Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - classificar-textos-5 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Part 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

la primera osca al canó, encara serà dos)

 

Què és més probable que es trobi en el lloc del cercle de la collita real, creat per l'exposició dels raigs (llampecs) en un camp de conreu, mentre que els efectes de ressonància i interferència de passar a través d'(enorme) corrents (és clar, es poden trobar al àrea de aplanat (danyat, debilitat) cultiu en qualsevol lloc):

 

  Primer Anomalies geomagnètiques - LIRM - comportament inusual de la brúixola

 

  Segon Les restes de l'electricitat estàtica - RSE - mesurables

 

  Tercera Les restes de calor acumulada en el subsòl - fotografies d'infrarojos (però vés amb compte, el que alguns exploradors de cultius cercles ofert en algun lloc en els seus llocs com "IR" fotos ni tan sols insinuar publicat aquí, és un dibuixos o fotografies en blanc completament, completament lliure de qualsevol recursos declarats, en contra del que hauria també dilettante científica completa només saliva. No s'esmenta el mètode de mesurament utilitzat, la sensibilitat dels instruments de mesura i sensors, característiques espectrals dels sensors utilitzats. Moltes vegades és una característica molt comuna d'estudis similars, tractant de fingir Això ALTAMENT Usen només professionals especialitzats, mètodes i procediments científics, sinó que actuen com un diletant passat, de manera que les seves imatges infraroges s'assemblen més a unes fotos en color discolorated clàssics, que produeix un nen de dotze anys en un programa de gràfics dotzenes per hora. Bé única opció llavors Estat, que infracamera encara bastant comú anirà a copsar els canvis d'infrarojos a terra (el que és una predicció) en qualsevol lloc al camp amb les descàrregues de llamps. Això segueix sent una meravella que a les zones on els cercles de les collites s'ha trobat no ja s'han fet mesuraments similars. S 2012, segueix sent una temporada de cultiu abans, Amenaça maia es complirà i les pedres es quedin sense feina, com els antics maies van predir.

 

  Quart Les partícules de FeO.Fe i Fe2O3 (magnètic -?. En qualsevol cas sensibles als camps magnètics es produeixen Ells ara la reducció catòdica i pirolític) situat al terra - potser fins i tot l'adhesió a les oïdes dels cultius, les tiges i les fulles de la influència temporals tiges magnetizante (conductor fins i tot amb molt alta resistència) causada pel pas de corrent a través

 

Cinquè Les mosques mortes, sovint estrictament socarrimades, adherents a la collita, (vola va escombrar prendre el sol) es pot trobar en la distància relativament gran del patró, no en tots els casos - probablement no ha estat precedida per la pluja i els insectes no eren prou ràpida per amagar un pern des del blau

foto de l'esquerra © Dr Uwe Engelmann, right © Janet Ossebaard     

 

Molts cercles dels cultius (però també molts casos de aplanat de cultius (danyat, debilitat)) probablement creats per doble exposició - les plantes primera descàrrega només "es prepara" Crea "de la capa sensible" de les plantes debilitades, que són molt més sensibles a qualsevol mecànic i estímuls físics, i ho registra la següent descarregar però, que es produeix després d'algunes setmanes o mesos.

 

Camp de l'ordi, on no el 2010 ni un sol raig de descàrrega occured ( Benátecká Vrutice ) resistir en el meravellós estat físic fins a la collita, encara que amb el mateix durant la temporada de cultiu es va passar una gran quantitat de forts vents i pluja.
Des de fa molt temps el text és només una molt greu, de moment, i serà de nou alleugerit girant i saltar a més boig. Simetria múltiples, sovint molt precisa, d'acord amb diversos eixos (3-8 i més), les imatges generades sorprenentment similar a un calidoscopi. El seu origen no està prou clar i explicable físicament. Potser gràcies a l'enorme càrrega elèctrica de voltatge i corrents, que que es realitzen en el lloc.

 

  Creu cèltica 2002           p x + p i p + del orbital
Temporalment crear alguna cosa que podria explicar-se com "anàlegs a les estructures atòmiques i moleculars i xarxes de vidres", però dimensions gegantines. Projecció dels tres orbitals p en el pla perpendicular a l'eix d'un d'ells sorgeix famosa Creu celta, etc, en el cas dels orbitals d i f es crearia un estructures molt més complexes. Si a nosaltres els celtes provat en quina direcció bid també procedir mecànica quàntica de Schrödinger, molt abans?

 

Si algú vol escoltar la maduració del gra, de vegades n'hi ha prou amb anar a camp de cultiu Gairebé frontera de blat madur, sègol o ordi, Possible registre clar silenciós i esquerdament. Finals de juny, juliol i continuar. Fenomen molt interessant.

