Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles anomalies . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Anomalies cercle de la collita
Qualsevol tipus de "anomalia", prop dels cercles dels cultius és fàcilment explicable per la descàrrega del llamp recent
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Agroglif

 - Lloc traduïts automàticament

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Tot és una coincidència?
La teoria del desenvolupament i progrés de la investigació va començar abans de març 2008

Anomalies Crop Circle comprensible ara.

PagPh
Cercles de les collites, creat per les forces naturals, estan inseparablement Acompanyat per molts "inexplicables" anomalies

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Les anomalies, que ocorren en i prop de cercle de la collita (curts)

Aquí només una breu introducció i alguns exemples pràctics, més detalls aquí

La descàrrega del llamp és molt simple, natural, i LogicAll xocant que explica la causa de la sèrie electrostàtica, electromagnètica i altres anomalies, que són usuall present dins i prop de les autèntiques forces naturals, van crear el cercle de la collita.

 

 

Nota:

Aquesta pàgina serveix només com una breu explicació d'algunes anomalies principals que es troben prop dels cercles dels cultius. Tot l'assumpte és molt més detallada en una altra pàgina, anomalies , part del menú principal i sub-menú pop-up que apareixen allà, on és la problemàtica en forma més detallada. Una llista més detallada de les anomalies més importants, alguns dels quals seran discutits amb més detall allà, fins i tot al final d'aquesta pàgina aquí . Encara és només un pre-llançament, probablement en algun moment a les pàgines següents es posen junts.

 

Descrit Absolutament tot, tan difícil d'entendre, fins i tot gairebé completament "inexplicable" possibles fenòmens fàcilment explicar i entendre com mers ecos del que aquest lloc fa algun temps es va fer - un enorme, gegantí electromagnètiques electrostàtic - electromecànic pols (Lemp així anomenat - Rayo Electro Magnetic Premi), que per un temps més prolongat causat una varietat de materials a la superfície i sota terra diversos "inexplicable" propietats - Diferències de temperatura (i les diferències resultants de pressió grans - sons diferents) d'electricitat estàtica, magnetisme. Gràcies a que poden ser als subterranis emmagatzemen temporalment de moltes desenes de quilograms de productes químics extremadament tòxics. La seguretat abans que res, Lucy. Es recomana no portar els porcs de guinea lloc sec, especialment quan molts d'ells en el lloc està experimentant símptomes típics bastant consistents amb l'ús de drogues. Ja més de 20 anys. Possible, alguns dels quals repetidament estan tractant de trobar llocs secs a ser feliç de nou. Cultius abús cercle, cercle de cultius síndrome d'abstinència.

 

 

 

Mal funcionament dels dispositius electrònics i microelectrònics

 

o alguna cosa per l'estil, molt similar. Aquesta transferència d'informació o registre s'utilitza sense excepció - càrrega elèctrica , Electromagnetisme vegades simultàniament també. El mateix s'aplica fins i tot a unes característiques molt més seleccionades en la memòria extraïble (SD, xD, SDHC, SDXC, flash i qualsevol altre) a tots els dispositius de les tesis, tot això pot no només ser completament destruïts o seriosament danyats per l'electricitat estàtica (pròpia observació) també "només" Erased (de nou, observació personal) o Afortunadament, durant un temps no pot treballar (una altra observació personal).

Altes quantitats d'electricitat estàtica també es van mesurar pels investigadors dels cercles de collites.

 

Hi ha potser present i restes d'una càrrega electrostàtica, que era al lloc just abans de la descàrrega del llamp va ocórrer i durant els períodes secs en quantitats que està més enllà de tota imaginació humana comuna, fins i tot una petita part d'ella encara representa una gran quantitat d'energia de la qual residus mesurables s'amaguen sota terra LOWL probable que persisteixi per més temps.

 

Per cert, un de sol, sota un raig sec mitjana porta una gran part de l'energia, que seria que va exterminar a tota la humanitat Això, unit per sèrie-paral · lel mà a mà. Però a qui li agradaria tractar de fer la feina ximple sec (les mans humanitat sacsejada entre si) ...

