Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-cronologia-Kounice-2010 . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cronologia Kounice 2010
Observacions sobre la base de descàrregues elèctriques machinely gravats, just en un camp de blat
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Tinc molt suport dels meus pares. Aquesta és l'única cosa que sempre és d'agrair. Ells no em van dir que estava sent estúpida, em van dir que estava sent graciós. J.Carrey
Una broma és una cosa molt seriosa. W.Churchill
Qualsevol noia pot ser glamurosa. Tot el que ha de a és estar quiet i semblar estúpid.     Hedy Lamarr

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Kounice2010 temps d'evolució

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Avanç Temps

 

algunes notes per al present

 

El blat, que està esperant des de fa molt de temps ... (També val per al llocOstrá, Per sobre de la pista, ordi llit després de dues setmanes, el blat comença a anar a dormir després d'una sèrie de mesos)

 

Lightning detectat en ... Aproximadament a les ... hores CEST, Polaritat ...

... aproximadament el GPS, l'actual ... Milers de amperes

 

es tractava d'un tipus de núvol - terra, CG

 

a la primera visita al lloc de ... encara descansar al camp, ni un full (foto)

 

ffins a la propera visita l'1 d'agost 2010, seguit per "confessió del crim", la suma total de presentar `serà (danyat, debilitat) les superfícies es troben molt per sota de l'1% de la superfície total del camp (diverses desenes de metres quadrats de més de 15 hectàrees)

 

f8 agost 2010 Durant una visita de la ja presentada serà ` (danyat, debilitat) pocs per cent de la superfície com es veu en les imatges adjuntes en l'àmbit de la descàrrega del llamp ...

 

També és possible que alguna cosa d'energia induïda a les vies del tractor (línies de tramvia), encara que això passaria també En els cercles dels cultius de tipus llampec, però per ara no deixa de ser una suposició. Al camp adjacent (Kounice B) Indicat cultiu espurna cercles, el cultiu també estava estès a terra. Per descomptat, és possible que el camp B (per què estem a B?) Es va veure afectada per un braç paral · lel del llamp, que va afectar Kaunitz A. Els vestits distància de tolerància, el cop del braç paral · lel pot ser de fins a un quilòmetre de distància. Així com és possible que un llamp, identificats com els cercles de tipus de cultius en alguns casos, en un petit percentatge poden presentar algunes característiques de tipus també CG. A més, podria succeir alguna cosa Durant altra tempesta que no es va controlar.

 

Més fotos van ser preses en el camp Kounice C (en direcció oest cap a la dreta Poříčany de la carretera, de nou el blat, la distància de la descàrrega d'aproximadament 1000 a 1200 m de la riba occidental del poble), però aquesta va ser la segona visita del Kounice ja collit.

 

Descrit temps de retard és encara smaller.These en contra de la localitat Ostrá, Zona de la via de ferrocarril (aproximadament 50 m), en el qual va durar prop de 4 mesos abans de blat doblegada a terra. Camps veïns d'ordi (al sud de la via fèrria) degudament aplanada (danyat, debilitat) per al voltant d'una setmana a 14 dies "després dels fets". Per descomptat, no tots, al principi només desenes de quadrats metres, després centenars i finalment milers (i s'estima entre un 10-15% de la superfície total de cultius de camp). Documentat, moltes fotografies, les imatges s'aniran incorporant paulatinament a la pàgina Ostrá.

 

Curiosament, és possible veure la pàgina de camp comparatiu de cultius , on es troben fotografies d'objectes del camp d'ordi (Benátecká Vrutice) on apareixen no va colpejar un raig durant qualsevol any.

 

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Tot el problema amb el món és que els ximples i els fanàtics estan sempre tan segurs de si mateixos, i gent més sàvia tan plena de dubtes.  B.Russell
N.Bonaparte: La raça humana es regeix per la seva imaginació.   
Tinc una cura perfecta per al mal de coll: el va tallar. Alfred Hitchcock
z