Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius diversos cercles . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Diversos treballs
Notes, enllaços a interessos, informacions importants des de qualsevol lloc a través d'Internet i altres llocs
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

Molts han dit de l'Alquímia, que és per a la fabricació d'or i plata. Per a mi assecar no és l'objectiu, sinó que ha de considerar només la virtut i el poder pot trobar-se en medicaments. Paracelsus
L'anarquia és l'únic raig d'esperança lleu. Mick Jagger
Aconsegueix els teus fets primer, llavors vostè pot distorsionar el que vulguis. M.Twain

Cercles de la collita de cultius, figures, Característiques Breus

PagPh

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Aquí es col · locaran objectes diferents informacions obtingudes principalment a través d'Internet que no compten amb les seves pròpies pàgines encara, o no s'ha col · locat objecte a altres pàgines, l'abast encaixar més al seu subjecte. Reservoir tot tipus d'informació

 

Entre altres coses, Recollits aquí hi haurà alguns errors , els quals van ser comesos fins ara als exploradors dels cercles dels cultius patrons. Possible futur que alguna pàgina especial. A més, alguns esdeveniments interessants del passat, on pertanyen també observacions aleatòries Objectiu.

 

Alguns d'observació objectiva, com a conseqüència de circumstàncies

(O per circumstàncies aleatòries, que algunes de les característiques seleccionades objectivat)

 

CERCLES DE BLAT DE MORO PROP DE RETIR DE L'PM (data?) (photo)

 

Per DAVID PAUL

SEGURETAT Una polèmica va sorgir ahir a la nit després d'enormes cercles de blat de moro aparegut en terres de cultiu al retir de país del Primer Ministre. Els cercles són només uns pocs centenars de metres de Chequers, on John Major passa els caps de setmana. "Si Es van sentir atrets per bromistes És sorprenent Ells no van ser capturats per les forces de seguretat que custodiaven el primer ministre", va dir Lena-Godsall Bottriell, que va trobar els cercles d'ahir. "Si ells, van ser obra dels estrangers, encara no puc entendre com ningú va veure el que va passar", va afegir la senyora Godsall-Bottriell fauna i autor de llibres Terrick properes. Ahir a la nit, la policia de Thames Valley, va dir que no sabien res sobre els cercles de la finca prop de Wendover. Però increïblement, i Downing Street portaveu va dir: "Sabem dels cercles de blat de moro Chequers, però no són un risc per a la seguretat". "No són fets per persones, són un fenomen natural, és una cosa que amb el temps. '

 

gairebé ningú en relació amb cercles de les collites mai expressat amb més precisió, que els subordinats i els serfs de John Major i Sa Majestat. Sí, el primer ministre! Sí, aquest és un fenomen purament natural i normal, que fa fins i tot purament i exclusivament amb el temps, amb un dels seus fenòmens molt extrema. És una pena que els serfs i criats ja no va continuar en el desenvolupament de la inicial, sembla idea molt fructífera. (Però Segur que? Seria possible trobar alguna cosa en informes secrets i arxius, 007 .. probablement molt sospitós, qui és l'autor real, només divulgarem a ningú encara, així com els agricultors)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

El 1995, un estel de cinc pètals aparèixer

a la residència de país compositor Andrew Lloyd Webber a Kingsclere, tot i la propietat que està sent atès per un equip de seguretat les 24 hores. Amb el seu extens terreny equipada amb sensors i micròfons, un equip de recerca busca el pictograma va ser detingut pocs minuts de la seva arribada. Però ningú havia estat sorprès fent el patró. Webber es trobava de vacances en el moment i la seva seguretat personal va trucar per explicar-li el que havia succeït. Convençuts que tots els cercles dels cultius eren falsos, va exigir saber com la serp es va posar en bromistes. Quan se li va dir que semblava que no hi havia hagut cap bromistes, estava molt emocionat.

Fig 9/4 La formació collita bella que va confondre Andrew Lloyd Webber - encara que ell mai es va molestar a mirar-lo.

 

 

Va registrar un missatge sobre el descobriment dels cercles dels cultius a l'interior d'un camp minat actius en avió Salisbury

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

L'estiu de 1991, Terence Meaden, i un equip de científics japonesos tenien un camp sota la supervisió d'equips electrònics, incloent el radar, detectors de metalls, vídeo amb sensors de moviment, visió nocturna. L'empara de la boira va aparèixer formació de petits pesa, però cap dels escàners no s'ha registrat d'intrusos el que sigui.