 

Lightning Hunter
Observació pròpia: després de visitar i filmar dos llocs de presentació `serà (danyat, debilitat) collita (el primer dia Quan allotjament (danyar, debilitar) van aparèixer 10 dies després de la tempesta i el llamp que Va causar l' allotjament (debilitament perjudicial,)) 90 més % de 16GB SDHC targeta d'esborrat i destruït - no es pot formatar de nou a la plena capacitat, fins i tot menys d'1 GB. Cambra "sobreviscut". Les imatges amb signes d'interrogació -? - Imatges que s'han eliminat i no es pot restaurar, situada a la part danyada de la targeta. Volgende fracàs dia durant el tret (els mateixos llocs de visita, targetes de memòria), i el missatge "targeta buida". Després que les funcions de reinici restaurat, les imatges no danyats. Apagueu i lluny! Des de llavors les càmeres Transferit en recipients conductors, així com el tret.

 

 

 

Anomalies geomagnètiques behavioring compàs inusual:

- Per exemple, un efecte anomenat LIRM , consulteu la wiki . També magnetització de tubs amb costura (ferro) sota terra, on va romandre després dels polsos d'alt voltatge. Això tindria un enorme efecte induït camp electromagnètic durant la descàrrega (aprox. 30.000 Ampers, de vegades potser més 500 000) - L ightning jo nduced R emanent M agnetism, possible trobar aquí . Fenomen és causat per un enorme camp electromagnètic que es produeix durant les descàrregues en els seus voltants. Durant les descàrregues tenen lloc corrents mitjana 30.000 amperes, però 000A 500 ​​més disponibles. Disponible de forma molt significativa magnetitzar les substàncies capaces de magnetització present en el lloc, per un llarg temps - sobretot en el cas del camp omnipresent Fe, Fe2O3 LLEIG, i en molts casos no presenten les canonades d'aigua subterrània .. La inclinació de la vora d'atac de l'impuls de corrent és de 5000-30.000 amperes per polsos de microsegons, amb posterioritat Més de 200 000A/μs! No seria possible arribar a conclusions interessants en comparar els plans de proveïment d'aigua i clavegueram línies, Electrificació, gas i senyal i xarxes amb la forma i el curs dels patrons que es troben per sobre d'ells (per exemple, els centres dels cercles). No només avui, plans també d'anys passats, i ara completament abandonat. Un grau considerable en la forma d'alguns patrons i línies també poden participar en les estructures arqueològiques - vegeu Arqueologia.

 

 

 

fotografies aquí - probablement hi ha canonades subterrànies,

pot ser ja molt de temps sense utilitzar.

 

Parallamps romandre més temps després que un llamp permanentment magnetitzat. No és possible trobar en la literatura informacions detallades sobre la magnetització de pas dels cables de corrent de llamp, el que fa a la magnetització de subterranis metàl · lics (ferro) les canonades. Per exemple, els mesuraments dels parallamps es van determinar els corrents de magnetització que passen a través d'ells durant la caiguda de llamps. En el llibre de la descàrrega del llamp (M. Uman) - no hi ha menció que tindria 1.900 científics van observar Magnetització Utilitzat de basalt (que conté microscòpicament dispers pur metàl · lic Fe) per estimar els corrents que estaven en curs durant les descàrregues elèctriques properes. Bé, més 100 anys els científics estaven travessant i prop d'alguns camps de cultiu amb una brúixola, no sorprèn en absolut per les desviacions de mesura prop de llocs recentment colpejat per un llamp. Moltes coses s'han perdut per falta de demanar ...

 

 

 

Les mosques mortes, animals

 © Dr Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Els animals morts, insectes enganxats en tiges i espigues - cop de corrent de llamp. En el cas dels insectes potser només tensions induïdes (molts milers Volts / m) - Inducció electrostàtica o electromagnètica. Des mil · ligrams fins tones menys llavors diverses (una sola peça) - No Capaç d'estranyar que tant ell com el lloc on el raig va caure, hi ha animals morts un. D'acord amb estimacions que queda després de cada construcció un llamp va caure al camp, sobre i sota terra, unes poques desenes fins a centenars de quilos d'animals morts - la majoria insectes i petits animals. Immediatament es va convertir en part de la cadena alimentària, i altres animals tenir-ne cura.

 

Possible, que alguns animals petits, perjudicada en la seva totalitat pel Return Strokecanal, poden explotar. Per ElReturn Stroke Transferit a vegades és sec i gran poder de l'energia, gràcies a que això seria molt fàcil explotar fins i tot una vaca ...

 

(Cada vaca al rumen té aprox. 200 kg de material humit planta de fermentació, i si pogués absorbir fins i tot una petita fracció de l'energia que passa a través de la Return Stroke, Tore la vaca com Smithereens Diversos centenars de quilograms de TNT)

 

Per cert, no només una vaca. Gràcies a només aproximadaReturn Stroke Es explotar en qualsevol camp present Aquest cercle Cafetera ...

