Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles de dispositius (LRC) . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Camp de cultius esquema de connexions
En el camp de la collita hi ha tot tipus de components elèctrics, resistències, inductors, condensadors
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

 - Lloc traduïts automàticament

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Vostè és responsable per sempre del que has domesticat. Vostè és responsable de la teva rosa.    A.de Saint-Exupery
La ciència només coneix un manament, contribuir a la ciència.  B.Brecht
Acceptar els desafiaments, perquè pugui sentir l'alegria de la victòria.       G.S.Patton

La resistència elèctrica - R. Condensador - Bobina C. - L.

PagPh
Tots els objectes de camp, incloent les plantes, mostren propietats físiques, elèctriques també. Per exemple, la resistència elèctrica d'una tija de collita amb diversos megaohms / centímetre, just abans de la collita una mica més.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Electricitat: components i dispositius en els camps

Des del principi, era només una diversió més. Els camps de recerca per diversos components i dispositius d'enginyeria elèctrica. Aquest tipus d'humor poc convencional, utilitzats principalment com un entreteniment durant una activitat sense incidents, desfer-se de la seva monotonia i petit. No només les úniques parts, però els dispositius integrals i eines tècniques i tecnològiques, no només elèctrica, sinó diversos i dispositius. Per exemple, el nivell de bombolla i plom - que es construeixen a l'interior de les plantes, per ajudar a mantenir la direcció correcta de les arrels creixin cap avall i les tiges cap amunt. Luxòmetre - per supervisar quantitat de llum que està disponible i on, en quina direcció, i les fulles i les flors es Maduració girar i obrir el tancament. Les tiges i les fulles estan sota Potencial de molt alta tensió del núvol de tempesta (la tensió relacionada amb la terra, amb diversos milions de volts), movent-se com una fulla petita o electroscopis mare, que gira en diverses direccions, sense necessitat de cap descàrrega del llamp a la seva curta distància . Al principi semblava al camp que serien detectats en la majoria dels components passius - resistor, condensador, bobina. Qualsevol material té una resistència mesurable inductància i capacitat, i les plantes poden considerar diferent sèrie-paral · lel d'interconnexió de components tesi. També un dispositiu simple com electroscopis esmentat, però voltímetre i un amperímetre també ha de ser trobat.

 

A través de R, L i C es poden configurar per desplegar una varietat de connexió en sèrie, en paral · lel i en sèrie en paral · lel dels circuits ressonants RC, LC, RLC, amb diferents freqüències de ressonància, de manera que seria possible tractar d'establir la seva ressonància amb la radiació electromagnètica de freqüències diferents, tots els quals són realment sobre el camp de cereals durant les descàrregues elèctriques es produeixen, veure Physics .

 

Amb una mica d'imaginació és possible trobar allotjament aparell complex sec i un oscil · loscopi, i tractar d'explicar la presència ocasional d'imitacions que ocorren molt rares dels patrons de Lissajous (), però també una varietat de circuits ressonants. Per explicar la forma de figures és probablement més que suficient ressonància mecànica i la interferència, encara que de vegades no ho sembli això. A més, es pot produir interferències electromagnètiques més complexes i reflexos, és a dir, també (llum i calor - rajos infrarojos), es propaguen les ones a la velocitat de la llum, i límits diferents de fase entre algunes de les tesis dels mitjans de comunicació: plasma - Ona de xoc - Pressió - Wave aire, les seves interfície fase s'està movent a velocitats comparables al so, és a dir, milions de vegades més lents.

