Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - classificar-textos . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

 

 

          Part 1         Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Part 1

 

27 juny 2010, 10:06:35 Inici de l'escriptura

(Acabada el març de 2011, alguns parragraphs - comentar - va afegir més endavant)

 

Per als lectors que estiguin interessats en el tema de la CCwill ser el millor, no tractar de trobar en el text esmentat pel · lícula documenta qualsevol lloc a Internet ni observar, no hi hauria necessitat d'alguns d'ells i recuperació de diversos mesos d'això. Però hi ha un avantatge esmentada en creacions - (de vegades) contenen una sèrie de preses aèries, que poden proporcionar Possibilitat i una avaluació de l'estat del voltant, també allunyades dels patrons, en algun moment dels àmbits que veïns també vegetació ja grans distàncies, en contrast amb la fotografia dels "artistes" que exhibeixen les seves creacions a Internet o en la publicació de llibres, que, per la seva "inutilitat" amb relativa freqüència molt cura d'eliminar. No tots i no sempre, algunes d'elles són menys capaços almenys el 50% de les seves fotografies ofereixen vistes dels voltants, el que ja és possible considerar com a suficient. Molt millor serà esperar fins que els fenòmens esmentats s'adquiriran a partir de fotografies i llocs sobre cercles dels cultius i es col · loca objecte aquí (còpies de tots els articles publicats es produirà en alguns subpàgina cropcirclesonline.com o lightningsymbols.com , tant en la forma exacta del text imprès , però també vincles i noves versions Principalment es complementen amb altres fotografies importants i interessants fotos, explicació de l'origen i com els experiments es van realitzar.

 

Un de la millor introducció possible a les estructures irregulars presentades `serà (danyat, debilitat) de cultius, proporcionar pàgines dels cercles italians Exploradors de cultius. Mostren imatges als seus llocs web sense cap tipus de retallada, ja que van ser capturats. També, òbviament abans es va començar a entendre que entre els patrons en el cultiu ha de ser també que va incloure a tots bastant irregular 'serà presentat (danyat, debilitat) àrees (més tard el 2005-2007, també abans). Possible que era a causa de la manca de formes més regulars en aquests anys, amb abundant seva presència en Volgende any Es va alleujar una mica en els seus esforços. Tot i que cal molt donar-los les gràcies per la seva contribució a revelar el veritable partit culpable, així com Exploradors de Wylatowo, les imatges INCLOURE també entorn meravellosament afectats. Per cert, el 99% de totes les persones a tot el món té l'oportunitat de fotografiar i explorar assecar un irregular aplanat estructures de cultiu (danyat, debilitat), majoritàriament sense haver de sortir de més d'una milla de casa. Fins i tot en sec estructures irregulars Trobareu tots els anomenats "canvis típics" descoberts en les mostres preses dels cercles dels cultius. Nodes doblegats i estesos, els fenòmens també Els anomenats nodes explotar o cavitats expulsat. Aquest desafortunat experiment cec , QUE cultiu Explorers cercles, Intoxicats pel mysteriosity d'aquest fenomen, no realitzar el temps fins i tot els estranys ...

No obstant això, com es va esmentar, el planeta blau cada ciutadà té l'oportunitat. Aquest un per cent s'immobilitzen o individus mandrosos.

 

La humanitat Sweet! Així que ja, li estem escrivint de nou. Sorprès, que encara no ha rebut res de nosaltres? No és d'estranyar que no vulgui d'enviar res. Era una vegada, en els primers temps (aproximadament febrer de 2008) va començar la sequera i la notificació per escrit, és definitivament més de dos anys. (Afegit 13 de febrer 2011 - .. El tercer any acabat Hooray)

 

La primera tasca no era en absolut: completar i publicar (en un parany, l'època comunista termini també molt freqüentment utilitzats per apropar i tirar endavant), o viceversa. No va ser escrit, i després més, de diferents tipus, més o menys com un entrenament, però amb l'únic objectiu: Escriptura d'inici, barrils Potser encara completes, i després un any com a mínim anys només. Tot el material que realment se'l veia una mica "calent" i fins i tot des del punt de vista científic una mica complicat, que per presentar al públic només en forma seca i crua, i podria ser molt difícil d'estimar, què més pot seguir. Va ser cornezuelo i la "recerca molt àmplia" per a una gran quantitat de consideracions i experiments. Es pot suposar possible que sempre. Es va deixar finalment Durant més de dos anys.

 

Afegit 18 juliol 2010: És molt possible que la mentida pot romandre un altre any o dos ...

 

Per cert, aquell any va ser realment seguida exactament (i anys més un dia), i va publicar la idea bàsica, una breu declaració, en realitat només un punt de partida favorable, encara que sense cap publicitat a la pàgina www.lightningsymbols.com (avui dia fa no s'apliquen, una còpia d'aquesta declaració es troba aquí ) Aquesta data hi és, és exactament un any i un dia després de l'inici de la investigació (s'explicarà). Però això compte com a publicació, encara que només coneixem unes poques persones (l'aproximació). Possible veure, que dos anys van ser mètode valuós quiete. Per exemple, no hi havia senyals d'un "efecte dòmino" a tota la teoria fa unes setmanes (primavera - estiu de 2010), i en l'actualitat es pot considerar com una de la part més interessant de tota la teoria. Una cosa semblant s'aplica a la teoria de les descàrregues de dobles en el mateix lloc almenys diversos els pocs dies, sinó setmanes. L'arqueologia d'Aviació va començar a mostrar els seus coneixements interessants l'any 2011 ...

 

 

A partir del 2011 va ser possible pagar interès en arqueòlegs aèries. Una idea de la possibilitat de la intervenció de les relíquies arqueològiques i artefactes en l'estructura d'algunes figures al camp ha existit des del començament de la investigació (a través de les línies de cultiu, els canvis en la resistència clandestina i el supòsit bàsic que tots els objectes subterranis podria prestar i de la mà ...) 2011 - tres anys després de l'inici de la investigació ... Què està esperant alguna cosa més?

 

La teoria de què? Aquí es col · loca objecte i el nombre de missatge d'un (hi haurà un total de dos, i només aquells segons, serà realment una bomba): Els anomenats cercles de les collites (CC), no per l'home, (que són, encara que és increïble, gairebé tots sense excepció, encara que en alguns documentals dedicats als cercles de les collites problemàtiques aspecte tindria només una banda), són creats a través de descàrregues de llamps al camp durant una tempesta elèctrica.

 

Citat en el major geni de la humanitat, Jaroslav Cimrman (no cita del tot exacte, però està d'acord intel · lectualment, anomenat així Cimrman Jerry postulat): Podem estar en desacord amb això, podem dubtar d'ella, podem protestar en contra d'això, però això és tot, què És possible que amb ell o en contra d'això.

 

En aquest missatge es converteix (per descomptat, completament en va) una enorme oposició dels Exploradors del fenomen dels cercles dels cultius, l'OMS seguirà lluitant com lleons pel seu principi sobrenatural, plats voladors, extraterrestres, fenòmens paranormals, collita intel · ligència, el pensament dels Processos nucli de la Terra, l'incomprensible i manca de responsabilitat, de tot el món, i tot l'univers interplanetari-intel · lecte. En Volgende (o fins i tot en algun article Contínua, prevista originalment breu més evident es divideix en més d'una opció de tres) se'ls ofereix la possibilitat, la forma de comprovar tot (bastant objectiva i científicament incontrovertible), i és només una qüestió de si voleu utilitzar.