 

Un més boig: Crop Circles - recerca de la veritat . [OVNIS] avi 19:50 / 1:54:23

La gran majoria dels cultius Explorers cercles i documentals estan dient sobre ells, són un fenomen dels temps moderns, encara que va admetre que podrien produir fins i tot en els temps antics. Sí, va existir, i alguns fenòmens i les imatges de les antigues civilitzacions seves projeccions poden ser (Stonehenge, la creu celta i altres). Encara que no és impossible que les civilitzacions antigues (Els seus agricultors) sabien que provenen d'un llamp, però es va oblidar de dir-nos que, o l'experiència aquesta de boca en boca, de generació en generació no va ser preservat desaparèixer I àlies. Potser alguns d'Arquímedes que s'acostava a la sorra abans que algú li va punxar. Potser en algun lloc està escrit en escriptura cuneïforme, o alguns Il · lustracions A la foto, però encara no ha estat traduït ni explicat. Cercles de les collites i els raigs, així com qualssevol altres forces naturals (i destrucció) Considerada com una obra de Déu, i per tant, potser fins i tot van disparar considera necessari posar massa èmfasi d'alguna manera, aquesta és la causa de la segona, i si la causa de tant en un i el mateix, després de tot això des del seu punt de vista tot el món ha d'entendre, o no?

 

(Un altre boig) Potser seria possible observar el fet que les xifres dels últims anys interfície una mica més. Probablement, una de les raons és possible - qui cerca, troba, i en els dies en els cercles no es van realitzar recerques en els camps, és a dir, abans de 1970, ni tan sols es pot conèixer en absolut. La idea d'Anglès com semblava camps de cultiu en els anys 70, com abans, i com es veuen avui en dia. Visualment, probablement no massa indistintament, excepte per una petita cosa. És a dir diferien considerable usat per la tècnica de processament. En els anys 70 i encara serveix Farmers anteriors hi boneshakers postguerra pesen poc més de 2 tones i l'ample dels pneumàtics del darrere, uns 30 cm, fins i tot del cavall per llaurar servit de vegades. Avui dia, hi ha prop de córrer en els camps que Deeres John pesen més de 5 tones, el doble de l'ample de la llanda i el mateix passa amb el pes i les màquines de pneumàtics vinculats a ells (sembra, distribució de fertilitzants). Es crearà un camp molt més ampli línies de tramvia, que funcionarà tant amb força i parallamps. Millors parallamps - més llampecs. Més llampecs - més cercles. No destrueixis meus cercles. Però ni tan sols dir-ho als agricultors fins ara.

 

Una altra diferència important respecte a anys anteriors és la industrialització de les zones rurals continuen tenint lloc avui dia - paisatges underground Industrialitzats directament amb entrellaçat amb les línies de metro - serveis públics, molts corrents sovint no flueix en rases al llarg dels camps, però en la canonada de drenatges de sota. Tots els serveis poden participar en una seducció inusualment intens de metro actual, per produir els efectes secundaris possibles (ressonància i interferència dels corrents anormalment forts).

 

L'augment observat en el nombre de formes en el món poc a poc, a partir de 80 anys 90 i més enllà no pot ser fet també estadísticament demostrable, però no és impossible del tot que això és cert. Només en els últims anys pot ser considerat com una freqüència constant d'observacions, ergot la relativament alta. Els propis agricultors mai reporta patrons regulars en els seus cereals, però sensacional en públic. Atès que el públic sensacional sempre seran majors que la part sòbria de la població, el subministrament d'observacions no disminuirà. No obstant això, no s'exclou Volgende que en uns anys serà completament objectiu de reduir el nombre de patrons regulars observats. La seva aparició pot ser que algunes de les característiques seleccionades, a més d'un gran nombre d'altres circumstàncies, estar vinculada a l'activitat solar i la seva periodicitat. Que en els últims anys ha estat objecte d'alguns pics i freqüència d'ocurrència xifres no necessita copiar directament. Es desconeix el valor Augmentar indefinidament no pot, ni la temperatura mitjana de la Terra, ni el nombre de patrons que es troben en els camps. Si el nombre mitjà de formes regulars, aquest any cada construcció es troben en els camps, de vegades, realment comença a caure, no faltarà a ningú, i en el futur Eventualment estarem encantats per escalfar una mica més. Quan el fals gràfic pal d'hoquei s'ensorra com un castell de cartes, o girar com el patró format per fitxes de dòmino (efecte dominó). Les úniques excepcions estan reportant els agricultors de les seves publicacions estrictament professionals i científics. Els que reben l'atenció d'altres parts d'aquest lloc. Com es va destacar allà, els agricultors tenen el problema de la creació de patrons (cercles) en el cultiu relativament ampli mapejat, a conèixer la seva causa, entendre la qüestió i no considera necessari donar cap publicitat innecessària.

 

Nancy Talbot (BLT, cercles de les collites - Quest For Truth [els OVNIS] avi. 19:32 parla de " gran càrrega elèctrica "alguna cosa erròniament perceben com tensió resultant, que es forma entre el subsòl guix, i la boira, al final de estiu (o potser a la primavera) rodant per les vessants d'anglès.

 

Nancy Talbot (equip BLT, Crop Circles - recerca de la veritat . [OVNIS] avi 01:03:00 ) - microones pols, la humitat es converteix en vapor que s'escapa dels teixits - s'estén i els ganglis corbes. Una cosa com això mai serà possible simular en laboratori. Extensió i flexió dels nodes no causar mai, i mai més realment res més que el geotropisme (negatiu), els casos en què immediatament després de allotjament (debilitament perjudicial,) Plantes de nodes es van ampliar o doblat perquè no existeix en realitat, és només un error molt comú de cultiu molts exploradors cercles, que, per desgràcia, moltes vegades pel pedaç diverses vegades conegut com un medi agrícola típic erudit. Per descomptat, pot haver patrons detectats, tenint Immediatament després de localitzar la seva inclinació i els nodes estesos, però no és una cosa causat per un altre, que el cultiu estava estesa durant diversos dies, el patró va ser trobat diversos dies després de la seva creació ( allotjament (perjudicial , debilitament)). Exploradors cercles dels cultius no tenen absolutament cap idea sobre la quantitat d'energia que seria necessària per garantir els processos, que descriuen (evaporació de l'aigua), i quin poder Aquests imports tindria conseqüències sobre la vitalitat plantes.

