Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles Unsorted-4-textos . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4         Part 5

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Part 4

 

En nombrosos documents relacionats amb el tema dels cercles dels cultius es produeixen menció de les plantes no es troben afectats, "estranger" barrejat, conreada en monocultiu (estrangers allotjats `serà (danyat, debilitat) només ordi, no va actuar en aquest també blat allà) - Curs de ff, diferent contingut d'humitat, resistència diferent, induït energia diferent, diferent (menor) nivell de dany, més verdes plantes poden semblar no es troben afectats. En el moment (2010 observacions,foto foto) Quan l'ordi és en alguns camps que ja estan en sequera i estat de maduresa, que una part substancial de la seva tija és palla seca, blat en altres camps és encara molt verd amb un alt contingut d'aigua i resistència elèctrica Certament, molts milers de vegades més baixos, que d'aquesta manera Representa gairebé un curtcircuit per tensions induïdes. Per descomptat, no exclou que després d'unes setmanes serà presentat `serà (danyat, debilitat) també que diferents individus barrejats en monocultiu, i l'obtinguda tenir quantitat molt menor d'energia elèctrica, però això és estimats nostres cercles de les collites Exploradors mai pot notar en absolut.

 

La tensió induïda en el cable directe (en la distància) es pot considerar com una font d'energia molt suau, la tensió (la mateixa fracció segona potència proporcionalment actual i també per tant, d'energia) durant la interconnexió amb baixa resistència del conductor no ascendeixi a assecar i els valors d'alta que la tensió en el conductor amb una resistència molt més gran. El mateix és cert per a l'energia, generada d'altres maneres - conducció directa i inducció electrostàtica. Una altra possible forma de corrent elèctrica en les tiges de gra és el que s'anomena el voltatge i pas a pas es planteja, per exemple, durant la caiguda del cable d'alta tensió a terra - a causa de la resistència del sòl pot ser de tensió entre els dos llocs a la superfície de la terra en la distància de pas humà molts milers de volts, i en el cas d'un llamp, és clar, molt més alt. A més, i contribuir de manera significativa al dany de les plantes afegeix corrent que passa a través de les arrels durant la dispersió de metro corrent de llamp, és a dir, Clàssicament Realitzat pel conductor de corrent - Voldria un cable, no induït.

 

Un altre fenomen interessant és el fet que en alguns llocs, on va tenir lloc una descàrrega de llamp al camp, diverses setmanes després de conrear plantes joves de la mateixa espècie, els períodes de germinació es va poder s'estima en aproximadament el moment en què hi havia la descàrrega. Això pot ser una relíquia dels temps antics, que originalment van servir per preservar l'espècie, que ara creixen i conreen espècies de gra, per descomptat, no cal, però sens dubte ells haurien estat útils, si en el món i s'ha produït una major desastre . Per exemple, els maies una antiga previst per 2012 (que les pedres es quedin sense feina). Típic a això són les llavors d'algunes plantes, potser de la naturalesa australiana, també Potser algun altre, que només germinen després de l'incendi. Germinar abans seria causa de la regularitat dels incendis locals era gairebé inútil, perquè el llavors tota la població es va extingir.

 

Exploradors cercles dels cultius, per descomptat, seria capaç de descobrir alguna cosa sobre la seva manera semblant llocs, o fins i tot ja té una cosa així com que en les seves fotografies capturades, però no s'avalua.

 

Objectivament, cal admetre que alguns exploradors de cultius cercles fenomen té molt de temps abans de notar que en les proximitats de les xifres és possible registrar l'existència de (o existència anterior) "electromagnètic alguna cosa incomprensible". Cal assenyalar a més, en referència a: les ficcions, les que deriven, poden estar en gairebé tots els casos classificats com Trumper completa. Ens podem preguntar això, fins i tot podem no estar d'acord amb ell, però això és tot el que es pot fer en contra d'ella.

