Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles Unsorted contextos-2 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Part 1        Part 2         Part 3        Part 4        Part 5  

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com 

 

Part 2

 

 

Ella mateixa Lucy Pringle, un dels fenòmens més famós documentalista, entre altres coses, s'ocupa d'un misteriós electromagnètica i esdeveniments electrostàtics al punt de trobar el fenomen dels cercles dels cultius ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! entrevista a algun lloc amb data de 2001, esmentat en molts programes sobre cercles de les collites i les entrevistes amb LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Va molt notable psicòleg recorda notes de les entrevistes amb les persones sota la influència de drogues 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Completament els mateixos fenòmens i efectes 

 

part del text de http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identificat diverses sensacions inusuals de les persones presents al lloc dels cercles de les collites)  

 

llista de categories i els seus efectes sobre la salut: 

 * Oral - gust (metàl · lic), mal de dents, set inusual 

 * Cranial - mals de cap 

 Ocular * - canvis en la visió, al · lucinacions 

 * Auditiva 

 * Intestinal - nàusees, diarrea, fam sobtada, etc. 

 Sistèmic * - marejos, debilitat dels genolls, dolor en les cames, etc. 

 * Mental - Els processos de pensament afectats, a curt termini la pèrdua de memòria, sentiments de pànic, el terror, la maldat, la pau, l'amor i la llum, la desorientació i el sentit de la Presència  

(Fi de la cita) 

 

absolutament tots, sense excepció, són clàssics, gairebé tots els casos de llibres de text de les drogues, o la síndrome d'intoxicació per una varietat de productes químics. Cal assenyalar que, a causa del que ell s'havia convertit recentment Aquest lloc just per sobre del sòl i en l'esdeveniment subterrani poc profund, realment, realment no és sorprenent. Havia estat treballant en una àrea de desenes de quadrats diversos mil · límetres (o el volum de metres cúbics pocs) diversos milions o fins i tot milers de milions o més de la planta d'energia Temelin alhora, si més no per unes poques milionèsimes de segon ( de mitjana 100) 

 

Molt sovint que els testimonis relaten una varietat de síndromes se'n va, el dolor i disminuir en general se senten més saludables. No és d'estranyar, ja que el en els seus cossos Aquests moments són més probable afrontar alguns problemes completament diferents. Si algú cau a l'aigua, sens dubte durant la fracció de segon s'ha oblidat per complet que tenia gana, que sentia dolor al costat o que tenia un tic a l'ull. 

 

"Moltes dones diuen haver patit cicles menstruals anormals i problemes postmenopàusiques després d'entrar en un cercle de la collita genuí"  

exactament els mateixos símptomes que ocorren després de la ingestió de drogues o intoxicació química ...  

 

Lucy: Crec que és el resultat dels camps electromagnètics que es troben dins del cercle de la collita. Lucy sap que dins dels cercles de les collites és (era) el camp electromagnètic, però no es busca, com podria sorgir. Sí, Lucy, no havia arxiu electromagnètic enorme ... dels raigs. I hi ha encara potser centenars de quilograms productes químics molt perillosos, com les drogues o de la mateixa manera, fins i tot molt pitjors. Gasos, ions, molècules perilloses i megajoules de metro restant d'electricitat estàtica. Efecte també anomenat LIRM - Lightning Magnetisme induït restant - no és tan perillós.  

 

D'acord amb la descripció Són símptomes absolutament clàssics d'intoxicació amb substàncies al · lucinògenes o verins. Cal tenir en compte, que el lloc estava a una fracció de mil · lisegon irradiada en la superfície i sota terra s'asseca un Monto de poder, a la qual el tren de càrrega en camió i es va dirigir a desenes de grans dimensions (camió complet carregat, ronda 40 tones) centenars o milers de quilòmetres. Potser no és molt profund sota terra i ha creat gran quantitat d'emissions de contaminants. Entre ells poden estar presents però una mica sec com el monòxid de carboni, però a part de la qual encara ....... ions, el que en realitat només per trobar només per "endurit". Incloent extremadament perillós i verins substàncies al · lucinògenes, desenes de quilograms o més, dels que cada persona en un clar estat d'ànim que havia fugit tan lluny com sigui possible. En addició, encara pot ser emmagatzemat i significatiu de la quantitat d'electricitat estàtica residual (mesurable - photo) El que planteja majors manipulacions - "Auditiva" (diverses sensacions sonores, esquerdes) i pot causar una varietat de luminescència. Energia estàtica residual pot continuar creant productes químics perillosos. Al metro pot cremar durant dies seguits Diversos allà presents fusta, humus, torba o qüestions similars, i així contínuament Especialment afegir CO2 i CO 