 

L'oficial de l'exèrcit situat a la zona de Salisbury Plain formació en els cercles dels cultius una vegada que es troben en un camp de mines actives.

 

 

Afegir cercles de les collites a l'aeroport - el camp està tancat, i els estrangers ni els investigadors no tenen accés. Descàrrega de llamp aconsegueix en qualsevol lloc tancat (només si algú podria posar camp de dacsa a gàbia de Faraday), ia més és probable que es col · loca en l'arbre fins avui la seva signatura. Serà col · locat en prediccions (prediccions).

 

A més, és molt probable que hi hagi més casos en cercles dels cultius es troben en un lloc impenetrable que estava custodiada completament pels militars, la policia, el servei de protecció privada o d'un altre tipus, però el fet continua sent no publicats per raons de confidencialitat.

 

Complementari incidental, Possible Evidència de suport Objectiu de la teoria de l'impacte descàrrega de llamp a la ubicació dels cercles de les collites: baix que falta (destruït), i els arbres derrocats posteriorment, l'àrea desproveïda de soques d'arbres i es va estavellar finalment

18 abril 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

Els paràsits alguna cosa sobre (automàtic) induccions

----- Fi de la secció: Una mica d'observació Objectiu ...

 

 

Bloc Libor Cermak (utilitzeu algun motor de traducció)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-cereals lanech.html

escriure sobre la manca de cobertura en els mitjans de comunicació respecte als cercles de les collites

"M'agradaria omplir aquest buit. Per exemple, ja que seria, igual que l'any passat i l'any anterior m'agradaria presentar informes imparcials de camps de cereals europeus i mundials. Seria imparcial en que ells no volen imposar cap dels lectors les possibles hipòtesis del seu origen, si són estrangers, el cercle dels responsables polítics, remolins de vent, el planeta Terra, els esperits de gra o projectes secrets militars, etc. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Nota: al blog L. Cermak es poden trobar una sèrie de contribucions, que són relativament objectiu, que tracta de la descripció i avaluació de les formes de conreu, especialment a Anglaterra, però també al nostre país (República Txeca) i l'altra part de la món. Molts llocs de la manifestació d'autor agrosymbols va visitar personalment, de manera que els missatges poden servir com un valuós cabal d'informació. Altres treballs estan dedicats a famoses figures de cavalls blancs i les persones, altres llocs Explica l'origen i aplicació de les Línies Llei de noms i és també dedicada a la reflexió sobre el poblat prehistòric dels celtes i altres estructures megalítiques i prehistòric. Molt útil per entendre la història dels llocs i contextos descrits, pot ser recomanada.

 

L'únic desavantatge del bloc abans esmentat es pot observar, que la gran majoria de les referències a cropcircleconnector.com (per més d'hora que l'any passat) ja no funciona, perquè el Se'ls va traslladar a la zona de pagament del lloc. No obstant això, la informació del bloc són transmissibles suficient sense ells. Les referències als anys 2011 cropcircleconnector encara estan funcionant. Escrit el febrer de 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Que les mostres estranyament corbats del pictograma a l'All Cannings mostrar que hi ha una altra força operava per sota d'altres i cadenes Hipòtesi del cercle dels responsables -. AIXÍ falsificadors estan fallant aquí Això només porta a una tecnologia especial que és encara desconegut per a nosaltres .. per tant és el que no creu en l'origen sobrenatural dels patrons de cultiu, encara alguna possibilitat de trobar qualsevol hipòtesi terrestre? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ sí, ho és, aquí està informant Hi haurà un, nota JL)

 

 

 

Reflexions independents sobre els errors de les enquestes anteriors:

 

Errors, errors i falles en les anteriors observacions

 

 

Inconfusible error: Potser mai s'han realitzat proves mecàniques de resistència a la flexió i trencar contra les tiges dels patrons de dins i fora d'ells ... (No serà presentat ` (danyat, debilitat) / irregular presentada `aniran (danyat, debilitat))

Les plantes no eren en absolut sota la influència d'alguna força desconeguda i incomprensible. Les tiges es va inclinar fins a terra, ja que el debilitat Ells eren. Les tiges es va inclinar fins a terra, ja que el debilitat Ells eren. És possible convèncer molt clar sobre que les proves de resistència a la tracció i flexió de presentació serà ` (danyat, debilitat) tiges dels patrons i el de peu fora. La força necessària per a la deflexió tiges de la posició vertical i l'angle està en tiges Certs dins del patró de temperatura molt més baixa com fora. Fins i tot aguaita Immediatament patró de la frontera internacional i fins a uns pocs metres cap al cultiu en peus s'exhibirà fins tiges múltiples debilitament contra Enterament no es veu afectat per l'electricitat.

