Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles creats per raigs-localització . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
 Localització de descàrrega
La prova més simple de connexió amb patrons regulars amb la localització de les descàrregues de raigs
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

La ciència té proves sense cap certesa. Els creacionistes no tenen certesa sense cap prova. C.E.Montague
Els fets són que l'aire dels científics. Sense ells no pot volar. Linus Pauling
El problema no és que hi ha massa ximples, però el raig que no es distribueix bé. M.Twain

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, Localització de descàrrega

PagPh

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lightning Localització de descàrrega

No hi ha necessitat d'escriure llargs textos sobre la localització del llamp. La informació més important que és la localització llampec està disponible i possible. Mesurar elèctricament, com senyals de ràdio i, i ús de l'avaluació trigonomètrica. La precisió és possible en metres. Moltes altres informacions disponibles. Intensitat - en quiloamperes, per exemple 6, però potser menys, però potser molts més també - de vegades molt més de 250 000 Polaritat, tipus (CG, CC). Si es van multiplicar, que el nombre i la intensitat de les descàrregues posteriors.

 

Realtime EUCLID raig de dades de mapa

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Tecnologia

En el moment de la xarxa completa consta de prop de 140 sensors, contribuint a la detecció d'un llamp.

Totes les dades del raig és detectada mitjançant sensors electromagnètics, que envien dades en brut a un analitzador central. Participa amb la tecnologia proporcionada per Väisälä (Tucson, AZ). Cada sensor detecta el senyal electromagnètica emesa per la carrera de retorn del llamp.

Aquesta tecnologia utilitza senyals de satèl · lit GPS per obtenir informació del temps.

Per construir cada un dels paràmetres del llamp principals temps es registren, temps cornezuelo de l'esdeveniment, el punt d'impacte (latitud i longitud), la intensitat de corrent i polaritat, i el nombre de cops posteriors.

Les dades de tots els sensors de la xarxa througout es concentren en temps real en dos centres d'Euclides centrals operatives. Es calculen immediatament allà per calcular les ubicacions raigs i Optimitzar la qualitat de les dades. Les dades resultants s'envien en el curs del processament als centres de servei d'Euclides operacionals. Això condueix a una imatge completa de l'activitat de llamps en temps real. Totes les dades recollides s'arxiva elèctriques, així com per a l'anàlisi posterior a la tempesta.

 

Enllaços d'interès

Detecció de raigs
ALDIS - la detecció de raigs austríac i de les xarxes
METEORAGE - El proveïdor de programari per al maneig de dades llampec i gestor de la xarxa de detecció de llamps francès
Meteofrance - Agència Meteorològica Nacional Francesa - propietari de la xarxa de detecció de llamps francès
BLIDS - "Informació de xarxa Blitz alemany Dienst der von Siemens detecció de raigs, propietat de Siemens
ESCALAR - eslovè xarxa de detecció de llamps
Institut Nacional de Meteorologia - Espanyol Institut Meteorològic Nacional, propietari de la xarxa de detecció de llamps espanyols
SINTEF - Noruec Institut Nacional de Meteorologia - propietari de la xarxa de detecció Norvegian lightnnig
L'Institut Meteorològic de Finlàndia (FMI) - propietari de la xarxa de detecció de Finlàndia lightnnig
CESI SIRF - ell detecció de raigs italià i de les xarxes
Informació i llampecs Tempestes
tigger.uic.edu Lesió Lightning Programa de Recerca
www.lightningsafety.com Nacional Lightning Safety Institute
www.usatoday.com USA Today, el lloc de diaris amb una gran quantitat d'informació i enllaços sobre els llampecs
bat.nmt.edu Laboratori Langmuir, EUA laboratori d'investigació sobre el clima extrem i llampecs
wwwghcc.msfc.nasa.gov Climàtic global i Hidrologia Center, una institució de la NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, una institució de la NOAA
www.nssl.noaa.gov Laboratori Nacional de tempesta severa, una institució de la NOAA
Centres meteorològics
www.magmacom.com Magmacom meteorològics, enllaços a llocs de tot el món
www.noaa.gov NOAA Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica - EUA
www.meta-office.gov.uk Britànic Met Office
www.meteo.fr Meteofrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
GRUPS INTERNACIONALS SOBRE Llampecs
www.cenelec.org CENELEC europeu Comitè de Normalització Electrotècnica
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institut d'Enginyers Elèctrics i Electrònics

 

 

Aprenentatge

Què és un llamp?

El raig és la transferència de càrrega significativa entre dos objectes carregats. Descàrregues elèctriques poden ocórrer de núvol a núvol (CC), núvol-aire (CA), i el núvol-terra (CG). Buienradar.nl proporciona dades en línia sobre llamps núvol-terra. Núvol-terra llampec té el major impacte en les nostres vides quotidianes. Un llamp pot matar, destruir l'equip, iniciar incendis, i ser responsable de fins un 70% d'un apagades típics.

