nog nooit in een gewas gebied, Ze hebben alleen zijn zogenaamde circle-makers - declarators, dronkaards, pochte, schepte opscheppers, pathologische leugenaars is alleen die in hun verklaringen gemeld aan de creaties van iemand anders. Geen andere keuze dan hopen dat ze zijn relatief onschadelijk soort van psychische stoornissen, diverse soorten "transmigrationism" (Napoleons, Picasso, Einsteins, Hitlers), ergens uit het gebied van schizofrenie. In Their lichtere vorm niet strikt gevaarlijk voor de omgeving van de patiënt, maar door hun meer ernstige gevallen zijn krankzinnigengestichten over de hele wereld Relatief gevold op.

 

Ze zijn inderdaad mysterie goudzoekers droge idioten dat ze denken, dat diegenen van hun bullshit iemand Ze hebben zelfs genoeg lezen om te geloven, laat staan ​​beheren? Denken zij dat misschien andere, veel groter dan de dwazen zelf, gaan in het veld, waar ze cirkels vormen op een droge manier (excentriciteit enz..) Zodat het past opzettelijk hun krankzinnige theorieën? Denken zij dat indien ooit gepubliceerd en concludeerde, dat binnen echte graancirkels zijn dood ratten vaak geconstateerd dat cirkel-makers Onmiddellijk beginnen in hun creaties te werpen dode ratten? Op de wereld zijn er veel idioten, maar niet zo veel en grote droogte en, zoals reeds vermeld. Als een voorbeeldige steekproef van dwazen en idioten zijn mensheid Volledig Voldoende mysterie gelovigen zelf. Sceptici over de hele wereld over hen en hun domheid Geproduceerd al veel papieren. Hoewel sommige sceptici zich door een aantal van hun daden en uitspraken Hoort in zeer Vergelijkbare "gesloten groep" aan mysterie dat gelovigen op te nemen. Gewoon een andere lade. Gelukkig, zou de overgrote meerderheid van de andere mensen veel liever aandacht besteden aan een heel andere vormen van arbeid en entertainment.

 

Diverse mysterie gelovigen "deskundigen" (meestal zelfbenoemde) over de kwestie van het ontdekken van CC, UFO's en andere onverklaarbare fenomenen zijn meestal alleen in FACT parasieten. Parasiteren op het feit dat er een aantal moeilijk te fenomenen te verklaren. Ze gebruiken thema voor vervlakking grote publiek en exploiteren van hun eigen werk. Precies hetzelfde parasiet Is Ook elke cirkel-maker, ook als echte of fictieve. Het absolute minimum dat werkelijk bestaat, en alle anderen die beweren zelf worden genoemd, zijn absoluut dezelfde of zelfs veel groter dan parasieten mysterie gelovigen zelf. Zij maken gebruik van de onwetendheid van de meeste van de mensheid en de bereidheid van een bepaald deel van de mensheid om te geloven, dat zij de belangrijkste auteurs van de patronen.

 

Zelfs voor soortgelijke doeleinden zijn bereid en in staat om een ​​theorie die in sommige gevallen, waarschijnlijk nadat ze handmatig gebouwd en gewas veld in sommige vorm, Moeder Natuur zelf te maken, omdat een aantal van zijn spelletjes Hogere mogelijkheid om de rest te leveren, zoals diverse afwijkingen, magnetische, elektrostatische, licht, geluid, vreemde menselijke gevoelens, en nog veel meer. Is het zogenaamd, omdat de geometrische vorm in elke lus is een speciale verborgen, onbekende informatie en energie dat vergelijkbare effecten veroorzaakt. Dergelijke prietpraat is echt mogelijk te vinden in de publicaties van de CC en het internet, zie bijvoorbeeld graancirkels - Eckhard Weber. Niet om te kopen, zou een verspilling van geld. De auteur vermijdt angstvallig Mogelijke er geen echte verklaring poging, maar met de mysterieuze energieën met de publicatie overvloedige. Mogelijke maar net lezen en beoordelen.