 

Error enorme, situant-se entre la ignorància i el diletantisme , va ser fet fàcilment demostrable que mai va visitar, i la resta no estaven interessats en les àrees on es la collita presentades `serà (danyat, debilitat) amb bastant freqüència, de forma irregular, ni en les característiques de les plantes i tiges de cultius , i les seves parts (nodes, etc.) Que no es troben. Aquest és un dels pitjors exemples del treball de diletantisme i poc científic mai exhibides al món. Una activitat similar no sigui possible trucar a la investigació i fins i tot insinuar, ni molt menys científic, com dilettants nomenats agrada cridar al seu treball seria si mateixos. Els individus que han intentat o s'intenta organitzar cap manera i enquestes similars en els patrons de lucre, ha de pertànyer només una etiqueta: Les primitives. Es tracta d'un dels més primitius, diletants i barroers a tot el món de tots els temps.

 

----- Un altre 18.697 errors molt visibles , els diferents autoproclamats seguidors misteri apilades durant la seva investigació en el munt de misteri seguidors ignominiosa de fem: Assumeixen que només les plantes i el temps relativament curt (minuts) operava una misteriosa energia que seria capaç de tenir alguna cosa en ella amb radiació electromagnètica (microones?). Aquesta energia actuava minuts a la majoria de les desenes de minuts, i durant els següents minuts, en la majoria de les desenes de minuts per prendre el seu lloc amb allotjament (inclinació a terra. És possible dur a terme completament objectivament qualsevol energia que això ell té plantes Diversos funcionar durant uns minuts a desenes de minuts a una intensitat de causar un debilitament mecànic dels teixits, així que després d'unes quantes desenes més de minuts, se'ls va presentar `serà (danyat, debilitat) seria molt més gran que l'energia necessària per a la seva mort total. Misteri seguidors també considerar, perquè pogués operar plantes d'algunes forces desconegudes, potser ocultes -. caràcter psicològic, com la levitació, la telequinesis, també que s'ha traduït en tots al lloc van observar canvis electromagnètics, físics i d'un altre tipus en el sòl i les plantes també qualsevol altre que Aquest lloc Observat difícils fenòmens explicables termodinàmica i totes les altres lleis de la Naturalesa i de la física, però tindria efectes similars, de manera que fins i tot després de l'exposició a qualsevol ocult -. bruixeria - Les forces de levitació en les plantes a les entitats seleccionades necessaris Inevitable hauria de ser completament mort tots. És a dir, esdeveniments a la Terra ha d'estar subjecte a les lleis físiques locals, l'actuació també a totes les bruixes, mags, fenòmens misteriosos i inexplicables, així com el Pare Frost i Baba Yaga, Nástenka.

 

----- Meaden i Lewengood Malgrat haver estat bastant prop de desxifrar el fenomen, però el seu raonament defectuós el propietari es troba en consideracions verificables molt difícil o impossible de verificar del tot. Tenen per tant, per milles o més com a anys llum de les seves possibles solucions. Les seves reflexions Constantment connectar Electromagnetisme. Gairebé l'única, mentre que el més gran fenomen temporal també electromagnètic natural amb la descàrrega d'un llamp. Ells molt ràpidament va començar a pensar en els misteris, el primer microones (L), segon (M) a vòrtex d'aire severs, electritzat per fricció. Junts, units en la creença ", una cosa incomprensible electromagnètica" fenomen i l'aparició de connectar en diversos llocs. Això connecta el fenomen pot ser molt intensos, fenòmens electromagnètics molt comprensible - la descàrrega d'un llamp, però fins ara no va rebre en les seves deliberacions. Es podria explicar per una sèrie de objectivament identificats i identificable, així com anomalies mesurables en el punt de cercles de les collites. No molts, però gairebé sense excepció tots. Incloent tots els sentiments verificables molt subjectives i molt difícil de visitants als llocs on van ocórrer els patrons.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(A la tornada de traducció Anglès)

BL: Això crec cercles de les collites són sens dubte alguns de producte estrany de la intel · ligència, una cosa que està en un altre lloc. De tota manera, el que no sé és si hi ha cercles en els cultius creats per extraterrestres en forma física o altres criatures provenen de sec que les diferents dimensions de la nostra realitat. Però Certament sabem que la tesi dels artistes, autors, són molt intel · ligents, creatius i tenen un gran coneixement de la geometria, proporció i matemàtiques, i són capaços de crear patrons de manera bell detall i precisió. Encara ningú ha vist cap criatura d'un altre planeta per crear cercles de les collites, però tot indica que vénen d'altres llocs. També sabem que hi ha patrons que "artificials" que els éssers humans són creats, però la majoria de nosaltres som capaços de reconèixer que la tesi de la "autèntica".

