Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - per-agricultors . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Agricultors volgut!
Alguns consells per a tots els agricultors, com fer front en el futur amb cercles de les collites, que es troba en els seus camps
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Millor ordi, malta, cervesa, cervesa, cervesa.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Només dues coses són infinites, l'univers i l'estupidesa humana, i no estic segur de la primera.           A.Einstein
El món és a les teves mans, ara l'utilitzen. Phil Collins
Si hi ha alguna cosa que un servidor públic odia fer és alguna cosa per al públic.              Kin Hubbard

Crop Circles apareixen

Des que la humanitat existeix

PagPh
Encara que en els primers temps, després no tant com avui. No hi havia ni tan sols en el món com molts camps, ni humà ni dels cultius. Menor mesura es produiria en els temps antics, bid alguns missatges.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Bones notícies (del Professor Farnsworth) per agricultors.

No només per a ells, sinó per també xèrifs, policemans i qualsevol persona interessada.

 

Les notícies més interessants per als agricultors, agrònoms i especialistes de les altres plantes:

 

 

A retirar totes les seves forques, pistoles, escopetes emergents, revòlvers, poltres, ganivets i qualsevol altre tipus d'armes, mai el necessitareu per castigar o allunyar qualsevol cercle de decisions.

 

La raó és simple - que mai han existit (cercles en les collites de decisions).

 

Millor cervesa, cervesa, malta, whisky, cervesa, ordi.

 

Qui realment Això va crear patrons, mai quedar atrapats, sinó tot el contrari. És realment el millor per mantenir fora el millor possible. Eren les tempestes de llamps En concret, el que podria també tenen lloc diverses setmanes abans i patrons emergir.

 

Realment, ningú (cap visitant humà) s'arriba a fer cap xifra en els seus camps.

 

I si Ell (Que la raó real), veniu a l'església i donar moltes gràcies a Déu, que no el vaig conèixer allà, "en el temps". Que les causes reals de fer figures en els seus camps només havia llamps durant una tempesta. Potser també i els perns del no-res. Ni el vent ni tan sols la pluja. Tots dos símbols apareixen en les causes de la creació de `serà presentat (danyat, debilitat) Àrees de cultius participat només molt lleugerament. Si no fos per la causa de l'arrel, la descàrrega d'un llamp, no estaria allà en els camps de tot el món `serà presentat (danyat, debilitat) gairebé res. Només calamarsa pot causar efectes similars, sinó molt pitjor - Que després de la collita està completament destruït. Cultius `serà presentat (danyat, debilitat) després de la descàrrega del llamp encara pot recuperar molt sovint prou com perquè sigui possible la collita. Benvolgut (per ser precisos) al món prové causa només una mil · lèsima part d'un percentatge de la collita danyada, en comparació amb les àrees que cada any són presentades han de ser ` (danyat, debilitat) per un llamp.

 

Un dels més interessants (també increïble) la veritat és que les tempestes elèctriques i llamps va aparèixer sobretot molts dies, fins i tot setmanes abans després de les xifres realment es va fer visible. Sometime dos mesos més.

 

foto blesk, krávy

 

Després de conèixer a qualsevol veritable Aquesta causa real amb qualsevol persona (per exemple, qualsevol ximple cercle-maker) Hi hauria la necessitat d'una acció d'alguns Homes de Negre (cotxes) en el seu camp, que ajuden a netejar i el lloc de les seves relíquies. En la causa de la reunió amb els animals (i Rayo), necessitarà una ajuda de la prestació dels treballadors de la planta. (foto)

 

Doug i Dave? I alguns altres "declaradores"? Oh, maleït.

 

Que el senyor Allzheimer amb la sequera i el noi ximple, dolent, i en conjunció amb el Sr Borratxo ...

 

Millor cervesa, cervesa, malta, ordi, cervesa, whisky.

