Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles allotjament . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
cercles de les collites - allotjament .
aplanat o `serà presentat collita es debilita - esvair, danyat per l'electricitat, gairebé tants dies abans
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Millor ordi, cervesa, malta, cervesa, cervesa.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

La naturalesa és costum d'amagar. Heraclitus
Cada idea revolucionària sembla evocar tres etapes de reacció. Poden resumir-se en les frases: 1 - És completament impossible. 2 - És possible, però no val la pena fer-ho. 3 - Em va dir que era una bona idea des del principi.     A.C.Clarke
L'estupidesa és una força en si mateixa.

 Allotjats `serà tirat en qualsevol camp de blat de moro de cultiu amb Afeblit

PagPh
Les idees més importants que figuren en el text Volgende: Investigadors (autoproclamats experts) cercles de les collites mai va fer una cosa que és professional en la investigació Anomenada la "prova en blanc", o experiment a cegues, i no anar a buscar en els nodes que les plantes són completament Normalment, irregularment aplanat (danyat, debilitat), fora de qualsevol patró. (És a dir, des del lloc on segons la seva opinió no havia "secret" de l'energia.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

allotjament (debilitament perjudicial,). Principis bàsics.

Cercles de les collites i qualsevol altres patrons regulars de no incloure res que no sigui just amb bastant freqüència, normalment aplanada (debilitat, danyat) de cultius, tal com passa en qualsevol lloc del món. Els nodes afirmació que mai es doblen o s'estenen en condicions naturals en el camí, que es troba en usuall patrons, és una mentida fastigosa. Com a disculpa d'Exploradors possible que demostren si s'escau es tracta d'una mentida totalment inconscient, d'un cop, la sorpresa i la ignorància, i gràcies a algun també l'absoluta manca d'educació i el coneixement.

 

Millor ordi, cervesera, cervesa, cervesa, whisky de malta.

 

Tot el que investigacions anteriors han estat en aquesta àrea realitzin en qualsevol lloc del món, es van fer a partir professional botànic - agricultura punt de vista, fins i tot en veritat molt diletant, forma amateur, i l'evidència documental que van ser aquests "experts", presentat a l'Assemblea General pública, possible comparar amb amagar proves. No es pot esperar res millor d'ells, no una pista, perquè la veritat del tot en gairebé tots els casos eren una absoluta dilettante agrícola i aficionats. Encara que de vegades protegits seves informacions diverses carreres professionals, títols hàbils de mètodes d'investigació dut a terme (veure), els noms dels laboratoris especialitzats ajudar polz Que la investigació, per poder públic llec bastant completament confós. Des d'un punt de vista estadístic, són tots Les seves investigacions realitzades fins ara totalment concloents, per tant, pràcticament sense valor. Per a la comparació,: el nombre total de tiges de cultius per any, que es va presentar `serà (danyat, debilitat) en els camps de cultiu a tot el món, és possible expressar el número 10 15 . La gran majoria d'ells En exactament de la mateixa manera - sense tiges trencats, i des de les mateixes raons que en patrons regulars a - molts dies després d'haver estat danyat per l'electricitat.

 

Exploradors cercles dels cultius mostren cada any centenars de fotografies, que no excedeixi d'un miler de tiges danyats de patrons. (10 12 vegades menys, i milions de milions de vegades menys). Tot el dels patrons regulars, així com per algun altre control fotografiar de parts no danyades del camp. No és un indici, no una casualitat, ni tan sols en els racons més recòndits de la seva ment pensar que serien danyats tiges també es pot trobar en completament irregular presentada `serà (danyat, debilitat) les zones de cultiu, i després que no passi anar-hi i fotografia alguna cosa. Aquest tipus d'investigació, possible dir que va ser duta a terme per Männer intencionalment subjectiva, expert en terminologia fallit.