 

Encara que la major part del cercle de decisions i té smaller.These molt de la quantitat de material vegetal fermentació al rumen. Però molt més gran de la quantitat de líquid produït a partir de matèria vegetal fermentada.

 

Els casos en què una persona sobreviu a una reunió similar, es registren probablement només perquè ell va ser copejat només algunes "males herbes dýchavičným", ajudant de la descàrrega principal (Return Stroke), Paral · lel branqueta traçador (transmet corrents molt més baixos i la càrrega que RS), o fins i tot corrents induïdes, o una part important de l'energia que va portar un arbre o un altre objecte, bé connectat a terra. Potser només per il · lustració es pot observar que una sola, lleugerament per sobre irradia raigs mitjana durant el viatge entre el cel i la terra, que viatja a pocs quilòmetres de distància, en menys d'una mil · lèsima de l'energia en segon lloc, per tant, que la locomotora elèctrica va recórrer diversos a tot el món. Aquestes tempestes sobrenaturals tenen lloc durant desenes normals (mitjana de la tempesta: diversos milers a desenes de milers de descàrregues, durant el qual ofèn desenes nuvolositat diversos a diversos centenars, però amb mil km). En el cas de veritable "Mack", que dóna a una temporada per uns pocs, llavors usant el seu poder la mateixa distància viatjat a través del tren de mercaderies carregat molt. Es descriu per una sola, encara que molt més gran que la memòria flaix mitjana.

 

 

Les partícules microscòpiques de Fe o Fe2O3 (LLEIG)

a terra; també Estaria adherit a les tiges, les fulles i espigues.

Les partícules microscòpiques de Fe o Fe2O3 que figuren en aquesta

- Forced el magnetisme de les tiges i les fulles dels cultius a causa de la corrent elèctric

induït per un llamp-hi. (Inducció electromagnètica clàssica)

Tiges dels cultius són també conductors elèctrics, encara que sigui molt dolent. A causa del fet que hi ha Durant el voltatge de descàrrega induït a molts milers de volts per metre-hi, part del corrent ha de passar a través d'ells.

Gran quantitat (perceptible nociu) d'energia elèctrica es pot realitzar a través d'ella a causa de la inducció electrostàtica. El cos de la planta sencera es comporta Durant l'exercici actual com a director d'orquestra clàssica, això Actua com un electroimant amb el seu entorn (camp magnètic al voltant dels cables), grànuls de qualsevol substància magnetitzable coberts per l'electromagnètica - Electrostàtica - Explosió electromecànica causada per descàrregues elèctriques , es produeix en gas fortament ionitzat i pols en bola Això equival lloc alt. Una petita part del ferro contingut en el sòl (no és 3%) pot estar present en la forma de compostos solubles (sulfat, bicarbonat, fosfat diácido) Durant les descàrregues atmosfèriques i gràcies a l'electròlisi (reducció en el càtode) pot ser convertida en Fe pur. A més aquest lloc que pot ser hidrogen present produït per la descomposició tèrmica i l'electròlisi, com agents reductors poden causar una sèrie de substàncies presents en el sòl, la descomposició a alta temperatura i dissociació pot passar.

 

Les partícules magnètiques a terra: les descàrregues de llamps en el moment Crea un enorme camp magnètic magnetitzat que durant un període prolongat de temps tots els materials ferromagnètics fins a una distància de diverses desenes de metres, canonades subterrànies de metall molt més lluny. El contingut de Fe a terra és d'aproximadament 30 g / kg en forma d'òxids hidratats, fosfats, carbonats i les seves formes parcialment solubles. La possibilitat de la seva conversió al ferro pur Durant la descàrrega es trobava a la Explicació a l'apartat anterior, i és molt natural que tot el ferro format d'aquesta manera s'exhibeixen magnetisme mesurable. Al BLT pàgina Capaç trobar utilitzen aquí com imatge sec. Meteorítico aparent - que signifiquen il · lusòria, virtual, és clar. El total de la quantitat de ferro present en les àrees agrícoles cultivades només es deu al seu contingut natural en el sòl (les rondes 3%), al voltant de 100 tones per hectàrea. Considerem que només la capa de sòl a una profunditat de 10 cm! És realment suficient, i és absolutament inútil buscar alguns meteorits. Exactament de la mateixa manera com el ferro causada per la reducció pot magnetitzar tots els seus òxids i altres compostos presents en magnetitzable aquesta ubicació.

