Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-creada-per-raigs-mecànica . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Mecànica Lightning
Efectes mecànics de descàrregues de llamps, descàrrega repetitiva en un o diversos punts
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

L'oposat d'un fet és la mentida, sinó tot el contrari d'una profunda  N.Bohr veritat pot molt bé ser una altra veritat profunda.
El tro és bo, el tro és impressionant. Però M.Twain És un llamp fa la feina.
No està clar que la intel · ligència té qualsevol  S.Hawkingsupervivència a llarg termini de valor.

Fins diversos quilograms de TNT / metre de la descàrrega

PagPh
Efectes mecànics de la descàrrega del llamp (lleugerament superior a la mitjana) pot ser comparat amb explosió de cordó detonant, diversos centenars de grams per metre. Més de la descàrrega mitjana molt més que uns pocs quilograms d'explosiu per metre. Efectes específics considerable i depèn de les característiques del tipus seleccionat de l'aprovació de la gestió de contactes amb el terra.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Física, teoria, principis, desenvolupament, efectes d'il · luminació.

Les millors fonts de llibres de ciència i internet.

Galeria de 117 fotografies de Lightning Chuck Dosswell .

Molt bones fotos, capaç d'usar Presentació

 

 

Mira cura dues imatges aquí baix.

Quant a theese dues fotos de dalt, capaç de tractar d'imaginar com les forces forta aparèixer en aquest lloc. Aquest arbre, diverses tones de pes, es veu com el partit trencat, peces trencades jeuen per tot arreu al voltant d'aquest lloc com partits dispersos. No s'ha convertit en realitat és una gran explosió allà, igual que diversos centenars de quilograms de TNT, i al desplegament relativament descoordinada de molt més explosiu. També és possible imaginar, la quantitat d'energia i activitats, haurien de ser, perquè l'efecte similar del mateix amb un arbre, sense tocar, per exemple, per al rodatge de pel · lícules. Destrals, serres, motoserres, grua automotriu, tractors, treballadors de diverses hores de treball en equip. Comparar raig únic estrany, i només una fracció de segon. Algunes característiques físiques del llamp a la taula Volgende.

 

Característiques típiques de flaix (de Lightning: Física i efectes , Rakov, Uman , pàgina 6), (taula sencera avall en aquesta pàgina)

En general flash (CG - alta negatiu tipus)

Durada 200-300 ms
Nombre de cops per flaix 3-5 (el 15 i el 20 per cent dels llampecs es componen d'un sol cop).
Interstroke interval 60 ms
De transferència de càrrega 20 C
Energia 10 setembre - 10 octubre J

 

També un breu cop d'ull a un llibre d'un altre, Electromagnetisme Lightning , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, on només en les pàgines que comencen capaç de llegir alguna cosa sobre corona d'alta, que apareixen en els de molt alta tensió. Cada raig és una descàrrega "realment molt-molt-molt-molt-molt-alt-voltatge en sistemes de descàrrega", i opera amb la sequera i alta tensió, que mai s'ha trobat cap en cap poble - sistemes fets i les màquines. (Potser només un llamp - Canyes) més sobre la descàrrega de corona en alguna altra pàgina

 

Alhora, en referència a: Observant que val un fet molt important. Malgrat tot el que va passar en el lloc en termes de mecànica, no apareix en el lloc ni cap indici de material cremat o combustió, que cap indici que alguna cosa cremava en el lloc o un moment Blazed, per no parlar de tots els signes d'un incendi gran.

 

També és possible imaginar, que vola forces similars o majors apareixen en un camp, Durant el raig allà, sinó que es distribueix molt uniformement. Al voltant de 1.000 tiges per m 2 , funciona com una espurna gegant - buit, i no tots tija mor, potser menys d'un 1% o una mica més, no pot reconèixer. Realment molt sovint, raigs Immediatament després, no hi ha `serà presentat (danyat, debilitat) que aguaiten en el camp, ja que l'impuls mecànic era realment enorme, però breu. El dany mecànic pot aparèixer, però irreconeixible, i augmentarà gràcies a la cada vegada major. Les plantes són molt més danyat pels impulsos d'energia elèctrica induïda en ells (inducció electromagnètica clàssica, Fets de plantes com punts Aproximadament un filferro recte), o directament conduïdes pel corrent elèctric que flueix a través d'ell gràcies als corrents d'aire corona, conductivitat (molt petita, però no nul · la) o "momentally connectat xarxa de tiges i fulles", creada per impuls mecànic momentani deReturn Stroke 'S Un precedent en RS posteriors i descàrrega del llamp multistoke, va evocar que a curt i momentani de curvatura de les tiges a la superfície del sòl.

