Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - classificar-textos-3 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Part 1        Part 2        Part 3         Part 4        Part 5  

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com 

 

Part 3

 

 

Per descomptat que no és possible dir que els rajos són les úniques causes solitaris debilitament dels cultius extensius, la humitat a llarg termini o la sequedat poden debilitar significativament la vegetació també. És possible, sobre la base del nombre i estadísticament significatiu d'observacions (2008-2010 - 100 + +, 2011-algun altre), i la hipòtesi preliminar Pronunciar, que l'estat actual de Usat de tecnologies agrícoles i el nivell de reproducció de varietats i híbrids, blat de moro o de molts altres cultius, gairebé mai es va presentar `serà (danyat, debilitat) en qualsevol lloc però allà, on el punt va ser assolit per un llamp, i de vegades ni tan sols existeix, com es desprèn d'una observació negativa, per exemple Stratov 2009 

 

En efecte, el pont general després d'un nombre de dies, així com setmanes després del llamp va caure a les plantes de cultiu començar corba a la terra, pot assistir a altres, secundàries Clarament, les conseqüències del dany a l'electricitat - atac per les plantes i plagues d'animals, diverses canvis fitopatològics. En primer lloc es s'aplana (danyat, debilitat) més propera la collita fins al punt d'intervenció, llavors altres àrees menys afectades, el temps entre l' allotjament (danyar, debilitar) dels primers, les zones més afectades i l'últim, i menys afectada també pot variar per fins a diverses setmanes. En un altre lloc es va considerar la possibilitat de dues descàrregues de raigs a aproximadament la mateixa ubicació, quan la segona descàrrega cau en un cultiu totalment diferent en un estat molt debilitat significativament.  

 

És també Cal tenir en compte que un llamp no només pot caure al camp, es pot ramificar cap a fora i colpejar diversos objectes en el veïnatge, el. línies, pals, baranes, arbres, edificis, línies elèctriques i les despeses generals, el que de vegades pot acabar en un camp de només un petit percentatge de l'energia, però en altres casos pot ser afectat gairebé tot el camp amb un sol xoc d'un llamp recte vertical, el Que tota l'energia es concentra en ell, incloent totes les seves possibles descàrregues posteriors. 

 

Va prendre nota i llavors, quan després d'un "mitjana" de descàrrega del flaix (6 kA) - Pluja molt pesat, durant aproximadament 30 minuts va caure mm Diverses desenes de pluja, es va presentar `serà (danyat, debilitat) l'àrea del camp sencer d'aproximadament 6 hectàrees, molt irregular forma del camp (foto, 2 hores després de la "acció" després de la descàrrega). Gairebé completament `serà presentat (danyat, debilitat), el 80-90%, els punts no serà presentat ` (danyat, debilitat) distribuïda de manera molt aleatòria. Consulta amb un agricultor local va descobrir que abans de la tempesta no estava tirat a terra i fins i tot aguaitar Que camp. Els camps del voltant verges, la seva condició sense canvis en comparació al seu estat anterior, coneguts i controlats periòdicament abans. (Incloent la més propera, distant gairebé l'ample de la via de camp), calamarsa seria incapaç de colpejar tan selectiva en un sol camp, forma però, tan irregular. Els llamps i trons Volgende es van registrar visualment i acústicament, equip des del qual es dirigeix ​​al món aquesta informació situats 1.700 metres en línia recta de la "escena del crim". La calamarsa no registrat. 

 

De vegades una situació pot passar, quan hi ha una descàrrega completa conduïda a terra per alguns que la ubicació en l'actualitat un parallamps artificial o natural (un arbre, camp HV ), Però encara es produeixen sota terra electroquímics i tèrmics i termoquímics (físiques) els canvis a terra i el corrent que flueix a través de les arrels de les plantes, que amb el temps poden mostrar canvis en el seu creixement. Al subsòl, no va ser irradiada a màxim 1 per cent de l'energia total de descàrrega, la gran majoria dels que s'irradia En viatjar per l'aire - calor, la llum, la majoria de la radiació electromagnètica, energia mecànica i so. A causa de l'energia que es transmet per un llamp mitjana, encara pot subterrani i apareixen relativament gran de quantitat d'energia, i molt més en el cas de sobre de la mitjana de descàrrega.  

 

Per exemple, en un document fílmic anomenat " Què diables; Dins el Misteri Crop Circle ", Suzanne Taylor , 2009, ( mai, mai, mai Vegeu aquest document , pot deixar un molt greus conseqüències negatives per a la salut mental i psicològica profunda Baixar bé benestar), hi ha saurins caminant pels camps com varetes furiós i Radiestèsia a les seves mans giren amb les rodes del socialisme. Imatges semblants poden ser monitoreadas en gairebé tots els documents subjectes amb cercles de les collites. Zahoríes desafortunats per no adonar-se de res, que només identificar les fonts o falles geològiques, que es trobaven al lloc fa molt temps abans que la causa principal de la creació de patrons en el cultiu - la descàrrega del llamp, però, però podria actuar com parallamps i fiable.  