 

L'anterior declaració de collita Explorers cercles només confirma el fet trist, que mai han visitat un àrea amb força freqüència, irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius, que no visitava des del seu punt de vista, qualsevol "energia desconeguda". Hi hauria trobat una exactament Dins d'aquests símptomes i anomalies, i per sobre de tots els nodes, incloent el que van descriure com "nodes" o "explotar cavitats expulsades", que seria per a ells molt difícil d'explicar. Com s'ha explicat en una altra pàgina, aquests fenòmens no són de cap manera és perquè la pressió del gas a l'interior dels nodes, que pel que sembla els "expulsats" tots aquests fenòmens s'han enterament a canvis naturals de creixement gradual i lent creixement, una mica, en alguns punts irregularment assecat i mort de les cèl · lules i teixits. Però aquests símbols, fins i tot després de gairebé completa d'assecat i morir no deixarà de complir amb èxit la funció del teixit vascular - que pot ser fàcilment verificat en qualsevol part de la planta - Canó node fulla ( per demostrar, joc de fotografies d'experiment + timelapse )

 

També és possible, el que hauria estat molt pitjor, que els exploradors cercles de les collites ha fet mai i similars observació, però abans que el públic en general simplement els oculta. Per alguna cosa així com que probablement seria millor ni tan sols sospitar d'ells. Encara que, lowbrows agrícoles, que regularment bastant amplis de les seves observacions només triar el que més els convingui, amb possible sospitós de res. Potser només que qualsevol troballa similar Considerat com excepcions contínuament recurrents, que només forma repetida i contínua confirmar les seves regles.

 

L'error fonamental de tots els bromistes així anomenat - circlers peu - fabricants de cercle-o cercle prenedors, els anomenats tant, de fet, que mai han estat en el camp, i molt menys durant la nit allà estaven creant un patró (a excepció d'uns pocs - manifestacions incòmodes pagats al davant de les càmeres de televisió, però durant el dia), amb el fet que encara no almenys parlar d'un dels fets més importants, absolutament necessaris per moure al camp, és que és molt necessari, que el camp no era ni tan sols un indici de mullat, i molt menys després d'una pluja o fins i tot durant la pluja. Tothom, un cop més, tothom, i per última vegada, que no té absolutament a ningú per caminar a través d'un camp d'almenys el mínim d'experiència, sap de caminar sobre un camp mullat, fins i tot amb botes de goma impermeable i adequadament vestida, fins i tot en les pistes de tractor ( En condicions humides les pitjors parts transitables del camp), a més que durant la nit sota la llum de torxes de mà, o la llum de la lluna, i així a tot el que (!) encara tenen alguna cosa a les mans, donant com a resultat A partir d'aquests habilitats molt limitades prou ràpid com per compensar l'equilibri Quan el lliscament, portaria a terme (per no parlar de forma gratuïta), igual complet idiota. O l'autor dels paràgrafs de tesi. Durant l'observació i la fotografia en els camps completats especialment en les línies de tramvia centenars de quilòmetres, però mai a la nit (i en realitat només funcionen unes Blockheads i ximples). Però la investigació ha acabat, i mai li permetrà sortir allà de nou, per un parell de bous, les fotografies adquirides han estat suficients, només durant els primers tres anys d'investigació una mica més de 18.000, l'any 2011 encara no està totalment avaluats. Qualsevol persona que va assistir als camps en qualsevol ordre, si més no ocasionalment, això hauria fet recordat molt bé, i sens dubte no hauria estat no va esmentar això. Una altra qüestió Això seria possibles falsificadors preguntar - Com es mouen en un camp de colza conreades, unes setmanes abans de la collita (fins i tot en aquests patrons apareixen mitjanes).

 

El moviment en material sec i, de cap manera, fins i tot un metre per metre, és absolutament impossible. Crea i canola crescut completament en espessor impenetrable que és possible entrar només per una recol · lectora. 

Qui ha vist un patró en aquest material s'havia completament LogicAll la conclusió que qualsevol intent humà per crear inevitable seria que va fracassar del tot (el que és correcte, President!), Plantes sembla com si treballés ells i el poder enorme (diverses tones per m2 pocs) molts dies. De fet, no estava treballant-hi el seu propi pes i només el dany a les cèl · lules i teixits. En el blat jove, la civada, l'ordi, el blat de moro, la violació també, en rodals joves de qualsevol cultiu és possible moure fàcilment voltant sense cap dificultat, en la vegetació de la mar madurat una mica més difícil, fins i tot en el blat de moro, encara que completament adult amb l'única excepció: Qualsevol moviment en oleaginosa conreada és absolutament completa i totalment impossible.

