Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles-dual-descàrrega-efecte . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Efecte de descàrrega Dual
Dues descàrregues elèctriques independents, durant dues tempestes diferents, separats per molts dies
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

El científic no estudia la naturalesa perquè és útil, l'estudia perquè es delecta en ella, i es delecta en ella perquè és bonica. H.Poincare
L'estupidesa és una força elemental per als que cap terratrèmol és una coincidència.  K.Kraus
Al final, tot és un acudit.  C.Chaplin

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, de doble efecte de descàrrega

PagPh
Lema: els cultius es va presentar `serà després de la descàrrega elèctrica molt més ràpid en el cas si hagués estat prèviament debilitats per algun llamp durant una altra tempesta, el segon el de molts dies precedents, molt més semblant setmana

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

En alguns casos és possible, que sorgeix patró regular causa de l'efecte combinat de dos descàrregues de llamps totalment independents, durant dues tempestes diferents separades per períodes de molts dies, fins i tot diverses setmanes. En la segona, després d'una o més descàrregues de llamps de tempesta va copejar el mateix lloc, potser hi ha Aparença i sistema de descàrrega integrat pels abocaments de diverses primera i subsegüents + Els seus braços paral · lels, es troben entre els van crear una sèrie d'interferències mecàniques i electromagnètiques. Impactes sobre el terreny, que va ser fa algun temps va crear una gran àrea irregular de gra danyat (almenys diversos centenars de metres quadrats) Tot i que encara no presentat 'serà (danyat, debilitat), que es deu al dany previ elèctric debilitat, marcida, i així molt més sensible a qualsevol intervenció mecànica, que el sistema de les plantes no danyades i sanes. Llavors és possible que en el cas dels únics impulsos mecànics de la descàrrega del llamp segona, i els seus interferències i ressonàncies, les tiges de la collita afectada per ROMANDRE immediata i definitivament la mentida (per descomptat, en la majoria dels casos, encara que no del tot, sense excepció, les tiges just per sobre de l'únic terreny inclinat, no trencat).

 

Excursió a geotropisme, fototropisme, la física i la biologia

Immediatament després d'acabar la flexió de la terra d'aquí a uns minuts causarà efecte negatiu de geotropisme, fototropisme també menys, i els nodes, que van ser durant allotjament (danyar, debilitar) ia només uns minuts després d'això totalment sense canvis (en línia recta), que començarà a seu Treballar. És una de les tasques, a les que els seus meristemes es determinen, en suma, per exemple, es allargament dels entrenusos, i el fer-ho amb èxit durant milions d'anys. Com que gairebé mai s'assequi Són aplanades (danyat, debilitat) Estructures descobreix immediatament després lodgign, completament qualsevol observador està sempre obligat a descobrir-es va inclinar i els nodes estesos. La taxa de desviació respecte del seu estat normal depèn només i únicament en el temps, transcorregut des allotjament (debilitament perjudicial,), absolutament res i mai a res més. Energia bé perjudicial, no hi ha evaporació d'aigua (ala "especejada nodes"). Per cert, el fet que dins de qualsevol planta es va evaporar en sec només un mínim de quantitat d'aigua, que no seria capaç de causar la sequera i els danys mecànics poc, la planta sencera s'hauria sequera i rebre una gran quantitat d'energia, que sens dubte em Totalment completar matar la planta (més precisament un múltiple d'aquesta quantitat), i després d'uns dies, quan el patró és descobert, no seria possible trobar fins i tot un lleu resta d'això. Una anàlisi més detallada del balanç d'energia necessària per a la creació de "nodes" i explotar energia elèctrica o tèrmica, que és capaç i cert quantum del dany material vegetal viu o matar, incloent càlculs quantitatius i evidència experimental elaborat, es presentaran a la secció Física . Què exploradors cercle de la collita durant dècades bastant erròniament denominat com nodes explotar (cavitats expulsades), de fet sorgeix canvis en el creixement com molt lent i completament natural de les plantes de maduració, quan els primers canvis microscòpics completament invisibles en teixits (Maduració i Withering lentament cap avall) a poc a poc canviant molt lentament els canvis macroscòpics visibles. En el cas de nodes de flexió degut principalment a geotropisme (negatiu), fototropisme lleugerament inferior, però mai per qualsevol activitat de cap energia en absolut. Aquests poden causa de les diferents propietats mecàniques (duresa, resistència, flexibilitat) Immediatament teixits adjacents interactuen uns amb altres de constructe, i en part danys mecànics entre si, però sense conseqüències negatives. Danyat i Withering només queden parts de la planta que almenys tenir efectes negatius sobre la creixent i contínua maduració, són tot just i Conseqüència natural d'aquesta. Serà molt més elaborada i detallada, incloent fotodocumentació dels canvis naturals de creixement en els teixits de les plantes sense cap font d'energia de qualsevol pàgina de la Biologia .

