Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles humor . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles de les collites - Humor
Algunes fotografies interessants
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Pots enganyar a tot el poble part del temps, i algunes de les persones tot el temps, però no es pot enganyar a tota la gent tot el temps. A.Lincoln
L'estupidesa és el cultiu deliberat de la ignorància. W.Gaddis
Qualsevol tecnologia prou avançada és indistingible de la màgia. A.C.Clarke

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Humor de la Vall de l'Elba

PagPh

 

Introducció

En aquesta pàgina es col · locaran objectes que hi ha alguna cosa aquí per a la diversió

 

També cercles de les collites ... (Localitat: algun municipi sense nom)

 

 

                               

 

 

Segona mà - Situat sota les mercaderies nova inscripció

 

 

                   

 

 

Per als interessats, la curiositat de saber, on s'especifica aquí FET estaven en curs que totes les investigacions de les causes i conseqüències de allotjament (danyar, debilitar) els cultius, principalment en els àmbits on les descàrregues elèctriques (identificats i mesurats) van tenir lloc

 

                   

 

 

Algunes fotos de viatges

 

                   

 

 

Una imatge detallada

 

                   

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Traducció

 

Rudolf cristià , feulletonist

Al programa escrit en Itallic

L'autor de fulletons de la sèrie en les ones de Ràdio Txeca 3 - Vltava

 

Els artistes de l'univers

Per què és que els estrangers els agrada fer al nostre planeta i els cercles misteriosos i enigmàtics? Creen ells també al territori de la nostra República Txeca. Anualment, es va trobar una mitjana d'al voltant de vint figures secs. A més Epopeia eslava molt extensa de Molta i no hi ha èpica Univers encara menys extensa.

És obvi que són creativament basats en alienígenes. El Globe és per Ells probablement com una destinació exòtic, el que Tahití era per Gauguin. Algunes de les formes en el blat de moro mostra enfocament coherent creadors. Altres - Els més simple - pot ser originat pels nens. En concret, dels egressats de les escoles d'arts populars extraterrestres. No se sap, a partir dels planetes ¿Quin d'aquests símbols que ens arriben artistes gràfics. ¡Podria estar en qualsevol part, on el blat de moro no creix. En cas contrari, els extraterrestres estaven preocupats per la seva palla creacions bastant a casa i no estaven volant sobre la sequera seva OVNIS i de llarga distància. A més, és per a ells el blat de moro rareses òbvies herba també. També la violació de llavors oleaginoses: fins i tot en què ells han creat al Jestřebí Rájec - un cercle, acuradament observada per cereologists domèstics.

Aquesta tesi xifres provenen d'extraterrestres, evidenciat per la seva gran mida. El seu disseny resultant pot ser apreciat només des de dalt. Quan els autors completar el seu treball, seure en un platet volador i estan passant per alt la seva creació amb l'altura apropiada. Com si jo vaig escoltar les crítiques i, que jo sóc un subjecte de la il · lusió, Quan crec en els extraterrestres autoria, encara que qualsevol de les figures no va fer que presten als seus firmes. Però, i si no és un hàbit per a ells?

Sobre cercles de les collites està escrita amb tant entusiasme, com en el passat el que solia ser a les primeres pàgines dels diaris En descriure "collita esforç continu" - ". Tampoc gra perdut" en l'esperit de l'antic refrany Aquests dites populars en l'ús conduir a la pregunta de si és aconsellable recopilar també mussol a l'ull.

En els anys vuitanta del segle passat va acabar en els mitjans de notificació obligatòria per a la collita anual detallat - Dramàticament i va servir gairebé com un guerrer "la batalla pel gra" gel combinaria-collita "cavalleria metall." Harvest ha Tornat de nou el que era fa segles. Que és una part de la temporada agrícola anual. De vegades amb èxit, de vegades menys, ja que és, per descomptat, en la naturalesa.