 

Fins i tot si el cultiu és aplanat (danyat, debilitat) de vegades molt temps després de les descàrregues elèctriques, just abans de la collita, probablement més del 90% de tots els casos en què els raigs colpegen el camp. Per descomptat, depèn de com al camp i al voltant de les barres principals elèctriques presents allà la propagació de l'alta, el nombre de descàrregues laterals i posteriors van aparèixer allà ia tot arreu on van desembarcar. En virtut de l'objectivitat, en referència a: Aquest estat és necessari que es van observar casos També, després d'gravada quan un llamp núvol de descàrrega - terra al camp, no es va produir cap aplanament (perjudicial, debilitament) (Stratov 2009, 2010, nord-est Milovice 2010). Però això és considerablement menor que 10% de tots els casos observats.

 

Un dels casos reportats, fins quan la collita no va ser aplanada (danyat, debilitat) res en absolut nord-est (Milovice,photo). Això podria ser degut al fet que un llamp va caure en realitat només una gran piscina, situada al camp en el moment de la descàrrega, i en cap altre, o inexactituds en la posició de mesurament, que en realitat podria acabar en un arbre o un arbust proper (no observada ). Per tant, pot ser un fenomen en la investigació científica no és únic, les anomenades observacions negatives, el que no porta els resultats esperats. La descàrrega d'un llamp en addition ja va acabar en cultiu s'asseca de manera significativa per processos de maduració. Els teixits ja estaria en condicions de sec, la qual cosa no permet canviar substancialment la seva forma per tal seria més manifesta la seva debilitament significatiu, d'altra banda, ja es pot reforçar de manera significativa per assecat parcial. (foto, datum) Per descomptat, la realitat és molt fàcil experimentalment comprovable en qualsevol moment en el futur.

 

Crop Circles - recerca de la veritat [els OVNIS] avi. 53:00 Bert Jannsen expressa una idea molt interessant i es podria dir que gairebé va posar el dit al cap, directament Pronunciat Encara que no s'especifica. En primer lloc s'esmenta que moltes de les figures es troba en la direcció de les línies de tramvia - bé, només descriu una ruta d'accés. Nota JL - Ajuda sovint una varietat d'escèptics idees, la manera com va al llarg del cercle de decisions, per tal d'evitar les carreteres d'accés observables, que facilitarien la seva divulgació. De fet, en el mateix sentit ha anat l'únic "gran creador" - throuhg els va conduir i no gaire lluny d'ells indueix corrent elèctric.

 

(Citated de cercles de les collites - Quest For Truthh )

" Tots els cercles de les collites són un gran engany fals, gran ". Si bé aquest és un fenomen objectivament existent, però la gent encara no són capaços de determinar el que està causant. Relativament La gent està molt limitada en els processos de pensament (formes de pensament), sent només d'investigació, si els patrons creats estrangers, o persones. Ell pensa que és una cosa en el medi, en realitat és un (traducció simplificada), creat per la pròpia població, però encara no s'adonen com. Té raó, President! Patrons al camp realment ajudar a la gent a crear ells mateixos, però desconeixia per complet com. Ja només només gràcies a ella, que creixen res en els camps, principalment dels cultius. Si no hi ha camps de conreu, no hauria cercles de les collites, és un fet simple i comprensible. (Però hi ha herba, qualsevol altre tipus de vegetació i dels materials inorgànics)

 

Un altre factor és tan important Durant el cultiu es desenvolupen línies de tramvia, actuant com un parallamps relativament bons, tots dos són dutes a terme per ells directament bàsic "distribució d'energia elèctrica". Després de la primera descàrrega es troben en les proximitats de línies de tramvia molt capes creades d'aire ionitzat, vapor d'aigua i pols, que atreuen les descàrregues secundàries la mateixa olor a cervesa com un alcohòlic.

 

En els centenars d'imatges capturades en els efectes de les descàrregues elèctriques al camp, molt sovint es troba el cultiu de línies de tramvia, Volgende ells, entre ells, i amb freqüència tant o més sovint al centre de quarts de tornada. Completament La mateixa situació s'observa en un nombre molt elevat dels cercles dels cultius fotos al seu voltant, també en llocs distants i en els camps del voltant. D'altra banda, BJ assenyala correctament que les primeres plantes es va presentar `serà (danyat, debilitat), i després començar de nou en peu, a diferència de BLT exemple. Nota JL: estan en primera `serà presentat (danyat, debilitat), a causa del debilitament de la part més baixa, movent les toxines cap a les arrels de les plantes.

 

El fet que la formació de patrons es veu molt anàloga a la formació de la imatge latent en una capa sensible de material clàssic de plata en blanc i negre de halur es mostra en molts llocs establiments front a aquest problema, és una de les idees principals de la totalitat investigació.

