Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles creats pel raig d'electricitat . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Lightning Electricity
(Energia, el comportament, la realització, similitud)
Learn about thunderstorms RSS feed

Millor ordi, cervesa, malta, cervesa, cervesa.

Per tenir una idea genial, té un munt d'ells. Thomas A. Edison  
Ells Qui pot renunciar a la llibertat essencial per obtenir una petita seguretat temporal no mereixen ni llibertat ni seguretat. Benjamin Franklin
Diuen que una mica de coneixement és quelcom perillós, però no és un mitjà tan dolent com molta ignorància. Terry Pratchett

COM SUPERNOVA- concentració d'energia en la descàrrega

PagPh
Nota: Es destinen els primers 10 segons de l'explosió d'una supernova, que irradia energia Durant gairebé tot. El que passa llavors és des del punt de vista energètic gairebé no és interessant, encara que molt llarg observables.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Un altre comentari: anàlegs amb la supernova es mostra principalment com una curiositat, però per a la comparació,: formació en la imatge a la dreta per dret d'autor es va formar després de l'explosió d'una supernova (16 anys després), quan l'ona de xoc assolit els núvols de gas, que van ser alliberats de l'estrella fa 20.000 anys. Imatge il · lustrativa d'aquesta pàgina a la part superior dreta mostra una figura regular al gra, també que s'ha generat d'alguna manera participar ona de xoc formada per un llamp. L'exposició va durar una fracció de segon.

 

Nota introductòria Darrera: La imatge sotmès a copyright molt clarament demostra la cinètica d'explosió (lloc principalment en el pla, és a dir, 2D, com en la superfície d'un camp de conreu ...).

 

Símptomes elèctriques de les descàrregues atmosfèriques

El disseny de la pàgina és només al principi,

amb el temps considerable s'ampliarà.

 

El tema és molt ampli, ja que el Durant la descàrrega del llamp és en realitat una enorme quantitat d'energia transferida d'un punt a un altre, que tindrà lloc dins d'un temps molt curt. El procés és força complex i pot ser dividida en diverses sub-seccions. Tenint en compte la complexitat de l'assumpte és també se li dóna un nombre d'altres sub-pàgines, inclosa aquesta. Pàgina principal principal és la física de les descàrregues elèctriques , estan en general Continuant dedicat a ella, per exemple, algunes subpàgines secció de ciència-realitat . El resum bàsic de les propietats mitjana de descàrrega és possible trobar aquí . El quadre es pren de Lightning: Física i Efectes (2007), els autors Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , ambdós de la Universitat de Florida , Departament LIGHTNING GRUP DE RECERCA

 

 

La matèria està àmpliament descrit en la literatura científica. A la pàgina Llibres amb possible trobar moltes referències a la literatura sobre les descàrregues atmosfèriques, dels quals destaca en particular ja s'ha esmentat Lightning: Física i efectes , Vařáková, M.Uman (2007). Resum del contingut , enllaç a Google Llibres . És una de les més grans obres, s'ha escrit sobre els processos de les descàrregues elèctriques (687 pàgines, més de 6000 referències). També qualsevol altre llibre d'ambdós autors conté, entre altres coses, material de referència global. Per exemple, la descàrrega del llamp , M. Uman (2001) - més de 1200 referències (les referències a Google books ).

 

Independentment del que passa abans i després, la més important (també el més fort) de la descàrrega amb la Return Stroke. Tot i que transfereix la major part de l'energia de descàrrega (99%), però pren el temps més curt (menys de 10 milionèsimes de segon dels casos, si més no part més essencial de la mateixa). Per això, també té efectes mecànics molt importants. En certs casos pot ser una part substancial de l'energia de descàrrega també transferit durant el procés, que s'anomena corrent continu (passa només de vegades). Certs En casos rars pot trigar fins a diversos segons, usuall unes dècimes. Actual, que té lloc entre el núvol i el terra durant Això és aproximadament mil vegades més feble, de Rs. Atesa la durada Per tant, així poden portar i part significativa de l'energia. Gràcies a Que es porti a terme la sequera i la feble corrent - "només" centenars de ampers, en contra de centenars de milers de persones en el cas de la RS, i té una taxa zero de la pujada, els seus possibles efectes mecànics, en comparació amb RS, per ser considerat com zero, res també induït als voltants. No obstant això, pot causar danys apreciables, a causa dels efectes tèrmics, per exemple, en instal · lacions elèctriques o aeronaus dirigiria colpejat. De la mateixa manera, és gairebé segur, que poden estar implicats en el dany a les plantes, però no per la inducció. Probablement depèn de les trajectòries amb el corrent conduïda a través i com es propaga en camins aleatoris.

 

Gràcies a la contínua corrent de tant en tant es produeix un retard molt llarg entre alguns dels RS posterior descàrrega dels mateixos, que tendeixen a distància mitjana de 50 - Rarament supera els 60 ms i 250 ms. A causa del moviment dinàmic en l'atmosfera (canal de viatges d'aire a favor del vent ionitzat) pot influir en posdescarga sec Més de desenes o centenars de metres de la primera RS, i per mitjà d'equips electrònics de mesura utilitzats per a l'avaluació de l'impacte de les posicions elèctriques de descàrrega no pot ser avaluat com a part d'aquesta descàrrega.

