Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles Benátecká Vrutice . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Lightning registrat visualment i acústicament i electrònicament, 1800 m del punt d'impacte. Lloc visitat després de poques hores (<3)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

El científic està motivat principalment per la curiositat i el desig de la veritat. I.Langmuir
Els homes són només tan bo com el seu desenvolupament tècnic que els permet ser. G.Orwell
Un pessimista pot veure la dificultat en cada oportunitat, un optimista veu l'oportunitat en cada dificultat.  W.Churchill

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Controll immediata del punt d'atac llampec, 3 hores després del llamp.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Va ser una tempesta acompanyada per una forta pluja extraordinària. Ubicació visitat després de dues o tres hores, presentat `serà (danyat, debilitat) estimat àrea el 80% del camp total. Sense modificar camps del voltant, gairebé sense aplanat cultiu (danyat, debilitat), fins i tot els més propers veïns a través de la ruta de camp. Més aviat, el seu estat inalterat des d'allí es va presentar `serà (danyat, debilitat) àrees abans, tots registren contínuament i documentat. Consultat amb un pagès de la zona, controlant l'estat del camp immediatament després de la tempesta, va trobar que abans de la tempesta no era al camp i fins el full. La resta del terreny d'una mica més d'un 95% va presentar `serà (danyat, debilitat) Volgende a les pròximes setmanes.

 

Les fotografies preses a més d'una opció de dues hores després de la presa elèctrica. Gràcies a la informació d'agricultor local, no havia allotjament (debilitament perjudicial,) Que camp abans de tempesta. Altres camps adjacents, només aquest, es va mantenir gairebé sense aprofitar. Lightning no colpejar molt fort (6000 A pic, potser anomenat "una mica"), però la pluja era molt fort i extremadament fort, diverses desenes de mil · límetres Durant les pluges de menys d'una hora. Potser canviat significativament (baixada) la resistència elèctrica de la superfície de la terra, les plantes també, i gràcies a seques que es convertiria en un canvis extensius en qüestió de minuts, ja que el corrent elèctric passa a través de la superfície del camp sencer. Gràcies a que van ser afectades realment per les plantes elèctriques en gairebé tota la superfície.

 

In the course of approximately 30 minutes fell several tens mm of rainfall, flattened entire field of approximate area of 6 hectares, very irregular in shape. Photo accompanying this paragraph was taken at the same location four days later. Consultation with a local farmer, who was on the spot and controlled the effects of storms, revealed that before a storm on the rest on the earth or straw. As has stated during the harvest will have to combine the assist guys with pitchforks. Grain (barley) almost completely flattened, 80-90%, in areas that have not been flattened distributed very randomly. The surrounding fields untouched, or their status unchanged, before their status verified several times and checked regularly. Including nearest, distant only about the width of field paths, hails would be unable to hit so selectively in a single field, yet so irregular.

 

Lightning era possible veure i sentir Volgende trons, tempesta Durant quedar agradable i rodó en una línia recta des del lloc del laboratori. (El punt d'arribada exatctly 1800m)

 

Una vegada més cal destacar, tot i les precipitacions extremes són altres camps verges, però el camp es veu afectat per un llamp `serà presentat (danyat, debilitat) gairebé per complet tota la seva superfície (estimada en més del 80%). El camp té una forma relativament complexa, i veure que acompanya croquis, per la qual cosa és gairebé impossible fenomen meteorològic i locals i la seva acció local perquè només afectava la matèria, sense interferència apreciable dels camps veïns, separats només per un camí de camp.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Sóc molt intel · ligent. Jo sóc capaç de fer tot el que em va posar. He llançat un perfum i vull la meva pròpia cadena hotelera. Estic vivint rosses no són a prova de tontos.  Paris Hilton
M'encanten els experiments ximples. Sempre estic fent. C.Darwin
La venjança és dolça i no engreixa. Alfred Hitchcock
z