Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles creats-per-raigs-fulguritas . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles de les collites - fulguritas
Una de les característiques físic - químiques signes descàrrega del llamp són fulguritas, sorra calor intensa refós
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

Les paraules més aterridores en l'idioma anglès són: Sóc del govern i sóc aquí per ajudar.    Ronald Reagan
Si preguen perquè plogui, no es sorprengui si vostè està assolit per un llamp.           D.Cannon
Els impostos són només una forma sofisticada d'exigir diners amb amenaces.         T.Pratchett

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Lightning - fulguritas

PagPh

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Fulguritas

Fulguritas en els cercles dels cultius llocs mai s'ha descobert sobretot perquè ningú buscava Tema Tema allà. És en perquè això seria el cas necessita una mica de "cavar en la terra", si no es busquen en el desert. Ser descobert que poden esperar allà fàcilment diversos milers d'anys, ningú els havia no ara en arada, ni cap a fora, són només la barreja en un remolí de vent Constantment dunes. Però com que fulguritas no t'escaparàs de camps en qualsevol lloc, els sol · licitants podrien anar a per ells amb facilitat després de la collita, si el Sr Farmer ho permeti. Considerant que els agricultors que probablement també desitjar a tot el tema dels cercles de cultius misteri d'una vegada per totes acabar d'una vegada, així que potser escuder Potser algun agricultor permetran que abans de començar a treballar per a la tardor i durant l'excavació a terra. Seria realment bastant similars, ja que permeten el treball dels arqueòlegs en el lloc. Alguns dels patrons és a dir, amb estructures arqueològiques al subsòl realment podria estar relacionat, i realment molt molt, i que no no (veure).

 

Una de les regles possibles que probablement ni tan sols dir ningú, perquè no era necessari. On ningú no estava buscant res, ni tampoc es va poder trobar res. Fulguritas ningú ha estat buscant per a ells en els llocs on van aparèixer els cercles de les collites. Hauria de ser una mica saber passar a la clandestinitat. Però podria no ser un treball tan difícil. Seria suficient per concentrar-se en els llocs on hi ha un "forat per al passador", i mirar una mica per sota d'això.

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Ho juro per la meva pròpia vida, que el certificat de naixement d'Obama, publicat a la pàgina web de la Casa Blanca, no és fals, i l'ukelele que és oficialment permès servir com registre local a Hawaii, igual que el meu nom era Pitrys. CIA Director
És el flaix que apareix, el Rayo seguirà. Voltaire
z