Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles arqueòlegs . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Arqueologia aèria
Arqueologia - de baix a topografia llocs d'excavació. Arqueologia aèria-aixecament des de dalt-photos
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

L'avió ha revelat per a nosaltres el veritable rostre de la terra. A.de Saint-Exupery
Una bona cosa no acaba mai. Mick Jagger
El veritable científic està preparat per suportar les privacions i, en cas necessari, la fam en lloc d'anys d'opció a ningú dicten quina direcció a ell el seu treball ha de prendre. A.S.Gyorgyi

Arqueologia, també aèria, en comparació amb els cultius cercles

PagPh
Lema: D'aquesta manera, la vegetació Fets poc a la manera d'un revelador químic de plaques fotogràfiques exposades: la llança fins les imatges latents. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Arqueologia, Arqueologia aèria.

 

Arqueologia aèria i Arqueologia estan reunint dues branques extremes de la cognició humana. Millor dir, un tipus de coneixement, es va adonar dels dos tipus extrems diferents de reconeixement. L'arqueologia està en gran part dedicada als objectes, situat sota terra, i l'arqueologia aèria ajuda a revelar els punts de vista des de dalt. Cropmarks, snowmarks, soilmarks i marques d'ombra. També les marques, marques d'humitat resistius.

 

Atès que l'arqueologia estudia la història de la humanitat "des de baix", a través de l'excavació, Arqueologia aèria que ajuda i mirar a través d'ell des de dalt. En les fotografies aèries es poden detectar en diferents moments visuals diferents anomalies, avaluar i, on s'ubiquen una varietat d'artefactes arqueològics subterranis.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Marques de Ombra.  

També diferents marques d'humitat. S'explicarà en breu una mica més tard, possible trobar a través de motors de cerca.

Diferents marques de resistivitat.

 

Una nova investigació:  

Capítol específic de forma diferents marques resistència del sòl: independentment encara classificades com no detectable pel reconeixement aeri, Es prova i es mesura durant el reconeixement terrestre, sòl, mitjançant el mesurament dels valors de resistivitat del sòl. Pel reconeixement aeri només ha de ser verificable Els Acompanyat per cropmarks clàssics (o un altre tipus de marques de). En referència a: Realització dels corrents elèctrics de descàrrega pot fins i tot visualitzar un símptoma de resistència que serien d'una altra manera no del tot o no gairebé en absolut reflectida, fins i tot els que no són detectable per reconeixement terrestre. Dany a les arrels, o simplement canviant només les propietats del sòl pot ser visualitzada molt substancialment - canviant el color de (disminució del creixement i la maduració), i després es pot doblegar a la terra (en cas de dany més extensiu) o fins i tot morir (en el cas de danys molt més extensa) (foto). L'energia elèctrica preferible concentraran en els llocs de menor resistència, poc pot danyar les plantes i causar estancament del creixement, o fins i tot matar-los. O simplement canviar temporalment les propietats del sòl per electròlisi, (canvi en el pH, la concentració de substàncies solubles) i plantes temporalment comporten de manera similar a trasplantar. Per tant, es poden visualitzar les marques de resistència fins i tot la sequera, que serien fàcils de trobar molt difícil per reconeixement terrestre (perforació exploratòria a un metre de profunditat, dues o més), que es troben en els últims anys amb no hi ha energia subministrada per la descàrrega del llamp S'ha vist en absolut, són massa profundes de la vegetació i en les seves pròpies Ni afectar positivament o negativament el seu sistema d'arrels, o modificar les propietats del sòl. 

 

Lightning induïdes Cropmarks

(Efecte de disminució de la resistència S'ha vist accelerat per i electricitat) Tipus 1: Lightning Induced Cropmarks d'electricitat pura, i el caràcter cultiu agrícola. (Molt més freqüents, totes les possibilitats s'explicarà més endavant) (photosec) 

Tipus 2: Lightning Cropmarks induïda de caràcter estructura subterrània. (photosec) 

 

(És possible dir que de tota presentació serà ` (danyat, debilitat) collita (més milions de quilòmetres quadrats a l'any), els cercles dels cultius i també seves formes complementàries (diversos milers de quilòmetres quadrats a l'any) són Cropmarks raigs induïts, majoritàriament de tipus 1, tipus 2 menys 

 

Als termini com a superfície possible i LIC LIC Underground 

 

Una descàrrega de llamp, i electricitat que seria, així temporalment podrà (per als períodes restants de la temporada de creixement) provoquen l'aparició de cropmarks, Que en altres anys poden no aparèixer en absolut. L'efecte resultant és que algunes de les característiques seleccionades Això depèn en gran manera, la intensitat era la "font d'alimentació" Camins a través del qual es va dur a terme sota terra i en la superfície i des d'on es va dur a terme en el camp. L'electricitat pot ser en la superfície terrestre i subterrani pronunciada en diverses formes: 

 

1) Un cop directe al camp per un o més braços de descàrrega del llamp, o el seu subsegüent Return Strokes (Tot el que succeeix en el temps, usuall que no excedeixi d'un segon). Hi ha una oportunitat única que és relativament el mateix camp durant una sola tempesta colpejaria Diversos Diversos llampecs en intervals de segons a desenes de minuts. En referència a: la situació és molt similar al camp com si colpejat per un llamp únic, amb ramificacions múltiples. L'electricitat d'un llamp en aquest cas, és clar, passa a la clandestinitat, però pot passar de moltes maneres diferents. Part de l'energia pot ser completa abans de desviar underground distribuït sobre la superfície, preferentment en línies de tramvia i del seu entorn immediat. Una conductivitat lleugerament superior poden presentar també que els llocs s'han passat amb una màquina de sembra dues vegades ("dents" a la vora del camp). Mentre que les pistes de tractors i llocs en el seu veïnatge immediat (fins a desenes de centímetres) (foto) tenen Certament diverses vegades major conductivitat en contra de la resta dels competidors, els llocs descrits creats per la màquina de sembra poden exhibir conductivitat incrementada a desenes de per cent. Durant la distribució subterrània pot passar l'energia i ser influït per una varietat d'estructures més conductores i totes les estructures conductores tesis vegada just sota la superfície o sota terra molt més pot mostrar diversos graus de dany als cultius. En alguns llocs la superfície del sòl pot estendre l'excés d'energia de descàrrega seria canals també relativament independent de la resistència, trajectòries aleatòries temporalment que crea la ionització dels materials presents en el lloc o processos que s'assemblen a la ruptura dielèctrica. (Foto, foto, foto) 

 