 

Molt altra raó per l'augment de la sensibilitat de molts saurins i altres persones també pot ser la presència de moltes substàncies químiques tòxiques de gas altament verinós. La seva presència en el lloc mai ha estat provada, caldrà esperar fins algun temps. Però tot i així, o millor dit, sobretot, precisament per això tots els saurins pertany gràcies especials! Moltes gràcies, estimats saurins! National Geographic - Is It Reial - crop circles - 02:33 (foto). Molt, molt, molt lluny sovint realitza la major part de l'obra en qualsevol camp de l'activitat humana precisament els que els investigadors tenen també a tothom durant el mateix temps molt clar que va anunciar "Mai utilitzeu aquesta manera, els amics"

 

Arthur C. Clarke Univers Misteriós - Una collita dels cercles ,  

temps al voltant de 9:09 Woman Descriu algunes experiència de joc a partir de l'any 1930, va observar quan alguna cosa com cercles de les collites, abans d'això "tempesta" parla sobre també que encara no se sap si la causa és el corrent elèctric més important o condicions climàtiques 

- Estimada senyora, Ells, els dos, mà a mà, mai l'un sense l'altre ...  

 

Fins ara totes les pel · lícules esmentades anteriorment, però, però sens dubte el 99% dels altres, és clar, contenen referències a l'existència i les mostres d'Activitats Anomenat així bromistes o cercle prenedors. Ells estan tractant d'emular alguna cosa pel seu compte, el que de fet en forma molt millor produeix algú completament diferent - la mare natura en conjunció amb polsos electromagnètics de generació pròpia dels jocs, per tant és o estarà a la pàgina Resum Presenta i càlcul dels "beneficis comparatius "de falsificadors i l'autor real. Hi bromistes paguem diverses desenes d'euros en una hora. Els esdeveniments han inventat, formes dissenyades, crear empreses de serveis públics, el transport al lloc, i els que beuen cervesa al mateix temps ... Encara que, Esdeveniments similars estan gairebé format principalment per a la pel · lícula de TV o documental? No obstant això, aquesta qüestió pot deixar totalment de banda. Diguem que 30 euros per hora, fins i tot el cervell utilitza de vegades, de manera que, per exemple, de cinc hores de treball de cinc membres de l'equip (disseny de la forma, la selecció de la ubicació, la preparació dels ajuts, el transport al lloc de treball, la documentació de tot, l'amortització dels mitjans, i tornar a la cervesa a la nit) al voltant de 750 € *) . Descàrrega del llamp ha de crear una forma molt més complicat, més i millor treball exacte no superior a 150 milionèsimes de segon, sinó que seran avaluats pel mateix import. A la foto de la corba mitjana durant l'exercici actual amb successius de cinc anysReturn StrokesPossibilitat de veure amb la xarxa que el "temps de treball", període durant el qual el corrent flueix (99% d'energia), així com una durada de 150 microsegons. El temps, en què el flux no té lloc, desenes o centenars de mil · lisegons entre les descàrregues successives, amb el retard de temps del treball i el descans, quan l'exercici realment va deixar de funcionar, la recompensa no és fonamentalment possible, aquests són temps d'inactivitat i té llampecs no ha donat els sindicats. Un simple càlcul revela un llamp que guanya € 750 per 150 milionèsimes de segon, aproximadament 5 milions per segon, que és de 18 milions d'euros per hora.  

 

*) L'estimació és molt modest, si cal per fer un patró sec com per les necessitats de la cinematografia, el preu hauria de pujar sobre els temps, consultat amb el personal dels laboratoris de pel · lícula real, per exemple, ha d'incloure el preu del lloguer i de camp cultius 

 

Aquí serà nomenat i diversos més o menys completament marginades o desateses "va donar un pas formadors de líders", és a dir, que les circumstàncies poden ajudar a la seva formació. Traçador - fase inicial d'establiment de descàrrega elèctrica, abans de quedar exempt (Return Stroke, La part més forta i més poderós de la descàrrega). Durant líder escalonat es van interconnectats pre-ionitzats camins entre núvol i terra, i seguit per streamer positiu addicional. Això representa alguna cosa com una confirmació d'un enllaç que sembla "córrer cap amunt" per al líder va fer un pas, establir contacte en una petita altura sobre el sòl (desenes de metres). Només llavors es durà a terme Return Stroke- Major flux i visible, durant aquest núvol de descàrrega mezi i corrents de terra de desenes a centenars de milers d'amperes. Les dues anteriors són gairebé invisibles, i "treballar només" amb els corrents de desenes a centenars de amperes.  