 

Les plantes poden ser afectades per una o més descàrregues posteriors (que vindrà en una fila menys d'una dècima de segon), i durant aquest temps, la forma dels patrons resultants diferent pot canviar temporalment (com els anells d'aigua), i les descàrregues subsecuentes en algun moment pot mai acaba de caure en el mateix punt. Per exemple, en el llibre ... Que els casos es va informar d'alguns llampecs positius durant les descàrregues posteriors no colpejar al mateix punt, cada vegada que diverses desenes de metres més lluny, com si les seves espatlles, caient just un després de cada bucle altre, mútuament repel · lit per un altre.

 

Gràcies als teixits, encara en molt bones condicions, sense danys ", suau i flexible" que són capaços de fer un pas enrere cap amunt molt ràpidament, i per ser "desconnectat" Això seria, però abans de desconnectar Aquest momentani estructura sencera seca és colpejat per la següent , immediatament ve reencesa (d'aprox. 30-60 ms després de la primera Return Stroke), I momentanis que tota la seva estructura està "exposada" perquè el corrent elèctric. Res del que és visible, quedant les tiges verticals que, després de tot, les plantes es veuen intacted, encara que molt danyada. (photos)

 

Realment, immediatament després d'un llamp, encara que molt danyada (o mort), teixits de plantes i estructures romanen gairebé sense canvis fins i tot si mecànicament CONTENEN percentatge significatiu de les cèl · lules mortes, les seves propietats mecàniques - elasticitat, resistència a la tracció, esquinç i resistència a la torsió disminuirà ràpidament, però després de Diversos dies o setmanes. Fins i tot seca i les plantes, que van ser assassinats immediatament després d'un llampec, i encara que hagin rebut la sequera i la quantitat d'energia, molt més alt que letals, encara alguns dies sembla viu, llavors ells es tornen grogues, d'assecat i enfonsar-se. La seva situació és possible comparar, per exemple, la situació d'algunes flors trencades en un gerro. Lliurament i transport de líquids és ininterromput, i algunes parts poden presentar la seva metabolisme durant algun temps encara. Només que les plantes han rebut una quantitat d'energia realment vola més alt que el que es descriu en els casos (50, 200 vegades o més sobre la dosi letal), immediatament pot tornar groc a marró, cremat o carbonitzat fins i tot també. Les plantes amb el transport d'aigua interromput mostren signes evidents d'extinció molt més ràpid (100, 1000 vegades) temperatura com en el cas contrari. En comparació amb dies o setmanes, la sequera i les conseqüències en cas que es manifesten i sovint dins d'uns minuts, en la majoria de les hores. Aquesta interrupció del transport d'aigua a les plantes és molt notable dany mecànic o tèrmic necessari i assecat simple o mort de parts de la planta (per exemple, cent) és totalment insuficient. Com és possible convèncer un experiment molt simple (i seranphoto), I fins i tot part de la planta, que està completament mort, pot al llarg de tota la resta de la temporada de cultiu, o el temps de vida d'una part de la planta (fulles) sense defectes Executa correctament la funció del teixit vascular.

 

El tema serà elaborat amb molt més detall a la pàgina de Electro-Fitopatologia . Allà es descriu, per exemple metodologia quantitativa per determinar el valor de l'energia elèctrica conduïda a través, després de les quals apareixerà la mort d'una massa quantitats definides de material vegetal, potser recalculada a la matèria seca. També serà examinat i documentat, per exemple, la determinació de les dosis letals d'electricitat per plantes diferents, la influència de la velocitat de pas de corrent (voltatge aplicat), el comportament del material vegetal després de l'aprovació de sub-letals, per sobre de quantitats letals i altament letal dalt de l'electricitat, i molts altres fenòmens.