 

Les tiges, que són danyades i s'assemblen igual que en qualsevol patró regular s'estan produint a tot el món cada any aproximadament un milió més (en nombre de casos Teh àrea quadrada també) que la trobada en els patrons regulars. Més remei que dir que en el cas de la investigació descriu els creients misteri realment un sol error, i el que és la prova en blanc (experiment cec), ni tan sols es va sentir en tota la seva vida, o si una pista Potser sí, si és així, penes el embrollat ​​completament. Per exemple, en la medicina Verificació dels efectes del placebo, però també utilitzats en altres parts de la física - zero correcció, l'ajust dels instruments de mesura. Sempre és, abans que res, necessitat d'investigar els fets i quina és la situació en els llocs de control, on un fenomen esperat no va ocórrer. Per al punt de control és imperatiu, per tant, tingui en compte no només un lloc on el cultiu no està aplanada (danyat, debilitat), però també Aquest lloc on hi ha el cultiu aplanat (danyat, debilitat) bastant irregular. Sinó perquè el irregularment aplanat cultiu (danyat, debilitat) no causa cap associació misteriosa i estranya, amb Enterament situat fora de qualsevol Explorers interès dels cercles dels cultius. De fet, l'interès en ells han d'estar completament en el primer lloc.

 

Ningú vol cercles de les collites als investigadors a dur a terme les seves observacions sobre l'important nombre de tiges. Suposem 10 10 -10 12 , el que representaria centenars de milers de quilòmetres quadrats presentades `serà (danyat, debilitat) dels cultius. On van fer el major error en les seves observacions al llarg del parany dècades i com eliminar l'any Volgende (2012), així com es va indicar, a més, en alguns dels paràgrafs següents.

 

Un dels majors errors comesos per complet tots els exploradors de cultiu cercles, de veritat total i completament per tots ells, una vegada més, i finalment, absolutament tots els Exploradors crop circle compromès, així com en qualssevol altres patrons regulars en els cultius, amb el Que estableix realitat no ho va fer l'anomenada "correcció zero" (també l'assaig en blanc, l'experiment a cegues). No és un indici pensar de mirar i comprovar, com es vegi Examinar els cultius en llocs presentades `serà (danyat, debilitat) bastant irregular, completament fora de les formes regulars, ASI aparentment sense l'acció dels que seria molt Adorat, va destacar, completament incomprensible fins i tot forces realment misterioses. Què serien capaços de descobrir Hauria alguna cosa realment sorprenent, diguem més precisament una mica xocant per a ells.

 

Error molt greu que probablement va ser la pitjor de totes, la collita Tehy Explorers cercles bastant regularment practicada pel fet que les tiges i les plantes estudiades només en dos llocs. En els patrons regulars, on el blat de moro va ser aplanada (danyat, debilitat), i fora, on no era. En La seva infinita simplicitat pensar, això seria examinar i comparar notes presentades `serà (danyat, debilitat) els cultius fora dels patrons i de comparació, una mena assaig en blanc (experiment cec) s'ha realitzat. En La seva infinita simplicitat Es va oblidar totalment Aquest experiment comparatiu s'han de dur d'allí, on el blat de moro és aplanat (danyat, debilitat) bastant irregular. Cada instrument de mesura ha d'estar a 0% i 100%, llavors és possible de mesurar. La gran majoria dels dispositius comuns s'ajusta a fàbrica perquè, bàsicament, no hi ha necessitat de realitzar aquests dos actes. Sobre els cultius en el camp que no s'aplica en absolut, perquè els exploradors que mai he mogut en els cercles dels cultius fins ara ningú ha Sabia on i 0 i 100% és, en contrast amb, per exemple agricultors.

 

Com una de les proves més contundents de la trista realitat que mai Exploradors cercles de les collites en les seves vides han estat presents en qualsevol camp de cultiu en un altre lloc a la temperatura com la ubicació de patrons regulars, són les cavitats d'expulsió (nodes especejament, veure - Google ). En realitat causats No eren en absolut el que els cercles de les collites Aquest informe Exploradors d'ells - ni pressió, ni gas. Són totalment naturals de creixement, canvis que es produeixen durant el cultiu, assecat i maduració gradual parts de les plantes. Canvis en la forma dels teixits, que no estan encara completament seca i endurida, mitjà-suau, i quan estan sota pressió dels teixits que envolten cada vegada més difícil. Mai una pressió de gas.