 

A mesura que els parallamps treballar en molts casos, els munts de fem , també línies de tramvia . Les línies de tramvia es reflecteixen amb molta força, i dissenys sovint copiar les seves formes. Allà es produeixen a causa d'ells (línies de tramvia) algunes característiques interessants que es descriurà a continuació o en les pàgines especials. El tema de la formació de descàrrega del llamp es processaran molt més a la pàgina detallada Física . Les circumstàncies que precedeixen que el líder si per escales són descrits com Breakdown preliminar ( la descàrrega del llamp , M.A. Uman , Dover Publications 2001, p 71 ). En els camins desglossament preliminar conductors es formen en l'aire, que es caracteritzen per la conductivitat i alta durant el viatge de núvol a terra poden ser conduïdes per escales Líder través seu. Per exemple, de les piles de fems s'evapora contínuament vapors diversos fortament dissociades, augment de la conductivitat de l'aire sobre el tema per diversos ordres de magnitud, a les altures de desenes i fins i tot centenars de metres sense vent. 

 

Una altra anomalia: la presència de partícules microscòpiques Fe.FeO.Fe2O3 a terra. Encara que les partícules de també estaria formada per abrasió de les tècniques, que s'utilitzen en l'agricultura des de temps antics (i es desintegren i floridura). Durant mecànic - explosió electromagnètica, que es produeix durant les descàrregues del llamp (descàrrega irradia un sequeres de la quantitat d'energia que això seria una locomotora elèctrica arrossegat a una distància de diversos milers de quilòmetres) tant a aixecar pols, les partícules contenen aquesta tesi, tant a través de plantes experimentant induïda (electromagnèticament també electrostàticament) el corrent elèctric, i es converteixen per uns electroimants moment en què les partícules de tesi atreure  

A través de tot això és només una petita quantitat del que s'ha comparat amb terres de conreu i el contingut natural d'ions de ferro (3% en pes). 

 

Si el raig és capaç de formar en aquest camp, per què un patró regular han de fer alguna cosa més? (Cantonades) 

Aquí, el resultat d'un experiment amb l'efecte de les ones de xoc i la pressió causada per la descàrrega de l'electricitat des del condensador (2500 V, 10000pF, és a dir, aproximadament 0,03 Joule, la durada de la descàrrega d'aproximadament 1 mm) en un material granulat (farina).  

Crea un cercle molt regular (diàmetre d'aproximadament 11-18 mm), el més regular, les descàrregues més repetitives tenir lloc. Ona de xoc i que immediatament després de l'ona de pressió Volgende (Que és xoc - ones supersòniques debilita) de la descàrrega elèctrica amb milers de milions de joules d'energia (raigs mitjana), és d'aproximadament cent mil milions de vegades (10 11 ) més forta que l'empleada en la prova . A causa dels efectes mecànics de la descàrrega (que fa a la relació de la línia de descàrrega perpendicular a causa de la superfície) Aproximadament disminueix a mesura que el cub de la distància (més precisament, en algun lloc entre la segona i tercera, per exemple, més a prop de la tercera), si la camp en lloc de la farina de blat estava estirat (sorra, gra, sal, qualsevol material en pols) hauria pluja i no hi ha vent, crearia un cercle amb un diàmetre d'aproximadament 15 a 20 m a la mateixa distància s'arriba a la mecànica El mateix efecte del xoc i l'ona de pressió. Ells no es doble a la terra, dura només una fracció de segon, però significativament tiges poden ser danyats mecànicament, i juntament amb els corrents induïdes i passant directament afecten significativament la vitalitat de les plantes i causa d'allotjaments (nocius, debilitament) de les plantes en fins un futur llunyà.- Experiments similars amb pols de Fe2O3 i Cr 2 O 3 , que simulen les propietats magnètiques de la palla temporal durant la descàrrega - no fals o engany, fàcilment intents són factibles i reproduïbles en qualsevol moment. Les exposicions inductància de la bobina, presenta la seva línia de resistència, de manera que junts poden crear un element RC, que presenta una freqüència de ressonància, i això és el més boig. 