 

Altres porcions de l'energia elèctrica en tiges potser transferida per inducció electrostàtica actual i la següent per conducció en terra, i subterrànies prop de les arrels. No és possible que apareguin moltes interferències i ressonàncies entre tots els que els corrents descrites. Inducció electromagnètica i electrostàtica, els corrents de corona i corrents directes a terra. També possible interferència entre Lemp - produeix ones de qualsevol freqüència i qualsevol tija i fulla Possible té la seva capacitat, inducció, resistència, freqüència i ressonància pot aparèixer com LC, RC o circuit LRC elèctrica.

 

També interferències mecàniques possibles - les tiges i les fulles poden aparèixer com ressorts i pèndols.

 

També és possible imaginar, que en les condicions similars (impulsos mecànics molt curts que vénen de dalt), pot semblar una mena les ones en l'aigua, cercles també. És possible veure les onades de vent en els camps de cultiu, ( vídeo ), per què No cercles després de la sequera i els grans impulsos verticals mecàniques dels raigs? Igual que diversos centenars de quilograms de TNT just a sobre del camp. A més, no només una mica de terra batuts de baixa, just al lloc on el raig va caure a terra, i de cada descrita entre els possibles efectes a passar grans ressonàncies mecàniques i les interferències. Les ones també poden aparèixer de peu, com en el cas de les imatges de Chladni .

 

En referència a: no és tot, el que pot succeir allà, també possibles grans impulsos elecromagnetic i també seves ressonàncies i interferències. I a més de tot això, no pot aparèixer corrents elèctrics circulars o semi-cirdular (i forces), només la xarxa d'energia elèctrica igual o similar i molt clàssic en tres fases. Potser fins i tot molt més complicat.

 

Però després de tot, que la sequera, i grans impulsos mecànics i electromagnètics i les forces i totes les seves interferències i ressonàncies, el pont Possible el que passa, que immediatament després de tempesta elèctrica, no és possible veure en el camp de conreu o qualsevol orher absolutament res, ni ningú i danyat `serà presentat (danyat, debilitat) planta o tija. Gràcies al moviment molt lent dels processos biològics, el metabolisme de les plantes, moltes d'elles, encara que totalment morts o molt danyats, molts dies després d'un cop i es veu molt similar indistingibles dels que poc afectada fins i tot que absolutament intacte. Potser després d'una setmana, és possible veure les diferències de longitud. Les plantes mortes no créixer, però encara verd, smaller.These només. Només després d'un període molt més llarg Ells es tornen grogues i després marró, sec i enfonsar-se. Danyat però les plantes només també encara vius deixat de créixer i madura evidentment més lent. És clar llavors que maduren més lentament, ja sempre serà almenys diversos dies diferència notable en la mida i la velocitat de maduració de les plantes en bon estat. Més informació a la secció Anatomia (part de la Biologia de la pàgina) també hi ha molts experiments, fotografia, vídeo.

 

Tal lentitud dels processos biològics en les plantes, aquesta és la raó, per què només el creador i autor Possible i la sequera, i deliquent criminal i molt èxit escapat i que no era culpable de realitzar i perseguits. El que és més, va aconseguir amb gran èxit tot el temps fixar la culpa a tot tipus d'altres culpables potencials a l'àrea de ral, tic, ric, GIC i dotzenes d'altres doctrines i ensenyaments, per part de qualsevol ciència seriosa i que existeix al món realista individu de ment (de fet, hi ha només unes poques) va rebutjar ràpidament.

 