 

Després d'un descobriment relativament ràpid de R, L, C, al camp no hi havia més remei que afirmar: Ara descobrir més de díodes i transistors. El transistor i díode, Encara que no és descobert, però el tub de buit era. (Pic) Tot i que es va descobrir gairebé immediatament (primavera de 2008), una peça molt important d'evidència que recolza la teoria de les figures originaris principi a causa de Lemp impulsos elèctrics, però en veure que en realitat és un principi tub s'espera fins a la tardor 2011-3 , 5 des del principi de la investigació. (Foto) L'aire és una substància que normalment no constitué i fins i tot minomum barrera per les ones electromagnètiques, en contrast amb el xoc i ones de pressió, són molt inhibir significativament allà, fins que finalment desapareixen del tot. Però prop de filferro, a través del qual la pressió i l'ona de xoc passa gairebé sense resistència, és molt sec i totalment barrera impenetrable per les ones electromagnètiques, així com un tub de buit reixeta connectada a terra (imatges)

 

Les plantes al camp, plantat com una xarxa relativament contínua, es comporten com a capa sensible d'una fotografia (gravació) de material, o CCD o CMOS sensor. Dispositiu de càrrega acoblada (CCD) - Entre les cèl · lules individuals es desplaça la càrrega elèctrica, entre les plantes individuals també moure una càrrega elèctrica. Però tal "Camp CCD" necessitat en la majoria dels casos, com a mínim 14 dies (de vegades més d'una opció de dos mesos), abans de mostrar l'arxiu de sortida.

 

Resistència - cada objecte, per descomptat, presenta certa resistència. Per exemple, una tija de blat de moro en l'etapa verd, és a dir, aproximadament al final d'alguna cosa juny també més és d'aproximadament 5 mW / cm (també impedància full, similars). Si bé el 2011 s'ha fotografiat prop Patrin maig assecar l'ordi d'hivern i el grau de maduresa, que seria immediatament collida (foto), és a dir, en un estat de complet seques, les plantes madures.

 

Després d'assolir la maduresa, i superior òbviament deriva d'exposicions i una major resistència. Un altre indicador important és la resistència de contacte og va tocar lleugerament les tiges i fulles, la taula informativa es troba aquí, així com resistències de contacte de les fulles i tiges atapeïts junts. També es mostra clarament l'efecte sobre la resistència de contacte té les premses de força que parts de la planta en conjunt. Durant la creació d'alguns patrons poden exercir saber i significatiu sequera funció i l'estructura temporal creada per les tiges parcialment inclinades i fulles, tocant altra construcció, Considerant que la conductivitat de les estructures seques poden ser mil vegades més que el més alt, que recull vertical permanent la tiges i fulles no estan gairebé tocant junts, o només insignificantment. Les plantes poden estar inclinats per l'onada del vent, pressió o xoc després de la descàrrega del llamp, que crea sovint en la superfície de l'estructura de les plantes en el camp divergents ones circulars com cercles a la superfície de l'aigua. (Foto, videogif) Qui ha vist mai un vent onades al camp, és capaç també per reconèixer molt clarament, que seca després d'un intens pols vertical des de dalt, com la descàrrega d'un llamp és a dir, ha d'aparèixer circular vent i les onades al Aquesta superfície en camp de conreu, i les descàrregues poden colpejar allà prop Diversos altres per a cada llaç i crear interseccions interessants i interferències. Plantes crear una estructura temporal, en el qual estan bastant intensiva tocar entre si (per una força mesurable), en primer lloc per l'acció de l'ona de pressió, després pel seu propi impuls. En tocar en molts punts i gran part de major força que significatius durant no hi ha vent, quan estan en contacte únic realment molt insignificant. Pot aparèixer Milers moltes vegades temperatura menor resistència elèctrica com en les condicions normals (sense vent, no ona de pressió). Si la sequera i l'estructura temporal va colpejar alguns reencesa (també possible inducció), passa perquè les plantes inclinades energia molt més, però només a través dels quals són simplement inclinada, de manera que temporalment crear una figura bastant precisa, o diverses figures, o els seus interferències interseccions, o altres formes. Després d'uns segons, tot tornarà al seu estat original, i tot el procés acaba de començar. Tot s'explica amb més detall en les pàgines de cronologia . També serà, probablement, en el lloc de la mecànica , va construir diversos models d'ordinador.