 

Tingueu en compte que els "auditors". Acumulada d'energia elèctrica subterrània (desenes de kilowatts-hora o més), immediatament va canviar a la calor, pot causar una diferència de pressió gran, que és capaç de crear molt més notable i significatiu sons. Gasos o fluids subterranis pot fluir per molts dies dels llocs amb major temperatura i pressió als altres, els sons també crear. Subterranis que apareixen sòlids (roques, pedres, còdols) pot tenir en la reducció i augment dels canvis de temperatura el volum, i la fricció es produeix entre ells, que indueix sona una altra vegada. Globus amb descàrregues elèctriques després de només aquí i allà una mica de "sorolls a l'abdomen" (metre). El procés és realment molt semblant al que passa a l'estómac, per exemple, després de menjar en excés o flatulència. Hi també a les transferències de materials progrés d'un lloc a un altre, amb diferents pressions, en estat líquid o gasós. 

 

La notificació dels expedients són susceptibles d'incitar a confusions entre els cercles dels cultius a molts exploradors, però el primer i l'únic que, sempre ha de visitar qualsevol cercle de la collita acabat de descobrir, ha de ser personal fix de laboratori de toxicologia acreditat (equipat amb roba de protecció adequada, màscares i dispositius de mesura ), i només després de molts dies des del descobriment de patrons que només es poden emetre i decisió - que se li permet entrar en aquest lloc, la concentració de vapors tòxics i perillosos no excedeixi d'un límit perillós. La investigació dels cercles dels cultius gràcies Potser seria que és molt més car, però el que és barat avui en dia. Sens dubte millor que si molts individus a l'atzar de theirselves fet completament involuntària i inconscientment conillets d'índies i provat i "sabor metàl · lic a la boca", al punt en què els cercles de les collites s'observa, mentre que el sabor metàl · lic és típic d'alguns poissons extremadament perilloses, entre També molts altres ........).  

 

Gairebé totes les persones que han estat enverinats per qualsevol producte químic, fins i tot amb una dosi letal, i es van curar amb èxit d'aquest estat, alguns descriuen sentiments de cridanerament similar al que el mateix que l'anterior.  

 

La gran majoria dels mortals substàncies tòxiques aplicades en dosis per sota del llindar d'intoxicació (subletal) causa símptomes similars a l'exposició al fàrmac, mentre que les drogues causen la mort sobredosi. Quan utilitzeu alguna de les drogues és com una qüestió de fet i la dosi aplicada de Sublimity mortals substàncies verinoses. Poseu juntament amb l'efecte de mysteriosity, complexitat, incomprensibilitat, i el patró de les ments temible acaba de descobrir el fenomen dels cercles dels cultius Explorers Debilitat de moment i fins a la varietat de substàncies perjudicials per a la salut, i tot això fins i tot en combinació amb un altre fàrmac, en lloc l'epinefrina (també drogues), tipus d'oportunitat de drogues en contacte amb una cosa aliena, eteri, inexplicable, no produïble per la gent (de fet veritable), extra-dimensional, paranormal, no és d'estranyar Aquest moment en què ells no són capaços de pensar racionalment i de manera realista . Anem a deixar-los polz El seu imperi, parcialment acte-creada per ells, que hagi meditar i crear la seva pròpia il · lusió sobre els extraterrestres i mysteriosity. Però nosaltres mateixos en comptes deixar per sempre aquest imperi del sobrenatural, i continuarà Principalment es centren en la reflexió real.  

 