 

No reculli cap cercles de les collites maduraven abans. Treball innecessari Absolut. Això va convertir en cultiu aplanat (danyat, debilitat) com qualsevol altre `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius al món, però només gràcies a circumstàncies molt anòmales, un cop de molts milions d'altres casos, s'ha convertit en una figura simètrica.

 

Aquesta raó eren grans mecànics i electromagnètics, ressonàncies electrostàtica també i interferències entre els perns, les plantes i la superfície de la terra. Un model simple de fer cercle en el material granular per una sèrie curta de diverses descàrregues d'espurnes equivalents es poden veure aquí . Només una solució molt aproximatiu, però capaç d'explicar que les forces mecàniques de qualsevol descàrrega vertical es propaga en cercles (es detonació i l'ona de pressió). Això mateix s'aplica a les ones electromagnètiques. No obstant això, en els camps que no es converteixi en dany mecànic (majoritàriament), molt més mal realment elèctric - Pressió de electròlisi, calor, vapor i gasos, tot el fet per inducció clàssic elèctric a les plantes, en un primer moment, només els canvis Microscopics absolutament invisibles a l'ull, fins i tot si les plantes estan molt danyats o morts.

 

Aquest cultiu a tractar de posar-se dret després d'uns dies (l'ús de nodes), i en la majoria dels casos

 

voluntat amb èxit a (útil per a la collita). Es madura com qualsevol altre `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius,

 

només una mica més tard.

 

També és possible, que la sequera en plantes danyades convertir Tant de bo fitopatològics danys secundaris - insectes, virus, bacteris, fongs i fongs. Seguiu, vés amb compte, no hi ha necessitat d'usar un munt de productes químics, zones molt danyades de les plantes cultivades o no de la collita, que llaurar. (Vostè ho sap, informacions seques es col · loquen objectes en els seus temps la literatura moltes Especials)

 

Això va convertir en cultiu presentada serà ` (danyat, debilitat) com qualsevol altre `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius al món, però només gràcies a circumstàncies molt anòmales, un cop de milions de persones, s'ha convertit en una figura simètrica.

 

Aquest cultiu es Safata per allotjar després d'uns pocs dies, i en la majoria dels casos farà (útil per a la collita). Es madura com qualsevol altre `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius, només uns dies després. Greument danyat o plantes de cultiu (si escau) no collir, llaurar el baix.

 

El proper any - una millor collita.

 

Millor elaboració de la cervesa, l'ordi, la malta, cervesa, cervesa, whisky.

 

No importa, el temps ia partir d'ara, menys interès de ningú en aquestes xifres. Sobretot després de advertència . Potser absolut cap interès nou després d'això.

 

Potser, el millor per a vosaltres, els visitants d'avui tindré por de qualsevol visitar els cercles de les collites en qualsevol lloc.

 

Seran de merda de por que en qualsevol moment en el futur.

 

Moltes gràcies pel seu interès.

 

El seu home en B & W , que ara treballa com deufoizer, desaucerizer i dealienizer, també.

 

James Blond

 

També especialista en Alien-Rats liquidació.

 

 

 