2) Premi al parallamps natural o artificial, que es troba en el camp (línies d'alta tensió en la seva majoria del camp, arbres, arbusts), de la qual l'electricitat s'allibera en forma parella al metro, on pot passar i ser influenciat per estructures més conductors, com en el cas 1 En referència a: els danys als cultius no pot ser en aquest cas tant la influència de les estructures superficials amb baixa resistència plantejades pel cultiu. Per descomptat, una mica de l'energia de afectada pot difondre conductor de llamps a la superfície de l'esfera, preferible en les estructures esmentades en el punt 1, però no a les característiques seleccionades mateix que en la intervenció directa. (photo, Foto, foto)  

 

Nota: L'hora exacta de colpejar a qualsevol de parallamps al camp per una o més branques Lightning serà un dels fenòmens més aviat rars, molt més probable que es produeixi en paral · lel a la intervenció i camp parallamps superfície, pel que en realitat una combinació dels punts 1 i el segon Qualsevol parallamps únic al camp, tot i que pot atreure el llamp del mateix pot ser quan s'està més a prop del Streamer líder positiu escales per recollir, de vegades anomenat també Connexió Leader-Moving líder ascendent (veure) i quan entren en contacte interconnexió passa - Annex procés, que es limita a seguir després de laReturn StrokeQue transmet aproximadament el 99% de tota l'energia de descàrrega, i de fet és que això sigui possible veure (i escoltar més tard, com més tard millor). Com que entre el moment en emergir Streamer positiva, que passa després de la interconnexió i això succeeix fins després deReturn Stroke, Perquè i als voltants del punt que succeeixen accions molt dinàmiques (fort vent sovint) no pot no colpejar a tots Return Strokede tornada a on Líder Connexió arised. Amb més freqüència quan s'acosta surt el traçador als voltants Diverses de PS, però interconnectats amb una sola, o no significa el tot. Es deu a un fenomen anomenat Unfinished mou cap amunt-Leader, però segur que pot matar alguns dels insectes. (pic) La tensió present en el lloc és més d'un milió de volts / metre) 

 

Hit de la descàrrega del llamp en l'estructura, que no està directament en el camp de conreu, però immediatament adjacent (arbre, arbust, camí, límit). A partir d'aquí es duen a terme tant l'electricitat en la superfície, en part sota terra. De fet, pot passar que passi, que van ser descrits en els apartats 1 i 2, només que amb menys intensitat considerable. Molt sovint, en aquest cas és la més afectada la línia del tramvia, D'acord amb vora d'atac del camp i els seus voltants. Molt sovint els cultius danyats només està allà i enlloc més. La línia de tramvia a la vora del camp és ple de sots És evident que el pont i per tant té la menor resistència. 

 

(4) En casos rars, el camp o en els seus voltants immediats no es veu afectada en absolut, però hi ha subministrades en que és una fracció molt petita de l'energia que va afectar un camp adjacent, i que no es vegi afectada la veïna Lliurat per un tub de metall underground . (Foto) 

 

a un lloc diferent (biologia, la fisiologia, l'agricultura): Trasplantament té efecte durant algun temps i l'efecte negatiu que fins i tot les plantes en un temps d'assecat, quan estan Objectiu plantes completament intacte completament traslladar a millors condicions. Plantes de cultiu hidropònic (el que no hi ha pèrdua del sistema d'arrels) de manera brusca l'augment de les concentracions de nutrients d'unes poques desenes de per cent, diguem en un 160% o 200% del valor original, i s'han mantingut prèviament per algun temps més, com en la moderada " La malnutrició ", i la lleugera falta de nutrients, per exemple, només la meitat del valor òptim. Encara que el augment de les concentracions de nutrients en el pH constant de compliment ha de respondre a la immediata recuperació del creixement i la vitalitat durant un temps (usuall Diversos dies) Molt poc es marceixen. Reflectirà cornezuelo i el canvi de pressió osmòtica entre la solució de nutrients i els líquids intercel i extracel · lular en la planta, el que pot causar distorsió i danys en algunes cèl · lules. Durant un temps, fins i tot l'aigua flueix fora de la planta, la temperatura bastant direcció oposada, com de costum, fins que la pressió osmòtica balancejat bé dins de les cèl · lules amb una solució de nutrients. 

 

Aquest moviment frase a la Creu-lloc: la densitat de corrent més alta en els països amb menor resistència pot provocar danys molt notables per al sistema radicular de les plantes en el veïnatge immediata, que poden ser adequadament reflectit en la vitalitat de les parts de la planta sobre el sòl. Per exemple, el sistema de l'arrel del blat de moro penetra a una profunditat de 1,5 a 3 m, de vegades més de 4 metres (Monografia de blat de moro, Ing Jaroslav Hruska et al, SZN, UVTIZ 1962.).  

 

En els llocs on l'energia elèctrica passa a través de canonades subterrànies (no-frost profunditat, és a dir, al voltant d'un metre o metre més profunda) és sovint la mort tot-de les plantes de cultiu molt bé sobre aquest oleoducte. La vegetació circumdant no mostrava senyals d'electricitat que flueix a través. 

 

En la història de l'aviació arqueòlegs es descriu una sèrie de casos en els paisatges en el creixement de la vegetació durant molts anys, no va mostrar cap signe de cropmarks, fins i tot altres (neu, ombra, terra, humitat). Tot d'una alguns cropmarks sorprenentment va aparèixer en aquest lloc aquí a un any. La majoria Circumstància Sovint això es va atribuir als efectes de la sequera (veure). En referència a: és possible que alguns d'aquests casos van ser possibles gràcies a la intervenció d'una resistència elèctrica propera i els símptomes de visualitzar que de vegades no mostra res en absolut, i en altres anys sense intervenció electricitat eren completament invisible. 

 

Raonament arqueològic

Per què els cercles de les collites així appearring Sovint, en les rodalies dels assentaments prehistòrics?

1) Com un dels possible (potser menys significatiu, Possible continuarà alguns) millor que oferir una explicació de les raons que els habitants prehistòrics necessitaven l'aigua per sobreviure. Com que el riu se'ls va expulsar, sens dubte a causa de les inundacions anuals, de manera que probablement va decidir que el millor era resoldre prop d'una deu, que podria estar en el lloc encara més. Freqüent presència de fonts en lloc de falla geològica. Presència permanent d'humitat en el sòl augmenta la seva conductivitat elèctrica en diversos ordres de magnitud, llavors segurament és sec i lloc molt millor atracció d'un llampec, i aquesta situació sobre el terreny poden persistir per presentar dies. Els efectes dels raigs durant autòctons als nostres estimats alguna cosa acorralats en la distància, però no massa lluny. Sense esmentar que la presència d'aigua de font sens dubte s'ha convertit en una atracció per a tota classe d'animals, i col · locar a servir de huntingground abundant. També és possible que ocasionalment després de la tempesta han trobat prop de la primavera algunes peces d'animals parcialment cuinats. A causa del fet que en els temps antics han estat bones maneres i costums socials de llarg a la sequera i levellike alta avui, és possible que també Consumit tant en tant algun membre de la seva pròpia tribu, qui no se li va escapar el temps suficient abans de la tempesta de nou a la cova . Bon Appetit! 