 

Nodes doblegats i estesos:

Ocorren amb absolutament tot serà presentada ` (danyat, debilitat) de cultius al món. No més d'opció durant una hora Immediatament després d' altres (debilitament perjudicial,) eventual registre està creixent a canvis nodes, que a través de la planta està tractant de corregir una desviació permanent de la direcció vertical. El fet que els cercles dels cultius investigadors no es van adonar encara (nodes doblats al cultiu presentar `serà (danyat, debilitat) en qualsevol lloc), probablement pot ser excusat per la seva sorpresa, la sorpresa, l'entusiasme per la recerca d'alguna cosa fantàstic i totalment incomprensible, i és que Aparentment tan fàcilment disponible utilitzar la idea de la intel · ligència extraterrestre o eteri, per desgràcia que no crec que mai davant una cosa tan ordinari com terrestres, com ara "és de" completament irregular aplanada (danyat, debilitat) de cultius, sense patrons. Tenint en compte alguns patró de les formacions en els cultius del seu descobridor probablement pot fer res més que l'opció:

Primer per ser completament en xoc

Segon nota: és absolutament impossible ser fet per l'home (que té raó, president!)

Tercera Nota: això havia de crear alguna forma de vida intel · ligent o la criatura o ser (Aquí està la veritat una mica pitjor, President)

una nota a 3: l'oposició dels cercles dels cultius Explorers contra natural, sense actuar dels patrons d'intel · ligència formades condueix al fet que en la naturalesa no es pot fer només pels patrons regulars propis o només les forces (a l'atzar) naturals

 

Oh, no, poden, recordi:

xarxes cristal · lines, estructures cristal · lines, la cristal · lografia

estructura de l'àtom, electró closca, l'estructura molecular dels materials, orbitals atòmics i moleculars i la seva hibridació, la construcció dels nuclis atòmics

estructura fractal de la descàrrega de l'excés de càrrega elèctrica (patrons Lichtenberg), els fractals en organismes vius (sistemes vascular i nerviós, els sistemes radiculars, les formes dels arbres caducifolis i de coníferes ... Fractals a les estructures sense vida - formes de galàxies, flocs de neu, i, finalment, , una i altra vegada: la ressonància i interferència - la física, la mecànica, l'electrònica, l'òptica.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

No hi ha més remei que apel · lar fenomen Exploradors de cercles de les collites per dur a terme una cosa que probablement mai han fet durant més de trenta anys d'agrimensura cercles de les collites.

Visitar un camp en el qual és un cultiu `serà presentat (danyat, debilitat) completa irregular, sense cap signe d'un patró regular. També hi trobareu una gran quantitat de (fàcils idèntica), nodes anòmals effetcs doblades i perllongada. Mitjançant la comparació de determinar que la voluntat absolutament indistingible dels nodes són aquells que van trobar a l'interior dels cercles dels cultius. Ells trobaran que les mosques són a la graella en exactament els mateixos que els cercles de les collites a l'interior. Infra, l'electricitat estàtica (fallada), magnètics i altres. vzorek.jpg, moucha.jpgTot estarà allà, incloent cavitats expulsades i nodes explosed, les anomalies magnètiques descobrir i telèfons mòbils deixaran de funcionar. Exactament els mateixos canvis de nodes també apareixerà, encara que els experiments es realitzen canviant la direcció de creixement de la planta al laboratori, només forçades només canviant la posició de les tiges. Un cop més, també cavitats expulsades a ser. (Correcció de zero, en blanc, ja esmentat)

 

Mentrestant, calia que ho faci per ells per algú. Centenars de llocs visitats, on hi havia la collita serà presentat ` (danyat, debilitat) amb prou freqüència, sense ordre ni concert. En la gran majoria dels casos eren i llocs, on es va colpejar el camp pel llamp abans, diverses hores, dies o setmanes abans. A Internet hi ha llocs on és (era) possible obtenir certa informació limitada sobre les descàrregues elèctriques ubicació (Pres de fonts externes) amb una precisió relativament alta - de desenes a centenars de metres. L'error va ser causat més aviat pel fet que la ubicació GPS, on la descàrrega comença i on crida l'atenció, en alguns casos pot variar considerablement, o fins i tot que seria una sola descàrrega en si pot tenir simultàniament diversos braços paral · lels i les espatlles pot tenir les seves restrikes, QUE pot arribar a àrees diverses localitats, i en general bastant més gran que un quilòmetre quadrat. (Les referències a la literatura, diverses imatges -kouty.jpg)

 

Molt irregular, sense ordre ni concert completament aplanat (danyat, debilitat) de camps de cultiu peces que és un nombre molt elevat de fotografies publicades en llibres i en els llocs web dels cultius Explorers cercles, cada un pot convèncer per si mateix, i no obstant això, només uns pocs d' els exemples més típics d'aquí.

