Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles efecte dòmino . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
 cercles de les collites de Domino
Els feixos de plantes, recolzant uns als altres, cada vegada més feble, cauen com fitxes de dòmino
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

Sense fons addicionals Grècia podrà cancel · lar deutes. Això pot provocar un efecte dòmino en els països com Espanya, Itàlia i Portugal
Europa no hauria subestimar Que efecte dòmino podria ser provocada per la crisi de deute a Grècia. E.Venizelos
Espanya no és Grècia, però els mercats temen un efecte dòmino   (todanoticia.com)

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, l'efecte dòmino

PagPh
Efecte dòmino és probablement la raó fonamental, per què cercles de les collites són tan Apareixent ràpidament, probablement en algun moment els pocs minuts, en la majoria de les desenes de minuts a hores. Exploradors terriblement commocionat, Aterrit d'això.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Durant un període determinat després de la descàrrega del llamp es creen en llocs col · lectius afectats de les plantes debilitades, la majoria de les quals estan encara en peu, com es descriu en més detall a la pàgina que descriu els efectes tensió superficial de l'aigua . En el moment en què l'energia potencial i l'angle que només un de molts grups supera la força, que es manté en posició vertical, no dura més d'uns pocs segons el procés, durant el qual salti a terra. Pel que toca voltants un o diversos, que tot salta d'una manera similar com fitxes de dòmino, l'efecte dòmino. Però com que un grup pot provocar la caiguda del seu (mitjà) caient de més dels uns als altres (alguna cosa estimat entre 1,2 a 1,3), el fenomen de la sequera possible i comparar-la amb una reacció en cadena (nuclear, reacció química en cadena és molt més com un dòmino efecte, tal com Microsoft reacció de radicals, la polimerització en cadena)

 

Una de les moltes raons per feixos de tiges pot ser interessant muntats un sobre l'altre cada bucle, probablement podria ser un efecte dòmino. Correspon a alguns molt rars, encara que no verificades Testimonis de persones que realment observat seus propis ulls la creació d'un patró. La seva descripció de la situació que estava sec i en aquest cas amb la presumpció teòrica en la comprensió preciós i molt. Un cop més, en referència a: la necessitat de repetir que la creació real dels patrons, l'exposició va tenir lloc en la majoria dels casos diverses setmanes abans, i seguir fins al efecte final Quan, després de molts dies de cultiu gradual debilitament tiges finalment es va desplomar a terra.

 

Els observadors accidental amb una oberta mandíbula Muzz boca

Si el procés sec i pren només uns minuts, i és observat pels observadors d'accidents a l'atzar amb un obert Muzz boca és bastant lògic, que no eren absolutament la comprensió, el ​​que realment estava succeint allà durant la seva observació i el que va precedir Tot això abans. Això és bastant lògic Són bastant incapaç fins i tot unir-se a l'acció en curs amb la tempesta, que va tenir lloc fa un mes o més temps.

 

Efecte del vent

Un altre fenomen, que els observadors d'atzar són totalment incapaços d'entendre, amb el fet que la caiguda de les tiges dels cultius mezi sembla moure lentament i misteriós remolí, aixecant pols, que es veuria com ser el patró aparentment en aquest lloc creant. Cal adonar-se, sobretot, que en el cas de paterns, formats per diversos cercles amb un diàmetre de més de mil metres d'alçada, està caient a terra amb relativa rapidesa centenars de quilos de material des d'una altura mitjana de 50 cm de ronda, en cas de Augmentar la forma de la mateixa pot ser de fins a diverses tones. Tal moviment ràpid de material ia causa alguns remolins d'aire. Centenars de metres cúbics, la velocitat d'almenys 5 a 10 km per hora, encara més. Núvols de pols arremolinant per sobre de tot això, passant pels llocs esmentats, on el cultiu és just que queien fins a la terra. Fins i tot perquè el Temporalment creats "dominar" en el cultiu (veure la superfície de l'aigua efecte de tensió) són realment caure en una forma de cercle, no importa si en sentit horari o antihorari giratori, flux d'aire causat per ells seria de fet gairebé inevitable i s'assemblen comportar-se com un veritable circular remolí. Qualsevol que vegi alguna cosa així, realment pot considerar l'esdeveniment com un fenomen sobrenatural.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Històries circulars, Dades i Xifres

Hi ha al voltant de dues dotzenes de testimonis presencials dels comptes que formen cercles de les collites. Tots Similar descriure els esdeveniments, una força invisible que surt del no-res contrari en condicions de calma i girar els cultius per uns segons, usuall amb sorprenent violència - però poc dany és al cultiu relaxat. Tornado-com embuts, els fenòmens de llum i so sibilant i cridaner també s'han reportat (*) .