 

Fans i seguidors de qualsevol ex existent, i qualsevol altra explicació no científica i la pseudociència pot, a més, tractar de fer la sol · licitud, perquè en qualsevol moment, on es va trobar un crop circles originals, mai abans va ocórrer el llampec al camp , o fins i tot que no havia tempesta des de llavors quan el camp estava sembrat, fins que el patró va ser descobert. Fins i tot abans que comenci la investigació complexa i difícil, és possible determinar amb bastant fiable d'ells, perquè els registres secs gairebé mai es troben.

 

Des del principi indicades, serà un fet molt important, que totes les objeccions aquests esforços i adequades en l'inici Busca crear gairebé impossible: un dels fets més interessants (d'investigació pràctica en el camp i de laboratori confirmada moltes vegades, fins i tot pels exploradors més freqüents el fenomen dels cercles a les collites si mateixos, sense adonar-se) de tota la teoria amb el fet que entre la descàrrega d'un llamp, i la seva pròpia creació - aparició real dels patrons, respectivament seva visualització, el que significa doblar la collita a terra, també pot fins a diverses setmanes, i totes les seves parts no necessiten neix en el moment en la mateixa, depenent de l'exposició (la primera coincidència amb una foto), que pot ser expressat com la intensitat de la perjudicial (com el primer pas causat per l'electricitat) de plantes individuals, que es poden veure afectats a més de totes les altres possibilitats també pel corrent elèctric, que va ser induïda només dins d'ells. No ha de ser només una descàrrega, però els braços d'un sistema complet, incloent descàrregues elèctriques posteriors, entre els quals es van crear una sèrie d'interferències electromagnètiques, electrostàtiques i mecàniques i ressonàncies. Tempestes vegades precedeixen el descobriment de patrons, així com més de dos mesos, immediatament després de la tempesta patró Apareix només en casos molt excepcionals, però en algun moment pot succeir també.

 

Les plantes en el patró es debiliten, la seva condició és molt similar a la decoloració de la planta, ( veure ) Per tant, es va inclinar fins a terra, pot ser a causa del debilitament danyats per plagues secundàries, que més afeblir. Perquè ells es va ajupir, com a resultat de la debilitat i la reducció de la resistència mecànica de les tiges (especialment prop de la terra, perquè el a les arrels migrar tots els verins dels que dins d'ells van ser creats per electròlisi, la part inferior de la planta en realitat MUS Sacrificis per al desenvolupament amb èxit de les cries), no esquerdat o trencat (amb poques excepcions, la majoria en les vores del patró), perquè el seu trencament es produeix després de tot per l'acció d'una força mecànica de grans dimensions, on la suma dels pesos dels moltes files de les tiges, amb una inclinació considerable i recolzant uns als altres, fins i tot fins a diversos quilograms.

 

Efecte dòmino , la reacció en cadena: immediatament després de les tiges de descàrrega del llamp de gra tenir una resistència mecànica sense modificar i pot suportar fins i tot en els vents més forts, així com no danyats. Tot i que ja havia estat danyat per l'electricitat notable, en les seves cèl · lules i teixits no ha estat un notable secs extensos canvis fisiològics i anatòmics, que tenen un impacte significatiu en les seves propietats físiques. Mentrestant, no seria possible trobar només els canvis microscòpics, i els canvis de les propietats mecàniques en el rang de més d'uns pocs punts percentuals, el que està dins del valor de tolerància i els errors estadístics de la planta, fins i tot relativament estreta adjacent objectivament gairebé indetectable. Fins i tot un lleuger desajust de la posició de la tija vertical en el seu centre Aproximadament UTILITZAR necessita una pressió equivalent a desenes de grams per centímetre, prop de la terra de manera més adequada, i immediatament després de la remissió de la mà immediatament es torna enrere. Durant els dies i setmanes dins d'ells actualment en curs fitopatològic processa aquesta resistència mecànica debiliten significativament, i probablement el més la part de la tija està més prop de terra. No en tots per igual, ja que la distribució del corrent es va dur a terme a causa de diversos factors aleatoris molt desproporcionat, però aproximadament en un cercle (no ha de ser molt precisa) l'impacte des del punt de descàrrega a una distància de, per exemple, aproximadament 10 m, tiges són colpejat per una gran quantitat d'electricitat, però a una major distància gairebé imperceptible (potser gràcies també a la descàrrega de corona ). Els més afectats i després es debilitarà aguaita en el medi, i després d'uns dies es convertirà, alguns dels quals ja no capaç de sostenir el seu propi pes i es recolzen en que relativament saludable, encara en peus perpendicularment. En aquest moment, les propietats mecàniques de les plantes són d'estima en aproximadament 10% de les plantes sanes danyades o menys. Tot i que les tiges seques debilitats encara aguantaria el seu propi pes, però la suma dels pesos de molts altres més, i començarà també Per tant s'apropen a un costat, es recolzen en tot més i més, i de sobte empeny lentament cap a terra. Pot també Contribute i un important augment de pes a causa de la humitat, només la rosada del matí o de la boira, fins a desenes de tones per hectàrea. Per tant, les tiges doblats en la seva majoria, no trencat, tot el procés pot tardar uns quants minuts, però també considerables períodes més curts o més llargs. Va començar amb només alguns dels individus més dèbils, que aquest, en referència a: s'han afegit desenes i centenars d'altres, que per si sol hauria estat encara suportant, per tant, un equivalent a una reacció en cadena. Individuals de les agrupacions més grans poden flexió es tira cap avall amb altres més i més, que estan tots caient sobre cada bucle de l'altra, la creació d'una situació, això no seria D & D ni cap dels seus seguidors Podria imitar en cap cas. Tant si les tiges es col · loquen objecte les agulles del rellotge o en sentit contrari, més o menys depèn de les condicions aleatòries i al punt, on la flexió cap avall ha començat. Fins i tot pot passar que part de les tiges d'un cercle es pot col · locar objecte cap a la dreta, un altre cap a l'esquerra. També és possible que, a causa d'un efecte dòmino bastant considerables refina les fronteres no és del tot precisa "Exposed" cercle . També és possible que l'efecte dòmino és sovint la causa principal de les tiges dels grups que es col · loquen al centre dels cercles. En el primer cas que els volums de les tiges no per iniciar Jost de flexió al centre del patró, els grups de feixos de tiges que cauen cap avall són com en òrbita al voltant del centre. Centre permanent és atribuïble també a alguns com encara no mecàniques o electromagnètiques Explored - Fenòmens electrostàtics, que es produeix just abans de l'impacte de la descàrrega sota la influència de forces electrostàtiques i electromagnètiques increïblement forts principi, quan les tiges al centre no es veuen afectats per la sequera una gran quantitat d'energia en forma del seu entorn. Similar fenomen s'explica en part per la qual les forces mecàniques o electrostàtica causa per un moment, que aguaita temporalment crear una mena volum o en un diàmetre de feix d'al voltant d'un metre, i en l'interior de les tiges que no es veuen afectats tant com un tiges de tot el perímetre, l'electricitat és conduïda principalment pel perímetre del raïm (salvatge) Similar a com cable elèctric blindat. L'impacte de l'impuls perpendicular molt intens de la part superior no és mecànicament interferir amb plantes exactament al centre de la zona d'impacte de la mesura del intensament en l'àrea circumdant. Pot ser causat per aquesta direcció de l'efecte mecànic de les ones de xoc exactament en el punt d'impacte és exactament perpendicular, i encara que no té el poder més gran, està sembrant el seu efecte no ha de ser tan desviats cap als costats, com en una certa distància de el punt d'impacte, on la direcció de l'ona de pressió segueix la direcció de la superfície del sòl.