Només a través de l'exposició a les drogues sequeres Sospita del paranormal i mysteriosity és possible explicar, que els exploradors narcosed sec són capaços d'explicar l'efecte de nodes prolongats i doblegada per l'acció d'una "força", gràcies a que estan canviat d'aquesta manera. cercles de les collites Explorers ha de ser molt suaument anunciar que no hi havia altres forces que actuen temperatura com l'atracció de la Terra, i un fenomen que es doblega i nodes trams Anomenat geotropisme negatiu i per mitjà de nodes (La seva curvatura) està tractant de corregir l' aplatament (danyar, afeblir ) de plantes - tractant de redreçar la planta que està estirat a terra i sembla que només i únicament després de la seva doblat a terra, o durant aquest. El procés no pot durar només uns minuts o unes hores, però un nombre de dies o fins i tot setmanes. Bé, crec collita Explorers cercles fenomen que té lloc gràcies a l'acció de forces desconegudes o formes d'energia, els nodes es doblega o es prolonga uns pocs segons a desenes de segons i per tant causa allotjament (danyar, debilitar) de les plantes. En alguns llocs, fins i tot hi ha vegades en nanosegons, com "observats". Havia de ser realment interessant "observació".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "allargament node (l'estirament) Això és un efecte permanent causada per les energies de formació" "En algunes formacions en els cultius del sistema d'energia involucrada és prou intens com per a causar la flexió d'aquest apical (part superior) de node " , és a dir, les forces de tenir efecte en les plantes, alguns nodes d'incendis, i en conseqüència perllongar altres plantes es va presentar `serà (tiges doblats a terra). No, no, no, mai, mai, mai, mal, mal, mal. 

 

El propòsit i el principi de funcionament dels nodes (nodes tija) en el cultiu de la planta de Reliable explicar a ningú que els estudiants de primer any de qualsevol mitjà (als Estats Units d'altura) agrícola escola. Un dels nodes de la funció de la planta (Poaceae, però gairebé totes les altres plantes), així com l'anivellament de les desviacions de la direcció vertical de creixement, això es fa per extensió dels mateixos en el punt, que és l'oposat a la desviació de la direcció vertical (drawing) I el canvi és irreversible (això es fa mitjançant l'augment del nombre dels seus cèl · lules no, mida i forma). Si la planta aconsegueix completament redreçar, en primer lloc redreçar nodes doblats ha de ser posterior multiplicació de les cèl · lules en el costat oposat, i així romandre notable allargat (drawing) Si la planta està tan debilitat, que no li permet aixecar més, ningú per dir-li de tota manera nodes, i ells estan permanentment extendig (en un intent d'elevar la planta, que falla). Sovint es produeixen i la combinació d'ambdós fenòmens, quan la planta està tan debilitat, especialment en la part més baixa, diguem que els dos primers nodes inferiors a la terra ja no tenen el poder suficient per aixecar la planta, només estenent així, però altres són capaços de Almenys es planteja la part restant de la planta a la direcció vertical (photo), El que ajudarà de manera significativa Quan es cullen, drawing principle. Molt similar als nodes, utilitzant un principi i Similars per aconseguir la mateixa funció pot comportar també gairebé tots els nodes sense tiges, tiges o després de les altres tribus de les plantes, i es produeixen naturalment les plantes Poaceae, fins i tot abans que en ells i una major diferenciació dels teixits . Així, en les tiges d'algunes plantes en els entrenusos, sense necessitat d'utilitzar només els nodes per aquesta funció. Un exemple és la rosella. Els seus entrenusos encara containng gran quantitat de teixits per meristenatic que pot realitzar la funció requerida, sense limitar-se als entrenusos. 

 

A més de la planta d'interior que es produeix en una àmplia gamma de substàncies tòxiques perquè immediatament després dels efectes del corrent elèctric, probablement hi té lloc al dia Volgende i "període de la migració", en aquesta tesi de substàncies tòxiques es va traslladar més cap a les parts més baixes de la planta, així que efectivament sacrificis per l'èxit de "criança de la prole", en aquest cas, dels grans de cereals processats i la millor preservació del codi genètic. Per contra, en la direcció oposada, cap amunt, els agents de viatges útil per a la terminació d'una maduració del gra èxit. Encara que no ho sembla i sembla que la planta està gairebé sec i l'estat adequat per a la collita en curs no només es controla assecant, els processos de maduració i el transport de fluids en curs fins a l'últim moment. Agricultors sap molt bé, per exemple ordi Això, si es cull abans de temps, encara no completament madures, Presa molts mesos per aconseguir una germinació òptima i equilibrada de gra.  

"Tal ordi té un llarg període de maduració després de la collita"  

Tecnologia de Producció de malt i cervesa , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, pàgina 34).  