 

Mystery goudzoekers en cirkel-makers Zou publiek zeker overspoelen met vele pagina's van lengte verhandeling over de natuurlijke aandoening van de dingen en verschijnselen, wat resulteert in het feit, dat elke niet-willekeurige en regelmatige opstelling van objecten in de ruimte leidt tot de inductie van een onbekende Dat een of andere manier kracht stijgt van de ruimte gewoon dicht bij een geometrische formaties, soortgelijke oorzaken en moeilijk te fenomenen, enz. uit te leggen. De auteur van dit essay is tevreden met een enkele zin, alle uitgedrukt tegen proliferatoren van Vergelijkbare Delusions:

"Cirkelmakers van alle landen over de hele wereld, fuck yourself!"

 

Creations, die af en toe ze het zo trots beleden, Geheel werden geproduceerd door iemand anders. Iemand die hen binnen elke willekeurige bijeenkomst in het veld, als ze echt waren in precies dezelfde tijd dezelfde plaats en daar, presenteren absoluut zonder enige aarzeling onmiddellijk en ongenadig totaal Them gedood. (Zou hij komen tot "Shake Hun Handen" er ...)

 

Als het was puur toeval op het juiste moment, wanneer de Grote Schepper eigenlijk een toekomst gewas patroon maakt, bezocht Die plaats niet ver van de "de plaats delict" sommige Doug of Dave met hun planken en touwen, zat zou hun verschijning Be in de tijd van het patroon discovery (enkele weken tot maanden later na ontslag) verte niet leek voorbeeld dieren op deze foto . Dat is wat er over is (de zogenaamde aas), gemakkelijk zou hebben heel lang geleden zijn een middelpunt van de aandacht van zeer verschillende dieren (Called Scavengers). Misschien heeft hij plaats die staat zou zijn geweest om slechts een paar gebleekte botten rammelen, en waarschijnlijk zelfs dat niet vinden. Wilde zwijnen, zwerfhonden en vossen zeer gemakkelijk omgaan met droogte en zelfs materiaal. Het heet voedselketen, en niet altijd moeten circle-maker tot zijn hoogtepunt.

 

Als geesteszieken Dat is hun Individuen, veel in feite meer dan slechts 99% van de gedeclareerde activiteiten op het gebied werkelijk plaatsvinden ooit, dan is, in termen van agrarische massaproductie, zou waarschijnlijk het beste voor hen om geen tijd te verliezen en echt werd Beschreven onderdeel van een voedselketen. Hun "Vermeende" activiteit werd eigenlijk gemaakt door iemand totaal anders - Bliksem Grote Manitou . Misschien als ze ooit echt wilde naar het veld, laat ze Besef liever wie ze zouden willen Dabble in het ambacht. Niemand zou dan kunnen worden verweten als het maar een ware auteur van droogte geweldig, erg interessant en een aantal ongelooflijk complexe elektromagnetische resonantie gewas patronen, als hij begon Gerichte zoektocht naar sleutelt op de droge velden. What goes around comes around.

 

Zeker zal hier op deze plaats het proefschrift emotioneel en geestelijk gestoorde individuen Verschillende andere illustratieve beelden van hun "business model", de meegeleverde Grote Leraar , ik ZIJN mogelijkheden Realiseer je, zien wat hij heeft macht over te maken in de tijd dat hij niet Het maken van kleurboeken in het veld, en hoe zou ze er hetzelfde uitzien (vóór de komst van Scavengers), indien zij besloten te confronteren hem van aangezicht tot aangezicht.

 

Alle cirkel-makers over de hele wereld mensen zijn ernstig ziek, psychopaten. Een ernstig verstandelijke handicap, beschadigd. Gedupeerde natuur op een van de meer dan een paar grappige trucs, grappen die ze maakte dat indruk van de graancirkels kan niets meer dan creaties van mensen. Overtuigen inch Dat verklaringen van zelfbenoemde 'experts' op de graancirkels (meestal mysterie noemen zichzelf gelovigen, of zelfs - ze hebben zelfs - ernstige mysterie gelovigen), van wie sommigen waarschijnlijk met cirkel-makers - psychopaten zeer goede vrienden. Mogelijk Zij elk construct kennen uit een andere Madhouse, soms zelfs moeten samen zijn, het delen van een kamer of kooi.