 

2) A més, el mateix raonament basat en la física es refereix al fet que els antics habitants dels assentaments treballat amb diferents metalls - Edat de Ferro, bronze, llautó, plom, acer (Fe, Cu, Sn, Pb). Tenien Smelting treballa darrere i es va quedar al voltant de que les tones incomptable nombre d'escòria, que ara s'estenia sota terra arable. Fins i tot alguns dels objectes de metall es va mantenir. Escòria conté importants (de vegades desenes de) per cent pur, reduït, però la crua, no obttained, metall unutizable (en temps passats, les deficiències dels processos actuals), que redueixen la seva resistència fins i tot més de sis ordres de magnitud, el que ajuda conducció molt empinada del corrent de descàrrega de metro de profunditat. La descàrrega a continuació sobre del terra, fins i tot per sota actua com un conductor, que passa a través del "pad" (superfície del sòl) durant l'intent d'escola física a la creació d'un patró de línies del camp electromagnètic en encenalls de metall. Un patró similar va ser creat en realitat en el cultiu, però segueix sent bastant invisible, només "Exposed", "gravat" i apareixerà fins després de molts dies (PPE, cronologia). 

 

(Això ja es poden col · locar objectes en la física, la mecànica, i només enllaç aquí, o aquí molt per simplificar i deixar enllaços)  

Al laboratori de l'escola d'uns 10 ampers de corrent creades en el cercle d'encenalls amb un diàmetre de diversos centímetres (photo), Corrents de 40 o 400.000 amperes (encara més) Inscrita en el cercle de la collita amb un diàmetre d'uns deu metres (ph). Es produeix la inducció en els cables circumdants (plantes), l'energia es posa en ells, i les tiges en el moment de la descàrrega Per tant actuar com un llimadures magnètiques, o l'agulla d'una brúixola (ph). En referència a: tot succeeix descriure en només "rècord", "exposar" i el dany microscòpic del teixit direccionalment orientat, que augmenten a causa de la creixent pocs dies. A més, a causa de la inèrcia dels processos biològics de la voluntat i el dany greu Relativament a les plantes en les seves propietats mecàniques mostrar començar fins després de molts dies, i el dany causa de l'orientació direccional poc a poc començar a doblegar en una sola direcció (CW, CCW). Amb el temps, algun podria estar inclinats fulles tan gran que supera l'angle límit, que és contínuament debilitant el teixit a la part inferior de les tiges encara capaç de mantenir. L'efecte del pes de les tiges amb cada grau de desviació bucle Augmenta l'efecte de la palanca, i en algun moment, la tija pot doblegar de forma relativament ràpida a terra. Suposem que mentre els primers 45 graus de flexió tija Presa aa pocs dies, un addicional de 10 graus diverses hores i la resta només uns minuts. 

 

Totes les hores són aproximats, és clar, però una cosa molt semblant a la descrita en la ubicació llampec Té lloc realment. Temps específics dels processos descrits són molt dependents de la intensitat de la intervenció. En addició, en referència a: s'ha de tenir en compte la primera etapa, en un primer moment de flexió tiges gairebé imperceptibles fins a terra, usuall produeix fins després de molts dies. Els primers dies immediatament després de la descàrrega de les tiges semblen com si res hagués passat, i no els seria observable, mesurable o gairebé cap signe de debilitat mecànica. És una conseqüència d'un procés molt lent de degradació dels teixits de la planta, danyats per l'electricitat, i la inèrcia enorme de processos biològics i fisiològics en les plantes. En l'última etapa es va poder jugar i el paper del Domino efecte, i els observadors potencials veurà absolutament res, perquè el tot es llisca per terra com un castell de cartes, just quan ningú està mirant. Més freqüents encara en la foscor, al matí d'hora, quan les tiges es torna pesada amb la rosada, que com sap la papallona comença la resta del procés. Qualsevol observador té el matí després d'una nit sense dormir amb el cap elevat bala, i visió borrosa amb l'alcohol, així que quan fa molt de temps no dorm, però, no veu gens bé. 

 

En altres llocs també poc  

Enorme inèrcia dels processos de la planta és possible demostrar en un experiment molt simple. Els resultats d'aquesta, que els teixits de les plantes també, que hauria estat l'electricitat gairebé mata immediatament, poden molts dies després de l'aprovació d'una dosi letal d'electricitat semblen gairebé indistingible dels teixits completament intactes. Descrit Encara que la part de la planta seca rebut una energia elèctrica de quantitat, que excedeix en gran mesura la quantitat de requerida per la seva mort completa. És possible que fàcilment així demostrar la possibilitat de danyar algunes parts de la planta d'electricitat, que no només estan completament Continua necessaris per a la seva supervivència i la fotosíntesi realitzar. En el cas de Poaceae, per exemple, algunes parts de les tiges. Així, és possible demostrar la possibilitat de danys en algunes parts de la planta d'electricitat, després de les quals la planta pot sobreviure i continuar en el creixement i la maduració, encara que sigui en una forma lleugerament distorsionada. Si és un Poaceae per exemple algunes parts de les tiges, però també parts de les fulles o pic. Fins i tot després de la mort i la part total i petit de la planta a la totalitat de la seva secció transversal, no cal que es marceixen també la resta de la planta per sobre d'ella, perquè el teixit dels morts és capaç de continuar amb èxit el realitzar les funcions dels teixits vasculars i gestionar metabolisme de la planta Entre les arrels i la resta de la planta. Peces de morts per l'electricitat no funcionen per a la resta de les plantes com una font de la planta de la infecció i la necrosi teixits no s'allunya d'ells ni propagar lluny. (photo, 2, 3)

 

En la determinació de les dosis letals d'electricitat en algunes plantes o les seves parts, en termes de pes i el pes sec, o la influència de les formes d'ona de corrent i voltatge acció s'ocuparà forma utilitzada relativament detallada a la secció d'electro-Fitopatologia. ( EPP ) Igual que el comportament de les plantes o les seves parts després d'afectar de diverses quantitats d'electricitat - a partir d'una petita fracció de les dosis altament letal més letal (The Times, centenars de vegades). 