 

Canvi de formacions biològiques cercle de la collita sovint apareixen a canola (colza) camps. Aquesta planta té una consistència com l'api (**) . Si la tija es doblega més de 45 graus, que encaixi a part. No obstant això, en una "veritable" formació de cercles de les collites són sovint les tiges doblats pla a 90 graus. Bé científic botànic o altre ha estat capaç d'explicar això, mai ho ha estat duplicada per un ésser humà (***) .

 

(*) Els efectes d'il · luminació i sons estan o estaran en molta major Explicació de les funcions seleccionades a la pàgina o subseccions de Anomalies

 

(**) En l'etapa primerenca de creixement, però ronda més tard molt més gran i més forta des 1,2-1,5 m d'alçada, diàmetre de la tija 20 mm més, i durant molt de temps abans de la collita de manera gairebé impenetrable matoll molt dens format per les plantes, i en el qual home sense matxet es pot moure a unes poques desenes de metres per hora i només es pot fer passar a través de la recol · lectora, nota JL

 

(***) 9 octubre 2011 va realitzar experiments amb el pas de corrent elèctrica a través de plantes de colza (estiu de 2011 després de les patates de sembra). Els resultats han d'aparèixer dins d'uns dies. Serà el primer intent reeixit similars al món realitzat en un tipus de plantes de colza. Bé, no ho va fer, el tractor danyat Durant la fecundació fems. Tant se val, es repetirà aviat.

 

Una altra canola (colza) differenciess

A causa de la diferent constitució mecànica de canola és gairebé probable que no apliquen el seu efecte va dominar en la vegetació seca fins a cert punt, o d'una manera una mica diferent. D'altra banda les diferències de colors durant el període de floració permetrà que l'emergència de patrons en tota la bellesa de la imatge en color verd sobre un fons groc (gràcies a retards en el creixement i la floració de les plantes afectades per l'electricitat), i posteriorment en el forma d'aquesta imatge, però negatiu de color groc sobre fons verd, quan les àrees no afectades ja s'han esvaït de nou en el verd, i les zones afectades només per al començament es convertiria color groguenc flors. Aquesta imatge en color pot passar sense cap tipus de allotjament (debilitament perjudicial,), o fins i tot molt abans. La violació és també probable que sigui, que durant els patrons de la creació ni tan sols es va presentar `serà (danyat, debilitat) en absolut, les plantes afectades mostren només els canvis en el moment de la floració, retard del creixement potser també. Per descomptat que hi ha àrees de presentació serà de ` (danyat, debilitat) la violació, però en aquest cas és només lentament doblegant a la groung (també és possible ràpidament més) tot enredat web de plantes alhora, no en els raïms. Per al sòl plantes de colza estan doblant gairebé al mateix temps, com un matoll relativament contínua, però debilitat. També és possible que les plantes es va presentar `serà (danyat, debilitat) posteriorment després de la forma geomètrica va ser exhibit per primera vegada durant el període de floració. En algun moment, fins i tot després de la decoloració també baix pot començar a mostrar més significativament differencies creixents - plantes de canola afectats i danyats per l'electricitat creixerà significativament menor, pot ser de fins a desenes de per cent.

 

 

Un fenomen únic en un cultiu comú (Poaceous)

Blat, ordi, sègol, civada, triticale

D'altra banda, molt rarament Encara que, de vegades apareixen en els patrons de cultiu, no serà presentat ` (danyat, debilitat), només aquelles plantes tenen un creixement menor. Això succeeix, per exemple, quan un raig colpeja a un camp de temps de descàrrega poc després de la germinació, durant o just això. Les plantes que es van veure afectats, però va sobreviure, mostrant un creixement significativament menor. Per descomptat, la vegetació en l'àrea afectada mostrar densitat significativament menor, pel fet que el raig va caure gairebé totes les plantes no sobreviuen. Mostra imatge des Canadà. No es converteixi en tiges `serà presentat (danyat, debilitat), pel fet que el, en el moment de la descàrrega del llamp Ells no existia encara, i seu Podria veure afectada i els teixits debilitats per les corrents conduïdes a través d'ells. Exposar un menor creixement perquè el sòl conté substàncies químiques causades per descàrregues elèctriques, algunes d'elles poden ser perjudicials, doncs, sembla hi ha un retard parcial del creixement. Per tant, és possible que el també raigs, que van causar efectes similars ocorren abans que pogués germinació, o fins i tot abans de la sembra.

 

El refinament de les formes

Una de les conseqüències molt probables d'efecte dòmino pot ser bastant significatiu de perfeccionar la forma dels patrons resultants, sequeres i cercle, així com altres formes. Es va demostrar en un model senzill - cercle no gaire precisa.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Grècia té Europa 110.000.000.000 del paquet de rescat, amb zero retorn de la inversió. Cubs de Domino és probable que hagin començat a caure fa molt de temps. La gent de peu sobre ells immediatament per sota i no serà capaç de adonar-se'n durant molt de temps. En primer lloc, el Sr "Sharkezy" i la Sra Merkel, que ells mateixos van provocar que caiguin cap avall, tractant de pujar.
z