All That forces descrites (enorme), mecànics i electromagnètics (electrostàtiques possibles també també, no havia camp electrostàtic enorme, no només capaç de desviar els grans o làmines de electroscopis a "bàsic de l'escola experiments", però també "Desviar" pesen tones arbres, Ells i trencar com llumins, o matar els ramats de vaques i altres bovins) només "Exposed" en alguns tiges d'imatges latents, fulles i grans, i en un primer moment s'havia convertit en només canvis microscòpics. Tots els tiges, gràcies a la seva condició segueix sent molt bo i la flexibilitat, molt sovint s'allotja una còpia de seguretat (en segons o menys). Els canvis notables i quantificables es farà molt més tard. Canvis bioquímics molt lent, també normals (lent) els canvis de cultiu. Després de dies, setmanes, però més sovint, tot el que els canvis microscòpics (també presents de productes químics nocius i tòxics creats per electròlisi allà, i els canvis creats per la calor) es convertirà en canvis macroscòpics notables, i realment redueix la flexibilitat i la resistència a la flexió extensible per dècimes de per cent. Només a causa de la creixent, perquè tots els canvis prèviament absolut invisible cada vegada més visible i mesurable. Plantes danyades es tornen més i més feble ", període de la migració "dels productes químics nocius i tòxics cap a les arrels és la causa de la qual les seccions inferiors de les tiges (uns pocs centímetres sota el terra) es converteix en el més feble, menys flexible, resistent a molt poc flexió. Després d'un temps sec (potser diverses setmanes), ningú sorprendrà, tiges de cultius són encara romanen en posició vertical. Per tant, aquesta secció és la més susceptible a allotjament (perjudicial, el que debilita), però les plantes es mantenen en peu, gràcies també al fet que en part es recolzen mútuament. Mentre que les plantes sanes suportar forces de vent (per exemple) que superen amb escreix el seu propi pes, amb el temps es debilitarà molt ja que no són capaços gairebé un homenatge seu propi pes. El pes real de les plantes de blat de moro, que ocupa una hectàrea, està en funció del tipus i etapa de creixement per molt de temps abans d'arribar a la maduresa més de 50 tones. Això significa 5 kg/m2, i en el cas que les plantes debilitats són encara esvaint. Alguns dies més tard ...

 

Les tiges són encara romanen en posició vertical, però tot està arribant a la seva part estreta, fàcil i més impredictible i més boig de tots. Després de molt temps de preparació, sec diverses setmanes, al principi, i es converteix en aquest procés pot durar uns minuts i una hora o dues, o més - pluja molt lleugera, o de la nit - matinada - l'orgull al matí, i minuts Durant el pes de cada cultiu planta pot ser duplicat. Que potser incrementar la ronda sis grams per tija (incloses les fulles i espigues), realment no molt. Però els mitjans també ronda 5 kg per m² metres i mitja tona per àrea.

 

(10x10m, diàmetre del cercle o de 11,2 metres, una tona per diàmetre del cercle de 16 m)

   - Alguns cercles de les collites són molt més grans ...

Tot, realment tiges molt debilitades encara romanen, però molts d'ells es recolzen mútuament.

 

I ara tot va a acabar realment Aquest programa, la part més impactant de la formació de cercles de la collita, que dura només uns minuts, o una mica més. Durant fanfàrria inaudible de músics inexistents, durant aplaudiments d'un públic inexistent, acompanyades de sons inaudibles i les llums intermitents d'invisibles focs cerimonials inexistents, per exemple activat només per una lleugera brisa, o, i potser res d'això (aparentment) - Sorgeix la primera efecte visible, i la causa de la creació últims patrons regulars en el cultiu, la primera i única les conseqüències seran realment observable, Això pot ocórrer només a uns pocs minuts (diversos metres quadrats en uns pocs segons). El fet que només els llocs, amb molta precisió determinar que faria tot precedent temps Encara complex, però molt precises interferències i ressonàncies, també altres efectes mecànics i electromagnètics, que va aparèixer al mateix lloc fa moltes setmanes i ningú és capaç de recordar, en aquest moment està començant a procedir

 

L'Efecte Domino!

Per cert, que "focs artificials" que realment estava allí present, gran quantitat de llum i esquerdes ensordidors, però en algun moment d'hora - potser diverses setmanes - la tempesta i els llamps ...

 

Ara, tot està a punt per a aquest final, realment gran final:

Després de només un mínim, potser invisible iniciació absoluta primer o impuls (Butterfly, o només unes poques espigues, inclinada al pis Més de només una mica, i tirar endavant els altres), garbes de tiges es converteix molt ràpidament caure baix i començar de flexió de tots els altres a terra. Però el que els únics llocs on "exposició" va aparèixer. Aquest és el veritable fi de tot el que els procediments llargs i duradors moltes setmanes. Ningú s'acorda, quina va ser realment la primera i l'única causa d'un i quan va succeir. Howgh .