 

3) La forma i l'arquitectura del cercle pot ser base directa per alguns cercles de les collites, fins al fossat triple (photo)  

A més de qualsevol formes arquitectòniques presents en el lloc de la construcció d'assentaments anteriors podran participar en les formes de presentació serà ` (danyat, debilitat) les estructures de cultiu, una vegada presents al lloc dels pous, la batuda pis, estanys, fonts, arquitectura de jardins  

 

cràters d'explosió de bombes durant la guerra - cercles molt precisa (millor que una era) 

 

(També no pertany únicament als arqueòlegs, més com la física, l'enginyeria elèctrica) 

4) L'electricitat d'un llamp pot ser un fenomen visualitzar que amplifica i elements arqueològics en la seva majoria vegetació en forma de cropmarks (almenys com un canvi de color, diferents etapes de creixement i maduració, el ​​debilitament de les fulles i les tiges i les subsegüents tiges de flexió), què seria sense la seva influència, "ajudar" En cas contrari no apareixen en absolut o només en forma d'efecte gairebé imperceptible. Tots aplanat cultiu (danyat, debilitat) pot ser considerat com una forma de cropmarks. No gaire lluny de tot, però alguns d'ells, i poden ser de arqueològic i signes. Alguns geològica altre, industrial. En molts casos, l'única conseqüència molt probable dels corrents, que va tenir lloc a la superfície de la Terra. En un nombre relativament elevat dels casos, és només el resultat dels corrents, les quals es van realitzar sobre la superfície de la terra, ja sigui a causa de la resistència reduïda causada pel cultiu, o caòtic completament, a causa d'un superàvit excessiu de la càrrega elèctrica d'un llamp a l'enquesta lloc.  

 

Llistat de que els fenòmens causen un color diferent, o fase de creixement de maduració, les tiges dels cultius o la inclinació, fins i tot completar la flexió a la baixa pels símptomes que es presenten en el cultiu, en algun moment es deriven de l'augment de la conductivitat elèctrica en línies de tramvia o superposicions de màquines de sembra. De vegades es creen gairebé només el moviment caòtic de càrrega elèctrica excessiva, sobretot en la distància més propera des del punt d'arribada del llamp. Tots ells es poden utilitzar com senyals relativament fiables i precisos i proves del fet, aquest camp collita es va veure afectada per un llamp, i fins i tot possible intentar buscar allà, també en els camps adjacents, altres símptomes similars. Ja sigui de color, creixement o allotjament (danyar, debilitar), o el desgast o debilitament, el que podria beed la presència d'objectes o estructures subterrànies, que es manifesta pels canvis en la resistència elèctrica del sòl en la seva proximitat immediata. 

 

King Ordi

Un dels cereals, que entre altres són un dels més sensibles a l'efecte del pas del corrent elèctric, amb l'ordi, el rei dels colors i contrastos. La resistència mecànica de les tiges es compara amb blat Menys d'un terç. És molt més sensible a qualsevol pertorbació en el cultiu, les condicions climàtiques adverses i els efectes del corrent elèctric. D'altra banda, per a qualsevol observador, i ofereix una mena de "recompensa" per exemple una interessant varietat de matisos i contrastos de color, que no pot proporcionar gairebé qualsevol altre cultiu. Amb l'excepció de les plantes amb flors fortament acolorits, com Microsoft canola, mostassa, rosella. Però en el seu cas és "d'època" els únics d'alt contrast i relativament curt, poc més de 14 dies (photo, Link). Contrast del color és, per descomptat, molt més alt, però molt limitada durada.  

 

Després de l'exposició a l'electricitat de les descàrregues de llamps és en el cas de l'ordi Possible prematur Observeu els canvis en l'angle de les orelles de rotació per al sòl (s'explicarà en més parts del PPE, la biologia, l'agricultura, la cronologia, altres (debilitament perjudicial,) , el debilitament de les tiges i fulles, recolzant tiges, tiges de creació de paquets. zones afectades Ell és ple abans de dirigir possible observar debilitament del full superior (foto). Aquests són tots els que els fenòmens es produeixen com a resultat de les tiges de debilitament i plantes senceres causa de l'activitat del corrent elèctric. Tots ells es poden observar en les fotografies aèries, també per observacions terrestres. Collita d'ordi proporciona un color molt distintiu i contrastos d'ombra, tant durant la partida completa, també Durant la rotació de l'oïda i tiges d'obertura de les potes a terra. (photo)  

 

En la majoria dels casos no és considerable a causa dels efectes de l'electricitat algun temps després d'observacions inicials descrits símptomes de debilitament de les tiges secs que finalment es doblen fins a terra. Alguns dels fenòmens descrits poden ser bastant sorprenentment que s'assembla a efectes ocorren en el cas de adverses condicions hidrometeorològiques secs i la sequera. De la mateixa manera també pot passar, per exemple Especialment weakeing de fulles i decoloració. En referència a: les conseqüències són gairebé completament reversible, i després de la reducció de les plantes de sequera usuall es recuperen del tot. Només en el cas de les sequeres extremes en realitat, alguns canvis irreversibles, que les plantes no poden sobreviure. A l'altre costat, durant l'acció de les tiges de sequera veritablement extremes de cultius gairebé mai doblegar a terra. No estan mecànicament debilitada que seria, no contenen teixits danyats i morts i cèl · lules, pateixen només per la manca d'aigua, i fins i tot les últimes restes d'humitat en ells són molt uniformement distribuïda, amb gairebé tota sobreviure fins a l'últim moment possible. Només quan els efectes de la sequera supera uns valors límits especificats, comencen a morir, i el que passa amb relativa rapidesa. Després d'assolir el valor límit és el tema de la mort en qüestió d'hores, mentre que la planta abans que va sobreviure a patir les conseqüències durant diverses setmanes. Cal tenir en consideració, que la sequera a la natura és una cosa completament diferent temperatura que la sequera en una olla, on la planta sense reg pot morir després d'uns dies. A la natura hi ha grans quantitats d'aigua emmagatzemada també relativament baix terra. Per exemple, el blat de moro és capaç de tirar arrels i fins a una profunditat de més de 4 metres, i encara que la majoria de les parts de les plantes es proveeixen d'aigua i nutrients des d'una profunditat de 20-50 cm, durant l'absència de les arrels més profundes d'humitat pot servir com un "l'última reserva". En el cas que els efectes de la sequera no fos tan destructiu, les plantes són capaces gairebé sempre es recuperen ràpidament després de la seva remissió. 

 

Per contra, una planta que va ser exposat a l'electricitat, té gairebé des de l'inici Busca un cert percentatge de les cèl · lules danyades i mortes, que amb el temps fins i tot augmentar lleugerament. Aquest procés s'atura en algun moment i gairebé no continua en, o només de manera insignificant molt. El debilitament dels teixits, que és causada per Descrit pels fenòmens, continua durant tota la resta de la temporada de creixement. Per contra, en principi, immediatament després del pas del corrent elèctric, i fins molts dies després, la situació descrita en les propietats mecàniques de les parts de la planta gairebé no té efecte, encara que la planta era per l'acció del corrent elèctric relativament seriosament danyat fins i tot assassinats. 