 

Una altra tasca dels cercles dels cultius investigadors: fotografiar el patró a partir del dia del seu descobriment, d'un lloc amb intervals aproximadament setmanals fins a la collita, també Possiblement fins i tot durant algun temps després d'això. Si per casualitat com una cosa que ja existia, seria una cosa molt bona, però després d'estudiar i controll de molts milers també a Internet a les fotos de la literatura disponible de diverses "escenes del crim" Desafortunadament, no hi ha més remei que afirmar el contrari . Si algú tindria similars de propietat d'un conjunt de fotografies, és gairebé segur que li agradaria molt les seves trompetes cop Propis. Seria possible observar fàcilment, que al lloc cada vegada més comencen a aparèixer més i més 'serà presentat (danyat, debilitat) els llocs, però aquesta vegada ja és bastant irregular. Ells segueixen la direcció de les línies de tramvia i sovint es presenten prop del centre d'un barri o d'alguns girs "més d'un quart de voltes". Satisfer altra opció amb fotografies només molt rarament existents de cercles de les collites alguns llocs, el pont sovint de diferents autors, preses en diferents moments. (foto- Itàlia + Google ...)

 

Molt sovint les fotografies addicionals confirmen el fenomen relativament freqüent que passa en el camp de la collita afectada per l'electricitat de la descàrrega del llamp - les plantes més afectades són la major distància de les pistes de tractor, que es van veure afectades pel corrent que ve de dos costats. Això és interessant en diversos camps de cultiu són de vegades present tesi Separeu dos casos de "cop doble", de vegades entre un parell de pistes en el medi de la distància entre rodes del tractor (2,5 - 3 m), de vegades en la mitjana distància entre el tractor desplaçament - que equival aproximadament a 20 m Una altra molt àmpliament per l'electricitat i van danyar àrees d'influència són, molt sovint el pont a la distància d'aproximadament 10 m de les pistes a la vora del camp, cap a l'interior, on tot el que perjudicial elèctric corrents alltogether resumir en la major quantitat. Una cosa similar és possible trobar a la foto de Ancona - Itàlia en algun paràgraf següent. Es col · locarà aquí fotografies de tots aquests casos. D'una banda, és possible trobar-los polz algunes fotografies de cercles de les collites, en el seu entorn, dels àmbits que també adjacents i més distants, però fins i tot si aquests camps possibles enllaç cercles de les collites fotografies trobar mai. Gairebé una font inesgotable de fotografies secs és Google Earth , així com qualsevol altra font disponible de fotografies aèries (arqueòlegs aèries poden trobar una gran quantitat a través dels seus arxius). Per descomptat també possible trobar i fer fotos d'exemples similars de allotjament (debilitament perjudicial,) en qualsevol camp, que va ser colpejat per un llamp. A poc a poc serà, però sobretot en moltes altres pàgines d'aquest lloc Col · locat exemples de tot el que abans de les opcions enumerades. cercles de les collites i Google acaba de trobar i col · locar només aquí, ells estan a punt. L'últim cas - Potser entre els prop de 18.000 fotografies, que es van fer i acumulat només durant els primers tres anys d'observacions i investigacions entre 2008 i 2010, "alguna cosa" es podria trobar. Especialment Aquestes són les fotos dels camps de conreu amb descàrregues elèctriques instrumentalment mesurats i registrats uns dies abans de (data, hora, GPS, corrent en kA, tipus - CG, els cercles de les collites). (Dibuix ophoto o tots dos)

 

Crop Circles - recerca de la veritat , 1:09:53 part superior dreta del camp - les àrees més brillants - un clàssic irregular `seran presentades (danyat, debilitat) collita després d'un llamp, sense interferència de forma regular. A l'esquerra de la figura, a baix ia la dreta - les àrees fosques verdes - els llocs afectats també, però encara no presentat 'serà (danyat, debilitat) Maduració significativament més lentament, més danyat i ha de ser presentat `serà (danyats, afeblits) en el futur . Molt més detalls estaran a la pàgina Cronologia i el submenú

 

Ancona, Itàlia 29 juny 2008 dalt , prop de la frontera del camp, però també Volgende per les vies del tramvia, també través del patró, clarament visible són molt normals, els efectes irregulars de les descàrregues de llamps al camp, i la seva inducció a través de la realització i línies de tramvia i en els seus voltants. Si no es troba en el patró regular Aquest lloc, AIXÍ mirada molt similars, com qualsevol altre camp de conreu comú després de la caiguda del llamp, sense una forma regular (però sobretot diversos dies, o fins i tot molt més tard més). Llocs amb plantes més afectades per l'electricitat, i el més obvi presentada `aniran (danyat, debilitat), molt sovint amb força exactitud seguir la direcció de línies de tramvia, que a través i més a prop que es realitza comunament la major quantitat d'energia elèctrica. El més perjudicat pel cultiu d'electricitat és a prop de les línies de tramvia que els llocs propers, on el tractor converteix, molt sovint exactament al centre del gir de quart de cercle. Si en algun lloc del camp aleatori Apareix "més d'un quart de cercle", no exactament en la seva majoria el cultiu més afectat, i una situació similar és on convergeixen les línies de tramvia.

 

(2010 Entre Kostomlaty i de productes de pedra, a la dreta de la via fèrria a la direcció KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Molt depèn del temps transcorregut des que els primers signes de allotjament (debilitament perjudicial,).

 

Un anàlegs interessants esmentat diverses vegades en el text Volgende i en molts altres pàgines, és una comparació, una imatge de la creació de la capa clàssica plata sensible als halògens de material fotogràfic. Immediatament després del corrent elèctric a través de teixits de conducció, l'efecte de les forces mecàniques, radiació IR, els danys menors mecànica causada per la inclinació ràpid de les plantes i el seu retorn cap enrere, caràcter elèctrics i mecànics causats de descàrregues de llamps, Es produeix, així com al fotogràfica material per a la creació de només latent - imatge invisible. Principalment debilitament de les plantes pel corrent elèctric conduïda a través de teixits de les plantes i les cèl · lules i les seves nocives per exemple, per electròlisi, els seus productes de rebuig. Potser també causa dels efectes tèrmics del corrent que passa a través elèctric, però amb molt menys probable (Explicat aquí ). A causa de l'enorme inèrcia dels processos en les plantes es convertirà en un canvi visualment observables i efectes ( allotjament (danyar, debilitar) les plantes i posterior flexió i extensió dels nodes en el seu intent més o menys reeixits de peu a una còpia de seguretat utilitzant la influència de geotropisme negatiu ) Durant fins molts dies. A més, gràcies Aquest és el poder de descàrrega total i una enorme extensió de corrent elèctric de manera desproporcionada entre els molts milions de plantes, completament usuall morir només un petit percentatge (menys del 10%, que és visualment gairebé inobservable). L'altra sobreviure, tot i que en un dany significatiu. Ofereix la possibilitat de la comparació, amb els animals. Manu d'ells després d'una reunió amb una mirada descàrrega del llamp com el de la foto que acompanya durant un segon

 

Per a la diversió (en el cas dels circle-makers també molt fort advertiment): Similar molt semblant als animals en aquest picutre Només em sembla a cap reunió real de bromistes aquesta, cercle, cercle o prenedors dels prenedors amb Aquell que és la primera i Només un veritable autor de cercles de les collites - aquesta seria la seva primera i en l'actualitat l'únic contacte i l'últim un amb l'altre ... (Donar la mà?)

