Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles creats pel llamp a la superfície realització . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Superfície conductora
Abans de desviar actuals períodes curts pot moure en zig-zag prop de la superfície per l'aire com similars
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

El pi és elevat a sovint sacsejat pels vents, altes torres cauen amb estrèpit pesat, I el llamp cau sobre la muntanya més alta.  Horace
El més difícil és prendre menys Quan vostè pot aconseguir més.  K.Hubbard
Els alquimistes en la seva recerca d'or descobert moltes altres coses de més valor. A.Schopenhauer

Cercles de les collites , les imatges, la realització de cultius sobre la superfície

PagPh
Quan el front d'impuls RS toca la superfície de la terra es produeix en el lloc d'un enorme excedent de càrrega elèctrica que és de vegades "s'escorre en tots els costats." En alguns patrons són clarament diferents.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

La realització dels corrents a través de la superfície de la Terra

preferible en llocs amb baixa resistència (entre altres símptomes visualitzar la sembra)

  Inicialment, la conducció del corrent té lloc més o menys a l'atzar, a causa d'un excés d'energia i de càrrega en el punt d'impacte. Escalfament local i la ionització es produeixen en el lloc de les rutes més aviat accidentalment conductors, a través del qual es descarrega el corrent conduïda. Fins aquí a uns pocs metres de l'energia de l'impacte és igualment dur, preferible per mitjà de camins conductors existents en el lloc. Hi pot haver diverses espècies, D'acord amb el mètode d'establiment:

(Estan ordenades segons l'edat dels més antics)

1) Geologia (entre molts altres Influència distribució de la humitat al soterrani)

2) Arqueologia

3) Industrial (utilitats)

4) Cultiu

5) local, accidental, causada per la ionització i materials de calefacció a una fracció d'un segon:

 

La realització de la descàrrega parcial atzar sobre la superfície de la Terra

(Continuació de la descàrrega d'espurna en direccions a l'atzar per algun temps)

S'aplica per exemple a la fotografia d'autor. Exactament en aquest moment, fins i tot en qualsevol posició, ningú similars alguna vegada ho va ser, ni va fer res hi ha exactament Observeu quan el patró es va originar allà. Per tant, és possible admetre que fins i tot la possibilitat teòrica que a través de la línia en ziga-zaga, seguit per una secció lleugerament corb d'aproximadament 30 m, PASSED ball llamp. Però en aquests casos primeres consideracions varien principalment en termes d'imaginació, és que el possible anomenat per ajudar només al començament de qualsevol treball científic, llavors ha d'anar seguida de verificació objectiva.

 

En explicar qualsevol fenomen difícil d'explicar a través d'un altre fenomen explicable difícil és el mètode molt Breakneck i definitivament no pertanyen a mezi mètodes científics seriosos. S'ha informat que només un molt marginal, més o menys com possibilitat improbable. Hi ha línies més rectes en el patró, encara que molt més curt, però alguns probablement creat per la interconnexió de colpejar els braços prop de descàrrega. Tots els cercles van ser creats per l'impacte de molts braços molt alta ramificat, alguns dels quals estaven vinculats entre si a terra, i una secreció és probable que continuï a través de la superfície (temps curt en ziga-zaga, a continuació, gairebé en línia recta) més enllà de la temperatura com és habitual en Casos similars.

 

Nota: Hi ha una fotografia que contingui una línia de diversos centenars de metres de llarg - un viatge per terra des del patró en la distància, on la probabilitat d'exposició dels raigs en bola més probable, encara que, per descomptat, completament verificable. També, pot ser l'única via de conducció de corrent elèctric de la descàrrega sobre la superfície de la terra.

 

En el lloc on els cops capdavant de la RS, exactament en el moment i en el punt Apareix enorme excés de càrrega elèctrica. Això podria ser desviat de forma instantània subterrani només per un molt bon conductor. Si alguna cosa com un molt bon conductor no apareix en el lloc, que és al camp, probablement més del 99% dels casos, buscant un camí per sortir de la zona d'impacte es també lluny ni més ni menys direcció aleatòria. Això succeeix gairebé no importa en quina direcció la resistència és menor, a causa de la extremadament gran perquè els corrents presents, en sentit figurat, hi ha resistència és molt petita. La conductivitat que passi en qualsevol material de punt és per a propòsits de corrents de conducció de centenars de milers d'amperes Diversos és massa baix. Calefacció local, el medi ambient ionització pot conductivitat en algunes direccions instantàniament Augment (ruptura dielèctrica). Després es romanent d'energia en aquesta direcció bastant ràpidament conduïda a la clandestinitat.

 

De vegades amb el metro corrent conduïda molt malament (pot haver humitat relativament baixa), i els corrents s'escampen per terra a molt més llarg, i els cereals causen danys als cultius en més. El camp pot ser aplanada (danyat, debilitat) fins a un 90%. (photo)

 

De vegades, la descàrrega pot prendre la via subterrània que s'aproxima a l'estructura de les arrels dels arbres. Sempre és una estructura fractal. Tal fractal podria ser alguna cosa semblant a l'inrevés i es va enfonsar a terra conífera - avet, pi, però també alguns arbres de fulla caduca - àlber, tell. En tots els casos enumerats en aquest paràgraf es contagia també voltant del lloc d'impacte circular àrea relativament precisa, on és present en perill la vida tensions de pas. No és d'estranyar massa, ja que el d'una petita distància de l'impacte de les descàrregues elèctriques (desenes de metres), hi ha algú en perill de mort en tot moment. Pas voltatge complet en l'àrea del cercle és aproximadament constant, més enllà del cercle immediat disminueix a zero. (sketch)

 

Efecte de les estructures subterrànies de conducció elèctrica

 en un soterrani prop (arqueòlegs, geòlegs, la industrialització - Utilitats)

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Si algú diu que pot pensar en la física quàntica sense obtenir Giddy, això només demostra que no ha entès res.  N.Bohr
Lightning La qual cosa és una cosa, de nou, preferiria evitar. R.Branson
La naturalesa no s'afanya, encara ho és tot Lao Tzu aconseguit.
z