Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles pronòstic . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Previsió de cercles de les collites
Quan i on collita Canals cercles és gairebé impossible. Determinar on no apareixeran és possible.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

El científic és un amant de la veritat per al mateix amor de la veritat mateixa, allà on porti.  Luther Burbank
La predicció és molt difícil, sobretot si es tracta del futur.          N. Bohr
La ciència és sempre dolent, mai resol un problema sense crear la vista.           G. B. Shaw

Cercles de les collites de cultius, fotos, possibilitat de pronosticar

PagPh
En aquesta pàgina es descriuen algunes de les possibilitats de predicció de (no) ocurrència (anar) formes regulars en el futur. Aquí estarà prediccions pronunciades que acompanyen els fenòmens, que hauria de ser en el futur, sempre que sigui possible en relació amb el descobriment dels patrons de cultiu en cultiu cercles portar o refutar.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

En aquesta pàgina no apareixerà quan les prediccions d'on i cercles dels que apareixen

Ells estaran aquí Apareixent previsions resultants de diverses observacions, les prediccions anomenats, ajudants inavaluables de la ciència i la investigació. Algunes de les seves formes es poden també Anomenat pronòstic, però la predicció termini és més que suficient. Què és?

 

Bàsicament, la predicció és una forma de predicció, basada en algun tipus d'observacions objectives, el que permet arribar a alguna conclusió. Perquè això no és de cap deliris o fabricacions, que es pronuncia per tota mena de creients de misteris "capacitats" que tenen, gairebé sense excepció, una cosa en comú: no és possible en absolut de cap manera ni confirmar ni refs.

 

Per tant podria teories similars tots els misteris creients peguin en els seus articles misteri de l'home.

 

Aquí les prediccions pronunciades tots, sense excepció, ser verificable basat en suposicions lògiques, i generalment no en qualsevol moment en el futur de prevenir a si mateixos en qualsevol forma de confirmar o refutar tot el contrari.

 

Les prediccions es pot comprovar a posteriori, és a dir, per fer servir la seva demanda que és dels casos ja han ocorregut en el passat i comprovar si seria possible que les prediccions de sequera que s'han confirmat casos o refutada.

 

Predicció núm. 1

Cercles dels cultius originals mai apareixeran en el lloc en el qual no va estar precedida per una tempesta, més precisament, on la descàrrega del llamp no va colpejar al camp exactament al punt on va aparèixer més tard cercles o qualsevol altres patrons regulars.

 

La declaració que són autèntics cercles dels cultius generats per la descàrrega del llamp és una predicció del fenomen anterior inseparable acompanyant. Qualsevol persona que vulgui sequera àrbitres i demanda, té la possibilitat. Serà realment una necessitat de molta feina, molta feina, però la possibilitat existeix. De tota manera és un objectiu perfectament Aquest fenomen pot ser bastant completament confirmada o refutada, i hi ha recursos tècnics molt objectives per activar-lo.

 

Altres formulacions, addicionals o indirectes: cercles genuïns dels cultius es troba només en el camp va ser exactament en aquest punt afectat per la descàrrega del llamp. Mai es manifesta abans de la tempesta de primavera en primer lloc, o en algun lloc on la tempesta no eren ells en absolut.

 

Predicció núm. 2

Tiges al punt de cercles de les collites genuïns mai es doblarà a terra per tant, que els Aquest moment només en alguns mecànic operat localment concentrada o de qualsevol altre poder. La forma s'ha creat dins d'ells ja molt abans, i s'estan doblant a terra just on aquesta forma era creat per perjudicial i com a resultat de debilitament que les tiges. Ells es doblega a la terra només pel fet que es debilitarà. És millor dir, es debilitarà a fi que serà capaç de doblar la superfície del sòl a causa de forces molt més febles, que es deriva en bon estat saludable que són capaços de suportar sense problemes (fins a 100 vegades més fort i més resistent mecànicament, capaç de suportar 100 vegades més grans forces).

 

Fulles de la ubicació dels patrons serà tan que debilitar Fins i tot poden no ser capaços de portar el seu propi pes. Ells es usuall forces poden actuar significativament major (un pes combinat dels paquets de molts tiges, Efecte Domino , el pes de les tiges augmentar en més del doble de la humitat de la rosada o de la pluja, els efectes del vent.

