Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles perillosos per a la salut d'efectes . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Efectes sobre la salut de perill
Al camp, on va caure un llamp, i verins esperables nombre perillosos: CO , EDP , compostos psicoactius
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Un dissenyador sap que no té la perfecció arriba quan no hi ha res més que afegir, sinó quan no queda res de treure. A.de Saint-Exupery
Mai es pot deixar de fumar. Els guanyadors mai es rendeixen, i rendeixen mai guanyen. Ted Turner
En totes les coses de la naturalesa hi ha alguna cosa del meravellós. Aristotle

Cercles de les collites de cultius, imatges, efectes de perills per a la salut

PagPh
Molt seriós advertiment!   Vostè està visitant qualsevol lloc cercle de la collita al seu propi risc. Hi pot haver presents altes concentracions de substàncies tòxiques realment molt perilloses, sobretot CO (Monòxid de Carboni - Assassí Invisible). A més de diòxid de carboni, el risc poissons orgànic, complicat i compostos de carboni de silici.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

La descàrrega d'un llamp, que transmet en el cas de sobre de la mitjana sequera mostres i la quantitat d'energia, gràcies a una gran quantitat Això seria carregat de mercaderies vegades cercle Diversos trens a tot el món, amb sequeres capaç de produir una gran quantitat de productes químics tòxics subterranis, que seria capaç d'intoxicar i matar a tota la població de les ciutats. Només a causa del fet que són alliberats cap a la superfície molt lentament, i també Com que la gran majoria d'ells són agents molt reactius, que d'aquí a uns pocs centímetres de moviment a través de les estructures subterrànies reaccionen immediatament amb l'entorn i amb els altres i gràcies a Que la gran majoria (afortunadament) recombina per formar productes perillosos o menys considerable completament no tòxic. Aquesta és una de les principals raons, Això és un munt de gent, que he visitat cercles de les collites, he per això semblaven encara estan vius.

 

Els símptomes típics d'intoxicació Certain

En referència a: un gran nombre de substàncies tòxiques al metro pot seguir vivint, durant la visita de qualsevol observador. És possible observar que algunes persones en llocs tesi es comporten de formes molt inusuals.

"Someones està meditant en la forma, altres pregant, algú ensumant sòl, etc .. "

 

Per exemple, un dels observadors més famós del fenomen conegut com cercles de les collites, Lucy Pringle, Descriu en una o dues pàgines del lloc web Jocs símptomes dreta molt típics de persones intoxicades per dosis subletals de mortals compostos tòxics o medicaments, és possible demanar sobre que qualsevol toxicòleg.

 

De tota manera, tots ells estan sota la influència, pot ocórrer i afectar Monòxid de Carboni - CO (i molt probablement el que realment està allà). Molts dels símptomes descrits són similars als de les publicacions toxicològiques, com si ells van ser copiats d'allí.

 

També hi pot haver un excés de diòxid de carboni CO2 , es presenten amb els observadors que poden ser fàcilment ennuegar una mica, i les conseqüències en aquest cas poden ser molt similars als efectes de les drogues. Els símptomes també descrit en publicacions toxicològiques. (Contingut normal en l'aire - 0,03% 2% - els primers símptomes d'intoxicació, 5% - mal de cap, el 20% - la mort).

 

La raó principal, per CO i CO2 pot, en el lloc més probable és que es produeixen, amb el fet, al metro Això seria una gran quantitat de material orgànic cremar: residus vegetals, humus, les arrels dels arbres Sacrificats fa molt de temps. El material en el subsòl encara pot cremar fins i tot Durant algunes visites d'observadors, igual que la pila a la producció de carbó de fusta, amb totes les seves conseqüències. L'augment del contingut de CO i CO2 en aquest lloc descrit pot causar a qualsevol persona que està present allà. Està clar que és conegut i documentat FACT, que va portar els animals que hi hauria alguna que els exploradors, es comporten molt alarmat. Probablement seria útil si ther Wore un canari en una gàbia (veure Nan Roig, episodi ...)

