Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-cronologia-timelapse . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles de les collites - Timelapse
Cambra contínua lapse de temps ofereix una oportunitat interessant després del descobriment d'una formació
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Crec que les coses succeeixin Això no es pot explicar, però moltes persones semblen tenir intenció d'explicar. Tothom té una resposta per a ells. Qualsevol dels estrangers o les coses del món espiritual. H.Ramis
Sempre és massa aviat per deixar de fumar. N.V.Peale
Gran part de l'aprenentatge no ensenya comprensió. Heràclit

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Timelapse Captura

PagPh
El misteri inexplicable definitivament Explicació

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Tots els cercles dels cultius Agrimensors molt creuen erròniament, que després aparença de trobar patrons i descobrir que han perdut la fase més important (la seva creació). Llavors és possible només per documentar i no hi ha res més a fer. Però això no és totalment cert, perquè els molts de coses molt interessants només passarà pròxims dies (a part de - la multitud de curiosos, corrent el camp). No és possible gravar tot el procés des del principi, sinó que el que seguirà, no és menys interessant, a l'inrevés. El progrés pot ser rastrejada fins a la collita, de vegades també una mica més tard.

 

Timelapse Cambra

En el desenvolupament

 

Els errors de cultiu Explorers cercles

Un dels principals errors van fer altres cultius Explorers cercles, la suposició que la formació de cercles de les collites a tot el món és una qüestió de minuts, estimada en al voltant de 5-10, 20-30 al pont, i fins i tot abans ni un després en el camp ja no passa res. De fet, la història sencera, el que succeeix a l'escenari, de manera acumulada ocupa 1000 - 1500 vegades més temps. Diversos mesos. allotjament (perjudicial, debilitament) de la collita (Això Observable primari, pont), durant el qual es produeix veritable i completament natural, és usuall només un petit percentatge dels períodes sencers, però també molt per sota d'un per cent. De vegades pot passar aixafament (debilitament perjudicial,) de la collita realment ja durant (immediatament després) de la descàrrega del llamp, però en realitat són casos molt excepcionals. Especialment quan hi ha probablement ja va passar la descàrrega completament diferent en el camp mateix cultiu Diverses setmanes abans (dues descàrregues en un sol lloc). Però encara que la descàrrega única i extremadament fort que va passar, tot pot ser processat en un d'una altra manera, i no necessitava "predecessor".

 

Les propietats mecàniques de cultiu sense danys

Tot i que en realitat no pot ser apreciable, cultiu sa completament intacte pot suportar fins i tot les condicions climàtiques més extremes (vent), i les conseqüències immediates de l'ona expansiva, el que correspon a l'explosió de diversos centenars de quilograms de TNT prop dels camps de superfície sobre el camp en una fracció de segon a exagerar Diversos centenars de km / hora. El Cultiu wavw explosió considerable momentàniament pot doblar sense trencar gairebé fins a terra, les tiges immediatament després de la remissió Immediatament tornar a posar en posició vertical. Les plantes tenen un lloc sec, però per suposat un impuls mecànic extraordinàriament intensa "remembered" en els seus teixits que pot passar i danyar Deformació (direccionals) parts dels teixits, algunes cèl · lules, inicialment Encara totalment inobservable, microscòpic, però que durant llargs períodes de temps comença a créixer a dimensions macroscòpiques.

 

Els danys mecànics

  Aparent és a les plantes fins que la distància relativament precisa i marginal dels efectes de la descàrrega, en lloc precisament en un cercle, més lluny que la distància més enllà de gairebé res Aquesta distància pot ser relativament precisa determinada per la intensitat de la descàrrega. Això és de desenes a centenars de milers d'amperes, en casos extrems, pot estar prop d'un milió. Descàrrega ocórrer punts mezi espaiats en una mitjana de 2 km. A partir tensió entre el núvol i el sòl podria ser de diversos milions de volts, el corrent es va dur a terme durant unes poques milionèsimes de segon (la part més energètica), i va passar durant la descàrrega, el camí entre el cel i la terra (hi ha coses entre el cel i la terra) van ser radiats Diversos megawatts hora d'electricitat. Es descriu un raig mitjana o per sobre lleugerament en el cas d'una descàrrega extremadament forta pot estar en curs i més valor major mil vegades.

 

Energia irradiada elèctrica sobre els últims metres a desenes de metres de la descàrrega sobre el camp es va induir parcialment a les plantes (en un cercle relativament exacta des del punt d'impacte) i les fem mal. Aquest dany, en referència a: va ser immediatament després de la descàrrega completament visualment observables, i diverses hores després de no efecte en les plantes, la reducció de la resistència mecànica, flexibilitat, resistència a la tracció, resistència a la fractura i ruptura. Però després d'unes setmanes dies anys només, els canvis microscòpics comencen a créixer notable fins i tot macroscòpicament, i els canvis seran en les plantes i visualment observable mecànicament.