 

El debilitament de les tiges en els patrons poden ser verificats per proves mecàniques, i és completament El debilitament del mateix de tiges que es produeix (es produeix) en qualsevol presentat `serà (danyat, debilitat) de cultius al món, així com de forma irregular del tot. Es s'aplana (danyat, debilitat) de la mateixa raó, el ​​debilitament causat pel pas de l'electricitat subministrada Aquest és el punt per descàrregues elèctriques, fins i tot en alguns casos només per la inducció.

 

Predicció núm. 3

En el cas van descobrir que serà molt aviat després de la descàrrega d'un llamp que els van crear, serà possible en tots els punts de l'aparició de cultius cercles d'imatges tèrmiques AIXÍ detectar i verificar la presència de l'energia residual seria lliurat per la descàrrega elèctrica, s'emmagatzemen temporalment calor subterrani i acumulat. En l'etapa avançada de la investigació serà possible identificar el camp, el qual va ser assolit per un llamp, l'ús de càmeres tèrmiques just després de la tempesta i el que hi ha una major probabilitat que aquells cultius es doblega cap avall. En addició, hi ha altres maneres de també per trobar el lloc on un llamp va caure, amb una precisió de desenes de metres, i fotogrametria permetrà una cosa similar amb una precisió de centímetres.

 

Predicció núm. 4

Llampec Tard o d'hora, serà capturat fotogràficament, que va colpejar exactament al lloc on es va crear més tard un patró regular en el cultiu. El més probable és que això passi en la vella Anglaterra. Per encoratjar els esforços de StormChasers És en aquest punt va declarar que:

El fotògraf Lightning primera descàrrega, que amb èxit es captura un instant o fer un vídeo de la descàrrega del llamp, Que exaxtly aterrar al punt, on més tard tant va entrar en cercle existència i el patró regullar de cultius, es veurà àmpliament recompensat. Quota aproximada estimat serà de més d'un milió de dòlars.

En addició a la glòria immortal de ser la primera al món que va aconseguir una cosa així, rebrà de les mans d'aquest autor i Contribució butxaca de cucs de terra (dolços), i veritable self-made signatura falsa d'aquest autor assaig, enganxats de les lletres retallades dels Drets de Xarxa (full comunistes dels anys 80). StormChasers de tots els països de tot el món, uniu-vos!

 

Amb fotografies de les descàrregues elèctriques es tracta d'una sèrie d'especialistes de tot el món. Vegeu, per exemple, Google (stormtrackers, StormChasers). Es tracta d'una subbranca del seu interès, el seguiment de fenòmens meteorològics extrems. Alguns d'ells fins i tot la fotografia Operar i monitoritzar completament llamps com a preferida, l'interès principal. Com una addició, les observacions seques, mesures, control de documentació, i els registres del clima extrem és també compromès en una disciplina científica enterament oficial Anomenat hidrometeorologia.

 

Predicció núm. 5

En el cas van descobrir que serà molt aviat després de la descàrrega d'un llamp que els va crear, estarà en la ubicació d'alguns cercles de les collites o altres patrons regulars completament demostrable qualitativa i quantitativament detectats i verificats majors concentracions de molt perilloses, productes químics tòxics, fins i tot mortals. En primer lloc, CO2 , CO, però probablement alguns altres, molt pitjor (HCN), i alguns productes químics orgànics altament perilloses. Potser compostos de silici també, organofosforats (però no Procedents dels herbicides de plantes de tractament i pesticides)

 

En els llocs on comunament es va presentar ` (danyat, debilitat) plantes de cultiu es troben completament indistingible símptomes, els quals es troben en els patrons de

 

Predicció: Si circle-makers no sortir immediatament i sense condicions les seves activitats insanes, tard o d'hora un d'ells va trobar en l'escena del crim assassinat per la descàrrega del llamp, l'autor únic i veritable i legítim dels cercles dels cultius. Se'ls va advertir.