 

Un altre factor molt important que afecta negativament la salut de la planta, amb l'energia de dispersió i el pas subterrani del corrent a través dels sistemes d'arrels de les plantes, i electroquímiques i processos termoquímics al subsòl, contribuint a la formació de radicals reactius i altament elles sorgides a partir de ( més solubles) compostos també que pugui afectar negativament les plantes. El fet que alguns cercles jeuen en sentit horari i antihorari altra banda, no ha de ser causat per la direcció del corrent elèctric que flueix Durant l'exposició, però només per un simple impuls involuntari mecànic en el moment del allotjament (danyar, debilitar) - Per exemple, la predominant direcció del vent en el moment del allotjament (debilitament perjudicial,), i en el seu lloc, on l'efecte dòmino comença. Ús de l'efecte dòmino pot explicar també Sovint, en els centres dels cúmuls de patrons permanents tiges - grups de tiges que cauen tiges són com anar al seu voltant. 

 

Una mostra de la "ciència" disciplines, principalment utilitzades fins ara sorgia Explorers cercles: esotèrics, psíquics, Radiestèsia, (mo) energia mental, extraterrestres, ovnis, sobrenaturals, i la comunicació intergalàctica, interestel, ET, el pensament de l'energia i la força, experiments de transferència d'energia , els experiments militars, d'espionatge, i diverses altres teories de conspiració (fracció d'un per cent, molts altres sense nom) 

 

Una mostra de disciplines totalment naturals i de la ciència, tots ells polz contrast amb totes les pseudociències amb nom i sciolisms pot ser seriós, pragmàtic, autèntic, fiable i repetible sobretot molt usat pels cercles dels cultius originaris explicació aquí (40) 

 

Molts cercles de cultiu conté una cosa que es diria una "signatura digital". Diversos petits cercles amb un diàmetre de 0,5 m com a màxim, de vegades situades molt lluny dels patrons i es va descuidar per complet els Exploradors fenomen. Són llocs on van caure els braços dèbils de la descàrrega. Certament, es troben de vegades en grans camps també amb "patrons" de manera irregular completament aplanat cultiu (danyat, debilitat), sense cap patró addicional Ampliar regular, i aquests seran els Exploradors de cultius cercles fenomen ignorat encara més. Però això és principalment per confirmar l'autenticitat del seu origen natural, no artificial dels patrons de sequera, perquè els cervells de D & D són massa simples i buides per fer res d'això.  

((foto

 

Una especialitat de la pàgina web cropcircles.cz amb el fet que, gairebé sense excepció, certament molt més del 90% agrosymbols descoberts a la República Txeca indica que "probablement engany" , que signifiquen els patrons artificials. No és possible per opposte fortament, més de 99% són només i únic veritable, creat per les forces purament naturals. Molt més precisament, 99.9999999%. Així que molts idiotes, a més de la sequera i grans, probablement no es troben a la República Txeca, i probablement a tot el món. D'altra banda, si tots els idiotes del món no va fer més, que la creació de cercles de les collites, encara que els altres problemes es reduiria de manera significativa, però no seria el que per collir. Encara àlies que combina les recol · lectores tenen els dispositius d'elevació.  

 

En aquest punt cal advertir encaridament una vegada més fabricants de qualsevol possible cultiu Circle, Nevermore per intentar l'elaboració de patrons, o serà realment quan la seva trobada l'únic creador únic i veritable en el camp. Després d'això, hi haurà en aquest camp preparat per a la collita ells mateixos, els seus cossos de refrigeració estacionària. Però després d'això llavors recollirà Homes de Negre (cotxe).  

 

Hi ha alguna cosa va passar sobre el camp, el que és possible (efectes de força) per comparar amb una explosió de centenars de persones, en casos extrems, fins i tot milers de quilograms de TNT en una petita altura per sobre. Per cert, després de l'explosió dels explosius arreu del món, just per sobre o per sota del sòl prop és sempre i només va crear cràter circular ... (Així com després de l'impacte d'un objecte en l'aigua es creen únicament i només ones circulars en la superfície). 

 

Els més propers anàlegs de la descàrrega del llamp al camp des del punt de vista mecànic seria una explosió de cordó detonant, amb un pes almenys diversos centenars de grams d'explosiu per metre, penjant i l'explosió de camp prop de la superfície de l'alçada entre diversos centenars de It metres fins a diversos quilòmetres des del cel (el major efecte de descàrrega mecànica i elèctrica en les tiges es podia esperar de la part situada a diverses desenes de metres sobre el terreny).  