 

Afegit novembre 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Una nota als responsables de cercles (cercle-, bromistes):

 

Estimat circle-makers!

 

Moltes gràcies per tots els seus esforços, un intent d'explicar el procés, que era bastant desconeguda i inexplicable que en els temps, i per tant han decidit prendre aquesta tasca difícil, ja que el seu lloc de treball. Recentment, en referència a: comença compareixença, que l'autor veritable i real, fins ara, INICIALMENT Encara molt, molt tímidament, però encara començant a informar del seu treball amb estil

 

"Com de vegades pot dir una mica aquí i allà, més aviat realment només excepcionalment, se'ns permet una cosa bid ..."

Per exemple, la tardor de 2011 a Pardubice, però que segueix sent totalment missatge no verificat i no es poden confirmar en última instància, tampoc.

 

Henco, estimats creadors de cercles, en el futur, mai més ben dit fins i tot fer un pas en el camp de cultiu. Hi hauria algú preferible realment mai present en qualsevol camp de conreu, Qui ha res a fer allà. No pertany només als treballadors agrícoles i els seus assistents, o agrícola - els treballadors científics i d'investigació. Sobretot la gent en el camp de la realització d'alguna cosa útil. Per sobre de tot, la gent només justes i raonables. Amb tot respecte, res d'això mai van ser realment, vostè no és, i mai ho serà. No només això realment no és un poble en el camp de la realització d'alguna cosa útil, perquè el que, com diu el refrany, una unça de sentit comú no va rebre.

 

En alguns casos molt rars seria potser fins i tot alguns dels seus esforços finançats pels serveis militars o secret, o, més probablement, els serveis de tesi realitzat alguna cosa així per si mateixos per raons experimentals. La tasca bàsica de qualsevol servei secret sempre ha estat, és i serà la creació d'desinformacions, en la lluita amb un enemic intern o extern. Les fan servir per ridiculitzar o posposar l'olor sovint només enemic sospitava, però molt sovint també per desviar l'atenció de la seva pròpia incapacitat. Ells sovint ni tan sols saber qui és realment l'enemic, contra els que són tant lluitar amb diligència. En cas que un lloc sec, sovint la majoria creu, que estan lluitant contra alguns altres serveis secrets, ocultant la seva identitat amb èxit. Això també s'aplica al cas aquí descrit. De vegades fins i tot pot passar que alguns components d'alguns serveis secrets del govern que treballen en el més alt secret, són molts anys lluitant contra altres components dels serveis secrets d'aquest mateix govern, treballant en secret amb més força. No passa res, les butxaques dels contribuents són sense fons. Probablement, principalment perquè encara estan plenes de forats. Amb tota probabilitat, el que es descriu les activitats en qualsevol moment en el passat, avui i demà va ser, és i serà totalment inútil.

 

Una nota aquí - aquest missatge fins ara, és clar, no estava relacionat especialment aquells cercles de decisió, que de vegades en realitat va entrar al camp d'un alguna cosa fet allà. Els que en realitat eren en realitat només un petit percentatge, i especialment amb les càmeres i fotògrafs a la part posterior (és a dir, per guanyar diners, de manera que també principalment per la seva pròpia visibilitat). En realitat, en la majoria dels casos, altres molt més mai han estat presents en qualsevol camp de conreu, ells estan tractant de signar només aquesta xerrameca seves accions totalment d'una altra persona. Encara que, per descomptat, molt sovint només per els seus propis diners i visibilitat. En realitat, eren només les trucades Declaració d'auto-circle-makers, que mai han estat realment més lluny de l'espiga al pub Que Els seus pocs metres, on hi ha un munt de la beguda era probablement l'única raó per ficcions de la seva . Aquesta activitat no és ni tan sols tant com cal estúpid. Per tant és possible des del punt de vista tecnològic per dividir el cercle de decisions com la falta o estúpid. En alguns casos, fins i tot han de ser estúpid Esdevenir inútils (els bons, que han promogut a un lloc superior), a causa de la sensació de sequedat Eren un exaltat per invencions pròpies, que fins i tot va anar a un camp i va fer un patró allà. Però era totalment innecessari activitat, si s'escau, seria més que suficient, si haguessin estat en la posició d'estúpid ..

 

Encara que probablement no seran forçades i lema "Els responsables del Cercle de tots els països, uniu-vos!", Cal considerar, que els fabricants de cercles de les collites a tot el món sempre ha estat, són i seran inútils i estúpids. Ells estan tractant de caminar en les sabates d'això, qui en una reunió cara a cara en el camp sense cap dubte, just al lloc i immediatament durant una fracció de segon de matar-los.

 

Just abans que finalment i per complet dir adéu per sempre, és possible que els refereixi un missatge als extraterrestres (ET) , hi ha moltes idees força en comú amb aquest missatge a CM.

 

Teu

 

La descàrrega del llamp

 

Sempre disposat a reunir-se amb vostè i en qualsevol lloc, es donen la mà amb vostè, sempre cal sosté les sequeres i gran quantitat d'energia, capaç de conduir una locomotora elèctrica a una distància de milers a diversos quilòmetres a diversos centenars de milers de quilòmetres.

 

Potser només al final, quan el fracàs de la primera consigna,

"Hacedor del Cercle de tots els països, ves a la merda!"

 

Howgh.

 

Fi del text afegit al novembre de 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Un efecte molt interessant pot ser molt Observat dies abans, diversos abans de allotjament (danyar, afeblir), en el que ell va observar principalment ordi, altres cereals amb probablement no demostra gairebé la mateixa quantitat (barley). Les plantes amb "cap a baix" (o les oïdes fulles més altes, en aquest cas, és també l'últim full, seguit per la partida completa) es van veure afectats per l'electricitat d'un llamp, i acompanyament d'altres efectes, i dins de diversos dies o setmanes Es doblen fins al sòl. De vegades, potser fins i tot hores, per exemple durant la nit, depèn principalment de la intensitat del dany. També pot haver presentat `serà (danyat, debilitat) les instal · lacions en el seu entorn, menys afectats, però una vegada més abans de tot el que ells "caps Inclinació." Una cosa així com que les plantes sanes d'ordi en fase de creixement mai tesi exhibir, (ordi de primavera, des del principi fins al final de maig, just abans de sortir del tot i després d'això), quan estan encara verds com les plantes a la foto. En la posició horitzontal (perpendicular a la vertical del full) arriben a les oïdes de l'ordi no es veuen afectades i danyades fins just abans de la maduració (fase de creixement abans de 69 aprox ordi de primavera a finals de juny o posterior) Quan les plantes comencen a girar groc molt clar , o que ja estan completament groc.

