Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-creada-per-parallamps-en-camps . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Parallamps a Campos
Gairebé en tots els camps de cultius, hi ha diverses torres d'electricitat, que atreu llamps
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agroglif

 - Lloc traduïts automàticament

Sembla que sóc una mena de parallamps. Jo realment irritar la gent, no? Realment a. Howard Stern
M'encantava l'escola. Jo vaig estudiar com boig. Jo  Maya LinEra una classe A nerd.
Mira profundament en la naturalesa, i tot et sortirà undersAlbert Einstein tand tot millor.

Cercles de les collites de cultius, quadres, barres de Franklin Lightning

PagPh
A poc a poc es publicarà base de dades GPS dels cercles de les collites, del voltant des de 1990, procedents de tot el món. A través de diversos mapes possibles aplicacions de cada bucle que envolta observar-los. ( mapes de Google , Bing )

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Parallamps

És realment tan difícil d'imaginar que l'ungüent a la imatge sotmès a copyright, va ser aconseguit per un raig? No és. Acompanyant a Lightning i les seves armes no només es creen tots els objectes a la foto, incloent gairebé una línia recta a la dreta cap avall. Els també podria pertànyer al principi de la creació, com s'explica a la pàgina Línies en els cultius, però no necessàriament ds No obstant això, no es descarta que alguns dels models es van crear en realitat d'una manera similar, a través de més metall o altres objectes conductors, no gaire profund sota terra, però per sota del arada profund. També Això pot incloure la fusta mullada en aigua, petites fonts locals d'humitat o qualsevol altra Messerschmitt , Focke Wulf- , Dornier i Junkers , irregularment escampats sota terra. (Consulteu a la pàgina en línies de retallada)

 

Rayo va causar també totes les irregularitats observades en el creixement dels cultius, que es manifesta a la foto com a llocs amb irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius, o llocs on hi hagi la collita és com "polit" o inclinada a un costat. Això és de fet un dels pocs trets de tota la investigació existent i els cercles de la fotografia de cultiu, on és possible observar a part de completament allotjat `serà (danyat, debilitat) collita alguna de les fases anteriors de desenvolupament allotjament (debilitament perjudicial,) Aquest termini pot precedir abans de la collita aplanada (danyat, debilitat). Aquestes imatges amb recompte possible en els dits. Molt més detallat ha estat o serà explicat que les fases a la pàgina principal i secció subpàgines de la cronologia, i estan, o estaran allà també descriuen en detall algunes imatges similars altres. Imatge de mostra aquí mostra collita ja en grau considerable de maduresa, i les àrees danyades de manera parcial o no en absolut. No serà presentat ` (danyat, debilitat), fins i tot si estan visiblement danyats, en estat sec i probablement durarà fins a la collita. Aquests casos, en referència a: Probablement més, però menys comú. És possible declarar gairebé segur que no és el cultiu de l'ordi imatge, perquè l'ordi en l'etapa de maduresa en què es troba el cultiu de la imatge, seria tirat a terra 20 a 30% de l'àrea de camp complet.

 

En aquesta pàgina es concentren principalment considerable nombre de cercles en les collites fotografies, que són gairebé com parallamps esquitxades.

 

En algunes fotos es veu com que els extraterrestres estaven aterrant just en els cables d'alta tensió.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb les idees esmentades no és possible posar-se d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Sense acta de naixement és impossible que ni tan sols un pet a la UE, als Estats Units vostè pot imatge falsa òbviament falsa de la mateixa, es mostra després de tres anys, continuarà com a president. J.Zeman
Prefereixo ser un parallamps que un  Ken Keseysismògraf.
No prenguis una foto,  A.Adams vostè ho fa.
z