 

La descàrrega del llamp és una qüestió bastant complicada, que és possible llegir en diverses publicacions especialitzades, que es destaca entre Principalment Lightning: Física i efectes , V.A. Rakov, Uman MA , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Tots dos autors han de ser considerades com fiables i dos a tot el món "GURU" al camp dels raigs descàrregues Investigació Física. Aquí s'esmentaran només uns simplificats alguns fets bàsics sobre el núvol negativa a raigs a terra (el cas més comú, 4 capítols dels llibres, pàgines 108-191 ). Els components més importants del procés de formació de la descàrrega són la guia escalonada o Líder Dart ( SL , DL , per exemple. pàgina 109 ), que es mouen des del núvol cap a terra, i quan s'acosta a uns pocs metres, s'inicia Theme 's de qualsevol objecte substancial, sovint ben fonamentada sobre la superfície de la terra (conductor, pila de fems), en direcció oposada cap amunt Connexió de Líder ( Streamer positiva ), ambdós de contacte total, diversos metres a desenes de metres per sobre del terra i el procés d'afecció es succeir, El que finalment connecta dos llocs - la terra i la font del núvol de càrrega a l'interior - originalment amb una gran diferència de potencial (fins a diversos volts Milers de milions) canal conductor, digui "by wire", i només unes poques milionèsimes de segon després que l'enllaç és seguit pel principal "xou" o un "focs artificials" -Return Stroke, Flux de capital més gran i, encara que va durar només unes poques desenes a centenars de milionèsimes de segon, amb corrent de pic de fins a diversos centenars de milers d'amperes. NomésReturn Strokeen realitat és possible observar, el que precedeix els dos fenòmens són gairebé imperceptibles i només poden ser registrats i el registre i la tècnica de mesurament sensible (Els seus corrents són 100-1000 vegades més feble). Molts més detalls sobre les descàrregues de llamps, la seva física i l'energia, que s'obté de diverses publicacions esmentades i altres, és o serà possible llegir en les pàgines i subpàgines de menú Lightning

 

La part més important de tot el procés de descàrrega és Return Strokeo els seus moviments posteriors, també nom apoplexies successives vagues o re-. El seu interval de temps després de la primera o la RS entre si amb diverses desenes o centenars de mil · lisegons. Si s'escau es tracta d'un fenomen físic totalment comú - pas del corrent a través del conductor, que flueixen a través dels centenars de milers dels millors deu ampers, i produeix en els seus camps electromagnètics, els voltants increïblement forts. Un camp tan fort pot ser produïda al laboratori (dècimes a les unitats de Tesla), però no sobre la sequera i la superfície total gran i mai amb la sequera i la inclinació de la vora d'atac. Corrent varia a velocitats de fins a diverses desenes de milers d'amperes en un sol microsegon (milionèsimes de segon), algunes RS subsegüents fins 200 Milers A / microsegon . Això és molt diferent de l'explosió es compara cordó detonant, que és capaç de preparar a l'audiència només visible i audible rendiment. En contrast a preparar la descàrrega del llamp altra actuació - totalment invisible, que conté (emissor) la mateixa energia o fins i tot més - enorme explosió electromagnètica (alguna cosa així com una mica de similitud Volgende un pols electromagnètic d'una explosió termonuclear o bomba atòmica). La inclinació de la vora d'atac d'aquest pols és de per si una cosa que mai podria ser (des del punt de vista electromagnètic) És capaç de preparar al laboratori. La taxa d'augment actual, cal esmentar, perquè el que juga un paper important durant el procés d'inducció de voltatges i corrents en els objectes circumdants, incloent les plantes, però en també arrels de les plantes i els sòls.  

 

No hi ha necessitat de cap manera imaginació exuberant particular per derivar la conclusió que l'impuls actual, arribant a valors màxims, diguem, 800.000 ampers, que s'estén al llarg del trajecte en l'espai, per exemple, la velocitat de 8 km 200.000 quilòmetres per hora, amb la nitidesa de vora d'atac 200.000 amperes per microsegon (milionèsima segons) en el punt d'impacte i crear interferències caràcter ressonància alguna cosa més gran que un simple "bufetada a l'aigua." Impuls actual en si, sobretot la seva part més poderosa, mai dura més d'unes poques desenes de milionèsimes de segon. Porta una enorme energia electromagnètica, pot crear una ressonància normal increïblement vast i incomprensible i patró d'interferència electromagnètica. En part, pot ser en l'estructura de les plantes en el camp de gravació, veure Exposició. Acció de diverses llegums secs consecutives en diferents intervals de temps i distàncies poden sorgir efectes d'interferència molt complicat, encara que molt curt. 

 

A diferència de la radiació electromagnètica, les conseqüències de les sequeres mecànics ràpids i intensos, molt enèrgic impuls en l'impacte pot durar fins a diversos segons. Columna de plasma comença a expandir molt ràpidament cap a un costat, inicialment a velocitats supersòniques, que amb el temps s'alentirà la velocitat del so, i fins i tot més tard a subsónico. Fins a la seva velocitat cau per sota, uns 300 km / h (un terç de la velocitat del so, encara molt per sobre de qualsevol vent ambient), serà la seva manera i difonent principalment atès per les seves pròpies lleis i regles. Inicialment es propagarà molt uniformement tots els costats, com un cercle molt precisa. És molt també probable, tot i que encara és molt difícil de verificar que almenys en alguns casos, si el més poderós o simplement un raig mitjana en l'acte Crea un anell de vòrtex. Que durant els canvis locals d'alta energia en l'ambient gasós sorgeix molt sovint.  

