Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles de línies en cultiu . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Les línies d' `serà presentat collita
línies de `presentades serà , freqüentment plantes mortes o dels cultius en un camp format exactament de la mateixa manera que els patrons
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

Un troba de vegades el que un no està buscant. A. Fleming
Des d'un punt de vista científic poden ser subjectes dividits en dos grups: els que mai necessiti, pugui trobar en qualsevol lloc al voltant de nosaltres, i els que necessitem ara mateix, mai va poder trobar.
En els camps d'atzar observació afavoreix només a la ment preparada.  L. Pasteur

Les línies rectes són també

molt patrons regulars

Crop circle created by lightning with underground pipes
Les línies rectes de `presentada serà completament mort o blat de moro (i qualsevol altres cultius) estan formats per molt manera semblant, forma gairebé idèntica, ja que qualsevol patrons regulars també però completament irregular en qualsevol cultiu.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Danyats, febles i presentat `seran les Plantes (potser completament mort)

Sobre les línies llargues poden ser creats en tots els casos d'una manera molt similar.

A causa de la realització del corrent elèctric a través de les plantes, els seus sistemes d'arrels i el sòl en el seu entorn immediat, però amb contribucions significatives de les vies de conducció en el subsòl. Ells augmenten la conductivitat elèctrica, principalment el sòl en el veïnatge i per sobre d'ells, de fins a diversos ordres de magnitud. Aquestes pistes poden ser d'origen natural, arqueològica o industrial. Les línies resultants poden ser de longituds diferents. De menys d'un metre al llarg d'un quilòmetre. Depèn de la intensitat de la descàrrega i el caràcter d'acompanyament línies de metro - com contribueixen a la dispersió dels corrents subterranis. En alguns d'ells (molt llarg) poden participar diverses descàrregues o espurnes de la descàrrega del mateix, o qualsevol RS posteriors de la mateixa descàrrega, caient en llocs diferents de la RS dels primers grans (en casos excepcionals es pot caure centenars de metres de distància, encara més). Participa d'alguna forma i manera, que crea un enllaç conductor entre el núvol i el sòl, l'anterior a l'aprovació de la gestió, la descripció detallada de mar serà per exemple aquí .

 

La gran majoria d'ells seguirà sent per la resta de la temporada de cultiu completament desapercebut. No és impossible que es generen en una sèrie de característiques molt més seleccionats, Than tan admirat patrons regulars, però van ser col · locats només en cas de sequera, si es tractés d'un component d'un patró sec. En cas contrari, és probable de ser considerada com una branca de la línia del tramvia, o la ruta al camp.

 

Entre les llargues línies més interessants en el camp s'anomena Edat Line FL Entre Opocno i Dobruska. Les referències a les línies més curtes ja estan en mainpagee . Aquestes es refereixen principalment probables canonades subterrànies, canonades d'aigua o clavegueram. El tema estarà aquí en aquest lloc en el temps en forma més detallada, pel que fa a les causes probables arqueològics i geològics.

 

Dues imatges de la capçalera d'aquesta pàgina Relacionar aquest lloc sec, amb demostrable línia de localitzadors (També s'esmenta a la pàgina principal). El segon va ser capturat Diverses setmanes després de la primera, mentre que la part superior dreta de la pàgina hi ha un dibuix de gra "només" serà presentat ` (danyat, debilitat) - però és probablement completament mort. El que estava passant allà, serà molt més detallada es descriu per exemple a la pàgina Cronologia i subpàgines. A la foto és propietat pertanyent a cultius completament mort i ell era probablement l'únic lloc per trobar la seva dificultat amb restes identificables i localitzables. La primera foto és de l'arxiu de Lucy Pringle , el segon de busty-taylor.com . Una característica comuna de gairebé sense excepció tots els cercles dels cultius fotos és bastant trist FET, que si mai s'esmenta cap data, només hi ha una informació sobre els va assignar l'època del descobriment de patrons, (en aquest cas, la data 23, respectivament maig 22 1998). La segona va ser presa amb un interval probable almenys un mes de la primera. Una altra opció més cortesament, però també molt suggereixen fortament que tots els exploradors de cultius cercles, que a cada foto feta professionalment absolutament inseparable Pertany a la data de la seva adquisició, així com (o fins i tot molt més) per a qualsevol fotografia documental adquirits amb fins d'investigació científica . La data és, per exemple, inclou en la imatge Exif per a cada bucle des dels dies, quan va comprar les seves primeres càmeres digitals (però si mai saben el que és EXIF). Aquesta informació de gran utilitat que acompanya cada imatge foto construcció, per desgràcia, són sempre Durant una manera de La seva càmera és la seva lloc "misteriosament Losen". La millor manera perquè no es van asseure El valor informatiu dels dels seus llocs web seria des d'un punt de vista professional augmentar immediatament per milers de punts percentuals. Si la troballa de la informació EXIF, i sabent el que és, per a ells, després de tot imbatible únic problema, n'hi hauria prou força la data de la foto adquirir, aquesta informació un pont important seria útil per augmentar el benefici dels seus llocs web amb el món científic avançar en exactament la mateixa manera. Per descomptat, si més aproximades també GPS són molt beneficiosos.