 

Dos i una meitat d'un any, més un o dos dies des del començament de la investigació, 14 d'agost de 2010, s'ha esmentat altres anàlegs a la fotografia clàssica: la imatge latent és a la "capa sensible" al camp dels cultius sota el emmagatzemat centelleig d'un llamp d'il · luminació ... (L'ús de la il · luminació del flaix, només la quantitat d'energia emesa per una "llum naturals flash" és 10 9 - 10 18 Superior, que l'utilitzat durant fotografiar)

 

UFO club anomenat "llampec" ( flaix de en txec, enllaç ) està molt interessat en els fenòmens associats amb l'aparició de cercles en les collites. Va prendre nota aquí només fet molt curiós. Per exemple, s'ha convertit en gairebé una tradició que en alguns documents i pel · lícules que tracten el tema dels cercles dels cultius és de vegades en segon pla com un símbol de mysteriosity examinats i va disparar un raig copejant Durant tempesta. (photo - Una imatge d'acompanyament de la pel · lícula mostrant tempesta llampec)

 

En comparació, un llamp comú, és el que qualsevol persona a la cambra, Durant la descàrrega irradia energia fins a un 5 Joule, sinó més aviat una smaller.These molt (Joule dècimes). Que el que es diu "flash" quan es fotografia en un telèfon mòbil (d'alt brillantor LED) irradia energia smaller.These 1000-10000 vegades, però a causa de la qualitat de forografie Adquirida abundantment suficient. Grans flaixos d'estudi amb energia Operi 500 - 2500J. El raig únic mitjana durant una tempesta elèctrica irradia energia per a 10 setembre J, Durant l'tempesta es generen diversos milers d'ells. Un únic raig irradia fins i tot superior a la mitjana d'energia de 100 a 10.000 vegades més. (Nota: la capa sensible de usuall sensor de cambra de cinema o agafar no més d'1/100, 000 llum emesa pel flaix, mentre que a la "capa sensible del camp de cultiu" es cau per cent desenes gairebé Diversos de llum llampec i gairebé totes les altres la seva energia ...)

 

Àrees de aplanats dels cereals (danyat, debilitat) i van danyar de manera similar i altres cultius causa de l'impacte de les descàrregues elèctriques de tempestes a tot el món seria un estimat de 0,5-1.500.000 quilòmetres 2 d'un total de danys i presentat `seran (danyat, debilitat) àrees

 

Fe2O3 - ha assenyalat en un altre lloc

 

Un grau considerable que pot ser resultant forma d'algunes figures que participen vibracions i ressonàncies de les cavitats subterrànies, o bé buida (Cavernes), o plena d'aigua (reservoris naturals d'aigua), o ple d'un substrat que s'omple d'aigua (aqüífers). En una pel · lícula que descriu el problema dels cercles dels cultius és un exemple mostrat en sec - cercles de la collita va aparèixer directament sobre del dipòsit artificial, potser l'aigua.d

 

D'acord amb alguns teòrics - Els escèptics que tracten de refutar qualsevol altra forma de cercles de les collites dels éssers humans o els animals, crear cercles de collita aparellament eriçons. Milovice (est, sud primer camp de la carretera cap Zbožíčko). Al maig, Identificat un llamp en el camp de blat verd, en les millors condicions (blat), que ni tan sols després dels signes de aplanats àrees (danyat, debilitat). Durant la mateixa tempesta Gravat dues descàrregues addicionals del camp d'ordi proper (uns 0,5 km). It began "Imposar obedientment a dormir" després d'uns dies, exactament en el moment de la intervenció, amb el temps cada vegada més. El blat és encara com intacted. Segona setmana - res. Tercera setmana - res. Que el blat no es s'aplana (danyat, debilitat) en tots els ... La descàrrega sobre el blat no era com una mala herba o la respiració Desdentado vell, era bastant més de 30.000 amperes. El blat en el moment de llampec complet abans de la partida, completament verd, ordi complet de cap, ja va començar groc.

Gairebé un mes després que es va iniciar en el blat "alguna cosa" de compareixença (dues fotos de dalt), en referència a: semblaven molt diferents dels casos similars observats, quan les tiges d'inici doblegar a terra lentament al principi considerable. Hi ha diversos llocs observables, bastant irregular, amb una petita àrea sospitosa (2-3 metres quadrats), però no obstant això completament aplanat (danyat, debilitat), majoritàriament només doblega però no es trenca. A més, com a resultat que alguns camins que connecten entre ells ...

 

Els eriçons? Després d'un temps, tot està clar. Heus aquí!

imatge actualitzada: 27 Sisè 2010 (també tant l'anterior) Data d'imatge: 23 7th 2010, a pocs metres de distància 

 

De manera que, després de tot, realment copulant eriçons ... El camp va ser finalment realitat presentada `serà (danyat, debilitat) Més de dos mesos després de la descàrrega, en diversos llocs (centenars de metres quadrats), molt més a prop del punt raig de mesurament, fins immediatament abans de la collita, però exactament d'acord a les normes de allotjament (danyar, debilitar) causada per descàrregues de llamps, on algunes de les zones afectades no estan completament presentades `serà (danyat, debilitat) En una altra part va presentar `serà (danyat, debilitat) del tot, molt ràpidament, però a poc a poc començar a obtenir una còpia de seguretat (a través de nodes). Àrees presentades `serà (danyat, debilitat) per "aparellament Eriçons" mai s'elevarà fins a una pista , són realment "overbended" Sembla majoria significativa de tiges trencats. Hi va haver algun joc D & D amb una altra? Ells no estaven fent res més allà de tota manera (si mai ha visitat un camp imparell). Que els seus mut, per exemple, creephole monstruosament estúpid com en la fabricació de cultiu cercles podia creure Potser la senyora Bower ...