 

 

----- "Atrapa la teva pròpia collita bromista cercles"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (utilitzeu algun motor translate)

Podria alguna cosa així realment ningú havia de intentar-ho, perquè si ell la faria durant una attempt've similars realitzats i "capturar" el veritable autor dels cercles de les collites, o reunir-s'hi (donar la mà), ja mai tornaria de nou a partir de la camp, i si mai es va trobar, el va portar lluny del camp, com es diu "els peus per davant" (però només si els seus punts es situaria com una mostra única i integrada). Perquè el que succeeix durant la caiguda de llamps (en el cas de la "carrera de retorn", així cridada), si el seu cos es va veure afectat realment per això, i no només per alguns dels fenòmens que acompanya la que li precedeix. Traçador, vidiella positiva - no necessàriament tots aquells que es converteixen enReturn Stroke, Que durant l'exercici es realitza només una o unes poques - en mitjana de 3 a 5, algun podria haver múltiples braços paral · lels, mentre que les serpentines positius, encara no ho estan poden sorgir fins desenes inconcluses diverses intensificat els líders, així com diverses desenes a centenars . En el cas de l'acció directa de RS és la integritat de qualsevol assumpte molt seriosament pertorbat i no és impossible que qualsevol objecte que pugui ser abans de la intervenció de RS Descrit com un organisme viu va ser molt distribuïdes per igual en una superfície de diverses hectàrees després de la Desintegració a les parts anteriors no superi la mida de diversos centímetres. Desintegració al mateix temps o poc abans descrit (mil · lèsimes d'una segona fracció) seria una part molt substancial de l'organisme viu original (desenes de per cent en pes), convertit en gas. Designat RS Acompanyant als fenòmens, i Volgende L'anterior, la guia escalonada, Serpentina positiva, contínua corrent - no transmeten més de l'1% de l'energia de la descàrrega total, però cap d'ells podia matar un ramat de vaques.

 

La gran majoria dels éssers vius, incloses les persones, assassinats per un llamp probablement no són assassinats per la intervenció de la RS, pel fet que estan en el moment del seu impacte fa molt de temps mort, o almenys atordit pels esdeveniments que la van precedir.

 

Tot i que sembla molt poc probable, alguns protegir els animals de la mort per la descàrrega del llamp per si sol, ja que la deixa fora algun tema fenomen per l'anterior sa RS Estan mentint a terra. Alguns mataran de tota manera, encara pot també caure des d'una altura. Alguns poden ser morts després, a causa del fet que RS colpeja massa a prop seu. Però, no obstant qualsevol animal tirat a terra no té per què estar directament afectada per RS, ja només per la simple raó de per l'impacte que utilitzarà un conductor molt millor. Els corrents de diversos centenars de milers d'amperes realment necessita una "millor parallamps". Qualsevol animal encara molt dimensional, i precisament afectats directament per RS, immediatament explota. Igual que alguns de diverses tones d'arbres que van ser afectats "molt i directament dins". (photoTots els arbres), que es deuen a la descàrrega del llamp "només" trossejats, deformat o trencat, en RS fet, només només "llepat" Realitzat estava just al costat d'ells.

 

Un dels majors errors ----- cercles de la collita d'Exploradors és demanar ajuda amb la "investigació" de la collita ufòleg cercles, astròlegs, els creients misteri actaX-gos, mags, psicotrònica, Individus extrasensorials, esotèrics, ocultistes, mags, bruixes i diversos erudit a la violeta similar. Paràsits similars al lloc automàticament comença ascens com paneroles o vespes a la cervesa.

 

Per què no demanar una investigació in situ dels grups de pressió ciència clàssica i la investigació bàsica, els botànics, els agricultors, els físics, els químics (toxicologists!! Primer de tot), bioquímics, biòlegs, geòlegs, espeleòlegs meteoròlegs gestors de l'aigua hidrogeologia arqueòlegs, fotògrafs especialitzats amb fotografia de lapse de temps? Simplement perquè els permetria "inexplicable" fenomen a explicar d'una vegada per totes de les que tenen el major por i va perdre si algun dels seus guanys.