Wylatowo.jpg

 

La gran majoria dels patrons formats per un llamp s'assembla art modern (simplement va dir, com Daub - irregular), només una petita part són clàssics, antics, barrocs, modernistes - formes regulars, podria també Encara que alguns pertanyen a l'art modern.

 

Entre altres coses, a la primavera de 2008, però fins i tot en els anys pròxims sovint, gairebé per accident, però també Intencionadament, Takeno i el nombre de trets camps fins i tot "abans de l'acció" (llampec), sense cap èxit per un llamp, o camps, encara afectat per llamp, però encara sense signes de aixafament (danyar, debilitar).foto vzorky ze stožáru

 

Els assaigs inclouen les descàrregues més complet nemag. mat - plàstic, així com el metall Cu, Al, eventualment magnètica (quadre de pel · lícula - de les descàrregues 1 pocs sense Fe2O3 Fe o serradures, llavors S abocaments Al (contenidor) a l'aigua, i la làmina flexible no magnètic Tractant d'alumini en pols ..

 

alguna cosa errant planta tòxica - el fons bàsicament sacrificar

"supernatural"

 

La idea que els patrons es produeixen principalment durant la nit. Almenys és una pel · lícula, Nancy afirma Talbot, però sense donar fonts (gran error!) Que sovint es produeixen patrons de pont entre 4-5 am. Certament, no tots, però de vegades pot ser una causa dels "efectes dòmino" plantes registrats per rosada del matí encara en la foscor i la seva posterior apilat a terra. No és impossible, però que creen molt sovint durant el dia, però que es descobreixen només després de diversos dies més. Això podria ser psicològicament més ben explicat - probablement mai serà cercles descoberts durant la nit (per tal d'inferir que Arosa Durant el dia). És molt natural causada pels fets, que durant la nit a saber, persones que estan fent tot el possible, l'observació dels camps no és definitivament Activitats mezi tesi. Gairebé impossible amb indicador accidental des de l'altura de sobrevol per qualsevol mitjà de transport, principalment a causa del simple fet que en la nit amb la foscor. Per tant, els observadors que no són capaços de detectar un patró més que durant el dia, ni tan sols pensar en una altra resposta que "algú ho havia de fer durant la nit". Patró fàcilment poguessin sorgir durant el dia, potser fa 5 dies.

 

Molt hauria ajudat a instal · lar unes càmeres lapse de temps prop dels llocs on el pont patrons apareixen sovint, el que podria, en l'estat actual de la tecnologia havia d'haver cap problema especial. Així doncs, es pot veure com una mera "ordinari" allotjament (danyar, debilitar) els cultius i determinar el temps transcorregut des de la tempesta, mentre que Time-lapse Cànon pot ser programat, això llamps també captura, entrants al seu angle de visió. Característica important d'(alguns) Cànon aparells és això, que es pot programar molt bé per a la gravació de lapse de temps i els processos ràpids de gravació (descàrrega del llamp)

 

Les tiges doblegats, no trencat. Tiges trencats són Certament occuring també en els cercles dels cultius, especialment a la vora del patró, sobretot en el cas de l'efecte dòmino. Exploradors de cercles de les collites Presentat l'efecte de la realitat en una mica "modificat" la forma, o l'anomenat format més flexible ( Yes, Minister ), i un petit percentatge de tiges trencats, no només doblegada, simplement disparar o incloure en els informes sobre la seva Qualsevol d'exploració només "accidentalment" ometre, o els consideren com una excepció que la regla fluixa.

 

Xtreme Mysteries - 062 - cercles de les collites de 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) A la part superior del marc (al llarg de la línia de tramvia horitzontal) es pot observar fenòmens típics de les descàrregues elèctriques convencionals en els camps. A més, la forma interior es perfila forma addicional, secundària. Fenòmens similars ocorren en molts cercles en els cultius clàssics. El fenomen dels cercles dels cultius exploradors es va descuidar del tot - les línies brillants divergents des del centre cap a les vores que són propensos a seguir les directrius, a través del qual corrien les descàrregues subterrànies d'electricitat. Nota - una cosa similar pot observar-se en moltes altres fotografies de cercles de les collites, és a dir l'equivalent de la doble exposició amb comparacions tantes fotos clàssiques.

 

8:55 sota cables d'alta tensió ... És molt coherent amb tot el que es suggereix a tot arreu en el lloc - línies d'alta tensió són molt bons conductors.

