Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-electro-Fitopatologia-inducció-en-plantes . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
La inducció de corrents elèctrics en plantes
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

Mai li digui a la gent com a les coses. Digueu el que fer i et sorprendrà amb el seu enginy.  G.S.Patton
Ens agrada a tots a votar pel millor home, però mai és un candidat.   Kin Hubbard
Que sapiguem la naturalesa del geni és proporcionar idiotes amb idees vint anys després.     L. Aragon

Els cercles , quadres elèctrics d'inducció de cultius,

PagPh
Qui no plora no és coreà

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

Introducció

En aquesta pàgina es va demostrar un experiment el resultat Iniciat Continuant amb tota la investigació posterior sobre Possibilitat de allotjament (debilitament perjudicial), i danyar els cultius i altres plantes, a causa de les descàrregues elèctriques. Era una prova per veure si és possible, que a la planta a través de la inducció elèctrica seria una de les sequeres creats quantitat d'energia elèctrica, que podrien danyar de manera significativa. Si és possible, hauria fins i tot si només una disseminació resultat mínim d'energia per sota de la superfície del sòl als costats i les arrels perjudicials tant, que després d'una descàrrega de llamp en el camp dels cultius van ser danyats òrgans de la planta immediatament també a una distància de desenes de metres de metres de la descàrrega. Diàmetre del canal de descàrrega elèctrica només rares vegades supera els 5 mm. Alguns recursos mostren un valor de 10 a 20 mm, potser en funció del punt de mesurament hora exacta, que poden diferir en nanosegons. Per exemple, entre el temps mitjà de corrent vs. màxim (pic) passat "molt temps", que és en efecte s'expressa en microsegons, però és possible que durant el diàmetre del canal canviar diverses vegades. Actual mitjana de potser dos casos - part ascendent i descendent de la corba, i el diàmetre en ambdós dos casos serà completament diferent. El més important és la constatació que mai el seu diàmetre supera uns pocs centímetres.

Com els resultats dels experiments que es va determinar, que la inducció en plantes és realment possible .

Només afecta i el debilitament de les arrels Probablement em no van donar lloc a la debilitat general i la degradació de les parts aèries de les plantes i posterior allotjament (debilitament perjudicial,), el seu resultat seria només una reducció en el rendiment. Gèrmens existents de llavors maduraria només per sota de la mitjana de mida. L'afirmació és, per descomptat, una mera suposició, però és, per descomptat, sempre és una possible estadísticament i experimentalment confirmar o refutar. Un que podria fins i tot dir que és un supòsit qualificat, que es pronuncia sobre el fons de moltes observacions de les plantes exposades a certes condicions, amb efectes negatius per al creixement i la maduració.

 

 

Una pregunta per als lectors de Filipines

Per què estàs tan profundament interessat en la inducció d'electricitat a les plantes?

És possible escriure una resposta aquí: lightningsymbols (arroba) gmail (punt) com

 

 

Estructura de la planta en termes de conductivitat elèctrica

Teixits vegetals contenen materials conductors de l'electricitat, principalment electròlits. També és possible, que ells són conductors de la sequera i els pobres, que la seva contribució és sec i poc significativa (subliminalment perjudicials) la inducció de l'electricitat en els teixits vegetals. Per tant, primer cal determinar si un entorn significativament diferent, com Microsoft electròlit en l'estructura dels teixits de les plantes, contra metall, pot conduir a la inducció elèctrica. Aquest fet no és possible presumir automàticament, ja que la forma en què la realització del corrent a través d'un electròlit és de fil conductor (sobretot metall) molt diferent. En els metalls amb corrent causats per conducció núvol d'electrons, els quals es mouen lliurement electrons de l'esfera més alta valència, Atès que en els electròlits elèctrics amb corrent conduïda gràcies a anions i cations, que es mouen en les solucions. Si es van formar per aplicació d'una tensió elèctrica mezi cèl · lules i algun tipus de barrera (equivalent de barrera electrolític) seria conduir el corrent elèctric a través de la inducció de material vegetal completament impossible. El mètode més senzill per persuadir la sequera i les hipòtesis, és un experiment pràctic.