 

El allotjament (debilitament perjudicial), sembla que en realitat només en els llocs, que estaven "exposats" pel raig i les interferències, fa molt de temps, moltes setmanes. Aquesta exposició, molt similars als clàssics, sobretot al segle passat usat, halogenurs d'argent materials Photographics, durant aquest només una imatge latent apareixia en el cultiu. Després que es Torna i desenvolupament (realment molt lent), utilitzant només una naturalesa física real - bioquímica - Processos químics en els cultius en creixement "desenvolupador", de manera que la reducció d'òxid de Processos, creixent en els processos bioquímics Les tiges i la seva weaking per productes de rebuig d'electròlisi present allà), i després de tot això es converteix en un "fixador" Visualització de la imatge amb l'efecte dòmino. Fet molt interessant és que la "exposició" a les tiges dels cultius (trama) al camp només procedir causa de la molt, molt, molt intens "flash fotogràfic" - un raig. (10 setembre -10 14 més poderosos)

 

És possible dir, que qualsevol camp de conreu funciona com un veritable i analògics (no digitals) Mitjans materials d'enregistrament, podrà gravar cap (però enorme) Els processos electromagnètics, que va aparèixer just a sobre d'ell, mecànic també (però enorme, també). Això és un bon material, sec i és molt difícil de possible sobreexposició.

 

Que els paràgrafs anteriors es veia una mica com descriure formació de cercles de les collites només, o alguna altra manera semblant, només xifres normals i simètrics. Però, de fet allà descrit és el principi de la formació de qualsevol altre `serà presentat (danyat, debilitat) de cultius al món. Absolutament idèntic procés, però només la formació i la manifestació simètrica normal, la ressonància i figures d'interferència que falta. Tal procés fàcil formes idèntiques i milions rodones vegades més "figures" dels cultius al món, absoluta asimètriques, amb l'única propietat més comú: Tots ells van aparèixer gràcies a l'energia elèctrica subministrada per la descàrrega del llamp, i van aparèixer la majoria d'ells molts dies o setmanes després d'això. També molt important és el fet, de quina manera realment molt sec i presentat `serà (danyat, debilitat) collita Apareix moltes setmanes després de tempesta de trons i llamps, el clima és meravellós, per exemple després d'un vent molt feble o la pluja o l'orgull del matí o res Això (Butterfly. ..), i va sorprendre als agricultors o qualsevol observador a l'atzar mai es imagino que capaç que era el veritable culpable deliquent, criminal, i que estan tractant d'atrapar a ningú més. Això serà real mai és possible atrapar. Els seus rondes de velocitat entre 1/3-2/3c. Cultius danyats Aquest és Possible per sempre una vegada que sacrifise tots. Dany mitjana no sobredimensionar 10% de l'àrea sembrada. Possible energia reservada per a altres fins d'ús. Vegeu també Possibilitat de observar els agricultors

 

De debò: La majoria de la gent al voltant de tot el món són capaços, només pel seu propi compte, trobarà moltes figures asimètriques seques cada any, sense necessitat de sortir de casa el lloc més estrany quilòmetres, a dos quilòmetres en la seva majoria en una línia recta.

 

Les figures formades poc després també possibilitat de tempestes, veure http://www.iccra.com . Possible, que que en alguns dels casos, no "funcionava" dues tempestes (i llamps) exactament al mateix lloc, el llampec va aparèixer per primera vegada unes setmanes abans de la segona, només va portar un nou camí per a la "pintura al costat", una serp feta d'un pis diverses hectàrees amb cultiu debilitat, però no tan debilitat com per ser presentada serà ` (danyat, debilitat), fins i tot després de diverses setmanes. El llampec proper Capaç de treballar molt més fàcil, i les xifres invocades perquè poden aparèixer immediatament o per hores.

 

També és possible, que molt fortes, llamps anormals i extraordinaris són capaços de fer figures en qüestió de segons. (Gira-sol març 2010 - Argentina )

 

I realment observada ( HOTY2008 ), que fins i tot després d'una "feble" llampec ("només" 6 kA), però probablement gràcies a la pluja molt pesada, Volgende cloud-burst Aquest raig (diverses dècimes de mil · límetres rainfal en el transcurs de minuts) es Possible presentació serà ` (danyat, debilitat) Immediatament en el seu conjunt (més 90%) del camp de conreu.

(Arrodoniment sis hectàrees, ordi).