 

A més dels contrastos de color pot també succeir que els contrastos de tons, probablement reflectida interferència del dolor durant les diferents fases de la rotació de l'oïda. Hi succeir i canviar de l'etapa de "cap amunt" aquest Estat "cap avall", un total de 180 graus d'angle. 

 

Un capítol a part és el color i diferències de color ocórrer que durant la partida completa d'ordi. Entre ple i complet no es produeix ordi encapçalat encapçalat enorme contrast i la diferència de to de color. Al camp no apareix en els fenòmens subterranis que podrien afectar significativament la velocitat del creixement i la maduració, la humitat del sòl ha Aproximadament uniforme (trobar un camp sec és bastant rar) Passa títol complet de l'ordi relativament uniforme. El major canvi de color es produeix llavors en tot el camp i no de manera uniforme durant diverses hores. En els camps, que contenen diverses faltes d'uniformitat, ja siguin subterranis caràcter geològic, arqueològic o industrial, les desigualtats són secs tant en l'època de plena partida Es mostra relativament bé, igual que el color i el to i els contrastos de to. 

 

Els arqueòlegs, volar fins Observar l'ordi! Els cultius de primavera a mitjans de maig, els cultius d'hivern una mica abans. Es tracta d'una informació completa sobre els terminis de títol. En referència a: collita d'ordi proveeix ombra relativament interessant i color contrasta Pràcticament durant tota la temporada de creixement. 

 

Un altre "tipus" pic de cereals: blat, sègol, triticale Eventualment, gairebé no mostrar alguna cosa com això després de qualsevol dany a l'electricitat. Potser només la decoloració del full superior, però la sequera i el fenomen caldria verificar per observació a llarg termini. 

 

Després de la descàrrega d'un llamp pot passar molt sovint, fenòmens que d'una altra manera, mai, en cap cas s'han produït de manera espontània. Pot ser: 

 

Visualització (parcial, pistes) de la de l'any passat o l'any passat abans de tramvies. (photo) Donada l'actual expansió gradual dels sistemes automatitzats, que s'utilitza fenomen pistes de cultiu de l'any passat, això podria ser esbiaixat i perpendicular a les pistes l'any Volgende, a poc a poc deixen d'existir perquè les màquines de cultiu no haurà de copiar els anteriors - FTL - Trànsit controlat Farming. Es pot visualitzar les pistes de tractors usats durant la sembra (rang de 6 metres), ja que el Durant el cultiu de les plantes ja s'utilitzen només un de cada tres d'ells (rang de 18 m). Les propietats elèctriques de la superfície del lloc de camp serà més elaborat en les pàgines, per exemple, l'agricultura, la física i l'electromagnetisme. 

 

La visualització de les estructures situades a una profunditat sec i que d'altra manera no serien estructures visualitzades, o propietats el contrari no apareixeria com cropmarks en absolut o no gairebé res. Per exemple, que causen les estructures i canvis significatius en la resistivitat del terreny, però no es caracteritza per canvis significatius amb la humitat o l'emmagatzematge en sec dels nutrients en el seu entorn (en les preses d'aire de diferents èpoques no són tan ser observats soilmarks, cropmarks o snowmarks) . Més gran i pot ser objecte de metall situades per sota del nivell de arada profund, tinença humitat de la fusta. 

 

Visualització de sembra (sembra) els símptomes que d'una altra manera en la vegetació en absolut o només Observable (veure). Aquestes seccions curtes en el mecanisme que sembradora detingut dues vegades. Per sobre de tot, els "dents" a la vora del camp on a la vora del camp sembradora meandre es creuen amb superfície sembrada passant per la vora del camp (foto). Una altra resistència elèctrica pot també apareixen en línies de tramvia, on sembradora passat. La gamma de sembradora és de 6 m, encara més durant la resta del període dels cultius vegetals es conreen amb un rang de 18m polvoritzador, que és també una gran varietat de línies de tramvia Observat en les fotografies aèries. Mostra demostrablement més alt de conductivitat rastreja a la vora del camp, ja que l'avaluació es transmet a través de vegades més, i en estreta proximitat són voltes tractors. En les seves proximitats es reflecteixen millor tant, els efectes del pas de corrent elèctrica a través de plantes i també corrents nocives es duen a terme a través d'ells a la major distància. 

 

El fenomen és encara només parcialment explorat, serà avaluat posteriorment en el llarg termini. L'observació es troba encara en l'etapa d'una estimació qualificada. (Diversos anys d'observacions i mesuraments, avaluació de les preses aèries Milers corresponents amb l'estat de la vegetació) 

 

Molt probable és un símptoma de la mort a través del corrent de descàrrega sembradora relativament freqüent "Visualització de superposicions" (sembra de marques). El sòl s'havia aprovat amb sembradora dues vegades, per tant evident que és diferent (superior) la conductivitat, el doble de les llavors germinades, major quantitat que de material vegetatiu i d'Estudis Superiors Per tant la quantitat d'humitat allà. No obstant això, sense els efectes del corrent elèctric, amb molt, probablement no apareixen sembradora sec Visualització de superposicions ("dents" a la vora del camp, el trepant es troba amb llocs ja sembrades). Com que el cultiu pot d'una altra manera a diferents condicions locals i Superior (doble) de densitat de sembra al punt de superposició s'adapta molt bé, crea un nombre de fills inferiors i sense l'acció de l'electricitat seria diferències de color pràcticament imperceptible, gairebé zero. Després de l'acció de l'electricitat són plantes significativament més afectades en llocs amb ventilació doble i sembra, amb una resistència elèctrica molt menor del sòl, i apareixerà com en el retard de diversos dies de creixement. Les plantes afectades per l'electricitat Comporta't com després del trasplantament, i per algun temps més lent o gairebé deixen de créixer. Sembrant símptomes no pertanyen als arqueòlegs expliquen en cap altre, sinó que l'ajudin identificar el camp de conreu, que almenys es va veure afectada parcialment per la descàrrega d'energia elèctrica. En alguns casos, quan el camp no es va veure afectada directament per un llamp, l'electricitat hi era només prop de les vies conduïdes i tramvies, les tiges no necessita ajupir del tot. EFP - L'acció de l'electricitat per sota del nivell de allotjament (debilitament perjudicial,), però que encara és possible fer que una desacceleració del creixement i les diferències en la taxa de maduració. Probablement només un petit percentatge de dosis letal, depenent del tipus de planta. 