 

De Excepcions Immediatament trobar `serà presentada estructures

Almenys dos casos d'estructures de trobar `serà presentat (danyat, debilitat) les plantes, que va seguir immediatament després de la seva flexió a terra es van descriure en un parany. Un d'ells és el conjunt de Julia prop de Stonehenge (un any, fotogràfic), i l'altre és el cas descrit en les profecies maies i cinema Crop Circles - una connexió extraordinària, en la qual es va observar i va descriure els avenços del model de creació conegut com (i l'any , fotogràfic). Per cert, en la pel · lícula que els observadors fins i tot va veure entrant, probablement la descàrrega del llamp en segon lloc, però tot no va avaluar adequadament el que realment estava passant allà. Encara que, objectivament parlant, la descàrrega del llamp, assenyalat per ells, no seria tan igual, que era "pintura" All That imatge, ja no podia ser només un pols, en qualitat de papallona i desencadenar un procés de reacció en cadena de la Domino Efecte . En tots dos casos, els observadors certament després de l'arribada a un clau cremant i trobar exactament els nodes en l'estat, el que correspon al temps transcorregut des del començament de l'observada seva ajupir. Si no s'han trobat alguns tiges amb va alterar significativament els nodes, aquests símbols van ser certament alguns casos molt excepcionals, completament fora de qualsevol probabilitat estadística, que havia situat en un estat sec i modificat durant molts dies abans, causada per algunes raons accidentals completament diferents. En el primer cas (Julia Set) havien de ser les tiges rectes i nodes gairebé sense canvis, en l'últim cas una lleugera desviació pot passar, que correspon al temps transcorregut (hores van passar diversos fins al matí).

 

Les raons possibles de dos raigs proper

Una de les raons per què de vegades durant dos llampecs cauen tempestes diferents gairebé repetidament en el mateix lloc pot ser bastant comú i coincidències. Nombre mitjà de llamps a la República Txeca és 2 a 4 per quilòmetre quadrat a l'any. En els llocs en els cercles dels cultius apareixen al Bridge (Gran Bretanya, Itàlia, que molt sovint es troben també camarades de l'antiga República Democràtica Alemanya - Alemanya de l'Est, DDR - Deutsche Demokratische Republik), aquesta xifra no variarà significativament. Durant dos llampecs de tempestes diferents aterrar en no més d'uns 10 a 30 metres de distància, ja ha de ser una coincidència (però recompte possible la freqüència amb què pot donar-se, i aquí serà el resultat).

 

En alguns casos pot ser fenomen completament aleatòria. Repetidament descàrregues poden ser atrets pel mateix lloc per diversos motius, tant de caràcter natural o industrial. Com s'explicarà més endavant breument i amb molt més detall en una altra pàgina, no només en una petita part és probable que participin com la causa principal de motius arqueològic caràcter, Geologia també pot molt fortament PARTICIPAR. Possible Consulteu també Radiestèsia - Les persones sensibles pot sentir en el tipus de lloc moltes coses. No s'adonen en absolut, que entre altres coses, els seus sentits poden respondre molt fortament a qualsevol estructura subterrània, per exemple, el caràcter just geològic o arqueològic. Com ja s'ha esmentat, per exemple, aquí (micos) estudis similars en qualsevol dels llocs secs amb l'estrictament necessari eliminar per complet de qualsevol investigació objectiva. A més, sembla probable molt més, que els saurins de fet molt més respondre a qualsevol in-situ i situat (només Afortunadament només temporalment) Toxines , i preferiria que porta allà canari en una gàbia, baix a la terra.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

 

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

La ciència i la tecnologia es multipliquen al nostre voltant. Aquesta vegada en major mesura que dicten que en els idiomes que parlem i pensem. O bé utilitzar aquests idiomes, o que romanen muts.  J.G.Ballard
Aquesta fotografia és confere importància. Susan Sontag
El peu se sent el peu quan se sent el sòl. Buddha
z