Mira al passat

Això sí, no hi havia gairebé a les característiques seleccionades observat, examinat ni fotografiat. A principis de segle no era rogallists gairebé tant i propietaris d'avions ahir. A més dels propietaris de càmeres. Al segle de mid-19th anaven caminant pel comtat durant els primers propietaris d'uns pocs al món dels aparells de Daguerre. Però estaven molt interessats en moltes altres coses, que els cercles dels cultius. Però si després de tot van ser registrats, amb una probabilitat relativament alta es registra en forma de pintar es produeixen i els registres, així com il · lustracions d'algunes civilitzacions antigues. Només aquest fet no ha estat encara revelada. Els registres de les civilitzacions antigues s'obren als investigadors d'avui cada vegada més. Fins i tot algunes imatges clau de les cultures antigues poden extreure dels patrons en el gra, secs i Yin Yang - símbol, o algunes figures maies antics. En aquests dies eren per descomptat tractada com una obra de Déu, i van ser tractats adequadament. Com la major paradoxa és possible considerar el fet que no és impossible antigues civilitzacions que alguns poden fins i tot arribar a la conclusió que els patrons de cultiu es formen després de la descàrrega d'un llamp. Però no tenia per què aquest fet no explorar i desenvolupar encara més a tractar, ja que el gol de la descàrrega d'un llamp, de manera que les formes generades per tot això que consideraven com una obra de Déu. El seu accés a ells podria estar en els dos casos molt similars i no es necessita cap Elaborar o registrar el fet que un pugui sorgir en relació amb l'altre, ja sigui perquè l'autor era per a ells polz ambdós casos una i la mateixa - i déu Zeus Tonante equivalents, i consideracions similars que esperaven de qualsevol persona que s'ocuparà de les seves representacions en el futur. Per tant és molt probable que en el cas de la majoria de les antigues civilitzacions avançades ser qualsevol imatge que pot ser bastant exacta reproducció dels patrons trobats en el cultiu, juntament amb la representació del més alt Déu o déus. Ja sigui que ells entenien que els patrons es van formar per les descàrregues elèctriques o no. Si tots els que dues estructures són considerades com una obra de Déu, que és gairebé el mateix. Fins i tot és possible dir que va ser molt millor que el pensament la humanitat d'avui, encara que ells no entenien les seves interconnexions. Encara hi ha molt més senzill Lightning Assumpció - Déu, cercles de les collites - Déu, la temperatura d'avui com a derivació de la humanitat laboriosa d'un llamp - nature, crop circles - aliens. Per cert, seria possible que després de tot, aquests llampecs realment Produït per extraterrestres? Hauria estat necessari demanar Uman mestres i professors Rakov de la Universitat de Florida ( www.ufl.edu ), però ho faran ambdós realment difícil estar d'acord amb alguna cosa així. En les seves publicacions, tesis Quins van ser els dos "gurus" World Science descàrregues atmosfèriques per escrit, sobre els extraterrestres no són ni tan sols menció, ni un cacauet, tot i que va escriure sobre les descàrregues, per exemple en Venus o Júpiter.

 

 

Com solucionar els cercles de les collites avui

no excessivament. Ells no són fabricats per qualsevol semi intel · ligents, dement i senil circle-makers, o estrangers (també semi intel · ligent, dement i senil). Per La seva existència és no enutjar amb ell per qualsevol persona fins i tot de perseguir o castigar. Retallar en qualsevol patró regulars es va presentar `serà (danyat, debilitat) per les mateixes raons que van causar el dany i allotjament en qualsevol lloc (danyar, debilitar) de cultiu al món. Qualsevol persona que es troba amb algun patró en els cultius, encara que ells no mostren cap signe de regularitat, i que compleixi amb qualsevol aplanat cultiu (danyat, debilitat) en qualsevol part del món, només pot felicitar Això no va ser exactament en aquest lloc precisament a Quan va arribar el moment que realment patró concret Originat (Gravat, Exposat). Absolutament no importa si regularment a l'atzar completar simètrica o irregular.

 

Si, tot i que l'únic que se seguirà mantenint que alguns patrons en els camps de conreu van ser produïts pel mateix, no és en absolut necessari que el refuten. No hi ha opció, però només per desitjar bona sort, que mai ha conegut al camp amb Aquell en el qual figura collita realment realment produïda. Probablement seria el millor lloc sec a una persona en un institut (Madhouse) són el que molts en tot el món, i on són per a fins d'emmagatzematge i albergar estructures similars amb està degudament equipat.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

El socialisme és una filosofia del fracàs, el credo de la ignorància, i l'evangeli de l'enveja, la seva virtut inherent és la distribució igualitària de la misèria. W.Churchill
L'estupidesa sovint salva un home de tornar-se boig. O.W.Holmes
Puc estar borratxo, senyoreta, però al matí jo estaré sobri i vostè seguirà sent lletja.   W.Churchill
z