 

Suggestie voor opname in de verklarende tekst boeken van psychologen en psychiaters, en vertaalwoordenboeken:

cirkel-maker, cirkel-maker, cropmaker, graancirkel hoaxer = intellectueel ziek individu, mentaal onevenwichtig persoon, pervert, afwijkend, ontaarden, psychisch defect individu, Perverse persoon, Deranged, krankzinnige persoon, gek-fellow, gek, mentale, psychopaat meeloper, free-loader, pathologische leugenaar. Een persoon die lijden aan een psychische aandoening - het kan bijvoorbeeld een vorm van lichtere, maar oek zwaardere schizofrenie, imitatie van iemand anders (gewoonlijk zijn en lichtere vorm - Napoleons, presidenten) of iets anders (gewoonlijk zijn en zwaardere vorm - zoals Microsoft dieren - hond , koe, planten of zelfs objecten alleen - de weg Bollard, boom, radijs)

 

Door deze redenering zal lichtgewicht cirkel-makering fenomeen zijn (met uitzondering van een paar kleine vermeldt op een vergelijkbare manier in een aantal andere leden van deze site) deze site afscheid voor altijd, en het volgende wat zal niets deze kleine interessante wetenschappelijke web muck schurft door droogte en menselijke mest. Hoewel het lijkt misschien niet op het eerste gezicht is er aanwezig Geheel echte, ware fundamenteel onderzoek, met alle kenmerken van wetenschappelijk controleerbaarheid en reproduceerbaarheid. Nou CERN need.need.

 

Zelfs als enig moment in de toekomst zou blijken dat ik verkeerd was, of dat ik Geploegde het zand, in ieder geval ik het geprobeerd. JL

 

Zelfs als enig moment in de toekomst zou worden aangetoond dat een aantal van mijn inspanningen nutteloos waren, althans ik geadviseerd om de mensheid: "Op deze manier is verkeerd, mijn beste vrienden." Jerry Cimrman

 

Looking Back Into History

Genoemd fenomeen (cirkel-makers, cirkel-makers) heel stevig bevestigd aan de kwestie van het graan vormen na aanvankelijke aarzeling. Sommige geestelijk gestoorde individuen, in eerste instantie met een aantal uncertainity, blies Hun eigen trompet en beleed het Geheel creaties van iemand anders. Na enige tijd bleek dat de werkelijke auteur nooit ZIJN authirship aan te kondigen, om hen te onderbouwen Van De Monsterlijke verzinsels en tirades, ook al was de meest absurde. Ze hebben erg gewend aan het snel, zonder op zijn minst een beetje geïnteresseerd te zijn in het, Wie is de echte auteur van de vormen. Ze waren heel tevreden met praktische bevindingen, Dat hij nooit een bekentenis, aangeboren Misschien maken als gevolg van bescheidenheid. Ook zal nooit schoon "pin holes" Na zijn werk, in tegenstelling tot de cirkel-makers.

 

Geen wonder, dat zal hij nooit echt in. Mogelijke hij is nog maar net in een "wachtpositie", discreet en langzaam voorbereiden voor dat moment, die waarschijnlijk moet op een dag plaatsvinden. Het blijft alleen willen ze dat dit nooit heeft plaatsgevonden. Dat geestelijk gestoorde individuen, lenzen met trots uit dat niemand kan hun hersenloze branie verstoren en de hele wereld geloven dat hun Fictions, van Intoxicated Dat krankzinnige hersenspinsels gemaakt door zieke hersenen hun eigen, weliswaar Ze gaan soms in een aantal akkerbouwgewassen, dus probeer Dat er " iets "maken en toevoegen aan hun eigen bullshits meer geloofwaardigheid aan dat. Voor dezelfde tijd zou wachten oek de werkelijke auteur van graancirkels, dus OOK Dat gebeurde om aanwezig te zijn op dat gebied, en kon "de hand schudden" met hen er ooit. Daarna zou dan komen op het veld "Men in Black" (auto) voor cirkel-makers, neem ze uit daar in houten kisten (Ontdekt of nooit) en ze definitief genomen het kerkhof. Nogmaals: Het blijft alleen willen ze dat dit nooit gebeurd.

