Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles d'alerta . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Atenció Molt fort!
(Cercle de la collita i altres visitants patró regular, sense saber-ho, estan molt exposats a un gran perill)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Podem permetre que els satèl · lits, planetes, sols, univers, més encara sistemes sencers d'universos, que es regirà per les lleis, però l'insecte més petit, volem que es creïn immediatament per llei especial.  Charles Darwin
L'home que no té imaginació no té ales.   M.Ali
Tot home mor. No tots els homes realment viu.   W.Wallace

Quantitats extremes d'energia actuen com a extrem perillós

PagPh
crop circle visitants estan involuntàriament exposats a quantitats relativament grans de toxines, el més probable CO (monòxid de carboni), també molts altres verins extremadament perilloses i al · lucinògens. Tots actuen com conillets d'Índies.

Fort advertència abans de difícils conseqüències esperables

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Especialment per a les dones embarassades, Unwell, invàlid, indisposat

Casos similars o persones: mai visitar qualsevol cercle de la collita !

 

Especialment per a les persones que usen marcapassos:

Mai, mai, mai, mai, mai visitar qualsevol cercle de la collita !

(Possiblement amb un desfibril · lador en una motxilla i assistents de funeral en la seva esquena)

 

 

Especialment per als joves: llargues o freqüents visites de

crop circle fenòmens poden causar infertilitat!

 

Especialment per a les dones en edat fèrtil (entre ... i ...): estàndard regularitat del seu cicle pot ser molt danyat gràcies a la visita d' crop circle  fenòmens!

 

Especialment per als altres, impossible d'ensenyar i córrer el risc: la visita del cercle de la collita pot danyar greument la seva salut i les seves microelecronics (potser seus microelectrònica que és molt més important del que per a la seva salut)

 

Aquí es pot veure una foto d'una planta d'energia nuclear comú (2000MW, Temelin, txec)

 

cobreix una àrea de diversos quilòmetres quadrats, així com qualsevol altra planta d'energia nuclear, més fort o més feble, més o menys

 

Com a qüestió d'interès: a plena potència 2000MW (2x10 9 W) serien els seus generadors a una tensió d'alimentació d'un milió de volts de corrent elèctric de 2000 amperes, números de tesi, si us plau recordi bé

 

Qualsevol visitant dins d'un cercle de la collita, és present en un lloc, on fa algun temps (potser diverses hores) va treballar molt Milions similars plantes d'energia elèctrica. Només per un curt temps, diversos milionèsimes de segon, però ho va fer.

 

En el punt de partida que va treballar en smaller.These regió plaça molt després metre quadrat imparell ( ! ), fins i tot menys de quadrats centímetre, i no més de cubicació metre cúbic estrany, poc més tard, però menys (màxim Diversos centenars metres quadrats, la majoria de vegades) no gaire. Realment ho va fer.

 

Si algú els animals més voluminosos realment hi han estat "a boca de canó" i realment "just a temps" es veuria com animals en les fotos que acompanyen.

 

Al lloc pot ser localitzat fins impredictible gran nombre de productes químics molt perillosos, en la pràctica toxicològica coneguda com Poissons extremadament perilloses, per emmagatzemar i transport s'ha creat una de les regles més estrictes, es va adonar del que estava mai en la història de la humanitat. Sobre el mateix lloc són absolutament gratuïts, sense cap tipus de restricció, caminant per les centenars de milers de persones cada dia com al passeig, com si fossin a la platja fora de la ciutat. La seva decisió.

 

A part de tot això Poissons extremadament perillós, molts d'ells polz estat gasós, pot ser localitzat subterrani de gran quantitat d'electricitat estàtica (milions de joules i més), i molt més calor acumulada. Tots dos d'aquests valors pot contribuir a la formació addicional dels radicals lliures, àtoms i molècules altament excitats, ozó i altres compostos amb molt alt potencial oxidant o reductor, el que contribueix encara més al caràcter tòxic que els llocs investigats.

 

Aquest és un tema molt local, a diferència de, per exemple, la contaminació química o radioactiva en tota la superfície, i els animals són, òbviament, llocs secs nerviosament Evitar (observat), en contrast amb les persones. Plantes i lloc sec sens dubte, també bastant Evitar, si tenien cames, no ASI, Sa Almenys tracti d'anar a morir o "per ser consumits".

 

Sobretot en els de metall (ferro), al llarg de les canonades subterrànies Ells porció considerable de l'electricitat, per descomptat, dut a terme d'algun temps, es va mantenir una mica de "magnetisme residual" ( Més informació estarà aquí). De la mateixa manera, els diferents components de ferro i eines, incloent abrasió de les màquines de ferro cultiu, que per segles els agricultors conrear els seus camps, i la que resulta de ferro - òxid fèrric (rovell - hidratada alguna cosa, però el material és suficient magnètica). Però tot això és només una petita de quantitat en comparació amb el contingut de ferro natural a terra (3%). Tots els seus compostos poden ser durant la descàrrega gràcies a la reducció catòdica i pirolític des de fa algun temps tornar a convertir el ferro metàl · lic.