 

Qualsevol que sigui realitzat per sobre del sòl explosió nuclear o termonuclear Crea el fong famós. És possible veure que simultàniament amb cada fong sec combinat amb un anell molt més ràpid cap als costats vòrtex propagació (velocitat supersònica), encara que menys evident i perceptible. Vegeu també possible només estenent ràpidament ona de detonació, molt més ràpid que bolet opció, en forma de cercle amb exactitud precisa. L'existència d'anells de vòrtex al lloc després de la descàrrega d'un llamp és molt difícil de fer, principalment sobre la base que tots els testimonis potencials, que similar va ocórrer en un lloc, fotografiats després que no, ni dubte, tractar d'observar els fenòmens físics que s'estan Aquest lloc en el moment. La seva única preocupació és a dir, que el temps estava tractant de salvar la seva pròpia vida, i en aquest temps, sobretot per a una observació realment, i molt menys fotografiar o fins i tot la realització d'experiments, gran part del temps no és l'esquerra. Una altra opció que encara integrar pròpia imaginació en la recerca, i tractar d'imitar passa a través de models informàtics i possiblement molt menys enèrgic experiments físics. 

 

És possible, per exemple, cal destacar que en comparació amb algunes descàrregues elèctriques que tenen lloc poques vegades s'està construint actualment, tot i que la majoria de l'energia làser Břežany món el que la potència generada i transmesa, i la mera "flivver". 

 

Participació de la imaginació en la investigació científica no és res maliciós, només recorda, l'esmentat sobre la seva utilitat, especialment per a qualsevol investigació científica durant uns cent anys, alguns Einstein senyor.  

 

Tot i que la inducció només es pot produir el corrent altern, però fins i tot una descàrrega de llamp només és possible considerar com un mitjà cicle de la tensió alterna, que és com un procés comú induïda en els objectes conductors de la zona. Molt més definida amb precisió, en els objectes que l'envolten són induïts cada bucle flancs ascendents i descendents de forma d'ona de corrent elèctric. 

 

Aquests fenòmens s'han implicat en les normes elèctriques relacionades amb la protecció contra llamps, veure (EN 62.305). Els efectes electromagnètics poden ser multiplicat per també concurrents, els braços oblics paral · lels, de les descàrregues mateix o subsegüent (re vagues) i els braços paral · lels, que, tots junts electromagnèticament Possiblement, electrostàtiques i mecàniques (vibracions de so i els terratrèmols de baixa freqüència - lissajouss figures) i ressonen interferències.  

"> ->  

Immediatament Durant el Return Stroke, O alguna descàrrega posterior seria possible mesurar immediatament al canal de descàrrega del llamp tensió "només" al voltant de 100-300 milers V / m Aquest valor és en contrast considerable amb salt espurnes de tensió per l'aire, que està en 0-90% d'humitat a aproximadament 3 milions de volts per metre. Al 100% o més de humitat (vapor saturat), per exemple, just per sobre del nivell de l'aigua, però aquest valor baixa a només 100-300.000 volts per metre. 

 

(No es recomana sotmetre a proves i es mesura només aquest punt - Exploradors sec per tant contínuament disminuirà en quantitat, i per tant caldria ser reposat a intervals massa curts). Just abans d'aquesta descàrrega es produeix, amb entre el núvol i el sòl en els llocs certs voltatges de fins a diversos centenars de milers, així com més d'un milió de V / m (el mateix temps, no mesuren res allà en persona).  

 

Una nota: si bé totes les hipòtesis i teories esmentades anteriorment estan destinats a actuar completament seriosament, ara s'inserirà una una mica "boig": Les línies de tramvia en els camps, que estan entorn molt més conductiu aquest barri, en els racons s'acumula humitat molt més aigua estancada també (foto). La humitat manté la més llarga allà (comprovable i comprovada), creat com produïda naturalment conductors fiables funcionament de raigs, llampecs en moltes Això cop i per la qual travessen com com com en una muntanya russa.  

