Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-exposició-efecte . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
cercles de les collites - Exposició
"Flash Lighting", l'exposició dels cercles dels cultius, pot ser de 10 18 vegades més gran, que les fotos regulars
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Lloc de traducció automàtica

Un científic és d'alguna manera un nen petit aprèn. Hi ha alguna cosa del científic en cada nen. Altres cal superar. Els científics poden seguir així tota la seva vida.  G.Wald
La intel · ligència és la capacitat d'adaptar al canvi. S.Hawking
L'únic que importa és l'esforç. A.de Saint-Exupery

Cercles de les collites de cultius, imatges, efectes de Exposició (foto)

PagPh
Lema: cercles de les collites, formes també en qualsevol altre cultiu, són en un primer moment "Exposed" a l'estructura de la planta (ràster - com) en el camp de l'energia seria genial (al principi només com un dany imperceptible a les plantes), després d'un temps molt llarg, a través de "procés creador naturalesa" (debilitament de les plantes i allotjament ) Es mostra.

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Introducció

En aquest capítol s'examina amb més detall els anàlegs Que el procés de crear formes en el gra (crop circles) recorda. Possible es compara amb el procés d'exposició de material fotogràfic seguit pel desenvolupament. Això vol dir que un procés fotogràfic clàssic, amb capa de gelatina amb halurs de plata disperses i la seva sensibilitat a la llum. Com atractiu és Possible a bid, que "l'exposició" de "cercles de les collites" es produeixen durant la "llum del flaix" Pot ser, per exemple, 10 18 vegades més gran (però també molt més), enfront de la llum durant el qual estan exposats regularment fotos.

 

Nota

Com sempre es va destacar en molts llocs al voltant d'aquest lloc web, i el procés semblant que no només es creen tots els patrons regulars en els cereals (crop circles), però gairebé sense excepció, tots aplanat cultiu (danyat, debilitat) a tot el món. Patrons regulars Aixeca't només en Interplay molt aleatòria de molts factors, en un dels diversos milions de casos, en el camp Quan un raig colpeja la descàrrega. En un cas de diversos milions. En tots els altres casos, es converteix en "només" a la collita de allotjament (debilitament perjudicial,). Aproximadament És molt possible expressar el nombre i relació similar entre la zona de gra per any, "Normalment aplanada (danyat, debilitat) "(0,5 a 1,5 milions de quilòmetres quadrats de superfície serà presentat ` (danyat, debilitat) collita ), i que les àrees estan aplanades (danyat, debilitat) com una forma de patrons regulars (el total arrodonit suma d'un sol quilòmetre quadrat, àrea de tots els patrons regulars durant tot món sencer).

 

Definició

Ja fa molts anys pronaunced pel gran mestre:

"Amb la declaració s'especifica que podem no estar d'acord, podem protestar en contra d'ella, però això és tot, és possible que amb ella o contra ella que podem fer."

(Jerry Cimrman, pressupost aproximat)

 

Analogia amb la fotografia i altres efectes

 

Una nota sobre la descàrrega de corona

 

Pàgina en construcció

Part de la informació parcial ara es poden trobar, per exemple, en algunes pàgines de resum.  cercles de les collites - la comprensió Principalment s'ha convertit en un dels més extensos de la pàgina. Altres informacions bastant completes es poden trobar en els enllaços de la pàgina de Textos . Hi ha enllaços a alguns dels textos publicats. També alguns encara inèdits, és a dir, alguna versió de vista prèvia. Altres proves no classificades col · locat aquí . Els textos seran, per descomptat, afegint contínuament.

 

Camp de blat - i el registre de les línies de camp magnètic de raigs

Sorprenent, sorprenent, sorprenent, difícil de creure, però també reveladora similitud

Camp de blat - registre de les línies de camp magnètic generat per la descàrrega del llamp

Gairebé un milió de amperes (coneguts experiments escolars - un màxim de 20 a 30 amperes)

 

  

Exactament en el moment del flux de descàrrega del llamp a través de les tiges de blat de moro induïdes i conduïda (aire ionitzat, la descàrrega corona) corrents elèctrics. Gràcies a això les tiges i altres parts de plantes poden presentar propietats electromagnètiques.

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

L'essència del cinema és l'edició. És la combinació del que pot ser imatges extraordinàries de persones durant moments emocionals o imatges en un sentit general, reunit en una mena d'alquímia. F.F.Coppola
Un científic ha de ser el més feliç dels homes. G.Wald
Si ho pots somiar, ho pots fer. W.Disney
z