 

 

 

Representació gràfica

Model simplificat és possible considerar particulars de cada cicle, cercle sol cultiu com una "visualització de les línies del camp magnètic d'inducció al voltant del conductor" .

Va ser director d'orquestra en aquest cas, l'aire, el mar Específicament plasma, creat per ell durant la descàrrega, és aproximadament de 5 mm d'ample, 10 mm no més, i el corrent a través d'ella es va dur a terme diversos centenars de milers d'amperes. El camp magnètic que envolta a una sequera de filferro és òbviament "una mica més alt" d'un camp, creat pel professor durant un experiment en un laboratori de física de l'escola. Bid interessant és possible que la taxa d'augment actual de les sequeres i el conductor (di / dt) de vegades supera més de 200.000 amperes durant un microsegon únic. A la pràctica comuna d'enginyeria (arrencada de motors, generadors, transitoris) No sembla valors d'ordre molts milions de vegades menor. La taxa d'augment actual és un factor clau que afecta la inducció dels cables adjacents (qualsevol planta és també un cable, encara que molt dolent), el Superior Major taxa de la tensió induïda.

 

 

 

Els raigs infrarojos

Anomalies infrarojos - Quantitats considerables alta (centenars de megajoules, 1 kWh = 3600 000J, 100mJ = 27,78 kWh) d'energia elèctrica es transforma en calor subterrani, remmants acumulats allà, i anomalies infraroges poden causar molts dies després del cop llampec - temperatura del subsòl local pot Diversos graus centígrads més alt.

 

Per la mateixa raó, el ​​lloc en el marc del model oa la seva rodalia, i altres llocs on el `serà presentat (danyat, debilitat) Apareix cultiu, mostren clarament menor humitat del sòl que el lloc no afectat. Però això és probablement només una qüestió de les investigacions posteriors. En algun lloc de la Internet és possible trobar algunes fotos dels cercles de les collites, Takeno "suposadament" en l'infraroig, però que les fotos són absolutament concloents, sense cap tipus de documentació de la sensibilitat del sensor o pel · lícula en l'espectre IR, així com qualsevol menció sobre paper decisiu equip utilitzat, així com qualsevol altra interpretació de la gamma colorimètrica resultant. S'assemblen més a un sol fotografies a color normals amb escala de colors modificats. Un nombre molt més gran d'imatges d'imatges similars probablement era més o menys accidentalment adquirida per les càmeres digitals i vídeos. Els seus sensors CCD no tenir tan espectre completament filtrada d'infrarojos, però que no afecta la gran majoria de les fotos. En el cas d'emissió de calor significativament major d'alguns dels objectes fotografiats contra el medi ambient (sòl, aire) i sec fenomen podria mostrar més valor del component vermell de la història. Com a resultat d'això, en algunes de les fotografies poden aparèixer "alguna cosa" Sembla que el que no apareix a la imatge durant el tret. Seria el pont valor creixent de la imatge del component vermell, com si en aquest moment era un valor molt més alt que el vermell és en realitat. Pot causar la sobreexposició dels altres dos components - G, B, (gràcies a l'estructura del sensor de CCD) i donen lloc a espectres particulars o les ombres de la imatge. Aquest problema serà molt més detall descrit en un altre lloc ( radiació infraroja o sensors CCD )

 

 

 

 

No serà presentat ` Els individus d'espècies foranes en monocultiu

Anomalia següent (també es descriuen en els documents relatius als cercles de les collites) són llocs amb presentar `serà (danyat, debilitat) cultius (ordi, per exemple), que s'incorpora a les sequeres i les petites de la quantitat de blat, però va presentar `serà (danyat, debilitat) és només l'ordi. Això es pot explicar fàcilment, amb el blat que podrien haver Durant la descàrrega del llamp, que va tenir lloc al camp, per exemple, fa unes setmanes, la humitat molt més alt, menys resistència que hagin rebut una dosi molt més baixa de consum d'energia gairebé Que no danyar i ordi allà presents. A més de totes les diferències indicades, per exemple, només a blat ordi han millorat en gran mesura la constitució física i resistència mecànica - explica en un altre lloc. Si no s'apliquen al lloc en diferent grau efecte dòmino tija d'ordi, per la tija, en les caigudes no (salvatges), i manats de blat es mantindrà inalterat. Possible seguiràs després. A més, de vegades es pot observar que en els camps adjacents, on es nota l'ordi en l'etapa de "palla seca" en un camp de blat veí engegar donar volta groc, i encara conté un percentatge molt alt d'humitat. Tot depèn substancialment de les condicions de sembra, és clar.