 

Realment període molt llarg entre la descàrrega d'un llamp i allotjament (debilitament perjudicial,) aquest any (2010) va observar només en Ostra (blat - al nord de Railyard), gairebé 4 mesos. Ordi (al sud de Railyard) es va presentar `serà (danyats, afeblits) 1-2 setmanes després del cop, però immediatament lentament. Al principi, només unes desenes de metres quadrats, molt per sota d'1%. Finalment, estimat al voltant del 20% de l'àrea de camp complet. Les fotografies de la pàgina Cronologia .

 

Fer una ceba tendra intent com passar corrent pot atraure partícules de Fe2O3 o Fe

resultats here

 

Sovint hi ha patrons en els cereals presentats hauran de ser ` (danyat, debilitat) molt significativament (molt fort, el contrast i la diferència entre les plantes afectades i no afectades en els seus voltants), i també que sovint els efectes es manifesten en el lloc any Volgende mateix. En contrast amb la creació de formes irregulars, és possible que en alguns casos de la creació de cercles de les collites era de vegades hi ha en curs probablement llampec realment excepcionalment forta. Potser seria interessant veure si en les rodalies d'alguns patrons no condueix canonades subterrànies d'aigua. L'aigua subterrània cert molt sovint - excel · lent conductor. La dosi d'energia elèctrica, que opera integralment en una planta, ha de ser resolt a la part que rebrà per sobre del terra part de les plantes, arrels i quant es captura a terra per formar substàncies nocives per al creixement de la planta (part mitjana per planta ). En el cas de plantes amb menor densitat de sembra és probable que sigui una dosi integral s'assequen molt més freqüents mata bastant fiables, com ara opposit de cereals, on l'energia pot ser distribuïda de manera molt desigual. Aquests casos són processats de forma extensa en la literatura científica, l'agricultura, per exemple, en monografies dedicades a diversos tipus de cultius agrícoles. A la pàgina web serà un nombre d'exemples, principalment en la pàgina de la secció d'agricultura 1,2 i probablement en algunes pàgines que s'ocupen d'electro-Fitopatologia

 

Algunes causes possibles Benvolgut per aconseguir un contrast molt alt de la capa de formació de imatges de la collita Possiblement se li donarà un especial, encara inexistent pàgina Efecte de contrast alt

 

Crop Circles - recerca de la veritat [els OVNIS] avi. 01:42:55 - " absolutament estúpides ". M. Glickman ens vol descriure, que el procés de Civilitzacions estrangers (estrangers), que probablement està intentant alguna cosa bid per a nosaltres, però l'única de procedir molt cuidat, en lloc aterrar amb el seu ovni i es va acostar i va dir d'ells " així que aquí estem ", és realment una cosa estúpid. Ell no sap que allà no operava cap civilització extraterrestre estranger i que és només el resultat de les iniciatives de la humanitat (l'agricultura) i les forces terrestres - Totalment electricitat i el magnetisme.

 

01:43:40 Ens estan estudiant (bastant comuna i estesa opinió, a la República Txeca que tingui i promoure àmpliament, per exemple, la senyora Pliskova). Si això fos cert, els estrangers Inevitable hauria d'arribar a la conclusió que totes les persones són realment molt estúpid ... No importa, el mateix d'ells (els estrangers) poden pensar i després també ... realment fa a tota la humanitat, ja que l'únic i veritable idiota seria capaç d'aterrar directament a les línies d'alta tensió (Veure Zuidland , més d'un baix)

 

D'acord amb l'opinió molt similars, és un experiment, que anaven a tractar de provocar una reacció a la humanitat, i estudiar el seu enfocament del problema, ja que tracta de resoldre: classes de govern i, de vegades els polítics per explicar alguna cosa en aquesta direcció, possiblement La seva conducció maneja - Forces militars - probablement com a resultat cada vegada que el mateix - zero - zero - zero ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

En aquest lloc trobarà Possible, que Lucy realitza qüestionari d'investigació de problemes de salut específics, els sentiments i els trastorns mentals dins dels cercles de les collites des de 1994, i fins i tot en cooperació amb el cirurgià local no ha arribat a ella i explicació satisfactòria, quina seria la raó principal de que. Per això, serà millor per anunciar polzades i amistosa manera, que tots eren moderadament enverinats per productes químics, alguns d'ells serien Poissons realment molt perillós, (+ T altament tòxics, substàncies extremadament perilloses, CEE), explicar-los què dosi subletal és, i en el futur sense oblidar que qualsevol patró acabat de descobrir ràpidament convidar a alguns experts en toxicologia.

 

" Necessito ajuda mèdica qualificada. Espero poder treballar amb un metge local que ha accedit amablement a tractar i analitzar els informes de tesi "que el cirurgià local no ha aconseguit durant 16 anys (1994-2010), a cap resultat, no és només un òptim ...

 

Per exemple, sensació refereixen amb freqüència de gust metàl · lic a la boca és bastant típic per a la intoxicació per cianur. El cianur d'hidrogen (HCN), la descàrrega pot crear al subsòl, a causa dels materials actuals i no passar corrents de fins quantitats quilogram. Tot hi és, H + C + N = HCN. L'equació no es crea d'acord a les regles establertes en la química, i molt més recorda equació matemàtica. Pel que sembla, es va crear absolutament en contra de les normes químiques, i independentment de la composició dels materials de base així com les reaccions que acompanyen i productes intermedis. A causa de les temperatures, energies de ionització a pressió, elèctric corrent, tensió, i tota la resta que pot succeir allà, realment seria una cosa així com que es passa allà. Encara que la fórmula seca i gairebé tothom seria poc informat químic encara més com diu "boig química". Alguns químic altra banda, només una mica més informat, preferiria potser fins i tot de manera similar compilar directament les equacions expressades com escombraries química. Malauradament, és realment un assumpte bastant seriós. Un digestor subterrani petit El que més agrada cuinar res per l'estil, i l'equació Gairebé dalt ...

