Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles-dead-insectes-etc-anomalies . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles de les collites - Les mosques mortes
Explora Que ell i un raig va colpejar el lloc hi ha insectes morts, és com l'arada sorra ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agroglif

 - Lloc traduïts automàticament

Saps el que vaig a fer abans de fer-ho? -Sí. -El que si faig alguna cosa diferent? - Llavors no ho sabia.
Qualsevol ximple pot criticar, condemnar i queixar-se i la majoria dels necis. B.Franklin
La intel · ligència de la criatura coneguda com una multitud, és l'arrel quadrada del nombre de persones en ell. T.Pratchett

Cercles de les collites , les imatges dels cultius, una mica de sorra com llaurar

PagPh
Hi ha coses que probablement el menor nombre natural i comprensible, com els insectes morts en les tiges causa de la descàrrega d'un llamp. Camp electrostàtic i la càrrega prop de la descàrrega del llamp és totalment inimaginable colpejat.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductionuction

Els insectes morts. No només els insectes, però molts altres animals també (invisible - subterrani), resta morta després que un llamp va caure cada bucle en un camp de conreu oa prop d'això. S'estima que diversos centenars de quilograms. Diversos rosegadors - ratolins, musaranyes, esquirols terrestres, hàmsters. Moles, llangardaixos, salamandres, granotes, aus. Nombre de maneres diferents enginyosament amagats insectes. Els insectes, que fins i tot en alguns casos rars, es troben en el lloc, com enganxada en els pics de les fulles, tiges o havia mort tan ràpidament, que no va ser suficient per alliberar-lo. La part més poderosa de l'impuls de corrent més poderosa (Return Stroke) Presa unes poques milionèsimes de segon, i és fins i tot per a un vol molt ràpidament. El fet que els insectes es troben només en casos esporàdics, fins i tot Causada per la majoria dels casos que són capaços de posar-se a cobert abans de la tempesta (pluja). No va a succeir en el cas del pern de terra de l'Enclusa blau, de, fora del blau. A l'aparició de cercles en les collites o altres patrons regulars, usuall passar fins a diversos dies després de la tempesta, el seu descobriment fins i tot més tard, de manera que els cossos dels insectes són processats per diversos dies per fongs, microorganismes i altres organismes que participen en el cicle natural. Això és tot per ara.

 

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

No és el que vostè no sap que vostè es fica en problemes. És el que sabem del cert és que així no ds  M.Twain
Els fracassos són missatges de dits en el camí a l'èxit. CSLewis
Arriba un moment quan tots els científics, Déu, ha de cancel · lar una experiment.   P.D.James
z