Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles d'intel · ligència de servei . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Per als Serveis d'Intel · ligència
a tot el món, l'espionatge, counterspionage de qualsevol govern i la investigació militar
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

El govern federal no té cap informació sobre la vida extraterrestre que amagar, i no hi ha projectes secrets per a mi per investigar.  O.Hatch
Totes les generalitzacions són falses, inclosa aquesta.  M.Twain
La ciència pot ser descrit com l'art de la simplificació sistemàtica. K.Popper

cercles de les collites. un missatge, pels Serveis d'Intel · ligència

PagPh
Seguiu - Missatge de seguiment resultants de la investigació. Subproducte.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció - Per als Serveis d'Intel · ligència i Notes

Estimat Serveis d'Intel · ligència, i els serveis secrets de tot el món. Fins i tot aquells que són tan secret, que ningú sobre la seva existència absoluta sap res. Fins i tot aquells que són tan secrets, que només s'acosta al final res sabria ni els seus.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Govern, militar i qualssevol altres serveis imaginables, també completament inimaginables secrets. Tu ets la víctima, en realitat tots ens convertim en víctimes, tota la humanitat, la recerca contínua i incessant de sensacions. El simple fet que per cada fets difícils explicables i enigma aparentment sobrenatural a molts individus (diuen a si mateixos com un misteri-Explorers) com el poder delegat i causalitat en certa estranger, potència extraterrestre, estranger, poders extrasensorials, els corrents desconegudes, la percepció, el poder o qualsevol altra transferència fins ara inexplicable o energia del procés. Com Uneixen forces ximples crèduls, caçadors de sensacions, intrigants de les teories de conspiració i no gaire simpàtic, i per tant molt més treballadors sospitosos sector militar i d'intel · ligència de seguretat personal i contra-intel · ligència i de contraintel de venda lliure, es tracta d'un greu error de fet en l'elaboració de la cervesa gran i pastat de pastera.

 

Solució i explicació

cercles de les collites són en realitat encara que de facto que, què Potser alguns de vosaltres ocasionalment considerat. "Experiments", amb la transmissió d'energia a distància des d'una distància. Energia enorme (gigajoules, terajulios). Realitzat amb èxit i completat. Mai que dura més d'un segon. Enviat del cel energia "des de dalt", des del cel. Des de la altura o distància d'uns 2 km, però de vegades més 20 No, en absolut qualsevol obra de qualsevol enemic intern o extern, el científic boig, per no parlar dels ximples o qualsevol altre monstres, ni els estrangers. Són només i exclusivament el treball de la Mare Natura. Portar al voltant de tres mil milions d'Ells globus rodó Anualment conjunt. Alguns d'ells va colpejar en un camp de conreu i llavors succeeix així. De fet molt rares ocasions, s'estima que un dels casos de centenars de milers (d'aquells casos en què colpegen en un camp de conreu).

 

En altres casos, on va batre per a un camp de conreu, passarà "només" com aquest. Era exactament el mateix experiment, completament i amb èxit Executat La transferència d'energia d'aquest, de la mateixa manera. Només que les línies del camp electromagnètic en la visualització de mapa de bits de tiges o cap intervenció, d'alguna manera "no va funcionar". La naturalesa no és un laboratori, on els científics mostren les línies de camp magnètic en materials magnètics. Per tant, la naturalesa Substituït deficiències en equips de laboratori usats pel nombre d'experiments de laboratori. (100 vegades per segon a tot el món)

 

Una pregunta per a Ràdio Yerevan:

Es deu principalment a la naturalesa intenta mostrar algunes de les línies de descàrrega del llamp del camp magnètic en la trama de les tiges dels cultius al camp el millor possible, o més aviat tractant de fer el ridícul de persones?

 

Ràdio Yerevan resposta:

No està clar si la naturalesa és més com tractar de crear el camp de tant en tant en un patró regular, o fer que enganyar la gent. Molt clar és que només és un gran èxit en ambdós.

 

Pantalla del parany

Per exemple, militars i personal de seguretat de la investigació rodones Països sencers han estat molt sovint es considera un assumpte com una intervenció d'Estats enemics dels treballadors i els seus militars i d'investigació de seguretat (japonès, xinès rus mongols, britànics francesos, canadencs americans, austríacs alemanys, txecs, polonesos, eslovaca hongaresos, els esquimals islandesos, els australians neozelandesos, i viceversa). La majoria dels models es van considerar com una qüestió d'investigació militar i experimenta amb la transmissió d'energia a distància. Com que gairebé sempre va ser una investigació molt secret, seria convenient que el pont no imaginar, el que mai es podria aconseguir resultats.

 

No és estrany que els investigadors que van considerar alguns patrons com els assajos i experiments, així com les proves de transferència d'energia a distància, quan en realitat la transferència d'energia d'un lloc a un altre el que realment era. Una mitjana de 2 quilòmetres de distància, en alguns casos a menys de 100 metres, de vegades més de 20 km. Potència instantània de la descàrrega del llamp pot estar en un moment exacte en especial de les vegades molt més de 10 15 J / s de descàrrega dura només algunes desenes de milionèsimes de segon, per Emissió Això és només lleugerament entre 10 10 - 10 12 J, fins i tot si de vegades molt més.

 

Les funcions bàsiques del servei d'intel · ligència civil i militar, així com les activitats de contraintel també amb la producció de desinformació. Tira els llops i els ossos (els periodistes o qualsevol persona tractant d'explicar alguna cosa inexplicable), per la qual cosa poden picar en això. És evident que aquestes coses estan succeint, i no seran discutits aquí més. La majoria d'ells avui en dia es poden classificar entre les diverses teories de la conspiració.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Cada dificultat gran i profund que porta en si la seva pròpia solució. Ens obliga a canviar la nostra manera de pensar per trobar-lo. ella.  N.Bohr
La música és la meva religió.

 

Jimi Hendrix
Aquí està la prova per saber si la teva missió a la terra ha acabat: si ets viu, no ho és. Richard Bach
z