 

Recomanació molt fort per a tots els visitants crop circle en qualsevol moment en el futur. Prendre allà CO i CO2 metres de concentració en l'aire, o simplement prefereixen convidar i dels treballadors i de Laboratori de Toxicologia.

 

Algun temps després, aquí es van reportar més símptomes, que no és possible aplicar només com a efecte de CO i CO2 . Sabor metàl · lic, també Descrit en el LP lloc web, que és típic per exemple, quan la intoxicació per plom (Que el compostos en el camp seria molt difícil de trobar). El mateix efecte pot aparèixer també causa de alguns compostos orgànics, que estaria exposada a terra creat aquesta enorme energia, alta tensió, processos d'electròlisi i termoquímics.

 

Vegeu, per exemple Lucy Pringle pàgines. Dècades diverses vegades acompanya els interessats en els llocs, on l'alta poden aparèixer concentracions de verins extremadament perillós, el que pot ser detectada a partir dels símptomes relativament fàcil de descriure (alguns d'ells són realment molt típic de abusement drogues). Toxicòlegs similars activitat definitivament no lloen. Així com un metjastres locals, que probablement algunes vegades ha consultat sobre els efectes de l'exposició que les condicions locals de "conillets d'índies" anar-hi.

 

Els pilots que van ploure reactor de Txernòbil en helicòpter i sorra de quan va trontollar després de tres sobrevols d'un helicòpter i es va dirigir cap als arbustos de vomitar, s'acaba de descriure i sabor metàl · lic. Només és possible demanar als que van sobreviure als temps actuals.

 

També és possible, que a terra a causa de l'electròlisi, dissociació d'alta tensió i d'alta temperatura es crea de quantitats considerables d'hidrogen atòmic, se sap que reaccionen molt més fàcilment i pot induir l'aparició d'una varietat de compostos perillosos per organismes vegetals i animals . Part d'això pot estar present durant un curt temps com un plasma.

 

Certament és un fet molt fàcilment comprovable que al lloc afectat per un llamp pot produir molts "compostos molt específics" radicals lliures, compostos dels elements presents a terra amb nombres d'oxidació alts, Que usuall estan absents. En general són més tòxics sempre considerable, gràcies al potencial molt més alt Redox: sense oxigen en forma de O 2 No seria la vida existeix, mentre que tots els seus compostos, on és més que divalent són altament tòxics. No es pot produir ozó també O 3 i els seus productes de reacció, silicats de gasos i altres substàncies, molt perjudicar la salut. És interessant que la seguretat en aquesta autoritats respectin encara no han començat més interès en aquest tema. Nens de les flors de la droga amb esquat estan visitant llocs com si això no era cervesa distribueix gratuïtament - de forma gratuïta, gratis, gratuïtament, buckshee. Sa Majestat podria haver activat alguns jocs dels serveis secrets, James Bond gairebé no té res a veure, per no parlar de l'Inspector Clouseau.

 

Com ja s'ha esmentat en altres pàgines d'aquest lloc, la millor característica d'Activitats, que la gran majoria dels visitants Crop Circles són molt involuntàriament caure en, és "la dosi d'exposició subletals de substàncies químiques verinoses mortals", que en la majoria dels casos gairebé indistingible de la efectes de l'exposició al fàrmac. Tots els fàrmacs són realment mortals substàncies verinoses (per exemple nicotina, alcohol), servit en dosis subletals. Declaren l'home en la condició en què la mort és molt més a prop seu del que en altres circumstàncies (algú diu adrenalina), i fanàtics de la velocitat estan feliços de gaudir d'aquesta situació, també repetidament.