 

Les llums, els fenòmens de llum que es mouen sobre el terreny, sovint representat per les imatges de les pel · lícules sobre els cercles de les collites. En les pel · lícules de tesi és també evidència, que en alguns casos pot ser i falsificacions, o (molt LogicAll) dels objectes focals de vol (bossa de paper, llavors o parts de plantes). També pot ser el cas, que si de sobte alliberat de la bombolla de metro i molt bé de gas ionitzat i pols, que recentment ha estat exposat a la diferència de potencial de l'electricitat estàtica residual Milers de volts o més. En addició Pot contenir inflamables gasos ionitzats (CO, H 2 ), tots els quals poden ser presents en la terra durant molts dies després de la descàrrega. Pot volar sobre desenes de segons per l'aire a sotavent. Alhora també pot fosforescer, però fins i tot només per ser diferent de, l'aire circumdant, l'índex de refracció de reflectància espectral de la transmitància, o color, almenys que potser una mica de baix condicions anteriors complert. Podria fins i tot ser només un núvol de fum o pols, que manté units a alguna cosa d'electricitat estàtica o vòrtex temps just d'aire. En addició, sensor CCD Sota certes condicions pot fins i tot gravar només les diferències tèrmiques. (Explicat en una altra part)

 

Un altre Supòsit: El fet que en alguns llocs Anglaterra de sempre produeixen patrons molt més contra la resta del món, podria ser causada per també Això, si en aquests llocs no estaven presents tan sovint i amb vents violents i en la resta de la món. Aquest supòsit no es recolza en cap prova, de física o de Meteorologia propensos a acceptar no trobem cap Realitat, que donaria suport aquesta hipòtesi. Més aviat una vall, una mica protegit dels vents, el que contradiu la mateixa plana Anglaterra. Probablement hi haurà més bé alguns encara no descrites anomalies geològiques locals. Una cosa va sorgir, subsòl guix exhibeix patrons significativament més freqüents, les aigües subterrànies poden participar també (igual que en la ressonància mecànica), l'arqueologia. Rayo caigut del cel?

 

Els animals morts, insectes - Per exemple, el cuc mort al lloc de descàrrega, després d'uns dies em va desaparèixer (photo) Què es pot atribuir als processos normals de la qual tenen lloc a la natura. Els esquelets dels vertebrats - aus com Microsoft - com està escrit en un altre lloc, els animals viuen a la natura i no fer tombes. Encara sento pel cantant ocellet, però si realment va morir en el moment en què el patró estava "Exposed", és probable que ho era només de cops i directament Certament no va ser afectada per la dretaReturn Strokecanal, ja que el si es va fer això, el més probable és explotar. Ens tornaríem a trobar gairebé del no-res, o res en absolut molt més probable.

 

Insectes - (photoMosques) a la graella i cremada pot ser considerada com una prova inequívoca d'un llamp relativament examinar ubicació. Energia bé desconegut, experiments militars, les forces extaraterrestrial o forana i així successivament.

 

CCD

 