 

 

 

Parallamps

Els parallamps en els camps de cultiu també apareixen en una pàgina separada - parallamps

A la pàgina Aquesta foto Principalment hi ha documentació de les ubicacions localitzades crop circle, però també (principalment) irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) cultiu ( RDF ). Ells bid molt clarament, que els parallamps fàcilment localitzables, que poden atreure la descàrrega elèctrica de manera similar, com l'olor de la cervesa alcohòlic, es troben en els camps dels comptes molt extenses. La majoria són les columnes de les línies elèctriques. Sovint també cables d'alta tensió, que va atreure la descàrrega, i després va caure a terra sota d'ells. En alguns casos, les columnes són gairebé una part dels patrons, i en el cas d'algunes fotos és realment difícil d'imaginar, aquest model era el fred que es va originar de manera diferent a través d'una descàrrega a terra atret per allà presents.

 

 

 

Earthground

és una part inseparable de cada bucle parallamps, pals d'electricitat també. S'utilitza per a la conducció del corrent de descàrrega a la terra el més ràpid possible, per minimitzar el dany. Com millor és la presa de terra i baixa resistència dels conductors, la tensió de menys creats-hi passant Durant el corrent de descàrrega i radiada menys energia tèrmica, que no danya l'entorn immediat en una mesura seca, com seria en el cas d'una major resistència. La qüestió de la terra està molt tècniques detallades en les normes EN62305 Electrotècnica. És absolutament cert que cada camp d'energia (en funcionament) de la línia s'ha dissenyat d'acord amb ells i es controlaran a intervals especificats.

 

Els parallamps són proposats i dissenyats per corrents de pic màxim de 200.000 ampers. Aquestes descàrregues elèctriques ja han trobat un rar realment, però existeix. Totalment Anualment es durà a terme en l'atmosfera durant aproximadament tres mil milions de descàrregues de llamps, el valor pic de la corba actual de 30.000 ampers és el valor mitjà de la majoria d'ells. Però la majoria no vol dir res.

 

A més, en els camps de cultiu hi ha molts "no normalitzats" parallamps - Una mà de caràcter artificial, feta per persones, encara que en cap cas per a posada a terra: abastament d'aigua, distribució de reg. Les diferents línies de serveis públics, que ni interfereixen a la superfície, s'emmagatzemen completament subterrani. El personatge de l'alteració del sòl pel moviment de terres, excavació, col · locació de serveis públics, capes protectores i re-omplert. Blindatge, connexió a terra i les capes protectores, o la humitat que acompanya en el cas dels desguassos subterranis poden contribuir a augmentar la conductivitat del sòl i la superfície del sòl directament sobre tema per diversos ordres de magnitud.

 

Altres parallamps notables són els munts de fem. Que contenen quantitats significatives de electròlits solubles (urea, nitrats, nitrits, productes de degradació de material vegetal). Hi ha molts ordres de magnitud més conductora, el que normalment present en l'aigua del sòl subsuperficial. A més, s'hi produeixen per processos químics i relacionada L'escalfament significatiu tenint lloc contra l'evaporació i circumdant, de manera que l'aire està saturat amb ions i significativament més conductor de fins a diverses desenes de metres. Processos electrostàtica durant el desglossament preliminar pot causar un poder molt Realització significativa sobre aquestes, augmentant així encara més la quantitat de ions conductora causa de la ionització de camp elèctric, i pot resultar en la conducció preferencial de l'Leder escales (SL) a llocs secs, així com molt més fàcil dels llocs secs planteja Streamer Positiu (PS), que després de la connexió amb SL (procés d'unió) finalment crea una trajectòria conductora finalment connectat mezi núvol i la terra i la conducció de Thr 1Return Stroke a terra, que pot ser seguit després d'un interval de més Diversos cops posteriors.

 

Una altra de posada a terra, feta per la gent, que és possible trobar en el lloc, però completament sense adonar-se'n, són parts de les aeronaus es va ensorrar (sobretot 2 ª Guerra Mundial), que es troba a una profunditat sota conreu subsòl, ja que pot estar ubicat també una varietat de restes arqueològiques (Edat de Ferro, Edat del Bronze, incloent escòria d'alt forn), o caigut i oblidat parts de maquinària agrícola o qualsevol activitat industrial. En alguns casos, els components secs convertit en una part integral dels patrons regulars o irregulars, que s'especifiquen aquí i aquí . Causes És a dir, a terra just a sobre d'ells, i permet augmentar la conductivitat de diversos ordres de magnitud, i en cas de sequera i per sobre d'ells plantes són no només va afeblir per l'electricitat, però totalment danyades i completament morta (Durant minuts, hores com a màxim després de la alta). Generar objectes en els subterranis fidels theit IMPRINTS (segells) al Overground cultiu. En el cas d'un pou sec i realment una altra opció, Que Explorers recomano - cavar aquí, d'Eugene. Si no ho fossin excavades en terra fins ara, ells es troben allà fins aquest daystill. (Foto, GPS)