 

Fenomen descrit és, probablement, en altres cereals (blat, sègol, triticale), a causa de la constitució (estable) no es mostra a les orelles, o amb molt, no tant, però en els fulls han de ser Observable ..

 

Nota: la rotació de l'orella cap avall Pertany a la maduració del blat, el sègol i l'ordi i cultius similars o derivades totalment inseparable, és un fenomen en el qual (probablement) alhora una major participació estrès mecànic continu a la zona de la tija que connecta l'oïda, tant els canvis naturals morfològiques durant la maduració. Molt fàcilment comprovable, però no ho ha fet encara. Això s'aplica també a la tardor 2011th Serà verificada. L'examen es basa en el fet que, per exemple, la tija de l'ordi és tan poc sòlid, que ni gens ni mica estrès mecànic Major, prop de l'orella o dany (Withering) tota la planta de les orelles comencen a girar cap avall de manera significativa perceptible abans, que Va ser durant el seu creixement natural i el desenvolupament. Per contra, el blat es caracteritza per la tija just per sota de la pinya és tan gruixut i sòlid, que la seva rebutjant sentit durant la maduració, mai podria succeir, si no es Facilitar i anatòmica natural, els canvis fisiològics o morfològics. (photo)

 

2010.07.31: Les estimacions Altres - És possible que alguns dels cercles de les collites són creats per les descàrregues elèctriques repetides a un mateix lloc - al principi no tindrà lloc just abans que alguna cosa com - exposició (un cop més: el que la similitud amb el procés fotogràfic, quants vegades de nou!), i, i part important del camp només debilitat, però no serà presentat ` (danyat, debilitat) Potser només ocasionalment. En els últims temps com els èxits de descàrrega en el segon lloc (significativament més sensible als impulsos mecànics), on és fàcil crear un patró, per exemple, un cercle, i gairebé immediatament, en una fracció de segon. La idea es remunta al 2008, la data és només writen temps aquí

 

En el text Volgende (però principalment en altres pàgines secundàries) són o seran algunes de les dades de les tesis més importants precisar, aquí només breument. Camp electrostàtic creat just abans, durant i immediatament després de la descàrrega del llamp és enorme. El camp electromagnètic generat en el moment de les descàrregues de llamps és enorme. La força mecànica generada per la descàrrega del llamp és enorme. Tots aquests símbols són variables en l'ordre d'almenys Milions de milers de milions de vegades més, també molt més, que qualsevol cosa com una persona és capaç de crear en un laboratori o indústria. Res ni tan sols una insinuació així no és possible preparar fins i tot en les centrals elèctriques més grans del món. Potser només per comparació, mentre s'està portant (únicament!) D'un raig mitjana (que dura 100-150 milionèsimes de segon) està per sobre del terra, metre també irradiava energia, gràcies a això seria llarga cua i carregat de mercaderies (milers de tones) Diverses desenes de quilòmetres de viatge, i un camió ple carregat (desenes de tones) Milers o centenars de quilòmetres. En el cas d' altres (debilitament perjudicial,) diverses desenes a centenars de metres quadrats de blat no pot tenir lloc i la reubicació principalment Diversos centenars de quilograms de material per una distància d'unes desenes de centímetres, fins i tot sense cap transport d'un lloc a un altre. ..

 

Un petit anàlisi detallada de la corba actual Durant les descàrregues elèctriques poden identificar, que la part més important de l'energia radiada Durant That (més del 99%) és transferit durant el temps no superior a 10 microsegons. La taxa actual de creixement és entre 30 mil (el primer RS) a 200 mil (una mica posterior RS) amperes per microsegon. (pic - norm), Short desc.

 

Les dades descrits relacionats amb les descàrregues elèctriques (corrent màxima mitjana de 10 a 30 milers de amperes). Suposant que, igual que altres llocs de pràctica de l'enginyeria elèctrica, és veritable proporció, l'energia transferida és proporcional al quadrat del corrent (tot i que aquest és un cas extrem i l'atzar s'aplicarien normes diferents), llavors l'energia dels llampecs secs (en totes les Aquests tres casos van ser anomenats raigs positius, que són molt més potents i cridaners fins i tot moltes milles del núvol de tempesta sense pluja sovint, com un "llamp caigut del cel"), que es van mesurar 6 agost 2010 prop del llogaret Morkovice -Slížany (un 115.000 ampers, el temps al voltant de 10:39, que prop d'altres 133.000 ampers, Temps Aproximat 10:40), o menys d'un quilòmetre i mig per sobre de la vora nord d'Austerlitz, aproximadament 10:40 CEST, 219 Milers de ampers, potser el cercle de tren del món Tant de bo diverses vegades ...

 

Nota: lloc visitat (Austerlitz), documentada. Certs canvis en el material vegetal (blat de moro) van ser observables, però només insignificant, en comparació, el ​​que ha passat al camp. Per arribar a ser que hi ha un procés de plantes de allotjament (debilitament perjudicial,), ha de ser un llamp va colpejar les plantes verdes d'alguna fase de creixement, quan no seria observable danys parcials i l'alteració dels teixits meristemàtics, que portaria amb el temps només una efecte en els trastorns del creixement. A l'agost, les plantes han estat ja bastant temps després d'arribar a l'etapa de maduresa verd i alçada plena producció, acabats de creixement, els teixits de creixement meristatic ja estan inactius i seves cèl · lules no es divideixen per, no només en el progrés només el procés de maduració. Va ser probablement un dels fins d'alt creixement varietat, no es va investigar en detall. Però de nou cal subratllar, encara que es produeix la situació Descrit moltes setmanes abans, i les plantes van ser, per exemple, només la meitat de l'alçada Immediatament després de la remissió de la descàrrega del llamp hauria estat gairebé Observable res, encara que el camp de dalt hi ha realment va ocórrer dret focs artificials i genuïns.

 

Cal tenir en compte l'enorme inèrcia dels processos de la planta. Tot i blat, que és molt ràpidament totalment mort (electricitat, productes químics), no està en els primers dies gairebé possible distingir de supervivents que, o gairebé intacted i en bon estat, de peu en la seva proximitat. Certament, seria possible dur a terme Això només ja no presenta cap metabolisme. Només després d'uns dies comença a marcir, i després d'unes poques setmanes, i literalment es desintegra convertint-se en pols. Però els cercles dels cultius no és el cas, en l'únic pont que apareixen cultiu debilitat. Com a exemple podria ajudar a la situació de les males herbes o plantes no desitjades durant diversos dies després de l'aplicació d'herbicides - Pel que sembla, com si res hagués passat, objectivament Tot i que les plantes ja estan total i completament morta sense cap signe de metabolisme, i aquest fet seria detectable objectivament cert, Quan viatge, però en el camp, que està prenent un laboratori químic en una bossa ...

