Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-raig-hunter . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Lightning Hunter
El millor camí Possibilitat, com capturar un llamp, és una foto. Cercle de la collita és en realitat una fotografia.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

L'acte creatiu no dura més que un instant, un instant un raig de donar i prendre, el temps suficient per tu per anivellar la càmera i per atrapar la presa fugaç en la seva capseta.  H.C.Bresson
L'única cosa de valor real és la intuïció. A.Einstein
La ciència d'avui és la tecnologia del demà.  E.Teller

Catch Lightning? Tot just és possible. Captura Sí

PagPh
Captura al sentit de la determinació bastant precisa (metres, desenes de metres) o molt precís (cm) del punt d'impacte, la polaritat, l'energia, el tipus (núvol - terra, núvol - núvol) i el temps de descàrrega molt precisa (nanosegons).

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Informació més detallada sobre les posicions de rastreig electrònic i fotogràfic i el mesurament de la intensitat del raig es col · locarà objecte aquí més tard, en el que aquí hi ha una explicació especial de cultiu similituds allotjament (debilitament perjudicial,) i el procés fotogràfic

 

Foto Lightning és un registre de la llum de les descàrregues.

Cercle de la collita és un registre dels efectes físics de les descàrregues atmosfèriques - foto natural.

 

Els cercles de les collites són una mena "Fotografia de la natura".

Emulsió fotogràfica és un sistema de tiges de blat de moro (material de registre amb una granulometria de fins a diversos milers de píxels per metre quadrat). Exposició té lloc en una fracció de segon, probablement, en part a causa de la inducció, en part per la conducció de corrent continu, i també amb emmagatzemada en els teixits vegetals en un principi només com a productes de l'electròlisi, i el conseqüent seu dany parcial. Com desenvolupador Operar processos de la naturalesa electroquímica - en primer lloc, seguida de la química, la bioquímica, la biologia, el debilitament del teixit, Fitopatologia. El procés de desenvolupament porta diverses setmanes de mitjana i és molt gradual - primer més prop de les tiges es dobleguen fins al punt d'impacte, i dia rere dia es poden afegir altres. En algunes espècies de plantes sovint és possible detectar els canvis observables en uns pocs dies o setmanes abans de allotjament (debilitament perjudicial,) (típic en aquest exemple, ordi Respecte).

 

El procés de allotjament (debilitament perjudicial,), en algunes fases o s'assemblen completament el procés de marciment Quan les plantes estan exposades a diverses condicions d'estrès, com ara Microsoft pont falta d'humitat. Comportament del creixement de les plantes en condicions adverses (falta d'humitat, la manca o inadequada composició de nutrients, pH, temperatura alta) és tractat en detall per exemple en el Manual d'estrès de la planta i collita , Mohammad Pessarakli , CRC 2010 Planta d'exposició similars a les condicions d'estrès poden emular i verifiy Processos de tesi. És possible verificar el comportament de les plantes després de l'aprovació d'una certa quantitat d'energia elèctrica a través de plantes o les seves parts - no perjudicial, subletal i letal, més letal i altament letal sobre dosi. Es processa en altres pàgines. Com a exemple Podria assenyalar per exemple que després del pas de dosi molt alta overlethal d'electricitat a través o prop de qualsevol part de la planta és molt sovint veig possible que part es crema sec ;-)

 

D'altres experiments és possible determinar que ALTAMENT overlethal després de passar a través de parts de dosis que les plantes no tenen importància directa per a la fotosíntesi i la reproducció, en cas de Poaceous per exemple parts de la tija, encara que tot al llarg del seu diàmetre, les cèl · lules poden afectada per la sequera en parts de plantes completament morir. Però la sequera i la part de la planta és encara plenament capaç de continuar el realitzar la funció del teixit vascular, i la planta pot gairebé sense efectes negatius període complet de creixement.

 

Gradual (temps) allotjament (danyar, debilitar) es pot observar especialment en el cas de la irregular allotjament (debilitament perjudicial,). En el cas de patrons diaris poden de vegades allotjament (debilitament perjudicial,) ocorren molt més ràpid, en part perquè en alguns casos potser Participa probablement de descàrrega molt, molt més intensa contra la mitjana normal, més ell pot ser que s'involucrin efecte papallona (veure), Efecte Domino ( veure) i l'efecte de dues descàrregues (veure).

 

El raig és una descàrrega física procés relativament complex.

  Es compon d'una sèrie de fases successives, Rarament seva longitud total és superior a un segon. El temps de la seva part més gran de l'energia,Return Stroke, Durant la qual irradien Més del 99% de l'energia de descàrrega total, és d'uns 10 microsegons, no més d'unes poques dotzenes. Els seus efectes físics diferents és possible gravar en diferents formes, principalment com un camp electromagnètic. Encara que és relativament breu, però a les finalitats de la investigació duta a terme aquí una anàlisi suficient i descripció de cada fase del bucle s'inclou al menú i submenú Lightning, amb informació sobre els recursos. (Es va ampliar considerablement)

 

El mesurament i l'estudi de les propietats de les descàrregues elèctriques que participen en diverses institucions de recerca d'arreu del món. Sovint és el treball associat amb la producció d'energia de l'energia, ja que els treballadors tenen les seves seus temes d'interès per a ell només des del mer principi. En primer lloc, és clar, estar interessats en com l'electricitat produeix la seva competència. Un altre factor és igualment interacció significativa entre els sistemes de distribució elèctriques i descàrregues de llamps, que són dos tipus: directes afectats i corrents induïdes. Informacions més detallades es col · locarà de nou objecte al menú i submenú Lightning.

 

Així com un assumpte d'interès: algunes plantes i les seves parts pot ser colpejat i danyat només per les induccions d'energia elèctrica en els seus cossos (conductor) després de la descàrrega d'un llamp. Inducció de corrent després de la descàrrega del llamp en els conductors davant Normes elèctrica relativament detallades, EN 62305, però serveixen i protegeixen la seguretat de les línies elèctriques i equips elèctrics de corrent de llamp, directe o induït. De tota manera, la planta és de filferro també, s'aplica a les mateixes lleis de la física i la quantitat d'energia thatmay ser induït a l'interior, pot ser suficient per els prejudicis futurs. Per descomptat, la planta amb el conductor de protecció.

 

Presentar evidència que els cercles dels cultius es formen després de la descàrrega del llamp, és monitor de molts fenòmens necessaris i els efectes de la descàrrega d'un llamp i Volgende acompanyament. Però és molt probable que realment molt gran de la quantitat de proves presentades fins ara bastant inconscientment, misteri Exploradors d'aquest fenomen si mateixos, sense que al congelador Donar compte.

 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

Hi ha veritats trivials i les grans veritats. El contrari d'una veritat trivial és clarament falsa. El contrari d'una gran veritat és també veritat.  N.Bohr
Toca un científic i toca a un nen. R.Bradbury
Cada vegada que un home fa alguna cosa completament estúpid, sempre és dels més nobles motius.         O.Wilde
z