 

Els efectes menys agressius del corrent elèctric en les accions descrites en la vegetació de cultius no necessiten ser tan devastador, com en el cas d'impacte directe en el camp, es pot prescindir gairebé per complet o sense allotjament (danyar, debilitar) (photo). Són només alguns efectes secundaris i molt més febles de l'electricitat de descàrrega d'un llamp que va colpejar úniques estructures en la vora del camp o als seus voltants, i directament en el camp de la collita no funcionaven. Arbres, arbusts, límits, camins de camp prop del camp. Encara certa part de l'energia elèctrica es distribueix al camp a través de la superfície del sòl, i molt més preferible a través de llocs amb menor resistència - línies de tramvia, es superposa seeder. Descrit En cas que no és energia tant que podria causar allotjament (danyar, debilitar). Però pot causar una moderada desacceleració, retard del creixement i la maduració de les plantes descrites en llocs amb menor resistència (entre ells, així com punts pertanyen subterrani, on poden estar millor situat estructures conductores diferents). En aquests casos pot succeir també augmentar el contrast de cropmarks, causada per la fulla i altres entitats arqueològic situat sota terra, els efectes en la collita d'una altra manera no hauria estat observable en absolut. Presenten gairebé únic canvi de la resistència elèctrica en els seus voltants, i el contrari per res o gairebé res. A través del pas de l'electricitat en els seus voltants pot ser així observable com cropmarks que les estructures també es troben en sec i la profunditat seu, aquesta presència a través de canvis observables en l'estructura, el color, l'ombra i l'aparença de la collita en els altres anys no té efecte. Les plantes poden ser també poc deslluïdes, però a diferència d'impacte directe a la zona de camp de la collita actual, són capaços de recuperar amb èxit de menor dany. En les proximitats de línies de tramvia prop de les vores del camp pot també en cas sequera i el resultat dels cultius en flexió a terra. (photo) Els efectes dels valors corrents elèctrics, diferents de l'energia elèctrica (per sota letal, molt per sota letal, no es nota, letal, per sobre letal, altament letal dalt) serà molt més elaborat en la EFP secció detallada. En primer lloc, hi ha un parell de fotos dels experiments suggereixen que una gran quantitat i poden contribuir en gran mesura a la comprensió dels processos descrits. 

 

Després d'un cop directe de descàrrega del llamp a les oficines sobre el terreny són al mig aproximadament entre les línies de tramvia (photo) Què és probable que trobi els corrents conduïdes des de dues direccions, així com els llocs a la vora del camp, airejat en dues ocasions (photo) Durant la sembra ubicacions de procediments estàndard mezi més afectades, on sovint es va presentar ` (danyat, debilitat) de cultius en una distància molt gran des del punt de vaga, molt sovint, fins i tot al voltant dels límits dels camps sencers. Al principi de la sembradora està passant al voltant del límit del camp i després que es va corrent-de nou allà des de les línies de tramvia paral · lel estàndard. (photo

 

En el cas d'impacte directe al camp per tant pot ser visible per la descàrrega del llamp com cropmarks arqueològics d'origen també estructures seques que d'altra manera no serien visibles en cap circumstància. És perquè són massa profundes, o que ja tenen molt poc contrast, de manera que no pot ser sense l'ajuda de l'energia elèctrica RECONEGUT sota cap circumstància. En alguns casos poden ser visualitzats directament alguns objectes arqueològics i d'un altre tipus, ja sigui com a part de les formes regulars en els cultius, o com i parts de construccions d'ús comú presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius, però només si no es perden del tot altre mezi presentat `aniran (danyat, debilitat) de cultius i romandre fins una mica reconeixible. De vegades és possible observar sec un objecte també Entre comunament aplanat cultiu (danyat, debilitat), perquè l'exterior, mentre que els cultius és "només" a terra, just a sobre d'ell pot ser completament mort, gràcies a una conductivitat molt més gran de la sòl al voltant dels corrents de subjectes i molt més alt que actuen sobre la vegetació. Immediatament després de allotjament situació (debilitament perjudicial,) i la sequera encara no pot ser gairebé recognoscible, però després d'uns dies començarà el torn de cultius groc, i amb el temps mor del tot. Tiges morts ja ni tan sols parcialment aixecar de nou gràcies fototropisme i geotropisme, a diferència de tots els altres.  

 

De vegades pot ser només unes restes caiguts de la tecnologia agrícola que es troba per sota del arada profund. De vegades les peces també Poden ser arruïnats d'avions de les dues guerres mundials també reflectides a la sequera i la profunditat, sinó que apareixen com cropmarks sense la descàrrega del llamp en qualsevol circumstància. Fins i tot entre els comunament presentat `serà (danyat, debilitat) collita pot haver algunes estructures subterrànies recognoscibles com, per exemple, mentre que en la majoria de les àrees és l'únic cultiu comunament a terra, sobre l'objecte metàl · lic subterrani pot ser completament mort. 

 

Traduir els objectes descrits tenen una característica comuna important. Si dins d'una distància de diversos metres (estimada en no més de 20 Poques vegades una mica més) que apareguin a partir de la descàrrega del llamp en el camp de cultius, de manera que reflectia en la seva vitalitat, sempre es visualitza, i de manera molt similar a la mateix lloc. Això passa fins i tot després de usuall diversos dies, fins i tot setmanes, després de la descàrrega del llamp. A causa que una densitat mitjana de les descàrregues elèctriques en les regions temperades seques Observat temps no era, però, a causa de la sequera que cada objecte està esperant per tornar a mostrar una mitjana de prop de 500 anys. Atès que, fins i tot en zones temperades hi passar relativament demostrable llocs on el raig va colpejar sovint una mica més, i moltes descàrregues són múltiples ramificat, pot ser innecessari en alguns casos a esperar tant de temps, però fa només uns 50 a 100. Tanmateix, l'aparició d'aquests articles s'esmenta a les prediccions (pronòstic), perquè el que no és absolutament necessari esperar 50 o 300 anys, fins que torna a aparèixer algunes noves descàrregues elèctriques al camp. És suficient empenta cap amunt, així com el permís de la primera sol · licitud d'un agricultor enteniment, després de la collita agafar un pic i se'n van. 

 

Algunes imatges interessants podria descobrir en els seus arxius arqueòlegs aèries. Volen per tot prop i per sobre dels objectes del seu interès una mica més, i ja molt més temps que els interessats en els cercles dels cultius. Encara Aquestes són prop i més cada cercles descoberts després van com vespes, però són el contrari a fotografiar paisatges i escenaris de dalt ja no interessa. No és pas excloure que els arqueòlegs aèries en els seus arxius tenen algunes imatges molt interessants de cropmarks, encara que només el primer tipus (superficial), que simplement va decidir que tots els autors cultiu Explorers va declarar que mai cercles xou, el que no és cap sorpresa. 

 

Un altre grup d'investigadors que es pot trobar alguna cosa en els seus arxius fotogràfics, els professionals militars de reconeixement aeri. Trets hauria desclassificar primer. Certament, és molt possible comptar amb el fet que si mai té res d'això en els seus vacunes trobats, collita Explorers cercles serien els últims a qui res d'això ho han demostrat.