 

Una àmplia gamma de processos que ocorren en les plantes que creixen en condicions adverses, també que es descriuen els casos d' allotjament (debilitament perjudicial,) plantes debilitades, es pot llegir a: 

Instruccions d'Estrès Vegetal Cultius anteriorment , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 ª  

Extractes del llibre se li donarà una sèrie de notes en altres llocs  

 

El fet bàsic que cal adonar-se que amb qualsevol presentat `serà (danyat, debilitat) collita es debilita en primer lloc, i cal trobar la causa d'aquest debilitament, i no hi ha absolutament cap necessitat de tenir cura dels estrangers (ET). Per al fenomen dels cercles de cultiu és, per descomptat Explorers Cal però molt bé gràcies, que s'assequen, encara que per ells, fenòmens comprensibles i explicables sent molt difícils, Derrocat per si mateixos en un munt més que suficient. El Qualsevol que mai vull tractar d'explicar el principi dels cercles dels cultius derivats, és clar, gràcies a la seva gran crèdit De vegades sento com una mostela al galliner, o un garrí en una franja de sègol. Només n'hi ha prou amb agafar un llibre intel · ligent, i tractar de començar amb l'explicació.  

 

No realment que actua sobre les plantes "potència energètica molt alta", però en realitat molt sovint diverses setmanes abans que el allotjament (danyar, debilitar). Era (molt probablement) la majoria de l'energia elèctrica, durant els quals va ser la "explosió electromagnètica" dins induïts per les plantes, en els seus teixits. Una altra part de l'energia pot ser subministrat amb la inducció electrostàtica, i l'altre de conduir la corrent elèctrica directa a través de gas altament ionitzat en la proximitat immediata de qualsevol descàrrega d'alt voltatge - photo, drawing - Aquí unes poques dècimes de mm, Rayo Diversos metres o desenes de metres (així com la descàrrega de corona, drawing). Una altra part de l'energia pot ser transferida Realització del corrent directa sota la superfície del sòl (principalment arrels), i amb el temps pot contribuir significativament al debilitament canvis electroquímics a terra. La intensitat de tots els fenòmens esmentats aturar completament acte en una certa distància, es redueix amb la distància des del punt d'impacte, fins que a certa distància s'aturi completament. Sense vent - un fenomen rar en una tempesta - i resistència uniformement distribuïda elèctrica del sòl pot ser el resultat cercle relativament precís. Fins i tot amb tots els possibles inexactituds però, és possible que el temps, l'efecte integral de diversos cercles no gaire precisos doblega junts una mica més precisa un, com ho ha perfeccionat a través d'un efecte dòmino. 

 

Cavitats d'expulsió, a picture from BLT(Coincidència de nom interessant - l'expulsió de la bretxa). No s'inclourà com un Objectiu evidència de cap efecte energia o força en absolut. Absolutament impossible el seu ús per això. És i serà explicat en detall molt més en molts altres paràgrafs i pàgines. Les deformacions de les plantes que es veuen a les fotos, també qualsevol manera semblant, no ha de ser causat per qualsevol acció de qualsevol força o poder algun, amb l'única excepció de les forces i pressions del creixement i l'assecat i gràcies Això està canviant les formes teixits i parts de plantes . Encara que els danys a les plantes realment seria capaç de participar també el pas d'inducció de corrent elèctric, electromagnètica i electrostàtica, forces mecàniques. Conducció de l'electricitat a través d'aire molt intensament ionitzat en la proximitat immediata dels abocaments. Molt semblant a la conducció del corrent elèctric a través de diversos gasos en qualsevol descàrrega o tub fluorescent. La descàrrega de corona - s'estén a una distància de diversos metres fins a desenes de metres, sense vent té una forma circular molt precisa, i el seu diàmetre depèn gairebé exclusivament de la intensitat del corrent que passa a través de (drawing). Pas voltatge (drawing). Valor mitjà de la resistivitat del terreny, segons CSN 332000-5-54 d'uns 100 ohms per metre. La resistivitat del sòl es defineix com la resistència activa del cub del sòl de vora 1 m mesurada entre les parets oposades.  

 

Per cert, un dany molt similars dels nodes es poden trobar en llocs on les tiges doblats purament mecànica (suaument, sense trencar) en gairebé 90 ° d'aquells que els nodes començar de nou pic igual a la posició vertical (1 ª i 2 ª de dalt , photo). Allà apareixerà danys similars i mecànics, fins i tot, les forces mecàniques que sorgeixen a causa de la pressió de la proliferació de cèl · lules dany acte nodes i petit, sense cap tipus de conseqüències importants per a la vitalitat de les plantes. Probablement això és degut a la, és un cas de canvis extrems en la direcció de creixement, gairebé 90 graus, en la majoria dels casos resol desviació angular nodes de diversos graus. (photo) 