 

Comentari:

La conducció del corrent a través de les plantes és possible, és clar, la resistència elèctrica de les tiges i les fulles dels cultius és possible mesurar i en l'estat de les plantes verdes és aproximadament diversos megaohms per centímetre. Teixit vegetal ha d'informar sobre un a l'altre les seves estatal per mitjà de senyals elèctrics, com els teixits dels organismes animals. El tema té a veure amb la disciplina científica anomenada Plant electrofisiologia. Els detalls es poden Determinat per exemple, en la planta d'electrofisiologia: teoria i methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

La disposició de l'experiment

Per tal de verificar la possibilitat d'inducció de corrent elèctric a les plantes es va construir i transformador, on eren el costat primari i cinc voltes de coure PagPhde filferro i al costat secundari de 2,5 voltes construït a partir de material vegetal. A mesura que el material vegetal es va utilitzar full de ceba tendra (Allium schoenoprasum) Situat en un aïllament d'espaguetis. La resistència elèctrica de ceba tendra i es va trobar aproximadament 2,5 MOhm / cm. A la bobina primària del transformador es connecta el senyal d'1 kHz un 0,3 V. El senyal de la bobina primària i secundària s'aplica a l'entrada d'un oscil · loscopi de dos feixos. Algunes imatges més seran posteriorment objecte col · locat aquí. Els experiments es van realitzar maig 2008

 

Abans d'aquest experiment es va realitzar un experiment de control, on es va usar com el coure de la bobina de material secundari - 2,5 voltes també. Finalment es va adonar va ser un altre experiment de control, i la determinen Eliminar la inducció de paràsits en els cables d'entrada directa, si algunes induccions secs existit. Una cosa així com que simplement no s'exclouen automàticament Possible, perquè la diferència entre la resistència dels fils conductors i de material vegetal pot estimar en 10 09:00 vegades menor. En aquest últim cas, es va utilitzar en lloc de fibra de niló no conductor de fil de coure. Els tres experiments van ser completament disposats espacialment de manera idèntica.

 

En el cas de cibulet es va mesurar la tensió poques centèsimes de mV, en el cas del coure - Aproximadament 0.15V, niló - mesura havia res en absolut, ni cap indici d'un soroll. Evidentment era a causa de la tècnica de mesurament utilitzada. El més important és el fet que les possibilitats de qualsevol induccions parasitàries van ser prou Durant l'experiment Eliminat corrents mesurats i procedien realment de la inducció de la fulla Utilitzat de cibulet. En el cas dels experiments addicionals que van ser utilitzats en realitat com "Configuració d'equip de mesura utilitzat" amb el valor 0 (zero correcció) i 100%. De fet, va ser dues vegades i execució d'un experiment a cegues. No s'ha de confondre amb l'experiment de doble cec, és una cosa completament diferent. En el cas d'una sequera HAURIA experiments per avaluar i plenament persona independent que no volia en absolut ser informada i quins materials es van utilitzar en quin dels experiments. En efecte, tal experiments (doble cec) són de particular importància en la medicina. En física simple que no hi ha una necessitat gran i sec de la utilització d'aquest mètode d'investigació, a causa de les possibilitats de sequera de repetir un experiment en qualsevol moment les condicions molt molt iguals o similars, el que és suficient per qualificar objectivament els resultats i eliminar les influències subjectives.

 

A partir dels experiments realitzats amb possible deduir, que dins de la matèria vegetal pot ser induïda per l'energia elèctrica elèctrics comuns, i també amb possible acord amb això. El més probable és que participen i que, així com la conducció del corrent Durant thro la planta, no presentar electròlits. Circuit equivalent de la planta pot ser considerada com connexió predominantment sèrie de grups de resistències. Els corrents són induïts en el material vegetal, de manera similar com en sec línies aèries (vegeu la norma IEC - EN 62.305 1-5). Només per estar molt esperada Major resistència del material vegetal.

 

Els experiments són molt simple executable, verificable i reproduïble. Són absolutament, sense excepció, una experiments executables en qualsevol escola laboratori físic o biològic.

 

Resultat més general dels experiments amb la recerca descrit que fins i tot en els electròlits és la inducció elèctrica Possible. Fins i tot si es tracta de la conducció electrolítica. L'impacte pràctic dels experiments de sequera és probable que gairebé cap, perquè el que és possible tot just requereixen els constructors per construir el transformador de l'aigua o en aigua.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

 

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges del blat de moro conduïdes i induïdes corrents elèctrics, gràcies a que les seves parts poden presentar propietats electromagnètiques i pot comportar-se com una agulla d'una brúixola magnètica. Camp magnètic de descàrrega del llamp és normal en algun moment al voltant de mil vegades més fort que el camp magnètic de la Terra. Els radis dels cercles representen aproximadament els rangs d'efectes de raigs electromagnètics de descàrrega.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

L'objectiu d'un científic en una discussió amb els seus col · legues no és persuadir, sinó aclarir.  Leo Szilard
L'honestedat paga, però no sembla que pagar prou per satisfer algunes persones.  Kin Hubbard
Si creu que el seu cap és ximple, recordi: vostè no tindria treball si ell era més llest.     J.Gotti
z