Fi de consideracions arqueològiques

 

 

Tres reunions secretes dels arqueòlegs Aeronàutiques

Arqueòlegs aèries tindrien les seves fotografies segurament ja ha vist molt. Només possible per fer una ullada per exemple a algunes de Milers i milers dels seus tirs. Es rumoreja que les celebritats de tot el món que s'ocupen dels arqueòlegs aeris, celebrat al tema dels cercles de les collites en els últims tres partits secrets. Com que les reunions eren secretes, no se sap la data, però alguns dels resultats més importants de les seves discussions eren per al públic a través de tot només infiltrat. 

 

Per cert, val la pena assenyalar que l'home que es pot veure clarament com el fundador d'arqueòlegs aèries, Osbert individu Stanhope Crawford, va passar la infància i l'adolescència, a Hampshire, al sud d'Anglaterra. Ja durant els anys de l'adolescència que estava impressionat amb túmuls, les muralles de fang i rases, dispersos per tot el paisatge. Per tant, al sud d'Anglaterra, és possible trucar a un genius loci dobles de l'arqueologia aèria, ja que la regió sencera es troba el full d'entitats arqueològic situat sota terra, literalment esquitxada. 

Els principals centres dels cercles de les collites ocurrència d'identificació la unió dels Assentaments Avebury, i d'ella 8 km al sud de Alton Barnes. Aquesta és una àrea que està en termes de l'arqueologia i l'arqueologia aèria realment "molt viu". En un radi de 125-170 quilòmetres d'allí són gairebé tots els cercles de les collites que els llocs que he descobert al Regne Unit. Hampshire es troba a uns 45 km al sud-est d'Ells. Just al costat de Wiltshire, on estan situats que ells van esmentar dos assentaments. 

 

En primer lloc, es defineix el concepte bàsic:

Característiques dels exploradors que es dediquen en els cercles dels cultius:

Exploradors cercles dels cultius són majoritàriament només erudit a la violeta només semi-intel · lectuals, de mitjana educada, que només parasiten molts anys a la "investigació de cultius cercles." Ells no fan res més que això són "explorar" els misteris, respecte dels quals només es creuen, que són per a tota la humanitat d'una vegada per totes completament irresoluble. En opinió de la collita d'Exploradors cercles amb la possibilitat de resoldre el problema dels cercles de les collites que van completament fora de les possibilitats de recerca i l'horitzó de la humanitat sencera. Mai ningú a tot el món serà capaç de resoldre'ls, ja que el llarg dels llargs anys no són capaços de fer que fins i tot ells mateixos, "Grans Exploradors cercles dels cultius". D'acord amb la seva pròpia opinió dels "cercles dels cultius Grans Exploradors" no hi ha ningú més al món que seria capaç de comprendre el misteri de formes regulars en el cultiu millor que ells mateixos. No obstant això, fins i tot ells mateixos estan lluny de ser capaç de detectar la gran majoria dels patrons que ha aparegut en el món sencer. (Exemple -photo - Miniatura - Font: Google Earth ) En lloc de tryng sobre la base d'alguns resultats Objectiu tractar de trobar alguna forma de solucions reals, amb paciència s'enreden cada vegada més i més en web d'aranya de les seves pròpies il · lusions i ficcions, en el qual gairebé les hi va arreglar per penjar-se. 

 

A la primera reunió, els professionals de l'arqueologia aèria entre altres coses, introduir un a l'altre amb algunes fotos de la seva recerca en diferents països. Es va tenir en compte especialment al sud d'Anglaterra, com Microsoft, especialment al voltant de Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury i moltes altres àrees relacionades. Es va explorar una sèrie de fotografies aèries històriques de les àrees esmentades. En comparació amb una varietat de cropmarks Observable que hi eren. Les fotos reals que es van utilitzar en aquesta reunió, no es coneixen, però com a exemple pot servir dos imatges, publicades en els Vols de la publicació Les Ahir, Leo Deuel, St, Martin Press, 1969. 

 

F1Un té data de 1949:  

Un dels dos objectes icònics circulars (henges) a Hutton Moor a Ripon a Yorkshire, ja que va aparèixer al camp de blat a l'estiu de 1949 

 

F2altre no té data, estimada a partir d'un any entre 1945 - 1955  

Crowmarsh a Oxfordshire, sud d'Anglaterra: més concorreguts rases cropmarks revelen l'existència dels túmuls funeraris de l'Edat de Bronze, completament arrasat, i entre ells dos línies rectes paral · leles. 

 

En comparar els cropmarks en una sèrie de fotografies aèries de diferents èpoques dels participants en les reunions secretes aconseguir per primera vegada els arqueòlegs aèries per definir el protocol final, que va ser:  

1) "El conjunt de mesures de les enquestes d'arqueologia aèria que els cercles de les collites": 

Qualsevol investigador, que se sorprèn que el fet que en alguns camps de conreu, principalment al sud d'Anglaterra, es troben de vegades regular, principalment circular, però altres formes també i les formacions idèntiques o similars, encara que amb menys freqüència, es troben en també molts altres camps amb cereals a tot el món, i considera, a més, que això de l'aparició d'estructures similars no és possible trobar cap explicació lògica, ha de ser una vegada i per sempre i eternament anomenat " Una mica Tomnoody

 

Diversos anys després, va organitzar la segona reunió, que és objecte d'examinar altres fotografies d'arxiu aèries en què s'informe de la primera final és una cosa modificació:  

2) "Canvi del conjunt de mesures de l'antena" ... Partits més al principi, només al final de la definició era " una mica Tomnoody "va canviar a" Tomnoody ". 

 

Després d'uns quants anys més de la tercera reunió va ser organitzada, on les fotografies van ser examinades Principalment dels últims anys. L'informe final es va modificar de nou.  

3) "El segon conjunt de mesures, la reconstrucció de l'antena" ... Continuant una vegada més els partits, i la definició de " Tomnoody "va ser canviat a" Gran Tomnoody ".  

va ser llavors l'organització d'altres reunions Arqueòlegs aèries, treballant amb el tema dels cercles de les collites, definitivament abandonat. Algunes traduccions altre, en lloc d'utilitzar el terme " Gran Tomnoody "Coubicació i ús de les paraules" Gran Idiota "

 

 

Després paràgraf no pertany directament als arqueòlegs, sinó que es refereix a la història

 

Cràters en els camps:

En molts llocs del món es produeixen en camps relativament bombes sense explotar a gran profunditat, que mai es araron dalt (per sota de 80 cm), amb una mica de descomposició avançada d'embolcall i el contingut, i el mecanisme de tret completament destruïda. Alguns fins i tot sense esclatar probablement a causa d'un sabotatge reeixit per exemple a la fàbrica Skoda Pilsen Co. i altres, queien sense provocar mecanisme o mecanismes ineficaços i deficients completament. Descàrrega del llamp, que es realitza en el subsòl exactament a través d'ells, només estaria actuant exactament com les sequeres i el mecanisme de tret. Els productes de descomposició de la closca bomba (ferro) Contribuir a la conductivitat múltiple Augment de la terra en les proximitats de les bombes oxidades. 