 

2010 - vist en molts llocs que el blat respon a la descàrrega en el mateix temps vola més lentament que l'ordi. Milovice - East, un llamp durant una tempesta elèctrica només identificada al també en l'ordi i el blat, minuts consecutius Diversos: ordi respon (lodges) Aproximadament després de dues setmanes. De blat en un camp proper, 2 mesos després de l'alta, no mostra signes de allotjament (debilitament perjudicial,) (Els eriçons només ...)

 

ordi el dia en què un raig Indicat després de plena etapa de creixement de la partida, 71-75, blat temps complet molt abans de la partida (seguit després de 2-3 setmanes), molt més verd, més alt contingut d'humitat, l'etapa de creixement 37-39. L'ordi és ja sec, les tiges gairebé recorden palla seca.

 

Però també Observat presentat `serà (danyat, debilitat) ordi amb una petita quantitat de multitud barrejada de blat, molt més verd i pràcticament sense cap debilitat, presentada `serà (danyat, debilitat) amb ordi perfectament coordinat, sense excepció, la majoria gràcies probables per l'efecte dòmino .

Sembla blat verd, groc de l'ordi - tots els altres

 

En general, a tot, des del punt de vista agronòmic, l'ordi és un blat o de sègol de fet molt menys resistent, i no durarà molt com efectes adversos, sobretot de resposta significativament més sensible. És per això que la cervesa és més i més car.

 

 

efectes de la "orgia d'eriçons" al blat (el mateix lloc, les diapositives separades per 60 dies

 

 

Altres anomalies, encara sense descriure

Primera germinació de les llavors no germinades encara

Un petit percentatge de les llavors de cereals sembrats no pot germinar (al voltant de l'1% Diversos Pcs/m2). Immediatament després del xoc d'un llamp, gràcies a l'enorme calor, canvis químics a terra, pot ser provocat aquesta germinació tesi de llavors, com ara "és coronels en una emboscada," Germinació obligat a causa del canvi enorme pas de les propietats del sòl (químics composició, pH, xoc tèrmic, la ionització, la descomposició tèrmica)

 

Explicació: les plantes dels temps antics són propensos a mantenir algunes reserves en cas de diverses catàstrofes. Se sap que les llavors d'algunes plantes de l'arbust australià va germinar només després d'un incendi, ja que el si ho feien abans, Podria donar lloc a l'extinció de tota la població (M'hagués sabut alguna cosa sobre això Dundee Mike i els seus aborígens amics) .

 

En les àrees de presentació serà ` (danyat, debilitat) Possible cultiu és llavors trobar algunes plantes molt més jove, el que obre el camí a través del aplanat vegetació (danyat, debilitat). La seva germinació correspon aproximadament als períodes de temps en què els cops de tempesta sobre el camp i va ser aconseguit per alguns dels llampecs.

 

 

 

Patrons segon, que va culminar en llargues cadenes.

La seva formació és possible explicar la sequera i d'aquesta manera que va caure en el seu lloc els anomenats raigs taló, que consisteix en moltes pilotes o pilotes consecutius explosió, caient a terra, abans sembla el cable penjant del cel. Potser hagi gasos (H 2 , O 2 ) causades per descomposició tèrmica o l'electròlisi de l'aigua, compostos potser ionitzat. Es tracta d'un fenomen molt més rar que el raig habitual ininterrompuda, un d'un estimat de diversos milers de descàrregues. En el cas de la formació de patrons que era probablement una de les descàrregues successives, acabant la formació.

 

Com a exemple dues imatges, sens dubte seria possible trobar més  

Lucy Pringle arxiu

A l'esquerra: Entre A361 Beckhampton i Devizes, Wiltshire 21 juliol 1998 ,

Dreta: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10 juliol 1998 .

 

A la foto de la dreta - de nou, molts "clàssic, totalment irregular," allotjament (debilitament perjudicial), creat per un llamp. A la cantonada esquerra a baix prop de línies de tramvia, des del centre del patró Entre línies de tramvia, i l'extrem de banda en el següent camp darrere Balk, una figura en miniatura, molt irregular estimat per una mitjana de 3-4 metres. Exploradors de la gran forma, que sens dubte se'ls va oferir polz sorpresa i admiració ( ¡GUAU! ) també hauria trobat exactament el mateix allotjament (danyar, debilitar) els símptomes allà, com en l'anàlisi de patrons. Nodes doblegats i estesos, plantes presentades `serà (danyat, debilitat) sense trencar les tiges. Certament, el mateix seria anomalies trobades en totes les formes irregulars i similars en característiques seleccionades com a les figures. Com a complement a l'esquerra una imatge més des de Califòrnia, Comtat de Solano. 29 juliol 2004. Possible trobar aquí

 

 

 

 

Pedres trencades

Fenomen està documentat, es donarà a conèixer amb el temps, com una petita sorpresa (a completar aquí, en aquest punt).

