Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles cronologia de-basic-allotjament . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cronologia de allotjament
Crop allotjament és un procés complex, en el qual consecutivament seguir una sèrie de passos successius
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Estic sorprès per la gent que vol "conèixer" l'univers quan és bastant difícil trobar el camí a Chinatown.  W.Allen
Ho sé, però una llibertat, i aquesta és la llibertat de la ment.   A.S.Exupery
L'estupidesa és un do de Déu també, mal ús, però no s'ha de. Papa Joan Pau II

Cercles de les collites de cultius, fotos, cronologia de allotjament

PagPh
Un dels pitjors errors dels cercles de les collites anteriors, tots de recerca amb el fet que després de Perits d'exploració molt detallada inicials Els paguem gairebé cap atenció de seguiment. (Amb menyspreable excepcions)

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Cercles de les collites: Cronologia de allotjament

 

Resum bàsic d'edició d' allotjament (debilitament perjudicial), cronologia està elaborat en detall una motivació suficient Fases del allotjament procés - Cronologia .

 

Hi ha una còpia del text que es va publicat en el lloc Sci Fi www.sarden.cz (Cronologia era la tercera part). Enllaços a altres parts aquí .

 

Més endavant s'aniran Transferit aquí i van crear enllaços a subpàgines altres Cronologia, on s'elaborarà cada fase del procés amb més detall.

 

És molt probable que totes les formes tenen que apareixen més tard en l'estructura del cultiu sigui en la seva estructura "Exposed" en el període en verd abans d'arribar a la maduresa. En altres paraules, durant el creixement vegetatiu. Cèl · lules verdes i teixits poden danyar-se després que el pas de l'electricitat de manera molt significativa, els teixits morts només mínimament o gairebé res. A més, els teixits verds afectades per l'electricitat (un límit de dosi al llarg, que es determinarà en la secció posterior EPP) es debiliten i desapareixen contínuament, a causa del debilitament i pot, després d'algun temps les plantes es s'aplana (danyat, debilitat). En afeblir abans a Que Les seves tiges són gairebé sec. En assecar els teixits més enfortir-lo. El verd és el període de maduresa de diferents cereals i plantes diferents, les collites d'hivern, cultius de primavera, blat de moro, etc. No obstant això, és possible demanar als agricultors o mirada intel · ligent en els llibres. Per ser presentat `serà (danyat, debilitat) Capaç són realment gairebé tots fill / tija / fulla de la planta tipus, per exemple, les roselles.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Fins i tot he notat gent que diu que tot està predestinat i que no podem fer res per canviar-lo, mirar abans de creuar el carrer. S.Hawking
Mai subestimes el poder de l'estupidesa humana. R.A.Heinlein
No he fallat. Acabo de trobar 10.000 maneres que no funcionen.   T.A.Edison
z