Un més "anomalia", que ha estat descrit per cultiu Explorers cercles. Alguns esmenten Possible " Crop Circles Ovni - Cercles puces dans les rastres d'Ovnis - 2006.11.02 Planète TV "- Bé, estava en una altra cosa. Probablement el també es remunten en alguns cercles de les collites en alguns llocs i publicacions. Fotos de patrons, on es mostren "una mica enigmàtic" (fantasmes d'un altre tipus), el que no era el lloc observables a simple vista, i es deu en part (o fins i tot remotament suficient) fora dels models fotografiats. El més probable, Però ells són imatges preses amb càmeres digitals i videocàmeres, i no plata clàssic halogen material. Aquesta explicació possible a la foto amb Exposat també i part de l'espectre infraroig, que l'ull humà no percep. Metro pot ser per certes xifres emmagatzemat segueix sent molt gran la quantitat d'energia tèrmica (de nou, la potència de transmissió mitja al congelador llampec diversos centenars d'hores de quilowatts fins diversos megawatts-hora), i encara que sota la superfície de la terra segueix sent inferior a l'u per cent, segueix causant les sequeres i el canvi (tèrmiques), que poden estar en l'espectre infraroig molt notable. Mentre que els materials clàssics de plata són halogen espectre infraroig en gairebé completament insensible, la seva sensibilitat espectral fins i tot en color i B & W materials pancromàtiques no excedeixi en algun lloc al voltant 690n, límit de sensibilitat espectral de l'ull humà està en algun lloc entre 700-720nm, la sensibilitat del color convencional sensors CCD supera amb escreix el llindar de 780 nm (1050-1100nm). Per això, és al davant d'ells va col · locar filtre IR, que sovint una part de les emissions d'ample de banda d'IR, que en la gran majoria de les fotografies convencionals, no importa. És possible que en alguns cercles dels cultius es van exposar algunes de les conseqüències de la sequera d'imatges i descarregues o posteriors, que encara no ha creat cap patró, només per al metro proper emmagatzemat una mica de "calor". Tot i les descàrregues que realment creen patrons poden il · lustrar tant els seus "rutes d'escapament" al metro. (" el misteri (!) dels cercles de les collites, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 juliol 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR cercles de les collites fenòmens en llocs Explorers investigar, que es nomena altra anomalia, però els paguen dilettante i l'atenció molt pobra, així que aquí no hi ha referències o fotografies, encara que hi ha alguns a les seves pàgines. (Link fototo d'Investigació BLT). CCDresponse.jpgResposta espectral típic d'un sensor d'imatge CCD. Adaptat de http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Diletantisme en l'accés a alguns fenòmens ubicats al lloc dels cercles dels cultius és una de les principals causes del fet, per què cap dels cercles de la collita actual Explorers no ha posat el dit al cap, i el recurs a una explicació més aviat molt superficial, preferible completament indemostrable. Només mitjançant un thermocamera bastant primitiu va poder ser completament objectiu, detectar la presència de calor considerable de la quantitat de quilowatts hora emmagatzemada en el subsòl, i que seria massa llarg per ser extraterrestres no es va poder temptar.

 

Fantasmes. En alguns llocs apareixen en el pròxim any, la pista notable, similar a la forma original on el blat de moro no era pas aplanada (danyat, debilitat) (però és també possible, encara que molt menys que l'any passat).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © Peter Sorensen

ghosts2.jpg Fotos: Peter Sorensen

boh1.jpgSense foto. 1 (c) Miroslav Zuzánek. L'aparició de patrons probablement mezi 2-4.7.1999 Fotografies de la quarta Setè 1999, quan el model va ser descoberta pels planadors de caiguda del Sr Miroslav Zuzánek. L'estudi dels patrons: 1999.07.07  

boh2.jpgSense foto. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgSense foto. 5 (c) Miroslav Zuzánek Fotos del 20 de maig de 2000 El mateix lloc uns mesos després. És clar patró és ja visible. En lloc de la seva aparició només va créixer vegetació limitada.

Imatges preses de la pàgina http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , on es pot llegir més detalls

 

Fotos (boh2 i boh3) També va aparèixer en la publicació " Els pictogrames a la República Txeca i el sistema d'energia de la Terra - Bellesa de agrosymbols a Moràvia 2000-2006 ", els autors Monsenyor. Tiffany Pliskova et al. , amb el comentari: Va ser creada probablement entre 2.7-4.7.1999. Descobert 1999.04.07 i 1999.07.07 es va dur a terme l'exploració. Al camp, una altra vegada prop de la via del tren, és a 5 cercles amb diàmetres gairebé idèntics, que es trobaven en el rang d'aproximadament 17,5 m D'acord a la condició en què es trobava el patró, era obvi que ells van ser els primers investigadors de la Streaker, que va ingressar en la forma. La construcció del `serà presentat (danyat, debilitat) va ser zones molt precises, les sequeres i de qualitat, amb els quals aquest termini es troben en cap dels cercles dels cultius estudiats. Fent referència a: la presència del patró en Bohuslavice no va expirar després de la collita de blat. Després que totes les operacions estàndard agrotécnicas, que consisteixen principalment de terra llaurada, la sembra de cultius nous, etc ...., any Volgende a la primavera es va trobar el mateix patró nou. Aquesta vegada, en referència a: que no es reflecteixen en la vegetació i `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius, però el seu retard. La vegetació estava en la ubicació dels cinc cercles sencers nans l'estació de creixement. (línia ferroviària podrà també apareixen com un parallamps, nota JL)

 

És important adonar-se que en el lloc es va dur a terme una corrents elèctrics enormes, entre ells hi havia diverses interferències que s'observa no només estaven a les plantes, però també a terra a causa immediatament sota seu i els processos de l'electroquímica termochemical que van tenir lloc allà. A més, les plantes privades mitjançant el sistema radicular d'algunes toxines vegetals es van acumular dins que ells, i els que encara poden estar ubicats allà a terra. Això fa que sigui possible observar l'any Volgende - en llocs on conduïdes grans corrents, es crearia una gran quantitat de plantes no estrictament nocives, però també compostos no realment rendibles. Fins i tot les condicions reals locals en llocs on no s'ha produït la descàrrega, poden causar diversos tons de maduració del gra madur o més bé, no completament `serà presentat (danyat, debilitat) i camps de cultius sans. Es troba a certs anàlegs de cropmarks coneguts de Arqueologia .