 

 

 

Fulguritas

En la ubicació dels cercles dels cultius sense descobrir mai. Poden ocórrer amb metro de profunditat. Una cosa similar, però encara es pot trobar en les pàgines BLT Potser la investigació i en altres llocs. Busqueu i trobareu. És allà, en algun lloc de les profunditats.

No se li donarà una pàgina completa fulguritas .

 

 

 

Una major incidència de males herbes en presentar serà ` (danyat, debilitat) collita

Fenomen mai ha estat inclòs anomalies mezi, que es troben en les ubicacions de formes regulars, és més aviat l'efecte d'acompanyament, inseparablement lligada al fenomen de `serà presentat (danyat, debilitat) dels cultius. Es tracta de "automàticament" Nombrosos documentat en fotografies cercles de les collites, especialment després de la collita. En llocs secs collits són molt clarament delimitat zones verdes - llocs amb una major incidència de males herbes. Comunament es conrea en el monocultiu i el Tractat apareix al camp, no hi ha lloc per les males herbes Com que les plantes es conreen amb una densitat que utilitzen gairebé el 100% dels nutrients presents en el sòl. Després de la descàrrega del llamp Diverses plantes (un petit percentatge de 10-20%) morirà, l'equivalent immediatament que és part dels nutrients alliberats per les tesis plantes no desitjades. Les plantes que van sobreviure, durant diversos dies gairebé s'atura el creixement i la maduració es Clarament perceptible i més lentament perquè hi hagi una extracció més lenta dels nutrients del sòl, també notable són febles, tot això juga en el cultiu de plantes no desitjada. Fenomen mai s'ha estudiat sistemàticament en les àrees de cultiu del cercle, però, és clar, serà possible controlar i avaluar en qualsevol moment en el futur. Es pot observar en una sèrie de cercles en les collites fotografies com un efecte addicional, que també algunes fotos aèries mapa base de Google Maps ( Google Earth ) o mapes de Bing, o una altra foto Airshot fonts.

 

 

 

Centre de forats causats per un "pin martillado"

A través de les descàrregues de llamps en el camp de conreu fins i tot possibles per explicar la "anomalia" que els cercles de les collites Exploradors fenomen mai es van disparar Considerar com una anomalia: un forat al centre d'alguns cercles (com el martillado per una agulla, o alguna cosa per l'estil ). Per contra, sempre ha estat considerat com una clara evidència de les xifres gent falsificated.

 

Realment possible que només molt fàcilment imaginar alguna cosa com descàrrega del llamp es va poder crear alguna cosa així en la terra. El seu diàmetre (el canal del llamp) és exactament en el moment en què la major transferència del producte de l'energia, no és molt superior a 5 mm, però està "enganxat" a la terra per la força de la locomotora elèctrica. Per empitjorar les coses, realitza velocitat entre 1/3 - 2/3 de la velocitat de la llum. En efecte, laReturn Stroke, La part principal de la descàrrega, que transporta l'energia de descàrrega més gran, s'està movent a aquesta velocitat, l'altra part del procés són molt més lents exemple en moviment, en un breu resum aquí . La taula indica que la descàrrega del llamp és un procés relativament complex, que consta de diversos passos consecutius. Com és possible determinar a partir d'exemples fotogràfics aquí , la descàrrega del llamp té el poder suficient per fer realitat un "pin enganxat a la terra."

 

Alguns més detalls sobre els processos que s'estaven desenvolupant allà, aquí .

 

 

 

Altres anomalies no detectades prèviament - Rutes.

Als voltants de grans quantitats són camins crop circle - semblant dirigir-se a la forma o fora d'això. A causa del gran nombre d'observadors que han visitat el lloc, que no es sembla inusual. Però Vés amb compte , no tots ells han d'haver estat creats per la gent. És molt probable que alguns d'ells van ser creats per l'excés de càrrega elèctrica. Part de la descàrrega que va passar lluny de l'enorme excés de càrrega, a qualsevol lloc on hi ha la deficiència momentània d'acord amb les regles de l'electrodinàmica.