 

És una cosa semblant, però no idèntica a cropmarks , consulteu els arqueòlegs. El procés en aquest cas gràcies a escurçar l'electricitat a partir de setmanes o mesos a hores o dies i és molt més intensa i millor observables. També allà es converteix en la generació de cropmarks secundaris, a causa de l'electricitat, també. Alguns d'ells no seria visible sense electricitat mai. Cropmarks secundaris en la majoria dels casos, només has de seguir les formes de les línies de tramvia i són més intensius, on el corrent se'ls va endur s'acumulen. En altres llocs que principalment pot representar la posició del contacte de raigs (s) a la terra i el veïnat proper. Finalment, en alguns casos, poden seguir diversos subterranis arqueològics (també geològic o industrial), estructures que d'una altra manera sense la contribució de l'electricitat o bé mostrar una intensitat significativament menor, només un mínim o gens en absolut. Més detalls seran presentats a la pàgina de arqueòlegs i la seva part cropmarks secundàries

 

Impressions Similars - segells es presenten sovint per sobre de les línies de metro, majoritàriament drenatges, clavegueres, canonades d'aigua, però pot ser de qualsevol línia de serveis públics. A continuació, pot convertir-se en una part integral d'un patró regular, si es creen. Només podran Entra a formar part de manera irregular aixafat cultiu (danyat, debilitat), i segueixen sent completament desapercebut. També és possible, que a més d'ells (línies de presentació serà ` (danyats, afeblits) o de blat de moro mort) no es crea res més, i un cop més ser totalment ignorat. En cas de sequeres i es consideren ser només una nova línia de tramvia, encara que no a tots a seguir el seu direcció. Poden ser confosos amb els camins en el camp de conreu, mantingudes com tradicional, especialment a Gran Bretanya usant talladors d'herba. D'una manera semblant camins causades - línies de `serà presentat (danyats, afeblits) o totalment els cultius morts - serà completament independent descrit a la pàgina de línies en el cultiu (i subpàgines de les anomalies)

 

Les plantes en un lloc sec i es tornen grogues i marrons molt abans del que l'envolta, no només danya la vegetació morta, i després d'algun temps desapareixerà del tot (pel fet que s'han desintegrat). Actuen com ara el verd de la vegetació original després de patates arada fora. Anteriorment verds, a l'altura de torre, plantes fortes i saludables es converteix en el mateix dia, morena, seca, poc flexible, massa suau i sense forma, i després d'uns dies ningú reconeixeria, que en el camp ha crescut patates. (Foto experiment assecat)

 

Una altra cosa és possible parlar de les posades a terra i parallamps de caràcter natural - arbres, arbusts, bassals d'aigua, fonts, falles geològiques. Per cert, tots els saurins, que en totes les pel · lícules o el document sobre cercles de les collites són tan ocupada com la abella i varetes de saurí a Les seves mans estan girant com penells. Ells mai van estar en Able seus ingenus cervells, ni cap dels transeünts o la tripulació, eren incapaços d'adonar que el més important: Què estan responent seus sentits que són únicament els molls i les falles geològiques, o qualsevol artefacte subterranis altres, el que va contribuir de manera significativa a atreure el llamp. En la mateixa mesura que pugui contribuir amb la seva percepció i barres de moviment molts efectes indirectes, causats per un llamp va colpejar en aquest lloc. Magnetisme, Restes d'electricitat estàtica, les substàncies químiques perilloses creades per electròlisi i piròlisi. Finalment, però no menys important, el moviment de les varetes són causats per també percepció subjectiva, inconscient visual - la presència de incomprensibles patrons regulars. En qualsevol document similar que mai va ser demostrada amb els ulls embenats i saurí. En el lloc on els cercles dels cultius estan presents, probablement seria un mico entrenat amb èxit Radiestèsia, si no és amb els ulls embenats.

 

L'últim tipus de connexió a terra Possible (parallamps en realitat també) que es poden esmentar, són línies de tramvia. Poden considerar-se a mig camí entre artificial i natural. Recullen i mantenir l'aigua i la humitat durant períodes molt més llargs, que el seu entorn immediat, de manera que són molt millor conductor actual. Milers de fotos. Com s'ha esmentat en moltes altres pàgines d'aquest lloc web, pot ser molt també contribuït de manera significativa a la realització d'electricitat situats en els llocs del camp, on el llamp no va tenir cap impacte.  tramvies és una pàgina, on es paga una atenció especial per a ells.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Millor whisky de malta, ordi, cervesa, cervesa, cervesa.

 

Millors morters, fàbrica de cervesa, l'ordi, cervesa, whisky, cervesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Moltes de les lesions i morts es poden prevenir a través de la comprensió dels perills  R.Neal de línies elèctriques, aparells elèctrics, cables d'extensió i els raigs.
Un infern intel · ligent seria millor V.Hugo que un paradís estúpid.
Mai vaig fer un dia de treball en la meva vida. TAEdison Tot era divertit.
z