Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles Electromagnetisme . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Electromagnetisme
(Cercles de les collites - Descripció Introductori)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agroglif

 - Lloc traduïts automàticament

Mai s'ha d'apostar en contra de qualsevol cosa a la ciència amb una quota de més del voltant de 10 12 's primer  E.Rutherford
Impossible és una paraula que només es troben en el diccionari dels ximples.  N.Bonaparte
La veritable felicitat ve de l'alegria de fets ben fetes, la ratlladura de crear coses noves ..     A.de Saint-Exupery

Cercles de les collites de cultius, imatges, patrons electromagnètics

PagPh
cercles de les collites - Influència de les forces electromagnètiques de la forma dels patrons en els camps de cultiu

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Electromagnetisme

D'acord amb la teoria que la descàrrega pot deixar en les tiges i les seves estructures tissulars dany inicial direccionalment orientat podria explicar manats de tiges sovint de peu al centre del patró. Mentre que són almenys tan fortament danyat, però el seu dany no té gairebé tan intensa orientació direccional cap a la dreta o cap a l'esquerra. La seva direcció del dany inicial és molt més dirigida cap al centre del cercle, de manera molt més per sostenir a si mateixos (teepee) i les tiges que envolten participen a "efecte dòmino" només "ells orbitting". Tot i que el sistema teepee Aquest volum tiges molt central enforteix significativament. (pic, graph)

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques. Per tant, poden actuar com agulles de la brúixola magnetitzades, i les forces electromagnètiques estan momentàniament ells desviant a terra en una direcció en sentit horari o antihorari, depenent de la proporció relativa de direcció, i la diferència de fase dels corrents elèctrics passaging. Canvis temporals mecànics i tensions poden crear una mica de dany mecànic també Mentrestant invisible, orientat a la direcció. Aquests danys microscòpics orientats direccionalment són capaços de GRADUAL creixent dels teixits danyats després causar GRADUAL direccionalment orientat flexió de totes les tiges en una direcció (CW o CCW). Els camps magnètics d'una mitjana de descàrregues atmosfèriques són almenys deu mil vegades més fort que el camp magnètic de la Terra. Una altra part del treball es pot fer per enormes forces electrostàtiques gràcies a que les fulles i tiges de les plantes es comporten com les fulles i tiges de electroscopis. Els diàmetres dels cercles representen aproximadament el rang de les forces electromagnètiques elèctriques d'alta. En addició a tot això, en referència a: el patró de cultius es produeix almenys diversos dies, de vegades fins a diverses setmanes després que el llamp va colpejar. És perquè els teixits de les plantes afectades es debiliten molt lentament, a causa de la inèrcia enorme i per tant molt lentament actuals canvis en les plantes ( EPP , cronologia ). Perquè de vegades a la localitat pot tenir interferències lloc molt complexos i ressonàncies, de vegades pot crear un patró molt complex. Una descàrrega elèctrica sol irradia energia a la locomotora elèctrica que seria viatjar milers de quilòmetres. Mitjà (!) Descàrrega. (Explicació simplificada)

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb les idees esmentades no és possible posar-se d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

El millor científic és obert a experimentar i comença amb el romanç - la idea és que possible.sible res.  R.Bradbury
La diversió és com una assegurança de vida, com més vell et fas, més costarà.  Kin Hubbard
Fortune, en veure que no podria ella fer el ridícul savi, els ha convertit en la sort.  M.de Montaigne
z