 

Per cert, els estudis similars es van dur a terme, les descàrregues elèctriques en un espai tancat, i productes químics molt simple, present allà (H 2 , CH 4 , NH 3 , aigua) formen més productes químics complexos, com ara els àcids aminats de Microsoft. Experiments duts a terme per Stanley Miller en 1953

 

Per saber els sentiments d'una persona enverinada pel ió CN (-) , ja sigui en forma de cianur o el cianur d'hidrogen, és de fet una coincidència molt rara o més aviat curiositat. Per tal de compartir amb algú sobre els seus sentiments, poques vegades té més temps que l'opció de dos minuts. Els conillets d'Índies únic, que probablement eren sempre capaços de compartir els seus sentiments després de la intoxicació per cianur probablement per sempre segueixen sent les Lucy qui entra al camp com gatets i deixar que ells ompliran qüestionaris sobre tot això. Afortunadament van obtenir dosi subletal, perquè la majoria d'ells, segons el testimoni de deixar el món amb les seves pròpies cames.

 

" És interessant observar que, mentre que les reaccions físiques desagradables són en gran mesura, els efectes emocionals són predominantment beneficiós. " - Reclamacions Una cosa així com que gairebé tots els usuaris de drogues.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

la consciència d'una Presència `Quan es trobi i de la formació, i una espècie peculiar de `` sabor metàl · lic, atacs de pànic, visió borrosa.

lluminositats

Al · lucinacions físiques o senyals visuals

"No es pot entrar i Prevenció de barrera física era jo i em vaig sentir marejat"

"Aconseguir l'anell exterior de la formació d'ulls en què va xocar contra un mur invisible que em va obligar a doblar. Immediatament Això va ser seguit pel vertigen i mareig."

"Tot i que la mesura i la fotografia d'aquesta formació, vaig començar a sentir nàusees i marejos, especialment en la part superior que sembla un laberint`. Després de sortir, la sensació es va anar. "

"Vaig començar a sentir-me molt agitat i finalment va haver d'abandonar. L'efecte va ser més intens a la part superior. Sortim de la formació d'uns 5 o 6 am em vaig sentir bé fins més tard aquesta nit quan em vaig despertar amb la sensació de nàusees. L'endemà, i se sentia feble i desorientat "

Em vaig sentir molt claustrofòbic i era bastant terrorífic

En el moment en què vaig arribar al cotxe em vaig sentir bé, tot i que encara tenia un lleuger `papallones a l'estómac sentir`.

Aquesta sensació de pànic va ser també informat per John Sayer Quan es trobi en la teranyina, a l'est del complex d'Avebury: "El Inquiet va arribar a ser pitjor, canviar el pressentiment, a través de pànic que gairebé terror Com em vaig retirar de la formació, I Nearly va a. executar Vaig tractar de lluitar contra ell, però el sentiment era aclaparador de confessar que era reduït a un estat de paranoia en el moment en què vaig sortir del camp "... - Descriu un terme home de baixa estatura, però en realitat directament aberració llibre de text sota la influència de drogues

 

" Sabor metàl · lic a la boca "- Per exemple, una intoxicació aguda per plom típic, però també moltes altres, verins orgànics i inorgànics, com els cianurs (!).

 

" Visió borrosa "- Després de la cervesa lager ningú pot veure borrós, i si no, encara pot colpejar amb una ampolla de rom. Llavors què passa amb el consumidor d'una articulació?

 

Una altra característica interessant, que Lucy es descriu en aquesta pàgina és això, que els jocs col · lega en una formació no va treballar per el flaix de la càmera ... Probablement va adonar que al mateix lloc fa poc es va obrir, per exemple, 10 12 - 10 18 Col · lega vegades més potent, i si estaria en les seves habilitats, Li va sortir corrent d'allà tan ràpid com fos possible. Però, com se sap, les unitats de flash fotogràfics no tenen potes capaços de moure ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

CATEGORIES DE SALUT. ORAL (sabor metàl · lic, mal de dents, set inusual)

Cranial (mals de cap) daches)

OCULAR (canvis en la visió, al · lucinacions)

Comptes (Acoustic) escoltar veus, música, etc

GUT (nàusees, diarrea, fam sobtada, etc.)

Sistèmic (marejos, els genolls febles, mal de cames, etc.)

MENTAL (pensament processa els afectats, a curt termini la pèrdua de memòria, sentiments de pànic, el terror, la maldat, la pau, l'amor i la llum, la desorientació i la sensació de presència)

 

Estimada Lucy! Tots els que els sentiments descrits de conillets d'índies estan relacionats amb la ingestió d'estupefaents i verins, possiblement per enverinament de dosis subletals de substàncies tòxiques mortals (CO, HCN), que estaven respirant durant la seva visita al patró. Molt més en una altra pàgina. Que ningú diarrea s.it àlies que vols Ells. A causa del fet que sense previ avís i prevenció assistir col · lectivament llocs amb presència potencial molt probable de Poissons extremadament perillós, derivable de milers de testimonis per escrit evidències, probablement s'ho mereix ...