 

Nota: la pressió dels teixits en creixement és enorme i és capaç de pertorbar fàcilment maçoneria, maó d'argila, concret, i així poder Disrupt més fàcil remodelar altres més toves que envolten els teixits vegetals a prop. Què cercles de les collites Explorers Anomenat cavitats d'expulsió (nodes especejaments) són inicialment completament invisibles, deformacions de teixit microscòpiques. S'estenen i augmenten durant el creixement, ho fan en les proximitats de teixit addicional extinció. Tot el que ja pot ser causada per enterament natural de maduració i creixement de la planta. Fins i tot parts gairebé seques de la planta a FET segueixin complint la seva funció d'un dels més importants - teixit vascular, conductor.

 

(add own pictures)

 

Millor cervesa, cervesa, cervesa, whisky, ordi, malta.

 

Al principi de tot el dany va ser inicialment completament inobservable dany microscòpic, a primera vista completament imperceptible. Les cèl · lules moren directament pels actuals productes elèctrics i electròlisi, sense dany mecànic. La majoria dels danys mecànics, AIXÍ semblar com a resultat de la pressió del gas, són mers canvis de creixement. Proves concloents és possible crear en qualsevol planta de bio laboratori de l'escola, o llits de flors-, sense l'acció de qualsevol poder "misteriós" i misteriós no.

 

Si els cercles dels cultius Exploradors de fet per casualitat vam arribar a algun lloc amb els patrons regulars en uns minuts, com a màxim, el termini de dues hores després de la creació forma regular, cap en absolut, realment cap, l'última vegada de nou, cap en absolut tal dany seria descobert . Només hi ha tres possibilitats:

 

     1) es trobaria patró, que consisteix en presentar `serà (danyat, debilitat) Àrees de cultius, la majoria de les tiges (estimat en més del 90%) només tenen tiges doblegats, però no es trenca, a una alçada de fins a 5 cm per sobre del terra, i tots ells estan al llarg de tota la seva longitud recta, sense cap indici de nodes de doblat o estès. Aquells (nodes bend), referint-se a: apareix per començar gairebé immediatament, fins i tot durant les primeres hores després de l' allotjament (danyar, debilitar).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

La resta de les tiges, majoritàriament prop de la frontera de la forma regular, una mica per sota del 10%, ha trencat tiges, però completament d'altra banda idèntica a través de tota la longitud de la recta sense cap node doblades o esteses, sense cap canvi de forma. Qualsevol canvi en la forma, els nodes en la seva majoria, així com el creixement de diverses parts Durant tort i danyat de plantes en el model realment es crearà Durant les pròximes hores, dies i setmanes.

 

     2) cas (així com 3) es refereix principalment a l'ordi, un. Poc menys parcialment Observable també en altres cereals secs com blat, sègol, triticale, civada En la majoria dels casos potser només un precursor, la fase que precedeix al que s'ha descrit anteriorment a (1). Seria descobert i patró la majoria de les tiges no menteix a terra en tot, són només perceptible inclinada cap a un costat (uns pocs graus). Això proporcionarà una estructura de les plantes a partir d'una fotografia (o tipogràfic) Punt de canvi de vista una cosa similar i significatiu en l'estructura de la trama. Aquestes serien molt difícils de mesurar, però està molt bé observable des de la distància.

(Exemples de xarxes ampliada difícilment observable, el millor de la distància).

Poden també crear grups de plantes que es sustenten entre si, aproximadament la veïna

 

     3) Això pot ser un segon cas també Les plantes encara no ha pogut ser desviat de la direcció de creixement vertical, però s'han esvaït notable (canvi de sentit) del full superior, així com alguns sota seu, o pic molt inclinat en contra de les plantes no afectades. (Els canvis en la direcció de la punta Relacionar-se amb gairebé exclusivament ordi). Un cop més, observable molt bé des de la distància, igual que la trama descriu el canvi.