 

Onder andere elke bliksemontlading in het veld absoluut meedogenloos doodt boven de grond en eronder enkele tientallen tot honderden kilo's van kleine dieren (kikkers, muizen, hamsters, grondeekhoorns, sisels, insecten, mollen). In sommige zeldzame gevallen, meer dan optie een ton. Veel hangt af van de afstand van de impact van de lozing voorhoofd, maar echt waarschijnlijk kleine dieren mogen worden gedood, ook door enkele van de belangrijkste fenomenen -Return StrokeVergezellen of volgen en de daaraan voorafgaande (Stepped Leader, onafgewerkte Positieve Streamers, zie Lightning). OOK kleine insecten worden gedood vanwege de inductie in planten. In uitzonderlijke gevallen soms "na het evenement" op de grond ligt nog vele tonnen vliegt Grotere dieren. Zijn jullie echt dom cirkel-makers proberen te plaatsen object ergens in de toekomst tussen hen?

 

Stel dat leek zelfs mogelijk zijn de mogelijkheid dat regelmatige patronen zijn gemaakt door buitenaardse wezens of cirkel-makers overwegen, terwijl door de bliksem en die ontstaan ​​uit schade aan gewassen Die worden alleen gemaakt onregelmatig. Zou het mogelijk zijn, dat ze nooit hebben elkaar ontmoet? Duizenden gevallen per jaar? Zou het mogelijk zijn, dat een blikseminslag op geen enkel geval hit iemand die is zo veel te bederven zijn reputatie, en zou alleen primitieve Hun droge Pogingen om spons op zijn werk? Hoe zit het met de wet van de onbedoelde bekend?

 

Occam houdt zijn vingers gekruist

circle-makers zouden hun krankzinnige iniciatives, over een lange periode (tientallen jaren), maar per ongeluk bijgestaan ​​en enigszins verward groepen van Sceptici over de hele wereld, die ten onrechte vrij uniforme wijze wordt uitgelegd Anders redelijk betrouwbaar functioneren van het beginsel van de regel van Occam : "In het geval van meer oplossingen is de enige juiste (de meest waarschijnlijke) Dat de eenvoudigste " . Dat Meestal vereisen zo weinig mogelijk van extra willekeurige en onzekere omstandigheden, bij voorkeur voor niemand.

 

Als Continu, al tientallen jaren volledig clandestien, maar toch zeer gecoördineerd, een activiteit van groepen dronken geesteszieken individuen over de hele wereld, dat iemand de eenvoudigste mogelijke oplossing, is er geen noodzaak om te voorkomen dat hij in droogte en beweren op geen enkele manier. Zouden we waarschijnlijk snel de beste stuur hem naar een instelling voor droge Opgericht doeleinden.

 

(Alleen al het feit alleen al, dat over een lange periode van tijd zouden ze volledig onopgemerkt en niet op te sporen, is een relatief complex extra voorwaarde, ondanks het feit dat in en Verschillende alc promille in het bloed zou al bijna onmogelijk voorwaarde zijn voor hen net vinden van een veld van een gewas ...)

 

Even ter vergelijking,: Elke groep mensen zou zelfs en relatief eenvoudig patroon, Bij het tellen van alle individuele taken die nodig zijn voor de oprichting Inclusief project, transport, zou het uitvoeren van tientallen meer als honderden manuren, bliksemontlading was "werken" 100 microseconden, in de woorden 100/1000000 van een seconde ... (100 bliksem-microseconden) ...

- Occam -? Obbama ...

 

Sceptische Window (een kleine excursie)

Welke naam voor de mensen te kiezen, die tientallen jaren het uiteraard volkomen krankzinnig verklaringen geloofd, of zelfs demonstratief uitgevoerd, in de voorkant van de camera's, OOK uiteraard volkomen krankzinnig geestelijk gestoorde activiteit van groepen van personen met een verminderde duidelijk verstoord en het intellect, ingeroepen Hen als halfgoden en Hun activiteiten ophemelen naar de hemel en verwijzen naar het als de enige juiste is en mogelijke verklaring?