 

 

Interferències electromagnètiques, circuits ressonants

Tot i que el públic en general, després del rebuig inicial, totalment intransigent i molt agressiu (com de costum), més tard serà molt ansiosament, suport totalment intransigent i molt agressiu (com sempre) la possibilitat de crear ressonància i patrons d'interferència en el cultiu mitjançant electrostàtica i electromagnètica Durant interferència ressonància i descàrregues de llamps, htere Seria una necessitat de frenar una mica. Encara que la quantitat de l'energia transmesa per la descàrrega del llamp és enorme, absolutament inimaginable que qualsevol ment de la gent, sobretot gràcies al fet que la seva transferència completa es produeix dins d'unes poques milionèsimes de segon, veure menú Física i el submenú també subpàgines molts altres d'aquest del lloc web. Per tant, també pot col · locar enormes, inimaginablement electrostàtic - electromagnètic - electromecànics interferències. No obstant això, una investigació interí, càlculs i simulacions per ordinador suggereixen, que una patrons d'interferència molt complexos poden ser bastant prou establerts només per interferències mecàniques. Per descomptat, l'efecte de forces electromecàniques i electromagnètiques no es pot excloure, viceversa. No és això de vegades exclosos involucrat, en combinació amb les forces mecàniques, o més aviat la molt regular i simètrica difusió en totes les direccions en l'origen de les estructures més complexes, fractal algun moment. Un fractal és, per descomptat, només una certa forma de ressonància i interferència. Gairebé sempre dins del cercle, molt complex, multiplicar interferència eixos simètrics o patrons Combinats o fractal. Encara que no es descarta tampoc que, segons alguns models, totes les estructures molt complexes que s'haurien produït d'una manera purament mecànica. Modelats estan en construcció, però hi ha una necessitat d'una mica més de temps i el treball (tant humans com informàtics) orenetes. De moment, no és possible comparar les dues figures, una d'elles s'assembla a una versió inacabada de la segona, quan el feix (bigues) a l'interior del cercle temporal no es va moure prou llarg com per acabar el treball. La naturalesa mateixa ha creat un model bonic com equip a mida, i ni tan sols necessita un minut d'un ésser humà o un equip de treball, va ser suficient perquè tota la feina que és una energia de les descàrregues elèctriques per unes poques milionèsimes de segon, i Diversos dies a partir de processos de creixement i maduració L'obra més, que mostraven tot això. (alguns Natura com i Infraroig - Impressora làser)

 

Un possible model de la creació del patró utilitza una combinació de tant la interferència i les ones mecàniques i radiació electromagnètica. Mitjançant aquesta possibilitat ha d'explicar fins i tot els patrons més complexos, el que de vegades es produeixen - gairebé sempre dins d'un cercle, molt complex i alhora amb molta precisió simètrica i regular els patrons d'interferència o fractal i les seves combinacions. El model combina la propagació d'ones circulars (especialment els cops i les ones de pressió) de descàrrega des del lloc de l'impacte. Al voltant del canal de la primeraReturn Strokecreat amb el cilindre d'aire de ràpida expansió , a la vora dels quals és un límit de fases molt significativa de dos mitjans de comunicació - en ràpid moviment de l'aire dins de l'aire i de peu al voltant del perímetre de la part exterior (imatge i algunes frases explicatives poques persones, principalment de la rapidesa amb 10 juny x inferior, però des del punt de vista de qualsevol durada posterior carrera absolutament constant, el seu diàmetre és de 100 ms després de 30 m). possible també trobar-hi diferència molt significativa pressió i fricció. Raigs electromagnètics d'algunes posterior descàrrega (s) s'estan movent i que reflecteix en el seu interior, i el model que seria possible probable que tracti d'explicar algunes propietats que les formes molt complicades:

 

1) Per què les formes molt complexes gairebé sempre es col · loquen objectes en un cercle