 

Per tal d'intentar alguna cosa com això els Exploradors de cultius cercles fenomen existent creure, una altra opció que tractar de trobar theirselves, fins i tot en llocs on no serien del seu punt de vista en absolut. Per això és necessari convidar a tots els Exploradors sobri del fenomen dels cercles dels cultius que de vegades ells mateixos per fer un experiment conegut com assaig en blanc, o un experiment cec (també "correcció zero"). Un dels principis bàsics, àmpliament utilitzat especialment en un sentit i la investigació científica. Només deixa que alguns cultius créixer al laboratori sense l'exposició a qualsevol energia. En algun punt de canviar la seva direcció de creixement, l'única mitjançant la rotació del recipient en què creixen. Alguns d'ells són possibles després d'un cert temps enrere El seu retorn a la posició original. Així mateix, un altre tipus de solució en blanc és possible intentar - visitar els llocs amb molta irregularitat presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius, on, a partir del seu punt de vista, no estaven actuant les "energies extraterrestres", ni qualsevol altre, com per exemple i microones.  

 

D'altra banda, no només les drogues dels fenòmens transcendentals i sobrenaturals, paranormals o similars poden afectar els Exploradors del fenomen dels cercles dels cultius al lloc, pot ocórrer realment "estranys", curiosos, compostos anòmals i inusual, els radicals lliures, àtoms, molècules ionitzades i altra entremaliadura, que poden afectar el cervell humà De la mateixa manera com els fongs màgics en un aerosol 

 

La nostra estimada humanitat seria tard o d'hora ella mateixa explorar. Fet, cercles, i gairebé qualsevol altra forma regular o irregular en els cultius, completament certament molt més que 99.9999999% són generats per gràcies a les descàrregues de llamps, i no a través d'alguns individus Declaració d'auto-Misguided, és simplement un fet objectiu , i la humanitat és capaç de detectar realitat objectiva després de tot (de vegades), el que realment sap com. (Encara que això resol ja més de 30 anys i els resultats enlloc ...)  

En referència a: no importa, després de tot, de vegades era fins i tot molt pitjor ... 

 

Natural mimetisme (N º 1)

Un dels més importants i alhora provoca la més interessant, per què succeeix així - forces de la naturalesa utilitza un de la manera natural més espectacular de camuflatge, del que mai Les hi van arreglar per construir. Aquests són molt interessants i mimetisme natural, inimitable. Però és un fet molt relativament simple: els cercles de les collites són realment molt estrany que apareix a la mateixa hora en què van ser creats, és a dir, immediatament "després del fet" Encara que de vegades pot succeir, però probablement només excepcionalment realment molt. Just al contrari, la majoria dels patrons apareixen en la gran majoria de fins a diverses setmanes o fins i tot mesos després de l'hora, quan es van crear de fet, "Exposed" en l'estructura de la planta en el camp de l'energia del llamp descàrrega. L'ús de la paraula "Exposed" és en aquest cas molt correcte, la similitud amb el procés fotogràfic clàssic, o amb alguns dels seus predecessors, per exemple - el daguerreotip, és bastant útil i notable. Així com amb la fotografia, hi ha a la "capa sensible" de les plantes en el camp i ha creat la imatge latent completament invisible. La segona raó per la paraula "Exposed" és realment útil, fins i tot amb el fet que el patró es crea - Exposed - sota llampec similars shinigami per moltes fotos. Immediatament després de l'aprovació de la gestió estaria en el lloc localitzable només alguns fenòmens molt rars - insectes morts carbonitzats, plantes o plantes cables enredats en el remolí molt intensa rotació, de vegades, que té lloc després de la descàrrega del llamp i no dura més d'un segon. Així mateix, els canvis en els camps magnètics, els canvis tèrmics de l'electricitat subterrània, estàtic excés seria detectat immediatament. Finalment, però no menys important, (probablement, no determinat encara, encara és només una estimació) Nombre d'organismes químics nocius. aplanada (danyat, debilitat) Diversos cultius Apareix sobretot després de diverses setmanes, o fins i tot mesos, ja que l'opció dos. La gran majoria de les plantes És a dir Immediatament després del xoc diferenciar, torna a la seva posició original, i tot el que acaba de començar. Comencen a desaparèixer, sobretot gràcies a l'electricitat, que passa a través d'ells. També probablement es podria fer mal a algunes de les característiques seleccionades per un moviment brusc, i la seva esvaïment dura setmanes. El fet que sovint les plantes de peu durant molt temps en una posició vertical, probablement, molt més, del que hauria de ser permès per la constitució de planta solitària contínuament desapareixent, i amb un alt grau Seria probable que contribueixi tensió superficial de l'aigua . El seu allotjament (debilitament perjudicial,) que realment passa fins a diverses setmanes després que, per contra, en alguns casos pot arribar a ser fins molt ràpid en comparació amb el temps que va durar el seu debilitament. Mentre que el debilitament de les plantes es va perllongar durant setmanes, la seva flexió a terra pot arribar a ser fins i tot en el cas d'alguns patrons bastant grans amb relativa rapidesa, d'aquí a uns minuts. Com un fet molt notable contribució que de vegades pot probablement entrarà en vigor l' efecte dòmino . Molt sovint també causa del fet que algunes papallones volaven al voltant.  

