Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-resum . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles de les collites - Resum
Web presenta una explicació relativament senzilla de com sorgeixen tan "misteriosos" cercles de les collites
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

Els objectes poden ser classificats científicament en tres categories principals: els que no treballen, els que es trenquen i els que es perden.  R.Baker
Qualsevol home és susceptible d'errar, només un ximple persisteix en l'error.  M.T.Cicero
Ets responsable per sempre d'allò que has domesticat. A.S.Exupery

Cercles de les collites de cultius, fotos, Resum Research Brief

PagPh

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Aquest lloc excepte una explicació relativament senzilla de cercles de les collites provinents principi porta Potser explicació comprensible, perquè tots presentats `seran (danyat, debilitat) cultius al món es produeix exactament de la mateixa manera - debilitament de les plantes (El seu esvaïment parcial) fent passar a través de l'electricitat després de descàrregues de llamps. Un fenomen interessant és l'efecte també, que tot allotjament (debilitament perjudicial,) no pot passar immediatament després de la tempesta, en opposiion Això depèn de molts dies després de la descàrrega, molt sovint durant el bon temps. En el cas dels patrons regulars es combinen diverses influències, que contribueixen a la regularitat del patró, fet també, semblaria que usuall molt ràpidament, al pont d'A les poques hores o abans, molt. Aquests fenòmens es desenvolupen en molts més detalls sobre moltes altres subpàgines.

 

En la majoria dels casos en què es va presentar ` (danyat, debilitat) collita no crea estructures regulars, s'inicia corba a la terra molts dies o fins i tot setmanes després de la descàrrega d'un llamp. Depenent de la intensitat del dany està afegint gradualment més i més àrees de la collita. La intensitat del dany sobretot disminueix amb la distància des del punt de llamp, pel que poc a poc es va inclinar per les parcel · les de terra en un Distàncies cada vegada més des del punt principal de la vaga.

 

les plantes (cultius, tiges) pot arribar a ser acostat de dues formes diferents - ràpid o gradualment.

1) - Fast allotjament (debilitament perjudicial,)

En el primer cas, en les plantes acumulen substàncies perjudicials ja temps, generat en gran mesura per l'electròlisi, i la planta s'està debilitant gradualment. No obstant això, dura molt temps en posició vertical. Només quan el debilitament sec arriba a cert punt, la tija de la planta just per sobre del terra (on, gràcies a l'efecte palanca és la força més poderosa) ja no pot suportar les forces, està pressionant. Amb major freqüència és l'acció del vent, però també pot ser el seu propi pes de les plantes. Les plantes sanes sobreviure seria alguna cosa com això sense cap conseqüència. Per l'acció de les forces de tiges corba sense trencar just per sobre del terra, usuall voltant de 2-5 cm, i les plantes romandre al llit. El procés de vegades pot trigar uns pocs segons, minuts altres vegades, no més hores. És significatiu que, immediatament després que jeuen a terra almenys durant un curt període de temps de cultiu tiges rectes, prop de terra, doblat sense trencar . Una petita part de les tiges, 10% no més, sobretot en les fronteres de presentació serà ` (danyat, debilitat) àrees, pot estar a prop de la terra trencada, en lloc de doblegar. És causada per la qual les fronteres prop de la `serà presentat (danyat, debilitat) tiges de la zona situada no resulten danyats en un MESURA sec, i en altres circumstàncies romandrien en peu bé. Ells estan sota alta pressió de neighborging tiges ràpidament flexió, derivats els uns dels altres i formen una massa contínua així pesat. Pes de blat de moro sistema de tiges, recolzant-se contra un altre, fa només en una àrea de diversos decímetres quadrats molts quilograms. Aquest paquet es formen en les tiges recolzant principalment en una àrea d'uns 30 a 50 cm de distància, el que significa en el cas del blat verd amb el recentment creat pic o una mica abans que pesen quilos Aproximadament 6-7. El pes mitjà de la collita de blat amb una maduració orella completament desenvolupada és d'uns 7 quilograms per 1 m 2 , sense pes addicional de la humitat subministrada per la pluja o la rosada, que pot afegir encara més que un altre 50%.