És una combinació d'un dels més simples patrons, que forma la frontera - un cercle, i també un patró molt complicat en el seu interior. El cercle límit va ser creat per la primera descàrrega, principalment per les forces mecàniques. Patró va ser creat dins Principalment per raigs electromagnètics radiats per una o més de descàrrega posterior. Les bigues dins d'un cercle (cilindre) Principalment reflexionar sobre la muralla formada per interfase. Si es supera l'angle límit pot causar múltiples reflexos i total dins d'un cercle molt precís, que és molt lenta (en consideració a la velocitat més lenta dels raigs electromagnètics Aproximadament milió de vegades), però encara notable velocitat uniforme i completament s'estén als voltants. Durant el temps en què els raigs electromagnètics en un cercle en expansió viatjat un munt de milers de metres, el seu diàmetre augmenta per només uns pocs mil · límetres. El més gran de la quantitat d'energia posterior d'impuls electromagnètic (Lemp, RS), més del 99%, és en molts casos radiada Durant un temps no superior a 10 milionèsimes de segon. Durant aquest temps, la llum viatja a 30 km i el diàmetre del cercle interior que són diverses vegades que reflecteix es canvia en 30 mm.

 

Com un exemple d'una interfície de fase, que és capaç de reflectir les ones, fins i tot possible observar el cas dels sons de la nit. Per tant és possible durant la nit sentir sons molt llunyans, com els trens de Microsoft. Durant la nit, gràcies a l'absència de la llum del sol i gràcies al causat un refredament ràpid d'algunes capes de l'atmosfera crea una interfície molt ben definit d'aire fred i calent de so que reflecteix molt bé això. No només una diferència de temperatura, però també amb diferències significatives en el punt de pressió, la humitat i la rosada. Sovint crear també en alguns núvols certa altitud, que operen de manera molt similar. La intensitat del so disminueix en aquest cas només com el quadrat de la distància, mentre que en un dia clar del seu esvaniment està subjecte a la galleda. En cas descrit ones acte mecànic (so), i és un cas semblant, ja que la diferència en la difusió dels trons després d'un llamp sota dels núvols durant la tempesta normal i el raig del no-res.

 

Cas molt similar, on les reflexions acte i la propagació de les ones electromagnètiques, fins i tot la nit propagació de ràdio d'ona curta, on en aquest cas les ones es reflecteixen moltes vegades entre la ionosfera i el sòl.

 

 

 2) Per què són els patrons simètrics mirall d'eixos múltiples, de vegades molt, incloent els mateixos "desequilibrats" els nombres (també nombres primers, com el 7, 13).

Un dels principals titulars de registre de tots els temps és, probablement, la formació des el 13 d'agost de 2000 a Woodborough, Anglaterra, (que acompanya la figura superior) Quin mostra un eix de simetria mirall molt precisa per 44. Per descomptat que no és possible que de vegades es deixa guanyar en el futur, a causa de la infinitat i les infinites possibilitats de la Mare Natura. Si això no acabat "college" (baix imatge, de 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 agost 2001), hauria probablement 54 eix de simetria. Hi ha models molt interessants sobre el fet que la part inferior, com una còpia inacabada de la part superior descoberta era més que un any i un dia després de l'anterior. És possible observar que la xifra inferior té un diàmetre aproximat de 2 vegades més gran, que és 4 vegades més gran àrea, així que probablement no va quedar una quantitat suficient de descàrrega d'energia després de completar la representació d'aquest patró. Les imatges poden augmentar-se mitjançant la col · locació de cursor damunt (només - fer clic segueixi els enllaços a les fonts).

 

Una nota sobre els nombres primers: Poirino 2011 - molt agradable 7 (14) eixos de simetria (de la forma bàsica, hi ha algunes asimetries dins de poc). Una altra imatge - fins i tot 7, 11 i 13 a la direcció del centre - s'assembla més a un intent humà feble de comunicació amb (inexistent) d'espai i d'intel · ligència extraterrestre. Algunes persones es van convèncer finalment més no, després de diversos milers d'anys, que el 7, 11 i 13 són nombres primers.