 

----- Qualsevol reclam de "200, 300, nodes d'elongació 500% no és possible en condicions naturals" és una mentida fastigosa. investigadors lamentable, perquè els cercles de les collites pròpies involuntàriament revelen que si no fos cultius fenomen en els cercles de la vida de la cap camp visitat. Per descomptat que també mai havia visitat en qualsevol lloc sense camp normalment, irregularment polehlým amb fulles doblades al gra mòlt. No hi hauria canvis en els ganglis absolutament idèntics, inclosos els que es diuen amb orgull "Nodes expulsades" o "cavitats d'expulsió". Per comprovar que estan completament normal i natural per a qualsevol canvi presentades , tirat al gra mòlt. Tota la seva obra va ser en realitat realitzat anteriorment d'una manera que van fotografiar i van prendre mostres dels ganglis dels patrons amb presentar `serà (danyat, debilitat) de cultius i mostres procedents de llocs propers on el cultiu no es van presentar `s'aniran (danyat, debilitat). Però el que abans ho feia mai han fet en diverses dècades, repeteixo mai va fer, de nou èmfasi que mai va fer, no anar a algun lloc lluny de formes regulars estudiats per ells, en els llocs on hi ha una mica de RDF (Formació caiguts a l'atzar , millor dit irregularment `serà presentada cultiu), i van prendre mostres allà també.

 

Però si després de tot, en contra de totes les expectatives, de vegades una visita a qualsevol lloc com aquest fet, els cultius danyats de manera similar allà, probablement sorprès de trobar una boca oberta de bat a bat. Però no van fer altra cosa sinó que tots els casos similars declarades com a excepció que confirma la regla. Aquest només que són l'energia que enlloc del món no fa res més que que els patrons produïts regulars, per alguna raó incomprensible, més aviat "flagell procedir irregular i va córrer cap al barri".

 

En aquest punt, ja sigui záhadologům vaig dir una vegada per totes: totes elles tant esbombada "sobrenatural", "alien" L'energia s'oferirà un dret d'ells en 2012 (una cosa que suggeria que els antics maies?) Somewhere entre 0,5 i 1,5 milions quilòmetres quadrats de la danyada , debilitat i presentada , estès a terra de gra al món. Es tracta d'un nombre de milions de vegades més alta i la mida dels casos del que són en patrons regulars. Es mostrarà exactament la mateixa combinació de dany que estan en patrons regulars. Assistir a aquests llocs és molt per sota de la seva dignitat, i fer alguna cosa com això sens dubte no disminuirà. És igual, però havia algú que ho faci per ells als seus evitar que els seus musells bruts záhadologické una vegada i per sempre tapat i els fems es van clavar en ell.

 

Caldria constatat que els nodes i les plantes en llocs secs mostrar absolutament canvia el mateix, incloent els que seria molt Adored "cavitats expulsades", "explotar nodes", que tots els consistentment atribuït sinó origen extraterrestre, si més no la causa de la classe de "espiritual - pretersenzual - extrasenzual - astrològic" en el camp de l'espiritualitat, el paranormal, l'astrologia o qualsevol altra ciència ferralla similars pèssim. Caldria constatat que absolutament tots ells capturats pels canvis en el creixement - nodes estesos i doblegats, inclosos els canvis causats per la pressió del gas de Sospita (suposadament acord amb ells), però en realitat són canvis de creixement bastant natural causat per la pressió mútua dels teixits en creixement . En algunes parts encara verds de les plantes pot causar la pressió de l'altra, ja mort i sec, o simplement moren i assecat (aquestes són conseqüències bastant natural dels processos de creixement i maduració de les plantes anuals). Maduració retardada de presentació `serà (danyat, debilitat) plantes ocorre enterament sense excepció a tots els llocs amb irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) de fibra, i després, possiblement, ser capaç d'arribar a la vista: i si fos possible que tots, també Regularment presentat `serà ( patrons de cultius danyats, afeblits), també completament irregular presentada `serà (danyat, debilitat) cultiu en cap altra part del camp, té exactament la mateixa causa? Té raó, President! maduració retardada a polehlých (amb fulles doblegades a terra) les plantes es produeix absolutament sense excepció, a tots els llocs amb irregular polehlým (tiges doblegats fins a terra) de fibra.