 

Any 2008, 1,8 quilòmetres línia recta des del laboratori-lloc, que el raig era capaç de veure i sentir. No més de dues hores després del lloc visitat, ronda el 90%, de 6 de camp ha (ordi) completament allotjat `serà (danyat, debilitat). Pagès local va confirmar que abans que la tempesta no havia tija collita serà presentat ` (danyat, debilitat) Que camp.

 

Fotos similars capaços de veure cercles de les collites en alguns llibres com un exemple de "clàssic allotjament (debilitament perjudicial,). " El vent mai és capaç de causar una cosa semblant a un cultiu sa, sense danys per l'electricitat i no debilitat amb el temps, seria Capaç de ser només un huracà genuí. Sobre la veritat de l'afirmació semblant pot convèncer a cada persona en si, és possible provar a la vegetació de qualsevol cultiu sa, en bon estat tots els anys.

 

Mai va existir cap "clàssic" de allotjament (danyar, afeblir) al món, per exemple a causa de l'anomenada "resistència feble per allotjament (danyar, debilitar) ", cada allotjament (debilitament perjudicial,) alguna vegada va existir va ser, és i serà només "els cercles de les collites similars", Rayo-fet, però no sembla que hi cercles de les collites (més d'un milió de vegades més gran que les àrees cercles de les collites al món anualment). Algunes excepcions poden comparèixer (tornados, ciclons, huracans), però només la regla de folgança. Howgh.

 

Galeria de 117 fotografies de Lightning Chuck Dosswell .

Molt bones fotos, capaç d'usar Presentació

 

Aquí sota la taula: "caracterització completa del negatiu de núvol a terra llampec", el tipus més comú d'un llamp - CG negativa, de

Lightning: Física i efectes , Rakov, Uman , pàgina 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Tots els paràmetres de "normalitat clàssic", un raig mitjana.

 

Traçador
Pas Pas longitud longitud 50 m
Interval de temps entre els passos 20-50 microsegons
Pas actual > 1 kA
Pas càrrec > 1 mC
Mitjana de velocitat de propagació 200 klm / s
Durada total 35 ms
Corrent mitjà 100-200 A
Càrrega total 5 C
Potencial elèctric ~ 50 MV
Canal temperatura ~ 10,000 K
Primer Return Stroke sobre la base dels mesuraments a la base del canal del llamp.
Corrent de pic 30 kA
La velocitat màxima del corrent d'activació > 10 - 20 kA / microsegon
Temps de pujada de corrent (10-90%) 5 microsegons
Durada actual a la meitat el valor de les hores punta 70-80 microsegons
De transferència de càrrega 5 C
Propagació de la velocitat 100 a 200 000 klm / s
Canal ràdio ~ 1-2 cm
Canal temperatura ~ 30.000 K
Dart líder
Durada 1-2 ms
Càrrec 1 C
Corrent 1 kA
Potencial elèctric ~ 15 MV
Accelerar 10 a 20 000 klm / s
Canal temperatura ~ 20.000
Dart-caminat líder
Pas longitud 10 m
Interval de temps entre els passos 5-10 microsegons
Mitjana de velocitat de propagació 1-2000 klm / s
Posterior Return Stroke sobre la base dels mesuraments a la base del canal del llamp.
Corrent de pic 10-15 kA
La velocitat màxima del corrent d'activació 100 kA / microsegon
10-90 per cent de la taxa actual d'augment 30-50 kA / microsegon
Temps de pujada de corrent (10-90 per cent) 0,3-0,6 microsegons
Durada actual a la meitat el valor de les hores punta 30-40 microsegons
De transferència de càrrega 1 C
Propagació de la velocitat 100 a 200 000 klm / s
Canal ràdio ~ 1-2 cm
Temperatura Channcl ~ 30.000 K
Continuant actual (~ 40 ms més llarg) Al voltant del 30 al 50% de llampecs contenir corrents que duren més d'opció ~ 40 ms.
Magnitud 100-200 A
Durada ~ 100 ms
De transferència de càrrega 10-20 C
M-component sobre la base dels mesuraments a la base del canal del llamp.
Corrent de pic 100-200 A
Temps de pujada de corrent (10-90 per cent) 300-500 microsegons
De transferència de càrrega 0,1-0,2 C
En general llampec
Durada 200-300 ms
Nombre de cops per flaix 3-5 (el 15 i el 20 per cent dels llampecs es componen d'un sol cop).
Interstroke interval 60 ms
De transferència de càrrega 20 C
Energia 10 setembre - 10 octubre J