 

L'única raó per la qual tots els canvis Descrit, productes químics i anomalies va ser causada pels llampecs . Tot i que una part considerable de l'energia (més de 99%) radiada per sobre del terra, perquè la fins i tot en el cas d'una descàrrega mitjana l'energia va ser d'aproximadament un 10 mil milions ( 9 ) de joules, encara hi ha una gran quantitat a l'esquerra per al metro. En el cas de les descàrregues més potents transferits energia hi és fins i tot 10 Més de 12 Joules. Alguns molt rars, les descàrregues elèctriques molt potents emet energia de fins a 10 14 , 10 Potser fins i tot 15 J.

 

També és possible que l'Aquest lloc està encara present alt contingut restant de l'electricitat estàtica. És possible mesurar-la. (picture)

 

Qualsevol persona durant un intent de mesurar, es sentiria com tractar de mesurar una distància entre gallaxies, després d'haver comprat i pinça ...

 

Hi ha gran quantitat de també de la calor acumulada Undergroud (no tan perillós, però?). És possible mesurar-la. Càmera tèrmica, termovisió, imatges tèrmiques, la termografia, visió nocturna, sistemes d'infrarojos càmera.

 

Hi ha també restant actual camp magnètic (anomalies brúixola, no tan perillosos, però?) A causa de l'anterior realment molt gran pols electromagnètic.

Aquest impuls es diu Lemp i el magnetisme que es diu LIRM, LIM - Lightning Induïda (romanent) Magnetisme

 

L'única causa que va crear tot theese més enllà de tota comprensió dels fets, (incloent el cercle de la collita) es diu RAIGS

 

Lightning també produeix Monto petit de Roentgen i els raigs gamma i els missatges sense verificar bid, que un raig de plasma (30.000 quilòmetres i tornada) també possible algun tipus de fusió nuclear (entre hidrogen - deuteri o protons - un protó més un neutró)

 

Possible llegir aquest llibre:

Lightning: Física i efectes , V.A. Rakov, Uman MA , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Molts dels que "més enllà de tota comprensió dels fenòmens" possible trobar en aquest llibre.

Per exemple, impuls electromagnètic del llamp (Lemp), l'electricitat estàtica tempesta.

 

Lightning Induïda (romanent) Magnetisme, LI (R) M també possible trobar usant GOOGLE, per exemple, que www.archaeophysics.com   (i molts altres)

 

Fet molt interessant, que no havia trobat cap fulgurita en o al voltant dels cercles dels cultius. En referència a: on és ningú a la recerca d'alguna cosa, no també ningú pot trobar res. Qüestió demostrable amb el fet que en qualsevol moment de l'ocurrència cercle de la collita no ha dut a terme treballs d'excavació i encara que sigui mínima, i fulguritas trobat Certament és molt més sota terra. Alhora, estigui o hagi d'estar en algunes altres pàgines explícitament, que en alguns llocs, on els cercles dels cultius trobats, o al seu voltant, seria realment en subterrani poc profund (però per sota de l'arada profund), ubicat Podria ser alguna cosa realment interessant ( Arqueologia ) i algunes de les tesis posa fins i tot alguna cosa demostrable present és en realitat. Xarxes de subministrament - veure línies de retall en , o alguns (probablement metàl · lic) Objectes amb metro , com s'esmenta en un paràgraf de la mateixa pàgina.

 

Si més no alguna cosa semblant a fulguritas Potser després de tot mai es va trobar en algun lloc, es citaran objecte col · locat aquí més tard. (SiO 2 esferes que semblen mostrar signes d'operació de les temperatures de diversos milers de graus)

 

Possible, que en el punt de partida, hi ha una diferència de potencial (PD) Més de cinc mil milions volts (5x10 9 V) i els corrents màximes més altes que potser amperes 500 milers (5x10 5 A).

 

Part de l'energia, mogut per un llamp estàndard, mitjana, és de 10 setembre a 10 octubre J, i un complet - camió carregat mouria molts centenars de quilòmetres per això.

 

5 x 10 9 J és al voltant de 1400 kWh i pot ser suspès aprox. a 140 litres de combustible dièsel, o 1 tona de TNT. El corrent elèctric pic mitjana és de 000A 30.

 

Si extremadament alta, secreció anormal, això es va fer molt rares ocasions, només uns pocs vegades l'any, no camions, però els trens de mercaderies, i no diversos centenars de quilòmetres, sinó diverses vegades globus rodó ...

 

Sobre verins ja es troben en altres llocs d'informació molt més descriptiva, buscar i copiar aquí. En lloc de iniciar-lo. L'espècie millor descans.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Quan un actor ve a mi i vol parlar sobre el seu personatge: - "És al guió". - Però quina és la meva motivació? " - "El teu salari. " A.Hitchcock
Els miracles no, de fet, trencar les lleis de la naturalesa.       CSLewis
L'home pot creure l'impossible, però l'home no pot creure el improbable.       Oscar Wilde
z