 

Una altra anomalia, no en les pàgines de cultius cercles Exploradors trobat encara. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover From Another Dimension (2006) , p.m. 10:07-22:29 Com pot veure a les fotografies, el gra es veu afectat mostra amb claredat i un major grau de maduresa (orelles de tornejat, mentre que les orelles afectats de blat de moro segueixen sent perfectament recte - menys madurat). Crop colpejat pel corrent elèctric i dels productes de l'electròlisi a terra madura clarament més lent. Observats, fotografiats, moltes vegades, repetidament. De vegades pot ser observat una clara diferència en el color - Blat de moro afectat encara verd i sense tocar ja amb seguretat groc palla. Aquí, l'evidència directa dels cercles dels cultius Exploradors,+ several own. Fotografies 2010.06.08, Kounice - cas molt semblant, el blat també, les orelles de les tiges de blat de moro estan mentint en un parell de setmanes de maduresa i grandària molt pocs endarrerits. Mostra, a partir dels cultius aproximadament 20 llocs i 20 llocs afectats cultiu es veu afectat. Objectivament parlant, les orelles no afectats de la vegetació en comparació amb el aplanat . (danyat, debilitat) són realment una vegetació (s'estima que el 20-30% de volum) Tot es van pesar, es van explicar el nombre de grans per panotxa, longitud i pes de les orelles, el pes mitjà de gra. Més tard, seguit de la prova de germinació (per passar la desigualtat i la manca de voluntat de germinació causada per maduració postcollita, no abans de dos mesos). Els resultats detallats i mesurament continu www.cropcirclesonline.com / Kounice . Possible d'alguns altres llocs. El blat, que realment porta molt de temps, President! (EspecialmentOstrá aquest any - al voltant de 4 mesos ...)

 

Declaració o conclusions, que s'estén a absolutament tots els programes sobre els cercles de les collites:

És massa arriscat per als equips electrònics en la formació dels cultius . Sobre el mateix equip està molt clarament escrit en lletres gruixudes, o si més no en el manual d'instruccions, " Pot causar un mal funcionament de l'electricitat estàtica ! " Aquí, en el lloc on encara es guarden en megajoules subterrànies d'electricitat estàtica residual (en cas de descàrregues molt forts Hi haurà un breu període de temps abans d'això gigajoules Overground o fins i tot terajulios d'altres tipus elèctrics i molts d'energia ...)

 

Com un exemple il · lustratiu pot ser descrit un cas d'enverinament amb diòxid de carboni (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Crossover From Another Dimension (2006) Descriu sabor metàl · lic i tots els altres símptomes de la intoxicació per aproximadament 49 minuts abans del final del document

 

Glickmann: . Molta gent dorm millor, després d'abandonar els cultius formació de cercles No és sorprenent que es troben en situacions similars, com si ells van beure mig litre de rom, 5 cerveses, i que fins i tot es va menjar un parell de bolets al · lucinògens ...

 

Misteriós món-Crop circles.avi 17:12 Geologia i la connexió amb l'aigua subterrània. (No només això, el comentari de JL, però amb canals subterranis i canonades, potser molt de temps sense utilitzar, veure foto) 18:25 - onades impressionants al vent gra -

 

1686 Robert Plot científic d'Oxford finalment va concloure que alguns cercles de les collites a Staffordshire ( La història natural de Staffordshire ) van ser causats per un llamp. Tota una bona estimació, molts anys abans que Franklin (HIS investigació que va realitzar entorn de l'any 1750), no és d'estranyar en absolut que ell romania incomprès. La humanitat no vol entendre, fins i tot en l'edat de la tecnologia moderna. Però quan van a veure aquestes fotos ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Profundament arrelat és bastant habitual en molts documentals que s'ocupen dels cercles dels cultius, que el misteri del seu origen s'il · lustra amb una imatge del raig incident ...