 

Si la descàrrega és només, sense descàrregues secundàries laterals i paral · leles (molt rarament) i amb suficient precisió perpendiculars, es va estendre des de les forces de compressió en els primers moments i no precisament en forma de cercle (en forma absoluta electromagnètic cercle exacte en qualsevol moment). Però si no està aïllat, una mica de flux entre ells pot crear una interferència molt interessants i ressonàncies (probablement Principalment en aire quiet, molt poques vegades de nou). Algunes plantes no poden sobreviure a la quantitat d'electricitat, al centre de la repercussió de descàrrega de vegades pot ser de fins a desenes de plantes mortes per cent, depenent principalment el seu estat de la vegetació i l'edat, l'alçada i el contingut d'humitat. ( N º 1 º 1 - La germinació colpejar fins i tot durant o just després), de vegades fins i tot menys de percentatges simples, que poden no ser visibles a la vegetació. No hi ha absolutament impossible de trobar després d'unes setmanes de les plantes és que no van sobreviure a la vegetació ( N º 1 º 2 ), donarà com a resultat només com aprimament. A la vegetació llavors es produeix molt lentament començant alguna cosa com la calvície.

 

L'energia irradiada per fins i tot només un raig mitjana és de 10 setembre - 10 octubre joules (assecar una quantitat d'energia que reduiria a una gran quantitat de mannà carregats quilòmetres de càrrega dels trens), l'energia d'algun extraordinari, molt per sobre de la mitjana "nois grans", que només produeix uns per temporada, amb almenys cent vegades, però molt més també mil vegades més gran que (en sec una quantitat d'energia seria el tren de potència del mateix alegrement arreu del món diverses vegades). Com es va informar en moltes altres àrees d'aquest lloc web, tot i que algunes plantes poden ser un llamp immediatament afer dels morts, sempre té almenys diversos dies, i en la resta de la collita, que ha sobreviscut, encara que amb greus danys, fins Diverses setmanes abans que ells serien observables els canvis.

 

 

 

Interferències i reflexions dins de la columna d'aire en expansió

Hi ha descrits no són només uns simples efectes mecànics de dischargee

Com que la descàrrega del llamp és sempre una combinació dels efectes electromagnètics i mecànics, amb una energia enorme, amb una taxa actual increïblement empinada pujada (gamma).

 

Complexos patrons fractals i la interferència que es troben en els camps de vegades són molt sovint caracteritzat per una característica comuna, típic: Estan situats a l'interior d'un cercle. Una de les possibilitats del seu desenvolupament és, que la primeraReturn Stroke Crea la primera columna d'expansió d'aire, dins de la qual es produeix a continuació, un o més traços posteriors. Majorment tendeixen a ser més febles temperatura com la primera RS, però pot no ser com una regla, no en tots els casos. Per sobre de tot, amb referència a: tendeixen a tenir una taxa significativament major del corrent de. La primera RS - la majoria menys de 30.000 A / microsegon, traços posteriors encara més 200.000 Un microsegon /. Mitjana de corrent de descàrrega CG és d'aproximadament 30.000 amperes.

 

És possible que els patrons regulars d'interferència són creats per les descàrregues extremadament potents, més de mig milió de amperes. A la columna de l'expansió d'aire que es crea després de la primera descàrrega (equivalent a una explosió de diversos centenars de quilograms de TNT, repartits uniformement al canal de descàrrega del llamp), poden aparèixer múltiples raigs reflexió emesos pel cop posterior. Multiplicar reflectida bigues es poden crear interferències mezi molt complexes. Dins de la columna d'aire que s'expandeix poden moure molt temps i la distància considerable. Les reflexions es mou a velocitat de la llum, l'aire es mou en l'ordre d'un milió de vegades més lent, és a dir, en comparació, amb la velocitat de la velocitat de la llum gairebé zero. Encara que gairebé però dempeus, es mou, encara que sigui molt baix, però la velocitat no nul · la. Dins el període d'observació (fraccions de segon a segon) gairebé constant, amb o estable Aproximadament acceleració. Pot ser negatiu, també exponencial, poden exhibir variant periòdicament la progressió, sinó també per les consideracions bàsiques suficient és constant. Per tant, pot contribuir de manera significativa a les interferències resultants.