 

En tota la zona, no pot Descrit ràpida allotjament (debilitament perjudicial,) ha passat en el mateix temps. Doblegar el temps de cada tija del raïm pot variar per un nombre de dies. Immediatament després que s'ha descrit ràpida flexió de cada feix de bucle estan mentint sobre les tiges rectes de terra de gra en un angle d'aproximadament 90 graus, causa del seu estat normal. També es produeix immediatament la segona fase - tiges de peu de nou, a través dels nodes. Nodes, a diferència dels entrenusos, inclouen els meristemes, i són capaços de canviar la direcció, gràcies Aquesta és la planta, o almenys Maduració tiges són rectes Manteniment. El primer entrenús Immediatament per sobre de la terra (que s'inclinaven), mai canviar la direcció de nou en posició vertical. El segon i tercer es usuall estada també estès a groung. Al revés entrenús adjacent a la panotxa gairebé sempre es redreça, i alguns altres que a continuació, si més no parcialment. Saludable ben desenvolupat blat té de 6 a 7 entrenusos. Als efectes del canvi de direcció canvien de forma entrenusos nodes. Al costat oposat a la direcció de redreçament desitjat, augmenta el nombre de cèl · lules (irreversible), els nodes s'infla, es espessa i comença a corbar en la direcció desitjada. Descrit procés comença Diversos minuts després de allotjament (debilitament perjudicial,). També nodes, si no per elevar la planta (per exemple, el 3-4 de la primera terra) estan permanentment tractant de fer això, no és com a conseqüència que estan augmentant en longitud només. Això fa possible que després d'algun temps, per exemple en l'ordi trobar nodes 5 vegades més llarg en contra del normal.

 

2) Gradual allotjament (debilitament perjudicial,)

En aquest cas, les plantes es dobleguen fins a terra molt lentament, i tot el procés pot trigar més de 14 dies. En aquest cas la tija sencer directament de la planta mai deixaran de banda a terra, ja que els entrenusos individuals són els seus dirigida mitjançant nodes de forma contínua amb almenys una orella va comunicar la mesura del possible verticalment cap amunt. Sobre el terreny es troba a menys de comptar dels entrenusos, de vegades només un, i fins i tot va presentar `serà (danyat, debilitat) parts de les plantes són molt menys danyat per la humitat i les conseqüències derivades d'això.

 

Una característica essencial de la GRADUAL allotjament (debilitament perjudicial,), així com el fet que la forma del patró resultant amb períodes més llargs completament imperceptible. Després ve un període més llarg, que dura diversos dies, que és gairebé imperceptible. Però superat el límit, durant aquest no era observable en tots, i observador acurat Observat ho tindria. Després d'algun temps, de nou un parell de dies, ja es supera el límit, quan és evident relativament fàcil.

 

Drawings, diagrams

 

El procés, majoritàriament involucrats esdeveniments descrits, és ( veure ) geotropisme negatiu (gravitropisme). En el cas de les tiges de moviment ràpid per al sòl que probablement pot canviar la direcció del creixement de certes parts de la planta PARTICIPAR fototropisme també.

 

El significat més important de tots els processos descrits amb orelles per protegir els grans de maduració que contenen d'humitat del sòl, o d'un excés d'humitat de la pluja, que es troba en massa contínua de les plantes situades restant temperatura molt més temps que en el cas de les plantes de peu. Per tant contribueix molt significativament a l'expansió dels motlles i la putrefacció, i plantes danyades sequera pot llavors ser posteriorment envaïda per algunes altres malalties i plagues. Parts de la planta, que romanen a terra són en realitat perceptible atacat per fongs i la putrefacció, però les orelles encara pot madurar amb relatiu èxit. Nomenat principals factors fitopatològics i els seus seguidors no són capaços d'arribar temàtic, per exemple, "en el temps", abans de la collita. Grans en espigues, que romanen a terra fins a la collita, gairebé mai completament madur, i se li mostra una falta de maduració substancial. Res importa, es queden sense collir.