20:33 vents salvatges ...

zskvo25_39.jpg- Les anomalies electromagnètiques, Elst, drogues -: aclaparadora benestar, eufòria, facilitat (una cosa així com que també reportat pels addictes després de la dosi), mals de cap, confusió i altres problemes de ordi de peu aquí, just abans de aplanament (debilitament perjudicial,) que apareixerà dia afterseveral

 

35:30 cavitats expulsades

 

38:10 Si els cercles de tesi produeix res ni a ningú, han de ser qualificats i matemàtic. Comparar amb imatges de calidoscopi. Suposem nen de quatre anys amb un talent fort pictòrica que mai havia sentit que hi ha alguna cosa així com les matemàtiques, a la mà i llapis calidoscopi de colors. Sequeres Pintures i dibuixos quan que es descobriran després de 5000 anys, els investigadors escriuen sobre ells i les lleis matemàtiques que tots es troben a l'interior, piles de llibres gruixuts ...

 

41:08 tan sols un científic té por d'entrar-hi

 

43:10 mesurament de l'electromagnetisme, la força natural de gran abast . Fins i tot avui en dia, alguns observadors sostenen que l'aparició de cercles en els cultius es va observar després d'una tempesta. Veure el seu bloc Tiffany Pliskova, iDNES: (cercles de les collites Jitrava 2010) Patró ser fundada el 2010 i la collita en verd després d'una tempesta grans en els últims dies, prop dels patrons es tallen buits de l'aigua que flueix pel vessant (parallamps, nota JL), el descobriment de patrons a les orelles del blat fermament atapeïdes contra el terra, tiges de blat de moro cobertes amb fang, la forma del model era perfecte ...

 

2.008 jitrava2008.jpg la primera impressió de les fotografies que més aviat donava la impressió falsa, però tothom pot equivocar ... jitrava2010.jpg 2.010

Tiffany Pliskova blocs idnes.cz: Cercles de les collites a la terra de Šlapanice ciutat té una llarga tradició. Fins i tot popular actriu Lucy Safránková recorda en el seu llibre, quan jugaven quan eren nens i en cercles al blat ...

 

Una gota d'aigua que cau sobre la superfície de l'aigua (photo) Es també estenent molt simètrica en diverses pàgines, mentre que mai se sap per endavant exactament com ell mana. És també un únic incident curt, saltant impuls des de dalt.

 

Les invitacions per visitar agrosymbols fortament de no acceptar

www.kpufo.cz / àrea / agr / cc / ccweb / index.htm

enllaç ja està trencat (tardor de 2011) Originalment en aquest lloc es va trobar la frase, que s'esmenta en el paràgraf següent. En tesi pàgines ja és possible trobar només en el document en http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (Anglès). Aquest és un passatge d'un text més gran "Hipòtesi sobre la tecnologia de creació de agrosymbols"

1.1.1. serà presentat ` collita

Forma específica de presentació `serà (aplanat) primera collita intentat explicar idees, això és un efecte totalment natural, que només accidentalment Crea una forma circular. Aquest punt de vista, molt aviat abandonat per la seva absurd, però trobar fins i tot després de vint anys als seus partidaris en txec República.

Frase subratllada és possible després d'un tractament menor en qualsevol moment cert. Just abans de la paraula "accidentalment" es pot afegir un passatge - "No, en alguns casos"

Tot el document PDF en el lloc vinculat Actualment es treballa amb Concebut com un "Flux de treball per a la topografia cercle de la collita". No tenen més remei que advertir fortament en contra de tots els interessats qualsevol treball lliure i la investigació per erudit a la violeta similars com conillets d'índies i la gratuïtat proveïdors d'informació, i qualsevol cercle de la collita no ha participat.

Al lloc es troba de vegades com moltes substàncies químiques perjudicials que haurien de satisfer la necessitat d'addictes a les drogues des de fa dècades. Qualsevol invitació a visitar un lloc sec de tant recorda una ofensa criminal "la propagació de l'addicció a les drogues", que probablement es pot aplicar a també Aquest document.

§ 287 La propagació de la toxicomania (legislació txeca))

(1) A qui més aporta a l'abús d'altres substàncies addictives que o alcohol en ell que admeti Qui o abús de la sequera i la substància estimula el contrari o propagació, serà castigat amb pena de presó de fins a tres anys o la prohibició de les activitats del seu negoci.

 

Fi de la Part 4

 

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4         Part 5

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z