 

Per cert: cada cràter al camp, que es va formar després de l'impacte de les bombes d'aire durant la Segona Guerra Mundial, creat al camp cràter circular d'alta precisió. Quan s'omple després amb una mica de terra i arada (dibuix), en la seva estructura subterrània quedaven algunes característiques seleccionades conservades estructura del Cercle bombardejat, que pot manifestar-se en el creixement dels cultius com el clàssic Tall Separació, i on l'impacte del llamp en l'exercici voltants de l'electricitat i la electricitat amplificat vegetació símptoma accelerat Cort Separació. (Explosion -. Un cercle la descàrrega del llamp és també i explosió) 

 

 

Raonament arqueològic 2

En els arxius de les institucions d'arqueologia aèria pot estar situada moltes imatges de Crop Circles mai descobert i explorat. Arqueòlegs aèries de tot el món gairebé des de la seva fundació col · labora estretament amb reconeixement aeri militar, que per què fins (sovint només per a ells) va desclassificar un enorme sèrie de fotografies aèries de la superfície de la terra (veure). Hi pot haver molts mai troben publicats cercles de les collites, que mai els professionals de l'arqueologia aèria van tractar de dur a terme i publicar. Realment no hi ha la més mínima raó d'això, perquè l'arqueologia de l'aviació sempre ha estat pertinença entre disciplines totalment respectables de la ciència i la investigació. L'existència i l'exploració dels cercles dels cultius encara es classifica com una activitat altament qüestionable, dut a terme en gran mesura aspirants individus altament sospitosos i dubtosos (que és sens dubte el major grau de veritat). La seva creació s'atribueix als individus fins i tot dubtoses i sospitoses molt més. 

 

Probablement s'acosta ràpidament el moment en què el tema de l'exploració d'estructures similars serà la tesi dels individus qüestionables del tot i definitivament prohibida sense pietat, fins i tot possiblement amb ajuda de la policia. Probablement es veurà impedit de visitar llocs secs, almenys durant un període en què són demostrablement presents mortals químics, verins i drogues. Objectes que van examinar tan feliç, ia través dels seus "investigacions" durant molt de temps a les classes en la resta de la població del planeta anomenat Globe evocar una impressió general que el descobriment de les causes del seu origen és pràcticament impossible. Els objectes poden ser capaços de Eternament ja en el futur per incloure només entre els Cropmarks denominades símptomes. Subtipus causat per les diferències de resistència elèctrica dels materials i el medi ambient, situat en el lloc on es va originar eren, i per un cost excessiu de la càrrega elèctrica i l'energia. 

 

En la gran majoria són algunes de les diferències descrites rebut anteriorment només perquè es va produir en el lloc sec excés de càrrega elèctrica, que per primera vegada després de tocar davant RS diferències similars en l'entorn de conductivitat creat gairebé caòtica. Algunes vegades fins i tot amb força regularitat gràcies a la ressonància i la interferència per si mateix, gràcies a l'enorme excés de càrrega elèctrica i l'energia. En termes simples, hi ha un excés de càrrega seca elèctrica i energia, que ho és per a qualsevol resistència elèctrica dels materials presents allà massa gran. Al principi, els intents de continuar ell "a la seva manera" fins a una distància de diversos metres. En alguns llocs la resistència de l'entorn més proper momentàniament Redueix diversos ordres de magnitud (descàrrega disruptiva d'impuls de ruptura dielèctrica), principalment la ionització instantània i escalfar fins a diversos milers de graus centígrads també Fahrenheit. 

 

Després que el moviment inicial més o menys caòtic de la càrrega elèctrica, l'energia es porta Contínua ja d'una manera comuna, especialment a través de llocs amb la menor resistència elèctrica. Es pot dur a terme per la superfície de la terra i just sota que centenars de metres fins algun moment, el pont sovint dins de només un camp de conreu únic. Durant el seu pas afecta, i compta amb algunes seleccionades i danyar les plantes que hi s'acaba d'esmentar llocs amb menor resistència. Alguns d'ells són assassinats, però rarament El seu nombre supera un petit percentatge màxim, que probablement no va ser objectivament determinable, a causa de les desigualtats naturals. Les plantes danyades només començarà a mostrar després d'alguns canvis de temps, la maduració, especialment i retard del creixement, afeblir també pot doblegar fins a terra. Aquests canvis ja estan en tota la zona ALTAMENT Observable bé, preferible a distància o des de dalt. Aquests canvis estan ja en l'àrea observable molt bé, preferible des d'una distància o des de dalt, utilitzant mètodes clàssics d'observació arqueòlegs aèria. Les àrees amb menor resistència elèctrica causades per ells artefactes subterranis que pot ser bastant fiable Marcat. Un altre mètode seria realment molt difícilment detectable. 

 

Com a exemple, aquí es mostra una fotografia aèria de la superfície de la Terra, que va ser adquirida a través de Google Earth . Allà es troba relativament exemple típic d'una formació, que és ara, probablement només temporalment anomenat "cercle de la collita". Mai ha estat descoberta, els Exploradors de cultius cercles, i molt menys explorat. Les persones amb formacions seques són gairebé contínuament ocupats, perquè el que pensen que estan explorant una mica misteriós. Però primer han de ser capaços de trobar. Com a exemple, aquí es mostra una fotografia aèria de la superfície de la Terra, que va ser adquirida a través de Google Earth . Allà es troba relativament exemple típic d'una formació, que és ara, probablement només temporalment, anomenat "cercle de la collita". Mai ha estat descobert pels exploradors de cultius cercles, i molt menys explorat. Les persones amb formacions seques són gairebé contínuament ocupats, perquè el que pensen que estan explorant una mica misteriós. Però primer han de ser capaços de trobar. 

 

Fi de consideracions arqueològiques 2

 

Una nota fora dels arqueòlegs: No és, per descomptat, completament cert que el patró mai va ser vist per ningú ni et descobreixin. Els que han de mai va publicar el patró de cultius Certament vaig veure va ser el senyor operador de la recol · lectora. Com és possible imaginar, senyor operador de recol · lectora no el va anomenar patró descobert cap periodista ni explorer misteri. Sr oOperator Combini no és deficient mental. 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Encara que la alquímia ha caigut en el menyspreu, i fins i tot va considerar és una cosa del passat, el physicain no ha de ser influenciat per judgements.ts sequera. Paracels
Menys és més només que més no és bo. FLWright
La minoria és de vegades la dreta, la majoria sempre s'equivoca.        GBShaw 
z