 

Hieronder volgt een soort reductio ad absurdum (zeer vergelijkbaar)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Stel dat voor een moment dat cirkel-makers bestaan. Geproduceerd alle verschillende vormen in gewas, en sommigen van hen zeggen, in samenwerking met de aliens. Enkele andere op zijn beurt maakte zichzelf vreemdelingen. Ja, zelfs toe te geven dat aliens bestaan ​​en hand in hand met cirkel-makers produceren kringen. Wij vertrouwen hen, die een of anderen, of collectief Geproduceerd, laten we zeggen, de vormen op de twee begeleidende foto's (blauwe pijlen, patronen van het jaar ... in ... de manier waarop de patronen zijn echt goed). Wat een idioot, schroef-up, knutselen, Dement, scrapmaker, dwaas, verkwister verliezer, Dat Incompetent mislukking scheef hand dan alles wat er is geproduceerd in de cijfers gemarkeerd met rode pijlen? Namelijk Iemand had het allemaal zo.

 

By the way, moet dienen als een secundaire bewijs van de echtheid van de cijfers in Wylatovo als een relatief eenvoudig traceerbaar het feit dat zelfs een stomme idioot en cirkel-maker nooit zou gekozen voor hun creaties gebied waar het al gevonden voorwerpen Aangegeven door rode pijlen ...

 

Misschien een beetje dronken Tijdens de voorstelling? Misschien hebben ze pech Hun snijplanken, planken, touwen en koorden? Mislukt Hun magnetrons, Fasers, masers, lasers, klootzakken, tasers, cyclotrons, synchrocyclotrons, phasotrons, Roentgen lampen, magnetron Emitters, elektronenkanonnen, of een ander apparaat dat het ongedierte gebruikt voor Bombardement van het veld? Hebben ze niet aan hun mentale focus en momentele energie, capaciteiten (of vertraging), zodat hun geïnduceerde vortexen, overtuigingen, of geestelijke krachten niet in staat waren om foto's voldoende symmetrisch schilderen? Ze moeten niet het gevoel ergens op zijn minst een beetje als idioten? (Aliens + circle-makers)? Gelukkig niet, want het Beiden niet te bestaan. Gelukkig, zowel de twee groepen totaal Dat kan feliciteren de andere aan het feit dat niemand van hen niet werd Verschijnen op geen enkele manier precies op het juiste moment oek plaats Als er echt is een patroon ontstaan. In het geval dat droogte en ze zouden worden vervoerd naar de pathologie (cirkel-makers) of NASA (vreemdelingen). Of, het Paroubek (Tsjechische politie in het geval van het vinden van marsmannetjes, als hij wilde proberen thema reanimeren voor de volgende verkiezingen)

 

Eind noot

Voor de gelovigen van het bestaan ​​en het effect van Onverklaarbare en mysterieuze machten en krachten, samenzweringstheorieën, alien Activiteiten, mysterium gelovigen, ufologen, en alle andere gelijkgestemde mensen: Op de plaatsen gemarkeerd met rode pijlen Zou u de planten, visueel of door een andere gebruikte methode van onderzoek (in weefsels, cellen, knooppunten, microscopie, mechanische eigenschappen) absoluut zonder onderscheid van planten, Die zo blij foto, meten en onderzoeken in die regelmatige patronen. De volgende is een globaal overzicht van wat er mogelijk is binnen aantreft die zich geheel onregelmatig patroon.

  - Planten Verkoolde - Percentage en kleine, ruim onder de 1%. Het kan niet worden gevonden, zelfs als de bliksem ontlading voldoende tijd is verstreken en de aard zorgde voor hen zelf.

  - Planten met Twisted en Misvormde bladeren, stengels, maïskolven, vervormd rijpen granen. Waarschijnlijk niet en 1% bedraagt ​​en het percentage slechts enigszins boven onbeschadigde gebieden.

  - Planten met vlak boven de grond, 2-5 cm gebogen, niet gebroken stengels. Meer dan 90%. De meeste van hen zal laten zien in vergelijking met de gezonde stengels, niet ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) planten meer dan 5 keer lagere sterkte tegen breuk. Ook zullen zij uiteraard zeer makkelijk te Hun stengels net boven de grond buigen zonder te breken.

  - Onbeschadigde planten Is Ook Mogelijk bocht naar de grond zonder het breken van de stengels, maar veel langzamer en veel weerstand tegen Groter dan stengels neiging vertonen ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) en hun omgeving in een geschatte 10 keer.