 

Gairebé sense excepció, tots els cercles de les collites Exploradors De fet, només parasiten del fet que entre el camp de gra i un rotllo o una llesca de pa és una distància molt llarga, i la gran majoria de la població mai va veure els camps de cultiu diferent a la mateixa temperatura finestra d'un tren o en cotxe. En la seva defensa Possible Aquest xou dels registres de gairebé Enviada per Ells clarament que segueix a l'opinió pública sobre la manca de coneixement parasiten cercles dels cultius principalment per la seva pròpia ignorància creients, perquè els pobres del públic en general estan separats només per unes quantes visites més als camps, on alguns patrons regulars ocorreguts en el cultiu. Vegeu també els llocs on és el cultiu presentades `serà (danyat, debilitat) només bastant irregular, el que seria la seva profunditat per sota del nivell, i és totalment innecessari després de tot, ja que la va originar Estaven en una forma completament diferent i res semblant a la qual no pot es troba allà. Wrong! En tots els llocs on irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) de fibra hauria trobat molts indicis als quals absolutament, sense excepció, s'atribueixen al "efecte misteriós desconegut de fenòmens energètics" que tiren cap amunt d'això. Els fenòmens enigmàtics i l'efecte de forces desconegudes de forma ràpida oblidar. Tot el que pertany a l'activitat lògica existent i les forces mesurables, i al mateix temps d'alta energia és la correcta. Nota: L'excepció són els cercles exemple cultius Exploradors d'Itàlia, que probablement va notar per primera vegada que regularment i irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) cultiu té molt en comú, i en molts llocs en aquest lloc és per a l'acció de gràcies i una altra que són ells (photo).

 

Tot i que gairebé tots els investigadors encegats i Admiradors dels misteris fins ara Durant la investigació dels cercles de les collites va actuar com ximples molt ximples i sureres, ningú els prenedors o cercle requereixen per anar al camp i hi ha alguna cosa mesurat exactament en el moment en què només no es crea realment un patró real, genuí en el cultiu. Més precisament, en el moment en què és en l'estructura de tiges gravats. Qualsevol misteri dels cercles de decisions o seguidor que es veurien directament afectats per la part més energètica de la descàrrega d'un llamp,Return Stroke, No només era que immediatament va matar a l'instant, però en el mateix temps també exactament en el moment de l'impacte del front Return Stroke impuls explotar. (pic)

 

----- Observadors (majoritàriament auto-declarada "experts" que el tema dels cercles de les collites) són completament sorprès pel fet que la pròpia naturalesa pot crear una cosa tan increïblement complex i simètric. Els observadors han subestimat significativament la Mare Naturalesa, com cada cèl · lula de qualsevol organisme és un milió de milions de vegades més complex que el patró opció encara més complexa en el cultiu, però es tracta d'una estructura molt simètrica, i en addition realitzar moltes funcions.

 

Qualsevol que pregunti, que la naturalesa pot crear bells vidres i les seves assemblees, diversos altres de vidre? Milers dels altres completament natural generats unitats fractals, els rius que desemboquen al delta de la mar, les branques dels arbres, els sistemes vasculars de les plantes i els animals, l'estructura de descàrrega del llamp, els sistemes d'arrels de les plantes, sistemes planetaris, galàxies, les molècules, macromolècules, i Milions i milions d'altres exemples que no figuren en aquesta llista? Naturalesa sense problemes totes les estructures creades a través de milions i milers de milions Descrits d'anys. Nosaltres som tota la humanitat i seguirà sent ximples secs, que estarem contínuament Intentar aquesta capacitat d'eliminar amb precisió i exactitud en aquest cas un d'específic? Totes les altres habilitats que reconeixem la naturalesa, els milions i milions d'altres casos, la formació d'estructures regulars i fractal, incloent als nostres propis punts. Malgrat tot el cos humà és una estructura molt regular, amb milers i milers de capacitat completament natural per formar estructures fractals naturals. Tot el que namend habilitats que permeten amablement a la naturalesa, milers de milions també molts altres més, i només en aquest cas un de sol, anem a tractar d'atribuir tot el tema dels extraterrestres, energies desconegudes i teories de conspiració?

 

Un dels majors errors dels autoproclamats "investigadors" dels cercles de les collites amb el fet que la data dels fractals creació Considerat principis del segle 20, quan van ser descoberts pel seu descobridor, o fins i tot a 70 anys en què la primera vegada que l'equip simulat. En Realitat, va existir en qualsevol lloc des del primer moment del Big Bang, i fins i tot molt probable qualsevol moment abans, trom qualsevol punt físic o de vista filosòfic.