 

Enfront del lloc on va aterrar descàrrega del llamp amb la manca de càrrega elèctrica pràcticament en qualsevol lloc, i la descàrrega es realitzarà usuall sortir d'allà pel camí més fàcil de distància, no només també això. Manera de vegades (no sempre) i sec pot ser directament cap avall a la terra, altres vegades abans que finalment la realització de metro pot tenir i part significativa de l'energia per viatjar pistes relativament llarga i interessant a terra i just sota seu. En alguns casos, principalment segueix les petjades de tractors, altres poden viatjar fora a través d'ells i elles, també poden seguir diversos accessoris i línies subterrànies de serveis públics, les també objectes arqueològics o es poden combinar diverses de les opcions de les tesis.

 

A la vegetació vegades es creen camins serpentejants tan incomprensibles, a vegades semblaven conduir enlloc, creada pel oca marxa de "mariners borratxos". Sovint es tensin, i podria sorgir en un temps més llarg després del descobriment dels cultius cercle. En la gran majoria dels casos (100.000%), haurien estat pagat cap atenció, qualsevol observador limita a observar que hi ha "marxar algú". En alguns casos, a causa de la forma de la seva creació realment no es pot sospitar de qualsevol que no sigui un partit de borratxos - la ziga-zaga és de vegades desconcertant.

 

De tant en tant es tensin a res, d'acord amb behavioring del corrent elèctric. Aquí es col · locaran objecte algunes fotos de casos similars. Fotografies cercle de la collita, on alguns camins, no tots, als voltants no poden ser creats per la gent, però a la superfície rastreig meandres "serp de descàrrega del llamp", o més aviat la romanent esvaïment.

 

Només una vegada que han estat realment pagat per una atenció, que en el cas que no éreu rutes directes, però les expansions radials del cercle central (República Txeca), i més tard va aparèixer en realitat, potser l'endemà.

 

 

 

Sentiments inusuals

També molts ( la seguretat primer , Lucy !) problemes de salut, anunciada per molts investigadors. Qualsevol d'ells pot ser explicat pel següent: quantitat enorme d'energia elèctrica pot produir grans quantitats de substàncies químiques perilloses, verins causa de la calor i l'electròlisi de materials inorgànics i orgànics allà (subterrani). Molts d'ells realment pot ser molt perillós i pot causar alguns efectes com les drogues. (Detecció de la presència, nàusees, sabor metàl · lic, al · lucinacions, set, desorientació, pèrdua de memòria, sentiments de pànic, terror, amor dolent, pau i llum ni res d'això, pregunteu toxicòlegs).

Llegir advertiment .

 

 

 

Llista de Anomalies:

Nodes

 

Camp magnètic differencies

 

Les partícules Fe, Fe2O3 . LLEIG a terra i en les plantes

Mal funcionament dels dispositius (electrònics, automòbils també, recol · lectores, a causa de l'electricitat estàtica)

Efectes d'infrarojos (calor al terra, s'asseca i les plantes)

Plantes cremades i carbonitzades (motors a reacció a suspection ...)

Les mosques mortes

Els animals morts o mutilats (calf. ..)

Defectes de maduració (espigues sense gra, llavors deformes, canvis de germinació)

Defectes de Plantes

Sorolls

Els efectes de llum

Objectes inexplicables en les fotos cercles de les collites

Radiestèsia   (Certament podria funcionar si els ulls embenats, els saurins són generalment persones molt sensates, encara que només poques vegades o mai Fins i tot saben realment el que estan responent als seus sentits, hi ha toxines que ocorren molt demostrables química detectable)

El comportament inusual dels éssers humans i animals (efectes dels medicaments), similar a un petit Radiestèsia

Fantasmes - "còpia cinta" Especialment en la neu Volgende patrons Durant l'hivern, però també en creixement el pròxim any, molt excepcionalment també més tard

Grans fosos de SiO 2 - Temperatura de fusió al voltant de 1600 º C. Un dels candidats amb nom, hi apareixen les temperatures en la seva ronda de canal 30.000 ° C

 

per separat:

Pols blancs

Tot just identificable massa, pel que sembla d'origen orgànic

Per tant separats, que, si s'escau, a diferència de tots els anteriors és possible que algú es posa en lloc d'augmentar qualificacions. Seria possible portar també SiO 2 grànuls en algun lloc, però el diòxid de silici, que va ser durant molt temps sota forma demostrable Influència de la temperatura superior a 4000-5000 ° C, és molt difícil obtenir a la farmàcia. Altres substàncies a la llista, tant i fa tan net o fins i tot misteriós, és certament possible obtenir alguna part.