 

 

Resum - alguns punts bàsics

Segon Els agricultors gairebé sempre han sabut, que descàrrega del llamp en els camps de causar un debilitament notable de les plantes a la mort una i altra àrea més gran (desenes de metres quadrats), és un fet completament objectiu i verificable que es produeix en centenars d'articles i publicacions científiques .

Hi ha diversos exemples (photos, links)

 

Segon Els agricultors gairebé sempre se sap que les plantes afectades per un llamp bastant sovint mostren signes inespecífics de debilitat i estan en segon lloc atacat per plagues i malalties. Això pot donar lloc a confusió amb altres causes, i de vegades fins i tot la primera causa no es detecta. Afirmació esmentat es pot evidenciar a través de nombrosos articles i publicacions científiques. Gairebé sempre hi ha la possibilitat d'intercanvi Causes subratllat en repetides ocasions (veure ...)

alguns exemples (photos, links)

 

Tercera Els agricultors, per descomptat, a més de tota la resta, fa molt de temps vaig descobrir que els personatges enumerats al pas del corrent elèctric a causa de la caiguda d'un llamp a prop de les plantes en alguns, encara que no tots els casos poden ocórrer amb força precisió en un cercle. Per tant per a ells el fet que els cercles de les collites són causats descàrrega d'un llamp, no vol dir que gairebé qualsevol sorpresa. És possible creure que la gran majoria d'agricultors similars una explicació molt simple sempre s'espera. Per raons que s'enumeren en un altre lloc, mai revelar a ningú.

 

Exemple - gira-sols. Aquí s'esmenta un exemple d'una planta i una publicació (link). A més, aquesta publicació esmenta que monotemàtic cultiu (Grass - Poaceae) llamp en un alt percentatge sobreviure, a diferència dels cultius amb una densitat de sembra substancialment menor. Com una possible raó pot considerar que les plantes voluminoses poden veure afectats per l'electricitat de manera integral, relacionada amb l'àrea al voltant del metre quadrat, que ocupen. Les plantes individuals de suport Poaceae, on un d'ells pot ocupar més d'una opció centímetres quadrats, podria veure afectat de manera molt desigual. Mentre que alguns poden rebre dosis letals centenars de vegades, centenars de persones al seu voltant estan protegits contra Monto tant, major d'electricitat. Planta i afectat per múltiples va actuar com un parallamps en miniatura. Encara també altres plantes es veuen afectades, però no letal, i sobreviure així, encara que amb un debilitament notable. Tant, és possible algun temps després de llamp observar certes aprimament de la collita. Fins i tot va presentar `serà (danyat, debilitat) Capaç Sovint les plantes es crien desenes de centímetres de l'esquena utilitzant fototropisme i geotropisme conegut a través de la funció dels ganglis corba entrenusos cap amunt, fins que finalment podrien èxit aconseguit i madurar.

 

Quart Qualsevol investigació seriosa agrícola en l'àrea de danys als cultius i allotjament (debilitament perjudicial,) en la forma de qualsevol patró, amb freqüència en un cercle, va ser durant dècades endavant d'una manera molt desagradable desacreditat i gairebé es va aturar per dos borratxos senils, els noms Doug Bower i Dave Chorley. Per tant, s'oferirà als agricultors de tot el món i ajudar a la mà d'un observador imparcial i investigador ocasional, que no pertany exactament entre "treball en l'agricultura." Això li permet, d'altra banda, demana ajudar a molts altres camps, molt distants i aparentment no relacionat gairebé enterament de la investigació, la ciència i la pràctica. Una mostra dels camps científics i d'investigació, que en si mateix el addition procediments agrobiólogo i afins, que tracten amb l'ús possible per explicar aquest fenomen misteriós i no particularment relativament comprensible, es troba aquí