 

Benvolguts (retardat) fans dels misteris de permetre la major possibilitat d'alguna energia misteriosa, sinó tan misteriosos microones preferibles. Però, abans que res, un pont com una forma misteriosa, encara no detectada de l'energia. Si fos només després de tot (fins i tot per a ells) era alguna cosa "comuna", no forma completament misteriosa d'energia, segons ells, també s'han de tenir algunes propietats especials, misteriós i sobrenatural. Només a causa dels efectes de tesi, els resultats de les formes comunes de l'energia es van formar en formes especials i regulars secs i incomprensible. Fins i tot si és només una descàrrega elèctrica completament normal, segons ells ¿Hauria de ser com a mínim "Desconegut o en espècie Anteriorment indocumentats de descàrrega elèctrica". Es pot imaginar una cosa així com "tipus desconegut de descàrrega elèctrica"? Potser només els seguidors fanàtics de misteri i misteris. Totes les possibles descàrregues elèctriques existents són els físics i de les lleis físiques i naturals perfectament descrits i caracteritzats. En els casos en què la humanitat necessita alguna cosa per a ells, són realment molt fiable usat (motors de combustió, la litotrícia). En els casos en què són completament inservibles per a la humanitat, i les descàrregues elèctriques seques, si més no, es descriuen i molt ben caracteritzats. En referència a: Ser Com ja norma consuetudinària, que es descriuen tots els camps de la tecnologia, la ciència i la investigació pertany inseparablement per complet a una branca de la investigació bàsica o aplicada. Aquestes són totes les activitats a les quals els admiradors i amants dels misteris que tem com el diable. Ells És a dir, d'entre més de tot com a moviment només en els seus anells totalment delirants i intricades més enllà de tots els errors de reconeixement i teranyines. Tots ells estan muntats sobre els principis de funcionament dels extraterrestres, l'energia psíquica, els mitjans psíquics, la investigació secreta i desenes de demandes similars erudit a la violeta o teories de la conspiració, i ells arpa sobre una i altra vegada com si estigués girant la roda.

 

Serà una gran decepció per a ells, perquè el fenomen inexplicable pel que ells, les sequeres i els cercles dels cultius, pot causar una cosa tan fastigosament comú com la descàrrega d'un llamp. Simplement n'hi ha prou examinar algunes publicacions professionals (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), per ser capaç de convèncer a ningú que el "ordinari" descàrrega d'un llamp és una qüestió d'extraordinària. L'enorme energia, molt regular i contínua controlat per regles molt precises i les lleis físiques. Van poder Possiblement amb el temps per explicar fins i tot a si mateixos, que el fenomen físic que es pot moure una locomotora elèctrica a una distància de diversos milers de quilòmetres amb el tren, en realitat no hi ha gran problema per canviar la direcció del creixement del cultiu (sobretot a causa als danys), o "colpejar i el pin a la terra." Aquests amants de misteri durarà per molts anys abans que ells poden acceptar una explicació de la mateixa manera primitiu, que algú en Així trepitjats manera ofensiva "Els seus pastissos de fang sota els peus". A través d'una descàrrega de llamp recent és perfectament possible explicar sense excepció, totes les "anomalies" observades en les zones de cultiu Ocurrència cercles. En sòl sec amb patró aleatori, els canvis en les desviacions del compàs, les fallades dels dispositius electrònics. Si la descàrrega del llamp i la tensió es subministra de manera permanent, seria capaç de proporcionar energia per al funcionament de diversos milers de milions de tokamaks, o acceleradors del CERN Milions alhora.

 

Entre línies petites: una vegada més, i certament no l'última: els ufòlegs, els amants del misteri i conspiradors seus fidels amics i altres feristeles, que en el tema de cercles de les collites sempre a sol paràsit, cal per tot el tema dels cercles dels cultius sense cap tipus de misericòrdia , tan ràpida i decididament més treure, prohibir, en algun lloc de bloquejar i llençar la clau. Així, hi ha encara romandrà per ells prou que els seus pastissos de fang, encara no trepitjada. (Per quant de temps?)

 

