Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-patrocini . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Patrocini Possible
cercles de les collites són creats per un llamp, la nova teoria simple i comprensible - A la recerca de patrocinadors
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

Què meravellós és que ens hem trobat amb una paradoxa. Ara tenim alguna esperança d'avançar. N.Bohr
Ningú s'oblida d'on va enterrar la destral de guerra. Kin Hubbard
La convicció segur que podíem si volíem és la raó per la ment de molts bons estan inactius.  G.C.Lichtenberg

Cercles de la collita de cultius, figures patrocinadores Possible

PagPh
Amb aquesta ajuda serà capaç de liquidar les invasions extraterrestres algun dels intrusos.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

qualsevol investigació científica requereixen de finançament, i tothom, organització també té l'oportunitat de contribuir a la investigació d'avantguarda, i va explicar que és un dels misteris més grans a nivell mundial de tots els temps.

 

Completa la investigació científica bàsica, la investigació fonamental, investigació. Un tipus completament nou de la ciència creat per a la investigació - Electro-Fitopatologia - veure menú. Descriu l'acció de l'electricitat en els teixits vegetals. Ni tan sols un sol experimentador solitari es va fer fins ara, si les plantes són danyades per l'electricitat. Sí, ho són. Però el 90% més, i no moren, només danyat - Debilitat. Depèn de la intensitat, en la totalitat de la quantitat d'energia, i com és l'energia propagant a la planta i en els teixits.

 

Dos descobriments científics complets (potser més)

Una nova marca scientivic disciplina científica establerta (electro-Fitopatologia)

 

El descobriment segona investigació: Totally cultiu de tot, estès a la superfície del sòl (., No només de cultius - rosella, oli de canola, etc) Al món sencer, fins i tot estirat en absolut que les formes irregulars, (també milió de vegades més superfície més gran que la normal formes - Pictogrames - crop circles) són creats pels llampecs. Ronda i el llampec colpeja milions de dòlars en els camps de cultiu i zones de pastures anuals. Tot el que els cultius danyats per l'electricitat està en posició vertical durant molts dies, setmanes, poc a poc afeblint i ajupint un dia. Efecte Domino possible, veure el menú. Efectes molt més complicat.

 

El descobriment segona investigació és de fet el primer, perquè el ser que el director principal de la Recerca moviment.

 

El descobriment cercle de la collita és només un subproducte, les escombraries, molt més àmplia investigació.

 

Converteix-te en un patrocinador de la CROP CIRCLE més realista, la teoria absolutament increïble, en relació audaç, però el primer i únic treball amb:

 - Reial Físiques i Naturals reals forces i els efectes, la química, la biologia, etc.

  - La primera i única teoria comprovable i demostrable científicament.

  - La primera i única teoria que permet la prova de refutabilitat.

  - Proves repetibles disponibles en qualsevol moment i verificable i experiments.

 - No hi ha necessitat de cap acció o potència extraterrestre ximple 

 

Verificables experiments repetibles i observacions - bàsic i dirigir qualsevol principi fonamental de la investigació i la ciència

 

Més 40 sucursals de la ciència i la investigació bàsica, va portar a moltes parts utilitzables d'això tot just naixent, la teoria desenvolupada recentment

 

Liquidar, matar el seu propi Extraterrestre. (Fins ara considerats com els cercles exclusius dels cultius autors)

 

Qualsevol contribució enviat aquí s'utilitzaria, entre moltes altres coses, per derrotar, aniquilar, anihilating qualsevol teoria extraterrestre, ET també al món.

 

El seu nom serà indeleble i per sempre citated Marcat com assassí d'extraterrestres, destructor dels extraterrestres, ET - anihilador, ET - Eraser, ET - Destructor, assassí franctirador d'extraterrestres .

 

Vostè ajudarà a prevenir la humanitat seria notable augment de confiança en si mateix d'una de les pitjors amenaces - Extraterrestres (Hawking diu).

 

Vostè ajudarà a eradicar qualsevol pensament sobre els alienígenes, extraterrestres ET - de la ment de les persones confonen.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

 

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques. Per tant, poden actuar com agulles de la brúixola magnetitzades, i les forces electromagnètiques estan momentàniament ells desviant a terra en una direcció en sentit horari o antihorari, depenent de la proporció relativa de direcció, i la diferència de fase dels corrents elèctrics passaging. Canvis temporals mecànics i tensions poden crear una mica de dany mecànic també Mentrestant invisible, orientat a la direcció. Aquests danys microscòpics orientats direccionalment són capaços de GRADUAL creixent dels teixits danyats després causar GRADUAL direccionalment orientat flexió de totes les tiges en una direcció (CW o CCW). Els camps magnètics d'una mitjana de descàrregues atmosfèriques són almenys deu mil vegades més fort que el camp magnètic de la Terra. Una altra part del treball es pot fer per enormes forces electrostàtiques gràcies a que les fulles i tiges de les plantes es comporten com les fulles i tiges de electroscopis. Els diàmetres dels cercles representen aproximadament el rang de les forces electromagnètiques elèctriques d'alta. En addició a tot això, en referència a: el patró de cultius es produeix almenys diversos dies, de vegades fins a diverses setmanes després que el llamp va colpejar. És perquè els teixits de les plantes afectades es debiliten molt lentament, a causa de la inèrcia enorme i per tant molt lentament actuals canvis en les plantes ( EPP , cronologia ). Perquè de vegades a la localitat pot tenir interferències lloc molt complexos i ressonàncies, de vegades pot crear un patró molt complex. Una descàrrega elèctrica sol irradia energia a la locomotora elèctrica que seria viatjar milers de quilòmetres. Mitjà (!) Descàrrega. (Explicació simplificada)

 

Va ser un dels més grans broma Natural - mistificació, truc, aquesta era la Mare Natura fent broma tota la humanitat centenars perplex, milers d'anys.

 

Amb les idees esmentades no és possible posar-se d'acord, la protesta Possible també contra ells, però potser és realment tot el que és possible que amb ella o contra ella. Anomenat Jerry Cimrman el postulat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

És molt agradable trobar-se amb persones més estúpides que nosaltres mateixos. Els estimem alhora per estar assegut J.K.Jerome
No es pot perdre l'esperança només perquè és inútil. Has d'esperar encara més!
La ciència ha de tenir l'origen en la sensació que alguna cosa anava malament. T.Carlyle
z