 

Noms Doug i Dave significa per a la investigació agrària de finals del segle XX i principis del 21 gairebé el mateix, igual que els noms d'Olga Borisovna Lepesinska i Trofim Denisovich Lysenko va significar per al món de la genètica en la segona meitat del segle XX. És a dir, si mai D & D en escena la seva desacreditar les accions, els agricultors haurien tot l'assumpte misteriós fa molt temps resoldre per si mateixos. Usant desenvolupament molt natural de l'observació i la deducció últim estimat mitjans dels noranta. Com en molts altres paràgrafs d'aquest lloc repetidament esmentat, fenòmens molt similars Tenen sempre i en grau suficient observades i documentades en un nombre suficient d'articles de publicacions professionals i científiques. Es garantirà Que tots junts formen un material suficient a la qüestió general de allotjament (debilitament perjudicial), cultiu, ja sigui en formacions regulars o irregulars completament, es va perdre només un petit pas. Aquesta mesura no s'ha fet, sobretot perquè els investigadors a qui li agradaria fer-se càrrec seriosament de presentació `serà (danyat, debilitat) collita hauria de prestar atenció a almenys marginalment cultiu presentada `serà (danyat, debilitat) en patrons regulars. Però en realitat és molt difícil fer-se càrrec seriosament de la qüestió, que ha estat que seria molt dues persones amb retard mental a la sequera i la forma Hideous desacreditada.

 

El nom de nova creació per D & D: retardadors Mental

Òbviament es refereix al fet que algú alguna vegada volen seguir

 

D & D va tenir i potser encara tenen alguns seguidors, però ningú els coneix. En referència a: tots dos han estat sempre el més gran, el més famós i el més important. OBL i la serp TDL Sens dubte, en el seu temps, i després de molts seguidors, els noms ningú sap avui. Després de les petjades d'Osama Bin Laden i ara TDL Per sort ningú realment caminar. No durarà molt de temps, i els passos de la D & D Certament aviat caminarà ningú també. No durarà molt de temps, i els passos de la D & D Certament aviat caminarà ningú també. En cas contrari, tard o d'hora, en realitat cap dels seus seguidors amb el veritable autor de donar la mà. Sens dubte no volia que ningú ho sec i el que no ha de desitjar a ningú, fins i tot si el seu cervell no importa com boig ...

 

Això no canvia res en el fet. Que com una característica de totes les seves activitats (D & D) tota la seva existència en el món, i han fet un treball allà, és possible citar un clàssic:

"Ens agradaria vòmit"

 

Exactament la mateixa declaració és, per descomptat, possible utilitzar per a la caracterització de les activitats de OBL i TDL.

 

 

------------ Fi del resum alguns punts breu ------------------------------- ---

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Alguns paràgrafs traduïts de la versió anterior

Marca nova teoria, l'ús real de mètodes científics estrictes, absolutament lliure de qualsevol investigació o teories pseudocientífiques.

 

Capaç d'explicar més de tres clàssics, molt bons típics coneguts "misteris inexplicables" capaç de trobar en cada "normals", els cercles dels cultius formats naturalment.

 

(Escrit en el període maig-juny, 2008 A poc a poc, altres afegits, també en altres pàgines, i el 2011 ja es pot argumentar que els fenòmens de sequera és possible explicar completament tots ells.)

 

microones, però no a les forces elèctriques normals també subminiatura forces mecàniques (calor de Joule) en els teixits i cèl · lules (a causa de la pressió de gas gas produït per processos electrochemic), però molt més probable causa de la creixent dels teixits danyats i afectats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

És un error pensar que la tasca de la física és descobrir com és la Natura. Física es refereix al que diem sobre la naturalesa.   N.Bohr
La lliçó més gran en la vida és saber que fins els ximples tenen raó de vegades. Horace
El veritable signe d'intel · ligència no és el coneixement sinó la imaginació. A.Einstein
z