 

Un cas similar va ser fotografiat ja el 2008 - era una descàrrega de llamp a la boca de reg i la mort total del cultiu (ordi) en llocs just per sobre del tub de metall emmagatzemat sota terra. (foto) Quant de temps durarà la flor recollit en l'aspecte gerro com viure? (Les flors de Sempreviva per sempre)

 

Alta octubre de 2011:

com un exemple de la lentitud dels processos de les plantes d'interior poden servir a l'herba groguenca a l'hipòdrom de Pardubice a la tardor del 2011 - Com s'ha indicat, l'aplicació d'herbicides ha d'haver passat com a mínim una setmana abans de groc. Per cert, és possible que fins i tot ha succeït a un llamp va caure sobre l'herba, una tempesta de tardor poc va ser observable. Podria ser fins i tot més llarg que un mes abans de pastura groguenc. Caldria preguntar als meteoròlegs. Si realment succeir a una descàrrega de llamp, els treballadors de carrera després es va adonar, encara que no tenen un estat just al costat d'ell, afortunadament per a ells. També podria deixar un impacte en alguns arbres en peu allà (signes del cop a la tribu, branques caigudes). Els herbicides no es van observar. El tema és molt interessant per a tots, no es va crear una pàgina especial. Si realment havia de passar i un raig va colpejar l'herba mor del tot amb el temps, però el lloc serà molt fàcil Capaç de tornar a sembrar, sense cap tipus de conseqüències que sobre l'herba nova. Veure pàgina anomenada Pardubice - cercles d'herba.

 

Per què els exploradors de cultiu cercles fenomen es òbviament no vol posar els fets en context tesi, quan en el lloc es troba molt sovint una sèrie de fenòmens molt interessants, que poden ser absolutament sense excepció amb tots mezi inclosos els fenòmens que acompanyen i Després de la descàrrega del llamp ?

 

El mal funcionament dels dispositius electrònics - Restes de l'electricitat estàtica.

 

Compass - per LIRM instància (veure wiki). Possible també trobar per exemple en Uman : La descàrrega del llamp , pàgina 7 (L'Era Moderna)

... "El mesurament de corrent de llamp primer van ser fetes per Pockels (1897, 1898, 1900) a Alemanya. Analitzar el camp magnètic residual induïda en basalt pel corrent del llamp proper i en fer-ho, va ser capaç d'estimar els valors dels corrents" ...  

(Nota - Abans de 1900, estaven caminant pels camps de cultiu per sobre del subsòl basalt amb una brúixola i un magnetòmetre, i no es va sorprendre de totes maneres que els llocs que van ser afectats recentment per un llamp, i allà apareix la desviació del camp magnètic normal Ho va ser. És possible preguntar-se, o llegir alguns llibres una mica ...)

 

Els animals morts, insectes - morts per xoc elèctric, en el cas dels insectes de vegades pot ser només el corrent induït. Com és que els insectes morts en les plantes no es troben en qualsevol lloc i cercles de les collites fins i tot qualsevol lloc amb aplanat de cultius (danyat, debilitat)? Com que, objectivament parlant, durant la primavera i l'estiu, els insectes es troben per tot arreu. Atès que es tracta en gairebé tots els casos, del temps llarg abans que el raig va colpejar el lloc alguna cosa que, o bé tots a combatre insectes en un refugi (tempesta que s'acostava, vent, pluja), o simplement volar lluny (vent fort), i de rentat. Els insectes morts amb ASI Les que es troben només en casos molt rars, on no s'havia convertit Això és molt estrany fenomen, com és el raig del no-res. Durant la investigació en diversos centenars d'ubicacions, on va ser assolit per un llamp el camp 2008 - 2010, va ser el lloc on els insectes morts també trobat, descobert només una vegada. D'altra banda que era un cas sec, on no hi ha necessitat de dubtar sobre la causa de la seva condició possible. Cada espècimen capturat d'insectes van rebre una dosi d'almenys un parell de joules d'energia, però potser molt més. No obstant això, les plantes de les que estaven situats probablement va sobreviure a tot això.

 

Les partícules d'òxid de ferro i de ferro a terra, potser també en la tija, espigues i grans: la reducció catòdica i piròlisi, les partícules podrien estar parcialment fos. Segons els informes que presenta el magnetisme, el que no és realment exclosos, Atès el que va passar allà. Exploradors mai justificar creïble, com el magnetisme seva suposada trobat o el va mesurar. Per cert, no hi ha realment cap necessitat de buscar l'origen meteorítico de ferro, en les terres agrícoles en si no només pel seu contingut natural en una sola hectàrea i només fins a una profunditat de 10 cm Contained de 7.500 a 10.000 tones. Si la terra agrícola serà en algun moment fins i tot momentàniament exposat a uns 30.000 graus C, i un corrent elèctric que de vegades en excés de cinc-cents mil ampers, algunes partícules de refosa (reduïda) de ferro en dubte és possible trobar-hi. Res ni ningú prevenir a ningú, per tractar de fer alguna cosa semblant al laboratori, Achieve Certament alguns resultats amb temperatures molt més baixes i corrents. (photo) Seguint l'experiment no es va dur a terme amb un sòl agrícola, però pot servir com una demostració objecte. La foto és òxid de ferro pur, precipitar de la solució de clorur fèrric per amoníac, es va rentar amb aigua destil · lada i es va assecar. Al costat esquerre en el seu estat original i a la dreta després de l'exposició repetida a les espurnes d'una intensitat de 0,03 rodó J, 2500 V en la seva proximitat immediata (ambdós són una i la mateixa mostra abans i després de l'experiment). El canvi de color pot ser causada per una reducció parcial o modificació canviat, no s'ha investigat encara més a prop. Quantitat de Fe2O3 va ser d'un 0,3 grams i la quantitat d'espurnes Diverses desenes de. L'experiment és bastant fàcilment executable i repetible en qualsevol moment. Aprovació de la gestió d'energia utilitzada en l'experiment amb 10 Aproximadament 12 vegades menys que la mitjana d'energia del llampec (milers de milions de vegades, o milió de milions de vegades més baixes). Possible imaginar que fins i tot "una mica i" Stronger Than descàrregues, segons es descriu en l'experiment (1000 vegades, 10000 vegades) seria triat mitjà qualitatiu realitzat amb molt més extensa i canvis quantitatius. Fe es troba en els sòls agrícoles en l'equivalent a poc més del 3%, principalment com òxids hidratats. 

 

L'aparició de diversos verins i substàncies químiques nocives. Encara que mai els visitants dels cercles de les collites realitzades, però els seus testimonis i experiències de qualsevol toxicòleg no té el més mínim dubte, i que ha de ser cuidat, però informar de força. Molts visitants descriure els símptomes clàssics d'intoxicació per substàncies químiques diferents o accions perilloses de substàncies al · lucinògenes - causada per l'activitat i la transferència de vasta quantitat d'energia elèctrica, que és capaç de convertir centenars de quilos d'allí completament inofensives substàncies naturals originalment situats allà per una molt substàncies químiques perilloses. Temperatura d'electròlisi, alt, pressió alta, la piròlisi, l'alta pressió i alta temperatura de dissociació, els processos tèrmics i la seva combinació i molts processos Volgende altres. Al lloc es pot produir principalment quantitats significativament més elevades de productes químics tesi: Diòxid de carboni CO2 (concentracions letals d'un 20% en l'aire), monòxid de carboni CO (concentració letal en l'aire una mica més del 0,2%), cianur d'hidrogen o cianurs ( LD voltant de 300 mg). Serà precisat. A més d'això tres exemples esmentats poden ocórrer ALTAMENT hi ha milers d'altres productes químics perillosos. Poden sorgir a través dels processos enumerats El sol de molt altra manera el que es troba de forma natural a terra en una forma completament inofensiu. Aleatòries pot ser identificat per organofosforats exemple.