 

Estimada humanitat!

La pròxima vegada no molt millor acceptar cap consell de demència senil.

Si no fos dement senil Aquests dos imbècils, D & D, que fa molt de temps en algun lloc de la taverna va fer una "confessió" Podria prendre dècades d'investigació una adreça completament diferent, igual que qualsevol altre clàssic i la ciència de debò. De tota manera, posteriorment humanitat Definitivament resoldre l'assumpte en si, per exemple, és possible YouTube i trobar un vídeo (potser Wylatovo?, No posis aquesta cara, algú trobi), on la gent està convocat per a un cercle de la collita acaba de descobrir, i a la distància és encara més possible veure en retirada tempesta ...  

 

A més, en el text s'esmenta també, que en alguna pel · lícula documental és un raonament expressat, perquè fossin raigs blaus i sprites vermells, que són les descàrregues atmosfèriques, però en l'alta atmosfera, descoberta fa relativament poc. Això és probablement una idea falsa. La seva distància és massa gran per induir a la superfície de la terra una cosa tan fortament fitada. Fins i tot ells sobre això es pot llegir en Lightning: Física i efectes , Rakov, Uman , p.  

 

Una altra raó per la humanitat sense dubte, resoldre el problema es troba en el món que serà cada vegada instal · lades en diversos llocs així anomenats càmeres web en viu (o almenys time-lapse càmeres), i fins i tot en llocs llunyans, i durant un període Podria algú fer una conclusió que els cercles de les collites són en realitat depèn del temps que els fenòmens anteriors, fins i tot si els cercles dels cultius aparèixer uns mesos més tard. 

 

L'última raó és que hi ha empreses com Microsoft Väisälä - Siemens (2011 - desconnectada de Siemens, només Väisälä sol), que tracten de mesurar l'impacte de la ubicació, tipus, polaritat i intensitat dels raigs, també amo d'una bases de dades extenses dels últims anys , i certament no serà un problema per a ells (si està interessat) que requereixen dades de seguiment. Per cert, les seves dades són molt precisos sovint, encara que van assenyalar i error de mesura com un diàmetre cercle al voltant de 180 m, sovint són molt més precisos, fins i tot menys de 10 m. Per això, la teoria de "CC-Rayo" es pot considerar com "verificable totalment al revés", i Fidli. La recopilació de dades sobre les descàrregues elèctriques (temps de descàrrega, les dades GPS al punt d'impacte, la polaritat, potència, tipus - cercles de les collites o CG). Per exemple, al centre d'Europa amb ofertes de T que CELDN - Central Lightning Xarxa Europea de Detecció de tot Europa, i després molts altres. Tots utilitzen una xarxa de detectors de Väisälä-Siemens o similars. Sens dubte serà molt interessant veure, quins patrons Finalment, contra tot pronòstic, es REALITZAR com "no fet per l'home", o genuí?  

 

En addició a això hi ha opcions a http://www.blitzortung.org   - pàgina d'un altre sistema de xarxa d'una Exploradors de punts d'impacte de llamps, que utilitzen la seva pròpia xarxa de detectors. Tot i que probablement no té una informació precisa sobre sec el lloc, però podrien afegir a les dades del problema interessants sencers.  