 

Dins de la columna d'aire pot també executar a través d'un nombre de descàrregues posteriors, totes les quals entre si amb cada bucle pot crear altres interferències. Una part considerable de l'energia pot ser induïda i re-emited en fase plasma interfícies - aire, aire de peu - aire en moviment, es dilueix aire - aire comprimit. Algunes o totes de les interfícies descrites fase pot ser significativament conductora de l'electricitat, en la projecció vertical sobre la superfície Ells són cercles concèntrics. Durant tota descàrrega ulterior pot ser degut a una part del corrent que passa a través de, o per inducció a Ells, en les plantes, sobre les quals no exactament en aquest moment passen a ser temporalment, "Exposed" El seu estat immediat (forma i posició). La part més significativa de l'energia, el 99% més de la carrera posterior s'irradia durant un període de temps inferior als microsegons. Durant aquest temps l'aire (marge de la columna d'expansió), movent la velocitat del so, i la distància recorreguda de 3 mm. Per això seria possible explicar la presència ocasional de cercles molt estrets en els patrons, que no crearien un creixement encara en un nen, portant-lo a través.

 

El que probablement està succeint a l'interior de la columna d'aire en expansió, si hi ha traços de prendre lloc amb posterioritat, va ser en el paràgraf anterior Descrit com a exemple molt simplificat. De fet, no es crea després de cada cursa subsegüent columna addicional plasma en expansió dins de l'anterior, i de moment no tots són concèntrics. Alguns vessaments cerebrals posteriors poden portar al llarg de la vora de la columna de plasma en expansió, creat per la descàrrega anterior, altres poden caure fora també. Cada un dels Descrit Crea abocaments si mateix al voltant d'un camp electromagnètic enorme. No es produeixen corrents de fins a diversos centenars de milers d'amperes, el pendent elevar fins a diversos centenars de milers d'amperes / microsegon. Generats camps magnètics poden afectar significativament a tots, què està passant a l'interior de la columna creat temporalment fortament ionitzat d'aire. Camp magnètic (enorme), creada simultàniament en curs braços d'una descàrrega, pot crear interferències significatives entre ells (foto).

 

Dins de la columna d'aire que s'expandeix principalment en el marge exterior de la columna (interfície de fase) pot tenir lloc i la reflexió total dels raigs de radiació electromagnètica en un angle d'incidència satisfactòria (més gran que un llindar). En un entorn que varia contínuament a l'interior del cilindre pot doblegar i trencar les bigues. La pressió dins de la columna no es distribueix per igual, en algun punt en el mitjà és el més alt i més baix en la vora, en un altre viceversa. La pressió i la temperatura a l'interior de la columna és molt variable. L'aire interior està en algun lloc i, de vegades molt diluït, una altra part en un altre temps, al seu torn, molt molt comprimit. Es recorda tub de descàrrega, que està connectat a la tensió de fins a diversos milions de volts. Al llarg de que el corrent flueix de vegades gairebé prop de milió de amperes. Fins i tot pot semblar-se a un conjunt de tubs de descàrrega molts, interconnectats en connexió en paral · lel de diverses maneres sèrie. Fins i tot es pot veure com un sistema de tubs de descàrrega, cosa que no passa en cap pràctica tècnic - cilindres concèntrics de diferent pressió, d'alt buit a alta pressió. A la projecció perpendicular sobre la superfície (camp de conreu) que apareixen com cercles concèntrics (fotografies).

 

Per verificar possibles interferències en la columna d'aire, probablement seria necessari construir un programa informàtic, per la qual cosa, òbviament, un treball en el futur, i haurà de ser contactat gran programador, que no és pas un assumpte barat.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Mai subestimes el poder de la hRobert A. Heinlein Uman estupidesa.  
Diuen que els matrimonis es fan al cel. Sinó  Clint Eastwoodtambé ho és el tro i el llampec. 
Els objectes poden ser classificats científicament en tres categories principals: els Russell BakerAixò no treballen, els que es trenquen i els que es perden. 
z