(Verified fotografiat, les altres referències de sota, això no és tan boig) 

Gairebé sense excepció a qualsevol lloc de la tesi de línies de tramvia en els camps de la forma relativament precisa plana bobina similars sensible al que es produeix en les plaques de circuits impresos - PCB (i que això és una bogeria), conegut des de l'enginyeria elèctrica i sovint genera als PCB, Potser només ocasionalment lleugerament distorsionada de viatjar a remotes torres de la línia elèctrica, per cert excel · lents conductors de raigs, arbres i arbustos, també parallamps molt bons, o una altra formacions naturals, i d'acord amb una forma particular del camp? (obrázky)  

 

De diverses observacions semblar ( Google Earth ) Que en bobines camps anglesos són molt sovint curt-circuit en les corbes, en lloc de de, per exemple Anglès, però era una mera suposició basada en una mostra no és molt fiable estadísticament. Més tard, també Observat en txec bobines en curtcircuit, i l'enquesta estadísticament significativa de fotografies aèries (centenars) va trobar, que el contrari és més una excepció, de manera que la primera impressió va ser probablement accidental. Juntament amb les línies de tramvia de cultius danyats ( presentada `serà (danyat, debilitat)) a causa de destellar descàrregues molt sovint, sovint i molt a prop del centre dels quarts de tornada (imatges), o fins i tot l'atzar local "més que només una quarta part es torna"photo, photo (Un aquest any - 2010 - atrapat, res de LP).  

 

En aquest punt es mostrarà diverses imatges que més o menys (però alguns molt, molt més que menys, és gairebé una prova) recolzen la teoria de la creació de cercles de les collites per les descàrregues de llamps, preses pels exploradors existent del fenomen de cultius cercles, una mica + de Google Earth , alguns d'ells són també molt, molt dim (Suport a la impressió que el allotjament (danyar, debilitar) de la collita produeix després que el xoc, preferible conducted per les línies de tramvia) 

I per sempre Brittish va crear el terme "Lightning Formació Teoria Crop Circle"  

 

En algun moment cercles de les collites realment semblen fotografies de descàrrega d'espurna positiva o negativa (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Els cercles dels cultius i de les descàrregues.  

 

En el cas d'alguns cercles de les collites són una altra seves exploradors sorprès per la seva estructura fractal. Fractals van ser descoberts en matemàtiques relativament poc temps (1905, amb la representació gràfica informatitzada 1975). Però és important comprendre que la naturalesa havia conegut sempre fractals - Compostos estructures atòmiques, les galàxies, les diverses estructures dels organismes vegetals i animals, coníferes i arbres de fulla caduca, els seus sistemes d'arrels i altres plantes, sistemes vascular i nerviós dels animals, els rius, les muntanyes, núvols, flocs de neu ... Fins i tot una possibilitat molt freqüent de la descàrrega de l'excés de càrrega es porta a terme per les estructures fractals. Gairebé tots els raigs Representa un fractal de per si, una certa forma fins i tot casos extrems de fractals. Molt més típic exemple d'un fractal temperatura, així com el llampec real esglaonada Leader, però això és gairebé invisible. Però hi ha registres també cinema, on és visualitzat des d'ara, és només possible veure allà. 

 

Per què, quan és possible explicar-ho tot tan bé, no cercles de les collites a sorgir en qualsevol punt al camp, on els raigs colpejar? Aquest fet pot participar per diverses raons. Pot ser:  

- Completament coincidència indefinible  

- Les condicions geològiques al punt de sorgir: trajectòries conductores formades en la clandestinitat a causa de la interacció del sòl i de les descàrregues elèctriques a llocs propers durant milions d'anys, les corrents subterranis d'aigua naturals i artificials, canals, molls, dipòsits d'aigua, condensadors (aigua i elèctrica), ressonància i interferència (mecànica + electrostàtica i electromagnètica), geològiques del subsòl i unitats llistades (camps electrostàtics i electromagnètics són enormes, i fins i tot entre ells pot portar a ressonàncies i interferències)  

- Les condicions difícils de complir (la tempesta) - l'absència de pluja i vent 

- Possibilitat addicional estimat i explorat és, si més no que alguns patrons regulars de passar així, que en el mateix lloc dues vegades colpejat per un llamp, amb un interval de temps (dies o setmanes). El primer d'aquests símbols, només "preparar el terreny" (produir fins a diversos milers de milions de "pre-exposats" tiges debilitats, en referència a: tot i el que els va passar, no es va presentar `serà (danyat, debilitat), però, que és la descàrrega següent Fets Volgende setmanes molt més fàcilment. Una altra vegada, una altra similitud amb fotos clàssics, quan és possible algunes de les capes exposured molt sensible a petites quantitats de llum, una mena de pre-exposició, sensibilitzar la capa a una diferència encara superior sensitivity.The en la resistència mecànica i la força necessària per doblegar o trencar les tiges no afectats i afectats pel corrent és enorme i és desenes mezi de centenars de grams (flexió) a molts quilograms (trencament). depèn en gran mesura el temps transcorregut des de l'electricitat intervenció, el ​​debilitament de teixits de la planta després que estigui en progrés molt lent. Vegetació No es veu afectat per un llamp i no danyat per l'electricitat no es doblega a la terra, fins i tot en la tempesta més violenta d'interacció també de pluja, quan el cultiu està sota la influència del vent superior a 100 km / hi el flux d'aigua forta, però fins i tot una tija no es va presentar `serà (danyat, debilitat). Els afectats immediatament i no aplanada (danyat, debilitat), es s'aplana (danyat, debilitat) no més després d'algunes setmanes només, o després una brisa lleugera, o quan són gràcies a la rosada del matí pesat o una pluja lleugera. 