 

3) Per què els patrons tan complicat.

La resposta està bastant bé ja que contenen els apartats 1 i 2, però aquí es van a elaborar en el futur altres raons, menys rellevants i, sobretot documentat pels dibuixos i simulacions per ordinador.

 

 4) Excursió al patró prop de la tanca de filferro - una explicació de l'absència de la frontera del cercle principal. Prop de filferro que actua com teixit conductor i de la xarxa d'encebament.

En el moment en què les plantes després de l'impuls mecànic es va formar el cercle temporal en primer lloc, va ser la seva radiació electromagnètica i per tant tota l'energia elèctrica ja a una distància estimada de 30.000 quilòmetres del punt de descàrrega, i per tant no poden contribuir a danyar les plantes (per la electricitat). Per tant, és molt més probable que sigui causat per una mica de flux posterior, que arriba exactament al lloc en aquest moment, quan el cercle es crea per efectes mecànics de l'aprovació de la gestió anterior. Les plantes són bastant tocar estretament entre si en molts punts i formar molts milers de vegades la temperatura estructura elèctricament conductor com en condicions normals. Precisament en el moment en el punt d'impacte de la descàrrega (la primera RS) radiació electromagnètica es va produir i la seva energia, les plantes eren la seva acció mecànica no es desvia de la seva posició bàsica ni un mil · límetre o només una mica, perquè totes les conseqüències mecàniques serà encara després del pols elèctric. Tot i que arriben molt ràpidament, unitats de mesura dels canvis del corrent elèctric es compten en fraccions de milionèsimes de segon, mentre que les unitats de temps mesurant la intensitat i els canvis en l'acció mecànica de la descàrrega suficient Possibles conseqüències molt mesurar en mil · lèsimes o centèsimes de segon. Taxa actual de les corbes de pujada de la primera RS (inclinació, gamma, vaig donar / dt) són una mitjana de 30.000 ampers en  un micro RS segon, amb posterioritat fins 200.000 Les desviacions específiques de direcció d'inclinació de les plantes abans de la RS primer cop pot succeir, les plantes i les seves fulles poden ser desviats de la posició estàndard a causa de l'electricitat estàtica. Diferència de potencial de diversos milions de volts, seguit per repetits impulsos elèctrics de diversos centenars de milers d'amperes, després de tot és una mica diferent de la força, són desviats per aquest tiges i fulles de electroscopis al laboratori de l'escola, on s'ha convertit en una desviació de Les fraccions d'objectes que pesen mil · ligrams en una distància d'uns pocs mil · límetres. Al lloc es va preparar de vegades, i després no hi ha realment conduïdes Entre el cel i la terra seca i enorme corrent i potència, que és capaç de conduir una locomotora elèctrica a una distància de desenes de milers quilòmetres.

 

Gràfic que mostra l'evolució en el temps aproximat del corrent elèctric Durant la descàrrega del llamp, la inducció i conducció possible amb l'entorn i els efectes mecànics posteriors - estarà aquí en algun moment

 

To be continued ...

 

Acabar nota

No cal imaginació molt creativa per arribar a una conclusió, que els punts 1, 2, 3 i 4 seria molt difícil que succeeixi i sota un vent molt fort i la pluja, que seria esdeveniments simètriques qualsevol fet completament impossible, o Si més no a fons "despentinat". Les descàrregues elèctriques són en gran majoria dels casos acompanyats pel vent molt fort i la pluja, i ​​la sequera en els casos es convertirà en l '"únic" i comú totalment, bastant irregular allotjament (debilitament perjudicial), i patrons.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Per confinar la nostra atenció als assumptes terrestres seria el límit de l'esperit humà. S.Hawking
Cinc signes d'exclamació, signe segur d'una ment boja ¡¡¡ T.Pratchett
M'agrada cuinar, sóc una espècie de científic boig a la cuina.  Kyle Chandler
z