 

Molt més a la pàgina de Problemes de Salut

 

Zuidland, Holanda del Sud, Països Baixos. 2002 Aquí a la dreta està tot bé juntament amb el parallamps. Possible també trobar altres preses, fins i tot amb, per exemple. Google Earth és possible convèncer bastant fiable, que aquesta per si de cas Els estrangers estúpids aterrat correctament en els cables d'alta tensió. Millor els produeixi, el cul? Per exemple il · lustratiu foto vertical en aquesta pàgina, al cap, es pot veure que hi ha cables - el mateix patró.  

 

Línies d'alta tensió és a prop de molts cercles de les collites patrons, i amb la mateixa freqüència ni tan sols prop d'una molt irregularment aplanat cultiu (danyat, debilitat), no es construeix una pàgina especial. Qualsevol línia HV atrau els llamps més que només parallamps comú - no es cerated recompte infinit de partícules ionitzades prop d'això. Parallamps en camps de cultiu (Intermedi foto - Tailàndia 2011)

 

Certament, seria interessant conèixer la informació de les empreses dedicades a la distribució d'electricitat (no en anglès), ja s'han inscrit en un raig colpeja les línies d'alta tensió que passen prop a les figures, en algun moment abans de la seva aparició.

 

CEZ (República Txeca Power Works - Plantes d'energia Txeca) - que no s'ocupen d'aquesta qüestió. En la nostra societat no és un departament, registra que la caiguda de llamps o fenòmens associats amb això. (2008, sense cap raó per suposar, que en aquest sentit amb el temps no ha canviat). Seria interessant preguntar-fins i tot si i com es protegeixen contra danys de raigs centrals Temelin, Dukovany, altres també ... Hi pot haver algun trastorn en l'emmagatzematge de parallamps? Que fan servir per sempre? Per què no completament interessat, com l'electricitat fa que els seus competidors ...

 

La gran majoria dels gegants mundials d'electricitat té i administra, o si més no Recolza fermament, extensos laboratoris de recerca bàsica, realment closelyly interconnectats amb el món acadèmic, dedicat a la investigació de les tempestes, els llamps, els principis físics i les seves conseqüències. No és així una mica, petit, insignificant en txec CEZ ..

 

cercles de les collites - CBC News (28 gener 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"El nostre testimoni, Ray Burns, una de les poques persones al món que afirmen haver vist com es van formar un cercle en la collita. Succeir una nit, després d'una tempesta quan estava caminant amb els gossos."

nota JL: Què vols més? Durant la tempesta havia estat el cercle exposat, les plantes danyades en forma de cercle, a causa de la descàrrega d'un llamp i seguir només els seus resultats. Així mateix, no s'exclou que els models exposats van ser fa molt de temps - fins a diverses setmanes, i només tempesta Observat contribuït humitat registrar-te per les plantes - fins a diversos centenars de tones per hectàrea, de manera que podria sorgir efecte dòmino , possiblement va contribuir a la descàrrega del llamp segons energia, com es descriu en un altre lloc. aquí. teoria dual výbojevýboje

"En primer lloc, va veure una línia de 50-75 m de llarg, no massa ample, i quan el va mirar uns segons, va començar a formar un cercle al voltant d'ell."

(Tingueu en compte JL: Va veure a diversos centenars de milions de plantes exposades - danyat per un llamp, només per casualitat en aquest moment, quan les seves pròpies forces (contínua debilitant) va ser dominat pel seu pes, augment de la humitat subministrada per la tempesta, per la seva afeblint. exactament en el moment de registre Quan va començar a tenir lloc Efecte dòmino . Probablement, només per casualitat en el moment en què volaven al voltant d'alguns Butterfly ...)

 

Es presentarà un exemple de l'herba de cibulet. Possible veure que després d'una o diverses descàrregues d'energia (aproximadament de 0,03 J) en les proximitats de la planta. La gran majoria del corrent no passi a través de l'única planta en la seva proximitat immediata, allà actuen principalment radiació infraroja i els corrents induïdes. Només una descàrrega és suficient per matar sense quarter la part de la planta just sota seu. Però les conseqüències observables poden ser només després de diversos dies. El que tingui efecte immediatament, en uns pocs segons en la majoria dels minuts, amb el debilitament de la tija. Es mostrarà a la pàgina experiments cibulet decebut, el primer intent - que ell espècimens d'una planta, moltes vegades repetitius, les altres mostres no va poder repetir el mateix amb resultats impressionants. No és impossible que això encara passa alguna vegada. Tot just margarides cibulet Substituït per complet. En l'horitzó de temps més llarg (minuts, hores, dies) es comporta de manera similar altres plantes molt diferents, com les voltes del card lleter (Sonchus asper). Visca el plàtan! Qui va a creuar l'ordi i el plàtan, sempre es converteix en el governant del món de la cervesa ... (També whisky o qualsevol altra beguda a força de malt)

 

Espinosa del card lleter (també altres card sembra d'espècies) en addition, mostra alguna cosa, el que fins ara no van aconseguir arribar a qualsevol altra planta. Hi haurà foto aquí.

 

Fi de la part 5

 

 

          Part 1        Part 2        Part 3        Part 4        Part 5

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z