 

La reclamació no s'ha verificat experimentalment, és única i exclusivament per endevinar el que diu educació. Qualsevol persona a qui li agradaria dir que no hi ha res d'això, no es va produir o no passarà allà, pot intentar portar-la a terme prop d'algun patró en el futur. Atès que aquesta és una afirmació molt greu, s'afegeix aquí el temps en detall molts altres símptomes d'enverinament Principalment theese tres productes químics enumerats (en alguns altres llocs que ja cotitzen). La gran majoria d'ells van ser descrits en les diverses formes de percepcions, sensacions, sentiments, impressions i gustos i fins i tot al · lucinacions dels visitants de cercles de les collites en els últims anys en les àrees dels patrons documentats presenciat. Com a exemple - sabor metàl · lic a la boca - per exemple típic d'intoxicació per cianur, però també molts altres verins extremadament perilloses. Cianurs (en el cas de HCN cianur d'hidrogen) es seleccionaran en primer lloc com el cas més típic perquè, que els seus tres components - H, C, N també, que aquest lloc és, enterament, sens dubte, aquest innegable, i per al descàrrega d'un llamp i la seva energia no és cap problema Probable particularment gran connectar entre si ("cuinar en un autoclau sota terra natural"). Per tant alguns cercles dels cultius visitants poden pertànyer a un grup molt rar de persones, que van ser capaços de descriure els seus sentiments i compartir-los amb algú sobre ells després de la intoxicació per cianur. La gran majoria de la gent, que mai van ser enverinats pels ions cianur, van ser capaços de compartir amb algú sobre els seus sentiments, el temps gairebé mai molt més que uns pocs segons, no més de dos minuts.

 

va afegir novembre 2011

D'acord amb alguns llocs en el testimoni dels cercles dels cultius es produeixen ocasionalment individus, que "ensumen el terra" (com es descriu en "Bara accions Klara" (CZ) o alguna cosa així). Aquests són probablement els individus que tracten d'actuar com un canari en una gàbia en marxa fins al fons de la mina. (Nan Roig, sèrie 8 ep 4 -. Kassandra)

 

Monòxid de carboni i diòxid de carboni formen un subgrup especial dels productes químics tòxics, que poden ser, en alguns casos, fins i tot es va originar durant la visita in situ dels cultius Explorers cercles, molts dies després de la descàrrega del llamp. Al metro per sota del arada profund poden ser presents diversos objectes de fusta - part dels edificis originals, va fer caure arbres sistemes d'arrels, dipòsits d'humus o torba. Qualsevol d'aquests articles pot ser encesa pel pas dels raigs, fins i tot en un estat d'humitat molt alta, i gravar (cremar) nombre de dies, similar a la pica de la producció de carbó vegetal, sense sent aquesta condició per sobre del sòl no importa com significativament manifestada, i es va observar. Una cosa probablement podria ser detectat per les càmeres termogràfiques, que certament haurien també mostrar molt sobre la calor, es va dissipar al metro només a partir de l'energia conduïda i corrent elèctric. Les càmeres termogràfiques (termografia) mai ha estat usat en àrees on els cercles dels cultius es troben, de manera que, estimats investigadors, no en anys futurs dubti en provar-ho! Aquest és un mètode molt adequat d'observació, de manera que va cridar a distància, de manera que l'observador no es lliura a tots els perills potencials que poden ocórrer en el lloc. Per més pobre Explorers serà en algun lloc en el lloc capaç de trobar i descripció relativament detallada, com utilitzar i càmera relativament simple i barat (<$ 100) i una càmera termogràfica (> $ 3000) que és possible identificar almenys una més de subministrament de calor emmagatzemada sota terra a causa de la corrent elèctrica conduïda i dissipada.

 

Afegit la tardor de 2011: Com les anomalies que apareixen en els cercles de les collites són llocs de vegades es descriu vehicles de motor fracassos en els seus voltants, potser fins i tot avions es mouen sobre ells. Motors per a les seves activitats mitjançant una sèrie de dispositius electrònics que es poden veure influenciats per l'electricitat estàtica i la inducció residual, com es descriu en un altre lloc. L'electricitat estàtica pot també interfereixen directament amb el funcionament del sistema d'encesa. L'electricitat estàtica, que pot ser descàrrega del llamp sec després d'un temps a l'atzar emmagatzemats condensador subterrani natural aïllat per dielèctric d'alta eficiència (algunes pedres) pot representar molts quilowatts-hora (megajoules). En els condensadors convencionals en equip amb emmagatzemats al pont i algunes, excepcionalment milijoules una mica més, la majoria de les vegades molt menys. Una altra possible causa de la insuficiència dels motors de combustió interna en els llocs descrits podrien ser el fet que no cal que es presenti la quantitat d'oxigen contingut en l'aire (percentatge) que els dispositius similars que requereixen, i les operacions sense problemes. Disminució del percentatge d'oxigen també pot causar fallada dels dispositius que s'executen en aquest lloc, igual que els organismes humans i animals. Aquestes falles són sovint descrit també. Similars com en molts casos en aquest lloc, és (només) Principalment (no gaire) conjectura.

 

Gairebé cada grup o persona, que tracten de pagar ni tan sols una mica d'atenció, a Internet o en un llibre amb el fenomen dels cercles dels cultius, dedica almenys una pàgina web o un capítol d'un llibre "sense explicació" fenòmens al lloc del descobriment , mentre que absolutament sense excepció, absolutament tots tesi fenòmens aparentment inexplicables es pot explicar a través de l'acció de la descàrrega elèctrica molt intensa a prop del seu lloc de descobriment temps curt abans, i l'exposició a pols electrostàtica i electromagnètica molt fort, igual que la descàrrega del llamp és. Veure anomalies .

 

Un altre capítol dels cercles de "fenòmens inexplicables" dels cultius des del punt de vista de les anomalies dels cultius Explorers '", que per ara serà completament deixats de banda. Per exemple, en el cas dels nodes doblats i ampliada és una reacció absolutament normal de temps debilitat i més aplanada (danyat, debilitat) (a terra) les plantes, pel que en realitat no són cap anomalia en absolut, vegi Nodes .

 

 

Fins i tot les llums probablement s'expliqui pels efectes residuals de l'electricitat estàtica i l'energia subterrània altre - els abocaments, dimecres Foc de Elmo, espurnes. En substàncies orgàniques presents subterrània pot també Aixeca't Igual que alguns gas dels pantans, CO, H 2 , O 3 , també alguns dels que tenen àtoms altament ionitzats i les molècules. Llums misterioses estan provocats per la imaginació vívida massa d'observadors. Principalment a causa del fet relativament fàcil de verificar, aquest percentatge considerable d'ells podria ser realment "sota alguna influència". Només en part per la seva pròpia culpa. Al lloc es pot produir, a més d'altres compostos químics secs ( veure ), que els seus cervells poden treballar en completament diferent "engranatge" de temperatura com de costum, així que no cal preguntar-se, en alguns casos, que podien veure que les coses han succeït en absolut.

 

Sovint hi ha consideracions sobre la possibilitat d'un efecte llampec de la bola, cercle anàlegs - ball veu molt usable. La realitat s'assembla molt probabilitat tenen de ser més simple, la presència d'un llamp en bola en el lloc probablement no és necessari en absolut. És molt probable que només era un dels molt tradicionals, usats molt sovint carrerons sense sortida de la humanitat en tractar de "explicació d'un fenomen inexplicable per un altre, sovint més inexplicable." Aliens probablement seria capaç d'explicar llargues històries sobre això.