  - Planten met stengels op ongeveer dezelfde punt, 2-5 cm boven de grond gebroken. Ze zijn naar schatting 10% van de ronde stengels op de grond liggen. Zij worden in gebieden hoofdzakelijk Direct grenzend aan de vorm grens. Hun weerstand tegen breuk en buigen of neiging niet meer slechts 2 tot 3 keer lager tegen de gezonde planten.

  - Heel vaak zal worden gevonden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) bundels van stengels, gelijkmatig verdeeld over elke lus een andere - het resultaat van de Domino effect.fect.

  - Zeer vaak mogelijk oek niet vinden ingediend `zijn (beschadigde, verzwakt) bundels van stengels binnen grotere patronen.

 

Wanneer ze in de toekomst zullen alle veranderingen beschreven dat hij locaties genoemd. Deze claim kan onmiddellijk proberen om refs in de volgende jaren. Iets mee wat betekent dat het waarschijnlijk al gestuurd als boodschapper oude Maya's. Zij zullen worden ingevoerd door zoveel miljoenen rode pijlen in de wereld, hoe veel ze willen, en zullen zij in staat om te proberen uit te voeren dat er niet zoiets gevestigd. Ze kunnen kiezen van hun keuze. Dit heet voorspelling, en behoort tot een breed scala van wetenschappelijke technieken gebruikt in fundamenteel onderzoek, Welke mysterie gelovigen lief te hebben zoals een pijn in de kont.

 

De enige Hun probleem is vanaf nu hun enige probleem. Dat zou natuurlijk een enorm probleem voor hen, in acht nemen en ontdek wat zo gewoon, gebruikelijk, net als eender welk gewas onregelmatig van vorm. Het is heel volledig onder hun niveau, iets wat droog een Earthbound bij te wonen, wat misschien niet kon ontstaan ​​in de dezelfde of soortgelijke wijze als Hun zoveel Cherished regelmatige patronen. Never mind, Zou iemand anders erg blij dat in plaats alles van te maken.

 

Tot slot een boodschap voor alle cirkel-makers over de hele wereld, zegt samen met de klassieke auteur: "Je maakt me wilt overgeven ..."

 

Nog niet volledig aan het einde (voor sterke tekens) ters)

Het was een zeer bekende geval van twee seniele oude fogeys, D & D in Groot-Brittannië in de jaren negentig (zie Google : D & D graancirkel), die beweerde zichzelf als auteurs van alle veld graancirkels, zonder de mogelijkheid om hun zeer twijfelachtig Claims, zelfs in de kleinste mate van geloofwaardige bewijzen. Het trieste feit dat is jammer journalisten Ze sprongen om het aas in Dilettante en echt ongelooflijk stomme manier. Gooide elke zelfs de meest elementaire voorschriften over behoefte aan resources authenticatie en vorderingen, en dus deel aan een van de grootste mystificatie van de twintigste eeuw, die misschien geen parallel in de geschiedenis. Oh, Die ongelukkige journalisten. Zij werden de facto als co-auteurs van een van de grootste mystificatie van de 20e eeuw, zelfs als hun naam niet Orson Welles. Ze moest nog duidelijk op het eerste gezicht, dat een reeks van geschikt beide vragen gekozen moet onmiddellijk Dat Slobber oude fogeys Veroordeeld voor pathologisch liegen. Maar in het geval dat zou onmiddellijk hebben verloren vele duizenden kranten circulatie en grote vergoeding. Het was niet de eerste keer, noch laatste keer Toen de ongelukkige journalist direct hun eigen inspanningen deelgenomen aan een uitgebreide mystificatie.

 

Twee roestige oude Geezers dacht, dat wanneer aan de top van hun Slobber platte doppen en stuk draad als een "richtingzoeker" Dat de hele mensheid zal hen geloven, dat ze helpen het gebruik van deze gefabriceerde graancirkels zo snel en gemakkelijk als op basis van raad van bestuur met behulp van schrijvende kompas. Honderden cirkels voor tientallen jaren, is nooit gepakt. Opgemerkt journalisten geloofd dat. Opgemerkt dient te worden dat journalisten niet aan de gehele mensheid betekenen. Gelukkig.