 

Nota: la rotació de les orelles és inseparable de maduració bastant comú de tots els cereals excepte la civada, que té els dorsals. El blat, l'ordi, el sègol, el triticale - Durant les últimes etapes de maduració, les seves orelles poc a poc es convertirà a partir de la posició original completament recte 0 graus fins als finals de l'estat de 180 graus, quan les orelles es va tornar directament contra el terra. L'ordi és molt sensible a qualsevol canvi en les condicions, que representen i important factor d'estrès per a ella, i la rotació de les orelles també poden col · locar considerable Abans, per exemple, només en les àrees que van ser danyats per una descàrrega elèctrica. Donada l'estructura i la construcció de l'orella (arestes), secs bons canvis són molt notables en contra dels voltants, zona no afectada. Quant al blat, sègol, triticale, les orelles realment comença a girar en l'etapa final de maduració, quan els grans estan gairebé completament desenvolupats i les plantes són en gran part sec. Fa molt de temps, i va perdre part substancial de color verd i la maduració seguia privant a la humitat (després de les varietats de primavera de principis de juliol). En l'ordi pot ocórrer immediatament després de girar orella partida completa (les varietats de primavera a mitjans de maig), quan les plantes són encara molt verd i el gra a les primeres etapes de la fase de maduració de la llet. És tot just Això passa principalment en llocs que van ser afectats per l'electricitat després de les descàrregues elèctriques. Quant al blat, sègol, triticale colpejat per una descàrrega elèctrica de descàrrega del llamp es produeix la maduració de desacceleració (similar a l'efecte del trasplantament), i les orelles tant es produeix la rotació per contra, molt més tard.

 

Millor malt, cervesa, whisky, ordi, cervesa, cervesa.

 

Si Algun de cercle de la collita només una vegada a la vida Explorers també tota va visitar el camp en llocs on el cultiu és normalment, irregularment aplanat (danyat, debilitat), sense signes de regularitat, diuen que el que amb tanta gràcia cavitats d'expulsió es troba allà també. Caldria descobert que fins i tot en un lloc on, segons les seves afirmacions, va ser l'absència total de qualsevol "misteriosos i sobrenaturals" energies, passa exactament els canvis en el creixement mateixes i nodes de flexió, així com les cavitats d'expulsió (Nodes especejament) es produeixen en la Manera fàcil mateixa.

 

     Nota: és impossible no Que alguns dels llocs esmentats Exploradors (amb Comunament, irregularment presentada `serà (danyat, debilitat) de cultius) en algun moment visitat, i el fet que hi ha exactament els mateixos nodes deformats i plantes, simplement oculten el professional i general públic. Per alguna cosa així com que és possible utilitzar el terme "un truc brut de la pitjor calibre", i ens comprometem a que les persones són capaços només de les qualitats morals molt baixos.

 

Exploradors de cercles de les collites es recomana en aquest punt un bon consell. És possible que no molesten en absolut fer fotos de cada tija construcció, les seves deformacions diferents i nodes doblegats. Aquestes imatges es mostren en l'Internet cada any diverses desenes, en la majoria de les centenes. Els professionals i el públic en general pot ser una mica confús per això. Tot el que collita Explorers cercles Poden estar perfectament segur que en tots els camps de tot el món, on és el cultiu aplanat (danyat, debilitat) completament irregular, les tiges són exactament el mateix. Hi ha "només" una mica més d'ells que de trobar-se en patrons regulars. S'estima que 10 15 anual. Això no seria capaç de fotografiar per ells. Prof Aquest Ernest Rutherford a la ciència un no ha mai apostar en contra del curs Més de 10 12 a la primera

 

És possible tan sols intentar encegar la intervenció activa de l'experimentador, algunes plantes cura doblar gairebé fins a terra, el pes, els va deixar créixer durant un temps en una posició alterada, i observar com es comporten en els seus nodes. En aquest cas no hi ha proves aclaparadores que les plantes no eren altres més força addicional conegut o desconegut, i el que els passa, de cap manera és perquè l'altra cosa que l'acció de geotropisme i fototropisme. No hi havia absolutament cap poder misteriós present o gas alliberat per processos de electròlisi o tèrmica. No obstant això, cercle Explorers cultiu pot estar segur del que diuen que va esclatar nodes o cavitats expulsades després d'algun temps, inherentment completament a (alguns) de les tiges descritos apareixerà.