 

potser desenvolupar una mena parcial dels cercles mundials de pronòstic dels cultius - i mai en cap altre lloc on del que eren en gran mesura amb les tempestes elèctriques i llamps, i es troben principalment en les proximitats dels parallamps naturals i artificials - línies elèctriques, esp. xarxes, fem, arbres, arbusts, fonts d'aigua subterrània

 

(També a la física), però en el millor probablement si no tractar d'inventar un tipus diferent d'estúpid. Quan la naturalesa en lloc de, simplement, que "permetre" o se'n van, la capacitat de crear una varietat d'estructures regulars i fractal. La naturalesa mateixa ens diu, de vegades, la manera com realment fa. Si tenim una mica de sort, potser alguns de nosaltres tenir èxit en el modelatge de la seva capacitat Mathematicall l'ús d'alguns programes de simulació. Per començar serà completament suficient explicació d'algunes petites coses que acompanyen inseparablement xifres, en el passat i el futur (predicció parcial, derivada dels fenòmens acompanyants)

 

Prediccions a Següent: electromagnetisme, electricitat estàtica. Prediu Això és una cosa sabuda per molt temps, és deshonest i antiesportiu, diria Mirek Dusina. Però el misteri Els seguidors insensats que es necessiten ja en els del seu mig buida algú va colpejar roselles van haver omplir quan ja no el vinculen a si mateixos. (... Uman ... la descàrrega del llamp ...) Era just prou per preguntar. Un d'aquells amb els "experts" de tot el món que estan tan contents que representen institucions "experiència" de la seva investigació, gairebé una mica de pena. Però és només confirmen desgràcia que va molestar Ni tan sols l'estudi de qualsevol literatura professional. En aquest cas, realment no ha de preocupar molt. Page 7 és en realitat una mica més en i per al començament del llibre.

 

"Algú pot predir la seva aparició" - més que el primer No és possible predir exactament quan, on exactament i precisament el que figura en els camps que apareixen. En canvi, és també possible predir molts fenòmens que acompanya inseparablement, el descobriment de patrons que precedeixen, acompanyen i segueixen. És molt fàcil també a explicar per què. Tots aquests fenòmens tenen una característica comuna. Totalment integralment amb un dels fenòmens, estretament vinculat amb la descàrrega del llamp. Així, és possible predir amb bastant precisió el que està en relació amb el descobriment dels cercles dels cultius anomenats originals en el futur arreu del món tenen lloc en el seu lloc, el que es troba allà i per què.

 

pedres esquerdades

 

Les línies en el cultiu -

Primer recte

Segon D'acord amb el tractor es desvia en el mitjà entre ells és molt precisa densitat de sembra Decidit, i si no és que les coses vagin malament, les plantes creixen sense problemes, molt uniforme i sense allotjament (danyar, debilitar). Descàrrega del llamp al camp va malament prou ", plantat al camp" Nombre de productes químics nocius. Plantes per a moltes setmanes abans que va créixer exactament d'acord amb la quantitat dels nutrients al sòl, i si la descàrrega del llamp no ho va fer ocorreguts en la matèria, a la xarxa molt regular les seves seria dividit entre ells els nutrients exactament el que necessiten. Després de la descàrrega d'un llamp, en referència a: les plantes estan en un gran àrea danyada, i l'electricitat arriba a ells principalment a través de les pistes al tractor, i és tan uniformement distribuïda sobre una àrea gran. La majoria de les plantes es fan malbé, a la qual l'electricitat provenir d'ambdós costats, exactament a mig camí entre les pistes. Les plantes són llavors tractant de desfer de productes químics inapropiats, i on es troben el pont, ho estan fent malament. Agronomia, densitat de cultius de rotació, fertilització, sembra i cura - tot el que es calcula sobre els rendiments més alts, i això és la prova del temps, estan sent criats també contínuament noves varietats.

 

"Els forats per al passador"

 

Fulguritas

 

animals morts

 

Actualització i ampliació dels patrons en el temps,

 

L'estat anterior, l' allotjament (debilitament perjudicial,)

 

 

Halfprediction - admet la possibilitat d'algun error:

El conegut símbol xinès del ying - yang ve de les observacions dels cercles de les collites i tornar a dibuixar les seves formes en l'antiguitat. És gairebé inconcebible que podria ser d'una altra manera. Tard o d'hora, serà possible confirmar que els estudis d'opinió materials d'arxiu. No ho farà, encara que en el veritable sentit de la literal escrit un material de presentació en paper, però els registres de sequera cisellats en pedra. Possible Només has de buscar. Potser és possible en el futur per realitzar durant un determinat Aquesta classe d'explosió dirigida controlada, durant el qual més probable és que caigui en un lloc positiu (yin) i prop de la descàrrega del llamp negatiu (yang) (més precisament,Return Stroke, També haver bipolar raigs), que poden en el seu entorn per crear un vòrtex d'aire instantània i sec sobretot que un camp electromagnètic i model similar podria Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Part 2

 

 

És possible, preveure la creació de cercles de la collita genuïns?

