Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - cronologia-detalls . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cronologia - detalls
cercles de les collites - Informacions més detallades sobre la cronologia dels cultius allotjament (debilitament perjudicial,)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agroglif

  - Lloc de traducció automàtica

És molt difícil saber el que porta felicitat. La pobresa i la riquesa han fracassat.  Kin Hubbard
La nostra Constitució protegeix la majoria estrangers, els borratxos i USsenators  W.Rogers
Si l'experiment ha de disposar d'estadístiques, hauries haver-ho fet un experiment millor.         E.Rutherford

Crop Circles , Crop xifres cronologia detallada

PagPh

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Cronologia dels cultius allotjament - més detalls

En aquesta pàgina es mostren un canvi gradual en els cultius de cereals, que principalment es va produir en les rodalies de i al voltant d'algunes de les estructures observades regulars (crop circles). És una cosa realment molt difícil, tota la documentació a aquest efecte és pràcticament nul, i es pot obtenir més o menys a l'atzar. És causada per l'error més comú de gairebé tots els cultius Explorers cercles, que va documentar objectes sequeres, i per tant la seva feina ha acabat. No s'adonen, almenys, que qualsevol objecte, que van ser només documentar, subjecte al temps (cronològic) l'evolució, fins a la collita. Tot i que mai han estat capaços de capturar l'acció des del principi, així que és molt interessant, el que segueix després acabar la seva activitat. El que la documentació, inclòs en termes de cronologia més aviat excepcions mezi, perquè l'objecte es va crear la molt ràpidament, probablement a causa Principalment i l'efecte dòmino i l'efecte papallona. Però això no significa en absolut que el que res passarà lloc en el futur, tot el contrari. Alguns canvis que es poden observar fins a la collita.

 

Com ja s'ha esmentat, a partir de la documentació que estava en llocs secs adquirits per la gran majoria dels "cercles de collita Explorers", no es poden derivar en termes de cronologia absolutament res, perquè el lloc que mai amost visitar de nou. Afortunadament, però, és possible utilitzar més o menys fenomen aleatori, que algunes imatges que documenten el fenomen, filmat per una varietat de caçadors cercles de les collites, van ser capturats en diverses ocasions.

 

L'única excepció a la regla s'enumeren aquells casos en què hi ha una certa hora després de la primera observació de la forma - Sorgeixen algunes altres parts. En aquest cas, alguns veuen possible "Explorers", segons correspongui, aixequi el cul de còmodes cadires i vagi disparar l'objecte de nou.

 

Encara cap foto d'ell que ens trobem immediatament un altre gran error, que no seria qualsevol fotògraf que ofereix PER SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA ARREU DEL MÓN . Aquest és el fet molt trist, Que totes les imatges capturades per Ells (publicat en els seus llocs web) no són significativament Marcat amb la data en què es va fer la foto, però la data (probable) de l'aparició de patrons. Intenta trobar EXIF, quan sigui possible, entre altres coses, mantenir la data i el moment exacte de capturar imatge d'una manera molt fàcil, és absolutament impossible. EXIF està completament assignat automàticament en qualsevol moment a qualsevol imatge capturada per la càmera digital, conté molts detalls sobre la imatge (data, hora, exposició, tipus de càmera) i els processos convencionals L'edició en ell per desfer-se'n. És molt probable, que no qualsevol documentalista de cultiu fenomen cercles tan sols sé, que alguna cosa així existeix, i si és així, per la qual cosa des d'una raons incomprensibles treure la imatge de cada bucle, ja que el Tracten de ser la temperatura més esotèric com el misteriós castell en els Carpats . Restes Que Es sa completament qualsevol documentalista fenomen dels cercles dels cultius preguntar, si Ja sigui possible per afegir això a les seves bases de dades web existents àlbums de fotos. Si més no l'un i el més important, la data de captura real i foto. El valor de les seves pàgines web a continuació, seria immediatament augmenta en almenys un estimat de 10.000%.

 

Una excepció positiva a aquesta norma és Klaus Leidorf. L'única raó per això és un fet perfectament comprensible, que és sobretot fotògraf Sr Klaus Leidorf, destacat professional, especialment en l'àrea de fotografies aèries. retallar fotos cercle són per a ell gairebé un subproducte.

 

Malgrat les dificultats descrites de vegades, encara que molt rarament, és possible dur a terme una observació similar. De vegades passa, que les accions fotògrafs tenen lloc en diferents moments. Encara que la data real de qualsevol Aquesta foto va ser capturada és dels seus llocs web no poden trobar, com ja s'ha esmentat, almenys aproximadament, alguna cosa es pot estimar a partir de l'estat de la vegetació. Aquests casos seran col · locats objecte aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Ell no sap res i creu que ho sap tot. Que clarament apunta a ell i la seva carrera política.  G.B.Shaw
Hauria de ser possible per explicar les lleis de la física a una cambrera.   A.Einstein
Oportunitat és oblidada per la majoria de la gent perquè està vestit amb overol i s'assembla a la feina.          T.A.Edison
z