Un dels grans errors, Que va ser fins l'ara practicat per tots els exploradors de cultius cercles absolutament sense excepció, és el fet que els cercles de les collites va passar una visita individual o de vol de l'avió, va fer fotos, i l'assumpte es va completar amb ells per això. El seu negoci bàsic i més important, però ha de ser una visita periòdica a cada construir un lloc sec a intervals d'un pont durant alguns dies fins a la collita, també una mica després. Ells document FET fenomen natural perfectament normal que té lloc en el temps (veure cronologia) també i es desenvolupa amb el temps. Molt abans de flexió, i que fins després de la collita, fins i tot després de la collita. Originalment presentat `serà (danyat, debilitat), només un petit percentatge de la superfície del camp es multiplica sovint. Molt fàcilment podria haver trobat que les àrees afectades amb allotjament (danyar, debilitar) els cultius gradualment més i més, i als que es van examinar, "absolutament incomprensible fins sobrenatural" fenomen té molt en comú amb força freqüència presentada `serà (danyat, debilitat) dels cultius. Que l'autor de totalment regular i irregular allotjament (debilitament perjudicial), i un d'ells és. En cas de ser el millor, aconsellen que la visita dels cercles dels cultius i exploradors document semblant en l'interval de dies diversos camps amb bastant freqüent, irregular presentada `serà (danyat, debilitat) dels cultius. M'he trobat, que la situació està evolucionant de manera molt similar com proper i en les àrees de formes regulars. Explorar els camps amb forma irregular presentada `serà (danyat, debilitat) collita seria la seva probablement una mica per sota del nivell. Seria millor que segueix mostrant Leave Them Els seus somnis somnis incessants sobre els extraterrestres i les seves màquines voladores, les energies misterioses de malalties fúngiques i els insectes que pot matar tan ràpidament Capaç Això ni tan sols un comunicat de tiges (veure).

 

----- El fet que sigui possible, per exemple, que la radiació de microones aconseguir efectes similars en els teixits de les plantes (mai provat repetible i documentat molt malament), és possible comparar Volgende tipus de raonament: El meu gos té quatre potes. Un gat té quatre potes. El meu gos és un gat (Yes, Prime Minister). Afirmació que l'acció de les microones pot danyar els teixits de les plantes, sens dubte seria possible creure, però afirmen que l'acció de les microones causarà EXTENSIÓ de nodes (ordi, per exemple) és possible sense cap tipus de prova de verificació descriure com una falsificació. L'argument té un significat semblant, com si algú després de trobar restes de carn cuita a partir del període 6000 anys enrere va afirmar, que els aborígens tenien cuines de gas, elèctriques i forns de microones. Avui és segurament impossible de processar la carn d'una altra manera ...

 

--- Fi dels errors de secció (probablement serà més tard es va traslladar a una altra pàgina) -----

 

 

 

Deliris. Un altre grup important de les teories,

 Això ja no pot ser descrit només com errors, són indiscutibles Deliris i la mistificació apuntat, les mentides i la desinformació, tocant amb les teories de conspiració, utilitzant horriblement ignorància de tot el públic. Aquells que, per descomptat, aquests llocs tendeixen a evitar, en la mesura del possible, però de vegades no és molt possible. Els lectors poden fer almenys una idea aproximada de la quantitat de fem misteri tractar investigador vegada de debò ha de furgar.

 

Hesemann, M. : La connexió còsmica: Formacions de cultius a tot el món i els contactes ET

En el cultiu de la influència d'alta freqüència, les ones electromagnètiques en la banda de gigahertzs ​​part inferior. Els electrons excitats en els informes, els àtoms de la terra i les plantes i el nivell d'energia més alt. Equilibri dels nivells d'energia augmentaran precisament que aquestes anomalies es manifesten a agrosymbols. (No cita exacta, de nou traduït de l'anglès)

(Qualsevol prova? Nota JL)

 

Deliris Diversos construïdes al voltant de la geometria crop circle - encara cal especificar exemples, introdueixi el terme en un cercador. Exactament els mateixos gràfics i els resultats es poden obtenir, si serà sotmès Investigacions similars qualsevol molècula, àtom, vidre. Estructura d'arbre de fulla (variació), i altres, i més.

 

Deliris Alguna cosa no són només, alguns són mentides:

de les pàgines d'Internet UFO klub Zablesk

... Les mostres es van enviar per esbrinar si les plantes estaven sota la influència de la radiació de microones.

... Va confirmar que era així.

Van ser enviats on, quan, per qui?

examinar Qui, com, què raonada a través d'ell i declaració semblant?

S'utilitza en metodologia de la investigació?

Determinat com va ser la freqüència de la radiació?

ser idiota és capaç de signar sota d'una cosa així? (If sec i similar existeix en absolut)

ser idiota és capaç sec manera semblant, en totes les denúncies no provades totalment publicar qualsevol lloc?

 

--- Fi dels deliris, i que puguin ser reubicats en un altre lloc --------------

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Un dissenyador sap que no té la perfecció arriba quan no hi ha res més que afegir, sinó quan no queda res de treure. A.de Saint-Exupery
Mai es pot deixar de fumar. Els guanyadors mai es rendeixen, i rendeixen mai guanyen. Ted Turner
En totes les coses de la naturalesa hi ha alguna cosa del meravellós. Aristotle
z