 

Els agricultors podrien ser capaços d'explicar theirrselves sort que la gran majoria de l'energia s'irradia en el camí de descàrrega Entre el cel i la superfície de la terra, el canal del llamp, l'amplària és d'al voltant de 5 mm, i fins i tot en la descàrrega del llamp més extrema no excedeixi de 10 mm ( fonts diferents, hi ha informació també 10 a 20 mm, explicat en un altre lloc). Aquest canal de plasma amb una temperatura de 30.000 graus C Aproximadament en el moment en què el corrent del llamp passa a través d'ella, actua com una resistència d'aproximadament 1 ohm per metre. Es tracta d'una aproximació, però per ara això és explicació suficient. Si el valor de la resistència del canal va ser molt menor, per exemple els temps, gairebé tota l'energia de la descàrrega radiada Seria just després de la pulsació de la descàrrega (Return Stroke) Enfront de la terra, i els agricultors estarien en llocs secs sobre una àrea considerable de cultius secs en lloc de la recol · lecció i el carbó vegetal.

 

A més de l'energia induïda pot ser una mica d'energia conduïda també a les plantes a través del sòl, com un equivalent de la tensió de trucada pas a pas. Gràcies a això pot ser principalment va afectar algunes parts dels sistemes de plantes d'arrel, depenent de la variabilitat de la resistivitat elèctrica i capes subterrànies del sòl, una vegada més, amb relativa freqüència amb precisió en un cercle.

 

Un altre factor potser condueixen un corrent elèctric a les plantes a certa distància del punt de descàrrega davant d'impacte, amb la corona (descàrrega en corona). EnvoltaReturn Strokecom cobrir fins a una certa distància, igual que un conductor està envoltat per un aïllament (beina - Funda Corona, consulteu Motors de Cerca). Diàmetre de la corona només depèn del corrent de descàrrega (pic), major serà el corrent de pic, s'estén el més enllà. Fa contacte de les plantes amb corrent elèctric molt exactament a la distància de ràdio de la corona, és clar, en un cercle. Hi ha situat entre l'audiència PT més "escèptic" que no creu que les descàrregues elèctriques són capaços de crear en el camp i el cercle de les plantes danyades, que tard o d'hora morirà, o només doblegar a la terra cap a la dreta o cap a l'esquerra?

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

   Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques. Per tant, poden actuar com agulles de la brúixola magnetitzades, i les forces electromagnètiques estan momentàniament ells desviant a terra en una direcció en sentit horari o antihorari, depenent de la proporció relativa de direcció, i la diferència de fase dels corrents elèctrics passaging. Canvis temporals mecànics i tensions poden crear una mica de dany mecànic també Mentrestant invisible, orientat a la direcció. Aquests danys microscòpics orientats direccionalment són capaços de GRADUAL creixent dels teixits danyats després causar GRADUAL direccionalment orientat flexió de totes les tiges en una direcció (CW o CCW). Els camps magnètics d'una mitjana de descàrregues atmosfèriques són almenys deu mil vegades més fort que el camp magnètic de la Terra. Una altra part del treball es pot fer per enormes forces electrostàtiques gràcies a que les fulles i tiges de les plantes es comporten com les fulles i tiges de electroscopis. Els diàmetres dels cercles representen aproximadament el rang de les forces electromagnètiques elèctriques d'alta. En addició a tot això, en referència a: el patró de cultius es produeix almenys diversos dies, de vegades fins a diverses setmanes després que el llamp va colpejar. És perquè els teixits de les plantes afectades es debiliten molt lentament, a causa de la inèrcia enorme i per tant molt lentament actuals canvis en les plantes ( EPP , cronologia ). Perquè de vegades a la localitat pot tenir interferències lloc molt complexos i ressonàncies, de vegades pot crear un patró molt complex. Una descàrrega elèctrica sol irradia energia a la locomotora elèctrica que seria viatjar milers de quilòmetres. Mitjà (!) Descàrrega. (Explicació simplificada)

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb idees pronunciades és possible no estar d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

La ciència pot eliminar de la religió de l'error i la superstició. La religió pot eliminar de la ciència de la idolatria i falsos absoluts ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Un dia sense riure és un dia perdut.  
Si l'estupidesa ens va ficar en aquest embolic, ¿per què no ens pot sortir? W.Rogers
z