 

Per cert, encara que només siguin unes condicions molt rares, que es descriu en desenes de pàgines i paràgrafs centenars d'aquest lloc web, els cercles de les collites són probabilitats de poder creat per qualsevol llamp. Totes les forces de la font puntual, lineal també fonts incideix perpendicularment, difondre en ones circulars a la superfície a la qual es van veure afectats. Tal superfície és més comunament el límit de la fase. La superfície del camp de blat de moro a una altura on les tiges assolir, pot considerar com una aproximació molt exacta de la interfície de fase. Onades de vent pot viatjar en la seva superfície, així com les ones sobre l'aigua (youtube - onades de vent). Així com l'impacte de qualsevol element en l'aigua crea una ones circulars, i diversos elements Crea interferir les ones circulars, l'impacte de diversos braços de la descàrrega del llamp a la mateixa, a molt curta distància l'un de l'altre, en el mateix moment o en intervals de deu centenars de mil · lisegons, creu en la superfície del cultiu interferir les ones circulars, que poden arribar, i per tant fixar altres descàrregues posteriors, que juntament també pot ressonar i crear interferències. Les descàrregues posteriors de l'electricitat és conduïda principalment per les estructures creades temporalment de tiges de cultius inclinats que tenen resistència a diversos milers de vegades menor que la de peu, perquè el que hi ha molts més punts de contacte entre ells i són molt més fortament atapeïts. Crea una estructura temporal, per exemple, la simulació dels cercles a l'aigua, amb plantes ubicades a l'interior que ells rebran molt més gran de la quantitat d'energia de la descàrrega posterior. Immediatament després de la remissió de tots els impulsos mecànics, que es refereixen a: Per complet restaurar gràcies a l'elasticitat de la seva la seva pròpia posició original. La "imatge", que es crea en el seu interior així per la seva major dany en contra de les plantes en el seu entorn immediat, és completament invisible, latent. Els seus Augmenta el dany amb el temps a causa dels processos de creixement, que s'estan produint en ells, i les tiges es debiliten contínuament fins que finalment doblegar cap avall - es va presentar `serà (danyat, debilitat). La qual cosa en realitat només és realment passar que la visualització de regular, però també qualsevol patró irregular. El problema amb ell o que aviat seran elaborats amb més detall en altres pàgines del web, com Microsoft Cronologia i subpàgines.

 

Afegit la tardor de 2011:

A causa de les propietats específiques de l'ordi pot ser de vegades un patró visible abans de allotjament (nocius, debilitament), que és el cas del patró ..., (photo) En el qual les tiges no estan a terra en absolut, que es mantenen en peu bastant perpendicularment. El patró és visible, principalment a causa de la inclinació de l'orella i les fulles més superiors i a una posició completament diferent en comparació, a les plantes circumdants. Això és en realitat un equivalent o una forma de plantes marciment de distància, també allotjament (debilitament perjudicial,) és en realitat només una forma de marciment Certa distància, el terreny són gairebé flexió i significativament danyat i debilitat per tant (marcit) plantes. De la mateixa manera es pot comportar també el full superior sol (photo) Potser fins i tot en altres cereals. Es descriu el comportament de les orelles és en realitat una especialitat de l'ordi. Amb molt més detall serà de nou en el lloc Cronologia i altres. Aquest no és un cas únic de cercles de les collites, quan l'ordi demostrat un comportament similar, però és més aviat una excepció, Al llarg de la llarga història dels cercles dels cultius en prop de 30 anys, va passar només uns pocs casos similars. L'ordi ia Capaç Demostrar un comportament similar i probablement molt sovint, especialment en el període de maig a juny. Potser Principalment en el període immediatament abans i després de la partida completa - ordi de primavera, a mitjans de maig. Evita que res en aquest sentit es faria en el futur i nombre estadísticament significatiu d'observacions addicionals, però no hi ha Nees per fer-les només en els patrons regulars. També és possible, que en els patrons d'ordi es troben en la majoria dels casos massa tard, just després de allotjament (danyar, debilitar), però seria possible trobar abans. També és possible, que el període d'orelles inclinades només en la majoria dels casos és realment molt curt i bastant impossible registrar. Pren molt més temps només en casos molt singulars, a causa de la possible contribució d'algun altre, per exemple de l' efecte de la tensió superficial de l'aigua , que ajuda a les tiges per estar més temps.

 

Potser és més del 99% segur, que aguaita en el patró esmentat més endavant inclinar fins a terra, com en tots els altres casos, però més tard fotografies en qualsevol lloc de cultiu Explorers cercles mai va aparèixer. Per què, en referència a: quan ja tenen "tot fet". Fins i tot després de més de 30 anys d'investigació, no es van adonar, que segueixen la història, que sovint ja han començat diversos mesos abans que vinguessin a fer fotos i es perllonga durant diversos mesos després, fins a la collita i després, sempre hi ha alguna cosa nova que fotografia, sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir, els canvis observables han tingut lloc gairebé cada dia. Fins i tot una fotografia setmanal seria suficient. Potser, en referència a: es pot trobar algun visitant, que va visitar i fotografiar la figura més tard.

 

Vortex anell molt sovint es presenta després d'una explosió convencional just per sobre del sòl o en l'aire, absolutament sempre després nuclear, i molt sovint, probablement es crearia durant diversos segons després de la descàrrega del llamp, ja que el que estava passant allà des del punt de vista mecànic. Immediatament després de la descàrrega del llamp es pot moure per sobre del seu punt d'impacte i l'anell de vòrtex de metres a desenes de metres de diàmetre, que conté una gran quantitat de quantitat de càrrega elèctrica, i en certs moments pot "imprimir" a l'estructura per sota (de cultius). No pot moure fins a diversos anells en les proximitats, concèntric i excèntric, els seus càrrecs poden sumar i restar. En comparar algunes de les seves formes pot suggerir una idea d'alguns d'ells que seria creat per un conjunt bastant complex de anells de vòrtex, que es mou sobre la terra en diferents direccions, i les parts és mostrat en certs moments de l'estructura de la collita. Poden estar inclinat sota diferents angles.

 

Encara és només una consideració molt teòrics. En alguns altres llocs Certament hi haurà molt escrit sobre això. Vortex anell és molt sovint observat certes Immediatament després de les explosions. ((photo/) En el punt on la descàrrega elèctrica passa, hi ha en curs explosió processos molt similars. De fet, molt pocs dels observadors que són capaços de deixar lloc sec utilitzant les seves pròpies cames (vius). Alguns altres detalls estaran aquí .

 

només per als lectors anglesos:

Estava ennuvolat matí de febrer, un dia, i igual que qualsevol altre, i res absolutament ha indicat, que en realitat molt aviat que només podran venir una solució a un dels misteris de la més gran de la humanitat del segle 20, que sense cap indici de solució Continua fins al vint primer segle. Els programes van ser programats, els documents van ser documentats, registres van ser gravats, pel · lícules es van filmar i van fotografiar fotografies. Materials de projecció afegit als dispositius de projecció, els camins de transmissió activa, receptors rebut, la transmissió de tubs preescalfat. Era el 12 de febrer de 2008 ... To be continued ...

 

Fi de la Part 1

 

 

          Part 1         Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z