 

Casos similars, com si estiguessin a la capçalera d'aquesta pàgina, aquí en aquest lloc es dirà el títol de treball per ara " localitzable placa de metall undergroundd "

 

Nota: Totes les pròpies fotografies d'autor establiments contenen informació EXIF

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Aplica també dades del GPS, si està contingut. Totes les fotos aplicades des d'altres llocs web tenen, en la mesura possible, s'introdueix en la informació EXIF de la font - autor, lloc web. Entre altres coses, serveix com una indicació que els autors d'aquest lloc, i si no es va crear immediatament un enllaç directe a la font, després caldrà afegir en un futur pròxim. En resum, que era només la Constitució (desembre de 2011) i la pàgina especial crop circles - GPS, on s'aniran incorporant paulatinament les dades del GPS al major nombre de cercles en les collites fotos, que mai s'han trobat a tot el món, incloent la ubicació de manera aproximada model el més a prop possible al perfil del terreny ( Google Earth ).

 

Senderisme

Un segon cas de camins i en camps i línies també es creen per l'electricitat, però en aquest cas no són rectes en absolut. Es tracta de varietat de camins tortuosos, rumb a enlloc enlloc del camp, o d'algun lloc que aparentment algun lloc. Apareixen (Aixeca't) molt sovint durant diversos dies després del descobriment de patrons i la seva cada observador creu tant, un seguiment que algú allà fora. Rutes per descomptat, són a prop d'alguns patrons seguits, però més probable és que no tots d'ells. Això pot ser un camins completament a l'atzar, creat per l'excés de la càrrega elèctrica, que va encunyar el viatge d'allà, més o menys a l'atzar, i són sovint molt tortuós. En un futur pròxim aquí es col · locarà objecte en una sèrie de fotografies sec, són desenes disponibles. Per descomptat, de cap manera tots ells camins que han d'haver estat realitzades amb caràcter temporal, que s'arrossega a la descàrrega del llamp terra, alguns d'ells serien realment creat per alguns "mariners borratxos", però certament no tots. Poden ser uns camins totalment a l'atzar, creat per l'excés de càrrega elèctrica, l'OMS classifica per allunyar d'allà, més o menys a l'atzar, i són sovint molt tortuós. Completament igual a la tortuosa meandres de la descàrrega del llamp en l'aire. En un futur proper es col · locarà aquí diversos objectes i fotografies de cultiu de terra seca senders ubicats directament en els cercles dels cultius fotografies, hi ha dotzenes de sec disponible. Per descomptat, no tots els camins d'aquest tipus en una serp que es va fer temporalment en la descàrrega d'un llamp s'arrossega terra, alguns d'ells podrien ser realment creat per alguns "mariners borratxos", però certament no en tots ells. Poden aparèixer més tard després que el patró de descobriment (diversos dies) que la descàrrega residual, arrossegant lluny del lloc de l'impacte, ja no té prou energia, i per tant les plantes no es veuen afectats de manera tan intensa, com en el patró principal. Per descomptat que no és possible que fins i tot alguns dels camins estan secs després del seu descobriment, a més, estendre pels visitadors dels patrons, que simplement pensa, que algú els havia iniciat abans. Encara més, perquè no apareguin en les fotografies documentals registrar per primera vegada abans, perquè el No existien encara.

 

Hi ha un cas en el qual no és realment impossible que un llamp des del lloc de l'impacte i la creació de patrons progressat lluny i il · luminació Ball. Això es descriu en l'altra pàgina, especialment en un lloc on s'explica que el llampec de la bola realment no han de participar en la creació de patrons regulars, a la pàgina on es presta atenció als llampecs de bola. Per descomptat, però no és d'aquesta manera inconcebible que es va allunyar canal clàssic de descàrrega Overground. Seria molt difícil per a qualsevol de les opcions que es poden realitzar. Que és indispensable en el lloc en una petita altura sobre el terra es va moure gran càrrega elèctrica.

 

Les línies rectes més de canonades

Inseparablement adherent a molts cercles de les collites, descobert en el passat, però es van quedar sense cap interès, o s'ha mantingut completament desapercebut. Ells poden passar a través del patró, al seu costat, en la distància més petita o més gran d'ella. Fins i tot pot estar situat en distància relativament gran des del patró (diversos centenars de metres), en una part completament diferent del camp, de manera que ni tan sols pot ser considerat com una part de la forma. Poden ocórrer al camp adjacent o distant encara, quan no és en absolut Regularment presentat `serà (danyat, debilitat) de cultius, fins i tot en el camp en el que a part d'ells no hi ha cap altra ja presentada `serà (danyats, afeblits) o cultiu mort en absolut.

