Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-CCD-sensoren . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
lightning
CCD spectrale gevoeligheid
(Met bijzondere aandacht voor de gevoeligheid in het infrarode bereik)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Ik heb niet gefaald. Ik heb net gevonden 10000 Manieren Dat zal niet werken.Thomas A. Edison

Ik ben een razende alcoholist en een razende verslaafde en ik wilde niet dat mijn kinderen te zien in The Same Thing. Ozzy Osbourne

We hebben geregeld een beschaving waarin brug Cruciale elementen diep afhankelijk van wetenschap en technologie. Carl Sagan

CCD sensors genoeg niet haveIR gefiltreerd

PagPh
Voor de overgrote meerderheid van de beelden maakt het niet uit, maar Wanneer u opnamen maakt bij weinig licht sensor van de camera in staat om iets Dat is volledig onzichtbaar voor het blote oog op te nemen - infrarood licht.

 

IR-filter

Geplaatst voor de sensor van de gemeenschappelijke fotografische apparaten, niet alle filters uit infrarode straling. Zoals reeds opgemerkt, in de meeste beelden maakt het niet uit, maar op plaatsen waar er kunnen een groot restwarmte (enkele honderden kilowatt uur), geaccumuleerd ondergronds, zodat er en misschien van tijd tot tijd een kleine uitbarsting van warme gassen (absoluut onzichtbaar voor de ogen), dan staat de camera of camcorder aan op de verschillende "spoken", onzichtbaar voor het blote oog vast te leggen.

 

Spectrale gevoeligheid van de klassieke (Ag - halide) oek kleur cinematografische films, volledig gegarandeerd eindigt bij 690n, nu niet meer. Een willekeurige Vergelijkbare processen De record van meer dan 700 nm is volledig Daarom geëlimineerd met hen.

 

Het feit dat op de foto's (overgenomen door digitale apparaten) aanwezig kunnen zijn "iets", wat hij die plek zeker niet aanwezig was, onder andere, een rol kunnen spelen oek Overblijfselen van statische elektriciteit is ongevaarlijk, maar toch sterk genoeg, het veroorzaken storingen en uitval van een elektronische apparaten. Alle opname-en informatie-opslag-apparaten in een droge, goed gerealiseerd door de overdracht van elektronen. Op de site met een resterende elektrostatische lading na bliksemontladingen, is er "overaanbod" van lading (zelfs duizenden megajoule, het falen van het instrument kan veroorzaken stofdeeltjes die een paar miljoenste van Joule). Aandoeningen van micro-elektronica door de elektrostatische lading is zeer eenvoudig te simuleren en bijvoorbeeld acht op de nabijheid van Van der Graaf generator (toestellen, niet muziek band). Wie zou opgeven draait in dezelfde kamer met een desktop computer, zoals Microsoft en spanningsbron 3000 - 10000VA, of Tesla transformator, en laat hem in actie nog enige tijd ("vonken"), kan er bijna zeker van, dat de computer herstart in maximaal 10 minuten en zonder uitschakelen van de hoge spanningsbron zal nauwelijks mogelijk om de PC blijven in de running. De lucht is in feite een bepaalde tijd na zoveel verzadigd met sterk geïoniseerd moleculen en stofdeeltjes, is het er sterk op dat Geschonden een basisregel van de werking van elk construct micro-elektronische apparaat -

" Bescherming tegen statische elektriciteit "

 

Howgh.

 

 

 

Opmerking:

Onverklaarde voor een aantal objecten in de foto's vanaf elke plek kunnen deelnemen oek meervoudige reflecties tussen de objectieve lenzen. De huidige optische zoom ingewikkelde structuren al meer dan 16 leden, en niet langer in de verste verte lijken op bijvoorbeeld een onvergetelijke drie-Tessar-lens van Carl Doel - Zeiss zaliger gedachtenis.

 

Een andere mogelijkheid om de opkomst van nauwelijks begrijpelijke objecten in de foto's uit te leggen is mogelijk beweging objecten volledig onscherp - stof, veren, insecten. Het is noodzakelijk om te beseffen dat bijna alle mensen die zich bezighouden met het onderzoek van graancirkels niet fotograaf-professionals. Geen wonder, dat hun lenzen zijn soms vies met sandwich. (Tijdens het opnemen in het veld dingen kunnen gebeuren, mag het weer niet altijd ideaal zijn, en eventuele foto's Zeker beter presteert documentaire doeleinden dan geen)

 

De enige duidelijke uitzondering in regelmatige patronen fotografie (niet alleen reguliere) Daarom met Klaus Leidorf , maar natuurlijk is hij op een perfecte eersteklas professionele fotograaf, met name in de lucht foto, fotograferen van de patronen is voor hem net zoiets als "zou -product "en is niet geïnteresseerd in hun onderzoek op alle.

 

Last, zeker niet onbelangrijk groep mysterieuze objecten op de foto's uit akkers kan worden gevormd van de normale menselijke namaakgoederen. De gemiddelde foto - vervalsingen, niet graancirkel - fakes. Word Zulke dingen gewoon soms, en er zal hier niet meer vermeld over.

 

In de loop van de tijd werd een regelmatige regel, en dus verdrietig en feit, dat in de nabijheid van de graancirkels fenomeen na verloop van tijd begon veel vreemde en dubieuze personen, welke eerder moet object worden geplaatst in dolhuizen die zijn vastgesteld voor soortgelijke doeleinden verschijnen. Het is also Noodzakelijke count met verschillende fakes en auteurs van weinig betrouwbare conclusies.

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

Het is zo prettig om te komen over mensen dommer dan wij. We houden van hen in een keer om te worden zat  J.K.Jerome
Omdat het een optimist nadat je hebt alles wat je wilt tellen niet mee. Kin Hubbard
Als we wisten wat het was dat we aan het doen waren, zou het niet Called Research, Zou het?  A.Einstein
z