 

Tothom, tothom, i un cop més, i l'última vegada fet cada persona al món té l'oportunitat de fer exactament les mateixes fotografies de nodes doblegats i estesos, només amb la finalitat d'anar a qualsevol camp de cultiu en una distància mitjana de no més d'una opció uns pocs centenars de metres de la seva residència. Durant el període de creixement sense dubte hi haurà alguns aplanats (danyat, debilitat) Comparèixer cultius, i si no, poden portar els seus telèfons o DIGIpfoto i crea un complement de les conseqüències dels efectes del fototropisme i geotropisme a les plantes mecànicament desviat des d'una posició vertical prop de la pistes de tractor. De tota manera, al quilòmetre quadrat de cada milpa és possible trobar aproximadament almenys uns pocs centenars de metres quadrats de molt comunament presentat `serà (danyat, debilitat) cultius. És només una obra de la natura.

 

A la zona temperada, que inclou a la República Txeca, així com adjacent Europa, hi ha una mitjana de 2 a 3 descàrregues elèctriques per quilòmetre quadrat per any. Esmentats 2-3 descàrregues per quilòmetre quadrat significa abocaments registrats electromagnèticament. A cada bucle d'ells pot ser, excepte per a la primeraReturn StrokeContenia una sèrie de posterior (3-5, així com 15) RS, que es pot colpejar aproximadament la mateixa ubicació. De vegades és exactament el mateix lloc, però en alguns casos, de desenes a centenars de metres de distància. Cada un dels RS Pot contenir enumerar una sèrie, fins a desenes de braços paral · lels, que en alguns casos també en vaga de més d'uns pocs centenars de metres de distància. Fets descrits que signifiquen un quilòmetre quadrat dels camps de conreu poden ser afectats llarg de l'any, de mitjana, de vegades dues armes de descàrregues elèctriques i res més, però també fins a diversos centenars.

 

Aquests patrons de cercles en les collites Exploradors en els cultius només seria possible recomanar els termes més enèrgics, que des de la temporada (2012) molt bé també va visitar els llocs on sigui possible trobar amb bastant freqüència, irregularment aplanat (danyat, debilitat) cultiu (o almenys això a ells Almenys una vegada, per primera vegada). Per tractar de fotografiar les plantes i els seus canvis fisiològics en la sequera i el lloc, i tractar d'entendre el que estava succeint també Aproximadament allà. Aquí va una pista: absolutament la mateixa que en els llocs on es troben que la diversió seus patrons regulars. Únic que no té manifestacions molt aleatòries i rars d'efectes d'interferència i ressonància, així com qualsevol altre efecte molt a l'atzar, que donarien lloc a almenys un sol cercle.

 

Nota: Les recomanacions del paràgraf anterior, i la crítica en els paràgrafs anteriors, els no s'aplica als cultius Explorers cercles i fotògrafs d'Itàlia, que va descobrir una cosa així com que molts anys enrere. Un d'un vincle de gratitud i lloança per exemple aquí .

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Algunes persones pensen que el nostre planeta està patint d'una febre. Ara els científics ens diuen que Mart està experimentant el seu propi escalfament del planeta: l'escalfament de Mart. Això ha portat a algunes persones, no necessàriament científics a preguntar-se si Mart i Júpiter, no signataris del Tractat de Kyoto, en realitat habitat per alienígenes SUV de conducció industrials. Fred Thompson
z