 

Carrera

Un esdeveniment llampec procedeix Diverses etapes en el primer dels quals es diu "líders" que no es pot veure. Aquests líders produir un camí conductor a terra després que s'utilitza per a una gran descàrrega d'energia elèctrica. Aquesta secreció es diu un "cop". És el encegador centelleig blanc que es veu seguida per l'esclat del tro, a causa de l'expansió supersònica de l'aire a mesura que s'escalfa. El primer moviment és seguit per un altre líder / seqüència d'accident cerebrovascular després d'unes poques centèsimes de segon. Fins a 20 o més seqüències d'un líder / vessament cerebral pot passar, i és per això que apareix un raig parpelleig.

 

Flash

Tots els accidents cerebrovasculars ocorren que dins d'un segon, i 10 quilòmetres de la primera braçada s'agrupen i es diu un "Flash". Això ajuda a grup relacionat esdeveniments potencialment elèctriques en un sol esdeveniment per a la seva visualització.

 

En temps real

En temps real: el processament de la informació, ja que arriba a un punt central. Un procés que no procedeix en "temps real" Potser s'emmagatzemarà la informació abans d'operar-hi. En els sistemes de detecció de llamps, el raig de dades es comunica des d'un sensor a un punt central de processament.

 

Projecció

Al voltant de la Terra és una esfera. Per veure la Terra esfèrica a la pantalla plana d'un monitor requereix una mica de matemàtiques anomenat fantasia i projecció.

 

Time-Zone

El lloc web www.buienradar.nl Suporta tots els principals zones horàries a través d'Europa. Observador Rayo, Rayo i Rayo Explorador Assessor utilitzar totes les variables de zona horària que vostè pot entrar durant el procés de subscripció. Per a una bona discussió sobre zones horàries, feu clic aquí.

 

Sigles

EUCLID - Cooperació Europea per a la detecció de raigs

BLDN - Lightning Benelux Xarxa de Detecció

CELDN - Central Xarxa Europea de detecció de raigs

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques. Per tant, poden actuar com agulles de la brúixola magnetitzades, i les forces electromagnètiques estan momentàniament ells desviant a terra en una direcció en sentit horari o antihorari, depenent de la proporció relativa de direcció, i la diferència de fase dels corrents elèctrics passaging. Canvis temporals mecànics i tensions poden crear una mica de dany mecànic també Mentrestant invisible, orientat a la direcció. Aquests danys microscòpics orientats direccionalment són capaços de GRADUAL creixent dels teixits danyats després causar GRADUAL direccionalment orientat flexió de totes les tiges en una direcció (CW o CCW). Els camps magnètics d'una mitjana de descàrregues atmosfèriques són almenys deu mil vegades més fort que el camp magnètic de la Terra. Una altra part del treball es pot fer per enormes forces electrostàtiques gràcies a que les fulles i tiges de les plantes es comporten com les fulles i tiges de electroscopis. Els diàmetres dels cercles representen aproximadament el rang de les forces electromagnètiques elèctriques d'alta. En addició a tot això, en referència a: el patró de cultius es produeix almenys diversos dies, de vegades fins a diverses setmanes després que el llamp va colpejar. És perquè els teixits de les plantes afectades es debiliten molt lentament, a causa de la inèrcia enorme i per tant molt lentament actuals canvis en les plantes ( EPP , cronologia ). Perquè de vegades a la localitat pot tenir interferències lloc molt complexos i ressonàncies, de vegades pot crear un patró molt complex. Una descàrrega elèctrica sol irradia energia a la locomotora elèctrica que seria viatjar milers de quilòmetres. Mitjà (!) Descàrrega. (Explicació simplificada)

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb les idees esmentades no és possible posar-se d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

algunes pàgines d'informació breus:

cercles de les collites , altres internacionals crop circles - Kornkreise

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Algunes pàgines o també seves peces han estat prèviament compromès a publicar en un altre lloc, de manera que la primera apareixerà allà, i poc Es podrà accedir des de la pàgina de dels textos , i després d'algun temps, finalment apareixerà a la pàgina per la qual va ser dissenyada.

 

A més, gairebé totes les pàgines es va preparar una sèrie de fotos que acompanyen o gràfics il · lustratius, sigui pròpia creació, o "Obres Completes" de la Internet. Aquests punts, per a la col · locació de tot existents, però encara sense col · locar fotos, es troben en el propi text de color fort així marcades. Es tracta principalment d'autor Designacions d'aquest text per tenir cura finalment al pas per col · locar-hi. És una publicació gradual de resultats d'investigació. Aquesta investigació es va perllongar durant diversos anys, de manera que prendrà algun temps. Freqüents també succeït, que en el curs de redactar una pàgina es va posar de vegades objecte en els seus paràgrafs d'un text, que s'hauria d'incloure més aviat en una altra pàgina, però fins ara no ha estat copiat o mogut allà.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

No és bo per intentar aturar els coneixements de cara al futur. La ignorància mai és millor que el coneixement.  E.Fermi
Un anglès pensa que és moral quan no és més que incòmode. G.B.Shaw
Diuen que els matrimonis es fan al cel. Però també ho és el tro i el llampec. Clint Eastwood
z