 

Una altra cosa és, (i de l'exactitud de mesura), que sovint només un llamp ramificat multiplicar (més els seus abocaments eventuals posteriors) és capaç de "regadora", una àrea de diverses hectàrees photo ( en el cas de descàrregues molt potents poden incloure també àrees Certament molt més gran). Segons les dades de la literatura (per exemple, anomenada Lightning: Física i efectes , Uman, Rakov ) és un fenomen no és inusual, Quan els braços ramificats d'un raig sol punts de cop fins a diversos quilòmetres l'un de l'altre. Un cop més - no hi ha més remei que posar en relleu el fet més important: la descàrrega del llamp al camp, on un patró regullar va ser trobat, es produeix de vegades fins i tot uns pocs dies, però és molt més probable fins i tot setmanes o mesos abans, que realment tiges es va ajupir .  

 

Els agricultors i els seus treballadors, fins i tot si ells van estar presents en l'aparició de patrons regulars i veure amb els seus propis ulls, mai li donarà totes les observacions publicitat secs, així com l'apreciació ja acabats patrons regulars en els seus camps, i sap molt bé per què. Des del seu punt de vista, només es va presentar `serà (danyat, debilitat) cultiu i res més, i assecar actitud és l'única correcta. El seu treball sempre ha estat i serà principalment tenir cura dels cultius (collita), i no es tracta d'una ximpleria. Un patró en un camp no és la collita. Ells estan interessats en qualsevol aplanat CTOP (danyat, debilitat) només sobre si serà possible collir més. Combineu conductor que va poder trobar patrons en el camp, i que es diu un periodista, immediatament perd la feina, i mai podrà trobar la mateixa feina una altra vegada. Les troballes de formes regulars en els camps mai vénen dels propis agricultors, sempre algú de "fora" (o "de dalt"), principalment de la sensacionalista el públic en general.  

 

Descrit com l'anterior, de manera que fins i tot després d'un llarg temps després de la descàrrega del llamp, En ​​el qual el debilitament de les tiges dura setmanes, el moment actual és probable allotjament (debilitament perjudicial,) de vegades realment només pren uns pocs minuts (efecte dominó), i de vegades fins i tot directament al davant de terroritzats observadors aleatoris (Stonehenge fractal). Per descomptat, pot ocórrer almenys la sequera i els casos, quan el cultiu es va presentar `serà (danyat, debilitat) gairebé immediatament després de la descàrrega del llamp, durant segons, minuts, hores, no més d'una opció, sinó més aviat es tracta d'un cas molt excepcional. Òbviament, depèn de la situació actual condició i grau de maduresa del gra, a la qual es dirigeix ​​a la descàrrega, i també amb la força d'un raig incident específic, probablement també Que ell, com branques hi ha, i quants cops descàrregues posteriors l'únic lloc. És possible que també afectar la intensitat de les precipitacions incidents i la humitat resultant i la conductivitat de les plantes i la superfície del sòl. Molt sovint passa (sobretot si el cultiu està encara bastant verd, amb alt contingut d'aigua en les cèl · lules), que fins i tot després d'una descàrrega de llamp molt fort és observable en el camp absolutament res, i no només immediatament després de la tempesta, però fins i tot després de molts dies i setmanes.  

 

un de la broma monstruosa més natural , que probablement la mare naturalesa ha preparat la humanitat per sempre, junts formen el nombre mimetisme 1 i número 2

 

Mimetisme Número 2

Ballant Vortex Air

A més del que ja s'ha descrit tot això, és possible que criden l'atenció sobre un altre fet molt interessant, que té lloc en el lloc on la collita es convertirà en aplanada (danyat, debilitat). No obstant això, la varietat dels processos naturals de la que va tenir lloc allà molt abans que les tiges s'inclinaven fins a terra, va durar centenars d'hores, únicament hi haurà els observadors a l'atzar en el moment en què les tiges es dobleguen fins a terra, cosa que no és possible observar en qualsevol altre moment, i el que pot durar només uns minuts: Possibles donar-li un nom i un número mimetisme 2 - en Vortex Air FET Dancing.  

 

Just abans serà el vòrtex d'aire Dancing explica amb més detalls aquí s'enumeren Diversos fenòmens o efectes que usuall el precedeixen. No tots a la llista, només uns pocs més comuns. Molt més en detall serà el tema dels processos que participen els desenvolupats en altres pàgines com Microsoft Cronologia i subpàgines, oa la secció Efectes d'acompanyament

 

Aquests són exemples de fenòmens, alguns dels quals fa molt de temps, alguns molt de prop precedir al fenomen actual de allotjament (debilitament perjudicial,) de cultius en el cas dels patrons diaris. No només els patrons regulars, però en realitat tots els `constituïda es (danyat, debilitat) de cultius, que es produeixen en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Una de les diferències molt importants, a més de la regularitat i la irregularitat de la forma resultant és que els patrons regulars que gran part de Gran abast probable aplicat Efecte Domino , que els irregulars. Explicació d'algunes possibles causes es troben a la pàgina Propera Efecte Contrast alt , no existint encara. 