 

També, perquè el de vegades no tenen dret a aparèixer en el mateix temps. Pot ser un nombre de dies anteriors, però més tard també. En alguns (probablement bastant freqüents els casos) no només gra en Ells es van presentar `serà (danyat, debilitat) Sovint s'asseca del tot. Una de les raons per les quals no se'ls paga gairebé cap atenció al fet que el gra en ells és més probablement mort tan ràpid que no es va presentar `seran (danyat, debilitat), s'asseca en peu. Sorgeixen com qualsevol comunament aplanat blat de moro (danyat, debilitat) - després de debilitament del gra a causa de les descàrregues elèctriques a prop. Molt sovint reben una dosi significativament major d'energia, la temperatura com en els casos més comuns, gràcies a les estructures subterrànies elèctricament conductores. Passa molt sovint fenomen sec i probablement, quan la planta (la seva part sobre del sòl) El cop llampec sobreviure amb gairebé gens de mal (que es troba en una distància relativament gran de la descàrrega), però el seu sistema d'arrels completament resultar mort o rebut sequera una gran dosi d'electricitat que és absolutament inevitable tendeix a la mort. La seva situació és bastant similar a una planta, que es recull en un gerro. També pot prendre una mica més llarg que l'opció no apareixerà efectes de la descàrrega de la mateixa. Les plantes que l'envolten poden ser presentades `serà (danyat, debilitat) abans que comenci a sortir sec.

 

Artefactes al metro

Seria un error no incloure aquesta pàgina en una altra part dels patrons regulars, que només hauria estat no completament registrades. Assignat algunes fotos on es pot veure en les proximitats dels patrons d'alguns objectes no identificables, que s'atribueixen a una varietat de màgia, el culte, astrològic i Déu sap quins altres significats gràfics. Articles similars Certament seria possible trobar en altres cercles de les collites fotografies un gran nombre. Molts d'ells, sens dubte, fins i tot en absència de patrons regulars va deixar sense cap publicitat. Aquests són objectes que queden inalterades en el subsòl durant molts anys, i és mostrat en una forma similar cada vegada que en les proximitats d'un raig (desenes de metres). No és molt sovint, pel fet que l'alt contingut de Latituds, on les figures apareixen, es realitza anualment de mitjana això 2-3 cops llampecs per km2 , Menys de la meitat podrien estar fora de temporada de creixement, així que premi el recinte en el camp quan no hi ha res més creixent, de manera que cada bucle s'espera un objecte sec es torna a mostrar com a mínim 10 a 20 anys o més, potser 100 Però, com ja s'ha esmentat, si no apareix la seva rodalia al mateix temps un patró regular gran, assecar un esdeveniment es durà a terme totalment sense cap publicitat. Certament és possible, que molts de visualització sequera apareixen en la proximitat d'un patró regular, i absolutament cap resultat d'interès d'això, i no cap a la gran majoria de les fotos.

 

El principi de la visualització és exactament el mateix, com en el cas de les canonades subterrànies - situat a una profunditat per sota del cultiu del subsòl, però la seva presència en gran mesura la influència de la conductivitat del sòl i prop d'elles, i la conducció de corrents elèctrics en els subterranis gràcies a ells pot causar que afecta i significativa de les plantes en estreta proximitat, principalment els seus sistemes d'arrels. Això pot ser els artefactes arqueològics, o components de màquines agrícoles apostatà i arada, Es queda també de qualsevol activitat industrial, les restes abandonats fa molt temps canonades d'aigua o clavegueram, o contraure parts d'avions. Situat a una profunditat per sota del cultiu del subsòl, i si ningú ha cavar ells, encara hi són. Es mostra la ubicació GPS d'objectes són coneguts, i els interessats poden anar a per ells amb un pic, i després de negociar el permís del propietari del terreny. Li desitgem molt d'èxit en Ells excavació. També seria possible localitzar amb detectors de metalls o de radar subterrani (alguns d'ells no han de ser realment metàl · lic).

 

Molt precís de localització GPS dels artefactes subterranis que es publicarà aquí primer. Aviat.

 

Un altre tipus de línies rectes en el camp

Es troben en el medi Principalment exactament entre les línies de tramvia

Heus aquí només una breu menció d'ells. Ells no estan directament relacionats amb objectes que es troben sota terra, però amb la forma de conducció d'electricitat a través de la superfície del sòl i prop de metro. Ells són causats principalment pel corrent a través de realització de les línies de tramvia. Molt sovint es produeix en els camps de conreu i fenòmens sec, les plantes més afectades es troben exactament a mig camí entre les dues (hi ha corrents addicionals que entren en ambdues direccions). Formacions similars dedicats serà molt més espai a la pàgina de línies de tramvia . Ja s'ha donat molt de mencions en ells hi ha altres pàgines de resum, des d'on seran traslladats gradualment a també Aquesta pàgina principal sobre línies de tramvia. (Alguns il · lustratiuphotos)

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Ells diuen que el president Wilson ha ficat la pota. Potser el que té, però m'adono que ell usuall errors cap endavant.  T. A. Edison
Brunettes són esvalotadors. Són pitjors que els Judios. Charlie Chaplin
Si pogués recordar els noms de totes les partícules de tesi, m'agradaria ser un botànic.             E. Fermi
z