 

Així i tot, la seva presència pot explicar, almenys en alguns casos: Poden ser un "igni" - Immediatament després de la descàrrega pot ser localitzat subterranis petits dipòsits d'aigua a diversos centenars graus Celsius i la pressió corresponent, que pot pujar ràpidament a la superfície tot, si és possible, i també hi ha situada a la seva proximitat. Si s'ha complert amb una pols blanca, que es necessita, i si hi ha alguna cosa de brossa orgànica o de plàstic, es pot fondre i portar a dalt, també. Els residus poden entrar al metro sigui a través d'una forma oficial (abocador) o per una forma no oficial (abocador il · legal de residus, la dispersió aleatòria).

 

Nota:

Aquestes anomalies i germinació. Exploradors troben de vegades, que les llavors dels patrons dins tenen millors ubicacions germinació, la temperatura a l'exterior. Això es deu al fet que els investigadors dels cercles de les collites són gairebé sense excepció analfabets totals agrícoles, que mai havia sentit que hi ha fenòmens com la latència Microsoft (inhibició de la germinació) i la maduració postcollita, i van dur a terme els seus experiments oversoon. La latència és un fenomen normal natural, la protecció de les llavors (no només els cereals) de germinació primerenca, de manera que les seves llavors usuall just després de la collita mostrar germinació significativament menor i molt irregular, i pren diverses setmanes o mesos, abans d'arribar als més alts valors. És lògic, perquè les cries per al manteniment són majors IMPORTANTS llavors, germinació del proper any. Per tant, és normal que algunes mostres preses de les figures poden tenir algun temps de germinació temperatura millor que les mostres preses dels llocs amb plantes intacted. La germinació de baixar aquest lloc està molt bé perquè ells han conservat la inhibició de la germinació, i major capacitat de germinació de les llavors de la model acaba de folgança que estan danyats, el que resulta en el fracàs de la latència. Si els cercles dels cultius investigadors van preguntar fins i tot un munt de cervesa en una cerveseria estúpid, segurament donaria una explicació força detallada sobre el fenomen anomenat latència també postcollita de maduració, ja que el si no ho va prendre en compte, la cervesa Would Be bastant malament. Si, en referència a: fundar una fàbrica de cervesa, que no sap res sobre la latència, així com les sequeres poden ocórrer (algunes cerveseries no poden obtenir els seus morters propis), segurament seria capaç d'explicar que problemàtica en detall de tots els treballadors Malthouse o estudiants de qualsevol mitjana (secundària als Estats Units) l'escola agrícola. Una de les causes de la inactivitat fracàs, Germinació a Assolir Major temps inadequat, de vegades pot ser la dessecació de la terra sota el patró de l'acció de l'energia elèctrica d'alta, la qual cosa és certament possible que objectivament documentada. Les llavors es poden assecar Fes-te una mica més ràpid en un estat de maduresa similars, encara que no del tot, i la forma estàndard (i per tant els teixits han parcialment danyades, que poden ser la causa dels canvis descrits). Llavors de la collita són ja més d'un mes abans de la collita per la sequera i l'etapa de desenvolupament, que fins i tot després de ser elegit no completament madur sentit només s'assequen, no és realment madur, tots els seus òrgans reproductius estan ja en la sequera i l'etapa de desenvolupament, que poden realitzar el seu procés reproductiu, des de la germinació fins a la maduresa de la descendència posterior, encara que no tan desenvolupada, com llavors completament madures. Ells no han desenvolupat completament 100% de reserves de midó, però tot i així s'han desenvolupat prou. També Poden ser de diverses trenat i marcida. Twisted llavors i marcit, que podria haver tingut alguna cosa en les seves fotos favorites dels nostres investigadors diagrama?

 

Grans de cada construcció espiga de cereal en bon estat completament madur i sec, com el blat, el volum i la tolerància de pes dels uns als altres és una mica diferent, i especialment la superior dos estan molt per sota de la mitjana, però germinar amb normalitat. (photo)

 

Totes aquestes anomalies seran en el futur previsible, en els detalls a la pàgina de Anomalies (classificació i explicació), part del menú principal i les seves subpàgines.

 

(Una cosa així com "no hi ha una explicació possible utilitzant mètodes de les ciències";

  - Compte d'alguna pàgina ...)

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z