Que algunes característiques seleccionades si, encara que per descomptat no gaire exactament ..

En primer lloc, és possible predir on i quan aquestes no apareixeran. Mai apareixerà en què no hi havia una tempesta i el camp no va ser aconseguit per un raig. Per descomptat, hi ha molt més sovint apareix en llocs secs molt irregularment aplanat (danyat, debilitat) dels cultius. Tothom pot ser estimat aproximadament un milió de casos més també que aquells que es troben en zones patrons regulars. Aproximadament el 10% de la superfície total sembrada anualment. Si hi ha Durant el "aterratge", l'impacte de qualsevol descàrrega elèctrica enorme energia que, en la superfície del camp de cultius, arribar a ser més o menys difícil de definir i, gràcies a una interacció més aviat a l'atzar de les circumstàncies, es poden crear i patró regular.

 

Per contra, el cultiu gairebé es va presentar `serà (danyat, debilitat) Immediatament després de la descàrrega d'un llamp. També és un dels fet més fonamental que confon pont o errors de qualsevol potencial Explorers 'serà presentat (danyat, debilitat) dels cultius. Si són una mica d'auto-proclamat "Exploradors-misteri" de diversos tipus, etc ufòlegs. O, per contra algunes persones a qui els agradaria tractar d'analitzar el tema si més no una mica en termes de qualsevol ciència real o d'investigació. Els veritables científics i investigadors van prestar atenció a la investigació sobre els cercles dels cultius problemàtica només amb una distància molt gran, perquè era una investigació seriosa a través d'una varietat de "professionals", com, Exploradors de misteri anomenat ufòlegs i persones que es dediquen a diverses pseudociencias, o sciolisms quasi-ciències en una forma terrible descrèdit. Tot això encara en addition autoria de diversos patrons van començar a reportar tot tipus de persones dements de tipus D & D, que potencialment qualsevol investigació seriosa en aquest camp encara més desacreditats. És possible dir, que això eren les més serioses investigacions científiques en aquesta àrea realment definitivament, i finalment va acabar permanentment. Algunes altres persones llavors deu principalment al fet que les seves ments estaven bojos Capaç de transport que no sigui la informació que l'únic Que tots els cercles de la collita de treball de la gent, realment alguns patrons bastant primitives creat.

 

El fet que els cultius es dobleguen fins a terra molt més tard que el fet que va donar lloc al fet que ha causat és possible dir "mimetisme natural". Molts més detalls sobre el calendari aproximat i la seqüència d'esdeveniments que finalment condueixen a allotjament (debilitament perjudicial), els cultius, es troba en la Cronologia .

 

De vegades el allotjament (debilitament perjudicial,) de la collita es produeix en un clima sec i bella, el que els agricultors simplement s'imagina com el millor per al seu cultiu. Sobre la tempesta, que ja estava en marxa Fa diverses setmanes, ningú és capaç de recordar. Per contra, just després de la tempesta, fins i tot detallada durant la inspecció, la collita semblava que no passava res, i pedres de calamarsa no va caure. Però immediatament després de la tempesta ja havia estat de fet "tot preparat" per als grans hotels (danyar, debilitar) d'almenys desenes de metres del punt on el raig va acabar, de vegades molt més. Les plantes encara es veuen com que aparentment gairebé no va passar res, molts dies després que el corrent elèctric que passa a través d'ells, de vegades fins i tot amb prou feines induït. Fins i tot si passa a través d'ells la sequera i la gran quantitat d'energia elèctrica que estaven completament Immediatament i mort per això.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Vull dir, he heretat la malaltia de l'alcoholisme, i vaig aprendre d'hora per aconseguir ajuda quan la necessiti. Jo sempre vaig anar a gent que sabia més que jo. L. Minnelli
El moment d'actuar és ara. Mai és massa tard per fer alguna cosa.  Antoine de Saint-Exupery

La ignorància mai és millor que el coneixement. E. Fermi

z