 

- Excepcionalment alta intensitat de les descàrregues elèctriques, o tota o gairebé tota l'energia concentrada en un únic o pocs (entre 5 - 8) perpendiculars a terra de núvols alts (CG);    foto foto,   

- O alguna cosa completament diferent.  

 

La situació, després que un fort vent i la pluja no apareixerà a terra i fins i tot aguaitar, amb possible observar fàcilment, per exemple, durant un sobrevol en helicòpter sobre qualsevol camp de conreu, les tiges estan bufant en el vent com les banderes del comunisme, de vegades doblegar més de 45 graus, però després d'esvair Aquest flux d'aire fort i segura immediatament tornar a posar en posició vertical. Discovery Science, Crop Circles: Misteris en els camps , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Cercle de la collita snamely després de les descàrregues elèctriques no procedents de tots els camps (i un milió estimat o menys dels casos), però alguna cosa, alguna cosa bastant comú passa gairebé sempre (i nombre de missatge de dues).  

 

Un missatge número dos: Gairebé tot aplanat (danyat, debilitat) collita (95%, fins i tot més, és a dir, al voltant d'un milió de quilòmetres quadrats per any en el món) són causades per descàrregues atmosfèriques en els camps o només per sobre d'ells. Es va esmentar anteriorment en el text i la imatge - la totalitat presentada serà ` (danyats, afeblits) al camp Benátecká Vrutice.  

 

Aclariment: no era sempre la mateixa. Un dels punts finals en particular per gra (per simplicitat restringir possible que només al blat, sègol, ordi, civada, blat de moro), és l'anomenada "resistència a altres (nocius, debilitament) ", o més precisament la resistència espontània a altres ( danyar, debilitar) en el passat no pot ser per a alguns cereals no alta, quan Certes varietats d'ordi, el sègol o el blat gairebé va arribar l'alçada d'un home adult. Però gràcies a la creació de noves varietats de plantes cultivades es va centrar eren molt més baixos, i avui no és l'excepció, que alguns Varietats d'ordi nit superior a 0,5 m. Varietats actuals de sègol, el blat o l'ordi han comparat, per exemple, als anys cinquanta del segle 20 la tendència espontània de allotjament (debilitament perjudicial,) gairebé zero. Una instantània de la pel · lícula de tots els meus compatriotes, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Igual que amb els cercles de les collites, també en el cas d'irregularitat presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius, i no hi ha absolutament una regla comuna, que la collita serà aplanada (danyat, debilitat) de vegades fins a diverses setmanes "després del fet", de manera Immediatament després de la tempesta, mentre que els agricultors sovint deixant mateixes terres després de la inspecció bastant satisfet, perquè l'aparentment "no va passar res", sabem que en molts llocs ja s'està "plantada" o millor dit "Exposed" És un gran caos i la destrucció. Mentre que fins i tot després d'una tempesta molt forta no estava mentint a tot el camp, i fins i tot aguaitar a terra, diverses setmanes després, el clima és assolellat bonic, entrellaçat aquí i només hauria pluja lleu ocasional, de manera que la humitat necessària, agricultors descontents horroritzats només veure, ja que havia tesi sota condicions ideals "s'adormen" (cases de camp) part considerable del camp i serà molt difícil per a la collita. Els agricultors estan acostumats a associar i presentat `serà (danyat, debilitat) collita després de la tempesta principalment actuant conjuntament amb pedres de calamarsa, almenys que la collita no és aplanat (danyat, debilitat) Immediatament després de la tempesta, les coses no són ja va tocar el tema per ells tant. Després món va fenomen exploradors gran part de cercles de les collites, que van deixar una prometedora carrera en la física o l'enginyeria elèctrica i l'hagi tingut realitza aparentment molt.  

 

D'altra banda, els agricultors que són els que en molts dels seus informes i estudis d'experts han documentat repetidament amb molta precisió els efectes de les descàrregues elèctriques en les collites del camp, molts dels quals són o seran reproduïts en aquestes pàgines. Les remolatxes, melons, papes, tomàquet, cotó, soja ... 

 

Fi de la Part 3 

 

   

         Part 1        Part 2        Part 3         Part 4        Part 5  

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z