 

No hi ha res per a tots els visitants en els cercles de les collites a tot el món que la força advertir que realment posar un munt d'atenció. Havien de tenir, però, molt subliminal, i sobretot completament sense adonar-se'n, a punt de convertir-se en un dels fanàtics de la velocitat (més precisament, els que d'ells no estan encara). La bona notícia per a ells pot ser el missatge, que després de llegir i entendre aquesta informació ja es pot seguir amb tota intenció.

 

Els símptomes d'enverinament per monòxid de carboni

Al 20% de concentració de carboxihemoglobina es reporten mals de cap, opressió al pit, en un 40-50% amb nàusees afegit, vòmits i mals de cap que vull són cada vegada més significatiu. Fes-te alteracions visuals, canvis de comportament. Més del 50% de la víctima cau en un coma, hipotensió, midriasi, arítmia pot passar. Després de la intoxicació per monòxid de carboni es presenten trastorns de la personalitat i la memòria, poden desenvolupar psychosyndrome orgànic

Primers auxilis , J. Pokorny , Galè 2005, p.231 ( primers auxilis )

 

Altres fonts:

La gran majoria dels símptomes d'enverinament per monòxid de carboni (CO) són problemes no específics, de la mateixa manera que altres d'altres malalties comunes (refredats, començant amb la infecció viral, problemes intestinals, intoxicacions alimentàries, accidents cerebrovasculars, etc.)

Entre altres coses, usual també palpitacions i arítmies.

 

Els símptomes d'estar en un ambient amb major contingut de CO2

La hiperventilació, pell suada amb gust, mal de cap, hipertensió, apatia, incapacitat de pensar amb claredat, coma i convulsions

(Nota: en el cas d'algunes persones i la incapacitat de maig de embotament del pensament clar símptoma molt inespecífic dir, que no depèn en absolut amb l'augment del contingut de CO2 en un medi ambient)

 

 

Sabor metàl · lic: exemple típic de la intoxicació per plom, però molts verins també orgànics que no continguin cap metall. Per exemple, després d'una picada de serp de cascavell.

Enciclopèdia de Toxicologia , Wexler et al ., p 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanides (p. 272): vòmits, nàusees, dolor abdominal, pèrdua de gana, intolerància a certs aliments, la sacietat, fotosensibilitat, indigestió, disgèusia (sabor metàl · lic), confusió mental i letargia

 

Ciclofosfamida (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology; Neosar - Pharmacia)

(P. 396, Apèndix 2, que s'utilitza en la quimioteràpia)

Toxicitat aguda: Nàusees i vòmits, tipus 1 (anafilactoides) hipersensibilitat, ardor facial i sabor metàl · lic, visió borrosa

Retard toxicitat: depressió de la medul · la òssia, alopècia, cistitis hemorràgica, esterilitat (pot ser temporal), infiltrats pulmonars i fibrosi, la hiponatrèmia, la leucèmia, el càncer de bufeta, Secreció inadequada d'ADH, la toxicitat cardíaca, amenorrea

 

COPRIN - els principis actius de Coprinus 

Símptomes: Sabor metàl · lic, ardor facial, tremolors, vòmits i diarrea

(Especial toxikologie.pdf, Ing Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmacologia i Toxicologia)

marejos, brunzit d'oïdes, cansament, midriasi (p. 581)

CO2 : (pàg. 592) Durant l'augment de les concentracions Evoluciona taquipnea, mal de cap, sudoració, inquietud, confusió i augment de l'excitabilitat. Pot seguir apatia, convulsions i coma.

 

Oh, Déu meu, Déu meu, oh maleït! Això és esgarrifós, realment la pell de gallina ...

Gupta, RC, Manual de Toxicologia d'agents de guerra química, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, p 593

llegir per si mateix, pel seu compte, si us plau.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Un científic que no pot fer el que ha aconseguit, s'ha aconseguit res.  Walter Reisch
Res condueix al científic tan mal camí com una veritat prematura.  J.Rostand
Quan un home diu: "No són els diners, sinó el principi de la cosa", que són els diners. Kin Hubbard
z