 

Vele jaren geleden geuit door Robert Heinlein Dat er geen noodzaak om te zoeken naar kwaadaardige bedoelingen waar er genoeg om de oorzaken te verklaren door gemeenschappelijke menselijke domheid. Zie ook geen behoefte aan samenzweringstheorieën. In dit geval, helaas was veruit de grootste oorzaak van alle fouten is duidelijk onzin journalistiek, ondersteund door de heer Zeker vet zak uitgever (zoals het gebeurt). Hoewel sprong op de splinter is het mogelijk af en toe iemand, die maar in dit geval, zou het waarschijnlijk te weinig voor te komen dat drie puntjes. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Gezocht voor alle vrouwen

Deze "Aliens" zou niet nooit worden onthuld, maar voor Bower's vrouw. Het viel haar op de snelheidsmeter van de auto veel kilometers en bovendien haar man kon niet eens uitleggen waar ze de nacht doorbrengen. Tot slot, beschuldigde hem van ontrouw en de Bower en Chorley kwam met de waarheid. Chorley stierf in de 1996e Bower in zijn eer in 2004 geschapen zijn laatste beeld in de Rye. Hij voegde toe dat slang als het niet was Jaloezie van zijn vrouw, ze waarschijnlijk nooit bekend te maken.

 

Geachte mevrouw Bower! In de wereld tot op deze dag gerealiseerd kon worden voor vele tientallen miljarden excuses Die ene doel had alleen - uit te wissen en vervagen overspel. Dat Wat hebben uitgevonden D & D Onklopbare is absoluut een van de meest domme, ooit in de geschiedenis is afgerond en die was geloofd, maar zeker niet door iedereen. Op het niveau drastisch ondertekend mentale niveau van de twee auteurs. We weten niet waar u op dat moment, mevrouw B. we niet schelen. Misschien waar sprake is van Chorley. Zo ja, geef Dat er je stomme (als er al te) stukken geslagen, en leg hem een ​​iegelijk leugen die zullen worden onthuld, zelfs na de dood.

 

Zij zelf had nooit enige graancirkels te maken, het was slechts een beschamende excuus om hun reizen te rechtvaardigen voor hoeren. Zelfs vandaag de dag lachen, van wat jij en de hele mensheid hebben gedaan. Misschien niet eens rijden hoeren, maar reed Doug voor Dave, vandaag is het modern. Een ding, verwijzend naar: kan er bijna zeker van. Als alles namelijk echt uitgevoerd in het veld (honderden keren vele uren nachtwerk op het veld), zou hoogstwaarschijnlijk hen hebben gewacht op het juiste auteur van de patronen in een gewas gebied en ten minste in een geval ZOU ZIJN een ontmoeting met hen en Hun handen schudden. Ze zouden worden geleverd terug naar huis in een houten kist daarna. Elke natuurlijke krachten zou worden beschouwd als hun enige morele plicht om iets te doen met dezelfde droge twee idioten.

 

Tot slot: misschien Ze waren echt in een gewas gebied. Waarschijnlijk waren er alleen de twee, maar of het is beter voor ons en zal altijd blijven mysterie. Misschien is er na enige oek hen dat verkreukelde gewas bleef. Zoiets als Milovice - Oost - Opgenomen geval van "paring Egels" van de 2010e (Foto) Zeker geen toeval dat is deze plek (het eerste veld op het zuid oosten van Milovice van de weg) was de werktitel Assigned Doug & Dave. Misschien is de D & D in een gewas gebied oek iets soms links, soms handtas, soms handschoenen. Alleen zullen we waarschijnlijk nooit weten of er nog plaats handtas na Doug of Dave ...

 

Een andere zeer onaangename Gevolg van de naam zaak was een zeer onaangename feit dat ze werden zelfs bijna onmiddellijk gestopt elke serieuze Iets Pogingen van echte wetenschappelijke verklaring van het fenomeen CC. Geen gerenommeerde wetenschapper ten minste minimaal met in ieder geval misschien niet eens hint en proberen om het probleem, dat was zo grondig aangetast door een droge twee idioten op te lossen. Inderdaad, Volgens de beschikbare informatie, op zijn minst dat een organisatie had geprobeerd om eerder Tenminste een beetje serieus verzamelen van informatie over fenomeen, na deze 'openbaring' volledig gestopt de activiteit, die moet verifieerbaar zijn via zoekmachines ..

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

z