Però amb el final de la collita batalla Concebut notificació riscos esdevinguin allà serp que es produiria d'un extrem oposat. Això de maduració del gra i la collita no vould apareixen en els mitjans de comunicació, fins i tot una cosa. Què passa si també tant aconseguir els estrangers involucrats? A través de cercles de les collites Tenen cura d'ell, que almenys d'aquesta manera, es va posar a cavall sobre el tema en els informes agrícoles. Potser això també alguns terrícoles gel. Em refereixo als que de tant en tant reconegui públicament, que han creat cercles de les collites. Fins i tot tenen la seva pròpia designació especial - cercle de decisions.

Els seus trucs que usuall utilitzant una corda i cartró. Assignat a ells astrònoms també en camp de conreu prop de l'observatori a Úpice. Finalment Van ser molt divertit, quan va arribar amb una cara seriosa ufòlegs. Però això no vol dir res. Qui estava interessat en les arts visuals, sap molt bé que, a més d'originals paintingsthere també són falsificacions! Sovint, un gran èxit, com és possible persuadir sobre que a l'Arnau llibre L'art del falsificador.

Per cert, el Dr Jiri Grygar, astrofísic conegut, persona científica i escèptica i agradable, no va descartar que l'origen d'un cercles de les collites anuals descoberts no només necessiten ser obra de mans humanes. En un debat televisiu va admetre que no pot ser el resultat d'un remolí, conegut com un dervix ball. Ja és valuosa col · laboració del Sr Grygar. No podem desitjar per a ell, per defensar l'autoria de l'estranger. Seria seu costat poc seriós, quan no hi ha plats voladors no havia vist en el telescopi, i un cop em va dir durant una conversa amistosa. Tampoc mai em vist en un platet volador, però m'agrada bastant la idea que els extraterrestres existeixen en algun lloc amb un enfocament en les arts visuals. Alguns cereals seves creacions són úniques i màgiques quant desitjaria que ja hagués també elogiat pel sègol mag. Potser el rei Ordi també. És cert que la imaginació està florint com el blat.

També Blooming a molts ufòlegs, inclosos els de Rússia. Quan prop de la ciutat de Togliatti locals van començar a descobrir cercles de les collites, era un dels estímuls a la creació d'escoles especials per investigar els fenòmens paranormals anomenats. Tatyana Markova, i portaveu dels ufòlegs russos, que va dir que una de les tasques de l'escola en Togliatti és preparar els estudiants per a trobades amb extraterrestres.

Tal coneixement també sec podria ser beneficiosa per als agricultors, que no s'exciten per les creacions d'ovnis en absolut. Cultiu arrugada no és precisament ideal per a la collita. El que no Rumple ET artistes, complets cereologists terrestres. Amb entusiasme corrent pel camp amb els instruments i examinar les tiges, si són només doblegats o trencats.

Preparació per complir amb els extraterrestres té un motiu racional. Ara és hora d'aclarir, si exigirem vises per a ells creuen les nostres fronteres. Quan, en referència a: Podria Obtingut Els tenen? També hi ha una qüestió, independentment que no se sentiran decebuts si Aquesta crítica mundana professional de l'art no tracta - a excepció de molt poques excepcions - Avaluació i anàlisi dels cereals seves creacions. No llenci el rifle al blat de moro, especialment no en què un cercle. Alguns dels crítics joves poden captar l'oportunitat i està especialitzat en aquesta disciplina. El premi serà convidat a una passantia en algun lloc en l'univers.

Quan crec que els creadors de patrons burleta Podria ser realment un poble de l'univers, això no vol dir que m'agradaria fer complir aquesta vista per a vostè. Definitivament no amb tanta vehemència, com un jove policia holandesa cercle de decisions, quan ell estava atrapat en la creació de cercles en el blat. Es va adonar que amenaça amb càstig per a ell va danyar gra. Així va començar amb entusiasme i avidesa de convèncer patrulla de la policia, que ell és innocent, cornezuelo les raons, que tothom sap, que els cercles de les collites són fetes per extraterrestres!

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

La ciència té proves sense cap certesa. Els creacionistes no tenen certesa sense cap prova.  C.E.Montague
Els fets són que l'aire dels científics. Sense ells no pot volar.  Linus Pauling
El problema no és que hi ha massa ximples, però el raig que no es distribueix bé.   M.Twain
z