Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles de debilitament de les tiges-efecte . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Efecte de debilitament es deriva
Immediatelly després de la descàrrega del llamp que hi ha milions de tiges de cultius afectats per l'electricitat
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Millor cervesa, l'ordi, cervesa, malta, cervesa.

Un daguerreotip bé, això era el més perfecte en una mena de fotografia com s'ha fet mai. Edward Steichen
Un troba de vegades el que un no està buscant. A.Fleming
En els camps d'atzar observació afavoreix només a la ment preparada. L.Pasteur

Cercles de la collita , les xifres dels cultius, Debilitament Efecte Tiges

PagPh
Lema: Debilitament de les tiges abans d' allotjament (doblar les tiges a la superfície de terra) pot durar setmanes

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

Immediatelly després de la descàrrega del llamp, apareixen milions de tiges de la collita (o qualsevol altra planta, la quantitat depenent de la densitat de sembra) afectats per una gran quantitat d'electricitat. Poden ser molt significativament danyats, molts d'ells tant, que prou inevitable i moren després d'un temps, però des del principi, no hi ha gairebé absolut impossible observar res d'això. Totes aquestes plantes són de diverses hores, en alguns casos, diversos dies o més, absolutament indistingible de les plantes i no afectats completament sa. També moltes plantes, realment Immediatament després llampec mort, diversos dies són bastant indistintament que es veu afectat i sa.

 

Millor cervesa, malta, cervesa, whisky, ordi, cervesera.

 

Efecte de debilitament es deriva

(Incloent les fulles i les plantes senceres, és clar)

L'efecte va ser identificat únicament com tiges debilitament simplificades, ja que les tiges estan només doblant el sòl, però l'efecte de debilitament afecta tota la planta. Ell se'n va, per exemple, i Observable molt més d'hora fàcilment. Però en la majoria dels casos són conseqüències observades després de tot el cmpletely `seran presentades (danyat, debilitat). En les plantes individuals, grups també seves conseqüències poden ser molt assenyalat anteriorment, només es va esvair gràcies fulles. Per descomptat, depèn del tipus de planta. Aquest fenomen s'observa molt bé principalment d'ordi. Fins i tot es pot observar un altre efecte, molt aviat els pics inclinats. Espiga, així com amb altres cereals durant la maduració voltes a la 180 ° des de la posició inicial verticalment cap amunt a baix completament. Conducció de corrent elèctrica a través de la planta significativament accelera aquest procés. Això és a causa de la feble estructura mecànica de palla d'ordi en comparació amb altres cereals. També el aplanament (perjudicial, debilitament) Resisteix menys notable. 

 

Pel que fa als cercles de les collites, són gairebé sense excepció registrat després de completar allotjament (debilitament perjudicial,). En diversos casos (un d'ells el 2011 - ordi) es van reportar cercles de les collites en la fase de les plantes o la majoria d'ells no estaven tirats a terra, no eren més que les fulles marcides, i una altra posició de l'orella (més gran angle amb el terra) . Els observadors no es va molestar a comentar sobre aquest fet.

 

Millor malt, cervesa, cervesa, cervesa, whisky, ordi.

 

Cultiu d'ordi en contra d'altres característiques, un cop més una propietat molt interessant, molt bona la observabilitat de la diferència en l'angle de l'orella a terra en els diferents grups de plantes en un camp, és molt evident en el color, en veure o fotografiar a una distància també i una vista aèria. Per exemple, mentre que la violació es caracteritza per un període d'alt contrast - Aproximadament floració de només dues setmanes, l'ordi es caracteritza pel color molt significatiu contrasta de partida gairebé ple fins a la collita. És molt significatiu que totes les etapes es diferencien entre si - abans i després de la plena partida, abans, durant i després de la floració i va seguir oferint un contrast de colors i grans canvis, així com totes les posicions angulars de l'orella. En el cas de l'angle d'oïda pot jugar en els fenòmens d'interferència de color de llum diferent, depenent de l'angle d'arestes, el camp és en realitat pel que algunes de les característiques seleccionades, actua com una reixeta de difracció, utilitzant per difondre la llum en l'espectre de colors . ( foto macro micro, arestes, ratllar ) descrit en tots els casos les diferències són molt notables tant en l'observació i la fotografia de lluny i des de dalt. Camps d'ordi és probable que apareguin com un dels cereals més fàcil d'usar per les observacions cropmarks dels arqueòlegs d'aire. En la majoria de les fotografies aèries és també possible distingir amb seguretat Tema d'altres.

 

Millor cervesa, l'ordi, la malta, la cervesa i cerveseria whisky.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Els més perillosos són veritats mentides lleugerament distorsionada. GCLichtenberg
L'únic límit al seu impacte és la seva imaginació i compromís. T.Robbins
Hi ha dues maneres de viure: es pot viure com si res és un miracle, es pot viure com si tot és un miracle.  A.Einstein
z