Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-aigua-superfície-tensió-efecte . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Water Surface Tension
(Descripció introductòria)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

L'estupidesa s'aixeca d'hora, per això estem acostumats a esdeveniments ocorrent en el matí.  K.Kraus
A BlockHead après és un gran que BlockHead un ignorant. B.Franklin
Un bon pla executat violentament avui és millor que un pla perfecte executat la setmana.  G.S.Patton

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, tensió superficial de l'aigua

PagPh
Lema: Fins i tot abans de les tiges dels cultius debilitats doblen fins a terra, parcialment evitar polz Que el fet que es mireu lleument i començar a tocar l'altre més. La seva estructura s'enfortirà una mica.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Algun temps després dels danys causats pel pas del debilitament actual de la planta arribi a aquest nivell i la planta comença a mireu cap a un costat. Blade, Especialment la part més baixa, ja és tan feble que no pot mantenir l'equilibri, i comença lentament doblegar a la terra. Només tija de cultius, no recolzada per cap altra, seria relativament ràpid fixar a terra. Sobretot després d'angle i superar cert límit d'inclinació de la terra, que el seu ja debilitat teixit just per sobre de la terra no pot retenir efecte del seu propi pes (el poder és molt més gran per l'acció de la palanca). Aquesta fulla pot llavors ser completament doblegar cap a terra en segons, en la majoria de les desenes de segons.

 

L'efecte de la tensió superficial de l'aigua (adhesió)

és un d'una sèrie de processos de l'altra en cada bucle, un darrere l'altre, seguit després d'un debilitament de les plantes per la descàrrega d'un llamp a la superfície de molts metres quadrats, l'efecte en última instància condueix a la flexió tiges a terra. La seva seqüència és o serà en forma més detallada en la cronologia pàgina. És l'acció de van der Waals, que es reflecteixen en els voltants dels objectes (que conté un cert percentatge d'humitat), o el seu tacte directe (fulles, tiges).

 

Estructura temporal de les plantes d'apuntalar uns als altres

En aquest moment, les plantes individuals comencen tocant entre si per les seves tiges, fulles i espigues observable més que abans. Només aquest simple fet durant algun temps temporalment restringir encara més la inclinació del sòl. Aquesta condició s'ha de reflectir que podria ser denominat com un efecte tipi. Immediatelly també comença efecte en gran part Apareixent de la tensió superficial de l'aigua, que fa contacte amb les fulles i les tiges, gràcies al seu efecte s'adhereixin amb una força mesurable, el que no passaria sense contenir aigua. En les proximitats de diverses dècimes de mil · límetre d'un full de vida de qualsevol humitat de la planta arriba al 100% del valor (com com com qualsevol altre component que conté la seva aigua), i manifesta l'augment de l'adhesió a qualsevol subjecte tocar en la proximitat immediata. Ocurrència repetida d'altes quantitats d'aigua en forma de rosada o gotes de pluja seguit d'assecat fins i tot les fulles i les tiges poden ser enganxats junts parcialment, completament que impedeix qualsevol ulterior seu allotjament (perjudicial, el que debilita). Per tant, molts patrons de cultiu regulars mai són descoberts. En algunes imatges dels cultius cercle és realment possible trobar una part de les àrees i en estat similar. Foto 9 juliol 2006 Pujol Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de, JL muntatge

 

 

La potència de la tensió superficial

Força arriba al pes equivalent de menys d'un mil · ligram per centímetre quadrat, però no es toquen entre si desenes de tiges i fulles Milions per hectàrea, i només això Superar seria necessari l'ús de força equivalent a desenes de tones. Que en el cas en el punt, en què dos objectes es toquen entre altra construcció, la humitat se situa no només com l'aigua continguda dins de la planta, però com gotes de rosada o pluja, el referit poder Similar mantenir junts dos objectes depèn de diversos milers de vegades Major. Aquest fet és possible dur a terme un experiment simple. L'existència d'una força, que sovint operen amb plantes com a conseqüència de l'adhesió deu al fet que la tensió superficial de l'aigua, i poden enganxar entre si, és possible trobar en un experiment simple, així com la forma d'augmentar l'adherència faria L'augment de la humitat.

 

Igual que les fulles, les tiges i les orelles es pot unir a si gràcies una altra construcció a l'acció de la tensió superficial de l'aigua (forces de Van der Waals), la captura d'ells mateixos poden arestes també ordi per ganxos microscòpics.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

L'actor ha de ser capaç de crear l'univers en el palmell de la mà. Laurence Olivier
Bellesa i la bogeria són vells companys. B.Franklin
Algunes persones pensen que tenen pits grans fa que una dona estúpida. En realitat, és tot el contrari: una dona amb grans pits fa als homes estúpids. Rita Rudner
z