 

Alguns dels efectes que acompanyen les àrees anteriors, la creació de `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius al camp, cronològicament Aproximadament Classificació: Efecte Exposició , Efecte d'interferència , Debilitament de la tija , la tensió superficial de l'aigua , Efecte Papallona , Efecte Domino  

 

Immediatament després de l'aparició de l'efecte dòmino com l'Aris següent efecte - Efecte de Vortex Dancing (aire). No hi ha una pàgina específica vinculada a aquesta, hi haurà un efecte dòmino Assignat com la seva part, perquè el que és bastant pertany inseparablement i sense ella mai hagués succeït. Mentre que algun dels efectes anteriors esmentats i puguin participar activament en la creació de patrons i pot ser una de les moltes raons associades indissolublement a ell, movent vòrtex d'aire és una conseqüència completament passiu, similars a oposar exemple Volgende llançat a l'aigua sempre apareixerà a la ones circulars superficials. Fins i tot vòrtex d'aire, movent-se gairebé sincrònicament sobre els paquets de cereals que actualment es cauen a terra, és sobretot una conseqüència i no la temperatura com la causa del fenomen aparentment incomprensible, tot i Reclamacions secs al principi pot semblar una cosa totalment increïble. 

 

Per tant, el Vortex Air Dancing va ser nomenat com el número 2 mimetisme - gràcies al fet que molt bé jugar una funció important del camuflatge i l'observador no informat ha de sentir gairebé inevitable, que és totalment inseparable Participa en la creació dels patrons. Com un desconegut, encara que és molt difícil de precisar però, després de tot, encara que amb dificultat potència observable. Per tant, aparentment pot semblar com una de les causes més probables del procés, com "descendint des de dalt", o per contra que sorgeixi de la terra. Avançant vòrtex d'aire està molt Volgende amb precisió la posició dels feixos de tiges, a poc a poc caient a terra com fitxes de dòmino. Que els manats de tiges en última instància, pot ser en cascada tant de nou com un patró de teixit un, així que tot el procés es veu encara més misteriós. Però el fenomen de Ballant Vortex Air és una altra cosa, que almenys inicialment, únicament i flux d'aire només és completament passiva, causada per la caiguda de les tiges dels raïms - simplement només per al començament de l'efecte dòmino. No s'està caient als quilograms de terra molts centenars de material, fins i tot en xifres no és molt gran, pot haver fins a diverses tones, a partir d'una alçada mitjana d'una mica menys de mig metre. Tal moviment de material genial i realment ja fa que l'aire que flueix significatiu i notable. Fins i tot assecar fort, que és cert que pot més tard també parcialment Contribuir que caigui d'uns no altres volums tija molt distants, i que algunes de les característiques seleccionades participaran en el curs d'efecte dòmino, que per descomptat només admeten la impressió general de misteri i del inconcebible de Observat el fenomen. Però, és clar, vòrtex d'aire especialment evident mou gairebé exactament en aquest punts, on les tiges s'acaba caient, Tot i que no ha de ser una causa en absolut. Efecte dòmino pot procedir amb total independència de les ràfegues d'aire, i l'obra d'un gran error s'aconsegueix fàcilment. Certament, no cal destacar, que la major il · lusió de mística i misteri fenomen s'aconsegueix l'aire en calma, durant el qual mezi dalt i caure raïms de cultiu és completament sols i independents que flueix Vortex Air Dancing. En addició, exactament on es troben els grups de cultius que cauen a terra. Gràcies al fet que, aparentment, no només com una força, que arised de la ubicació completament sol, sense cap causa, encara més a tots els que, aparentment, com un poder, que tot el moviment que es produeix en el lloc Causada per si mateix. 

 

Entre altres coses, aquesta companyia és propietària dels llocs databasse de descàrregues de llamps, probablement alguna cosa pròpia, el que tenen ni idea sobre, és a dir, una base de dades molt detallada de l'estat de salut i vitalitat dels cultius agrícoles cada any en grans superfícies.  

 

Fi de la Part 2 

 

   

         Part 1        Part 2         Part 3        Part 4        Part 5  

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z